گزارش روزانه فولاد و سنگ اهن (شنبه ۱۰ مهر )

گزارش روزانه فولاد و سنگ اهن (شنبه 10 مهر )

v.m
مهر ۱۰, ۱۳۸۹
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

گزارش روزانه فولاد و سنگ اهن (شنبه ۱۰ مهر )

 

قوت گرفتن احتمال کاهش قیمت فولاد در آینده- ۱۰/ ۰۷/ ۱۳۸۹

 

مرکز خدمات فولاد ایران- گزارش اخیر استیل ایندکس نشان می دهد که تعداد کارخانه های اروپایی و آمریکای شمالی که انتظار افزایش قیمت ها در آینده را دارند در مقایسه با نظر سنجی هفته گذشته کاهش یافته است. تعداد کارخانه هایی که در سطح جهان انتظار افزایش تقاضا طی سه ماه آینده را دارند نیز نسبت به هفته قبل کمتر شده است.

تنها ۹ درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی پیش بینی می کنند که قیمت محصولات فولادی طی سه ماه آینده افزایش یابد که افتی ۱۹ درصدی را در مقایسه با هفته گذشته تجربه کرده است. ۵۸ درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی نیز بر این باورند که قیمت ها در آینده کاهش یابد که ۱۴ درصد نسبت به هفته گذشته افزایش یافته است. تعداد کارخانه های اروپایی که انتظار افزایش قیمت ها در آینده را دارند نیز ۱۴ درصد در مقایسه با هفته گذشته کاهش یافته و به ۱۰ درصد رسیده است. تعداد کارخانه های آمریکایی که احتمال افزایش قیمت ها در آینده را دارند هم با افتی ۲۲ درصدی نسبت به هفته قبل به ۴ درصد رسیده است. ۶۸ درصد کارخانه ها در این کشور هم پیش بینی می کنند که قیمت ها در آینده کاهش یابد که ۲۴ درصد نسبت به هفته گذشته بیشتر شده است.

۷ درصد کارخانه های شرکت کننده در این نظر سنجی در آمریکا پیش بینی می کنند که میزان تقاضا در آینده افزایش یابد که افتی ۱۰ درصدی را در مقایسه با هفته گذشته تجربه کرده است. این در حالی است که ۵۰ درصد کارخانه ها در این کشور بر این باورند که میزان تقاضا در آینده کاهش خواهد یافت. ۱۷ درصد کارخانه ها در اروپا نیز بر این باورند که میزان تقاضا طی سه ماه آینده افزایش خواهد یافت که افتی ۷ درصدی را طی این مدت تجربه کرده است. ۳۲ درصد نیز پیش بینی می کنند که سطح تقاضا در آینده کاهش یابد. ۱۴ درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی در جهان هم احتمال می دهند که میزان تقاضا در آینده افزایش و ۴۹ درصد پیش بینی می کنند که میزان تقاضا طی سه ماه آینده ثابت باشد.

موجودی ۱۰ درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی در مقایسه با هفته گذشته افزایش یافته است که افتی ۱۴ درصدی را طی این مدت تجربه کرده است. در این میان موجودی ۴۱ درصد کارخانه ها نسبت به هفته قبل کاهش یافته است که ۹ درصد طی این مدت بالا رفته است. موجودی ۱۷ درصد کارخانه ها در جهان نیز نسبت به هفته گذشته افزایش یافته است. موجودی ۲۸ درصد کارخانه ها در شمال آمریکا هم بیشتر از هفته قبل می باشد که افتی ۵ درصدی را طی این مدت نشان می دهد. این در حالی است که موجودی ۲۴ درصد کارخانه ها در این کشور طی این مدت کاهش یافته است.

کاهش ظرفیت تولید فولاد خام در چین- ۱۰/ ۰۷/ ۱۳۸۹

 

مرکز خدمات فولاد ایران- ظرفیت تولید فولاد خام در چین طی نیمه دوم ماه سپتامبر کاهش یافته است. با افزایش تعداد کارخانه هایی که ظرفیت تولید خود را به منظور کنترل مصرف انرژی پایین آورده اند، روند نزولی ظرفیت تولید فولاد در چین سرعت گرفته است.

ظرفیت تولید فولاد خام ۷۴ عضو اتحادیه انجمن و آهن و فولاد چین طی نیمه دوم سپتامبر در حدود ۱۳ میلیون تن بوده است. این رقم معادل تولید یک میلیون و ۳۱۰ هزار تن در روز می باشد که افتی ۵ درصدی را در مقایسه با تولید یک میلیون و ۳۷۰ هزار تن در روز طی ده روز اول سپتامبر تجربه کرده است.

ظرفیت تولید فولاد طی ده روز اول سپتامبر نیز ۲ درصد در مقایسه با تولید یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن در روز طی یازده روز آخر آگوست کاهش یافته است.

تولید فولاد خام در چین در ماه سپتامبر به دلیل برنامه های اخیر دولت این کشور به منظور کاهش مصرف انرژی پایین آمده است اما میزان کاهش ظرفیت تولید هنوز برای جبران مازاد ظرفیت فولاد در این کشور کافی نیست و احتمال نوسان قیمت ها تا پایان سال جاری در چین وجود دارد. پایین بودن تقاضای مصرف کننده های نهایی نیز از دلایل دیگر بالا بودن موجودی در این کشور است.

ظرفیت کل تولید فولاد خام در چین طی نیمه دوم ماه سپتامبر در حدود ۱۵ میلیون و ۴۷۰ هزار تن بوده که ۹ درصد در مقایسه با ظرفیت تولید ۱۶ میلیون و ۹۷۰ هزار تنی طی ده روز اول این ماه کاهش یافته است.

کاهش واردات اسلب در آسیا- ۱۰/ ۰۷/ ۱۳۸۹

 

مرکز خدمات فولاد ایران- بازار نقدی واردات اسلب در شرق آسیا آرام است و حجم معاملات این محصول در این منطقه کاهش یافته است. با توجه به پایین بودن تقاضای محصولات تمام شده فولادی بخصوص ورق تخت، قیمت مورد نظر خریداران برای خرید اسلب کاهش یافته است. اما نشانه هایی از افزایش قیمت ها در بازار دیده شده است.

اوایل ماه سپتامبر چند محموله روسیه و اوکراین در قیمت ۵۷۵ تا ۵۸۰ دلار هر تن سی اف آر شمال شرق آسیا در این منطقه معامله شده است.

حجم عرضه اسلب کاهش یافته است. قیمت پیشنهادی تعداد محدودی از عرضه کنندگان اسلب روسیه و اوکراین به ۵۹۰ تا ۶۰۵ دلار هر تن سی اف آر رسیده است.

خریداران خواستار خرید اسلب در قیمت آخرین معاملات این محصول هستند. حجم معاملت اسلب در این منطقه به دلیل پایین بودن عرضه اسلب و پایین بودن تقاضای محصولات تمام شده، کاهش یافته است.

در حدود دو هفته گذشته قیمت پیشنهادی ۴۰ هزار تن اسلب ژاپن در حدود ۵۷۰ دلار هر تن سی اف آر تایلند بود.

افت قیمت مقاطع در ترکیه- ۱۰/ ۰۷/ ۱۳۸۹

 

مرکز خدمات فولاد ایران-  به دنبال افت قیمت میلگرد در ترکیه، قیمت مقاطع روندی نزولی گرفته است. وضعیت بازار نزولی است و امیدی به بهبود در چند هفته آتی به چشم نمی خورد. قیمت پیشنهادی نبشی ۶۳۲ دلار و قیمت برخی مقاطع دیگر در حدود ۶۵۸ دلار در هر تن درب کارخانه است. قیمت ها بعد از ماه رمضان حدود ۷۰۰ تا ۷۱۴ دلار درب کارخانه بود و انتظار می رفت بالاتر برود ولی این طور نشد.

تقاضا در بازار صادرات نیز بسیار ضعیف است. قیمت ها در حدود ۶۴۰ دلار فوب می باشد. بعد از عید فطر قیمت پیشنهادی در حدود ۶۷۰ دلار فوب بود و انتظار می رفت به ۷۰۰ دلار نیز برسد ولی بعد از ماه رمضان میزان تقاضا طبق انتظار بالا نرفت.

قیمت پیشنهادی بیلت وارداتی سی آی اس ۵۵۰ دلار سی اف آر است و در بازار داخلی ترکیه نیز قیمت درب کارخانه در همین سطح می باشد ولی با توجه به قیمت فعلی محصولات نهایی، به صرفه نیست قیمت بیلت بالاتر از ۵۲۰ دلار سی اف آر باشد.

بازار ورق امریکا در ابهام- ۱۰/ ۰۷/ ۱۳۸۹

 



مرکز خدمات فولاد ایران- خبر ها حاکی از آن است که احتمالا قیمت ورق در بازار امریکا باز هم نزولی خواهد بود چرا که ابهامات اقتصادی زیادی مطرح است.

قیمت نقدی ورق گرم بین ۵۸۰ تا ۶۱۰ دلار در هر شورت تن می باشد و قیمت ورق سرد بین ۷۵۰ تا ۸۰۰ دلار در هر شورت تن. ورق گالوانیزه نیز ۷۵۰ تا ۸۰۰ دلار هر شورت تن عرضه شده که همه قیمت ها درب کارخانه میدوست است.

با این حال آخرین شاخص قیمت استیل ایندکس از افت ۹ دلاری قیمت ورق سرد و رسیدن آن به ۶۹۶ دلار هر شورت تن خبر داده، ورق گالوانیزه با ۲ دلار کاهش نسبت به هفته قبل به ۷۴۷ دلار هر شورت تن و شاخص قیمت ورق گرم با ۵ دلار افزایش  به ۵۸۷ دلار هر شورت تن رسیده است.

در یک ماه گذشته قیمت هر سه نوع ورق نزولی بوده بدین صورت که ورق گالوانیزه ۸ دلار، ورق گرم ۶ دلار و ورق سرد ۳ دلار هر شورت تن افت داشته است.

به نظر فعالان بازار چنین شرایطی حاکی از ان است که افزایش قیمتی در کوتاه مدت مشاهده نخواهد شد.

در حال حاضر آینده بازار مشخص نیست و این یعنی احتمال کاهش قیمت بالاست. تا هفته های آینده نیز انتظار می ورد قیمت ها بیش از این کاهش داشته باشد.

کاهش قیمت قراضه وارداتی در خاور دور- ۱۰/ ۰۷/ ۱۳۸۹

 

رکز خدمات فولاد ایران- گزارش ها نشان می دهد که قیمت قراضه وارداتی در خاوردور طی سه هفته گذشته نزولی بوده است.

قیمت پیشنهادی قراضه سنگین کلاس ۱ و ۲ صادراتی اروپا، آمریکا، خاور میانه و آفریقا ۵ دلار هر تن در مقایسه با هفته گذشته کاهش یافته و به ۳۸۵ دلار هر تن رسیده است.

در حال حاضر تقاضای قراضه در ویتنام پایین است و موجودی آنها برای برآوردن نیاز ماه اکتبر کافی می باشد. قیمت پیشنهادی این محصول در این کشور ۵ تا ۱۰ دلار هر تن کاهش یافته و به ۳۶۵ تا ۳۷۰ دلار هر تن رسیده است.

میزان تقاضای قراضه در اندونزی و مالزی نیز پس از تعطیلات دو هفته ای در این کشور ها هنوز بالا نرفته است.

هنوز ترک ها خرید قراضه را آغاز نکرده اند- ۱۰/ ۰۷/ ۱۳۸۹

 

مرکز خدمات فولاد ایران- فولاد سازان ترک هنوز خرید قراضه اکتبر را آغاز نکرده اند و ظاهرا قیمت های پیشنهادی ثابت مانده است. از قرار معلوم محرک اصلی افزایش مجدد خرید قراضه از جانب ترک ها، رشد تقاضای میلگرد در این کشور است که بعید است به این زودی بهبود یابد. ترک ها منتظر تعیین وضعیت بازار قراضه امریکا هستند که پیش بینی شده به طور میانگین ۳۰ دلار کاهش قیمت داشته باشد.

قیمت پیشنهادی قراضه امریکا به ترکیه ۳۹۰ دلار سی اف آر و قراضه سنگین کلاس ۱ و ۲  خلوص ۲۰-۸۰ اروپا ۳۸۰ دلار سی اف آر می باشد. قراضه خرد شده امریکا ۳۹۵ دلار سی اف آر و قراضه سنگین کلاس ۱ و ۲ خلوص ۳۰-۷۰ اروپا ۳۷۹ دلار سی اف آر عرضه شده است.

آخرین محموله ارسالی اروپا به ترکیه محموله مخلوطی از ۱۵ هزار تن قراضه سنگین ۱ و ۲ خلوص ۲۰-۸۰ و ۱۵ هزار تن قراضه خرد شده به قیمت ۳۹۲ تا ۳۹۷ دلار هر تن سی اف آر بوده که دوشنبه گذشته بسته شده است.

قیمت قراضه سی آی اس همچنان رو به کاهش است. قراضه کلاس آ۳ به قیمت ۳۷۰ تا ۳۷۵ دلار سی اف آر ترکیه فروخته شده است.

احتمال کاهش واردات سنگ آهن در چین- ۱۰/ ۰۷/ ۱۳۸۹

 

مرکز خدمات فولاد ایران- یکی از مقامات ارشد انجمن آهن و فولاد چین اظهار داشته است که میزان واردات سنگ آهن در چین طی سال جاری به دلیل افزایش تولید این محصول در بازار داخلی این کشور نسبت به سال گذشته کاهش خواهد یافت.

سال گذشته چین در حدود ۶۲۸ میلیون تن سنگ آهن وارد کرد. گزارش ها نشان می دهد که میزان واردات این محصول طی هشت ماه اول سال جاری در حدود ۴۰۵ میلیون تن بوده که تغییری را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان نمی دهد.

پیش بینی می شود که متوسط ماهیانه واردات سنگ آهن در این کشور تا پایان سال جاری در حدود ۵۶ میلیون تن در ماه باشد.

احتمالا ظرفیت تولید سنگ آهن در چین طی سال جاری از مرز یک میلیارد و صد میلیون تن خواهد گذشت. در حال حاضر ظرفیت ماهیانه تولید سنگ آهن در چین در حدود ۱۰۰ میلیون تن می باشد و احتمالا این رقم در آینده افزایش خواهد یافت.

این در حالی است که شرکت های معدنی بزرگ دنیا هنوز بر این باورند که میزان واردات سنگ آهن چین درآینده بالا خواهد بود. مدیر فروش و بازاریابی ریو تنیتو اظهار داشته است که برنامه صادرات سنگ آهن این شرکت معدنی به چین تا پایان سال جاری کاهش نیافته و آنها با تمام ظرفیت به تولید خود ادامه می دهند.

شنبه ۱۰ مهر ۸۹

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم