گزارش بازار سه شنبه ۲۱ خرداد ۹۲

گزارش بازار سه شنبه 21 خرداد 92

نوید خاندوزی
خرداد ۲۱, ۱۳۹۲
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

گزارش بازار سه شنبه ۲۱ خرداد ۹۲

سیگنال های متفاوت !

گزارش بازار – بتاسهم ۱۵:۵۰  امروز سه  شنبه ، بازار سرمایه  ترجیح می داد  بیشتر صبر کند و نظاره گر باشد  اما در طول بازار نشان  داد  که از برخی سیگنال هایی که  برمی آید انتخابات  نمی تواند  برای بازار سرمایه چالش افرین  باشد . دیروز بسیاری از دوستان  به ما خرده  گرفتند در مورد  سناریو  ها . قبل از هر چیز عرض می کنیم که  ما  فقط بررسی می کنیم و هیچ جهت  گیری مشخصی نداریم . در مورد کاندیدای مختلف نیز واقعاً با دید نظر سنجی ها و نظرات  صحبت می کنیم .

اما در شرایط فعلی در بازار چه خبر است  . بی شک  بازار امروز در ۲ ساعت  ابتدا  سعی می کرد که بیشتر نظاره گر باشد  و با چاشنی صبر حرکت کند اما  وقتی تحرک  برخی سهامداران  را دید و خبرهایی از احتمال ائتلاف اصول گرایان را  لمس کرد و نسبت  به این  سیگنال ها  کمی خوش بین  شد و به  سمت مثبت  شدن  پیش می رفت . گفتیم  که  بازار موج  منفی و انها  که  قصد خروج  داشتند  را تا حدودی پشت  سر گذاشت  .شاید فردا شدت  عرضه  برای برخی بیشتر باشد اما  قطعاً نیم  نگاهی هم  به  اخبار سیاسی امشب خواهد داشت  .

حتی بورس هم  همه چیز را  به  پس از انتخابات موکول کرده است  . اطلاعیه ها به  بازار نمیرسد و گویا  برای هفته و یا هفته های بعد  برنامه  ریزی شده است . بعید نیست که بورس هم  بخواهد  برای دولت  بعدی حسابی سنگ تمام  بگذارد شاخص را  با ان  هوایی کند !

به هر حال  چاشنی صبر در یک  روز کاری مانده  به  انتخابات  جز لاینفک  بازار است و همه دوست دارند با  طیب خاطر بیشتری خرید کنند اما  یک نکته در دل این  وضعیت  مشخص است  .

بازار این  روز ها  نشان  داده  از انتخابات  خیلی هم نمی ترسد . نه این که منتظر نیست  چرا هست  ولی ترس به دل خود  راه نمی دهد . با  فرض این که  بدترین اتفاق هم  برای بازار بیافتتد! شاخص و بازار چه رویدادی را می خواهد نشان  دهد  می خواهد به  سهم ها  پی به ای ۳ بدهند؟! به نظر میرسد حتی در بدترین  شرایط افت  بازار ۲۰% باشد اما  ادامه رشد ان محتمل تر  خواهد بود .

نکته دیگر افول و سکون  سنگین  قیمت طلا و ارز و به  طور کلی بازارهای رقیب است  .

این  افول باعث می شود نقدینگی که  بازار برای آن برنامه های زیادی می تواند داشته  باشد  در یک  بستر مناسب به  سمت  بازار سرمایه  سرازیر شود . در مجموع  خیلی از فعالان  بازار به  بورس خوشبین هستند  .

اما در بازار امروز چه خبر بود …

در بازار امروز جو عرضه در بازار کنترل شده  رفتار می کرد و فروشندگان سعی می کردند در مثبتها  سهم بفروشند . خریدار خیلی هیجان  زده عمل نمی کرد ولی به  دنبال  سهم های بنیادی خوب می گشت که  گروه  فولاد و  سنگ آهن  به دلیل عدم  رشد کمی مورد  توجه  بودند و پتروشیمی ها نیز خوب مدیریت  شدند .

البته حضور نماینده  روحانی در بازار، ائتلاف روحانی  و عارف ، احتمال  ائتلاف اصول گرایان  نیز ۳ رکن  مهم  این خبرها  بود که باعث شده  بود  بازار کمی با دل و جرات  بیشتری ریسک کند .

این  فنر جمع  شده خود  باعث این  شده است تا  دل و جرات افراد برای خرید سهم  قوی تر باشد  .

و اما  بازهم  در ۲ روز مانده تا  انتخابات سناریو ها  را  بررسی می کنیم  .

دیروز در سناریو هایی قالیباف –روحانی  و ولایتی- قالیباف را  مطرح  کردیم .

امروز به  سراغ  دو سناریوی دیگر می رویم  . روحانی –جلیلی  و همچنین قالیباف –جلیلی

روحانی به عنوان  نماینده  اصلاح  طلبان  می تواند تا ۹ میلیون  رای ثابت داشته  باشد و در بهترین  حالت در انتخابات  فعلی ارای او  به  ۱۲ میلیون میرسد و این  یعنی شانس او برای رفتن  به دور دوم  بالاست  در حالی  که  با  فرض مشارکت  ۲۸ میلیونی احتمال  این که یک اصول گرا به نام جلیلی رقیب سرسخت روحانی در دور دوم  باشد  وجود  دارد . در صورتی که  روحانی و جلیلی در انتخابات  به دور دوم  برسند بی شک بخشی از ارای اصول گرایان  که دو به  شک  بود  به  سمت جلیلی خواهد رفت در حالی که  ارای روحانی همان  ارای دور اول است در نهایت کمی از رای های ولایتی و رضایی را  بگیرد . در این شرایط که  روحانی و جلیلی به دور دوم  برسند  رقابت بسیار فشرده خواهد شد اما  احتمال  این  که  جلیلی برنده نهایی انتخابات  باشد بیشتر است  .

در این  حالت  بازار ارز  و سکه  با  یک  رشد مواجه می شود و فروشندگان مسکن نیز کاهش  خواهد داشت  و اما  بازار سرمایه  با  یک  شوک  ممکن است  بازار و شاخص با افت  ۱۵ تا۲۰% مواجه  باشد  .

اما در دومین حالت که  البته  کمی بعید است قالیباف و جلیلی به  دور دوم  کشیده  شود  . در این  حالت به نظر میرسد ارای جلیلی  و قالیباف با هم  رشد  خواهد کرد  اما در مجموع می توان  گفت که  احتمالاً ارای روحانی و بخشی از ان  به  سمت  قالیباف خواهد رفت  . البته  موج های تخریبی برای قالیباف بیشتر است و این  نقطه ضعف اوست . اما  احتمال برنده  شدن  قالیباف در این  شرایط بیشتر است  . که  قبلاً توضیح داده ایم  . فراموش نکنید در هر دو حالت  حضور جلیلی در دور دوم بازار را با ترس و  شک مواجه می سازد .

و حالا  سری به حاشیه های بازار می زنیم …

در اوضاع  سیاسی در روز های گذشته  پیش بینی می کردیم که عارف  و حداد  کنار بکشند که  گویا حداد به  سود  ائتلاف  و عارف به  سود  روحانی کنار کشیده است  . در اخبار امروز و فردا  پیش بینی این  است که  ۱ کناره گیری دیگر را نیز داشته  باشیم  . برخی معتقدند  یکی از دو فرد جلیلی  و ولایتی کنار  خواهند کشید  . چرا  که  سازمان  رای هر دو به  قالیباف نمی رسد و تنها  شکننده  ارای اصول گرایان  هستند . البته  این  را  باید دقت  داشته  باشید که اگر هر دو شخص به  سود قالیباف  و یا به هر دلیلی هر شخص دیگری کناره گیری کنند شانس این که  قالیباف حتی در دور اول به ریاست  جمهوری برسد وجود  دارد . در بهترین حالت  اگر ولایتی  و جلیلی کنار بکشند ممکن است  قالیباف را برنده دور اول بدانیم . در جبهه اصول گرایان نیز درخواست ها برای ائتلاف است  .

عده ای نیز در نظر سنجی ها از اقبال  مناسب به  محسن  رضایی خبر می دهند .

در یکی از نظر سنجی های معتبر که  به دست  ما  رسیده  بود  اخبار نشان  می داد  که  رقابت اصلی بین  قالیباف ، رضایی  و روحانی است و از نظر ارا نیز ترتیب به همان  شکلی است  که عرض شد و اگر در روز های باقی مانده  جلیی و ولایتی به هر شکل ممکن  به  سود هر یک کناره گیری کنند  کار اصلاح  طلبان  بسیار سخت خواهد شد .

در کنار این موارد نرخ ارز دیروز و امروز با کمی کاهش به  ۳۵۸۰  رسیده است این  روز ها  بازار سکه ، مسکن و ارز نیز به مانند  بورس منتظر سیاست گذاری هاست  . البته  چشم  انداز افت  برای بازار سکه و ارز بیشتر به  سمت  کاهشی می خورد  تا افزایش یا  رکود .  باید دقت  کرد  برخی در شعار های خود کاهش ضربتی نرخ  ارز را  مطرح می کنند  که  برای بازار ما چندان  جالب نیست و البته  افت دلار به  بیش از ۳۰۰۰ تومان  نیز کمی سخت خواهد بود . قیمت سکه و طلا نیز امروز در بازار با کاهش مواجه  شد .

این  روز ها  بازو بسته  شدن  نماد ها  برای مجمع  و تعدیل یکی دیگر از تحولات  مهم  بازار است . ابلاغ  بودجه نیز برای بازار مهم  بوده  که  در نرخ  بهره  مالکانه و پالایشی ها  به  سود  بازار تمام  شد  .

اما در بازارهای جهانی  در آغاز بازارهای جهانی هم  نفت و طلا  با  کاهش همراه  بودند که  ریزش طلا  سنگین تر بود .  اما  در فلزات  مس کاهش و به  زیر ۷۱۰۰  دلار رسیده و  و روی هم  که کمی اندکی افزایش داشت با کاهش مواجه  شد . کاهش قیمت  سنگ  آهن را نیز در بازارهای جهانی داریم  .

به هر حال  همه  باید تا  زمان  انتخابات  صبر پیشه  کنند   و این  شاید استراتژی قالب افراد حقیقی و  حقوقی بازار باشد .

اما در شاخص …

امروز شاخص با  رشدی ۳۴۶ واحدی به ۴۵۵۵۳ واحدی بازگشت  تا  سناریوی تکنیکالیست ها  را به  بن  بست  برساند . برخی معتقدند که  شاخص در یک کنج  نزولی است که  هدف ان  صعود  است و برخی دیگر بر الگوی ام و ریزش تاکید دارند . اما  به هر حال  امروز ۵ شرکت شپنا،بارز،فولاد،فخوز  و معادن در روند  رو به رشد شاخص موثر بودند . البته  خلیج  فارس با افتی ۸۰ واحدی نگذاشت که با  رشدی ۴۰۰ واحدی مواجه  باشد  .

پتروشیمی های دلار پرست!

در بازار امروز پتروشیمی ها با توجه به قیمتهای بسیار جذابشان از یک طرف و پتانسیل رشد سوداوری سال ۹۲ از طرف دیگر در کنار خوشبینی به انتخابات پیش رو و احتمال برطرف شدن بخشی از مشکلات و تهدیدهای این صنعت به خصوص در بخش تحریمها و خوراک امروز به لیدر بازار تبدیل شدند . این گروه  بحث نرخ خوراک  را  به دولت  بعد گره  زده است  .به خصوص وقتی نعمت  زاده از گروه  پتروشیمی به بورس می رود یعنی بازار به  دولت  بعدی دل خوش شده است  .

امروز پتروشیمی شازند با سنگین شدن صف خریدش از سطوح ۱۲۰۰ تومانی عبور کرد با سودپایان سال ۴۰۰ تومانی مورد نظر ما و اعمال پی بر ای حداقل ۴ مرتبه هدف میان مدت سهم سطوح ۱۶۰۰ تومان ارزیابی میشود شازندی که ظاها قصد تعدیل مثبت ۵۰ درصدی و رساندن سودش به سطوح ۳۰۰ تومان را در گزارش ۳ ماهه را دارد.

این روزها شایعات بسایر عالی پیرامون شیران میگردد تا جایی که شایعه افزایش و تعدیل مثبت این سهم به سطوح ۸۰۰ تومان رسیده است شیرانی که امروز با عبور از سد قیمتی ۳۲۰۰ تومانی به سمت سطوح ۳۵۰۰ تومانی حرکت کرده تا رشد ۱۰ درصدی را نصیب سهامداران خود نماید. امروز این حرکت موج خوبی در کل گروه  ایجاد کردو شیران،اتی،وصنعت،ولصنم  را  با خود  بالا  کشید .

اما امروز جدال پتروشیمی کرمانشاه در سطوح قیمتی ۸۰۰ تومان بسیار جالب بود کرمانشاهی که این روزها افت قیمتهای جهانی اوره باعث عدم اقبال چندان بازار به این سم شده است البته در صورتی که شرکت در عملکرد ۳ ماهه به واسطه تسعیر ارز با قیمتهای ازاد تعدیل مثبت را اعمال نماید شاهد رشد قیمتی خوبی در کرمانشاه تا سطوح ۸۶۰-۸۸۰ تومان خواهیم بود.

در این  گروه شخارک نیز با  گزارش مثبت  پیش رو می تواند مثبت  باشد .

دراین گروه  شکربن هممی تواند  با توجه  به  اصلاح  صورت گرفته در روز های بعد  با اقبال  بازار مواجه  باشد .

فردا هم  مجمع زاگرس است که  بی شک مجمع  این  شرکت و اخبار ان در تحولات  بازار به خصوص مجموعه  غدیر و پارسان موثر  خواهد بود .

سیمانیها بر مدار شانس!

در گروه سیمان این روزها شاهد دو دستگی در سهام این گروه هستیم سیمانیهایی که هنوز تعدیل مثبت خود را اعمال نکرده اند همچنان روند صعودی را در پیش گرفته اند و شرکتهایی که تعدیل مثبت خود را اعمال کرده اند با نوسانات منفی و روند عمدتا متعادلی همراه شده اند

امروز بازگشایی سیمان کارون با بازدهی ۱۲۲ درصدی پس از تعدیل مثبت عایدی و اعلام سود سال ۹۲ باز هم انتظارات تعدیلات سنگین را به اردوی سیمانیها بازگرداند سیمان کارونی که شنیده میشود باز هم جای رشد قیمتی را داشته و میتواند تا سطوح قیمتی ۷۰۰ تومان رشد نماید البته ریسک بدهی سنگین ارزی امروز باعث پی بر ای پاینی سهم شد . کارون موفق شده  سود  سال ۹۱ را از ۸۴۴ ریال  به ۹۰۲ ریال افزایش دهتد . برای سال ۹۲ نیز شرکت موفق شده تعدیل سود  ۱۶۰ تومانی را  به  بازار اعلام کند. ما  پیش بینی کرده  بودیم در محدوده  ۶۰۰۰ تا  ۶۲۰۰  ریال  باز شود و حالا با کمی اصلاح  باردیگر گارد صعود خواهد گرفت .

امروز سیمان غرب با صف خرید سنگین از سطوح قیمتی ۷۲۰ تومانی عبور کرد سیمان غرب یکی از پرپتانسیلترین سهام این گروه میباشد که پتانسیل اعلام سود ۱۶۰ تومانی را برای سال جاری را دارد قیمتهای ۸۰۰ تومان را به عنوان هدف پیش روی سغرب در صورت تعدیل عایدی ارزیابی میکنیم. گفته می شود  باز بودن مرز غرب کشور برای صادرات و نزدیکی او می تواند  شرکت هایی نظیر ساروم و غرب و هگمتان  را  بازهم در اوج  نگاه  دارد .

امروز اما هر چه تلاش شد صف فروش سیمان شمال جمع اوری نشد این سهم شمالی با فرض تعدیل مثبت عایدی و اعلام سود ۵۰-۵۵ تومانی حتی با اعمال پی بر ای متوسط ۵ نیز در سقف قیمتی قرار داشته و به نظر میرسد اصلاح سهم تا سطوح ۲۸۰ تومان ادامه داشته باشد .

دراین  گروه  سیمان  ابیک کم کم  برای ورود  به  بورس اماده می شوئ . سیمانی که گل سرسبد سفارس است و می توان با این  سهم  سفارس را  به اوج رساند . اما در مورد  گروه  سیمان ابهام  هنوز هست  . گویا خبرهای سیمان  جدی شده است و وزارت  بازرگانی عراق اعلام کرده است که  به جز مرز کردستان  از ۱۰ تیر ماه  واردات  سیمان  از ایران ممنوع خواهد بود . از نظر منطقی حرکت  دولت عراق قابل بحث است  که  واردات سنگین صنعت  این  کشور را آزار می دهد . اما  نکته  دیگر این که  برفرض این  کشور ۱۸  میلیون  تن  مصرف سیمان  داشته  باشد  و تنها  قادر به تولید  ۱۰ میلیون  تن  باشد ۸  میلیون کسری تقاضا  دارد . هیچ  عقل سلیمی این موضوع  را مگر این که  سیاست  قوی و یا هماهنگی با دولتی دیگر نظیر ترکیه به عمل اماده  باشد  نمی پذیرد و دست  به چنین کاری نمی زند

به هر حال خبری بوده  که  برای بازار جالب نیست و ممکن است  بازهم  جو عرضه  رادر گروه  سیمان  رقم  بزند .

بازگشت دوپینگی دارویی ها!

در بازار امروز شاهد مثبت شدن روند داروییها بودیم به زودی تحلیل بنیادی از لیدر این گروه یعنی دارویی سبحان بر روی سایت قرار خواهد گرفت داروییها در بازه کوتاه مدت جای نوسانات مثبت را دارند اما روند میان مدتشان بستگی بالایی به اخذ و یا عدم اخذ افزایش نرخ نیمی دیگر از محصولاتشان دارد. اگر چه برخی از داروییها با توجه به افزایش نرخ اخیر نیز در مجامع خود تعدیل مثبت ۲۰-۳۰ درصدی را تلویحا تایید کرده اند

امروز دارویی سبحان به استانه قیمتهای ۴۰۰ تومانی رسید دسبحایی که پتانسیل رشد تا سطوح قیمتی ۴۲۰ تومانی را دارا میباشد مضافا اینکه تعدیل مثبت خوبی در انتظار سود سال ۹۲ این شرکت خواهد بود و سبحان توانایی رسیدن به سود بالای ۸۰ تومانی را برای سال ۹۲ را دارا میباشد

امروز سبحان داروز نیز به سطوح قیمتی ۱۶۰۰ تومان رسید رشد بیشتر قیمتی این سهم مستلزم تعدیل مثبت عایدی میباشد این شرکت دارویی برای سال ۹۲ جای رشد سود خود تا سطوح ۳۵۰ تومان و با اعمال پی بر ای متوسط ۵ رسیدن به قیمتهای ۱۸۰۰ تومان را دارا میباشد .

در این گروه دتماد، دابور،فارابی  و پارس دارو نیز می توانند  گزینه های خوبی برای نوسان و حتی سهامداری باشند . از دتماد  نیز به عنوان  سهم خوب نباید غافل شد .

روز پایکوبی هلدینگها

امروز در بین نمادهای هلدینگی شاهد معاملات مثبت در راستای معاملات مثبت و جو عالی و رو به رشد بازار بودیم به نظر میرسد سهام هلدینگی کم کم به ارزش و جایگاه واقعی خود برسند گروهی که هم میتوانند سودهای نجومی برای سال ۹۲ بسازند و هم به طور روزانه ارزش ان ای وی انها در حال افزایش میباشد

امروز صف خرید اتیه دماوند سنگینتر و عرضه سهامش اندکتر شد واتی که هم پتانسیل تعدیل مثبت و اعلام سود ۱۰۰-۱۲۰ تومانی را دارد و هم با پتانسیل افزایش سرمایه ۱۰۰-۲۰۰ درصدی مواجه میباشد واتی به نظر میرسد به سمت هدف قیمتی ۴۸۰-۵۰۰ تومانی برود سهمی که تحلیل ان را مدتها قبل داده و وعده این قیمتها را داده بودیم . در این  شرایط واتی با ارزش ذاتی ۹۰۰ تومانی در این  قیمت ها  باید هم  صف خرید باشد .وصنعت  نیز با ارزش ذاتی ۲۵۰۰  ریالی می تواند حداقل در قیمت های ۱۶۰۰ و ۱۷۰۰  ریال  قرار داشته  باشد  .

در نماد سرمایه گذاری بوعلی شروع شدن فعالیتهای ساختمانی شرکت و ورود به عرصه ساخت و ساز از یک طرف و سوداوری بالای پتروشمیران از شرکتها ی زیر مجموعه بوعلی باعث اقبال به این سهم شده است بوعلی که به سمت اهداف قیمتی ۱۴۰ تومان گام برداشته است.

صف خرید سنگین شازند و شایعاتی در خصوص احتمال اعلام سود ۱۴۰ تومانی وبانک برای سال ۹۲ باعث شده تا این سهم با صف خرید به روند صعودی خود ادامه دهد ارام ارام انتظار رسیدن قیمت وبانک به سطوح ۵۲۰ تومانی را داریم اگر چه هدف قیمتی میان مدت سهم را سطوح ۶۰۰ تومان ارزیابی میکنیم .

در کنار وصنعت  ولصنم نیز می تواند  با این شرایط به رشد قیمت  سهم  امیدوار باشد .

این  روز ها  وصندوق منتظر است . او با  پتروشیمی جم داغ  شد و حالا  همه منتظر هنرنمایی این  سهم  و اثرگذاری ان  روی صندوق هستند. سهمی که  قیمت های ۳۹۰۰ ریال  کف قیمتی و  ۴۲۰۰  سقف فعلی ان  است  .

فولادیها و غوغا در بورس کالا

این روزها محصولات فولادیها در بورس کالا با افزایش تقاضا و افزایش قیمت بسیار خوبی مواجه شده اند فولادیهایی که پتانسیلهای بسیار بالایی برای سال ۹۲ با قیمتهای فعلی دارند اکثر نمادهای فولادی انتظار میرود گزارشهای خیره کننده بسیار خوبی را در عملکرد ۳ ماهه خود منتشر نمایند.

امروز فولاد مبارکه که پرونده سال ۹۱ خود را به زودی با ارئه بودجه تعدیل ۸-۹ درصدی میبندد این روزها با شایعه احتمال اعلام سود ۱۰۰ تومانی برای سال ۹۲ در گام اول مواجه میباشد فولادی که قصد افزایش سرمایه را نیز برای اجرایی کردن طرح های توسعه ای خود را دارد همچنین شنیده میشود فولاد به دنبال اخذ مجوزات لازم برای ورود فولاد هرمزگان به بازار فرابورس میباشد. دیروز مفصل در مورد  این  گروه و معاملات  بورس کالا و شرایط خاص سهم  صحبت  شد .

گزارش حسابرسی شده بسایر عالی فخوز در کنار وضعیت عالی تولید و فروش و رکورد شکنی در تولید محصولات شرکت و فروش با قیمتهای بالا سبب شده تا فخوز در استانه قیمتهای ۳ هزارتومانی قرار بگیرد فخوز ارام ارام با عبور از قیمتهای ۳۰۰۰ تومانی به سمت هدف قیمتی ۳۲۰۰ تومانی حرکت خواهد کرد . دراین  گروه هوای فولاژ را نیز باید داشت  اما ۳ تن معتبر این  گروه همچنان  فولاد ، فولاژ و فخوز هستند  .

اخرین خبرها نی زاز اخذ مجوز افزایش سرمایه  فولاد و همزمانی با مجمع حکایت دارد .

چهارگوشه بازار

این لاستیک بارزه اقا!! نامی که سالها پیش در تبلیغات تلویزیونی شاهد بودیم امروز بازدهی بسیار بارزی را برای سهامداران خود ان هم پس از افزایش سرمایه ۲۵ درصدی به ارمغان اورد و این سهم لاستیکی امروز پس از افزایش سرمایه با بازدهی ۸۷ درصدی در قیمتهای ۷۰۰ تومانی ارام گرفت

اما برند قدیمی و احیا شده چین چین هم به عنوان یک سهم غذایی امروز بخشی از تحولات صورت گرفه در خود را به بازار نشان داد این شرکت که در سال ۹۲ با افتتاح خطوط تولیدی جدید و افزایش سرمایه مواجه میباشد امروز بازدهی ۱۲۰ درصدی را نسیب سهامداران خود کرده و در صدر جدول معاملات قرار گرفت

بترانس هم  امروز مثبت  بود . در این سهم  شنیده می شود چند  حقیقی و همچنین سهامدار عمده در حال خرید سهم  است  . در مورد  این  سهم  نیز توضیحاتی از قبل دادیم  . گفته می شود  سهم در گزارش ۳ ماهه  با تعدیل و پوشش مناسب سود مواجه شده است .

امروز کچاد  ۱۸۷ تومان  تقسیم  کرد  و به نظر میرسد تعدیلات مثبتی را بر ومعادن داشته  باشد .

خبرمیرسد  که در شورای نگهبان  بهره  مالکانه  حذف شده و فقط عوارض ۵% باقی است که  ۴۰% ان  به  سنگ آهنی و باقی به  فولاد مربوط می شود . این موضوع کمی ازهزینه های این  گروه در این  رابطه می کاهد . مجامع  کچاد  و کگل نیز می تواند جالب باشد اما  به نظر میرسد در حال حاضراین گروه  ریسک کمتری را دارد .

این  روز ها شپنا تنها  تفنگدار گروه  پالایش است که  بلوک  او  امروز توسط کارگزاری بانک رفاه از این جیب به ان  جیب شد . چون معامله نقد است امروز خریدار ان  مشخص می شود اما  گفته می شود بانک  رفاه مشتری ان  بوده  و تاپیکو سود  شناسایی کرده است  . اما اثر مثبتی هم  بر شپنا داشت  . گفته می شود این  سهم  فردا  ممکن است به  محاق توقف و تعدیل احتمالی مثبت  برود .

در خلیج  فارس منفی سهم کمی عجیب است  .

دیروز بحث ابطال معامله  پیش امده  بود که  گویا  کارگزار بانک دی که اخیراً درگیر اختلاس نیز شده است اشتباه و دیر اردر را  وارد کرده است . معامله تائید شده و گویا  بنیاد شهید نیز حتی قرار نبوده  پولی پرداخت  کند . از همین رو به نظرمیرسد معامله  قطعی می باشد  .

خریدار اما  طبق گفته ها و شنیده ها  تنها  صندوق نفت  است  اما مطابق برخی شنیده ها روز یکشنبه جلسه ای با حضور مدیران  دو مجموعه  ساتا  و نفت  برگزار می شود که  مذاکره  بین  طرفین  توافقی شکل می گیرد . حال  این که این توافق مبنی بر شراکت  پارسان و ساتا در بلوک  بوده و یا خیر هنوز تائید نشده است . این  احتمال  وجود دارد که در بخشی از سهام هر دو مجموعه  حضور داشته  باشند . البته  ممکن است  برای عدم  حساسیت کمی سهم  را  ساکن نگاه دارند تا  سرو صدا ها در مجلس بخوابد !

در مورد خلیج  فارس به نظر میرسد حالا  باید منتظر سود سال بعد و گزارش های پایانی شرکت  باشیم  که  برای سهم  مهم  است . به نظر کف سهم در ۹۴۵۰ و ۹۵۰۰  ریال  بسته  شده و در بازه  قیمتی ۹۵۰۰و ۱۰۵۰۰ ریال در نوسان  باشد .

بازهم تاکید می شود همین  که خلیج  فارس به  مجموعه نفت برگشت خبربسیار خوبی برای سهم  است  .

امروز باهنر با  بازدهی خوبی مواجه  بود و خوب معامله می شد . مس شهید باهنر نیز در سال ۹۱ با تعدیل سود مواجه  شده و در نهایت موفق شده  سود خود را در سال ۹۱ از مبلغ ۱۳۵ ریال اعلامی به مبلغ ۳۱۷ ریال برساند  که خبر خوبی برای سهم  است . البته  رشد قیمت  سهم  کمی پیش خور شده  بود اما  در هر صورت می تواند دراین محدوده بازهم  مورد  توجه  باشد .

امروز تایرا نیز با  رشد قیمت در ۲۴۵ بازگشایی شد . نماد  تایرا که  ۸ خرداد متوقف شده است با گزارش مناسب در سود  ۱۲ ماهه  بازگشایی می شود که  شرکت  سود هر سهم خود را ۲۹۲ ریال  به ۴۴۴ ریال  افزایش داده است که  رشد فروش و  رشد سود  بازرگانی کردستان  از مهم ترین دلایل تعدیل سود  تایراست  . به نظر میرسد تایرا نیز در قیمت های ۲۴۵۰ و ۲۵۰۰  ریال درجا  بزند .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۱ خرداد۹۲

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم