گزارش بازاریکشنبه 6 شهریور
گزارش بازار – بتاسهم –20:00 امروز يكشنبه بازار سرمايه با روندي شتابانتر از هر روز ديگر به روند صعودي خود ادامه داد به نحوي كه شاخص كل پس از ثبت بيش از 266 واحد رشد و ارام گرفتن در سطح 17767 واحد نويد شاخص 18 هزار واحدي را تا پايان هفته ميدهد شاخصي كه اين روزها كمي حيثيتي شده است و تا سطح 20 هزار واحد ظاهرا مشكلي براي بازار و شاخص ان وجود نخواهد داشت.حجم معاملات نيز امروز به رقم حدود 79 ميليارد تومان رسيد.
اما بازار امروز
بت تجهيزاتيها شكسته شد!!
در معاملات امروز شاهد بت شكني در اين گروه بوديم روند اين چند ماه اخير در اين گروه تداعي گر گروه شكست ناپذير در سهام اين گروه شده بود و اين شركتها بدون توجه به هيچ مانع و سدي(تحليلهاي بنيادي) به رشد خود ادامه ميدادند اما ظاهرا اين روند نيز خلاصه شكسته شد و در معاملات امروز به مانند اول هفته شاهد شكل گيري و تداوم روند منفي در دو ليدر اين گروه يعني فاذر و فاراك بوديم اين دو سهم در طي معاملات امروز با حجم هاي ميليوني و فشار فروش مواجه بودند به طوري كه كم كم در حال قطع اميد كردن سهامداران خود ميباشند اخبار منفي نيز امان اين دو سهم را بريده است خبر احتمال كاهش سود صدرا بزرگ سهم اين گروه و يا خبر عدم تعديل مثبت فاراك نيز مزيد بر علت اين قافله نزولي شده است.
در دو سهم مطرح ديگر اين گروه نيز همانطور كه پيشبيني ميشد حفاري و مپنا نيز كماكان بر سر مقاومتها خود در حال استراحت ميباشند و ظاهرا تا به وجود امدن پتانسيل مناسب براي اين دو سهم كماكان خواب زمستاني را بايد با اين دو سهم تجربه كرد.
خودروييها غير مجاز ميرانند!!!
اين روزها شاهد سرعت غير مجاز در شركتهاي خودرويي هستيم شركتهايي كه از اسمان و زمين ودريا برايشان اخبار مثبت ميبارد شايعه عرضه مجدد سهام خودرو در كنار تاييد معامله بلوكي خبهمن و يا فروش سهام بانكي توسط سايپا و غيره كه همگي باعث شده است تا موتور اين شركتها با توان بيشتري در روند صعودي خودشان بتازند در يك كلام در معاملات امروز تمامي شركتهاي خودرويي با معاملات در قيمتهاي مثبت 4 درصد و صف خريد مواجه بودند!!!
بيمه اي ها همچنان گسسته!
در معاملات امروز نيز شاهد گسست در روند شركتهاي بيمه اي بوديم اين داستان تمام بشو نيست اسيا مثبت!! دانا منفي كامل بدون حمايت!! دي نيز در اين وسط در حد صفر تابلو !!و اما البرز نيز با انتشار گزارش 3 ماهه خود كه چندان نيز انتظارات بازار را براورده نكرد تا قيمتهاي منفي كامل نيز پيش رفت تا در صورت ادامه داشتن روند نزولي سهم چشم انتظار حمايت 770 توماني اين سهم باشيم ديگر حرفي از دانا زده نشود بهتر است خودمان نيز نميدانيم چه كسي را مقصر بدانيم و يا چه چاره اي براي اين بي دانايي بيانديشيم!!!
بانكيها متفاوت!!!
در معاملات امروز شاهد تحولي شگرف در معاملات سهام بانكي بوديم پتانسيل افزايش سرمايه بانك پارسيان ظاهرا شدديا موجب تكان اين گروه شده است به طوري كه پارسيان با حجم معامله سنگين 27 ميليون سهمي و ثبت قيمت291.5 توماني با صف خريد به كار خود پايان داد تا دست يابي به قله 300 توماني را در معاملات پس از افزایش سرمایه تجربه نمايد
ديگر سهام اين گروه نيز همگي مثبت بودند در اين بين مثبت بودن بانكهاي دولتي نيز در نوع خود قابل توجه بود حجم معامله ميليوني داغي را در اين روزها براي بانكيها شاهد هستيم.
سرمايه گذاريها تا كجا؟؟؟
اين روزها شاهد روزهاي تكرار نشدني براي شركتهاي سرمايه گذاري هستيم تمامي شركتهاي اين گروه هر روزه با رنگ سبز بدرقه ميشوند حجم معاملات بالا و رشد شتابان اين گروه كه اين روزها سهامداران خود را حسابي به وجد اورده است و دلايل بنيادي نيز در پشت خود دارد به نظر نميرسد با توجه به رسيدن به سطوح مقاومتي اين سهمها چندان پايداري داشته باشد.
در معاملات امروز همگي مثبت بودند از غدير گرفته تا وصنعت ،وصنعتي كه با حجم معامله 30 ميليوني خود و عرضه چند باره صف خريد خود نيز واجه شد
وتوسم و وبانك و بوعلي همگي من جملگي مثبت بودند تا روند سبز اين گروه كماكان مثبت بماند.براي معاملات فردا شاهد رسيدن اكثر سهام اين گروه به خصوص وصنعت و غدير به سطوح مقاومتي خود هستيم كه بايد منتظر واكنش بازار فردا بمانيم
قنديها ديابت گرفتند!!
قند خون اين گروه در معاملات امروز ظاهرا خيلي بالا رفت به طوري كه نيمي از سهام اين گروه با برگشت روند و بقيه نيز باسستي و تعلل مواجه شدند در اين بين تنها قند اصفهان و هكمتان و تربت جام بودند كه روندي مثبت ان هم با كاهش صف خريد مواجه بودند بقيه سهام اين گروه به يكباره منفي گشتند تا احتمالا در معاملات فردا شاهد روند اصلاحي و منفي سهام اين گروه باشيم
كاشي هاي اتش زير خاكستر!
در اين روزها شاهد تعجب و تامل در شركتهاي كاشي و سراميك ميباشيم در صورتي كه از يك طرف شاهد افزايش پي بر اي اكثر سهام بازار تا سطح 5 هستيم از طرف ديگر شاهد قرار گرفتن اين نسبت در شركتهاي كاشي و سراميك به خصوص كساوه و كچيني با توجه به طرح هاي توسعه اي در محدوده 4 ميباشيم كه اين امر ميتواند پتانسيلهايي را در بازه هاي اتي براي اين شركتها ايجاد نمايد در اين گروه شامل معاملاتي مثبت در شركتهاي كاشي پارس و تكسرام و بهسرام بوديم اما روند دو ليدر اين گروه يعني كچيني و كساوه چندان قابل توجه نبود و در قيمتهاي منفي و صفر تابلو معامله ميشدند شايد اين دو سهم پس از استراحت و اصلاح قيمتي كوتاهي مجددا راه خود را بايابند.
تزريق كلسيم در صنايع غذايي
روند امروز معاملاتي گروه صنايع غذايي قابل توجه بود در اين گروه شركتهاي فعال در صنعت لبنيات مانند كالبر و غپاك و غشان همگي مثبت و با صف خريد همراه بودند سهمهايي كه به واسطه افزايش سوداوري و احتمال تعديل عايدي در كنار پي بر اي هاي پايين مورد توجه اين روزهاي فعالان بازار قرار گرفته اند ديگر تك سهمهاي اين گروه مانند غگرجي و غپينو نيز معاملات مثبتي را در پيش داشتند كه اين امر با توجه به پتانسيلهاي بنيادي اين گروه نشانگر ادامه اين روند مثبت در معاملات فردا نيز دارد.
نخود نخود هر كه رود خانه خود!!!
داروييها همانطور كه پيشبيني ميشد به سقف هاي قيمتي خود رسيده و در خط پايان سواران و سهامداران خود را در حال تخليه هستند نمادهاي اين گروه با روندي نسبتا منفي مواجه بودند كه اين امر در روزهاي اتي نيز براي اين گروه ادامه خواهد داشت البته همانطور كه گفته شده بود هر راهي پاياني دارد و اين روزها روز پايان روند صعودي گروه دارويي ميباشد.
مخابرات شگفتي ساز!!
در معاملات امروز شاهد رون معاملاتي مثبت سهام مخابرات بوديم به نحوي كه قيمت اين سهم تا سطوح 228 تومان رشد كرد و حتي فراتر نيز رفته و تا درصد كامل مثبت نيز خريد شد كه اگر فشار عرضه ها نبود اين سهم با صف خريد نيز چه بسا مواجه ميگشت ظاهرا پس از جلسه مسئولان مخابرات با فعالين بازار بازار به مخابرات 250 توماني ميانديشد كه بايد ديد ايا اين رويا نيز محقق ميشود يا خير
در گروه پيمانكاري همانطور كه در گزارش بازار روز گذشته عنوان اخبار ضد و نقيض از كاهش سود هر سهم صدرا تاييد شد تا آتش كربلا دامن مدينه را بگيرد و نمادهاي اين گروه با عرضه مواجه شوند.اما هواي آفتابي و نشانه گيري شاخص براي شكستن 18 هزار واحد اندكي از عطش فروشندگان كاست.همچنين شنيده حاكي از بازگشايي صدرا در هفته جاري دارد.در گروه بيمه فشار عرضه در نماد دانا باعث كاهش قيمت البرز و دي شد.شركتهاي بيمه اي غالبا در گزارشهاي شش ماهه عملكرد مطلوبي را به بازار گزارش مي كنند و انتظار مي رود گزارش شش ماهه اين شركتها پالس مثبتي براي شروع روند صعودي آنها باشد.در گروه فلزات اساسي نماد فولاد به رديف ساير همگروهي هاي داراي تقاضاي خريد پيوست.گروه واسطه گريهاي مالي طبقه سرمايه گذاريها ، خودروييها و داروييها همچنان پراقبال ظاهر شده اند.
در گروه خودرويي ها احتمال عرضه بلوك 18 درصدي ايران خودرو انتظار شيرين ماندن كام سهامداران گروه خودرو و ساخت قطعات را قوت بخشيده است و مبدل به عامل محركي براي استمرار صفهاي خريد و روند صعودي قيمت سهام شركتهاي اين گروه شده است.
مخابرات با 72 واحد افزایش شاخص ، بیشترین تاثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل مپنا با 3 واحد کاهش ، بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص داشت.
در انتهای معاملات امروز بازار بورس اوراق بهادار شاخص کل با رشد ۳۶۷ واحدی به عدد ۱۷۷۶۷ رسید. به عقيده كارشناسان تكنيكي شاخص در روند صعودي با محدوده 18000 به عنوان مهمترین سطح روانی دست و پنجه نرم خواهد كرد.
گروه تحلیل گری بتا سهم
7شهریور89
آیا تا به حال فرشته ای میهمان شما بوده است ؟
www.mahak-charity.org/main.php


