خبر
بانک جدید گردشگری …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۸:۱۲ بانک های خصوصی یکی پس ازدیگری وارد بازار فرابورس می شوند که در اهمیت این بانک ها نقش بسزایی دارد .یکی دیگر از این بانک ها که پس از افزایش سرمایه ورساندن سرمایه خود به ۴۰۰ میلیارد تومان واردبازار فرابورس شد گردشگری بوده است که در قیمت های کمتر از ۱۳۰۰ ریال کشف قیمت شد . نکته حائز اهمیت این است که گفته می شود وگردش در ۳ ماهه سود ۱۰۰ ریالی را محقق کرده و می تواند تا پایان سال به ارقام بیشتری نیز دست یابد .
شایددر ظاهر خرید این سهم و تجربه مناسب برخی شرکت های بانکی نظیر سرمایه و ارین شرایط جالبی را رقم بزند اما نکته بسیار مهم اینجاست که این بانک یکی از کانون های جریان انحرافی بوه و حاشیه های بالایی دارد . حضور بقایی و دوستان مشایی دراین بانک می تواند دردسر ساز شود . از یک سوی دیگر گفته می شود حمایت های جدی نیز ازاین سهم به عمل خواهد امد . این دو عامل در کنار هم می تواند ریسک و بازده را روشن تر کند .
شاید در کوتاه مدت این بانک نوسان خوبی را شاهد باشد اما ریسک و حاشیه دار بودن ان نقاط مبهمی را در این سهم به وجود خواهد آورد که ریسک حضور در آن را افزایش خواهد داد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۸ مرداد ۹۰