گزارش بازار یکشنبه ۳ مهر ۹۰

مهر ۳, ۱۳۹۰

گزارش بازار یکشنبه ۳ مهر ۹۰

سقوط،اولین سوغات مهر!

گزارش بازار – بتاسهم –۱۶:۵۰ امروز یکشنبه ، بازار در یک  روز تلخ  کار خود را در حالی آغاز کرد  که تابستان  نه  چندان گرم  را در حالی به پایان  بردیم که  وارد یک  عصر یخبندان در روز های ابتدایی مهر شدیم  . عصری که  مستقیماً از ریزش بازارهای جهانی تاثیر گرفته و شرایط سختی را  برای بازار ما  رقم  زد  و باعث شد  تا تقریباً بخش بزرگی از بازار و شرکت های ما با  ریزش مواجه باشند . این  اولین  سوغات  مهر و آغاز شش ماهه دوم  برای بازار بود که  با ریزشی عجیب همراه  شد .  البته درست  از جایی لطمه خورد  که  فکرش را  نمی کرد بیشتر فعالان  بازار براین  عقیده  بودند که اگر بازار دچار چالشی جدید  شود  به احتمال  قوی این  چالش سیاسی است  نه  اقتصادی اما  گویا  چالشهای سیاسی فعلاً در مقابل این  ریزش بازارهای جهانی کم آورده و دیگر کسی به  جریان  انحرافی، اختلاس و نیویورک  فکر نمی کند!

علاوه براین که این  ریزش که  ابعاد آن را  دقیق تر بیان  خواهیم کرد به  سراغ  بازار آمده  در زمان  بدی هم  با ان مواجه  شدیم . زمانی که وقت  گزارش های پرتفوی، گزارش های ۶  ماهه و آغاز خرید فعالان  حقوقی و حقیقی است .

از طرفی درست در مقابل این  نظریات  برخی نظرات خوش بینانه تری نیز ارائه می شود که  این  یک  فرصت  بهتر برای یک  رشد موفق تر خواهد بود  . بدین  معنی که  یک دونده وقتی می خواهد از یک مانع  با ارتفاع  بیشتری بپرد  بی شک دورخیز بیشتری نیاز خواهد داشت  که  برخی این  شرایط را دورخیز فعلی بازار می دانند تا در برخی شرکت های پر پتانسیل با  رشد قیمت  مواجه  شوند . از سوی دیگر حتی در صورت ادامه این  شرایط منفی در بازارهای جهانی گزارش های ۶ ماهه در زمینی سوخته  وارد بازار شده  و با وجود تعدیل برخی شرکت ها رشد قیمتی را نخواهیم  داشت که این  نیز یک  اصلاح  پی به ای قوی را  برای بازار به همراه  خواهد داشت و پتانسیل رشد آن را  بیشتر ور یسک خرید را  کمتر  خواهد کرد .پس فعالان  حقیقی و  واقعی بازار نباید از این  ریزش ها  نگران  بوده و از آن به  عنوان  یک  فرصت  استفاده  کنند .

اما  پیش بینی وضعیت  بازار و تقسیم  بندی گروه ها  با به  وجود آمدن  چنین بحرانی را  در زیر می خوانیم  و یک  باردیگر با هم  مرور می کنیم :

به نظر میرسد با این  بحران  بازار ما  به  ۴ دسته  تقسیم  خواهند شد که  از امروز این  تقسیم بندی را در بازار مشاهده  کردیم که  برای ادامه  کار سهامداران  بسیار حیاتی و  مهم است  .

گروه  اول پیشانی بازارو شرکت هایی هستند که  از این  بحران  تاثیر مستقیم  و جدی گرفته و با  کاهش قیمت  بالا  و حتی صفوف فروش سنگین مواجه می شوند  که گروه  روی، مس ، پتروشیمی ( در برخی شرکت ها )  از جمله انند که  در شرایط ریز تر می توان  به فملی ، کروی، فاسمین، باما، فراور، بافق،فسرب،وساپا، اشاره  داشت   که این  ریزش به  طور مستقیم  برخی از شرکت های سرمایه  گذاری را نیز نزولی  خواهد کرد . که غدیر، ومعادن ،وصندوق  و بانک  ملی و همچنین وساپا که  در صدر لیست  قرار داشت  از جمله  انها خواهند بود . که  امروز دیدیم که  همین  اتفاق روی داد و  ریزش ها در این  گروه ها  بیشتر بود  و البته  به  طور کلی گروه  اول  و دوم  از این  حرکات بازارهای جهانی در کوتاه مدت  اثر بیشتری می پذیرند اما  گروه دوم  که  در زیر آورده  شده  به  سرعت  به  ریزش خود پایان  داده و برگشت  قیمتی را تجربه می کند .

اما  گروه دوم  که وسعت  بیشتری را  نسبت به گروه اول دارد هر شرکتی که مرتبط با  بازارهای جهانی است را  شامل می شود. گستره ی این گروه  وسیع است و درروز های اول به خصوص ۳ روز آتی این  گروه  و شرکت های حاضر دران به  طور جدی با کاهش مواجه می شوند .که  گروه  فلزات ، پتروشیمی ، معادن و سنگ آهن، نفت، سیمان  و تا حدودی هم  تجهیزات  از جمله  آنها هستند که گستره  وسیعی از شرکت های بازار را در بر می گیرند  . به نظر میرسد این  شرکت ها  بحران آنچنانی نداشته و  با  ریزشی ۸ الی ۱۲% در قیمت  اصلاح شده و به  فکر بازگشت  خواهند بود  که ممکن است حتی برخی از آنها  چنین ریزشی را نیز تجربه نکنند .

اما  گروه  سوم گروهی  خواهند بود  که از این  بحران  تاثیری نمی گیرند اما شاید با  همراهی جو بازار برای دقایقی  و یا  یک روز منفی باشند  که  فرصت خوبی برای شکار آنهاست . به  طور خاص گروه  بانک  و بیمه ، لیزینگی ها ، خودرو ، ساختمان، رایانه ، مخابرات ، غذایی  و دارو از مهم  ترین  آنها هستند . که  به نظر میرسد برای یک  بازه  زمانی ۱ ماهه  این گروه در بازار جولان  بیشتری  خواهند داد  که  البته  امروز به  طرز محسوسی یا  حجم  معاملات  این  شرکت ها  افزایش یافته  بود و یا  مثبت  بودند .

و البته  گروه  چهارم  که تعداد انگشت  شماری از شرکت ها  را  شامل می شود که که  این بحران  مثبت خواهند بود  که  شاید شاخص ترین آنها  فعالان  حوزه  کابل و برق باشد  که بترانس، بموتو، بنیرو، جوشکاب  و بکام  از مهم ترین  آنها  باشند  که  اکثر آنها  امروز مثبت  بودند .

در جمع  بندی باز  هم  باید به  این  موضوع  اشاره داشت که  بازار ما  یک  دوران  ریزش را  بی شک پیش رو  خواهد داشت که ناشی از همین  بحران  است که  دو جنبه  عمومی  و اختصاصی دارد  . جنبه  عمومی آن در دو روز اول بوده  که  تا حدودی تر و خشک با هم می سوزند  اما  رفته  رفته  با  پیش برد  بازار توسط حقوقی ها و بهتر شدن  اوضاع  گروه های دوم و سوم  پیش رو شده و می توان  بازار بهتری را احتمالاًٌ از هفته  آتی متصور بود .

اما در حاشیه های اقتصادی ، سیاسی و بورسی بازار چه خبر است .قبل از هر چیز باید گفت  که دراین شرایط خاص عرضه احتمالی حداقل ۶ شرکت در بازارفراربورس طی مهر ماه می تواند جان  تازه ای به  بازار ببخشد که  میدکو، پتروشیمی ممسنی ، ایران زمین ، ۲ شرکت پتروشیمی ، سایپای کاشان  و ذوب  آهن  از مهم ترین  آنها هستند .

اما در حاشیه های سیاسی باید به  سفر رئیس جمهور به نیویورک  اشاره  دشت  که  مهم ترین  بحث در سفر ایشان  همان  بحث غنی سازی بود که  گفته  شد اگر کشور های غربی تضمین  سوخت ۲۰% را  به ایران  بدهند  ایران  غنی سازی را متوقف خواهد کرد  که خبر جالبی برای دنیای سیاست  بود هر چند که در بین  خبرهای فلسطین  گم  شد . به نظر میرسد که  با  برگشت رئیس جمهر از نیویورک شرایط سیاسی باردگیر از سوی طرفین  کمی حاد تر شود . اما  نگرانی بازار در حال حاضر به  طور اخص جریان های سیاسی نیست  مگر آن که انحراف ! انها نیز حاد  شده و به  چالشی در کنار ریزش بازارهای جهانی تبدیل شود .

امادر حاشیه خبرهای اقتصادی سقوط طلا  باعث ریزش یکی از بازارهای جدی رقیب بازار سرمایه  شده است  و به نظر میرسد تا مشخص شدن  وضعیت فردای بازارهای جهانی طلا  روندی کاهشی پیدا کند  اما در کنار آن شاهد افزایش نرخ پایه  رسمی دلار به  ۱۰۸۰ و همچنین نرخ آزاد ان به  نزدیک  به  ۱۲۷۵ تومان  بودیم  که کم کم  رشد نرخ دلار می تواند  بحران  اخیر بازارهای جهانی را  برای بازار و سهامداران کم  رنگ  کند .

مهم ترین  خبر این  روز ها  برای بازار که در بالا  نیز به طور کلی به  آن اشاره شد بازارهای جهانی است  که در زیر نیم  نگاهی نیز به  وضعیت  آنها خواهیم  داشت  . اخبار بحران  بیکاری در امریکا، سقوط محصولات  صنعتی در چین  و بحران  ایتالیا  به همراه  چندین و چند خبر دیگر دست در دست هم  باعث ریزش بازارها شد  که  فیتیله ان به  اعتقاد  برخی از اروپا زده شده و به  اسیا و امریکا کشیده شد که  البته  هنوز دوکشور ایتالیا و اسپانیا  به عنوان  اقتصاد های معتبر این  قاره  سبز در معرض خطر قرار دارند . در شاخص ها  داووجونز در حالی که در محدوده ۱۱۵۰۰ می چرخید  با  ریزشی حدود ۱۰۰۰ واحد ی که  بی سابقه  بود ه است  به  محدوده ۱۰۷۷۰ رسید . نیکی ژاپن  هم  جایی بین  ۸۸۰۰  و ۸۹۰۰ بود  با ریزشی جدی به  ۸۵۰۰ سید . شانگهای هم  از ۲۷۰۰  به ۲۵۰۰  کاهش داشت  و  داکس  در حالی که  ۵۶۰۰  را  تجربه می کرد  در سقوط عجیب به  ۵۰۰۰ بازگشت و البته  بعد از ان کمی بهبود  یافت  .

ریزش ها  در اکثر شاخص ها در روز جمعه  متوقف و یا  به  سمت  مثبت  بازگشت چرا  که  شنیده  می شد  که  به  زودی تغییرو تحولاتی در این  بازار ها  رخ  می دهد و گروه  ۲۰  و همچنین تصمیمات  دولت های امریکا و چین  به  رونق بازارها می انجامد . از همین  رو از سقوط آنها  جلوگیری شد  .

اما در بازار کالایی ریزش ۱۵۰  دلاری طلا  جلب توجه می کرد  که امروز اثر احتمالی کاهش ۵۰ تا ۶۰  هزار تومانی رادر سکه خواهیم  دید  . در نفت  قیمت  نفت  برنت  به  ۸۰  دلار رسیده است و بی شک  پتروشیمی های بازار تحت تاثیر این  خبر قرار  خواهند داشت . ریز ش نفت در حالی که در محدوده نزدیک  به ۹۰  دلار قرار داشت  جالب توجه  بود . اما در بازار فلزات جایی که  ریزش ها  جدی تر دنبال  می شد  . بیش از همه  ۳ فلز مس، روی  و سرب ضربه خوردند  به  طوری که  مس در قیمت های ۷۲۷۸ و روی هم در محدوده ۱۸۸۳ دلار قرار گرفت که  برای اولین بار از بودجه  شرکت های گروه  روی و مس بیشتر نزول کرد  . سرب هم  به  ۱۹۴۱ دلارر سید  که نزول او  نیز جدی بود . شاید بیشترین  ریزش را  در این  بحران  گروه  مس و روی خواهد دید و شرکت های وابسته  به  آنها . اما  نکته جالب اینجا بود که  قیمت  سنگ  اهن  تنها  با کاهش ۴ دلاری  و بیلت نیز کمتر از ۲۰  دلاری مواجه  گشت  تا  برخی معتقد  باشند این  یک  بحران  همه جانبه و فراگیر نیست و تنها  برخی  کالاها را  به  طور جدی مورد  عنایت  قرار داده! در بیلت  قیمت  این  محصول به ۵۷۵ دلار رسید  و سنگ  آهن هم در محدوده ۱۷۵ دلار معامله می شد  که از ۱۸۰ و ۱۷۹  تنها  کمی پایئن تر است . به هر حال  تجربه نشان  داده  ریزش ها  در بازار های جهانی بسیار سریع و رشد بسیار کند عمل می کند و این عمده چالش بزرگ  بازار ما  بر سر راه خود ا ست  که  بخش اعظمی از شرکت ها  را  همراه خود نخواهد دید . فردا  روز مهمی برای این  بازارها  خواهد بود  که  رشد مجدد شاخص ها و کالا ها  اعتماد را به  بازار تزریق کرده و می تواند  حداقل از شدت  منفی برخی گروه ها  بکاهد .

اما  امروز ریزش شاخص را  همه  به  نظاره  نشسته  بودند که  به نظر میرسد این  هفته  حداقل ۳۰۰ تا حداکثر ۵۰۰  واحد دیگر ریزش را می تواند در دل  خود جای دهد . در بازار امروز شاخص با  ریزشی ۱۹۷ واحدی به محدوده ۲۶۷۶۴ واحد رسید تا  برخی پیش بینی کنند  این بار احتمالا شاخص تا نزدکی های   ۲۶۰۰۰ نزول  خواهد کرد . در بازار امروز نمادهایی مانندفخاس ، بترانس، موتوژن ، بیمه  اسیا  و … سعی در بالا  بردن شاخص داشتند  اما ریزش نمادهای بزرگی همچون  فولاد ،غدیر،کگل ،ومعادن ،امید مس ، وساپا و … مانع از آن شد  که  شاخص حتی یک  نفس کوتاه  بکشد  و ریزشی مدام  را  در پیش داشت .

اما در بازار چه خبر بود  . پیغام  اصلی بازار امروز ریزش بود و البته  چشمک  زدن  برخی نماد ها  که می توانند  با اصلاح  قیمتی مناسب دوباره انها  را  شکار کرد! نمادهایی مانند فولاد، غدیر،کچاد پردیس  و برخی دیگر …

 

بانکیها در فکر صدر نشینی!!!

این روزها با افت شدید قیمتهای جهانی مواد خام و بی ثباتی بازارهای جهانی توجه بازار به صنایع کم ریسکتر مانند گروه بانکی جلب شده است گروهی که اگر تهدید اختلاس ۳ هزار میلیارد تومانی نبود امروز به لیدر بازار تبدیل شده و در صدر قرار میگرفتند

امروز در نماد بانک اقتصاد نوین باز هم شاهد عبور قیمت سهام شرکت از سطوح قیمتی ۴۰۰ تومان بودیم ونوین که این روزها با شایعه تعدیل مثبت عایدی و رقابت سهامداران حقوقی خود برای خرید سهام مواجه میباشد به سمت قیمتهای ۴۲۰ تومانی خود پیشروی میکند

اما امروز در نماد جنجالی پست بانک که بنا بر دستور وزیر اقتصاد قرار است به زودی مجمع خود را به همراه افزایش سرمایه ۲۰۰ درصدی برگزار نماید این روزها مورد توجه سهامداران خود به خصوص سهامداران حقوقی قرار گرفته است پست بانک به نظر میرسد کم کم به سوی هدف قیمتی ۶۷۰ تومان برود قیمتهایی که در صورت موفقیت پست بانک در عبور از ان میتواند پست بانک ۷۲۰ تومانی را به ارمغان بیاورد

در نماد بانک ملت که به زودی و تا یک ماه اینده افزایش سرمایه ۲۰ درصدی خود از محل سود انباشته و تعدیل مثبت عایدی خود را اجایی خواهد کرد شاهد رشد قیمتی ارام سهم بودیم بانک ملت مجددا به سطوح قیمتی بالا ۲۴۰ تومان امده و خود را در قیمتهای فوق تثبیت نمود بانک ملت پتانسیل رشد قیمتی را تا سطوح ۲۵۰ تومان را دارا میباشد و البته  توصیه  ما  به  سهامداران  خرید سهم  با دید  حدود ۳ماهه است  .

اما امروز در نماد وکار جابه جایی دو بلوک ۱۸۸ میلیونی و ۲۸ میلیونی باعث شد توجهات بازار به سمت این نماد جلب شود امروز نزدیک به ۵ درصد از سهام وکار جابه جا شد و این تحرکات سهام بین سهامداران حقوقی میتواند نوید بخش رشد قیمتی سهم به سمت سطوح قیمتی ۳۰۰ تومان باشد. فردا در مورد  این  سهم  خبر نهایی را از این  جابجایی ها و هدف اصلی را از آن بیان  خواهیم  کرد .

در این  بین  ریزش سرمایه  نیز قابل توجه است که در قیمت های ۲۶۰۰  می تواند  منطقی باشد .

 

سقوط ته دره!!!

امروز با افت شدید قیمتهای جهانی در اخر هفته گذشته شاهد صفوف فروش ر سهام معدنی به خصوص سهام شرکتهای رویی و ملی مس بودیم

در نماد فملی صف فروش سنگین و میلیونی این سهم بدون برداشته شدن حتی حجم مبنای سهم کماکان پابرجا ماند در نماد فملی احتمل افت قیمتی سهم تا سطوح قیمتی ۴۶۰ تومان وجود دارد سطوحی که اگر مانع افت بیشتر سهم نشود میتوان شاهد فملی ۴۲۰ تومانی نیز بود فملی این روزها با کاهش شدید قیمت مس و درنمای منفی این فلز مواجه شده است

اما امروز در تمامی نمادهای رویی شاهد صف فروش بودیم از کالسیمین گرفته تا باما همگی با صف فروش و عدم حمایت مواجه بودند به نظر میرسد افت و اصلاح قیمتی ۵-۱۰ درصدی منتظر سهام این گروه میباشد

با کاهش شدید قیمت روز و ریزش قیمتهای جهانی روی به سطوح قیمتی کمتر از ۲۰۰۰ دلار تعدیلات احتمالی مثبت سهام این گروه کم رنگتر شده و در صورت ثبات قیمتهای فعلی تا پایان سال حتی احتمال تعدیل منفی عایدی نیز دور از ذهن نمیباشد. در این گروه چه مس  و چه فاسمین  با هر درصدی از پوشش سود اگر مواجه  باشند  بسیار بعید است که  دست  به تعدیلات عایدی بزنند و احتمالاً فعلاً بدون  تغییر سود و همراه  با موج های بازار همراه خواهند شد .

 

بازمانده های سیمانی!!!

دربازار امروز سهام سیمانی نیز از جو منفی بازار تاثیر پذیرفته و تقریبا نیمی از انها با روند مثبت و سهام پرپتانسیلتر کماکان با روند مثبت همراه بودند امروز هم افزایش ۱۰ ریالی نرخ دلار بانک مرکزی در کنار احتمال افزایش مجدد ۵ درصدی نرخ سیمان باعث رشد قیمتی برخی نمادهای مورد توجه این گروه شد

در نماد سیمان هگمتان شاهد عبور سهم از قیمتهای سرسخت ۲۶۰ تومانی بودیم سهکمت میرود تا برای اولین بار طی چند ماه گذشته به سطوح قیمتی ۲۸۰ تومان برسد سیمان هگمتانی که به دلیل صادرات بالای محصولات خود و رشد قیمت دلار مورد توجه بازار قرار گرفته است

امروز صف خرید سنگین میلیونی سفارس که این روزها با رشد قیمتی سهام شرکتهای زیر مجموعه از یک طرف بر ارزش ان ای ویش افزوده میشود و از طرف دیگر با رشد سوداوری شرکتهای زیر مجموعه با احتمال تعدیل مثبت عایدی مواجه میباشد امروز هم در مقابل صف خرید خود عرضه سهام را حتی به میزان حجم مبنا را شاهد نبود سفارس در صورت عبور از قیمتهای ۱۲۰ تومانی تا سطوح قیمتی ۱۳۰ و حتی ۱۴۰ تومان جای رشد را خواهد داشت که  البته  یک  گره نیز باید به  کمک  او  بیاید .

امروز در نماد سیمان کارون که به دلیل پی بر ای پایین مورد توجه بازار قرار گرفته است شاهد رشد قیمتی و صف خرید این سهم بودیم سکارون پتانسیل رشد قیمتی را تا سطوح قیمتی ۳۰۰ تومان را دارا میباشد. در گروه  سیمان  شرکت های دیگری مانند سرود   و سغرب نیز با  احتمال تعدیل در گزارش ۶ ماهه  خود مواجه  شده اند .

 

بابا برقی آمد!

امروز با توجه به افت شدید قیمتهای جهانی مس و با توجه به اینکه مس بخش قابل توجهی از بهای تمام شده و مواد اولیه شرکتهای برقی و کابلی را تشکیل میدهد سهام شرکتهای این گروه امروز در صدر جدول قرار گرفته بودند

امروز در نماد ایران ترانسفو شاهد تشکیل صف خرید این سهم در سطوح قیمتی بالای ۶۰۰ تومان بودیم در نماد بترانس شنیده ها حکایت از پوشش ضعیف سود شرکت در گزارش ۶ ماهه دارد که به نظر میرسد جای رشد قیمتی چندانی را برای این سهم باقی نگذارد

اما امروز در نماد بکام که مس بخش عمده ای از بهای تمام شده شرکت را تشکیل میدهد و از طرفی ظاهرا مس را در بودجه خود کیلویی ۱۰۵۰۰ تومان لحاظ کرده است امروز با صف خرید سنگین و عرضه های بسیار سنگینتر به میزان بیش از ۱،۵ درصد از سهام خود مواجه شد بکام که این روزها با شایعه تعدیل مثبت عایدی مواجه میباشد هدف قیمتی ۳۰۰ تومان را در پیش روی خود دارد

امروز اما در نماد موتوژن که با پوشش بسیار بالای سود عملکرد ۶ ماهه خود با احتمال تعدیل مثبت عایدی از یک طرف و افتتاح طرح های توسعه ای خود مواجه میباشد شاهد رشد قیمتی سهم بودیم البته امروز بموتو با صف خرید نیز مواجه شد صف خریدی که شدیدا با عرضه مواجه شد بموتو ظاهرا هدف قیمتی ۳۸۰ تومان را پیش روی خود دارد که  البته  این  سهم  نسبت  به  سایر اعضای برقی شرایط بنیادی بهتری را  تجربه می کند .

 

چهار گوشه بازار!!!

امروز در چهار گوشه بازار منفی که چندان به دل نیز نمینشست شاهد مانور ۱۸۰ درجه ای لیدر تجهیزاتیها یعنی صدرا بودیم صدرا که در ابتدای وقت میرفت که به صف خرید برود با عرضه های سنگین حتی تا نزدیکیهای درصد منفی نیز پایین امد و با حمایت های صورت گرفته مجددا به سطوح قیمتی بالای ۲۶۰ تومان رفته ومثبت شد صدرا این روزها در صورت عبور از قیمتهای طاقت فرسای ۲۷۵ تومان جای رشد قیمتی تا سطوح قیمتی ۳۰۰ تومان را دارا میباشد صدرا این روزها با شایعه احتمال تعدیل مثبت عایدی در گزارش ۶ ماهه مواجه میباشد گزارشی که میتواند تکلیف این سهم تاثیر گذار را روشن نماید.

امروز با رشد قیمتی سهام بانک اقتصاد نوین شاهد رشد قیمتی و صف خرید در نماد وساخت بودیم وساخت پس از اصلاح قیمتی اخیر اینبار با رشد قیمتی همراه شده است و به نظر میرسد به زودی قیمتهای مورد نظر یعنی سطوح قیمتی ۱۶۰ تومان را ببیند . در سوی دیگر احتمال  این  که  با  رشد ونوین  بازهم  توجه  به  زیر مجموعه های وبشهر افزایش یابد  وجود  دارد .

 

امروز در نماد غول فولادی بازار یعنی فولاد مبارکه با افت قیمتهای جهانی بیلت به سطح ۵۶۰ دلار از یک طرف و فشار عرضه ها و ریزش قیمتی سهام شرکت به قیمتهای کمتر از ۳۲۰ تومان که مانع جدی سهم برای افت قیمتی بود انتظار میرود فولاد تا سطوح قیمتی ۳۰۰ تومان اصلاح قیمتی را تجربه نماید فولادی که این روزها با شایعه تعدیل عایدی در گزارش ۶ ماه و خرید ۶۰ درصد از سهام فولاد اکسین از مجموعه تامین اجتماعی مواجه میباشدهر چند که تکذیب امروز مدیر وصندوق کار را کمی خراب کرد اما  بی شک فولاد  خود  قابلیت های بالایی را برای رشد در بین شرکت های فولادی دارد . خرید فولاد در قیمت های محدوده ۳۰۰۰ و کمتر یکی از کم  ریسک ترین  گزینه های کوتاه مدت  به  شمار می رود .

امروز در گروه  سنگ  اهن در حالی که  قیمت  جهانی ان کاهش چندانی را نداشت  با  احتمال  ریزش بیشتر بیلت  سنگ  اهنی ها نیز ناچاراً منفی شدند  که  در این  بین  کچاد  و کگل پر حجم  ظاهر شدند  . به نظر میرسد خرید کچاد در قیمت های ۶۰۰۰ ریال  می تواند گزینه  جالب توجهی باشد . در بزرگان  آنها  ریزش وسپه  با  یک  گزارش پرتفوی متوقف خواهد شد  و احتمالاً او نیز در قیمت های ۱۱۵۰ تا ۱۲۰۰ ریال  جذاب باشد  . در این  گروه  ومعادن  با صف فروش مس منفی شده  درست  به  مانند وساپا که خرید هر دو سهم  پس از ریزش ۱۰% دیگر می تواند  برای نوسان  گیری جالب باشد .

در سرمایه  گذاری ها  غدیر هم  از آن شرکت هایی است که  پس از ریزش به  محدوده ۴۰۰۰ ریال  می تواند  بار دیگر برای خرید جذاب باشد سهمی که در هفته  اتی خبرهای خوبی را  به  بازار خواهد داد . اما  بوعلی هم  در صورت  افت  به  قیمت های محدوده ۹۳۰ و ۹۴۰  ریال  برای خرید و نوسان  گیری با  پذیرش ریسک اندک مناسب است  .

امروز گروه  خودرو  هم  با  سایر گروه های بازار همراهی می کرد و از یک  سو همچنان  این  گروه در بلاتکلیفی رشد قیمت  خودرو باقی مانده است  . محدوده کمتر از ۲۲۰۰ برای دو شرکت  بهمن  و سایپا و قیمت های ۱۵۵۰ ریال  برای زامیاد می تواند  تحرک  خرید را در پیش داشته  باشد .

امروز ریزش بازار مخابراتی ها  را در کانون  توجه  قرار داد  که همراه اول یکی از آن شرکت ها  بود  که می تواند  اخابر را  پس از انتشار گزارش ۶ ماهه خود به  دنبال  خود  بیاورد .

در گروه  پتروشیمی اکثر اعضای این گروه منفی بودند  که  البته در روز های آتی شرکت هایی مانند شازند، اصفهان  و شپدیس مثبت خواهند شد  که  امروز به غیر از شپدیس دو شرکت دیگر واکنش خوبی را  به  ریزش و اصلاح  قیمتی نشان  دادند . قیمت  اوره  در بازارهای جهانی با  رشدی جالب به  رقم  بی سابقه ۵۳۵ دلار رسیده است  که  طی یک  سال گذشته  بی سابقه  بوده و این  نشان  می دهد این  محصول بیش ازانکه  به نفت وابسته  باشد به محصولات  کشاورزی وابسته است  . البته  ممکن است  با تاخیر کاهش موقتی را نیز شاهد  باشد  اما  چندان  بالا  نخواهد بود . این  خبر برای پردیس، شیراز  و غدیر که  بزرگترین  هلدینگ  اوره و امونیاک  کشور است  نیز مهم  بوده  . کاهش احتمالی قیمت  پردیس به محدوده ۲۶۰۰۰ ریال  می تواند  او را  باردیگر برای خرید در بازه  زمانی میان مدت  جذاب کند . در نماد  خارزم  نیز با  توقف نماد گویا مواجه  شده است که  برخی معتقدند خارزم  هم  با  احتمال تعدیل سود مواجه  شده  که  بیشتر ناشی از فروش سرمایه  گذاری هاست  .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

یکشنبه ۳ مهر ۹۰

 

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم