گزارش بازار یکشنبه۱۷ آبان ۹۴

آبان ۱۷, ۱۳۹۴

گزارش بازار یکشنبه۱۷ آبان ۹۴

منتظر چه  هستیم ؟!

گزارش بازار بتاسهم ۱۴:۴۰   امروز یکشنبه  ، بازار سرمایه  یک  روز بلاتکلیف را  داشت  . نه مثبت  بود و نه منفی . نمیدانست  چه می خواهد بکند  بالا  برود  یا پایئن…  باید مثبت  بشود و یا نشود  . به  خبر نرخ  سود  اعتماد  کند  یا  نکند  . دلار را  چگونه  هضم  کند  و … نمیخواهیم  بگوییم  ما  پیش بینی کردیم و به  قول برخی همانطور که  گفته  بودیم  …  خیر قصد  داریم از نوشته ای صحبت  کنیم که  چند  هفته  قبل نوشتیم و حقیقتاً این  پیش بینی دارد  طبق اصول پیش می رود و حتی سرعتش از انچه  فکر می کردیم  بیشتر است ولی  واکنش بازار را نداریم  . امروز یک  باردیگر ان  را مرور می کنیم  و بعد  دوباره  فضای بازار را  بررسی خواهیم  کرد و به  پیش بینی شرایط پیش رو  میپردازیم  .

یک  باردیگر توصیه می کنیم  این  مطلب را  بخوانید که البته  کمی تغییر در ان  ایجاد  کردیم  . بازهم  توصیه می شود  مو به مو و با  دقت  بخوانید . حقیقت امر بازار حرف خاصی برای گفتن  ندارد  این  روزها پیش بینی فرایند  های بازار مهم  است  .

بخش اول در مودر مذاکرات  است  : در مقاطع  قبل این  طور بوده  که گفتیم  قبل از مذاکرات  بازار همواره  رشد می کند . منتهی این  بار مذاکره  نیست  بلکه  نتیجه  مذاکرات و اجرایی شدن  رفع  تحریم هاست  . فرض را  بر این  بگذاریم  مطابق حرف اقای نوبخت  ۲۴ اذر تحریم ها  لغو می شود( البته  در یک  سناریوی دیگر که  عراقچی گفته است  ۸ و ۹  دی بوده است  .  پیش ازاین  بسیاری دیگر هم  از حدود اسم  بده  بودند . اولین  خاصیت  این  لغو  باز شدن  سوئیفت  است  . انجام  اسان  جابجایی پول ، ورود  برخی پول ها  به  کشور  و … ببنید  ما اگر زمان  لغو را  حتی ۱۰  دی بگیریم   تا ان  مقطع از نظر روز کاری  تقریباً ۳۰  تا  ۳۳  روز کاری داریم  . یعنی به نوعی باید  این  ۳  روز کاری را  ساعت  شنی بیاندازیم  ببنیم  چه می شود . ولی شک  نکنید  هر چه  به  پایان  ان  نزدیک تر بشویم  فضای بازار می تواند  برای برگشت و رشد فراهم  تر باشد  و این  یکی از مهم ترین نکات  فعلی بازار است    که  باید در خرید و فروش ها  لحاظ کرد . به نظر هر چه  به  پایان  این  ساعت  شنی نزدیک  تر می شویم  سرعت رشد بازار بالاتر  و قدرت  فروش کم تر می شود .  این  یعنی از نیمه  دوم  اذر ماه  بازار سرمایه  کم کم  شاهد  واکنش هایی به  این  جریان  خواهد بود .

نکته  دوم  بحث دلار است  .ما وقتی در هفته اول ابان  گفتیم  دلار ۳۶۰۰  تومانی حیقت  امر فکر می کردیم  ۲ ماه  دیگر دلار به  ۳۶۰۰  میرسد  نه  با این  سرعت  دلار به این  اعداد و چند  قدمی ۳۶۰۰  برسد  .  با این  شیب رشد دلار و  شرایط نفت  به نظر دلار ۳۸۰۰  تومانی که  تا  پایان  سال  محقق می شود  به  زودی   دلار ۳۶۰۰  تومانی را خواهیم  دید  . و به همین  راحتی محقق شده و بازار به ان  میرسد . رشد دلار برای بازار یک  خبر خوب است  در دلار وقتی شاهد  افزایش هستیم  به  نوعی ۲ اتفاق رخ می دهد  یکی جبران  کاهش قیمت های جهانی رخ می دهد  که ول کن  قضیه هم  نیست   و همینطور هر روز کم می شود و دیگری سود  شرکت ها  را در اینده و چشم  انداز روشن تر می کند  . این  یعنی قیمت های جهانی اگر بر اثر یک  رویداد  رشد کنند  دلار دیگر کاهشی  نخواهد بود . البته  رشد ارزش جایگزینی ها و رشد توجه  به  بازار و دارایی ها  نیز مهم خواهد شد پس این دومین  رویداد  به  سود  بازار است  .  بحث دلار را  باید کمی جدی گرفت  این  پیش بینی نیز در حال  وقوع است و بعید است  دلار ترمز کشیده و شرایط نزولی را  داشته  باشد .

ولی تا اینجا  چیزی نقد دست  بازار را نگرفته است  اما  انچه  برای بازار مهم  است و بسیار تاثیر گذار نرخ  سود است  .  دیروز در خبرها  داشتیم  که نرخ  سود  تا  ۱۸% کم می شود  حقیقت  امر این  است  وضع  بانک ها خوب نیست  . حداقل این  توافقی است  تا  به  سپرده های خرد  سود کمتری بدهند  ولی نرخ  سود  عادی همچنان  حداقل ۲۲ و بین  ۲۴% است  . این  دلیل عدم  واکنش بازار به  خبر نرخ  سود و کاهش ان  تا ۱۸% بود چرا  که  بازار باور ندارد  نرخ  سود  کم شده است  . همین حالا  اوراق نرخ های ۲۲  و بالاتر را می دهند و در دسترس هستند .  ولی دقت  کنید  شرایط و فضای اقتصادی به خوبی شرایط چشم  انداز نرخ  سود  را نشان می دهد . همین  حالا  نرخ  سود عادی ۲۲% است و تورم  ۱۴%  و نرخ  سود واقعی ۸% بوده است این  نرخ  باید ۲% باشد  . ولی دولت  بنا  به الزامات  دست  به  چنین  کاری نمی زند  تا  شرایط فراهم  شود  فرض کنید  یک  سال  دیگر جلو  رفتیم  به  شهریور ۹۵ رسیدیم  .  با این  روند  اگر پیش برویم  نرخ  تورم  حتی می تواند  ۸% باشد  خب منطقی است  که نرخ  سود  به  ۲۲% بماند ؟ به نظر در ان  مقطع  نرخ  سود  کم و کمتر و در بالاترین حالت  به  ۱۲% میرسد . البته  بسیاری معتقدند  این  روند  به اسانی طی نمی شود و ممکن است  ۲ سال بعد  به  ۱۲ برسیم ولی ما  معتقدیم  هدف ۱۲% است  در این  حالت  پی به ای نرمال  بازار باید  ۸ باشد  پس بهتر است  از همین  حالا  دنبال  سهم های خوش اتیه و با  سود مناسب برویم  شک  نکنید  در ۲ الی ۳ سال پیش رو  بازدهی قوی تری نسبت  به  بانک  خواهی داشت  منتهی کمی صبر می خواهد .  البته  طبق اخرین  خبرها  در جلسه  شورای پول و  اعتبار خبری از نرخ  سود و کاهش ان  نشد  و به  هفته های بعد   موکول شده است .

این  خلاصه  ان  چیزی بود که  گفتیم و واقعاً فضای اقتصادی و سیاسی نشان  می دهد  این  ۳ موضوع  محقق می شود  زمانی که  به تحقق این  ۳ موضوع  نزدیک  شویم  به نظر فاز بازار از عدم خرید به  خرید  تغییر  خواهد کرد . ولی در حال  حاضر باید  به  بازار حق داد  که بر اساس این  نوع خبرها  چیزی نمی خرد ولی در حال حاضر نیز باید این  را هم  بررسی کرد  چشم  انداز بازار روز به  روز روشن تر می شود   ولی اگر هم  سهمی میخرید  نباید  به امید  دو هفته و نوسان  این  حرف ها  باشید  امید  باید  به  آینده  باشد .

با این  مقدمه  به  سراغ  بازار بی روح  امروز میرویم  که  اغاز ان  کمی مثبت ولی رفته  رفته  شرایط عقب نشینی را  شاهد  بود طوری  که اخر وقت  فشار فروش هم  بیشتر شده  بود . در مجموع  روز خوبی نبود و البته  برای بازار امروز برخی تحولات  جالب بود که  مثبت  شدن  فولاد  و فضای بازگشایی ومعادن و برخی سهم های دیگر نکات  مهم  بازار امروز بود   . برای بازار فردا  به نظر روزی شبیه  بازار امروز را  داریم  با این  تفاوت  شاید برخی تک  سهم ها  فضای بهتری را  داشته  باشند

امروز یک  نکته  بیش از هر چیزی ذهن  ما را  درگیر خود  کرده  بود  … صبح اول وقت  برخی با  دستکاری و  شایعه  سازی در پی بالا بردن  سهمی بودند . واقعاً این  نوع حرکات در بازار برازنده  نیست  . این نشان  می دهد  اخلاق در بازار سرمایه  رو به  افول است  قبل از این  کم  نمونه نداشتیم  که  با  ساختن  شایعه و باد کردن  سهم  و تعریف بیخودی سهم  می انداختند و اتفاقاً اسمش را  تحلیل میگذاشتند ولی کم  سابقه  بوده  با  جعل سهم  بیاندازند … واقعاً باید  مراقب بود  …

و اما در شاخص امروز با  ریزش تنها  ۱ واحدی مواجه  بود و بازهم  با  بلوکم  بازی روی جم و مثبت  فولاد  و شپدیس و برخی دیگر سرپا  بود  البته  منفی بانک ها و حکشتی نیز موثر بود  . برخی معتقدند  شاخص باید  یک  حرکت  صعودی ۱۰۰۰ تا  ۱۸۰۰ واحدی را  داشته  باشد ولی برخی دیگر نیز معتقدند  در همین  نقاط درجا می زند .

با این  مقدمه  سری به  حاشیه های کم  رنگ  بازار بزنیم  که حضور رئیس جمهور در نمایشگاه  مطبوعات  مهم ترین انهاست  . روحانی در افتتاحیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات:«توقیف» باید آخرین کلمه در یک رسانه باشد/از هفته‌های آینده UF6 را می‌فروشیم و کیک زرد می‌گیریم/از این پس سانتریفیوژهای مدرن‌تر خواهیم داشت رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه کلمه تعطیل یا توقیف باید آخرین کلمات در یک رسانه باشد، گفت: ما در کنار نهاد رسانه نیازمند نظام مطبوعاتی شفاف با قوانین و مقررات روشن هستیم. روحانی تاکید  کرد من از همه رسانه ها،حامی و منتقد ،تشکر میکنم ولی نمیتوانم از رسانه ای که اخلاق رسانه را زیر پا می گذارد وبذر ناامیدی می پاشد تجلیل کنم. مگر قابل قبول است برخی از رسانه ها از تنبیه و توبیخ در امنیت باشند، که هرچه میخواهند بگویند و گاهی به عنوان پلیس مخفی عمل کنند.او انتقاد های جالبی کرده  از جمله مهم ترین  حرفی که  گفته از برخی روزنامه ها می شود فهمید که فردا چه کسی دستگیر می شود و آبروی چه کسی می رود. انقلابی بودن یعنی دروغ نگفتن، یعنی به دیگران تهمت نزدن، یعنی چهره بزرگان نظام را حفظ کردن، یعنی به مردم امید دادن، یعنی به مردم اعتماد دادن.ناهماهنگی راهبردی خطری است که میتواند کشور را تهدید کند.همه رسانه ها باید در برابر قانون یکسان باشند. اگر چنین بود ما یک کشور انقلابی است.برخی رسانه ها پلیس مخفی هستند.او در مورد  سائل اقتصادی نیز گفته است که  اقتصاد جامعه ما از قبل انقلاب و بعد از انقلاب بیماری هایی داشت که تحریم به آن اضافه شد. با برداشتن تحریم این اقتصاد تحرک پیدا می کند اما این به معنای رفع بیماری نیست.

در سایر خبرها رئیس جمهور روحانی قرار است روز ۲۳ و ۲۴ آبان ماه به فرانسه سفر کند. برای نخستین بار است که تعداد زیادی از تجار و بازرگانان ایرانی همراه با رئیس جمهور کشورشان با هدف بازارگشایی و سرمایه گذاری به دو کشور سرشناس اروپایی سفر می کنند.

در حوزه  برجام  رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران همواره به تمامی تعهدات خود از جمله در توافق هسته‌ای پایبند بوده است، گفت: طرف مقابل نیز باید نسبت به تعهدات خود و لغو تحریم‌های اقتصادی پایبند بوده و آن را به طور کامل، بهنگام و دقیق اجرا کند. «مارتین شولتز» رئیس پارلمان اتحادیه اروپا  نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از ملاقات با رئیس‌جمهور کشورمان، توافق ایران و ۱+۵ را فرصت استثنایی و فصل جدیدی در گسترش روابط ایران با اتحادیه اروپا دانست و گفت: ثابت شد که دیپلماسی بهترین راه‌حل اختلافات و راهی برای برای رسیدن به منافع مشترک است و توافق ایران با ۱+۵ نمونه‌ موفقیت دیپلماسی است. مارتین شولتز، رئیس پارلمان اروپا، که بامداد شنبه ۱۶ آبان وارد تهران شده‌است گفت که مناسبات میان اتحادیه اروپا و ایران وارد «مرحله تعیین‌کننده‌ای» شده‌است.به گزارش خبرگزاری فرانسه، مارتین شولتز در تهران با اشاره به توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ گفت که «اکنون در مرحله اجرای این توافق هستیم و در پایان این مرحله درها می‌تواند به روی همکاری اقتصادی و توسعه مثبت اقتصادی گشوده شود.»

 

در ادامه خبرهای سیاسی رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران بعد از «برجام» وارد دوره جدیدی از فعالیت های هسته ای با یک چشم انداز روشن می شود. به گزارش ایرنا، علی اکبر صالحی که در موسسه امور بین الملل «JIIA»، از معتبرتربن مراکز مطالعات سیاسی و بین المللی ژاپن وابسته به وزارت خارجه این کشور، سخنرانی می کرد، تصریح کرد که ایران بر اساس برنامه جامع اقدام مشترک به فعالیت های خود در زمینه هسته ای ادامه خواهد داد. وی اضافه کرد: بر این اساس، ایران نه فقط از حق مسلم خود برای غنی سازی اورانیوم همچنان که در «ان پی تی» آمده بهره مند می شود، بلکه توسعه فعالیتهای کشور در زمینه استخراج اورانیوم، تولید سوخت و مدیریت پسماند نیز میسر شده است.

در حوزه  منطقه  علی‌اکبر ولایتی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا حضور ایران در نشست وین به مفهوم عقب‌نشینی کشورمان از مواضعش در خصوص سوریه است؟ افزود: به هیچ عنوان. حمایت ما از سوریه در چند عرصه صورت می‌گیرد که یک جنبه آن کمک به مقاومت مردم این کشور در برابر تروریست‌ها و افراطیونی است که سبب جنگ در جهان اسلام هستند. ئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام بر حضور فعالانه جمهوری اسلامی ایران در نشست آینده وین برای سوریه با حفظ موازین اعلام شده و رعایت خطوط قرمز تأکید کرد.

خبرهای اقتصادی نیز تازه است  … قائم مقام بانک مرکزی از ۱۵۴هزار میلیارد تومان بدهی بخش دولتی به نظام بانکی خبر داد و گفت: این میزان بدهی ها به بانک مرکزی باعث کاهش اعتبارات و ارائه تسهیلات بانکی شده است.در حال حاضر بدهی برقی وزارت نیرو در حدود ۲۸ هزار میلیارد تومان است که بیش از نیمی از این رقم مربوط به بدهی این وزارتخانه به پیمانکاران و تولیدکنندگان است.سال گذشته دولت وعده داده بود که با انتشار و توزیع اوراق خزانه اسلامی بخشی از بدهی وزارتخانه‌های اقتصادی از جمله وزارت نیروی را به پیمانکاران و تولیدکنندگان تسویه می‌کند اما این وعده سال ۹۳ دولت تا میانه سال جاری جامه عمل پوشانده نشد تا اینکه برای نیمه دوم سال ۹۴ توزیع اوراق خزانه اسلامی به تصویب شورای عالی اقتصاد و هیئت وزیران رسید.در حال حاضر تخصیص بخش اعظمی از اوراق خزانه اسلامی در روزهای آینده منتشر و توزیع خواهد شد به وزارت نیرو قطعی شده و توزیع این اوراق از چند روز آینده در هفته جاری آغاز می‌شود.

میرمحمد صادقی با حضور در غرفه ایسنا در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، با بیان اینکه بانک مرکزی تسهیلات ۲۵ میلیونی خرید خودرو را تا چهار سال اول تامین مالی می‌کند، اظهار کرد: این دیگر سیاست خودروسازهاست که بخواهند تسهیلات خرید خودرو را هفت ساله کنند.

امروز وزیر نفت  در مورد  مراعات  حال  بدهکار نفتی دیگر  گفت  درباره ۵,۳ میلیارد دلار طلب وزارت نفت که هنوز ایران دریافت نکرده است و چندی پیش بدهکار بزرگ نفتی در دادگاه مطرح کرد ، جای این پول مشخص و امن است و مشکلی وجود ندارد.

 

در مورد  دلار  به نظر با این  وضیت  تقویت  دلار در مقابل ارز های دیگر بازار داخلی نیز تحت تاثیر قرار گرفته و دلار افزایش داشت  امروز  گفته می شود  دلار کاغذی تا  ۳۵۳۰  هم  معامله  شده است  . رشد قیمت  بسیار جالبی را  گرفته است و سریعتر از ان  چزی است  که  فکرش را  می کردیم  .

بازار واقعاً حرفی برای گفتن  ندارد  جز در چند  نماد  و به نظر نمی توان  خیلی به  شرایط آن دل بست  .

سایه  دلار …

پالایشی ها تحت تاثیر اخبار و شایعاتی کمی صبح  مثبت  بودند ولی به نظر این  نرخ  دلار است  که  با  روند  صعودی  خود نوید  بودجه های قوی تر با می دهد . امروز گروه  پالایشی وضعیت  بدی نداشت ولی حرکت  عجیب روی شاوان  همه  را عصبی کرده  بود  . در مورد  گروه  پالایش واقعاً حرف زدن  دل شیر می خواهد گروهی که هچ چیزی در ان  مشخص نیست  . ولی در بین  پالایشی ها  زمزمه هایی شنیده می شود که  گزارش ها  انقدرها هم  که  گفته می شود در ۳ ماهه  دوم  بد نبوده است . رشد دلار نیز انگیزه ای برای توجه  به  گروه  پالایش است  به نظر توصیه ما هم  این  است  گروه  را  زیر نظر داشته  باشید  شاید شپنا و شبریز در صورت های مالی بتوانند  حرف هایی برای گفتن  داشته  باشند .

شایعه افتتاح طرح افزایش ظرفیت دیگری در پالایش نفت لاوان سبب شد تا این سهم با رشد قیمتی به سطوح بالای ۸۰۰ تومان برسد شایعه ای که البته تایید نشده و ظاهرا از سوی دلالان  سهم منتشر شده بود این سهم را  به همراه  تهران و شراز فعلاً باید  فراموش کرد  .

شتران همچنان بین دو سطح قیمتی ۳۸۰-۴۰۰ تومانی در نوسان میباشد این سهم گزارش ۶ ماهه مهمی پیش رو دارد گزارشی که باید دید ایا میتواند سبب شکسته شدن سد قیمتی ۴۰۰ تومانی در سهم شود شتران مدتهاست با این مقاومت سخت دست و پنجه نرم میکند

پالایش نفت بندرعباس با فشار عرضه ها به تعادل رسید این سهم فعلا پتانسیلی برای رشد قیمتی از سد ۳۶۰ تومانی ندارد و انتظار میرود بین دو سطح قیمتی ۳۴۰-۳۶۰ تومان در نوسان باشد شبندر تنها با گزارش مثبت ۶ ماهه قادر به عبور از سد قیمتی ۳۶۰ تومانی خواهد بود

در این  گروه از نظر بنیادی شبریز  و شپنا  شرایط خوبی را  برای سال  اتی خواهند داشت  .

پتروشیمی های طلایی!!!

پتروشیمی ها همچنان تحت تاثیر رشد دلار و احتمال تعیین نرخ خوراک ۸ سنتی با رونق و رشد قیمتی همراه شده و این روزها برخی از انها بازدهی خوبی نصیب سهامداران خود نموده اند.  دلار رشد کرده ولی بازار به  گروه  پتروشیمی هنوز واکنش خاصی را  نشان  نمی دهد  . در بازار و در گزارش ها  به وضوح  دیدیم  گروهی که  سود خوبی را محقق کرد و فروش نقدی خوبی داشت  پتروشیمی بود . در حال  حاضر زمزمه  اعلام  نرخ  خوراک  ۸  تا ۱۰  سنت در بازار بالا گرفته و برخی از جدی بودن  ان و اعلام  ان طی روزهای اتی خبرمی دهند  به همین  دلیل است که برخی پتروشیمی ها  را خوب می خرند ولی دقت  کنید  موج  اثر گذاری خبر خیلی بلند نیست  . خبردیگر رشد نرخ دلار است  دقت  کنید  در سال  بعد  اگر نرخ  گاز ۱۳ سنت و نرخ  دلار ۳۰۰۰ باشد و نرخ  فروش ۳۶۰۰  قرار گیرد  به نظر اثر گاز به  طور کلی خنثی شده است  . روند  رو به  رشد دلار کم کم  ما را  به  صنعت  صادرات  محور پتروشیمی امیدوار تر می کند . دقت  کنید  در صورت  یک  افزایش نرخ  ان وقت  است  که  اهرم  اثر گذاری ب ر سود  این  شرکت ها  قوی تر  خواهد بود .

پتروشیمی کرمانشاه با صف خرید خوبی همراه میباشد این سهم پتروشیمی با اهداف قیمتی همراه میباشد که  به نظر فردا  عرضه خواهد شد .  کرمانشاهی که به دلیل پی بر ای پایین ورد توجه قرار گرفته  و این روزها از سوی حقوقیها هم حمایت خوبی را تجربه میکند

پتروشیمی زاگرس با نوسانات مثبت به قیمتهای ۱۱۰۰ تومانی رسید این سهم پتروشیمی در صورت ادامه روند صعودی میتواند تا سطوح قیمتی ۱۱۵۰ تومان رشد نماید سطوحی که بریا شکسته شدن نیاز به انرژی بیشتری خواهد داشت

در نماد شیمیایی ایران شاهد نوسانات مثبت و روند صعودی سهم بودیم شیران به سمت قیمتهای ۶۸۰ تومانی روانه شده است اگر چه گزارش ۹ ماهه شرکت چندان جالب توجه نبوده و احتمال تعدیل منفی وجود دارد اما وعده مدیران شرکت مبنی بر توان پوشش بودجه باعث اطمینان خاطر سهامداران شیران شده است

در این  گروه  پردیس و خراسان  هم  بد نیستند  .

تاپیکو  هم  دیگر جای ریزشش نیست  . در مورد  شازند و جم  مارون  هم  بارها  صحبت  شده است  .

در این  گروه  در شوینده ها  وضع  شگل  و پاکسان  مثبت  بود .  به نظر این دو سهم  گزارش های بدی ندادند و می توانند  مورد  توجه  باشند  شگل گزارش خوبی را  روانه  بازار کرده است .

قند خون بانک ها افتاد!!!

در بانکها خبر توافق بانک ها برای کاشه نرخ سود بانکی از ۲۰ به ۱۸ درصد قند بانکیها را پایین اورد اما باید توجه داشت این کاهش ۲ درصدی نرخ تنها در سود سپرده بوده و سود تسهیلات همچنان بالا میباشد این امر در دراز مدت میتواند منجر به کاهش بهای تمام شده در بانکها شود

بانک صادرات حمایت سهامدار حقوقی را پشت سر خود داشت این سهم بانکی به نظر میرسد بار دیگر مهمان قیمتهای ۸۶ تومانی خواهد بود صادراتی که به نظر میرسد پس از رسیدن به سطوح قیمتی یاد شده توان برگشت به سمت قیمتهای ۹۲ تومان را داشته باشد

بانک تجارت به قیمتهای ۹۰ تومانی رسید این سهم بانکی به نظر نمیرسد قصد داشته باشد فعلا فاصله ای از این قیمتها بگیرد به خصوص اینکه پوشش سود شرکت در عملکرد ۶ ماهه ضعیف و چشمگیر نبود

در نماد بانک انصار همچنان روند و نوسانات منفی ادامه دارد سهم به سمت قیمتهای ۲۲۰ تومانی رهسپار شده است انصاری که خریدارانش در قیمتهای ۲۲۰ تومانی که کف قیمتی حمایتیش می باشد برای سهم کمین کرده اند

 

 

خودروییها و مدد ۲۵ میلیونی!!!

در خودروییها وام ۲۵ میلیون که سبب افزایش قابل توجه تقاضا در نیمه دوم سال برای خودرو میباشد فعلا نتوانسته انطور که بیاد و شاید بر خودروییها تاثیر بگذارد قطعا اجرایی شدن پرداخت این تسهیلات با توجه به بازپرداخت ۷ ساله و جذابیت ان مورد توجه قرار خواهد گرفت ولی استقبال  فردا  مهم  است  . البته  هنوز سر حرف خود هستیم  هر مثبتی در خودرو  فرصت  فروش است  .

ایرانخودرو تلاش دارد تا در قیمتهای بالای ۲۰۰ تومان تثبیت شود سهم میتواند ارام ارام راه رشد قیمتی به سمت سطوح ۲۲۰ تومان را در پیش بگیرد این سهم وضعیت بنیادی  بهتری در گروه داشته  ولی بعید است  امسال  بیش از ۶۰  ریال  سود محقق کند .

پارس خودرو روند صعودی به خود گرفت سهم به سمت قیمتهای ۹۲ تومان رهسپار شده تا شانس خود را مجددا برای شکست این مقاومت امتحان نماید شایعاتی باز از مذاکرات مجدد سایپا با رنوی فرانسه برای فروش بخشی از سهام این شرکت در حال قوت گرفتن است ای وای که این  شایعه  را  مجبوریم  برای چنصدمین  بار بگوییم و بیان  کنیم  .

زامیاد ۱۱۰ تومانی خریداران خوبی دارد تا رسیدن سهم به قیمتهای مذکور بهتر است صبر کرد زامیاد توان برگشت خوبی از قیمتهای ۱۱۰ تومان و رشد قیمتی تا سطوح ۱۲۰ تومان را داراست

تخریب ساختمانی ها!!!

در ساختمانیها فشار فروش افزایش یافته و ساختمانیها با روند منفی همراه شده اند البته ساختمانیها و شاخص انها بر سطوح مقاومتی قرار داشته که باید در انتظار پتانسیلی برای شکست این مقاومتها باشیم

مسکن شمالغرب با تکذیب شایعه تعدیل مثبت و تعویق برگزاری مجمع با روند منفی همراه شد به طوری که امروز عمدتا حقوقیها فروشنده سهم بودند به نظر میرسد سهم مجددا به قیمتهای ۲۲۰ تومانی بازگردد

مسکن تهران به سمت حمایت ۱۴۰ تومانی برگشت پی بر ای بالا مانع از رشد قیمتی درست و حسابی در سهم میشود ثترانی که فعلا در قیمتهای ۱۴۰-۱۵۰ تومان در نوسان میباشد

در نمادباغمیشه سهم بار دیگر از قیمتهای ۲۴۰ تومانی ناکام ماند و به سمت قیمتهای ۲۲۰ تومانی برمیگردد توصیه اکید میشود این سهم را زیر نظر بگیرید باغمیشه پتانسیل نوسانات خوبی را داراست

این گروه همیشه دو روز مثبت  شده و باز می ریزد تصویه این  است  تا  وقتی کل صنعت  رشد نکرده  سراغ این  گروه نروید .

چهارگوشه بازار!!!

شایعه قرارداد جدید در افست باعث شده سهم با صف خرید سنگینی همراه شود این سهم با توجه به نزدیک شدن به انتخابات بازار داغی پیدا خواهد کرد همچنین شنیده میشود تعدیل مثبت خوبی در انتظارش می باشد هدف قیمتی ۴۲۰ تومانی را در مرحله اول برای این سهم انتظار داریم

ذوب اهن نتوانست در قیمتهای بالای ۲۰۰ تومان دوام بیاورد شایعات افزایش سرمایه شرکت فعلا کم رنگ شده است شنیده میشود تا دو ماه اینده پروسه افزایش سرمایه در شرکت اجرایی خواهد شد ذوبی که فعلا شاید بار دیگر قصد داشته باشد تا قیمتهای ۱۸۰ تومان با روند اصلاحی همراه شود این  سهم  بالای ۱۸۰۰ و ۱۹۰۰  ریال  و به خصوص بالای ۲۰۰۰  فقط فرصت  فروش است  فروش ذوب و خرید فخوز و فولاد  در این  قیمت ها  برای میان مدت  منطقی تر است  . فخوز بابت  افت  سنگین  به این  قیمت ها  رسیده و حالا  بازهم  با  تعدیل منفی متوقف شد   . فولاژ واقعاً در قیمت های ۱۱۰۰  حرفی برای گفتن  ندارد . اما  بیشتر توصیه ما  روی فولاد  است  . به نظر رشد قیمت  دلار کم کم  فولاد  را  به  تحرک  وا می دارد . به نظر فخوزو فولاد در یان  قیمت ها  برای حقوقی ها  جالب هستند  برای نوسان هم  حق فولاد  گزینه  بدی نیست  زیر ۱۰۰  ریال  خرید و بعد  فروش …  امروز حق فولاد  صف خرید هم شده  بود ولی فردا اگر مثبت  باشد عرضه  زیادی دارد  .

در گروه  سیمان  اوضاع  گزارش ها خوب نیست  . ۶٫۶میلیون تن صادرات سیمان۲٫۹میلیون تن صادرات کلینگر داشتیم که در مجموع صادرات سیمان و کلینگر طی۷ماهه امسال به ۹٫۵میلیون تن رسیده در حالیکه۷ماهه سال قبل در مجموع۱۱٫۸میلیون تن صادرات سیمان و کلینگر داشتیم که۸٫۲میلیون تن مربوط به سیمان و ۳٫۶میلیون تن مربوط به کلینگر بود.بعبارتی صادرت سیمان و کلینگر ۷ماهه امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل ۲۰%کاهش داشته است. در این  گروه هم  شاید  کرمان و تهران و سفارس حداقل کمتر بریزند .

قند اصفهان با این صف خرید و روند صعودی به زودی از قیمتهای ۵۲۰ تومانی عبور و مهمان هدف بعدی یعنی سطوح قیمتی ۵۶۰ تومانی خواهد بود اگر همچنان روند صعودی ادامه دار باشد قیمتهای ۶۰۰ تومانی را به زودی در قند اصفهان خواهیم دید

در بین  سرمایه  گذاری ها هنوز به واتی امیدوار هستیم  گفته می شود  این  شرکت  سایات  کارت  را نیز فروخته است  . در این  گروه وبهمن و وتوصا  را خوب می خریدند .

بوعلی هم  یک نیمچه  تعدیل ممکن است  داشته  باشد . در مورد  این  سهم  در مورد  یک  پروژه در علامه  پیش فروش می زند که  گویا  زمان  تحویل اخر سال  ۹۵ است  . اگر قیمت  فروش ۸ میلیون  تومان  هم  باشد  به نظر این  پروژه  نزدیک  به  ۲۸  میلیارد تومان  می ارزد و حاشیه  سود  ۴۰% را نیز اگر لحاظ کنیم  نزدیک  به  ۱۰  میلیارد تومان  سود  دارد  . اثراتش بر بوعلی بعد ها  مشخص می شود ولی به نظر یک  حرکت  کوچک  از ۱۰۴۰  تا  ۱۱۰۰  ریال  شاید بتواند  به  سهم  بدهد  . سهم  را  زیر نظر داشته  باشید .

امروز بالاس اول وقت  مثبت  بود ولی رفته  رفته  منفی شد  . در مورد  این سهم  دیروز هم  گفتیم  که تعدیلات  خوبی را شاهد  بودیم  . در مورد  این  سهم  سود  از ۶۲۷  ریال  با  تعدیل مثبت  به  ۷۸۹ ریال  رسیده است  . در مرود  قیمت  ولی به نظر کمی قیمت  تند  است و باید  کمی صبر کرد  تا  اصلاح  شود . با  کمی صبر باردیگر سهم  را در قیمت های کم  خرید  و نگه  داشت  . جز سهم های خوب بازار  خواهد شد ولی خرید در این  قیمت ها  منطقی نیست و توصیه می شود در قیمت های ۷۱۰۰  ۷۲۰۰  ریال  باشد .

امروز کمی سیستم و کمی هم  رانفور مثبت  بودند . در مورد  طرح  رونق گویا  قرار است  ۱۰  میلیون  کارت  اعتباری صادر شود  به نظر افزایش تراکنش ها و افزایش خرید و فروش ها از این  کانال  خبرخوبی برای رکیش رانفور  و رتاپ  است  . گویا  بیش از همه  سود  رانفور افزایش  خواهد داشت . از همین  رو  توصیه این  است  که  رانفور  را  به عنوان  سهم  بلند مدتی خریده و در پرتفوی خود داشته  باشید . به نظر ۳ سهم  رانفور رتاپ و رکیش فضای قیمتی خوبی را دارند .  به نظر گروه  رایانه  نیز جز گروه های خوب بازار است  .

 

در بازار فردا  شاید شایعه  پرداخت  بدهی وزارت  نیرو به  پیمانکاران  کمی وضعیت  گروه  را تقویت  کند .

امروز تجهیزاتی ها  مانند  تایرا  و ابسال  نیز کمی مثبت  شدند  . ابسال  به واسطه  بودن در لیست  محصولات  داخلی مورد  توجه است  . در این  گروه  برای نوسان  وتوشه  را نیز زیر نظر داشته  باشید  به نظر برای کوتاه مدت  شاید گزینه  بدی نباشد  .

امروز حق تقدم  غدیر هم در قیمت های ۱۰۰ و ۱۰۱ باز شد و به نظر فضای خوبی را  داشت ولی برای خرید  خود  سهم  بهتر است  .

در کنار این  موارد  ومعادن هم در ۱۰۷ و ۱۰۶ ریال  باز شد  ولی بعید است زیر ۱۰۵۰  ریال  برسد .

امروز اخر وقت  حکشتی را  رنج  مثبت  کشید  به نظر کف سهم در ۵۲۰۰  ریال  تا حدودی بسته  شده  باشد  .

ولساپا  را نیز به نظر خوب خریدند و احتمالاً فردا  این  سهم  را نیز در قیمت های ۱۸۰۰و ۱۷۵۰  ریال  مدیریت می کنند  .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۷آبان ۹۴

 

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم