غبشهر جواب داد !

غبشهر جواب داد !

نوید خاندوزی
اسفند ۲, ۱۳۹۰
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

غبشهر جواب داد !

تحلیل خبر

بتا سهم – ۸:۱۵  بارها در سایت  در مورد این  سهم  و احتمال تعدیل او  صحبت  کرده  بودیم  اما  عدم  ارائه  گزارش کم کم  بازار و ما  را نا امید کرده  بود که  نماد شرکت متوقف شده و گویا  تعدیل ۳۰% سود  سال ۹۰  به  بازار اعلام  شده است که  غبشهر موفق به تحقق سود ۱۷۰۳ ریالی شده است . گفته می شود  سود  سال ۹۱ نیز به  بازار اعلام می شود و سهم  بازگشایی  خواهد شد .

با عدم  انتشار سود  سال ۹۱ نمی توان  قیمتی دقیق از شرکت  داد اما  حداقل قیمتهای بالای ۷۲۰۰  ریال  در انتظار این  سهم  خواهد بود و حتی برخی از قیمت های ۸۰۰۰ برای غبشهر صحبت  می کنند .

مجمع  شرکت نیز در سال ۹۱ برگزار می شود و با توجه  به  تقسیم  سود و اعلام  سود  مناسب برای سال ۹۱ می تواند مورد  توجه  بازار باشد .

 

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲ اسفند ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم