گزارش بازار شنبه ۳۰بهمن ۸۹

بهمن ۳۰, ۱۳۸۹

گزارش بازار شنبه ۳۰بهمن ۸۹

آخرین ایستگاه  بهمن …

گزارش بازار – بتاسهم –۱۷:۴۵  امروز شنبه  به  آخرین  روز از ماه  بهمن  رسیدیم و  بازار از فردا  به  استقبال  آخرین  ماه سال ۸۹ بازار می رود. بااین تفاوت  که  شرایط بازار تغییر کرده و ان را به خوبی می توان  از چهره قرمز وسرخ  شده شاخص درک  کرد . حکایت  بازار این  روز های ما  شبیه سوخته  شدن  غذایی است که از مدت ها  قبل شعله های این  غذا  را  زیاد کرده  بودند و همه از این  شعله  ی بازار هراس داشتند هر از چند گاهی برخی نسبت  به این  شعله  هشدار می دانند  که  آقا ، عزیز این  غذای مطبوع فعلی با این شعله می سوزد  .در جواب می آمد که  آشپزی بلد نیستید و دخالت  نکنید . هر وقت  سوخت  بو می اید ! امروز اتفاقا جایی است  که کم کم دارد بو می اید  و ابته  این  بو  بیشتر بوی اثر طرح  تحول بر سود  شرکت هاست  که با  داستان های سیاسی و تمایلات  مدیران  بورسی مبنی بر استراحت  موقت  بورس مخلوط شده است  .

 به  طور کلی و خلاصه  باید گفت  که جمیع  چندین چند رویداد  باعث شده  تا  بازار در شرایط خاصی قرار داشته  باشد  که  برخی از سکته  موقت  بازار یاد می کنند  . شاید بتوان  ۴ عامل را  برای این منفی شدن ذکر کرد . عامل اول بحث مسائل سیاسی است  که  به نظر میرسد بازار به  شدت از رویدادهای آن ترسیده است و ترس از ادامه دار بودن آن بر بازار ما بسیار موثر خواهد بود . اما عامل بعد و بسیار مهم دیگر اعلام  سود سال ۹۰  شرکت هاست  که شرایط خاصی را  برای بازار رقم خواهد زد چرا  که  برخی شرکت ها  سود خود را  کاهشی اعلام  کرده اند و این  برای بازار و ابتدای کار امر خوبی نیست  چرا  که این  پیش بینی سود  به مانند روند  هر ساله  دیدگاه  محافظه کارانه  را  همراه خود  دارد اما این  بار طرح تحول باعث شده تا این  پیش بینی سود ها منفی تر از گذشته  رخ  بنمایاند . اما عامل سوم  بازار های جهانی است که  حسابی ما را ترسانده است  . هر چند  کاهشی در کار نبود اما  در صورت ریزش این  عامل نیز پشت  بازار را خالی کرده  و اسفند  را تبدیل به یکی از سخت  ترین ماه های سال ۸۹  خواهد کرد . در عامل چهارم هنوز شک و شبهات  جدی وجود دارد اما  گویا مدیران  بورسی نیز تمایل جدی به این  موضوع  داشته  تا  بازار فعلاً اصلاح  جدی و استراحت و حتی ریزش را  تجربه کند چرا  که کم کم  رویدادهای بورس از دست  آنها  خارج می شدو  اشرافی روی ان نداشتند که  مسائل سیاسی نیز به  انها در این  زمینه  کمک  کرده است  . به هر حال  این  مقدمه  به  سراغ  بازار روز های اتی می رویم که  به نظر میرسد فردا نیز شرایط به همین  شکل دنبال  شود  البته  تفاوت  معامله  فردا این  است که  برخی معتقدند بسیار پر معامله  خواهد بود و اماده  جهش برای روز سه  شبنه و برخی نیز معتقدند  یکی از کم  رونق ترین  معاملات  هفته های گذشته  را خواهیم  داشت  به دلیل ترس از مسائل سیاسی . بازار دراین  روز ها در حالتی خوف و رجا  قرار دارد که نمی داند  کدام  یک از مسیر های پیش روی خود را  انتخاب کند اما  بی شک  اگر مسائل سیاسی ادامه دار باشد راه  پرپیچ و خمی در انتظار بازار است  .

اما در حاشیه  بازار چه خبر است  .

در مسائل سیاسی تقریباً همه چیز گفته  شده و بازهم فردا  روز حساسی برای بازار و سیاست کشور خواهد بود . اما در مسائل اقتصادی باید به  بحث بودجه  اشاره داشت  که  فردا  توسط رئیس جمهور راهی مجلس می شود .

در بازارهای جهانی نیز قیمت ها تا حدودی با  ثبات  هستند و البته  در برخی فلزات  ریزشی اندک  را  شاهدیم  . در فلز مس قیمت ها در محدوده ۹۸۷۰ دلار قرار داشت که  شرایط نه چندان مناسبی برای این  فلز است  فردا  مس با  بدشناسی تمام  در حالی که  سود خود را  ۱۳۰ و قیمت  مس را  با  ۳۰۰ دلار کاهش می بیند  به  بازار امده  که  ریزش او محتمل است .

در فلز روی نیز با  وجود این  که  قیمت ها  بالای ۲۵۰۰ دلار است  اما  با گزارش سال ۹۰  برخی از انها  ریزشی شده و ماجرای  گروه روی نیز آغاز شد  .

در قیمت نفت  باید به درجا  زدن او  در محدوده ۸۶ دلار اشاره  کرد  اما از همه مهم تر بیلت  است  که چشم همه  را خیره کرده و با  رشدی جالب به  ۵۶۰  دلار رسیده است  که هم بر فولادی ها و هم  سنگ  اهن  موثر است .

اما  به شاخص میرسیم که  برای سومین  روز متوالی با  کاهش همراه شد  . امروز شاخص خوش شانس بود که مخابرات  با  اعلام  سود همراه اول به میدان  آمده و رشد قیمت  اخابر را  رقم  زد تا  شاخص با  کمک او حداقل ریزشی بالای ۱۰۰  واحد  را تجربه  نکند اما او در نهایت امروز با  یزشی ۹۷ واحدی به ۲۲۰۹۰ واحد رسید که شرایط بسیار سختی را  برای تحمل بالای ۲۲ هزار پیش رو دارد .

خودروییها به قدرت رسیدند!!!

این روزها همانطور که بارها در گزارش های قبلی به پتانسیل های سهام خودرویی به خصوص دو سهم پر طرفدار زامیاد و خبهمن اشاره شد امروز شاهد شکل گیری روند مثبت و پرحجمی در سهام این گروه بودیم با انتشار اخبار مثبت که تعدیل مثبت عایدی در سهام خودرویی ها بیشتر از همه جلوه می کرد شاهد تشکیل صف خرید سنگینی برای زامیاد بودیم ظاهرا زامیاد این روزها اهداف قیمتی ۲۸۰ و سپس در صورت پابرجا بودن جو مثبت این گروه سطوح قیمتی ۳۰۰-۳۲۰ تومانی را هدف قرار داده است

اما در گروه بهمن شاهد حجم معاملات سنگینی بودیم سرمایه گذاری خوارزمی مدتی است حسابی در این نماد فروشنده است.  سطوح قیمتی ۳۰۰ تومان مانع جدی رشد و صعود بیشتر این سهم شده است شاید خبهمن در صورت عبور از این سطح بتواند تا قیمتهای ۳۲۰ تومان بالا بیاید البته طبق برخی شایعات این شرکت به زودی سود ۹۵ تومانی خود را اعلام خواهد کرد. دراین سهم  شنیده  شده  بحث خرید بانک  سرمایه نیز در هاله ای از ابهام  قرار گرفته  که  باید اطلاع  رسانی بیشتری را در نظر داشته  باشیم  .

اما نماد کوچک قطعه ساز این گروه یعنی مهندسی نصیر ماشین که به زودی شاهد حضور شرکت زیر مجموعه خود یعنی روان فناوردر بازار فرابورس میباشد این شرکت مدتی است به واسطه حجم مبنای اندکش با رشد قیمتی مواجه میشود. دراین  گروه  احتمال می رود  سایپا و ایران خودرو  همین  روز ها  با  اعلام  سود سال ۹۰  خود  به  بازار باز گردند که  شنیده می شود  برای سایپا  در همان محدوده  قبلی وبرای ایران خودرو  با  رشد همراه  شده است  . گویا  وساپا نیز فردا از راه می رسدو  احتمالاً امروز گزارش تعدیل سود خود را  بر روی کدال قرار  خواهد داد .

پتروشیمی ها تازه نفس!!!

این روزها با توجه به اوضاع سیاسی حاکم در کشورهای عربی نفت خیز و نگرانی های به وجود امده از اینده نفت شاهد رشد قیمتی نفت در بازارهای جهانی میباشیم شاید به زودی شاهد نفت ۱۱۰ دلاری در صورت بحرانی شدن اوضاع لیبی و الجزایر باشیم این امر پتانسیل های شرکتهای پتروشیمی فعال در بورس را دوچندان میکند.

امروز در نماد شفن شاهد تشکیل صف خرید و معاملات مثبتی بر روی این سهم بودیم شفن با شایعه اعلام سود با تعدیل بالا برای سال ۹۰ مواجه میباشد این سهم ارام ارام خود را به سطوح قیمتی ۱۰۰۰ تومان میرساند

اما پتروشیمی خارک که بارها بر ارزندگی این سهم و قیتهای هدف ان تاکید شده بود امروز خود را در قیمتهای بالای ۱۶۰۰ تومان دید شخارک برای سال جاری با تعدیل عایدی تا سطح ۲۴۰ تومان و برای سال ۹۰ نیز توانایی افزایش سود خود را تا سطح ۳۲۰ تومان داراست شخارک در نهایت هدف قیمتی ۱۸۰۰ تومان را دنبال میکند

اما سرمایه گذاری پتروشیمی که در ابتدا تا سطوح قیمتی ۱۳۰ تومان رشد کرده و سپس تا قیمتهای۱۱۴ تومان اصلاح کرد امروز تغییر روند داده و تا سطوح قیمتی ۱۳۰ تومان بالا رفت وپترو احتمالا میتواند تا سطوح قیمتی ۱۳۰ تومان با توجه به در پیش بودن معامله عمده تجربه کند معامله عمده ای که خریدار ان مالک غیر مستقیم سرمایه گذاری ساختمان و بانک اقتصاد نوین نیز خواهد شد.

سرمایه گذاریها در انتظار دوران جدید!!!

در بازار امروز در نماد سرمایه گذاری پارس توشه شاهد معاملات مثبتی بودیم در حال حاضر شاهد تشکیل سیکل نوسانی بر این نماد هستیم وتوشه بین دو سطح قیمتی ۱۸۰-۲۱۰ تومان در حال نوسان میباشد به نظر با اعمال پی بر ای ۵ و سود ۴۳،۵ تومانی شرکت وتوشه توانایی رسیدن به سطوح قیمتی بالای ۲۱۰ تومان را داشته باشد

اما توسعه صنایع بهشهر پس از افزایش سرمایه خود و اعلام سود خیره کننده برای سال ۹۰ امروز با نوسان مثبت ۷ درصدی بازگشایی شد .وبشهر دراین  قیمت ها  کمی خطرناک  اند و با  توجه به نسبت پی بر ای بالای این سهم کوتاه مدت ها  باید بیشتر مراقب  باشند .

اما در نماد گسترش سرمایه گذاری ایرانیان پس از تعدیل مثبت شگفتی اور لیزینگ ایرانیان و بازگشایی بسیار مناسب این سهم که با رشد قیمتی بیش از ۲۴ درصدی همراه بود پیش بینی میشد وگستر نیز با روند مثبتی مواجه شود اما اینطور نشد و این سهم در قیمتهای ۱ درصد مثبت در حال نوسان بود وگستر این روزها با شایعه تعدیل مثبت عایدی ۲۰ درصدی روبرو میباشدکه احتمالاً با این رشد لیزینگ  ایرانیان  باید توجه  به این  سهم  بیشتر شود . اما در سایر سرمایه گذاری ها  غدیر همچنان  در قیمت های محدوده ۵۰۰۰ در حال  نوسان  است و جوبازار گاهی او را  بالای ۵۰۰۰ و گاهی به  زیر ۵۰۰۰می آورد اما  بی شک  خبرهای روز های اتی و بحث مجمع و افزایش سرمایه او را  به  سمت  ۵۲۰۰ در کوتاه مدت و تثبیت دراین  ارقام  سوق خواهد داد .

امروز اکثر شرکت های سرمایه گذاری روند منفی را  در پیش داشته که می توان  جهت  فعلی بازار را عاملی دراین مورد  دانست . اما امروز شرکتهایی مانند وصنا مثبت  بودند  که می تواند  ناشی از تعدیل قابل توجه  دو شرکت  مارگارین و صنعتی بهشهر باشد . صنعتی بهشهر سود خود را که پیش ازاین مبلغ ۸۲۶ ریال  اعلام  نموده  بود در پایان  سال با  رشدی قابل توجه  به  ۱۳۱۰  ریال  رسیده است .   شرکت دلایل تعدیل سود هر سهم در اطلاعات واقعی ۱۲ ماهه نسبت به آخرین پیش بینی اعلام شده را کاهش هزینه های مالی ، افزایش درآمد اجاره مخازن ، کاهش زیان کاهش ارزش سرمایه گذاری و … عنوان نموده است ..در مارگارین نیز شرکت موفق شده  در پایان  سال ۳۵۲ ریال را محقق سازد .  شرکت عمده دلایل تعدیل سود هر سهم در اطلاعات واقعی ۱۲ ماهه نسبت به آخرین پیش بینی اعلام شده را کاهش هزینه های مالی ، کاهش هزینه تبلیغات ، کاهش هزینه های توزیع و فروش محصولات به دلیل راه اندازی سیستم جدید فروش عنوان نموده است. که تمامی این موارد در رشد و توجه  بازار به  وصنا و توسعه  صنایع  بهشهر موثر بوده است  .

روز بازگشت فولاد !

این روزها شاهد انتشار گزارش پیشبینی سود سال ۹۰ شرکتهای رویی هستیم سودهایی که در نگاه اول با کاهش پیشبینی شده اند اما اگر کمی به بودجه بندی شرکتها دقت نماییم متوجه پتانسیلهای سهام این گروه خواهیم شد قیمتهای جهانی فعلی روی در سطوح ۲۴۰۰-۲۵۰۰ دلار قرار دارد در صورتی که بودجه شرکتهایی رویی در بازه ۲۰۰۰ دلار بسته شده است و با توجه به حساسیت بسیار بالای شرکتهای روی به تغییرات نرخ روی ارائه این بودجه های محافظه کارانه باعث پایین جلوه دادن سود شرکتها شده است از طرفی پارامتر دوم و اساسی در این شرکتها یعنی نرخ ارز نیز با کاهش نسبت به قیمتهای واقعی ارز پیشبینی شده است برای مثال نرخ دلار در بازار در سطوح ۱۰۵۰-۱۰۷۰ تومان میباشد اما بودجه شرکتهایی رویی با توجه به میزان صادرات بسیار بالا که در برخی شرکتها مانند باما به ۱۰۰ درصد محصول میرسد در محدوده ۱۰۰۰ تومان بسته شده است پس باید انتظار تعدیل های مثبت بالایی را در گزارشات ۳ ماهه شرکتهایی رویی داشته باشیم

برای مثال در نماد کالسیمین احتمال اعلام سود ۱۴۰ تومانی برای سال ۸۹ و اعلام سود ۱۶۰-۱۷۰ تومانی برای سال ۹۰ قوت گرفته است هدف اول قیمتی این سهم نیز سطوح ۱۲۰۰ تومان تخمین زده میشود

در نماد فراوری سود ۵۰ تومانی برای سال ۸۹ تقریبا قطعی شده است ساتا نیز حسابی در حال خرید سهام این شرکت کوچک رویی میباشد اما باما نیز برای سال جاری با رشد سوداوری خوبی مواجه  بوده   و برای سال ۹۰ نیز می تواند حرف هایی برای گفتن  داشته و در کانون توجه باشند .

اما امروز مهم ترین  خبر بازگشایی نماد  فولاد بود . فولاد  امروز پس از افزایش سرمایه  و در قیمت های ۲۲۰۰ ریال  به  بازار آمد که  اعلام  سود سال ۹۰  جو را  کمی برای این  سهم  تحت تاثیر قرار داده  بود . فولاد در حالی که افزایش سرمایه  را  با تعدیل و شرایط مناسبی پشت  سر گذاشت و اماده  راهی شدن  به  بازار بود با  اعلام  سود سال ۹۰  ورق برگشت و گویا  شرایط برای روز بازگشایی که احتمالاً امروز باشد کمی دشوار خواهد شد . سود سال ۹۰  فولاد  با  سرمایه جدید در حالی ۲۳۶ ریال  اعلام  شده  که  سود سال ۸۹  شرکت در محدوده ۴۰۰  ریال  است  . البته سود سال ۹۰  فولاد  قربانی طرح تحول شده است  چرا  که  فروش این  شرکت تغییر آنچنانی نداشته  اما  رشد هزینه ها  این  امر را  رقم  زده است  . افزایش هزینه ها ناشی از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها و تورم سالیانه از مهم ترین  دلایل رشد هزینه های فولاد در صورت های مالی شرکت است  . البته  مشخص است که  این  سود  بسیار محافظه کارانه  اعلام  شده  چه در فروش و چه در بهای تمام شده و احتمال  رشد سود  فولاد  بسیار بالاست و این  سیاست  فولاد است که  سود خودرا در ابتدای هر سال  بسیار محافظه کارانه  اعلام میکند  و حتی برخی احتمال  رسیدن  مجدد سود فولاد  به  ۴۰۰ ریال  را جدی می دانند از همین رو امروز خریدار بوده  . از سویی دیگر گفته می شود مهر بار دیگر از فولاد حمایت  می کند  که این  حجم  خرید امروز از همین  بابت بوده است .

در صورتی که  فولاد  به  زیر قیمت های ۲۱۰۰ و محدوده ۲۰۰۰ ریال  نزدیک  شود شرایط خوبی را برای حرکت  در کوتاه مدت خواهد داشت . امروز فولاد  در حالی به  بازار بازگشت  که می توانست  قیمت های کمتری را لمس کند  اما دست  پرتوان  مهر مانع از این  امر شد . در کنار فولاد فخوز قرار داشت  که  با  جو منفی او ، این  سهم نیز به  ریزش رفت  تا  یک منفی دیگر شرایط خوبی را  برای کوتاه مدت و میان مدت  فراهم اورد . فخوز می تواند با  اعلام  سود سال ۹۰ جهت خود را  به  طور دقیق مشخص کند . فردا نیز ملی مس به  بازار باز می گردد که  بازگشت  خطرناک و بدشانسی خواهد بود .

 

اما همین جا از سنگ  اهنی  ها  خواهیم  گفت   سود سال ۹۰  کچاد و  کگل نیز به  بازار اعلام  شد  که البته  سود این  دو شرکت  با  وجود  کاهشی اندک و  محسوس شرایط خاصی را در خود دارد  و ریزش بالایی را برای این دو سنگ آهنی رقم  زده است.شرکت ها  با  اعلام  این  سود ها  منفی شده و کچاد  با ریزش بیش از ۲%  و کگل نیز با بیش از ۳% کاهش قمیت مواجه شد  که اثر این  اعلام  سود  بود .  کچاد  که  سود سال ۸۹  را ۷۰۹  ریال  اعلام  داشته  سود سال ۹۰  را  با  کاهشی اندک به ۶۵۴ ریال  رسانده است که با وجود  رشد فروش طرح تحول بلای جای هزینه های شرکت  شده و مانع از رشد سود کچاد بوده است . کگل نیز به مانند  کچاد  راه خودر ا در پیش گرفته  سود خودرا  در سال ۹۰  مبلغ ۱۰۵۲ ریال  اعلام  نموده  که در سال  ۸۹  این  رقم ۱۱۰۴ ریال  بوده است  . در کگل نیز به مانند  کچاد رشد هزینه ها  بابت  طرح تحول عامل اصلی این  موضوع  بوده است  .

این  سود ها  بی شک  بر معادن و امید نیز موثر بود .  و آنها  را نیز منفی کرد . هر چند در میان مدت هر دو شرکت  تعدیل های جدی را روانه  بازار می کنند . در مورد  معادن  فردا بشتر صحبت  خواهیم  کرد  سهمی که  با اعلام  سود مس شرایط خاصی را  تجربه می کند .

بیمه ایها به کف رسیدند!!!

در بازار این روزها شرکتهای بیمه ای حسابی به کف قیمتی خود نزدیک شدند در معاملات امروز بیمه اسیا مجددا قیمتهای ۴۳۵ تومان را به خود دید سهمی که امسال با ازاد سازی ذخایر کاهش ارزش سرمایه گذاری میتواند حداقل قیمت خود را به سطوح ۴۸۰ تومان برساند .

اما در نماد بیمه پارسیان نیز شاهد افول قیمتی شدید بودیم بیمه پارسیان که با تعدیل زیر ۱۰ درصدی در گزارش ۱۲ ماهه خود روبرو میباشد امروز حتی قیمتهای زیر ۳۴۰ تومان را به خود دید .

اما در نماد بیمه البرز که با چندین و چند شایعه مثبت همراه میباشد نیز شاهد روند منفی بودیم بیمه البرز این روزها با تعدیل عایدی از دو جهت ازاد سازی ذخایر کاهش ارزش سرمایه گذاری و افزایش سود عملیاتی مواجه میباشد و از طرف دیگر با شایعه فروش برخی  شرکتهای سرمایه گذاری خود روبرو است افزایش سرمایه سهم نیز در جریان میباشد همه چیز برای رشد قیمت یبیمه البرز و رسیدن به سطوح قیمتی ۷۳۰ تومان دربازه میان مدت مهیا میباشد شاید بازار به زودی روی خوش خود را به این گروه پر پتانسیل نشان دهد. بازار تا به  گروه  بیمه  روی خوش نشان  ندهد شرایط این گروه تغییر نخواهد کرد .

دو لیزینگی پر طرفدار!!!

در بازار امروز شاهد معاملات مثبتی در دو نماد لیزینگی پر طرفدار بودیم اول لیزینگ ایرانیان که پس از تعدیل عایدی قابل توجهش با رشد قیمتی قابل توجهی نیز روبرو شد و رشد ۳۵% درصدی را برای خود به ثبت رساند به نظر برای فردا شاهد روند مثبت این شرکت باشیم

در نماد لیزینگ غدیر نیز شاهد هجوم خریدارها بودیم این لیزینگی در حال حاضر پاین ترین نسبت پی بر ای را در بین شرکتهای لیزینگی دارد با فرض سود ۲۰ تومانی برای سال ۹۰ و اعمال متوسط پی بر ای ۶ میتوان به قیمتهای ۱۲۰ تومانی این سهم در بازه میان مدت خوشبین بود .

اما در چهارگوشه بازار چه خبر بود 

امروز گروه دارو با  شرایط ویژه ای مواجه  بود و چند شرکت  با  اعلام گزارش خود و ددام و دالبر نیز با اعلام  سود جالب توجه  سال ۹۰  با  رشد مواجه  شدند . داملران رازک  یکی از بهترین شرکت های دارویی دامی بوده  که  سود خود را در سال ۹۰  با  رشدی مناسب به  بازار اعلام کرد  . این  شرکت  سود  سال ۸۹  خود را  ابتدا از ۱۳۵۶ ریال  به ۱۵۵۰ ریال  افزایش داده و سپس در یک  حرکت  جالب توجه  سود سال ۹۰  خود را نیز ۱۹۰۱ ریال  اعلام کرده است که  همین امر سبب رشد ۱۱% رشد قیمت سهم  شد .

زهراوی  و لقمان دیگر شرکت های مثبت  بازار بودند  که  در کنار کارخانجات داروپخش مثبت  بودند نکته  جالب اینجاست  که اکثر شرکت ها زیر مجموعه داروپخش در حال  رشد بوده  که همین امر می تواند  به  رشد این  سهم  بیانجامد . نماد دالبر که برای اعلام  سود سال ۹۰  متوقف شده  بود امروز با  پیش بینی سود ۲۰۰۳ ریالی برای سال ۹۰  و در قیمت های ۱۴۴۵ تومان  بازگشایی شد  .

اما در گروه تجهیزات صف فروش صدرا  پابرجاست و تا خبر بنیادی قوی نرسد تکانی نخواهد خورد  اما  اذر اب با اعلام  سود سال ۹۰  متوقف شد  که احتمالاً او  با وجود رشد سود چوب صف فروش صدرا  را خواهد خورد . این  سهم سود سال ۹۰  خود را  با رشدی ۲۶% مبلغ ۱۹۷ ریال  اعلام کرده است  و دلیل توقف ان نیز همین امر است  .

اما در کنار این  گروه  مپنا نیز منفی بود که  با  حجم  معامله  بالایی مورد استقبال  قرار گرفت و به نظر میرسد بازهم می تواند  ریزشی تا  ۳۶۰۰ را  تجربه کرده و مجدداً رشد نماید .

در گروه  بانک  اعلام  سود سینا و توقف نماد او جالب بود که  فردا  به  بازار می اید . امروز گروه  بانک  نیز یکپارچه منفی بود و به نظر میرسد این  وضعیت  برای انها  تا زمان  اعلام  دقیق سود سال ۹۰ دولتی ها دامه خواهد داشت .

اما در پایان  به  مخابرات  میرسیم که  با  رشد سود قابل توجه همرا اول در سال ۸۹  و ۹۰  جان  تازه ای گرفته و با  رشد قیمت  تا  ۳۲۸ تومان مواجه  شد  . این  شرکت  برای سال ۸۹  سود خود را از مبلغ ۴۰۷۹ ریال به مبلغ ۵۳۳۴ ریال افزایش داده  و دلایل تعدیل مربوطه را عمدتا ناشی از تغییر نحوه محاسبه سهم سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و همچنین کاهش هزینه های مرتبط با شبکه زیرساخت اعلام کرده است  . اما  مهم ترین نکته  سود سال ۹۰  شرکت  است  که  این  سود ۶۰۵۶ ریال  اعلام  شده  که  می تواند  زمینه  ساز رشد قیمت سهم در بازار شود و جبران  کننده این مد  توقف نماد باشد  .  در مورد  سود همراه اول  و مخابرات تحلیل کاملی ارائه خواهد شد اما  بی شک این  گزارش ها می تواند تعدیل مخابرات  را نیز به همراه داشته  باشد  و احتمال توقف نماد او افزایش یافته است فردا درمورد این  نماد  و اثرات  احتمالی بر سود اخبر بیشتر صحبت خواهیم  کرد . 

در مورد  قیمت  نیز باید گفت  مخابرات دیر یا  زود  محکوم  به  ۳۵۰۰  ریالی شدن است  اما همراه اول در روز بازگشایی  که احتمالاً فردا خواهد بود ، می تواند حداقل در قیمت های ۴۳۰۰۰ ریال  قرار گیرد  و آرام  آرام  به  سمت  ۴۵۰۰۰ ریال در حرکت  باشد  .

 

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

شنبه ۳۰ بهمن ۸۹

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم