گزارش بازاردوشنبه ۲۴ اسفند ۹۴

اسفند ۲۴, ۱۳۹۴

گزارش بازاردوشنبه ۲۴ اسفند  ۹۴

فتح ۸۰، فتح دماوند !

گزارش بازار بتاسهم ۱۷:۲۰   امروز دوشنبه  بازار دو فتح  داشت  یکی فتح  قله  ۸۰  هار که  بسیار جالب و مهم  بود دیگری فتح  دماوند  که عرضه اولیه این  سهم  با  شرایط مناسبی در بازار انجام  شد . این  دو فتح  امروز اموز با  نیمچه  فتح های ریز دیگری هم  همراه  بود که  صف خودرویی ها  توقف پالایشی ها  و… بازار گارد خوبی برای صعود  گرفته است  . انچه  باعث رشد بازار شده است  ان چیزی بود که از روز چهارشنبه  آغاز شد و با  رونق بازاردر روز شنبه و شکسته  شدن  مقاومت  شاخص باعث  رونق گرفت و هیجان  در بازار درجایی که  برخی از اعداد ۸۹ و ۹۰و برخی دیگر حداقا ۸۳ هزار صحبت  می کردند  این نشان  میداد  بازار در ۲ روز باقی مانده و روزهای سال  ۹۵ بازار پر رونقی خواهد بود و باید ازاین  فرصت نوسان  گیری استفاده  کرد .

امروز این  موضوع  به خوبی روشن  بود . موج  و هیجان  خرید  کل بازار را  گرفته  بود و با خود  بالا  میبرد . بازهم  سرعت  بالا در رشد و  بازهم  هشدارها ولی این  بار به نظر این  سرعت  خیلی بالا  نیست و منطقی رشد می کند  فضای بازار به نظر پس از استراحت اخیر این  عرضه و تقاضا  را  به خوبی در خود هضم  کرده است .

به نظر روزهای خوبی را در پیش داریم  با این  که  برخی از تحولات  سیاسی در بازار میترسند ولی از یک  موج  ۲۵ هزار تایی در بازار تا خرداد و تیر می گویند  که  عدد  قابل توجهی است  . برخی می گویند  این  موج  بلند هم  خود  ۵ ریز موج دارد یعنی یک  موج  صعود  دارد  بعد  کمی استراحت می کند و دوباره  حرکت  به نظر روزهای اخر سال  شاید چهارشنبه کمی فشار فروش زیاد شود و این  موج  یک  استراحت موقت  را داشته  باشد .

ولی به نظر بهترین کار استفاده  از حداکثر توان  برای خرید است  به نظر تا خرداد  هیچ  بازاری بهتر از بازار سرمایه نیست منتهی باید محتاط بود  . در این  بخش در میان  این  همه خبر خوب حرف از یک  چالش و یک  اتفاق خوب می زنیم  . ابتدا  سراغ  اتفاق خوب برویم  . دولت دارد  کم کم  فروش نفت  را از ۱ میلیون بشکه در یک  سال  قبل به  ۲ میلیون  بشکه می رساند  بورسی بخواهیم  صحبت  کنیم  امروز اگر ایران در بازار بود  باید  صف خرید میشد و صدای تعدیل مثبتش در بازار می امد  این  تعدیل سود و درامد  برای بازار سرمایه خوب است  .

اما خبر چالش برانگیز و کمی منفی گویا  زمزمه هایی شنیده می شود که برخی صندوق های بازنشستگی و بیمه  را مجبوربه  فروش سهم  کردند  به نظر رویداد  خوبی نیست  ولی اگر ادامه داشته  باشد  برای بازار یک  چالش عمده خواهد شد . امیدواریم  در بازار بحران  عرضه  رقم  نخورد . نمی خواهیم  فعلاً در مورد  این  موضوع  صحبت  کنیم  ولی گوشه  ذهن خود داشته  باشید

و اما  به  سراغ  بازار امروز برویم  که در بازار وضع  مثبت  اغاز شد مثبت ادامه  داد و مثبت هم  تمام  کرد این  یکی از معدود  روزهایی بود که در بازار خیلی نگرانی بابت  این  موضوع  وجود نداشت  . تازه  بازگشایی خودرو  و خبهمن عطش بازار را  کمی بیشتر کرد  . یک نکته مهم  دیگر این  که  امروز عرضه دماوند هم  نتوانست  مانع  کار شود و بازار را  به خوبی خریدند . دماوند هم  مثل یخ  روی اتیش اب شد و ریع  فروش رفت  .

برای بازار فردا  به نظر بازار خوبی را داریم  بازار سراسر مثبت ولی فشار عرضه هم  هست  فردا  صف دماوند و خودرویی ها  دیدن  دارد  گزارش پالایشی ها اگر امشب برسد  بازار را جالب  خواهد کرد . به نظر بازار فردا نیز بازار مثبتی  خواهد بود

در شاخص نیز امروز شاخص با  رشدی ۸۷۰ واحدی از ۸۰۲۳۳ واحد  گذشت رشد ۸۷۰  واحدی امروز بیشتر مدیون  شرکت های بزرگی همچون مخابرات  مپنا  تاپیکو  و برخی پتروشیمی ها و هلدینگ های دیگر بود . به نظر بازی پالایشی ها  طی روزهای اینده  بر شاخص اثرات  تعیین  کننده ای  خواهد داشت .

و اما  سری به حاشیه های بازار بزنیم  .

 

 

 

 

کمی موج  خبرهای سیاسی منفی تر شده است  . گارد  کشور های ۱+۵ به  ازمایشات  موشکی اخیر ایران  یک  نکته  مهم  است  . بر اساس برنامه کار شورای امنیت سازمان ملل متحد، این شورا قرار است روز دوشنبه صبح بوقت نیویورک ( بعدازظهر بوقت تهران) موضوع آزمایشات موشکی ایران را مورد بحث و بررسی خود قرار دهد. این جلسه در پشت درهای بسته و با حضور اعضای شورای امنیت صورت می گیرد. از مواضع اعلام شده کشورهای عضو دائم شورای امنیت بر می آید که در بین آنها در خصوص آزمایشات موشکی ایران و تاثیر آن بر اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت اتفاق نظر وجود ندارد

فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلستان روز دوشنبه پیش از نشست شورای وزرای خارجه اتحادیه اروپا گفت: در مورد ایران باید اطمینان یابیم که رویکرد ما متوازن باشد.یعنی در عین حال که فرصت‌های برآمده از گشایش ایجاد شده در ایران و بهبود روابط میان ایران و غرب را بررسی می‌کنیم، باید به صراحت بگوئیم که ایران همچنان به رفتارهای غیرقابل مانند تست موشکی، رفتارهای تهاجمی و حمایت از تروریسم در منطقه خلیج (فارس) ادامه می‌دهد و به هیچ وجه نباید از صراحت در قبال ایران رفتار دست برداریم. پ

فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از نشست شورای وزیران خارجه اروپا گفت: در این نشست در مورد سفر آتی‌ام به ایران که روز ۱۶ آوریل (۲۸ فروردین) به همراه تعداد زیادی از کمیسرهای اروپایی انجام خواهد شد، بحث می‌کنیم. با وزرا در مورد اینکه قصد داریم در چه زمینه‌ها و بخش‌هایی روابط خود را با ایران به طور کامل ازسر گرفته و احیا کنیم و همچنین همکاری با ایران در موضوعات دوجانبه و تا حدی مسائل منطقه‌ای از جمله سوریه و یمن و مسائل دیگر، صحبت خواهیم کرد.

پس از آنکه رسانه آمریکایی اخیرا در گزارشی از انتقاد شدید «باراک اوباما از عربستان سعودی در محافل خصوصی» خبر داد، حالا یک چهره آشنا در خاندان سعودی در یادداشتی پاسخ رئیس‌جمهور آمریکا را داده است.فیصل در مطلبی با عنوان «نه آقای اوباما! ما سواری مجانی نمی‌گیریم» نوشت: «ما اطلاعاتی در اختیار شما قرار دادیدم که سبب جلوگیری از حملات تروریستی وحشتناک به آمریکا شد»

در مورد  تحریم  ایران  کری هم  تاکید  کرد  در صورتی که ایران به آزمایش های موشکی ادامه دهد تحریم های بیشتری بر این کشور اعمال خواهد شد.وزیر خارجه فرانسه :در صورت لزوم تحریم های اروپا بار دیگر بر ضد ایران اعمال خواهد شد

فرانسه گفته است احتمال تحریم‌ ایران در پی آزمایش موشکی وجود  دارد . سخنگوی وزارت امور خارجۀ ایران   آزمایش موشکی ایران خلاف قطعنامۀ ۲۲۳۱ شورای امنیت نیست وزیر امور خارجۀ فرانسه می‌گوید احتمال دارد ایران به دلیل آزمایش موشک‌های بالستیک با تحریم‌های اتحادیۀ اروپا روبرو شود.ژان مارک آیرو روز یکشنبه (۲۳ اسفند) در یک نشست خبری مشترک پس از دیدار با جان کری، وزیر خارجۀ امریکا و دیگر همتایان اروپایی خود در پاریس، پایتخت فرانسه، گفت: «اگر ضروری باشد به تحریم رو می‌آوریم.»

