گروه فولاد با خبر …

گروه فولاد با خبر ...

نوید خاندوزی
خرداد ۱۶, ۱۳۹۰
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

گروه  فولاد با خبر …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۸:۱۰  در بازار فولاد  با  افزایش غیر رسمی نرخ ارز ، قیمت  شمش های فولادی  و انواع مقاطع  فولادی افزایش یافته است و بسیاری از کارشناسان  بازار معتقدند که  افزایش نرخ در بازار از سوی شرکت های فولاد منطقی  خواهد بود . امروز می تواند  یکی از روز های مهم  بازار فلزات  باشد  چرا که  فولاد  مبارکه قصد عرضه  محصولات  خود رار داشته  که  افزایش عرضه  با نرخ های بالاتر از روز های قبل که خریداران  جدی را نیز دارد می تواند در صنعت  فولاد  بورس  و همچنین این  شرکت  بسیار موثر باشد  .

در این گروه  فخوز  و فولاد بهترین گزینه ها  برای حضور در صنعت  فولاد  و همچنین شرکت  در مجمع و بازه زمانی مختلف کوتاه مدت  و میان مدت  باشد .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۶ خرداد ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم