در دو نماد دارویی …

در دو نماد دارویی ...

نوید خاندوزی
آذر ۲۸, ۱۳۹۰
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در دو نماد دارویی …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۱۰  این  روز ها  به نظر میرسد رشد نرخ  دلار باعث  کاستن  توجه ها  از گروه دارو شد  که البته به نظر میرسد که  با  افزایش احتمال تعدیل و افزایش قیمت  دارو  در گزارشات ۹  ماهه پیش رو بازهم  روند این گروه  تغییر کند .

در بازار معتقدند که  به  زودی و در قیمت های کمتر باردیگر گروه دارو برگشت خواهد زد که  رازک می تواند یکی از گزینه های جالب بازار باشد  . داروپخش نیز همین طور  اما دو شرکت داروسازی کوثر و  دکیمی شاید بیشتر برای نوسان  گیران  مودر توجه  قرار گیرد .

به نظر میرسد که  کوثر در قیمت های ۲۷۰۰  و کمتر  و همچنین در درصد منفی امروز  و محدوده ۲۶۰۰  ریال  فرصت های نوسان گیری برای بازار باشند که  البته  ریسک  بازار را نیز ابدی برای انها پذیرفت  .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۸ آذر  ۹۰

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم