خبر
چند عاملی که امروز بازار را …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۱۵ امروز بازار را در حالی آغاز می کنیم که به نظر میرسد چند عامل مثبت باعث خواهد شد تا بازار سرمایه یک روز خوب دیگر را پشت سر بگذارد و البته احتمال این که شدت مثبت شدن بازار امروز از روز چهار شنبه بهتر باشد بیشتر است . رشد قیمت های جهانی، تعویق طرح تحول ، نبود خبر منفی سیاسی ، گزارش مثبت برخی شرکت ها ، آغاز به کار اعتباری ها و جو مثبت صنایع باعث می شود که امروز عمده تغییرو تحولات بازارر ا حول محور مثبت ارزیابی کنیم .
امروز گروه فولاد ، سنگ آهن ،قند، پتروشیمی ، سرمایه گذاری ها می توانند مثبت های این بازار باشند و البته گروه خودرو و بانک کمی گوشه گیر خواهند بود .
در مور شاخص به نظرمیرسد امروز رشدی بیش از ۱۲۰ واحدی را در شاخص داشته باشیم که خبر بسیار خوشحال کننده ای برای بازار و سهامداران است .
احتمالاً بازار روز دوشنبه و یا سه شنبه دستخوش عرضه های جدی خواهد شد که ناشی از سیکل نوسانی بازار است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲ اردیبهشت ۹۱