در یک  خبر مهم  خبرنگار شبکه ان‌تی‌وی ترکیه می‌گوید عامل انفجار در آنکارا، یک خودروی بمبگذاری شده بوده است.این انفجار در نزدیکی یک ایستگاه اتوبوس و زمانی رخ داده که افرادی زیادی در محل حضور داشته‌اند.بر اثر این انفجار که در حوالی میدان مهم کزلای اتفاق افتاد، چندین نفر کشته و زخمی شده‌اند. سفارت آمریکا دو روز قبل بیانیه‌ای صادر و به اتباع خود هشدار داده بود که احتمال حمله تروریستی در آنکارا وجود دارد.

از ترکیه  بیرون  نرویم  این  خبرهم  جالب است که  به گزارش اسپوتنیک، «اردوغان کاراکوش» رئیس انجمن افسران بازنشسته و فرمانده ارشد نیروی هوایی این کشور از سقوط جنگنده روسی توسط ترکیه به طور رسمی از دولت روسیه عذرخواهی کرد.

وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو پیشنهاد داده‌ که نیروی هوایی روسیه بر نبرد تدمر متمرکز شود و ائتلاف آمریکایی بر رقهلاروف: ما آمادگی داریم که با آمریکایی‌ها همکاری کنیم چرا که رقه در بخش شرقی سوریه قرار دارد و بیشتر ائتلاف آمریکا در این منطقه فعالیت دارنددر مورد  بودجه نیز خبرمیرسد

درخبرهای سیاسی فرانسه روز یکشنبه از احتمال اعمال تحریم علیه ایران در پاسخ به رزمایش موشکی اخیر ایران خبر داد. سامانتا پاور نماینده آمریکا در سازمان ملل این هفته با «ثبات‌زدا» و «تحریک‌آمیز» خواندن رزمایش موشکی ایران، گفت شورای امنیت روز دوشنبه با درخواست واشنگتن تشکیل جلسه می‌دهد تا این مسئله را مورد بررسی قرار دهد.

لایحه بودجه دو دوازدهم سال ۹۵ کل کشور  با قید دوفوریت  از سوی مجلس اعلام  وصول شد

در خبرهای سیاسی اقتصادی معاون اول رئیس‌جمهور، توسعه صادرات غیرنفتی،جذب سرمایه گذاری خارجی،اصلاح نظام بانکی،یکسان سازی نرخ ارز،افزایش سرمایه بانک‌هاواتمام طرح‌های نیمه‌تمام را از اولویت‌های دولت در سال ۹۵ اعلام کرد.

در سایر خبرهای اقتصادی روزنامه تایمز عنوان کرد که دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس اخیرا در نامه ای به بانک بارکلیز، ضمن اشاره به سیاست دولت انگلیس مبنی بر توسعه همکاری های تجاری با ایران، از مانع تراشی این بانک در تعامل با بانک های ایران به شدت انتقاد کرد.وی در این نامه تصریح کرد: [این اقدام بانک] مستقیما با سیاست اتحادیه اروپا، سازمان ملل متحد و سیاست دولت انگلیس در تضاد است.کامرون بیان اینکه «اداره تجارت و سرمایه گذاری انگلیس به شرکت های انگلیسی توصیه می کند تا از فرصت تعامل با یکی از بزرگترین بازارهای تجاری قرن (ایران) نهایت استفاده را صورت دهند» نوشت: من از شما می خواهم که موضع تان را در این رابطه مشخص کنید.

در خبرهای جالب اقتصادی عربستان ۸ میلیارد دلار از آمریکا وام می‌گیرد این اولین استقراض خارجی قابل توجه این کشور در طی بیش از یک دهه اخیر به شمار می رود که  ظریف هم  اشاره  کرد  می خواستند  کمر ایران  را  بشکنند  کمر خودشان  شکست  وزیر امور خارجه گفت سعودی ها قیمت نفت را آنچنان پایین آوردند که کمر اقتصاد ایران را بشکنند و اجازه ندهند با سربلندی مذاکره کنیم ولی اکنون کمر خودشان و هم‌قطاران آنان شکسته و به وام گرفتن از موسسات مالی بین‌المللی روی آورده‌اند.

.

این  روزها  خبرهای نفتی برای بازار مهم  است  به خصوص  ۲ میلیون  بشکه ای شدن  نفت  ایران در فروش . وزیر نفت از نفت ۷۰ دلاری به عنوان قیمتی مناسب برای نفت یاد کرد و با بیان اینکه اوپک فعلا برنامه‌ای برای برگزاری نشست اضطراری ندارد، گفت: تا چند روز آینده صادرات نفت ۲ میلیون بشکه می‌شود. او گفته  تا  نفت  ایران  به  ۲ میلیون  نرسد  پای هیچ میزی برای طرح  فریز نفتی نمی نشیند . وزیر نفت از رسیدن صادرات نفت ایران به دو میلیون بشکه در پایان اسفند ماه خبر داد. روز چهارشنبه مدیرعامل شرکت ملی نفت از فروش یک میلیون و ۸۰۰هزار بشکه طلای سیاه در روز خبر داد که این رقم حداقل ۵۰ درصد از ارقام سال گذشته بالاتر است .به گزارش ایرنا، بیژن زنگنه وزیر نفت به تازگی گفته بود، براساس برنامه ششم توسعه ،روزانه یک میلیون بشکه به تولید میعانات گازی کشور افزوده می شود و در سال ۹۶ تولید گاز به بیش از یک میلیارد و ١٠٠ میلیون مترمکعب می رسد و سهم پارس جنوبی از این مقدار ۷۵۰ میلیون مترمکعب است.زنگنه یادآور شد : فازهای میدان گازی پارس جنوبی اواسط سال ۹۶ به جز فاز ۱۴ تکمیل و به پایان می رسد و در این سال مقدار تولید گاز ایران از پارس جنوبی از قطر بالاتر خواهد رفت.وزیر نفت گفته با راه اندازی مرحله نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس تانیمه نخست سال۹۵، ایران درتولید بنزین خودکفا میشود

در بازارهای جهانی دز اغاز ان  رشد طلا  و ثبات  نفت  بیش از همه  جلب توجه می کرد  گفته می شود  مس  و روی هم  کمی افزایشی شدند هنوز قیمت ها خوب روشن  نشده است  .. به نظر اتفاقات  خوبی را در بازارهای جهانی شاهدیم  ولی همین  که نفت  منفی سنگین  نیست  اتفاق خوبی است . نفت کماکان  منفی ولی مس و روی بهتر بودند  . ثبات  روی بالای ۱۸۰۰  خبرخوبی برای بازار است  .

در دلار کمی این چند روز گارد  صعود  گرفته ولی در ۳۴۳۰ و ۳۴۲۰ در نوسان  است  .

و اما  ببنیم در بازار چه خبر است  …

ورود سرافرازانه خودرویی ها!!!

امروز بازگشایی سهام ایرانخودرو و گروه بهمن به همراه اخبار خوب و مثبت باعث شد تا خودروییها صدر نشین بازار و با رونق خوبی همراه شوند

پارس خودرو با صف خرید سنگین قیمتهای ۲۰۰ تومانی را در هم شکست این روزها شایعاتی از خرید سهام سایپا کاشان توسط این شرکت در بازار جریان یافته است .

اما در نماد گروه بهمن پس از کنسل شدن مجمع افزایش سرمایه و تعویق این مجمع سهم با صف خرید به سمت قیمتهای ۳۲۰ تومانی حرکت میکند این سهم میتواند در صورت شکست قیمتهای ۳۲۰ تومانی مهمان قیمتهای ۳۶۰ تومان باشد خبهمنی که امید زیادی به معامله بلوک مدیریتیش دارد . فروش بلوک  این  سهم  توسط مهر قطعی شده و اگهی هم  رسید  که  گویا  ۶۲% این  سهم  واگذار می شود  . طبق اخرین  خبرها  دو گروه  با هم  مذاکره کردند  بدون  رقابت  بلوک  منتقل شود گویا  ونیکی  یا سرمایه  گذاری ملی  ایران  با  کمک  یک  بانک  چینی  و بانک  تجارت  برای خرید این  بلوک  مذاکره و کار را تقریباً تمام  کرده است .

در نماد ایرانخودرو با این صف خرید سنگین قیمتهای ۵۰۰-۵۲۰ تومانی در اندیشه سهامداران این شرکت قرار دارد خبرهای خوب مجمع ایرانخودرو به خصوص مشارکت با سهامداران خارجی و تغییر ساختار مالی  باعث شده تا این روزها بازار دید خوب یبه ایرانخودرو پیدا نماید . باز جای رشد خودرو  به نظر بیشتر از سایپاست  .

در خبرهای خودرویی همه چیز برای بازگشایی سایپا  اماده می شود  . در مورد  این  گروه و سهم های ان  حرف و حدیث زیاد است  افزایش سرمایه  سایپا  بالاخره  در مجمع تصویب شد و سود  سال ۹۴ این  شرکت  تاکید  می شود  سود  ۹۴ با  سرمایه  جدید  روی کدال  رفت  که جالب است  . سود  سال ۹۵ نیز در طول بازار به  روی کدال  رفت  . بودجه  سایپا  بودجه  خیلی جالبی برای سال  ۹۵ نبوده است  .  این  سهم  ۴۵ ریال  را  برای سال ۹۵ پیش بینی کرد که کاهش سود عملیاتی  و افت  ۷۸% سود خالص مشهود  است  . ما  نمی گوییم در سایپا  کاهش ۷۸% سود خطرناک  است  بلکه کاهش ۴۱% سود  عملیاتی خطرناک  تر است همه چیز برای بازگشایی خساپا  اماده است  به نظر فردا  زامیاد  هم  به  بازار باز میگردد .  در سوی دیگر پیش بینی سود سایپا برای سال ۹۴ با سرمایه جدید۲۰ تومن به ازای هرسهم اعلام شد. عملکرد ۹ ماهه ۹ تومن زیان بوده، این سود عمدتا از فروش سرمایه گذاریها و جابجایی داراییها ایجاد شده  و تقریباً عملیاتی شرکت  صفر است و حتی منفی است  . یک  نکته  مهم  گفته  شده  قبل از سال ۹۵ افزایش سرمایه  سایپا و زامیاد  ثبت می شود  اگر قرار است  با  ثبت  نماد ها  باز شود  فشار فروش کمی بالا  و قیمت  منطقی تر خواهد شد  .

گزارش توجیهی افزایش سرمایه و قیمت های کارشناسی نیز قبل از افزایش سرمایه  ها  جالب است  خاذین  ۹۰۰  تومان و زامیاد  ۲۷۰  تومان  یعنی این  اهداف قیمت های پر این  گروه هستند  حالا  بازار بالاتر می خرد  بحث دیگری است  .

همه منتظر وساپا هستند  وساپا نیز بدون  تغییر امروز شاید به  بازار بیاید ولی اگر در قیمت های صفر و تعادلی باز شود  برای یک نوسان  بد نیست   . با این  وضعیتی که  امروز خودرو  باز شد  خگستر نیز به نظر توفان  خواهد کرد  . خگستر نیز تعدیل زده و گفته می شود  بزهم  فروش دارایی دارد  . تعدیل خگستر ۱۸۵% بوده است که با  سود ۶۶۲ ربالی متوقف شده گفته می شود  سهم  به  زودی خمهر را نیز اگهی می کند  .

معدنیها و معجزه جهانی!!!

رشد قیمتهای جهانی فلزات باعث شده تا سهام معدنی با رشد قیمتی بسیار خوبی همراه شوند در نمادهای معدنی شاهد نوسانات مثبت و رو به جلوی خوبی هستیم

کالسیمین با صف خرید سنگین مواجه و با رشد قیمتی همراه شده است این سهم میتواند تا قیمتهای ۲۲۰ تومان رشد نماید کاالسیمینی که با وضعیت قیمتهای جهانی روی میتواند سوداوری خوبی تجربه و سود سال ۹۵ را با رشد خوبی همراه سازد

ملی مس امروز عرضه های سنگینی را تجربه کرد سهم با مقاومت سرسخت ۲۰۰ تومانی همراه میباشد در صورت شکست قیمتهای ۲۰۰ تومانی روند صعودی سهم تشدید خواهد شد این امر منوط به رشد قیمتهای جهانی مس در بازارهای جهانی میباشد ولی گذ از ۲۰۰  بعید است  . این نشان  می دهد  این  گروه کم کم  به  نقاط مقاومت می رسد .

با این صف خرید سنگین در گلگهر شاهد رشد قیمتی سهم تا سطوح ۲۴۰-۲۵۰ تومان خواهیم بود این سهم سنگ اهنی وضعیت بنیادی خوبی با رشد قیمتهای جهانی سنگ اهن پیدا کرده است این امر سبب رشد قیمت محصولات فولادی و بلطبع رشد قیمت فروش محصولات شرکت نیز خواهد شد

این سرمایه گذاری های طلایی!!!

در نمادهای سرمایه گذاری برخی نمادهای این گروه با رشد و رونق و برخی دیگر مورد بی اقبالی بازار قرار گرفتند سرمایه گذاریهای یکه با چراغ سبز شاخص با رشد قیمتی خوبی همراه شده اند

در نماد سرمایه گذاری رنا با این باازگشایی سهام ایرانخودرو سهم به سمت قیمتهای ۳۲۰ تومان حرکت خواهد کرد شکست قیمتهای ۳۲۰ تومانی در صورتی که جو خودروییها کماکان مثبت باشد کار اسانی خواهد بود

در گروه  سرمایه  گذاری خبرهای شبریز می تواند  روی پارسان هم  موثر باشد  سهم در نقاط خوبی است  . بازار روی این  سهم  با  خبرهای ستاره  خلیج  فارس و بهره  برداری در ۶ الی ۱۲ ماه  دیگر حساب کرده است  چند روزی است  سهم  را خوب می خرند  به نظر این  سهم  را  با دید  حقوقی و نگهداری بیش از ۳ ساله  زیر نظر داشته  باشید

تاپیکو با خبر افتتاح فاز اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس تا پااین نیمه اول سال ۹۵ با رشد قیمتی و صف خرید همراه شد این سهم میتواند تا قیمتهای ۲۶۰ تومان با رشد همراه شود

امروز ونیکی هم  باز شد  . در مورد  این سهم  مهم ترین  خبر و یا  شاید بهترین  خبر این  است  که  گروه بهمن  را می خرد و ایم  یک  رویداد خوب برای ونیکی و خبهمن  است  حداقل یک  نفر بازیگر قوی وارد  سهم می شود  .  به نظر خرید این  بلوک  تقریباً تمام  شده. به نظر ونیکی را  برای نوسان  خریدن  بد نیست  .

امروز در این  گروه  واتی هم  باز شد  . در مورد واتی سهم در مجمع  ۲۵۲ ریال  تقسیم  کرد و  حالا  اماده  بازگشایی در بازار است . به نظر در این  بازی سهم  می تواند  یک  باردیگر در قیمت های ۱۸۰۰  که  باز شده مورد توجه حقوقی ها  باشد  به نظر از سهم خوب حمایت می شود

امروز وتوکا  را  ابتدا  روی صفر معامله می کردند ولی بعد  بهتر شد . به نظر در بازار این  سهم  از باقی شرکت های هم  گروه خود کمی عقب مانده است  وتوکا می تواند  در بازار مورد  توجه نوسان  گیران  قرار گیرد

 

بانکها در انتظار!!!

بانکها با روند نوسانی و عمدتا مثبت همراه شدند سنگینی بانکها و فشار عرضه ها سهام این گروه را از غافله رشد قیمتی بازار عقب انداخته است

بانک حکمت امروز با رنج قیمتی و نوسانات مثبت در اواخر وقت همراه شد سهم میلی به افت قیمتی نداشته و بیشتر تمایل به رشد قیمتی و بازدهی مثبت دارد این سهم در صورت رشد قیمتی اهداف قیمتی ۱۴۰-۱۴۲ تومانی را پیش رو دارد حکمتی که در کف قیمتی قرار داشته و میتواند با دید میان مدت رشد خوبی داشته باشد

همچنان در نماد بانک ملت شاهد نوسانات ارام این سهم هستیم بانک ملت با کف سازی در سطوح قیمتی ۲۴۰ تومانی میتواند روند صعودی را تا قیمتهای ۲۶۰ تومان در پیش بگیرد این سهم میتواند در صورت شکست قیمتهای ۲۶۰ تومان هم مهمان قیمتهای نهایی ۲۸۰ تومانی باشد

اما در نماد بانک انصار سهم تلاش داشت تا قیمتهای ۲۸۰ تومانی را بشکند سهم میتواند در صورت شکست قیمتهای ۲۸۰ تومانی تا سطوح قیمتی ۳۰۰ تومان با رشد همراه شود انصاری که شنیده میشود قصد تعدیل مثبت بودجه ۹۴ را دارد

وکوثر را  بسیار خوب می خرند  فردا در مورد  برخی رویدادها  حول محور این  سهم  صحبت  خواهیم  کرد  که  می تواند  قیمت های نجومی را  برای کوثر رقم  بزند  .

بانک  دی امروز وقتی قیمت عرضه  را  ۱۰۰  تومن  زیر قیمت دید  با  شرایط منفی مواجه  شد  بهنظر فردا  با  صف خرید دماوند وضعیت  دی هم  بهتر می شود

در این  گروه ثبت  سرمایه  وپارس کمی فشار عرضه  را  یشتر کرد

 

امیدی سیمانی!!!

در نمادهای سیمانی شاهد امید سیمانی ها به افزایش نرخ و نوسانات مثبت برخی نمادهای این گروه بودیم سیمانیهایی که در صورت افزایش نرخ در سال ۹۵ میتوانند روند صعودی و بازدهی خوبی را اغاز نمایند

سیمان غرب امروز با صف خرید به سمت قیمتهای ۲۸۰ تومانی روانه شده است این سهم جدال سختی با مقاومت ۲۸۰ تومانی مواجه میباشد اکر قیمتهای ۲۸۰ تومانی در سیمان غرب شکسته شود سهم تا قیمتهای ۳۰۰-۳۲۰ تومانی جای رشد را دارا میباشد

سیمان شرق با برگشت قیمتی خوبی همراه و سوطح ۱۲۰ توماین را شکست سهم اهداف قیمتی ۱۳۵ تومان را پیش رو دارد سیمان شرقی که درصورت بهبود اوضاع سیمانیها وضعیت بسیار خوبی پیدا خواهد کرد

سیمان فارس و خوزستان این غول سیمانی با رشد قیمتی ادامه داری همراه و خود را در استانه قیمتهای ۱۸۰ تومانی قرار داد در صورت شکسته شدن قیمتهای ۱۸۰ تومانی سهم میتواند تا قیمتهای ۲۰۰ تومان با رشد همراه شود

چهارگوشه بازار!!!

امروز نیروگاه دماوند با قیمتهای مناسب ۷۴۰۰ تومانی کشف قیمت شد اینس هم نیروگاهی که افزایش سرمایه ۱۰۰۰ درصدی را پیش رو دارد به نظر میرسد بازدهی ۱۰-۲۰ درصدی را نصیب خریداران خود نماید نیروگاه دماوندی که به عنوان بزرگترین نیروگاه خاورمیانه شناخته میشود

در نماد نیروگاه عسلویه خرید تقاضای سرمایه گذاری فرهنگیان برای کسب یک کرسی هیئت مدیره این شرکت را شاهد بودیم هر چند گویا  نماد با  تعدیل منفی مواجه  شده ولی در بازار شایعات خوبی حول محور سهم  مطرح است  . خصوص اینکه این روزها شایعاتی از افزایش سرمایه شرکت در سال اتی از سود انباشته مطرح شده است

در مورد  مپنا  سهم  صف بود و کمی هم عرضه  شد ولی خوب ایتساده است  . ولی نیروگاه  دماوند  با  قیمت  خوردن خود می تواند مبنای خوبی از  ارزش بازار در مپنا و برخی شرکت های دیگر به  بازار بدهد . در فروش عجله  نکنید  هدف سهم نزدیکی های ۱۱۰۰۰ ریال  است  .

بار دیکر لیزینگ ایرانیان توانست از کف قیمتی ۱۴۰ تومانی بازگشته و به سمت قیمتهای ۱۶۰ تومان روانه شود سهم پتانسیل رشد قیمیت تا سطوح ۱۶۰ تومان که مصادف با مقاومت سرسخت سهم است را دارد این سهم فعلا در قیمتهای ۱۴۰ تا ۱۶۰ تومانی در نوسان است مگر اینکه بتواند از سد این قیمتها عبور نماید

درنماد  فجر نیز سهم  خریداران  خاص خود را  دارد  . طی روزهای گذشته  سهم  را خوب خریدند  و به نظر به  طور کلی فجر را خوب در بازار می خرند  از حالا  تا  مجمع  هدف سهم  ۱۸۰۰۰ ریال  است ولی با  کندی به این  قیمت می رسد ولی می توان  ۳ ماهه  بی دردسر ۲۰% را در سهم  دید  .

در گروه  روی در بازار خبرها  مثبت است . در مورد  این  گروه  در روی گفته می شود  بودجه  ۹۵ شرکت ها  کمی بیش از ۱۶۰۰ دلار است  . در حالی که در حال  حاضر هنوز سال  شروع  نشده قیمت ها  کمی بیشتر است  . فاسمین  باما  شرکت های خوب گروه  هستند  در کروی چارتیست ها  معتقدند  الگوی کاپ  در بلند مدت  تشکیل شده  که  به  سود گروه  است و می ارزد  میان مدت  بخرید و نگهداری کنید  .

شبریز امروز از صف فروش تا مثبت  پیش رفت  بعد هم متوقف شد . گفته می شود  سود  سال ۹۴ منفی و سود سال ۹۵ مثبت  شده است . شایعاتی ا اعلام  سود  ۶۷۰  ریالی در شبریز البته همه چیز بیشتر شایعه است  از ۵۸۰ تا ۷۰۰ ریال  ایعه  شده در مورد سود هر سهم و حتی این  اخری سود  ۹۰۰ ریالی هم  شنیده  میشد  .

امروز سنگ آهنی ها  خوب ایستادند  واقعاً بازار انها  را خوب می خرد  هر چند  به نظر ومعادن  را  فردا  عرضه می کنند  کچاد  و کگل هم  به همین  شکل  . در گروه  سنگ آهن در خبرها  داشتیم  در پایان هفته گذشته سنگ‌آهن وارداتی در چین کمی کاهش یافته، چرا‌که فعالان بازار سیاست انتظار در پیش گرفته‌اند تا روند بازار روشن‌تر شود. سنگ‌آهن خلوص ۶۲ درصد وارداتی از استرالیا آخرین بار با ۵۰ سنت افت به ۵۷ دلار و ۵۰ سنت هر تن سی‌اف‌آر چین رسیده و جو بازار کمی ضعیف شده و فعالیتی ندارد. اخیرا بازار سنگ‌آهن نوسانات زیادی داشته از این رو هر دو طرف معامله محتاط تر عمل می‌کنند تا ضرر کمتری ببینند. این فشارها قیمت را از ۶۰ دلار پایین کشانده است. البته بازار فولاد چین صعودی است و می‌تواند به رشد بازار سنگ‌آهن کمک کند. قیمت بیلت در بازار داخلی چین ۱۲دلار دیگر بالا رفته از این رو در بازار فیوچرز سنگ‌آهن نیز رشد قیمت‌هایی مشاهده شده است. یکی از سهم هایی که مورد  بی اقبالی بازار بود  وامید بود ولی کم کم  در روی دور امده است  بهرنظر با  توجه  به در پیش بودن  مجمع در وامید  فضای بازار روی سهم می تواند  بهتر باشد  هر چند سهم  حقوقی پسند  است  .

حریل هم  سخت در تلاشند  که  سهم  این  طرف سال  عرضه  شود ولی بعید است  . در مورد این  سهم  قبلاً صحبت  کردیم و گویا  تمام  تلاش این  است  که عرضه  در سال ۹۴ صورت  گیرد  . در روزسه  شنبه  که  بعید است ولی می توان  روی روز چهارشنبه  بحث کرد هر جند  برخی از عرضه  سهم  در ان  طرف سال  خبرمی دهند  بی شک  عرضه موفقی خواهد شد و برای نوسان  نیز خرید ان  بد نیست  در مجموع  گویا در قیمت های زیر ۱۱۰۰ ریال  عرضه می شود  .

امروز در گروه  ساختمان  ثاخت هم  صف خرید شد  شایعاتی از برخی جابجایی ها و بلوک  بازی ها در ثاخت خبرمیرسد

در این  گروه  ثپردیس و  ثباع در اخرین  لحظات  خبرهای جالبی میرسد  گفته می شود  زامیاد ۱۳۰ درصدخاذین ۹۲۳ درصد خچرخش ۲۱۷ درصد فولای ۱۳ درصد جایزه درسیستم سپرده گذاری اعمال شد این  خبر خوبی برای بازار است  که  خیلی معطل نمیماند و به نظر برای سایپا نیز این  اتفاق رخ می دهد .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۴ اسفند  ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم