گزارش بازار سه شنبه ۵ فروردین۹۳

گزارش بازار سه شنبه 5 فروردين93

نوید خاندوزی
فروردین ۵, ۱۳۹۳
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

گزارش بازار شنبه ۵ فروردین۹۳

زنگ ۹۳ زده  شد!

گزارش بازار – بتاسهم –۱۶:۳۵  قبل از هر چیز سال  نو را  به  شما عزیزان  و خانواده های شما تبریک  گفته و امیدواریم سال ۹۳ سالی پر از شادی و سلامتی و برکت در کسب و کار شما  باشد . امروز اولین  روز سال ۹۳ بود . سالی که  بازار می تواند  روزهای بهتری را داشته  باشد اما  امروز ان روزی که  باید می بود نبود . بازار همشه در دوران  نوروزی لباس سبز بر تن  می کرد و با  روزگاری مثبت وضعیت  را  به  رخ همه ی بازارهای رقیب می کشید اما  این  بار لباس قرمز حاجی فیروز را  بر تن  کرد و با  دایره  زنگی به  استقبال  سال  جدید رفت . شاخص به  دو واحد منفی نرسید اما  در سال جدیدی با  رشد آغاز نکرد .

به هر حال  بازار سال ۹۳ نیز آغاز شد  و اولین  روز ان  امروز با  زنگ کاهش اکثر نماد ها و به خصوص صفوف فروش شبندر و مپنا  آغاز به کار کرد .

چند نکته  را در مورد  بازار سال ۹۳ می گوییم و سپس به  سراغ  وضعیت  امروز بازار می رویم .

در سال ۹۳ چشم  روی هم  بگذاریم رخدادهای مهم  می آید و می رود . به نظر میرسد مهم ترین اتفاقی که طی روزهای پیش رو در انتظار بازار باشد سپری شدن  تعطیلات و گزارش های ۱۲ ماهه است  . پس از ان به  سراغ  خبرهای مجامع  پیش روی شرکتها می رویم و پس از ان  رخدادهای سیاسی نمود  بیشتری در بازار  خواهند داشت .

در سال ۹۳ و در روزهای پیش رو اخبار هدفمندی بسیار مهم  است و این که دولت می خواهد چه  طور این  طرح را  برای صنایع  اجرا  کند . خبرهای مختلف از این  طرح و روزهای خاص اجرای ان می تواند  برای بازار حیاتی باشد . پس از ان  اعلام نرخ تورم  به نظر یکی از مواردی است که  بازار باید به ان  توجه  کند . نرخ تورم  هر چه کمتر شود  چشم  انداز نرخ  سود نیز کاهش  خواهد  یافت و این  شانس خوبی برای بازار است .

پس از ان  فصل داغ  مجامع و بعد  از ان نیز به گزارش ها  می رسیم  . این  تقریباً چشنم  انداز ۴ الی ۵ ماه پیش روی بازار ماست که هر ۳ هفته  یک بار خبرهای مهم  در دل بازار وجود خواهد داشت .

در حال حاضر به نظر گزارش های ۱۲ ماهه  و اخبار هدفمندی مهم ترین رویدادهای پیش روی ماست .

و اما در بازار امروز …

بازار امروز تقریباً اگر نگوییم  تعطیل ولی نیمه  تعطیل بود البته در همین  روز نیمه  تعطیل هم  خبرهایی می رسیده است اما سر جمع  بازار تقریباً بی رمق بود و نشان  می داد  که برخی افراد  به این  روز های نیمه تعطیل هم  رحم نکرده و تعطیل کردند و خبری از خرید و فروش ها  نبود . البته  امیدواریم تنها دلیلی منفی بازار امروز همین امر باشد . به نظر فردا  این  شدت  منفی بازار نیست ولی اصل بازار در هفته  بعد  بیشتر خودی نشان  می دهد  . حقیقت  امر این  است  که  بازار حالا مثل یک  پسربچه است  که  تازه می خواهد  مسیری را  آغاز کند در این  مسیر به  تابلو های متعددی نیاز دارد  . امروز به عنوان  مثال خبر صادرات و قائم و خارزم این  سهم  و گروه  را  کمی بلند کرد .

باید برای برگشت  بازار خبر برسد  و خبرهایی ازاین  دست می تواند کم کم  امید از دست  رفته را به  بازار برگدارند و به ان  کمک کند که کم کم  رنگ و بوی بهتری بگیرد  .

نوروز امسال و این  منفی نشان  می دهد  که بازار کار سختی را در پیش دارد …

برای بازار فردا نیز به نظر این فشار فروش نیز وجود داشته  باشد البته  با  شدت  کمتر و به نظر بازار می تواند در قیمت های جذاب تر بار دیگر برخی را  به  سمت خرید های بیشتر سوق دهد .

البته  فردا  شبندر و مپنا لقمه های سنگینی هستند که به این  راحتی از گلوی بازار پایین نمی روند …

در مورد  شاخص …

در مورد  شاخص نیز به نظر میرسد تا وقتی به  زیر ۷۹ هزار نیامده  و ۲ روزی در این محدوده نمانده است خطری ندارد  و بسیاری بر این عقیده اند که ۸۱۴۰۰ هدفی است که هنوز می تواند هدف جدی بازار برای رسیدن  به یک  محدوده جدی مقاومت باشد  .

و حالا سری به حاشیه های بازار بزنیم  که در این  چند روز سعی کردیم حاشیه های مهم  بازار را  خدمت  شما عرض کنیم  که  پیغام  نوروزی اوباما  یکی از مهم ترین انها بود . نام  گذاری رهبری به نام  سال اقتصاد  و فرهنگ  نیز بسیار مهم  بود .

پیام  رهبری بسیار مهم  بود  . متن  اصلی این  پیام  اول بود که  باید قوی شد . این  قدرت  را ایشان در ۳ چیز خلاصه  کردند که مهم ترینش اقتصاد  بود . ایشان  تاکید کردند که قوی شدن یک ملت فقط به این نیست که تسلیحات جنگی پیشرفته‌ای داشته باشدالبته تسلیحات هم لازم است اما فقط با تسلیحات هیچ ملتی قوی نمی شود. من وقتی نگاه می کنم سه عنصر را پیدا می کنم که دو عنصرش همین دو نکته ای است که در پیام عرض کردم. این سه عنصر اگر مورد توجه قرار بگیرد ملت قوی می شود. یکی اقتصاد، دیگری فرهنگ و سومی علم و دانش. ایشان در مورد اقتصاد  به خوبی بیان  کردند که  باید هم در زمینه صادرات و هم تحولات  داخلی موفق باشیم  که  به نظر تحقق این اهداف می تواند  به  اقتصاد  و بازار سرمایه  نیز کمک کند .

بر خلاف بسیاری از عزیزان  حقیر معتقد است که اقتصاد  مقاومتی اگر به  شکل صحیح و منطقی ان  اجرا  شود برای اقتصاد کشور بسیار مفید خواهد بود .

در خبرهای سیاسی کشته  شدن یکی از مرزبان ها  خبر خوبی نبود اما امیدواریم باقی انها زنده بمانند .

در خبرهای سیاسی گفته می شود عربستان  به  شدت  به  دنبال  رابطه  با ایران است و پیغام و پسغام های زیادی را  فرستاده است و باید  دید  نتیجه چه می شود  . گفته می شود  بازهم  عمان  واسطه این  امر بوده است .

اما در رابطه  با  موضع  هسته ای روسیه  کاسه  داغ تر از آش شده و حالا  با کارت  ایران در حال  بازی است  . سرگی ربایکوف در ارزیابی آخرین دور مذاکرات ایران و شش قدرت جهان در وین گفت که تهران و ۱+۵ فاصله زیادی درباره موضوع غنی‌سازی اورانیوم با یکدیگر دارند. او گفته  ایران خواسته‌های بسیار گسترده‌ای درباره غنی‌سازی دارد. از سوی دیگر «ان‌بی‌سی نیوز» به نقل از «مارک فیتزپاتریک» که رئیس برنامه خلع سلاح و عدم اشاعه در موسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک در لندن است نوشت که موانع زیادی برای حصول توافق بر سر برنامه هسته‌ای ایران وجود داشته و فقط ۱۰ درصد شانس برای موفقیت در این مذاکرات وجود دارد.

اما اوباما  که پیام  نوروزی خوبی را داده  بود در مصاحبه ای جدید  گفت: ایالات متحده و شرکایش در گروه پنج بعلاوه یک به مذاکرات خود با ایران ادامه می دهند. باراک اوباما در حاشیه نشست جهانی امنیت هسته ای در هلند تصریح کرد پایه و اساس حل مسئله هسته ای ایران وجود دارد.

در مورد  توافق هسته ای زمزمه هایی وجود دارد  که مهلت ۶ ماهه  تمدید  شود . با وجود آنکه در توافقنامه ژنو امکان یکبار تمدید فرصت شش ماهه برای مذاکره در مورد توافق نهایی در نظر گرفته شده، باید نهایت تلاش صورت بگیرد که گفتگو ها در کمترین زمان به نتیجه برسند.

اما  برخورد ها  با روسیه نیز جالب است  . چندین عضو گروه هشت همچنین خواستار تعلیق عضویت روسیه از آن شده‌اند. وزیر امور خارجه روسیه در سخنانی در هلند گفت که “هیچ تراژدی بزرگی” نیست اگر مسکو از گروه ۸ اخراج شود.  به نظر رخدادهای جهانی کار سخت و دشواری را دارد

در خبرهای اقتصادی  یارانه ها  و اغاز ان  فرم  گیری از هفته  بعد  جدی تر می شود . گفته می شود در خبرها  امده است که ممکن است  دولت از خرداد ماه  هدفمندی بنزین  را  آغاز کند که  باید  دید چقدر می تواند  صحت داشته  باشد  .

اما  در بازار جهانی با  افت  جدی طلا افت  جدی سکه  را داشتیم  که  گفته می شود ۲۰ هزار تومان  امروز قیمت  سکه  کم  شد .

بازارهای جهانی هم در این مدت  نسبتاً منفی بودند  . در حال حاضر قیمت  طلا  روند  رو به  نزولی را  داشته و البته  کمی کند تر شده و به  ۱۳۱۶ دلاردر هر اونس رسیده است این  افت  عجیب ۷۰ دلاری امروز اثر خود را  بر بازار سکه گذاشت . گاز نیز رشد  را داشته است  اما  قیمت  متانول و  اوره در بازارهای جهانی با  کاهش مواجه  شده است . مس در حال حاضر قیمت های ۶۵۵۰  و روی ۱۹۶۵ است . در این  لحظات  شاهد  رشد قیمت  مس هستیم و خبرخوبی برای بازار است   . قیمت  سرب نیز ۲۰۶۱ دلار است و الومینیوم ۱۷۰۰ دلار معامله می شود .

اما  مدیر عامل بورس هم  مصاحبه ای جدید کرده و تاکید کرده است که در برنامه سال جدید بنا داریم تا ۱۰ شرکت را وارد بورس کنیم و در کنار آن پذیرش ۷ اوراق بدهی، ۴ صندوق قابل معامله (ای‌تی‌اف) و ۲ صکوک را در دستور کار قرار دادیم.

اما  امروز شاخص نیز وضعیت خاصی داشت و لب به  لب از کنار ۷۹ هزار گذشت و نگذاشت که کم  شود  . امروز شاخص از ۶۰  واحد مثبت  به  نزدیک  به  ۲واحد منفی رسید  که در منفی ها شبندر، ملت و پارسیان موثر بودند و در مثبت ها نیز وبصادرف اخابر، سفارس و  سایپا  موثر واقع  شدند .

به نظر فردا اگر شبندر و مپنا  کنترل شوند  بازار می تواند  کمی بهتر رفتار کند .

بانکها در انتظار!

امروز خبر معامله بلوک نیروگاه قائم متعلق به بانک صادرات خبر مثبتی در گروه بانکی محسوب میشد که  باعث شد صادرات حتی از منفی به سمت  مثبت ها  سوق پیدا کند .  روند فروش داراییها در بانکیها میتواند سبب تحول در سوداوری و توجه بازار به انها شود بانکهایی که این روزها در بازار پولی در حال رقابت شدید و افزایش نرخ سود بانکی برای جذب منابع بیشتر هستند

امروز خبر قطعی شدن فروش نیروگاه قائم که باعث تعدیل مثبت قابل توجه در بانک صادرات خواهد شد توانست تنها نوسانات مثبت را برای این سهم رقم بزند فشار عرضه ها انقدر زیاد است که حتی این سهم نتوانست در سط.ح قیمتی بالای ۱۱۰ تومانی تصبیت شود در حالی که تصور میشد با فروش سهام این نیروگاه حداقل شاهد رشد قیمتی وبصادر تا سطوح قیمتی ۱۲۰ تومان باشیم. گفته می شود  این  نیروگاه  سود وبصادر را تا  ۲۳۰  ریال  افزایش می دهد .

بانک ملت نتوانست به هدف قیمتی خود برسد و با روند منفی و فشار فروش همراه شد بانک ملتی که تعدیل مثبت خوبی در سود سال ۹۲ و ۹۳ انتظارش را میکشد اما همچنان با دید میان مدت میتواند جز گزینه های کم ریسک بازار طبقه بندی شود

بانک پارسیان که زمزمه های قطعی بودن معامله بلوکیش در سال ۹۳ به گوش میرسد با نوسانات منفی و بی توجه به شایعات مثبت پیرامونش در سطوح قیمتی ۴۰۰ تومان قرار گرفته است پارسیانی که پتانسیل افزایش سرمایه تا سطوح ۲ هزارمیلیارد تومان را دنبال میکند. گفته می شود  ساتا  باردیگر برای این  بانک  پا پیش گذاشته است اما روند  معامله این  سهم داستان های جدیدی را  پیدا  کرده است  .

در مورد  بانک  سینا  شنیده می شود خبر فروش یکی از دارایی های این بانک  عاملی برای تعدیل سود این  سهم  شده است  .

در سهم های مرتبط با  بانکی ها خبر خرید قائم توسط خارزم و سهامدار بودن خارزم در وبصادر باعث توجه و صف خرید این  سهم  شده است  که از این  سهم  و حق تقدم  ان  زیاد گفته  بودیم  .

افزایش نرخ در ابهام!!!

در بازار امروز موضع گیری وزارت صنعت در خصوص افزایش نرخ سیمان ابلاغی توسط انجمنی صنفی سیمان باعث شد تا سیمانیها امروز را با فشار عرضه ها همراه خبر افزایش نرخ  سیمان  مورد تاییئد وزارت  صنعت  نیست  و این  موضوع  با  شدت  بالایی تکذیب شد . یزدان سیف ، مدیر کل تامین و توزیع کالای وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام این خبر، اظهار کرد: انجمن سیمان اطلاع رسانی کرده است که قرار است قیمت گذاری سیمان را از این پس انجام دهد. وی ادامه داد: این در حالی است که قیمت گذاری سیمان به انجمن سیمان واگذار نشده است و کار گروه تنظیم بازار هم‌چنان موظف به قیمت گذاری این کالا و سایر کالاهای اساسی است.
مدیر کل تامین و توزیع کالای وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به این که انجمن سیمان اعلام کرده است که می‌خواهد قیمت سیمان را ۱۴ تا ۲۱ درصد افزایش دهد، سال قبل توافقی برای واگذاری قیمت گذاری سیمان به انجمن سیمان شده است، این توافقنامه مربوط به سال آینده است و الان چنین توافقی مورد قبول ما نیست.

البته  طبق گفته  یکی از انجمن نماینده دولت در این جلسه  که  افزایش نرخ  تایید شده  حضور داشته  است  . به نظر این  افزایش نرخ  صورت می پذیرد  و نرخ  سیمان  به  طور متوسط ۲۰% در اکثر فروش ها افزایش  خواهد داشت . اما در مجموع امروز سیمانیهایی که با این موضع گیری وزارت صنعت افزایش نرخ محصولاتشان با تردید همراه شده است و فشار عرضه نیز از همین  بابت بوده است  . هر چند  صفوف خرید تا حدودی هنوز هم  سر جای خود هستند اما  با تردید  بیشتر .

سیمان تهران در سطوح قیمتی بالای ۵۶۰ تومان با فشار عرضه ها همراه شد به طوری که این سهم حتی در اواخر وقت معاملات با نوسانات منفی نیز همراه شد سیمان تهرانی که در صورت تایید افزایش نرخ هم پتانسیل رشد عایدی و هم پتانسیل رشد قیمتی خوبی خواهد داشت

باز هم مقاومت ۷۲۰ تومانی مانع از رشد قیمتی سیمان هگمتان شد سهگمتی که پتانسیل تعدیل مثبت عایدی خوبی داشته به خصوص اینکه افزایش قیمت صادراتی سیمان برای سال جاری قطعی شده و با توجه به حجم بالای صادرات سیمان این شرکت میتواند رشد عایدی خوبی را تجربه نماید

اما سیمان داراب که که از افزایش نرخ سیمان نفع بسیار بالایی برده و جای تعدیلمثبت عایدی خوبی خواهد داشت با صف خرید سنگینی همراه شده است این سهم سیمانی به سمت سطوح قیمتی ۳۶۰-۳۸۰ تومانی گام برمیدارد

سرعتگیر خودروییها عمل کرد!!!

امروز فشار عرضه ها باعث شد تا خودروییها با روند متعادل و برخی دیگر با روند منفی همراه شوند خودروییهایی که در انتظار اخبار پیرامون خود میباشند تا روند سال ۹۳ خود را تعیین نمایند . گفته می شود  روند  تولید خودرو  در ۳ ماه  گذشته  بهبود  جدی داشته  است اما هنوز تایید  یا رد ان  به امار رسمی بستگی دارد .

در نماد سایپا سطوح قیمتی ۱۸۰ تومان مصادف شد با فشار عرضه ها اما این عرضه ها مانع از عدم تشکیل مجدد صف خرید در این سهم نشده سایپایی که به نظر میسد به سمت سطوح قیمتی ۲۰۰ تومانی گام بردارد. خبر افزایش سرمایه  برای این  سهم  بسیار مهم  و حیاتی است  .

گروه بهمن فشار عرضه های بیشتری را تحمل کرده و امروز را مهمان قیمتهای منفی بود شاید گزارش ۱۲ ماهه سهم بتواند سبب رشد قیمتی و توجه بیشتر بازار به این سهم پرپتانسیل خودرویی شود. در این  سهم  شنیده می شود تقسیم  سود حداکثری در زیر مجموعه ها دیده  شده است  .

زامیاد با تثبیت شدن در سطوح قیمتی بالای ۱۴۰ تومانی میتواند بازهم با رشد قیمتی همراه شود زامیاد وضعیت بنیادی بهتری در گروه سایپا داشته و در صوت ارئه گزارش ۱۲ ماهه مثبت میتوان به رشد قیمتی خوبی از این سهم امیدوار بود . البته او نیز به مانند  سایر گروه  گزارش دست  بالایی را داده است .

نبود  یک  خبر مثبت از ایران خودرو و بی خبری سهم  باعث منفی شدن  ورنا  شده است . به نظر ورنا تا  رسیدن خبرهای ایران خودرو  درجا می زند .

ساحل ارام پتروشیمی ها!!!

امروز پتروشیمی ها روند نسبتا متعادلی را در پیش گرفتند پتروشیمی ها به دلیل قطعی گاز در ۳ ماهه اخرسال وضعیت گزارش دهی ۱۲ ماهه خوبی نخواهند داشت اما برای سال ۹۳ و گزارشات ۳ ماهه و شب مجامع میتوانند با اتوجه به رشد قیمتی محصولاتشان از یک طرف و افزایش ظرفیت تولید و فروش از طرف دیگر پتانسلیهای خود را رونمایی کنند

مارون سهمی است که از قافله پتروشیمی ها عقب مانده است سهمی که با افتتاح فاز ۱۲ پارس جنوبی مشکل خوراکش حل و برای سال ۹۳ میتوان به ظرفیت ۱۰۰ درصدی این شرکت پتروشیمی خوشبین بود مارون برای رسیدن به سطوح ارزش ذاتی خود نیاز به یک گزارش ۱۲ ماهه و چهره مثبت از خود دارد

افزایش قیمت متانول در بازارهای جهانی میتواند بسیاری از مشکلات پتروشیی زاگرس این غول متانول ساز بازار را مرتفع نماید زاگرسی که شاید گزارش ۱۲ ماهه خوبی به دلیل مشکلات تولیدش در ۳ ماهه اخر سال به همراه نداشته باشد اما گزارشات خوبی برای سال ۹۳ انتظار این شرکت را میکشد به خصوص این  که  یک  محموله  را نیز به ایتالیا  صادر کرده است .

پتروشیمی پردیس فعلا تومان رشد قیتی تا سطوح ۲۰۰۰ تومانی را ندارد این سهم در انتظار تعیین و تکلیف نهایی نرخ فروش داخلی محصولاتش میباشد . البته  افت  قیمت اوره  بر کل این  گروه موثر بود .

هلدینگها عقب نشینی کردند!!!

امروز عمدتا در بازار جو عرضه را شاهد بودیم همیان امر نیز باعث شد تا هلدینگهای پرپتانسیل بازار ترجیح داده تا امروز را عقب نشینی کنند

پارسان در سطوح قیمتی ۹۰۰ تومان با نوسانات منفی همراه میباشد کف قیمتی سهم سطوح ۸۸۰ تومان میباشد سطوحی که شکار پارسان میتواند با دید میان مدت و اهداف قیمتی ۱۰۰۰ و ۱۱۰۰ تومانی را تویجه پذیر نماید پارسان همچنان در انتظار خبر نهایی خرید بلوک پتروشیمی پارس میباشد

حتی خبر شراکت تاپیکو در بلوک هلدینگ فارس نتوانست این سهم را از مقاومت ۵۲۰ تومانیش عبور دهد . تاپیکو اعلام کرده  که  نیمی از بلوک ۱۷% فارس را این  شرکت خریده  است  . به نظر میرسد حداقل ۱۰۰ ریال به  سود  تاپیکو برای سال ۹۴ که  چند هفته دیگر اعلام می کند اضافه  شود و از این  پس سرنوشت فارس و تاپیکو  بیشتر به هم  گره می خورد .امروز خبر رسید  که فاز اول ستاره  خلیج  فارس نیز زمستان  به  مدار می آید .

هلدینگ غذایی توسعه صنایع بهشهر با عرضه های سنگین امروزش نشان داد فردا و در قیمتهای محدوده ۴۰۰ تومان احتمالا به تعادل خواهد رسید بازار انتظار تعدیل مثبت خوبی در گزارش ۱۲ ماهه از این سهم و خبرهای مثبتی از تغییر و تحولات داخلی این شرکت دارد.

بلوک  بازی در نماد های غمارگ و احتمالاً غبشهر آغاز می شود . در همین  ابتدا نزدیک  به  ۲۸۸ میلیون  سهم  غمارگ توسط صافولا به  فروش میرسد . گفته می شود  ۳۱۶ میلیارد تومان  فروش این بلوک و سود ان  برای صافولا خواهد بود که در این  شرکت  وبشهر ۲۰% مستقیم و چند درصد دیگر غیر مستقیم سهامدار است . به نظر با این  جو خبری و این  تایید  که  فروش ان قطعی شده و احتمالاً در غبشهر نیز رخ می دهد وبشهر با  رشد و ادامه مسیر رشد قیمتی همراه می شود . گفته می شود  امروز وبانک سهم  را عرضه  کرده و در بازار تا جایی که  صف خریدش بماند  گذاشت اما  بهنظر فردا نیز او اسیر عرضه می شود .

وبانک  امروز کمی مثبت  شد . رشد سود وبشهر و خبرهای خوب برای تعدیل ۱۲ ماهه  شازند نکات  مهمی برای وبانک  است اما  طبق برخی خبرهای موثق وبانک در روز های اخرسال حضور هلدینگ سیمان  را در بازار بورس اوراق تصویب کرده و ان  را به فوریت در دستور کار خود قرار داده است . شاید اثر مالی کمی روی وبانک  بگذارد اما  باعث بالا  رفتن  ارزش ذاتی این  سهم و جو روانی مثبت  روی ان می شود . این  سهم  کمی کند است اما ارزش ذاتی خوبی دارد .

چهارگوشه بازار!!!

فارس هم پس از معامله  بلوک  بازهم  منفی بود . فارس سهام  شناور کمی دارد و تاپیکو نیز نشان  داده اگر بخواهد می تواند  سهم  بازی کند  .امروز در خبرها داشتیم که مجتمع‌های پتروشیمی بندر امام، بوعلی و رازی به عنوان دریافت کنندگان خوراک از مناطق نفت‌خیز جنوب طبق برنامه  ریزی‌های انجام شده در سال ٩٣ خوراک بیشتری دریافت خواهند کرد. که این خبر خوبی برای فارس است که  باید توجه  قوی تری به ان  داشت  .  به نظر فارس می تواند  با تعدیلات خوبی در این  زمینه مواجه  شود .

در گروه  رایانه  بازهم  رانفور صف خرید و البته  مثبت  کامل بود . او  واقعاً خوب عمل کرده و در این  بازار منفی بازدهی بالایی را داده است . برخی دوستان  ما را  به جانبداری ازاین سهم  متهم می کنند  اما دقت کنید  سهم خوب مسیر خود را  خواهد رفت و با حرف رشد پیدا نمی کند .

در کنار ان حق تقدم های مداران نیز امروز معامله  پر حجم تری را داشت  . به نظر شرایط مداران پس از اتمام  پذیره نویسی حق تقدم ها  بهتر  خواهد شد .

در گروه  ساختمان  برخی روی تعدیل و خبرهای خوب ثباغ  کار می کنند. به نظر میرسد وساخت  با  بازی برخی تکنیکالیست ها  پیش می رود . در این  گروه  به  زودی اگهی دعوت  به مجمع  ا .س.پ نیز او را  برای افزایش سرمایه  سنگین  راهی مجمع خواهد کرد .

در گروه مخابرات  شایعه  شده است که تعرفه های سال ۹۳ با  رشدی ۱۵% همراه  شده اند در صورتی که این خبر طی روزهای اتی تایید شود می تواند عاملی برای رشد بیشتر این  گروه  شود در این  گروه  به نظر سرعت  رشد همراه  حتی بیشتر از اخابر خواهد شد .

امروز حتوکادر قیمت های ۳۵۵۰  ریال  باز شد و صف فروش شد  . به نظر قیمت  بالایی خورد و باید اصلاح  شود .

در نماد های عرضه اولیه ای به نظر فردا  کی بی سی و اعتلا  هر دو با  فشار عرضه  متعادل شده و دیگر ان صف را ندارند  پس باید کمی مراقب بود .

امروز واتی نیز به  بازار امد . سهم  ۱۵۲ تومان  سود محقق کرد . سود سال ۹۳ این  شرکت نیز امسال  به  راحتی به  سود  ۱۸۰۰ریالی میرسد . چرا  که تعدیلات جدی در انتظار شیران  است  . البته  شیران خبرهای خوب افزایش سرمایه  را نیز در دل خود دارد که  برای بلند مدت ها  گزینه  مناسبی است  . اما  به نظر میرسد ۷۰۰ تا۸۰۰ ریال در مجمع واتی تقسیم شود از همین  رو بازشدن در قیمت های ۵۳۰۰ و ۵۴۰۰  ریال  منطقی است .

این  روز ها  مپنا  حال و روز خوبی ندارد . مپنا  به  سمت  صف فروش رفت و کسی حاضر به  جمع  کردن  ان نبود . پس از پایان سال  روز چهارشنبه  خبری رسید که پرداخت  جریمه دیرکرد  بر روی سود  بمپناو به تبع  ان  رمپنا  بسیار موثر است  . خبر کوتاه  و جالب بود اما  چند  نکته را در نظر داشته  باشید . اول این  که این  موضوع می تواند درست  باشد چون حق این  شرکت هاست  . نکته  بعد  این که از نظر عددی نیز بر این  شرکت هامی تواند موثر باشد اما زمان  ان مشخص نیست  .

احتمالاً بورس یک  شفاف سازی از این گروه منتشر  خواهد کرد . اما  زمان  انتشار این  خبر یعنی زمانی که سهم  صف فروش است کمی نشان  از این دارد که  برای جمع  شدن  صف این خبر داده  شده و البته خیلی موثر نبوده است  . به نظر افت  احتمالی تا ۸۲۰۰  ریال  برای مپنا  پیش بینی می شود  . این  سهم  نیز باید تاوان  روزهای نبودن خود را  با این ریزش پس دهد . در نماد  بمپنا وضعیت  کمی بهتر است و شاید از نظر سود  سازی قابلیت های بمپنا قوی تر باشد .

امروز سرمایه  گذاری پردیس نیز در ۱۶۵۰ ریال  ارام  گرفت و به نظر میرسد افت  قیمت های احتمالی در ۱۶۰۰ ریال  برای سهم  قیمت  را  منطقی می سازد .

امروز صف کاذر عرضه و باردیگر صف شد . نوسان  گیران  به این  سهم  هجوم  اورده اند و به نظر برای نوسان  ول کن  سهم  نیستند .

صف خرید فولاد ارفع  امروز مورد  توجه  بود که  می تواند در صورت ادامه  بر روند ومعادن و کچاد موثر باشد . پاکشو نیز که همزمان  با او  امده است مثبت  بود و به نظر بازدهی خوبی را هر دو داشته  باشند .

در نماد شبندر او نیز اسیر صف فروش شد . غول پالایشگاهی با خبرهای نه چندان  جالب کل گروه  را به هم ریخته است  . امروز تکنیکالیست ها نیز از این  موضوع ابراز نگرانی کرده و جو و فشار فروش ناشی از انها نیز بود که ممکن است  ۱۰۰۰ ریال  قیمت  سهم  را  پایین بکشد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۵ فروردین ۹۳

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم