جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
گزارش بازار چهارشنبه 3 خرداد 91

گزارش بازار چهارشنبه 3 خرداد 91

نوید خاندوزی
می 23, 2012
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

گزارش بازار چهارشنبه 3 خرداد 91

سلام 27 هزار به ضیافت بغداد !

گزارش بازار – بتاسهم 16:20   امروز  چهارشنبه ، بازار سرمایه  یکی از روز های خوب خود را  پشت  سر گذاشت که  بیت  دوم  اندکی صبر تکمیل شد  و سحر نزدیک است  . پیشوازی بازار امروز به مذاکرات  بغداد  باعث این  دلگرمی و شرایط مثبت بازار بود  . دیروز هم  گفتیم  که  بازار آلارم های مثبتی از برخی مذاکرات  گرفته  بود و تجربه  روشن مذاکرات  25 فروردین  و روز های پس از ان  باعث شد تا  امروز هم  وضعیت  بازار مثبت بوده و فروشنده  به  حداقل خود  رسیده  بود و با  یک تحری ک  که  البته  امروز به  خاطر مسائل سیاسی بود  باعث شد تا  بازار امروز این  چنین اتشین  مزاج  شود  و صد البته  بازگشایی برخی نماد ها در بهترین  مقطع  ممکن  باعث شده  بود  تا  امروز یک بازار بسیار مثبت را  شاهد  باشیم  که  عوامل سیاسی و اقتصادی و از همه مهم  تر باز شدن  اعتبار برخی مشتریان  برای خرید از مهم ترین دلایل تحریک  بازار بود .

البته  بهبود  برخی خبرهای مالی و گزارش های شرکت ها می تواند  شرایط بهتری را برای بازار فراهم  کند  که این  موج  گزارش ها در برخی شرکت های سرنوشت ساز از شنبه  آغاز شده  و می تواند فشار خرید را  برای بازار ما  بیشتر سازد .

اما  دیروز به  طور کامل در مورد  سناریو های مذاکرات وبازار صحبت  کردیم  و امروز خیلی سر شما را درد  نمی آوریم  و همه  باید صبر کنیم  تا  ببینیم  شرایط در روز های آتی چه خواهد شد  تا  بتوانیم  بازار را  برای هفته  بعد تحلیل کنیم  .

اما  برای هفته  بعد باید به  سراغ یک  سناریوی خاص برویم  که  با  شاخص همراه  شده است . به  نظر میرسد  شنبه  وضعیت در صورت  بهبود  مذاکرات و وضعیت  مثبت  سیاسی بازار نیز با  شرایط بسیار خوبی مثبت  باشد  اما  روز یکشنبه …

به نظر میرسد  که  روز یکشنبه  وضعیت بازار با یک فشار عرضه  مواجه  باشد  و درست روز یکشنبه  زمانی  خواهد بود که  بازار از هیجان  خالی  خواهد شد  و اعتباری هایی که از روز دوشنبه در بازار خرید کرده اند  در روز یکشنبه و یا اخر وقت  شنبه اقدام  به  فروش  خواهند کرد .

تمامی این موارد  سعی می شود توضیح  داده شود اما  برای نوسان  گیری شرایط بسیار خاص  خواهد بود و تا  می توانید از جو زدگی پرهیز کنید  . در کنار این تحلیل درست تحلیل شاخص نیز قرار می گیرد که  نشان می دهد شاخص با  رشدی جدی به  27200 و 27300 می رسد و در ان  نقطه است که  برای مسیر بعدی تعیین تکلیف می کند .

اما در تعیین  تکلیف مسیر بعدی 4 عامل بسیار مهم  است  :

عامل اول نرخ  دلار است که  بسیار مهم و اثر گذار است  و  عامل دوم  را باید در برخی خبرهای بورسی از جمله  عرضه های اولیه و سیاست های کلی نام  برد .

عامل سوم  را  باید در بازارهای جهانی جستجو کرد  که  می تواند  بر بازار بسیار موثر باشد  و عامل چهارم  نیز گزارشات مالی پیش رو و 12 ماهه و 3 ماهه  در کنار فصل مجمع  و شرایط نقدینگی و شرایط سایر بازارهاست که می تواند  بازار ما  را تحت تاثر قرار دهد . به  طور کلی با برطرف شدن  ریسک  سیاسی بیش از همه  دلار  و سپس از گزارشات  پیش رو  بازار را  تحت تاثیر قرار می دهد .

دیروز هم  گفتیم  که  به نظر میرسد سناریوی چهارم برای بازار رخ  دهد  که  سناریوی چهارم  به  شکل زیر بود :

بازار با دیده  مثبت به مذاکرات  نگاه خواهد کرد و شرایط در سه  الی چهار روز اول سبز  خواهد بود در همین  روز ها  بازار نیم  نگاهی به دلار هم خواهد داشت . به نظر میرسد افت دلار از سرعت  رشد بازار خواهد کاست اما  دلار نیز جایی بین  15500 و 15000 ریال درجا  زده و ریزش بیش از این متصور نیست . این  بهترین و قوی ترین  سناریو برای بازار است که احتمالاً به  وقوع می پیوندند و بازار نیز به  شرایط مثبت  سوق  خواهد یافت  که این  بار میان مدت  بازار نیز مثبت  است  .

دقت کنید هر چه  این  مذاکرات  مثبت تر و ریزش دلار نیز کمتر باشد سرعت  رشد بازار سریعتر و جدی تر  خواهد بود . این جمله  را باید ازین  پس در بسیاری از معادلات  خود  لحاظ کنیم  .

با این  مقدمه  به  سراغ  سایر حاشیه های بازار میرویم  که  دنیای سیاست مهم ترین چالش بازار است .

قبل از هر چیز باید گفت که فرمانده کل قوا  در دانشگاه  امام حسین گفتند  که  عزت و اقتدار روزافزون ملت ایران را نتیجه پایداری و ایستادگی در مسیر بیعت الهی دانستند. یعنی این  عزت و احترام  از این پس از مذاکرات  لحاظ شد  و می توان  ازاین  گفته ها  نیز برداشت  مثبتی کرد . اما  فضای مذاکرات  نسبتاً مثبت  است   و هئیت  مذاکره کننده  وارد  بغدا د شده است  . اما درست  پس از مذاکرات  استانبول بود که  گفته  شد کمی مبادلات  آسان  تر شده است  .امروز شنیده  شده است که رویترز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد با افزایش واردات نفت اروپا و آسیا از ایران در ماه می صادرات نفت ایران طی این ماه روندی کاهشی نداشته است. از سوی دیگر  روزنامه گاردین به نقل از یک مقام غربی فاش کرده است که 1+5 درصدد است در مذاکرات بغداد یک بسته اعتمادساز به ایران ارائه کند که محوریت  آن تعلیق 20% غنی سازی و در مقابل نیز بخشش برخی تحریم ها  و عدم  تصویب تحریم های جدید است  .

مجموع  این  خبرها  امروز باعث بهبود  وضعیت  بازار شده  بود و در کنار ان  عدم  افت دلار خیال  بازار را در روند  رو به  رشد کمی مطمئن  تر کرده است  . برخی استدلال می کنند که  احتمال  ریزش سنگین  دلار  وجود دارد اما  تاکید می شود  عدم  افت  دلار در این چند روز و شائبه این که تحریم ها  برداشته نمی شود و فقط کمی سبک می شود  نمی تواند خیلی به دلار افت  جدی وارد کند اما  بهتر است  جایی بین  1500 تا 1600  تثبیت  شده  تا خیال  بازارنیز راحت  تر شود . بی شک  این  نرخ  رویای افزایش 30% درامد  صادر کنندگان  را  به عینت  تبدیل می کند  که  برای شرکت های با  سرمایه  کم  و البته  عدد صادراتی بالا مثل گروه  فلزات  و پتروشیمی خبر خوبی خواهد بود که  گزارش های مالی موید آن می شود .

اما  سری هم  به  بازارهای جهانی می زنیم که  بازهم  برخی امار ها و عدم  همراهی فرانسه و برخی امار اقتصادی ضعیف امریکا  باعث ریزش بازار ها  شده است  . در قیمت نفت  شاهدیم  که  بازار ها  روی قیمت نفت  85 دلاری حساب باز می کنند  و چند وقت  پیش نیز گفته  بودیم که  نیاز اروپا و امریکا  قیمت  نفت ارزان  است  . امروز قیمت  نفت  به 90  دلار رسید و طلا  نیز با کاهش به  1550 دلار رسیده است. در بازار فلزات  نیز کاهش بیش از پیش به چشم می خورد . مس به  7600  دلار رسیده است و کم کم  به  بودجه  فملی نزدیک  می شود از سوی دیگر قیمت روی نیز در محدوده 1870 باقی مانده  که  قطعاً شرکت های صادر کننده  را  آزار می دهد .

روزگار سختی شده  وبازار درست در نقاطی که  به  رونق دلار و بازارهای جهانی را  نیاز دارد این  طور شانه خالی کرده است  . شاید با  ریز ش اندک  دلار و این  ریزش ها  کمتر گروه  فلزات و مرتبط با  بازارهای جهانی مورد توجه  قرار گیرد .

و در پایان  به  شاخص میرسیم که  امروز شق القمر کرده وبا  رشدی 178  واحدی محدوده 27091 واحد را پشت  سر گذاشت  که  پشت  سر گذاشته  شدن  مرز 27 هزار یک  باردیگر برای شاخص خبر خوب و خوشحال کننده ای است  . امروز بازگشایی مپنا و همچنین رونق نسبی سایپا، پاسارگاد  و فولاد کمک  بسیار زیادی به شاخص در بهبود  شرایط داشت و البته  در کنار انها  دیگر نماد ها  یعنی بانک ملت ، مس ، پارسیان و چادرملو  نیز موثر بودند .

نکته  جالب این  که  اگر مخابرات  امروز در شرایطی کمی به  بازار کمک  می کرد و مثبت  بود شاخص می توانست حتی رشد بیش از 200 واحدی را نیز تجربه کند .

تخت   گاز

در بازار امروزخودروييها با سرعت هر چه تمامتر به پيشتازي خود ادامه دادند به نظر ميرسد توافقات احتمالي سبب كاهش تحریم ها و بهبود وضعيت خودروييها به خصوص در زمينه تامين قطعات و جلوگيري از كاهش توليدات شود امري كه ميتواند چشم انداز خودروييها را تا حدودي مثبت جلوه دهد. البته در کنار این  مسائل باید شاهد  بهبود  گزارش این  شرکت ها هم  باشیم امری که  به نظر میرسد از گزارش 6 ماهه  به  بعد  کمی نمود پیدا  کند .

امروز سايپا بارشد قيمتي يك گام ديگر تا هدف اول قيمتي خود يعني سطوح 180 تومان فاصله دارد سايپايي كه در صورت عبور از سطوح قيمتي 180 تومان اهداف قيمتي 200 توماني را در پيش روي خود خواهد داشت اين روزها شنيده ميشود سايپا احتمالا بودجه خود را با افزايش سود تقسيمي شركتهاي زير مجموعه در سال 90 جبران خواهد كرد

امروز اما گروه بهمن با صف خريد از قيمتهاي 200 تومان عبور كرد خبهمني كه با پتانسيل افزايش سرمايه در سال 91 مواجه ميباشد همانطور كه در گزارشات قبلي نيز اشاره شد خبهمن نيز به سمت اهداف قيمتي 210-220 توماني در حركت ميباشد

امروز پارس خودرو كه با تعديل منفي سود سال 90 مواجه شده و براي سال 91 نيز به نظر نميرسد توان پوشش سود اعلام را داشته باشد به دليل جو مثبت خودروييها با روند مثبت همراه شد خپارسي كه هم اكنون پي بر اي بسيار بالاي 9 واحدي را در حال تجربه كردن ميباشد

امروز زامياد هم علي رغم مشكلات توليد و فروش محصولات خود و احتمال كاهش سود شركت در سال 91 به مانند سال 90 باز هم بهدليل جو مثبت اين گروه با روند مثبت همراه شده و به سمت قيمتهاي 110 توماني در حال حركت ميباشد. امروز خگستر نیز شرایط مثبتی داشت . جالب این  است که  این  سهم  بیشتر از گروه مالی سود  می برد  اما خ اول نماد این سهم کار را  کمی خراب کرده است .

امروز شرکت های کوچک  خودرویی نیز مثبت  بودند که سعی می شود  فردا در مورد  برخی از انها  از جمله  خشرق و خمحرکه صحبت شود . البته  این  را هم در نظر داشته  باشید که  احتمال عرضه صفوف خرید گروه خودرو  در بازار روز شنبه و یه خصوص یکشنبه  بالاست  .

سيمانيها هم  پر كشيدند

امروز داغ شدن بحث افزايش نرخ سيمان و احتمال تاييد افزايش 10-15 درصدي نرخ سيمان توسط سازمان حمايت از مصرف كنندگان و توليد كنندگان در كنار تعويق اجراي گام دوم طرح تحول باعث شد تا بار ديگر سيمانيها در صدر جدول معاملات قرار بگيرند

امروز هلدينگ سيماني فارس و خوزستان با قدرت تمام به قيمتهاي 125 تومان رسيد سفارسي كه با پتانسيل عرضه سهام سيمان ابيك بزرگترين شركت سيماني كشور و تعديل مثبت عايدي و برگزاري مجمع مواجه ميباشد اين سهم هدف قيمتي 130 توماني را در پيش روي خود دارد

امروز سيمان غرب هم با صف خريد و روند معاملاتي مثبت از سد قيمتهاي 260 تومان عبور كرد تا در گام بعدي به قيمتهاي هدف 275-280 توماني برسيد سيمان غرب پس از برگزاري مجمع و بازگشايي در سطوح قيمتي 220-230 تومان براي خريد گزينه مناسبي ارزيابي شده بود

اما امروز سيمان هكمتان با معاملات مثبت خود به اولين هدف قيمتي يعني سطوح 220 تومان نزديك ميشود سهگمت در صورت شكستن سد قيمتي 220 توماني تا سطوح قيمتي 240 تومان جاي رشد قيمتي را خواهد داشت البته گزارش نه چندان مناسب اين شركت جاي رشد قيمتي چنداني را براي اين سهم نخواهد گذاشت و  باید در مورد  او  کمی تجدید نظر شود . به  طور کلی گزارش امروز سهگمت  نشان  می دهد بهبود  به  وضعیت  گروه  سیمان کمی دشوار است  .

سرمايه گذاري مورد اعتماد بازار

امروز جو مثبت بازار و رشد شاخص باعث رونق در نمادهاي سرمايه گذاريها شد به طوري كه اغلب سرمايه گذاريهايي كه شركتهاي زير مجموعه شان روند صعودي داشتند با رشد قيمتي همراه شدند

امروز سرمايه گذاري سايپا با توجه به جو و روند صعودي خودروييها با روند مثبت توانست سد رواني 300 توماني را بشكند البته حمايت سهامداران حقوقي از اين سهم نيز در روند صعودي سهم بي تاثير نبوده است به نظر ميرسد وساپا به سمت قيمتهاي هدف 320 توماني در حركت باشد

امروز شايعه تعديل مثبت و ان اي وي بالاي خگستر باعث شد تااين سهم پس از برخورد به كف قيمتي 170 توماني با روند صعودي همراه شود خگستر نيز پتانسيل رشد قيمتي را تا سطوح 200 تومان را دارا ميباشد اما  اگر جو گروه خودرو خوابید اولین  سهمی که  پنچر خواهد شد  خگستر است  .

در نماد سرمايه گذاري ملي همانطور كه انتظارش را داشتيم امروز شاهد صف خريد و عبور اين سهم از قيمتهاي 140 تومان بوديم ونيكي با اين صف خريد و رشد قيمتي به سمت اهداف 160 توماني در حركت ميباشد

اما امروز غدير هم بيكار نبود اين سهم پرپتانسيل امروز شاهد رشد قيمتي تا سطوح 420 توماني بود غدير در صورت عبور از قيمتهاي 420 تومان تا سطوح قيمتي 450 تومان جاي رشد را خواهد داشت غديري كه با تعديل مثبتش در بازه ميان مدت اهداف قيمتي بالاتري را نيز خواهد داشت. این  روز ها  احتمال  اعلام  افزایش سرمایه  و شایعه  تعدیل تا  1300  برای غدیر جدی شده است  .

امروز وصنعت  به  واسطه شایعه  تعدیل از محل سود شکلر مثبت  شده  بود . اما خیلی بادوام  نخواهد بود . خارزم هم وقتی پاسارگاد مثبت است ، بهمن  سبز می زند و صادرات  هم  صف خرید است  چاره ای جز رشد قیمت  نمی بیند .

در نماد وصندوق شایعه خرید گسترده این  سهم در بازار با عرضه  خلیج  فارس  و همچنین  ورود یکی از زیر مجموعه ها  به  فرابورس باعث بهبود وضعیت  این  سهم  شد که  افت  بالایی داشت  .

بانكيها ارام شدند

در بازار امروز شاهد تعادل در نمادهاي بانكي بوديم پس از رشد قيمتي اخير نمادهاي بانكي احتياج به استراحت قيمتي دارند تا پس از ان مجددا روند صعودي خود را در پيش بگيرند شنيده ميشود اتحاديه اروپا قرار است در تبادلات بانكهاي ايراني بابانكهاي كوچك ايراني خللي وارد نساخته و از اين مبادلات چشم پوشي نمايد

امروز بانك پاسارگاد كه پس از مجمع به قيمتهاي نازل 160 توماني رسيده از اين سطوح با برگشت روند مواجه شد پاسارگاد براي سال 91 هم با پتانسيل افزايش سرمايه مواجه ميباشد و هم پتانسيل تعديل سود پيشبيني شده فعلي را دارد هدف قيمتي اين سهم سطوح 180 تومان ميباشد

امروز بانك ملت كه به زودي به استقبال مجمع خود به همراه تعديل سود در گزارش 12 ماهه ميرود امروز توانست در سطوح قيمتي بالاي 170 تومان تثبيت شود بانك ملت ارام ارام به سمت قيمتهاي 180 توماني هدف خود پيشروي خواهد كرد.

گفته می شد امروز برخی حقوقی ها  روی وبصادر فعال  شدند که  فروشنده  زیادی ندارد . شنیده می شود از نظر تکنیکالی سهم  قابلیت رشد بالایی را  خواهد داشت  و گویا الگوی کاپ را  می تواند  شکل دهد و البته  1250  ریال  جای عرضه  بالایی دارد .

فولاديها ضد زنگ

در بازار امروز فولاديها اگر چه بازار ترس از كاهش قيمتهاي جهاني بيلت و احتمال كاهش نرخ محصولات فولادي باعث چشم انداز منفي در سهام اين گروه شده است اما هم چنان مقاومت محصولات اين شركتها در بورس كالا در مقابل كاهش قيمت به واسطه محدوديت ورود محصولات فولادي به كشور باعث رونق نسبي در سهام فولاديها شده است البته امروز نماد فولاژ همانطور كه وعده داده بوديم براي تعديل مثبت عايدي متوقف شد روندي كه پيشبيني ميشود در ساير نمادهاي فولادي نيز شاهدش باشيم

امروز فولاد مباركه همچنان كار خود را با رشد قيمتي ادامه داد فولاد براي سال جاري هم با افزايش سرمايه مواجه ميباشد و هم به زودي طرح توسعه اي خود را كه موجب افزايش ظرفيت توليد فولاد در نتيجه رشد سوداوري اين شركت خواهد شد را افتتاح خواهد كرد . گفته می شود یکی از مدیران فولادی از عدم محاسبه  سود فولاد هرمزگان در سود  فولاد اشاره کرده و از این محل گویا  فولاد  تعدیل خوبی  خواهد داشت .

امروز در نماد فولاد الياژي يزد هم شاهد رشد قيمتي اين سهم تا سطوح 250 تومان بوديم فولاي نيز پتانسيل تعديل مثبت خوبي را در گزارش 12 ماهه خود دارد فولاي به نظر ميرسد در بازه كوتاه مدت تا سطوح قيمتي 260 تومان رشد قيمتي را تجربه نمايد.

چهار گوشه بازار!!!

امروز بالاخره پس از مدتها انتظار شاهد بازگشايي نماد مپنا پس از تعديل مثبت عايدي سود سال 90 و ثبت افزايش سرمايه بوديم مپنا با بازگشايي بسيار عالي و صف خريد همراه شد به نظر ميرسد اين سهم بازدهي 10-15 درصدي را در هفته اينده تجربه نمايد هر چند معتقد هستیم که  امروز دست هایی در کار بود تا  مپنا  بالا  باز شود و این  صف و مصاحبه های پی در پی کمی مشکوک  به نظر میرسد از همین رو سهامداران  مراقب عرضه های ناگهانی در این  سهم  باشند .

امروز در گروه تجهيزات نيز شاهد بازگشايي نماد فاراك پس از افزايش سرمايه بوديم فاراكي كه براي سال 90 با تعديل مثبت عايدي بسيار بالايي همراه شد و براي سال 91 نيز پيشبيني ميشود شركت به سود بالاي 20 توماني دست يابد شاید سهم  در صفوف خرید قرار گرفته  ور شد قیمتی خوبی را  تجربه  کند اما  قیمت های بالای 1600 ریال  برای این  سهم نیز با  افزایش سرمایه  ریسک  بالایی دارد . در این  گروه نباید جو زده  شد تا  آنجا  که می توانیم  باید از رشد قیمت  این  دو سهم استفاده  کنیم  اما  با اولین عرضه  رشد قیمت کند شده و فشار فروش بیشتر می شود . امروز در کنار آنها  رتکو نیز کمی مثبت  شد  که  شاید تا  یکشنبه و دوشنبه که در بازار حاضر و سپس به  مجمع می رود  کمی مثبت  باشد .

امروز رايان ساپيا هم با روند مثبت در استانه سطوح قيمتي 400 توماني قرار گرفت ولساپايي كه در صورت شكست سد قيمتي 400 توماني تا سطوح قيمتي 420 تومان جاي رشد را خواهد داشت نسبت پي بر اي پايين و تقسيم سود بالا در مجمع و شایعه تقسیم  سود  بالا از سوی سایپا باعث اقبال بازار به اين نماد ليزينگي شده است.

در سوی دیگر در گروه  لاستیکی ها  به نظر میرسد پکویر بر خلاف نظر ما  که  در 1800 پیش بینی عرضه  شده  بود  به  سمت2000 ریال در حرکت  است و در ان  ایستگاه  کمی متعادل می شود . در سوی دیگر پاسا نیز برای گره آماده می شود .

اخابر امروز روز پر حجمی را  داشت  . سهامدار عمده  باید آبرو داری کند وگرنه  سهم  حرفی برای گفتن  نخواهد داشت و ریز شاو جدی تر می شود .

امروز در گروه  برق با  حمایت های بی دیغ سهامدار عمده  وبرخی کداهای صباتامین شرایط برای رشد بترانس فراهم  بود  . او حالا  الگوی جدید درست کرده  است  که  4300  را هم می تواند  لمس کند . گفته می شود  سهم  3 روز دیگر بیشتر مهمان  بازار نخواهد بود .

دراین  گروه  بموتو  که بارها در مورد  او  صحبت  کرده  بودیم  امروز توسط شخص حقیقی جمع  شده و احتمالاً گره  خواهد خورد چرا که  فروشنده  خاصی ندارد .

در گروه پتروشیمی ها  وضعیت  چندان  جالب نیست آنها  منتظر تحولات  سیاسی  و واکنش دلار هستند درکنار این  گروه  حفاری بسیار مورد توجه است  . عرضه های سهم  کمی بالاست  اما  اگر اوضاع سیاسی خوب  شود  پی به ای فعلی برازنده  سهم  نیست و باید رشد قیمتی را  شاهد  باشد  .

در سوی دیگر امروز تاید واتر هم  کولاک  کرد و با  بیش از 5 میلیون  معامله  بازهم  صف خرید داشت . خوشحالیم  که این  سهم در چند روز گذشته  بازدهی خوبی داده  . اگر مذاکرات مثبت  باشد سهم  به  سمت 4200  در حرکت  است در غیر این صورت در محدوده 3200  ریال درجا می زند .

اما  مجبوریم  گزارش بازار را  با  یک  بازگشایی تراژیک  تمام کنیم  . قند اصفهان  باز شد  و سهم  با  ریزش به 19158 واحد رسید . سهم  گزارش خوبی داده  و می تواند  با تقسیم  سود  2800 و سود  اعلامی 4000 ریالی مواجه  باشد اما  دور دور قندی ها نیست  . شرایط سیاسی همه چیز را  تغییر داد . شنبه  مطلبی را در مورد  قندی ها  خواهیم  گفت  که  می تواند  راهگشای برخی سهامداران  خسته  و زخم  خورده این  گروه  باشد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

چهارشنبه 3 خرداد 91

 

هر گونه استفاده و نشرمطالب سایت بتاسهم دردیگرسایتها  پیگرد قانونی دارد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم