خبر
بازهم در گروه قند …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۱۹ شایعه شده است که گروه قند با دریافت برخی تضمین ها تائید می کند که قیمت فروش شکر برای ۱ ماه پیش رو ۱۱۷۵۰ ریال باشد و سپس باردیگر در فروردین ۹۱ نرخ جدید اعلام شود . اما این نرخ در حالی به بازار اعلام می شودکه اکثر شرکت ها با بودجه ۱۱۰۰ و ۱۱۵۰ شکر خود را بسته اند . چند شرکت مانند قند پیرانشهر که ۱۰۷۵ بسته بود برای تعدیل متوقف شده .
اما دلیلی اصلی شک و ریزش بازار دراین گروه این بود که تعدیل های جدی این گروه کمی کم رنگ شده و این پی به ای بالا را نمی طلبد اما هنوز هم تاکید می شود که شرکت های بزرگ و معتبر این گروه یعنی قند اصفهان، پیرانشهر، نفش جهان و هگمتان توانایی رشد قیمت را خواهند داشت .
برخی از کاربران از قند شیروان نظر می خواستند که او را نیز به دلیل جذاب بالای چغندر باید به لیست شرکت های معتبر اضافه کرد که احتمالاً تا ۱۲۰۰۰ ریال صعودی خواهد بود .
اما سهامداران توجه کنند که دراین مسیر شرکت های تصفیه شکر و آنهایی که چغندر ضعیفی را خریداری می کنند حرفی برای گفتن نداشته و با ریزش احتمالی مواجه می شوند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۴ بهمن ۹۰