گزارش بازار سه شنبه ۷دی ۸۹

دی ۷, ۱۳۸۹

گزارش بازار سه شنبه ۷دی ۸۹

اخبار مثبت ، حمایت قدرت

گزارش بازار – بتاسهم –۱۷:۳۵ امروز ، سه شنبه ، ۷ دی ماه ، عدد ۷ برای بازار خوش یمن بوده و روز خوبی را برای بازار رقم زد . روزی که اخبار خوب برای تاثیر گذاری بر شرکت ها با هم مسابقه داشتند . روزی که قدرت ها برخی شرکت ها را مجاب به دخالت در بازار کرده و امروز دست این دخالت بهتر از هر روز دیگری در بازار پیدا بود .

البته چه دخالت شیرینی و ای کاش به مانند سایر بازار ها ما نیز مداخله گری این چنین مثبت داشته باشیم .

در هر صورت شاخص یک روز قرمز را بیشتر تجربه نکرد و باز هم رشد قیمت از سر گرفته شد تا نظریه افزایش حجم معاملات که کمک بیشتری به رشد خواهد کرد تفوق یافته و به روز های اوج دیگری امیدوار باشیم . البته امیدواریم دست توانمند حقوقی ها هم چنان نوازش گر بازار بوده و ما را به سمت یک رونق بیشتر هدایت کند .

این روز ها برخی را به یاد روز های خوش بهمن ماه انداخته بود که هیچ کس فکرش را نمی کرد شرایط مثبتی در انتظار بازار باشد اما اتفاق افتاد و در کمال ناباروی بازار چند ماه سبز خوش رنگ را تجربه کرد .

اما در حاشیه این بازار خوش حاشیه چه خبر است .

خوشبختنانه مسائل اقتصادی کاملاً ارام دنبال می شود و می توان درک کرد که کنترل بازار به خوبی در دستور کار قرار گرفته و شرایط تاحدودی نرمال است و این آرامش به بازار ما نیز تزریق شده است . البته باز هم باید گفت که اثر این موضوع از مدتی دیگر آغاز می شود که در بازار سرمایه نیز به طور مستقیم و غیر مستیم موثرخواهد بود . که بعد ها اثر ان را به طور نسبی تحلیل خواهیم کرد .

اما در مسائل سیاسی بحث از سر گیری و قرار هفته اول بهمن ماه در مذاکرات ۱+۵ باعث شده تا بازار نیز ازاین روند خوشحال باشد هر چند که خبر رسیده شیطنت هایی در حال انجام است تا بر سر راه این توافق مخالف هایی را شکل دهد . شایعاتی نیز به گوش رسیده بود که رئیس جمهور عمده اختلاف اخیرش با متکی بر سر این بوده که به واکنش وزرای امور خارجه آمریکا واکنش خوبی که در راستای تعامل و همکاری باشد نشان نداده که عزم دولت را برای ارتباط و حل و فصل موضوع نشان میدهد .

اما مهم ترین رویداد ها در بازار های جهانی و بازار خودمان می گذرد جایی که اکثر شاخص ها رشد کرده و خبرها و پیش بینی ها نیز به سود بازار است جایی که در پیش بینی ها از رشد قیمت مواد خام و اکثر کالا ها صحبت می شود .

در بازار امروز جهانی قیمت نفت به رشد نسبی خود ادامه داده و بالای ۹۱ دلار تثبیت شد . در فلزات قیمت مس و روی تغییر انچنانی نکرده و همچنان در محدوده های دیروز باقی مانده اند اما در بیلت که توجه اکثر بازار به این محصولات است باید گفت احتمال رشد قیمت بالاست و باید توجه داشت رشد قیمت بیلت می تواند بردو شرکت چادرملو و فولاد خوزستان اثرات قابل توجهی بگذارد که برای میان مدت ها می تواند مورد توجه باشد .

اما در شاخص باید گفت که رشد ۸۲ واحدی شاخص و رسیدن به سطوح ۱۸۷۷۱ واحد باعث شده است تا کم کم همه منتظر جشن تولد ۱۹ هزار سالگی ! شاخص باشند جشنی که در ۱۸۹۰۰ ممکن است کمی خراب شود اما با این روند و این حمایت دسترسی به ۱۹ هزار و حتی ۲۰ هزار کاملاً قابل دسترس است .

امروز در بازار می توان به شرکت هایی نظر سایپا و خارک اشاره کرد که در رشد شاخص تاثیر بسزایی داشتند .

در خبرهای کلی و مهم بازار نیز می توان به خبررسانی و تعدیل احتمالی همراه اول مخابرات، خبرهای صدرا وفاراک، رقابت بر سر خرید سایپا عرضه بالاست در فرابورس و بازگشایی پتروشمیی خارک اشاره کرد که از رخداد های مهم بازار امروز بود .

در گروه پیمانکاری ها در جمع بندی اخبار باید گفت که مپنا حفاری با تعدیل مواجه شدند ، صدرا و ماشین سازی هم اخبار خوبی را از سود سال ۹۰ خود می دهند . بله باید اذعان داشت که در سال ۸۹ این شرکت ها خبری نیست و سود سال ۹۰ است که احتمالاً با برخی پیش دریافت ها از سوی این شرکت ها رونق می گیرد امری که در مورد صدرا با ۱۵ میلیارد تومان و ماشین سازی ۱۲ میلیارد تومان انجام گرفته است که البته اثر قرارداد ماشین سازی بر سود قابل بحث تر و دندان گیر تر است .

 

در گروه خودرو رقابت بر سر خرید سایپا بین ایمن جوش و ونیکی شدت گرفته و البته باز هم به حاشیه های معامله بهمن باز می گردد . سایپا سهم خوبی است اما به نظر میرسد تا زمانی که این رقابت ادامه یابداو رشد خواهد کرد و عدم این رقابت همان نوسان ۱۰% همیشگی را رقم خواهد زد .

دراین گروه ایران خودرو روز های خوبی را پس از گزارش می بیند سهمی که احتمالاً هفته بعد یک رقابت دو نفره را در بلوک وصندوق خواهد دید که در قیمت هم موثر خواهد بود . گزارش ۹ ماهه خودرو یی ها در ادامه راه و تعیین جهت آنها بسیار موثر است .

در سایر خودرویی ها نیز می توان امیدوار بود که این حمایتی که از این شرکت ها به عمل می آید در انها نیز به وجود امده و زیر مجموعه های دو شرکت ایران خودرو و سایپا با رشد نسبی در قیمت خود مواجه شوند .

در بازار فلزات همه منتظر فولاد بوده برخی شنیده ها از احتمال تعدیل زیر ۱۰% ان خبر می دهند که باید دید خبر مورد تائید قرار خواهد گرفت یا خیر اما تعدیل خارک و بازگشایی او نشان می دهد فولاد هم در گزارش ۹ ماهه فعال شده و به زودی به بازار گزارش می دهد تا تیم را تکمیل کند . گزارش خوب فخوز شرایط خوبی را برای رشد قیمت سهم رقم زده است .که در صورتی که دعوای خصوصی سازی و معادن تمام شود به مس هم سرایت خواهد کرد .

در گروه سرمایه گذاری ها رشد آرام و نرم غدیر نیز جالب توجه است که با این همه اخبار مثبت این رشد می تواند کمی کند و دور از انتظار رشد ناگهانی بازار باشد . البته این نکته را نیز باید در نظر داشت که حمایت ها از غدیر باید بیش از قبل باشد تا با کنترل عرضه ها جریان رشد قیمت سهم تثبیت شود .سهمی که به زودی تعدیلی را نیزدر سود سال ۸۹ خود اعلام می کند .

اما در سایر سرمایه گذاری ها رشد احتمالی سود سنگ اهنی ها ، مس و خارک باعث خواهد شد سپه مورد توجه قرار گیرد . این حرکت سپه می تواند مورد توجه باشد که این روزها در چادرملو بیش از قبل فعال شده است .از توسعه ملی نیز گویا خبرها از احتمال رشد سود بیش از ۵۰% دراین شرکت خبر می دهند که موجب رشد قیمت سهم خواهد شد .

 

روز بد بانکی ها …

گویا لقمه طرح تحول برای بانکی هاچندان هم خوش یمن بوده و از ان زمان که طرح اجرا شده این بانک ها در حال سرفه کردن هستند به خصوص دولتی ها که از بی نظمی در سیاست های پولی و عدم تعیین سیاست های جدید ناراحت هستند . امروز در اکثر بانک ها با کاهش قیمت مواجه بودیم که به غیر از پست بانک تنها کارآفرین و صادرات اندک رشد قیمت را تجربه کردند که البته رشد قیمت بدرد بخوری برای این شرکت ها به شمار نمی رود . بانک ها اگر نتوانند گزارش های ۹ ماهه مثبتی را به بازار ارائه نماید بی شک بیش از قبل از چشم فعالان بازار سرمایه خواهند افتاد .

 

بسیج تجهیزاتی!!!

این روزها در بازار لیدری باز به دست تجهیزاتیها افتاده است از طرف دیگر هر روز نشانه پشت نشانه که ایها الناس تجهیزاتیها در حال تغییر و تحول هستند بشتابید!!

در بازار امروز هم چنان صفوف سنگین تجهیزاتیها پابرجا بود صدرا که این روزها با شایعه تعدیل مثبت و همچنین دریافت پیش پرداخت ۵ درصدی مواجه است امروز را نیز با قدرت هر چه تمام تر تاخت صدرا امروز شاهد صف خرید سنگین ۱۰ میلیونی و معامله ۳ میلیونی بود صدرا امروز قیمتهای بالای ۲۶۶ تومان را دید به نظر صدرا در اولین قدم خود قصد فتح قله ۲۹۰ تومانی را داشته باشد

اما اذراب که از همان ابتدا با صف خرید کار خود را اغاز کرد چشم به راه تحقق شایعه تعدیل مثبت خود میباشد ظاهرا اذراب نیز قیمتهای ۲۹۰-۳۲۰ تومان را ذنبال میکند امروز اذراب علی رغم صف خرید سنگین به دلیل عدم عرضه کامل سهام به میزان حجم مبنا تنها۲،۵ درصد رشد قیمتی را به دست اورد

اما فاراک امروز در ابتدای وقت با عرضه بالا صف خرید خود را از دست داد اما طولی نکشید که انتشار گزارش شفاف سازی شرکت و تایید دریافت پیش پرداخت قرار داد ۲۴۰ میلیون دلاری پارس جنوبی تحولی در شرکت پدید اورد و صف خرید سنگین ۷ میلیونی ماحصل این خبر خوش بود فاراک در مرحله اول تا سطوح ۲۳۰ تومان پرواز خواهد کرد

اما مپنا و حفاری چندان میلی به رشد نداشتند مپنا که کار خود را مثبت شروع کرد از انتظار خبر افزایش سرمایه و تعدیل عایدی خود خسته شده است مپنا این روزها تشنه یک خبر مثبت و خیزش قیمتی تا سطوح بالای ۴۰۰ تومان میباشد امروز مپنا در سطوح قیمتی نزدیک به ۳۵۵ تومان ارام گرفت

حفاری که این روزها در انتظار توقف نماد برای تعدیل مثبت عایدی میباشد به مقاومت ۲۴۰ تومانی برخورد و نتوانست از مقاومت مذکور عبور کند به نظر با تعدیل مثبت عایدی شاهد رشد قیمتی این سهم تا سطوح ۲۶۰-۲۷۰ تومان باشیم

خودروییها بدون توقف!!!

در بازار این روزها در نماد خودرویی شاهد بازدهی بسیار مناسب و به نوعی لیدر شدن این گروه هستیم خودروییها حسابی در موج صعودی قرار گرفته اند

امروز ایرانخودرو حسابی شاهکار کرد این سهم همچنان که صف خرید سنگینی را تجربه میکند امروز حدود۲،۵ درصد رشد کرد تا در استانه قیمتهای ۳۰۰ تومان فردا بتواند از این سطح روانی عبور کند تعدیل مثبت عایدی و امار تولید و فروش در این شرکت باعث پدید امدن این رشد قیمتی شده است اما بازار باید حواسش به پی بر ای ۷ این سهم نیز باشد!!!

اما سایپا که شروعی بدون صف و حتی منفی را داشت به یکباره با اقبال مواجه شد سایپا امروز توانست با قدرت تمام از سد مقاومت ۲۴۰ تومانی خود عبور نماید و با صف خرید سنگین ۱۱ میلیونی و عرضه سنگینتر ۳۱ میلیون سهمی خاطرات سایپای اول سال را زنده نماید

اما گروه بهمن که علی رغم پتانسیلهای بالا مانند تعدیل مثبت عایدی رشد قیمتی چندانی را به نسبت سایر خودرویی تجربه نکرده است امروز تا مرز صف خرید پیش رفت اما عرضه های سنگین امانش نداد خبهمن در نهایت با حجم معامله سنگین ۱۰ میلیونی در قیمتهای حوالی ۲۱۵ تومان ایستاد این سهم فردا مبارزه سختی با سطوح قیمتی ۲۲۰ تومان دارد

امروز زامیاد نیز علی رغم شایعات تعدیل منفی به دلیل رشد سایپا رشد قیمتی را تجربه کرد زامیاد امروزبا رشد قیمتی ۳ درصدی خود را به مقاومت ۱۸۰ تومانی رساند در صورتی که این سهم بتواند این مقاومت را پشت سر بگذارد امید به رشد قیمتی سهم تا سطوح ۲۰۰ تومان را داریم

ویتامینهای بازار!!

داروییها با نزدیک شدن به انتشار گزارشات ۹ ماهه خود حسابی گرد و خاک راه انداخته اند کیمیدارو که این روزها با تکمیل طرح توسعه کارخانه جدید دارویی خود دست و پنجه نرم میکند امروز پس از دیدین صف خرید و عرضه این صف رشد قیمتی۳درصدی را تجربه کرد

داروسازی جابر ابن حیان که واقعا مورد اجحاف بازار قرار گرفته بود و پتانسیلهایی از قبیل افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی از محل سود انباشته و احتمال تعدیل مثبت عایدی و پی بر ای پایین را یدک میکشد بالاخره در چشم بازار امد و امروز با معامله سنگین بیش ا ز۱،۸ میلیون سهم ۴ درصد رشد قیمتی را به صبت رساند شاید جابر به زودی خودرا به قیمتهای ۷۰۰ تومان نزدیک کند

اما امروز سهم پرپتانسیل و محبوب زهراوی نیز حسابی رشد کرد این سهم در اواخر بازار فروشنده ای به خود ندید و با حجم معامله چندین برابری حجم مبنا بیش از ۱ درصد رشد قیمتی را از خود بر جای گذاشت زمزمه هایی از تعدیل مثبت در این نماد شنیده میشود

اما امروز سرمایه گذاری البرز و داروسازی سبحان نیز مثبت بودند این دو سهم با عرضه قریب الوقوع ۱۰ درصد سهام سبحان دارو در فرابورس با تعدیل مثبت عایدی مناسبی مواجه میباشند اما در گروه دارو باید به توقف قریب الوقوع سبحان اشاره داشت که گویا قرار بر این شده است که عرضه سبحان دارو از سوی این شرکت صورت گیرد و همین موضوع تعدیل دو شرکت سبحان و البرز را به همراه خواهد داشت که البته گویا لیست شرکت های دارویی بلند بالا تر از این خواهند بود و احتمالاً شرکت های دیگری مانند رازک وزهراوی و یا داروپخش یا فارابی نیز به ان اضافه می شود .

 

به طور کلی میتوان گفت امروز تمامی نمادهای دارویی مثبت بودند و داروییها حداقل تا انتشار گزارش ۹ ماهه اشان با روندی صعودی و رشد قیمتی مواجه خواهند بود بازدهی معقول و مناسب با ریسک پایین را در یک ماه اینده برای سهام این گروه انتظار داریم

وضعیت عرضه اولیها!!!

امروز در بازار شاهد عرضه ۳،۸ میلیون سهم بالاست بودیم این شرکت که در تاسیسات راه اهن فعالیت دارد امروز با نرخ ۴۳۳،۸ تومان کشف قیمت شد به نظر بالاست بازدهی حداقل ۱۰ درصدی را برای خریداران خود به همراه داشته باشد هر چند سهمیه ۶۵۰۰ سهمی هر ایستگاه معاملاتی نشان میدهد سهم قابل قبولی به سهامداران نرسیده است!!!

اما در نماد شبریز این سهم دردانه حقوقی ها که به واسطه ارزش بازار پایین حسابی مورد توجه قرار گرفته امروز نیز با پابرجایی صف خرید خود را به قیمتهای ۲۰۰ تومان نزدیک کرد یادمان نرود شبریز مصرف کننده بخش قابل توجهی گاز طبیعی میباشد که با ازاد سازی این حامل انرژی شاهد کاهش قابل توجهی در سود شرکت خواهیم بود پس مراقب این سهم باشید

 

امروز در گروه پتروشیمی با یک اتفاق مهم مواجه بودیم و ان هم بازگشت آزاده سرافراز!! به بازار بود . پتروشیمی خارک امروز با رشد قیمت و تعدیل به تابلو ها بازگشت و با رشد قیمت ۵% مواجه شد . این شرکت در پیش بینی قبلی سود خود رقم ۱۸۱۲ ریال را اعلام نموده بود که در حال حاضر این رقم را با رشد قابل توجه به ۲۲۲۶ ریال رسانده است که افزایش قیمت محصولات شرکت و رشد نسبی تولید نسبت به دوره ای که شرکت در آتش سوزی و مخاطره تولید بود را می توان از عمده دلایل رشد سود این شرکت دانست . به نظر میرسد که خارک در قیمت های ۱۳۴۰ قیمت معقولی را برای خود ثبت کرده و قیمت های به این شکل برای روز های آتی این شرکت بسیار مفید خواهد بود و احتمالاً رشد او را در میان مدت رقم می زند .

 

به نظر در صورت ثبات شرایط فعلی و قیمتهای جهانی نفت و متانول شاهد اعلام سود مناسب و رشد قیمتی خوبی در شخارک برای سال ۹۰ باشیم

اما قطار پست بانک حالا حالاها قصد ایستادن ندارد پست بانک امروز در مقال صف خرید میلیونی سهمی برای عرضه نداشت پست بانک امروز تنها عرضه چند هزار سهم را شاهد بوداحتمالا در هفته اینده شاهد پست بانک ۶۰۰ تومانی نیز خواهیم بود

اما امروز سهم پر پتانسیل ساختمانی نوسازی ساختمان یا همان ثنوسای معروف خودمان که یک پاسهم بانکی ساختمانی میباشد پس از برگزاری مجمع و اصلاح قیمتی قابل توجه این روزها با اقبال بازار مواجه شده است چشم انداز مثبت بانک اقتصاد نوین و پروژه های ساختمانی شرکت میتواند تحولی را در سالهای اتی در این سهم به وجود بیاورد ثنوسا امروز با صف خرید و رشد ۴ درصدی قیمت خود را از سطح قیمتی ۱۳۵ تومان رد کرد

 

اما در نماد مخابرات و همراه اول تمامی این خبررسانی ها از تعدیل قطعی این دو شرکت به خصوص همراه اول نتوانسته بازار رامجاب کند که به سمت این شرکت ها سوق یابند و هنوز مخابرات در قیمتهای ۲۶۰۰ و انکی بالاتر قرار گرفته است که شاید هفته بعد روز های بهتری برای او و همراه اول باشد همراه اولی که کم کم به سمت قیمت های زمان عرضه نزدیک می شود و البته باید دید با ادامه حمایت ها مواجه خواهد بود یا خیر !

 

 

سشنبه ۷ دی ۸۹

گروه تحلیل گری بتا سهم

۷ دی۸۹

 

 

 

 

 

 

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم