جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
گزارش بازار چهار شنبه 31شهریور 89

گزارش بازار چهار شنبه 31شهریور 89

نوید خاندوزی
سپتامبر 22, 2010
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

گزارش بازار چهار شنبه  31شهریور 89

پایان داغ ترین تابستان بورسی!

گزارش بازار – بتاسهم –16:50 امروز چهارشنبه 31شهریور ماه ، در آخرين روز از نيمه اول سال 1389 شاهد بازاري مثبت بوديم بازاري كه با لبخند به استقبال سهامداران رفت و اخرين روز شهريور ماه  و آخرین  روز تابستان  را با خاطره اي خوش و سبز رنگ به پايان برد . این  لبخند امروز برلبان  شاخص بیش از هر روز دیگری نمایان تر بوده و خودنمایی می کرد  . در اين روز شاخص كل با ثبت رشد 135 واحدي  مجددا به سطوح بالاي 18500 واحد صعود كرد و در سطوح18548 واحد ارام گرفت.در معاملات امروز نماد هایی مانند فولاد، سایپا و غدیر بر این  بازار بسیار موثر بودند  که هر یک  هزار و یک داستان  را  پشت  سر خود دارند  به خصوص فولاد که در روز های قبل در مورد ان  صحبت  کرده  بودیم و در روز های آتی سعی خواهیم  کرد در مورد  او  و غدیر بیشتر بنویسم  .اما  به  طور کلی در مورد حاشیه های بازار باید در یک  کلام  گفت  همان  5 عاملی که در روز های قبل به  ان اشاره  کردیم  بر بازار موثر بودند اما  به  زودی به  نیمه دوم مهر ماه  و گزار ش های 6 ماه  نزدیک می شویم که می تواند حرارت  و هیجان و همچنین جذابیت های بازار را  بیشتر کنند .

اما  نکته  بسیار مهم و  حساس این است که نباید به این  مثبت ها  نیز چندان  دل بست  . این  شرایط مثبت  ناشی از دو چیز است که  به خوبی در بازار فریاد می زند  . عامل اول رسیدن  قیمت ها  به محدوده  حمایت  معقول و منطقی  و عامل بعد  حمایت  برخی حقوقی ها از بازار بود که او را نجات داد  . نباید انتظار داشت  که  روال  ثابتی را در این  شرایط در پیش داشته  باشیم  و باید از همین حالا  به پیش بینی برخی که  یکشنبه  هفته  بعد را نقطه  ریزش برخی شرکت ها می دانند  توجه  کرد .

اما در حاشیه های سیاسی و اقتصادی بازار چه خبر است . همه چیز در مسائل اقتصادی در مورد  طرح تحول خلاصه می شود که از اعلام  نرخ های جدید گاز و برق به  صنایع و برخی شرکت ها  خبر رسیده  که البته هنوزاین  خبر قابل تائید نیست  .

در بازار های جهانی نیز با سکون  نسبی در بسیاری از کالا ها مواجه ایم  . نفت  در همان  سطح 75 و 76 دلار روز های گذشته  باقی مانده  و شاید نسبت  به  هفته  قبل چند دلاری بالاتر باشد . در فلز روی  و سرب هم  تغییراتی انجام  نشده  و هر دو در محدوده 2130  دلار قرار دارند  . مس هم  بین  7600 و 7700 دلار جابجا می شود . این چند روز تعطیلی بازار ما می تواند  سرنوشت  روز های حساس شنبه و یکشنبه  را مشخص کند .

در صحنه سياسي سفر رييس جمهور به امريكا و گمانه زني هايي براي ارتباطات بيشتر با مقامات امريكايي حتي اظهار نظر اقاي احمدينژاد در باره اسان بودن بازگشايي سفارت خانه هاي دو كشور باعث شده جو سياست خارجي تا حدود زيادي ارام بگيرد. موضع  برخی کشور ها  نظیر ترکیه وبرزیل نیز موثر بوده و به نظر میرسد اظهارت اوباما در مورد  نادرست  بودن  حمله  به ایران  ناشی از همین  سیاست است  که کمی جو ارامش را  به  بازار هدیه  کرده است .

اما برسيم به بازار

تجهيزات خسته!!!

در بازار امروز شاهد بوديم تجهيزات مانند اسب مسابقه ای كه از سالها دویدن خسته شده است و نياز به استراحت دارد لنگان لنگان به هدفي نامعلوم پيش ميرود . در بازار امروز صدرا با حجم معامله بيش از 5 ميليون سهم در اوايل وقت معملات با روندي مثبت و در اواخر وقت با روندي منفي مواجه بود اما در نهايت با 7 ريال رشد قيمتي در سطح 316 تومان به كار خود پايان داد. صدرا برای رشد را ه سختی در پیش دارد و بدون  محرک خبری قادر به  رشد چشمگیری نخواهد بودو  تنها دست و پا خواهد زد.

فاذرو فاراك وضعيت بهتري داشتند فاذر نيز كه با حجم معامله 3 ميليون سهمي و رشد قيمتي 3 درصدي مواجه بود در اواخر بازار با كاهش تقاضا و كاهش قيمت مواجه بود فاراك نيز كه با حجم معامله بيش از 1 ميليون سهمي روبرو بود در اوائل شروع بازار با روندي مثبت همراه بود اما به تدريج در اواخر وقت معاملات تا قيمتهاي منفي 1درصد نيز سقوط كرد اما به مدد معاملات پر حجم در بازه قيمتي مثبت با رشد بيش از 1 درصد به كار خود پايان داد

اما حفاري كه اين روزها به سهم نوسانگيران تبديل شده است در اين روز در ابتداي وقت با معاملات مثبتي روبرو بود اما در پايان وقت معاملاتي تا  قيمتهاي 259 تومان سقوط كرد تا در نهايت با بر جاي گذاشت نيم درصد رشد قيمتي روز خود را به پايان برساند

اما مپنا ديگر سهم گروه تجهيزات كه اين روزها با مقاومت 420 توماين دست و پنجه نرم ميكند امروز نيز با حجم معامله سنگين 8 ميليوني در قيمتهاي حوالي 419 تومان ارام گرفت.شایعات  تعدیل مپنا  قوت گرفته و همین  امر شاید دلیلی محکم برای ادامه راه او تا  4400 ریال  باشد .

بهار خودرويي ها!!!

در بازار امروز با نزديكي به شارژ بنزين سهميه مهرماه، خودروييها نيز جان تازه اي گرفتند و تمامي شرکت  اين گروه به همراه قطعه سازهاي وفادارشان مثبت بودند ليدرهاي اين گروه من جمله سايپا با حجم معامله اي به ميزان دو برابر حجم مبنا و صف هريد بيش از 1 ميليوني به كار خود پايان داد.  ايران خودرو ديگر بزرگ اين خاندان با حجم معامله 1،5 ميليون سهمي و رشد قيمتي بيش از 1 درصد به كار خود پايان داد خاور و خپارس هر دو با معاملات پر حجم در قيمتهاي 4 درصد مثبت مكمل اين زنجيره مثبت خودروييها بودند. در مورد  این  گروه  روز های قبل صحبت  کرده  بودیم و گویا  توجه  بازار و سهامداران کوتاه مدت  بیشتر جلب 4 شرکت  سایپا، ایران  خودرو، خپارس و  خاور شده است . البته  نمی توان  از روند  رو به  رشد سایپا  آذین  گذشت  که در سایت  نیز معرفی شده بود . در مورد  این  گروه  تنها  لازم  است  توجه  نسبت  به  معاملات انتهای وقت شنبه و اوایل یکشنبه بیشتر باشد.  

خصوصيها مثبت، دولتي ها منفي!!!

در بازار امروز شاهد روندي متضاد در اردوي بانكيها بوديم . باز هم شاهد عدم اتحاد اين گروه بوده و ظاهرا اب اين دو دسته هيچ وقت در يك جوب نخواهد رفت در حالی كه وپارس و ونوين و وسينا ووكار مثبت بودند صادرات و تجارت منفي شدند. در بازار امروز از اردوي خصوصي ها پارسيان كه با مقاومت 280 توماني خود سر و كله ميزند با حجم معامله بيش از 2 ميليون سهمي در سطوح 279 تومان ارام گرفت وسينا نيز ديگر سهم پر مخاطب اين گروه كه با شايعه تعديل عايدي در گزارش 6 ماهه خود مواجه ميباشد با حجم معامله بيش از 3،5 ميليون سهمي در قيمتهاي278 تومان ايستاد اين سهم اين روزها فتح قله 300 تومان را درسر ميپروراند که  به همراه  یار دیرین  خود یعنی مخابرات می تواند لمس کننده  این  قیمت ها  باشد .

خوب ، بد، زشت!!!

روند امروز بيمه اي ها جالب توجه بود اسيا و دي مثبت و البرز خنثي و دانا منفي در يك كلام خوب و بد و زشت!!!

بيمه دي امروز مجددا به سطح مقاومت خود رسيد و با حجم معامله 370 هزار سهمي در قيمتهاي 270 تومان ارام گرفت بيمه اسيا نيز به مدد حمايت سهامداران حقوقي خود تغيير روند داد و با رشد 3 درصدي قيمت و صف خريدي اندك اخرين روز هفته را با رنگ سبز به پايان برد در اين گروه البرز نيز كه در ابتداي شروع بازار با رشد قيمتي تا سطح 750 تومان روبرو بود رفته رفته تا قيمتهاي 731 تومان پايين امد تا نهايتا با نيم درصد رشد در سطح قيمتي733،5 تومان قرار بگيرد اين سهم هدف 770 تومان را جز اولين نشانه هاي خود قرار داده است اما بيمه نه چندان دانا! امروز نيز با صف فروش مواجه شد بله صف فروش و كاهش 1 درصدي قيمت اين سهم حتما بايد به قيمتهاي 1000 تومان و شايد هم كمتر نزول كند تا خيال همه را راحت كند!!!

خدماتي ها سُر خوردند!!

در بازار امروز همانطور كه پيشبيني شده بود شركتهاي خدمات الكترونيك با توقف روند صعودي و وارد شدن در روند اصلاحي مواجه شدند در اين روز رانفور با قيمتهاي 4 درصد منفي و صف فروش و حجم معامله اي به ميزان 300 هزار سهم روبرو شد مرقام كه اين روزها شاهد فعاليت بسيار شديد سهامداران حقوقي خود ميباشد با حجم معامله سنگين حدود 7 ميليون سهمي و با صففروش و كاهش قيمتي به كار خود پايان داد تنها در اين بين رپارس بود كه با قاطعيت هر چه تمام تر و با ثبت رشد 4 درصدي خود و صف خريد خيره كننده 16 ميليوني به كار خود پايان داد اين است يك عرضه اوليه موفق و حمايتي!!

معاملات پدر و مادر و خواهر و برادر!!!

در بازار امروز معاملات گروه ومعادن و اميد به همراه دو فرزند خود يعني كگل و كچاد نيز قابل توجه ميباشد اين سهمها از ان دسته شرکت هستند كه از امروز بايد روند شان را براي گرفتن بازدهی  مثبت تا گزارش 6 ماهه و تعديلات مثبت دنبال كرد

در بازار امروز ومعادن با حجم معامله 3 ميليوني و رشد قيمتي 2 درصدي به كار خود پايان داد اين سهم اين روزها با تعديل مثبت سود تمامي شركتهاي زير مجموعه خود مواجه ميباشد به نظر بايد به زودي شاهد قيمتهاي جديدي براي اين سهم باشيم

كگل نيز كه اين روزها با افتنتاح پروژه گندله سازي و هماتيت خود روبرو ميباشد به زودي بزاي تعديل مثبت عايدي متوقف خواهد شد اين سهم نيز با حجم معامله بيش از 3 ميليون سهمي در قيمتهاي 800 تومان ايستاد. البته دراین  گروه داد و ستد برخی شرکت های سرمایه گذاری نیز جالب توجه بود  . به خصوص در دو  نماد گل گهر و معادن و فلزات  .

تنها در اين بين روند معاملاتي واميد و كچاد تا حدودي منفي بود كه اين دو سهم نيز بايد به زودي به جرگه خانوادگي خود بپيوندند.اما در کنار این  گروه  فلزات  قرار داشت  که در گروه  روی شاهد عدم  اقبال  به  این  دسته از شرکت ها  بودیم  .در سایر فلزات  شاهد رشد قمیت  3 شرکت  مس، فولاد  و فخوز بود  که هر 3 با  شایعه  جدی در مورد  تعدیل در گزارش 6 ماه مواجه اند  به خصوص مس و فخوز که  تقریباً تعدیل انها  قطعی به نظر میرسد . امروز فولاد  با  بیش از 3و فخوز  و مس هم  با  بیش از 1% رشد قیمت  مواجه  بودند .

اگر بخواهیم  نگاهی کلی به  سایر شرکت ها  داشته  باشیم  باید به  سرمایه گذاری ها و ساختمانی ها  اشاره کرد که  4 شرکت  غدیر، بانک  ملی که احتمالاً مبادلات و مراوات  سهامدارن  عمده  آنها  بیشتر  خواهد شد مورد  توجه  بوده  اما  در ساختمانی ها  دوشرکت  نوسازی و بین المللی توسعه  ساختمان در کانون توجه ها  هستند که هر دو قابلیت های فراوانی را  برای رشد دارند .

به  طور کلی بازار امروز اخر هفته ای مناسب و پایان  تابستانی شیرین  را  رقم  زد  تا  رویایی ترین  تابستان  بورس برای سهامداران  به پایان  برسد به نظر نمیرسد 6 ماهه دوم  بتواند  راه  6 ماه اول را در بازار طی کند اما  قابلیت های بالایی در برخی شرکت ها  نهفته است که چشم انداز بازار را  روشن کرده است  .

 

گروه تحلیل گری بتاسهم

31 شهریور 89

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم