گزارش بازارشنبه ۱۰ مرداد ۹۴

مرداد ۱۰, ۱۳۹۴

گزارش بازارشنبه ۱۰ مرداد  ۹۴

امیدوار و بی رمق …

گزارش بازار بتاسهم ۱۶:۴۰   امروز بازار سرمایه  روز بدی را نداشت  ولی روند  ان  کمی سردرگم و بی رمق بود  . به  پیش بینی های چند روز قبل باید مراجعه  کرد  تا  دلیل این  بی رمقی بازار امروز را دریافت  . در روزهای قبل تاکید  این  بود که  ما  بازار رنجی را داریم  یعنی نه مثبت و نه منفی و هرازچندگاهی با خبرهای مختلف بازار حرکت  می کند . ما هنوز اخبار منفی را در جیب بازار داریم که  برخی از مهم  ترین  انها  گزارش های بد  ۳ ماهه ، نرخ  سود و بازارهای جهانی و  … است  . پس بحران  داشتیم  و داریم ولی به نظر ان  عطش و فاز منفی گزارش های ۳ماهه  کمی فروکش کرد و بازارهای جهانی هم  جهت  بهتری گرفتند پس از این  دو عامل کمی خیال  بازار راحت  شد . البته در این میان  برخی هم  به  شدت  تلاش کردند تا  جو بازار را  بهتر سازند . به هر حال  جو به  امروز رسید و این  نظر که  در چند روز گذشته نیز نظر اکثر تحلیل گران  بود  بیشتر نمایان  شد . خود دولت و بسیاری از کارشناسان  اذعان  دارند  تغییرات  اساسی را در سال ۹۵ خواهیم  داشت . کاهش نرخ  سود  را داریم ولی نه  به  سرعت ، گزارش های بد و ضعیف را  با  کمی اغماض در دوره ۶ ماهه نیز خواهیم  داشت  . وضعیت  بازارهای جهانی  و قیمت  نفت  ناگهان  اصلاح نمی شود  فضا  ناگهان  تغییر نمی کند  پس در بهترین  حالت  ما در ۵ ماه  اتی بازهم  این  روند  منفی شدن  را داریم و به نوعی بازاردر این  ۵ روز گاهی منفی و گاهی مثبت  خواهد بود منتهی به نظر با این  شرایط و خبرها  تعدادروزهای مثبت  بیش از منفی است و این  نقطه امید  بازار است  . البته  هر چه  به  پایان  این  دوره  ۶ ماهه نزدیک تر می شویم  وضع  بازار بهترو بهتر خواهد شد .

با این  شرایط ما  با وضعیت  خاصی مواجه ایم  و با  بازاری طرفیم  که  قرار است  چند روز مثبت و  چند روز منفی باشد  . به نظر اگر کسی می گوید  قرار است  بازار رشد سنگینی کند  باید  برای ان  هم  دلیلی داشته  باشد  بازار به  طرز خاصی  تمایل به  حرکت های سینوسی نرم  دارد  نه  شرایط خاص  و رشد های ناگهانی  . بسیاری از حقوقی های بازار هم  نشان  داده اند  تمایلی به  خرید های سنگین  ندارند و حداقل این در چهره  بازار پیدا  نیست  .

بازار امروز نیز این  موضوع  را  به خوبی اثبات  می کند که  فضا  فضای پر عرضه ای است و با  وجود  تقاضا  همه چیز به  خبرهای خاص گره می خورد  مثلاً مپنا و بترانس امروز مثبت می شوند  . خاور می تازد که هر یک  خبری پشت  سر خویش دارند . بازار به این  شکل پیش خواهد رفت و بازهم  می گوییم خیلی صنعت  باز نباشید  و دنبال  شکار تک  سهم ها  در این مدت  ۵ الی ۶ ماه  باید  رفت .

و اما  با این مقدمه  به  سراغ  بازاری میرویم  که  انتظارات  امروز از او  بیشتر بود  رنج های چهارشنبه  اخر وقت  انتظار از بازار امروز را  بالا  برده  بود  . ولی همین  که  بازار خیلی منفی نبود جای شکرش باقی است  . بازار باید  چند روزی محکم  قدم  بردارد  . این  محکم  قدم  برداشتن  یعنی چه  ینی سرعت  را  کم کند ولی کف های جدید  بسازد . یعنی در قیمت های فعلی انقدر دست  به دست  صورت گیرد تا قیمت  به نوعی تثبیت  شود .

نکته بعد در بازار امروز این  بود که هیجان  ابتدا  وقت  با  عرضه های سنگین  پاسخ  گفته  شد  نکته  مهم  این  بوده  که  پاسخ  این  رفتاردر روزها و هفته های قبل منفی همان  روز  و روزهای بعد  بود در بازار امروز خیلی جو  مفنی نشد ولی برای فردا  قابل پیش بینی نیست  .  برای فردا  به نظر جو ابتدا  امر کمی پر عرضه  اغاز کند ولی در صورتی که  از سهم هایی مثل وبصادر مپنا  خودرو و چند  سهم دیگر حمایت  شود  بازار سرو شکل بهتری  خواهد داشت  و دل ازار به  کف سازی در این  قیمت ها  قرص تر می شود .

در مورد  شاخص ذکر این  نکته  ضروری است  که  برخی معتقدند  شاخص چه  بخواهیم و نخواهیم  شکسته است و فردا  این  روند  با  یک  ریزش تند و تیز خود را  بروز می دهد و درست در نقطه  مقابل برخی معتقدند  اوضاع  شاخص خوب و مطابق پیش بینی  دنبال  می شود و فضای ان  فضای مثبتی است  . امروز شاخص تا  ۲۰۰  واحد  رشد هم  رفته  بود ولی کم کم  عقب نشینی کرد و به ۴۹  واحد  رشد رسید  .  در بازار امروز شاخص در محدوده  ۶۶۸۲۹  واحد  مثبت  شد و تا  استانه  ۶۷ هزار هم  رفته  بود ولی منفی فملی مبین و شپدیس او را  زمین  گیر کردند  . در واقع  بازار و شاخص امروز تمایل به  رشد داشت ولی خیلی نتوانست   سریع  عمل کند و ثبات خودر ا در مثبت جشن  بگیرد .

با این  مقدمه  سراغ  حاشیه های بازار برویم  . در حاشیه ها  خبرهای سیاسی مهم  است  … رئیس‌جمهور فردا شب با حضور در یک گفت‌وگوی تلویزیونی درباره مذاکرات هسته‌ای و جمع‌بندی توافق وین و نیز برنامه‌های دولت برای ادامه مدیریت اقتصاد و همچنین روابط منطقه‌ای و بین‌المللی با مردم سخن می گوید . می تواند  برای بازار هم  مهم  باشد  .

در سوی دیگر رییس مجلس شورای اسلامی: نظام تصمیم درستی برای تفاهم گرفت .برای لغو تحریمها “حتما مقدماتی نیاز است که به صورت طبیعی طی می شود.”

امادر خبرهای خارجی سفیر اسپانیا با اشاره به سفر سه وزیر کشور اسپانیا به ایران،از تمایل کشورش برای خرید نفت خام از ایران خبر داد.

سفیر اسبق فرانسه در تهران:اسرائیل و عربستان در جایگاهی نیستند که توافق را نابودکنند. ظریف بهترین کاندیدصلح نوبل. همچنین  هم  وطن او نیز اظهار نظر جالبی را داشته است  . لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه که با مقامات ایرانی دیدار داشته، در یک مصاحبه گفت که شرکت پژو سیتروئن که قبلا در بازار ایران نقش رهبری داشت، در قیاس با شرکت خودروسازی رنو برای بازگشت به این کشور با مشکلات بیشتری مواجه است در ادامه گزارش آمده است: «هر دو شرکت فرانسوی پژو و رنو قبل از تحریمهای بین‌المللی اعمال شده در سال ۲۰۱۱ در ایران که آنها را به خروج از کشور مجبور کرد، از موضع مستحکمی در بازار ایران برخوردار بودند».وزیر خارجه فرانسه که اخیرا به تهران سفر و با مقامات ایرانی دیدار داشت، در مصاحبه با رادیو «فرانس اینفو» تاکید کرد مجموع بازخوردی که او از آنها گرفته رویکرد مثبت در قبال شرکت رنو بوده اما درباره پژو این طور نبود.لوران فابیوس گفت: «تا آنجایی که موضوع پژو مطرح است، رهبران ایرانی از آن به خاطر خروج چند سال قبل انتقاد می‌کنند. در نتیجه این موضوع(بازگشت پژو به بازار ایران) می‌تواند سخت‌تر باشد».

. موگرینی در یک جلسه پشت درهای بسته با سیاستگذاران اروپایی گفته است که اتحادیه اروپا باید مذاکرات سطح بالای خود با ایران را تا ابتدای سال ۲۰۱۶ آغاز کند.رویترز همچنین گزارش داد که موگرینی یک روز پس از حصول توافق هسته‌ای در ۱۴ جولای به اعضای کمیسیون اروپا گفته بود که برای احیای روابط اقتصادی با ایران آماده باشند.براساس بخشی از متن این جلسه که رویترز مدعی است آن را مشاهده کرده است، موگرینی به کمیسیون اروپا گفته، باید اقدامات حمایتی در راستای از سرگیری روابط اقتصادی با ایران به دنبال لغو تحریمهای بین‌المللی فراهم شود. کمیسیون اروپایی انتظار دارد که توافق هسته‌ای تا پایان سال جاری اجرا و موثر واقع شود.رویترز افزود: با این تقویم ذهنی، موگرینی به چند نفر از اعضای کمیسیون پیشنهاد داده است که در پایان سال ۲۰۱۵ یا اوایل سال ۲۰۱۶ یک سفر رسمی به ایران داشته باشند تا درباره موضوعاتی نظیر انرژی، تجارت، فرهنگ و تحقیق مذاکراتی انجام شود.

صالحی: توافق اتمی نیاز به تصویب در مجلس ندارد در ادامه اظهارات مقامات دولت مبنی بر عدم لزوم تصویب توافق اتمی توسط مجلس، رئیس سازمان انرژی اتمی گفت که این توافق کنوانسیون یا معاهده بین‌المللی «تلقی نمی‌شود» که نیاز به تصویب در مجلس داشته باشد.

به گزارش پایگاه اینترنتی اتحادیه اروپا، شورای اتحادیه اروپا روز جمعه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: این شورا اولین اقدامات حقوقی برای آغاز اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) توافقی که ۱۴ ژوییه میان ایران و گروه ۱+۵ در وین حاصل شد را تصویب کرد.شورای امنیت سازمان ملل در ۲۰ ژوییه با تصویب قطعنامه‌ ۲۲۳۱ و به‌علاوه اتحادیه اروپا پیش از این برجام را مورد تأیید قرار داده‌اند.قطعنامه شورای امنیت اجازه انتقال تجهیزات مرتبط هسته‌ای خاص از ایران، تغییر دو آبشار در تاسیسات فردو و به روزرسانی راکتور اراک را می‌دهد.این قطعنامه علاوه‌ بر این اجازه انتقالات و فعالیت‌های لازم برای اجرای تعهدات مرتبط هسته‌ای خاص تعیین شده در برجام یا لازم برای آمادگی اجرای برجام را می‌دهد.
بر اساس این بیانیه، اقدامات قانونی تصویب شده در شورای اتحادیه اروپا، این اقدامات (موارد فوق‌الذکر) را به قوانین اروپا تبدیل می‌کند.در ادامه این بیانیه آمده است که این اقدامات قانونی به صورت رویه‌هایی مکتوب از سوی شورای اتحادیه اروپا تصویب شده‌اند.

کری در کنگره گفته است که ایران نمیخواهد ما را نابود کند. درمورد توافق آژانس و ایران،مقامات ما توجیه شده اند،کنگره هم توجیه میشود. الشرق‌الاوسط: جان کری تلاش می‌کند اجرای توافق به‌گونه‏‌ای باشد که به پیروزی روحانی در انتخابات آینده ریاست جمهوری منجر شود و میانه روها نیز بتوانند در انتخابات مجلس و خبرگان، کرسی بیشتری را بدست آورند. همچنین  درخواست اوباما از مردم برای حمایت از توافق ایران را  داشتیم که  گفته  بود  باید به این توافق افتخار کنیم / مخالفان به سمت کنگره سرازیر شده اند؛ موفقان در حال دلسرد شدن هستند

به عنوان  اخرین  مطلب سیاسی … هیجان انگیزترین مجمع عمومی سازمان ملل در پیش است. سخنرانی اوباما،پوتین، روحانی واولاند همه در یک روز!

در خبرهای اقتصادی اظهار نظرها  به  وضوح  روشن است  از ریزش نرخ ارز خبری نیست . رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با رد احتمال کاهش قیمت دلار گفت: نباید انتظار داشته باشیم با توافق هسته‌ای قیمت دلار و ارز کاهش یاید، چراکه نوسان قیمت ارز موضوع مربوط به تحریم‌ها نبوده است.

ارسلان فتحی‌پور درباره وضع بازار ارز ایران و واکنش سرد دلار به توافق هسته‌ای گفت: من نمی‌دانم بر چه اساسی برخی تصور داشتند که با توافق هسته‌ای قیمت دلار کاهش می‌یابد، موضوع ارز و قیمت دلار مربوط به تحریم‌ها نیست و به درآمدهای ارزی کشور بستگی دارد.

در یکی از مهم  ترین خبرهای اقتصادی شرکت “پتروپارس” از لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا خارج شد  . وزارت خزانه‌داری انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: شرکت عملیات و مدیریت آریا کیش پتروپارس و شرکت کیش مهندسی منابع پتروپارس دیگر در لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار ندارند و دارایی‌های آنها دیگر مسدود نیست.

و اما  امار تورم  نیز بسیار امیدوار کننده است  . شاخص بهای تولیدکننده در ‌ایران در تیر ماه ۱۳۹۴ به عدد ۲۱۴.۳ رسید که نسبت به ماه قبل ۰.۲ درصد کاهش یافت.این شاخص در تیر ماه ۱۳۹۴ نسبت به ماه مشابه سال قبل معادل ۵.۷ درصد افزایش داشته است.شاخص بهای تولیدکننده در ایران در دوازده ماه منتهی به تیر ماه ۱۳۹۴ نسبت به دوازده ماه منتهی به تیر ماه ۱۳۹۳ به‌میزان ۱۱.۱ درصد افزایش نشان می‌‌دهد. به گزارش فارس، تورم تولیدکننده در تیر ماه نسبت به ماه قبل ۰.۹ درصد و تورم نقطه نقطه این شاخص ۱.۸ درصد کاهش یافته است.شاخص بهای تولیدکننده آخرین بار در ماه‌های میانی سال ۸۹ این اعداد و ارقام را به خود دیده است و در واقع از آن سال تاکنون تورم تولیدکننده این میزان کاهش نیافته بود.

در مورد  بازیگری بزرگ  به نام  تامین  اجتماعی …

حیدری گفت: سازمان تامین اجتماعی، توان مالی چندان بالایی برای خرید سهم ندارد و نمی تواند منابع جدیدی برای این امر در نظر بگیرد اما با شرایط جدیدی که پس از تحریم شکل می گیرد و بازگشت رونق به بازار، امیدواریم با جذب بیشتر درآمدهای بیمه ای بخشی از این درآمد را به خرید سهم اختصاص بدهیم.

و اما  سری به  اخبار بازارهای جهانی بزنیم  که  نرخ  بهره  در ان  بازهم  ثابت  ماند و همه چیز به  سپتامبر موکول شد  . بانک مرکزی آمریکا مطابق پیش بینی و اتفاق آرا نرخ بهره را بین %۰٫۰۰ تا %۰٫۲۵ تثبیت کرد.

بانک مرکزی آمریکا اعلام کرد زمانیکه ” مقدار دیگری بهبود ” در بازار کار حاصل شود و نسبت به برگشت تورم به هدف ۲% اطمینان کامل یابد، ” اقدام به افزایش نرخ بهره ” خواهد کرد.بانک مرکزی آمریکا اذعان نمود، فعالیت های اقتصادی با توجه به رشد قوی اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در حد متوسط در حال گسترش است. بانک مرکزی آمریکا تکرار کرد نرخ تورم در میان مدت به ۲% افزایش خواهد یافت.

براساس لحن بیانیه هنوز احتمال افزایش نرخ بهره در ماه سپتامبر وجود دارد اما بانک مرکزی آمریکا اشاره ی صریحی به افزایش نرخ بهره در ماه سپتامبر نکرد. با این حال گمانه زنی بازار در مورد افزایش نرخ بهره همچنان وجود دارد و در صورتیکه هفته آینده آمار اشتغال آمریکا (NFP) قوی اعلام شود، افزایش نرخ بهره در ماه سپتامبر بوجود خواهد آمد.

در سوی دیگر کاهش برخی شاخص‌های اقتصادی و انتشار آمار و ارقام نه چندان دلگرم کننده مربوط به عملکرد مالی و اقتصادی برخی شرکت‌های آمریکایی در سه ماهه دوم امسال باعث شد ارزش شاخص کل بورس نیویورک در آغاز معاملات روز پنجشنبه کاهش یابد.

شرکت توتال فرانسه روز چهارشنبه اعلام کرد از میزان سودش در سه ماهه دوم امسال کاسته شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، شرکت توتال که در زمینه نفت و گاز فعال است، با انتشار گزارشی اعلام کرد از میزان سود این شرکت در سه ماهه دوم امسال به میزان چهار درصد کاسته شده است.

کریستین لاگارد رئیس صندوق بین المللی پول اعلام کرد چین آنقدر قدرتمند است که بتواند در برابر آشفتگی های بورس شانگهای مقاومت کند .رئیس صندوق بین المللی پول چهارشنبه در کنفرانسی اعلام کرد :« ما فکر می کنیم اقتصاد چین مقاوم است و آنقدر قدرتمند است که این نوع نوسانات مهم در بازارها را تحمل کند.»بورس شانگهای پس از آنکه تاکنون در طول سه هفته پس از اواسط ژوئن بیش از ۳۰ درصد ارزش خود را از دست داد،‌اخیرا نیز روند نامطلوبی به خود گرفته است . به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن ،‌به این ترتیب بورس شانگهای دوشنبه بالاترین سقوط خود را در یک روز در طول هشت سال گذشته ( منهای هشت و ۴۸ صدم درصد ) تجربه کرد.

در حوزه  انرژی  و نفت و نیز خبرها  جالب است  … قیمت های نفت پس از اعلام کاهش ذخایر نفت خام آمریکا و تولید در آمریکا سیر صعودی به خود گرفت .براساس آمارهای وزارت انرژی آمریکا ،‌ذخایر نفت خام هفته گذشته در آمریکا بیش از چهار میلیون بشکه کاهش یافت و این درحالی است که تحلیلگران افزایش اندک این ذخایر را پیش بینی می کردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک ،‌ فلین تاکید کرد :« تولید نفت آمریکا ۱۴۵ هزار بشکه در روز کاهش یافته است.» به گزارش خبرگزاری فرانسه از وین، سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) روز پنجشنبه اعلام کرد با وجود کاهش قیمت ها ، برای کاهش تولید نفت خود آماده نیست.

در سوی دیکر دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده نفت «اوپک» تاثیر افزایش صادرات ایران پس از لغو تحریمها را بر بهای جهانی نفت ناچیز دانست. به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، عبدالله البدری پس از دیدار با وزیر انرژی روسیه در مسکو، تاکید کرد بازار جهانی افزایش صادرات نفت از ایران را جذب خواهد کرد. البدری افزود: بازار جهانی نفت بهبود پیدا می کند. وی خاطر نشان کرد: ما از لغو تحریمها علیه ایران خرسند هستیم و آن را موفقیت بزرگی می دانیم. این به معنای آن است که بعضی اعضای اوپک مانند لیبی و ایران که مشمول تحریمها بودند، دیگر تحریم نیستند.نفت  جریانات  جالبی را داشت  و تا  ۵۰  دلار هم  امد ولی در حال  حاضر در محدوده  ۴۸ دلار درجا  می زند . در حوزه  دلار به نظر دلار امروز از ۳۳۱۰  بالاتر رفت.قیمت  نفت  به نظر عاملی برای رشد دلار باشد .  اخر وقت  امروز هم  دلار کمی تقویت  شده و دوباره  به  بالای ۳۳۲۰  هم  برای لحظاتی برگشته است  . به نظر بانک مرکزی هم  عاملی برای همین  امر است  .  و اما در بازارهای جهانی  مس در استانه  ۵۲۲۰  دلار قرار دارد . روی هم در ۱۹۲۲  و باز افت  کرده  است . نکته  مهم  افت  قیمت اوره  به  زیر ۲۹۰  دلار در بازار بوده است  .

و حالا  سری به  بازار بزنیم  …

خودرویی ها و تلاش برای لیدری!!!

خودروییها تلاش دارند تا لیدربازار شوند اما فشار عرضه های سنگینی را تجربه میکنند انتخاب بین فرانسویها و المانیها به بحث داغ این روزهای خودرویی ها بدل شده است. در گروه خودرو  جو واقعاً خاص است .

یکی از سهم های جالب بازار زامیاد  است  . در مورد  زامیاد  گزارش تولید  تیر ماه  منتشر شده است  که  گزارش جالبی به نظر میرسد . این  شرکت  اعلام کرده است که در تولید ماه  تیر ۲۲۹۹  نیسان  و ۱۶۲۲  وانت  دیزل تولید کرده است  . به نظر امار شرکت در ۳ ماهه  و مقایسه  با ان  رشد کرده ولی خبری از تحول در شرکت نیست  . تنها مزیت  این  شرکت نداشتن  زیان انباشته است .

پس از پارس خودرو لیدری ای گروه به دست ایرانخودرودیزل افتاده است سهمی که خبر قرارداد با بنز المان برای تولیدات محصولات سنگین این گروه را در پیش رو دارد خاور با مقاومت سنگین ۱۰۰ تومانی روبرو میباشد مقاومتی که اگر در هم شکسته شود خاور ۱۱۰ تومانی بعید نیست خاور همچنین شایعه افزایش سرمایه را هم برای اصلاح ساختار مالی در پیش دارد . در مورد  خاور و خاذین  واقعاً جالب است  هر سهمی زیان  بیشتری دارد رشد قیمت  بیشتری می گیرد .

پارس خودرو نمیتواند رشد نماید عرضه ها در این سهم بسیار بالا و سنگین بوده و مانع از رشدقیمتی جدی سهم میشود فعلا تا مشخص شدن روندسهم در نوسان خواهد بود اما در صورت رشد قیمتی هدف سهم قیمتهای ۱۱۰ تومان است

ایرانخودرو در قیمتهای ۲۹۰ و ۳۰۰ تومانی با مقاومت همراه میباشد با این جو بازار سهم خوب مقاومت کرده و مثبت مانده است بازار همچنان در انتظار گزارش ۳ ماهه شرکت و میزان تعدیل مثبت است گزارشی که سرنوشت سهم را مشخص خواهد کرد

در این  گروه  به نظر روی خساپا  وساپا و ورنا  برای نوسان  می توان  امیدوار بود .

گردش بالای حساب بانکها!!!

در گروه بانکی نواسنات مثبت ادامه داشت اما جو عرضه جای رشد قیمتی بالایی برای بانکیها نگذاشته است بانکهایی که همچنان در انتظار رفع تحریم سویفت میباشند

البته  خبرهای خاصی منتشر نشده است. از یک  سو  خبرهای بانکی خبرهای منفی است و از سوی دیگر فضای انها  با  بازارسازها و حمایت ها  مثبت  است  .ابتدا خبرهای مالیاتی و کاهش مالیات   و بحث دارایی های انها  مهم  بود . طبق بخشنامه جدید  بانک ها و موسسات اعتباری موظفند فهرست املاک غیر منقول را به تفکیک مازاد و غیر مازاد با مشخصات ثبتی و نشانی کامل و ارزش دفتری و اطلاعات سهام تحت تملک خود را به تفکیک فعالیت های بانکی و غیر بانکی که به تایید حسابرس و بازرس قانونی خود رسیده باشد، حداکثر تا پایان سال ۱۳۹۴ و در سال های مالی بعد حداکثر یک ماه پس از انقضای سال مالی به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کنند.

همچنین ارزیابی قیمت بازار املاک مازاد موضوع این آیین نامه توسط کارشناس یا کارشناسان رسمی معرفی شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور انجام می گیرد و هزینه کارشناسی به عهده بانک یا موسسه اعتباری مربوط است.در بند دیگری بانک ها و موسسات اعتباری موظفند مالیات متعلق را با رعایت این آیین نامه حداکثر تا چهار ماه پس از پایان سال مالی به حساب تعیین شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور واریز کنند.,مالیات پرداختی به موجب این آیین نامه به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی تلقی نخواهد شد.براساس بندی دیگه بانک ها و موسسات اعتباری موظفند گزارش فروش املاک غیر منقول مازاد و واگذاری سهام موضوع این آیین نامه را به صورت سه ماهه به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کنند.عایدی املاک غیر منقول مازاد و سود سهام تحت تملک بانک ها و موسسات اعتباری در بنگاه هایی که فعالیت غیربانکی انجام می دهند، مستقل از درآمد عملکرد آنها بوده و عایدی و سود سهام مزبور قابل جمع با سود و زیان یا درآمد مشمول مالیات عملکرد سال مربوط نخواهد بود.

مالیات پرداختی به موجب این آیین نامه به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی تلقی نخواهد شد. درواقع مالیات روی أملاک و سهام مازاد بر أساس قانون است، در صورتی که هر سال یک سوم انرا نفروشند، بر ان یک سوم مالیات مضاعف برقرار می شود.

از سوی دیگر گزارش تجارت نرسیده است و ملت هم  هنوز باز نشده است . به نظر با  رشد وبصادر فروش ان  و نزدیک  شدن  به  ملت  گزینه  بهتر و کم دردسر تری است  . در بین خوصصی ها  فقظ شاید  انصار جالب باشد وباقی نه خیلی

 

چشم بازار در گروه بانکی به صادرات میباشد صادراتی که سعی دارد تا در قیمتهای بالای ۹۲ تومان تثبی و راه برای رسیدن به قیمتهای ۱۰۰ تومانی را هموار سازد گزارش ۳ ماهه این بانک در ظاهر  مثبت بوده و خیال سهامدارانش از شایعات کاهش سود راحت شده است.

حکمت به قیمتهای وعده داده شدن ۱۱۸ تومانی رسید این سهم برای رشد بیشتر قیمتی از این سطوح کمی کارش مشکل میباشد سو.دسازی حکمت کمی مشکل دارد اما گسترش فعالیتهای بانک و افزایش تعداد شعب باعث شده تا سهامداران به اینده این سهم دید خوبی پیدا نمایند

انصار در قیمتهای ۲۶۰ تومان زمینگیر شده است سهم فعلا نشانه ای از رشد را بروز نمیدهد انصاری که خبرهای خوبی از اجرای مرحله دوم افزایش رسمایه تا برنامه گسترده فروش سرکتهای زیر مجموعه را دنبال میکند اما فعلا سهم توان رشد قیمتی درست و حسابی را ندارد

داروهای شفا بخش!!!

داروییها این روزها به نمادهای شفا بخش بازار تبدیل شده اند داروییهایی که که پتانسیلهای بنیادی خوبی داشته و به واسطه پی بر ای پایینشان همچنان مورد توجه هستند

با  ریختن  قیمت  نفت و شرایط خاص کشور کم کم  صنایع  خوب و بد تمیز می شوند . یکی از صنایع  کم  ریسک  گروه دارو ست و در ان  باید  گشت  شرکت های خوب را  شکار کرد . در این  گروه در نماد  دالبر در مورد  گزارش سهم  مدت ها  قبل صحبت  شد و گفتیم  که خوب است و حتی در ان  مقطع  گفتیم  به نظر دارویی سبحان  نیز بد  نیست . هر دو رشد کردند  . حالا  دالبر به  سراغ  افزایش سرمایه  رفته است  . حالا  شاهد  افزایش سرمایه  ۵۰% از محل ارده  نقدی هستیم  به نظر این  افزایش سرمایه می تواند تا حدودی سود آور باشد . در این  گروه  زهراوی هم  خبرهای جالبی دارد  . گزارش توجیهی هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۸۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ریال از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی ، احراز معیار حداقل سرمایه ثبت شده و کاهش هزینه های مالی و جلوگیری از کاهش نقدینگی انجام می شود  . به نظر همن خبر کافی است که  زهراوی با  صف خرید مواجه  شود .  به نظر به  راحتی سهم  به  ۶۰۰۰ تومان میرسد .  

افزایش سرمایه سنگین در زهراوی باعث شده تا این سهم با رشد قیمتی و صف خرید همراه شود افزایش سرمایه ای که از نظر بازار بسیار جذاب میباشد البته به پی بر ای بالای سهم نیز توجه باید داشت زهراوی که کم کم باید به فکر متعادل شدن به خصوص در قیمتهای ۶۰۰۰-۶۲۰۰ تومان باشد

دارویی جابر با رشد قیمتی ارام ارام خود راه به قیمتهای ۱۰۰۰ تومانی در حال نزدیک کردن میباشد دجابری که پتانسیلهای بنیادی خوبی داشته به دلیل تولیدات جدیدش به خصوص برخی داروهای ضد سرطان و افزایش سرمایه مورد توجه قرار گرفته است

تایدی شایعه افزایش سرمایه ۳۰ درصدی در البرز بالک باعث رشد قیمتی سهم شدالبرز بالک با شایعه سود ۱۲۰ تومانی تا پایان سال جاری مواجه میباشد این سهم اگر از مقاومت ۴۶۰ توماین عبور نماید ۵۰۰ تومانی خواهد شد

به نظر سبحان  دارد ، دسبحا، زهراوی،جابر و  یا  دالبر می توانند  گزینه های بهتر این  گروه  باشند . از اسوه  و دکیمی نیز نباید  غافل شد . دسینا هم  گزارش بدی نداده است  .

 

نشان طلای سرمایه گذاری ها!!!

در نمادهای سرمایه گذاری برخی نمادها نشان طلایی رشد دارند پتانسیلهای زیر خاکی در برخی نمادهای این گروه باعث توجه ویژه بازار به این نمادها شده است

جدی شدن بحث افزایش سرمایه جذاب در سرمایه گذاری بوعلی باعث رشد قیمتی سه به همراه صف خرید شده است بوعلی بار دیگر به مصاف قیمتهای ۲۰۰ تومانی میرود سطوحی که اگر شکسته شود بوعلی ۲۲۰ تومانی را رقم میزند

سرمایه گذاری بیمه به دلیل شایعه فروش پروژه ساختمانی گلستان شرکت باز مورد هجوم جریانهای خاص قرار گرفته است این سهم امرزو با حجم معاملات بالایی از قیمتهای ۱۲۰ تومانی عبور نمود اگرچه تحلیلگران فردا و در قیمتهای ۱۲۵ تومانی انتظار فشار عرضه ها را دارند در مورد  این  سهم واقعاً هر چند وقت  یک  بار شایعه  مطرح می شود و رد می شود پس بهتر است  بازی نخورید .

خبرهایی از برنامه فروش سهام دو شرکت توسط اتیه دماوند از یک و خرید سهام یکی از شرکتهای زیر مجموعه بانک صنعت و معدن در حوزه ساختمانی نتوانست این سهم را با رشد قیمتی همراه سازد فعلا سهم در کف قیمتی ۱۶۰ توماین در نوسان میباشد

عقب نشینی لیزینگیها!!!

در گروه لیزینگ همچنان عرضه های زیاد باعث شده تا نمادهای پرطرفدار این گروه با کاهش و افت قیمتی در بازار امروز همراه شوند

روند صعودی لیزنگ صنعت و معدن دیری نپایید و امروز سهم شدیدا منفی بود ولصنمی که به دلیل پوشش ضعیف سود عملیاتیش در عملکرد ۶ ماهه نتوانست رشد خوبی را تجربه نموده و اثر برنامه افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی کوتاه بود

رایان سایپا در کانال قیمتی ۲۴۰ تومانی گیر افتاده است شفاف سازی شرکت باعث شده تا بازار و سهامداران شرکت انتظارشان از تعدیل مثبت کاهش یافته و شایعات رشد سود شرکت کم رنگ شود رایانی که فعلا همچنان در قیمتهای ۲۴۰ تومان در نوسان خواهد بود

لیزینگ ایرانیان پتانسیلی برای رشد بیشتر از قیمتهای ۸۰۱ تومانی ندارد این سهم لیزینگی عملیات زیاد جالبی را در عملکرد ۳ ماهه نداشته باشد در صورتی که روند رو به رشد لیزینگ در این شرکت در طی سنوات اتی شکل بگیرد میتوان به رشد قیمتی در لیزینگ ایرانیان خوشبین بود

چهارگوشه بازار!!!

در نماد مپنا شفاف سازی در خصوص قرارداد نیروگاه ۳ هزارمگاواتی در عراق و رقم سنگین این قرارداد شاهد ادامه یافتن نوسانات مثبت سهم بودیم مپنایی که البته در قیمتهای ۸۰۰-۸۲۰ تومان با مقاومتهای سنگینی همراه میباشد و به نظر برای شکست این مقاومت نیاز به پتانسیلهای بنیادی قویتری دارد. در مورد  سهم  توصیه ما  این  است  که  روی مپنا خیلی به  فکر نوسان نباشید  خرید  سهم  و نگاه  داشتن  دو  هفته ای ان  شاید بد نباشد . به نظر قراردادهایی که  پیش روی مپناست می تواند  برای بازار جالب باشد . با این  که  سهم  پر عرضه ای است  ولی به نظر قیمت های صفر و بدون  صف سهم  وکمی بیشتر برای خرید چه  با دید  نوسان و چه  نگهداری مناسب است . در این  سهم  به نظر باید  کمی به خبرهای تغییر مدیرینی هم  توجه کرد جایی که  برخی از احتمال  رشد سهم  به واسطه این  تغییرات  خبرمی دهند .

و اما در گروه  برق فضا  بد نیست  . بحث ها  در مورد  ورود  نقدینگی در گروه  برق جدی شده است  . تک  تک  اعضای این  گروه  می توانند  مورد  توجه  باشند .   در نماد  بسوئیچ  فردا  یک  موج  عرضه  را دارد ولی  به نظر بازی روی بترانس زوم  شده است  . کل بازی در این  گروه  روی بترانس حاشیه  ساز شده است  . به نظر بازی سهم کمی خاص  خواهد  شد . گفته میشود  فعلاً بالای ۸۲۰۰  ریال  بانک  ملی با  شدت  عرضه می کند ولی می توان  به  سهم  برای برخی بازی های قیمتی همچنان  امیدوار بود .  گفته می شود  پولی تجهیز شده است تا  سرریز ۲ سیت  بانک ملی خریداری شود . یعنی بانک ملی تا  نزدیک  ۸۰  میلیون  سهم  دیگر اگر عرضه  کند ۲ سیت  او  حفظ می شود  و به نظر در این  فضاست که  وقتی عرضه  متوقف شد  پای  رشد قیمت  بازتر می شود . به نظر برای نوسان   سهم  را  زیر نظر داشته  باشید  می تواند  جالب توجه  باشد  . خرید سهم  کمی پر ریسک است ولی برای نوسان  بد نیست  . برخی امروز خبر می دادند  که صف فعلی که  بارها  عرضه  شد  سهم  را تا  ۹۷۰۰   ۹۸۰۰ ریال  می برد ولی انجا  شدت  عرضه  بالاست . یک  خبر مهم  دیگر نیز این  است که  گویا  همین  هفته  اخر های هفته  جلسه  پذیرش ترانسفورماتور ری در فرابورس است  که خبر بدی نیست  . بهنظر بیشتر جو و خبرهای پنهانی  و بازی دعوای سهامداری در سهم  مهم  است  نه  بررسی بنیادی سهم  .

قاسم ایران با خبر افزایش سرمایه و جدی شدن افزایش سرمایه اش جان تازه ای گرفته است مجوز افزایش رسمایه میتواند باعث رشد قیمتی سهم شود اما روند کاهشی شدید قیمت سهم باعث شده تا اعتمادها از این سهم رخت برببندد قاسم ایرانی که پتانسیلهای بنیادی خوبی نداشته و انتظارات بازار در خصوص رشد سوداوریش را تحقق نبخشید

صنعتی بهشهر در قیمتهای ۷۲۰ تومانی قرار گرفته است شایعه شده شرکت به زودی افزایش سرمایه سنگینی را از محل تجدید ارزیابی داراییها را اجرایی خواهد کرد  چه از نظر چارتی و چه از نظر بنیادی دو سهم  غپینو  و غبشهر را در این  گروه  زیر نظر داشته  باشید . شایعات  افزایش سرمایه  غپینو نیز جدی شده است  . در غبشهر نیز مجمع پیش رو و صورتهای مالی بهبود  یافته  عاملی برای توجه  به  سهم  است  . به نظر هر دو برای یک نوسان  می توانند  جالب توجه  باشند .   هر دو سهم  را  زیر نظر داشته  باشید .

در گروه  ساختمان  شرایط برای رشد بد نیست  ولی این  گروه اسیر نوسان  های مقطعی است . در این گروه  ثاخت و ثمسکن  گزینه های بدی نیستند  . در کنار ثاخت  همواره  از ثمسکن  صحبت  می کردیم  که می تواند  شرایط خوبی را داشته  باشد  .  حالا  سهم  افزایش سرمایه  هم  داده است  .  در گزارش گزارش توجیهی افزایش سرمایه مورخ ۱۳۹۴/۰۴/۱۰ هیئت مدیره شرکت مبنی بر لزوم افزایش سرمایه از مبلغ ۳,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۵,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ,سود انباشته به منظور مشارکت در افزایش سرمایه شرکت های سرمایه پذیر را  اعلام  کرده است  . به نظر ثمسکن  این  قابلیت  را  دارد  که در قیمت های ۱۸۰۰ ریال  قرار گیرد  .

در بین  سرمایه  گذاری ها  بوعلی هم  امرو مثبت  بود . سهم  بازهم  خبر افزایش سرمایه  را این  بار به  طور قطعی به  بازار داده است . گزارش توجیهی هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۲,۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور اصلاح ساختار مالی و تامین وجوه لازم جهت فعالیت به  بازار ارائه  شده و به نظر این  افزایش سرمایه  ۲۰۰% می تواند در روند  قیمت  سهم  بسیار موثر باشد  . به نظر بوعلی برای افراد  بلند مدت  نگر بد نیست ولی می توان  روی او  حساب بهتری کرد  . ولی امروز برای نوسان هم  کمی رشد کرده است .

در بین  لیزینگی ها  ولساپا  خوب معامله می شود ولی  رشد قیمت ندارد  . رشد قیمت های ولساپا و ولبهمن  کمی بالا  بوده و از همین  رو  یافتن  گزینه های بنیادی دیگر باید در دستور کار قرار گیرد  به نظر وایران  یکی از این  گزینه هاست  . به نظر وایران در فضای فعلی برای نوسان  بد نیست و بهتر است  ان  را در این  شرایط زیر نظر داشته  باشید . در این  گروه  برای بلند مدت  ولساپا  همچنان  بهتر است  . ولغدر فردا  باز می شود  مدام  تاکید  کرده است که در نیمه  دوم  سال  عملکرد  بهتری  خواهیم  داشت  .

 

همیشه از وتوشه  گفتیم  یکی از سهم های خوب است  . امروز ابسال در این  گروه  منفی بود . در نماد  ابسال  سهم  کمی تعدیل منفی داده است و البته تبدیل شدن  برگه های افزایش سرمایه  به  سهم  کمی فشار فروش را  روی سهم  بالا می برد . البته  روند  فروش  و سود  عملیاتی در پیش بینی ها  بد  نیست ولی باید  به  فصلی بودن  نیز توجه  کرد . سهم  سود خود را ا ۳۸۱ ریال  به ۲۸۸ ریال کاهش داده است و شاید با  وجود  پوشش مناسب ۴۰%  شرایط خوبی را دارد  ولی تعدیل منفی زده است . از نظر قیمتی سهم  افت کرده است ولی کمی دیگر برای نوسان  صبر کنید  یکی از سهم های خوب بازار است  ولی برای نوسان  شاید بتوان  قیمت های بهتری را نیز گرفت .

در بازار تایرا  را هم  خوب می خرند  به نظر شاهد  یک  بازی قیمتی  و رشد نوسانی در سهم  باشیم  . سهم  را  از نظر بازی قیمتی و روند  کوتاه مدت در صفر تابلو  فردا  زیر نظر داشته  باشید  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

 ۱۰ مرداد ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم