گزارش بازاریکشنبه ۱۲خرداد ۹۷
چشم به قله گوش به اخبار !
امروز بازار با فروکش کردن گرد خاک های دیروز و بهبود نسبی تقاضا کمی با روحیه تر ظاهر شد و کار را مثبت اغاز کرد این که بازار را در عین این که خبرهای نگران کننده ای را در دل خود دارد بازهم خوب میخرند نکته مثبتی است و این نشان میدهد جریان پول به دنبال خرید دارایی به قیمت است و سراغ بازار سرمایه امده است ولی دقت را داشته باشید این طور نیست که هیجان زده رفتار کند . به هر حال بازار امروز با انرژی خوبی کار را اغاز کرد و به نظر چشم به قله دارد و گوش به اخبار که چطور می تواند از این مرحله عبور نماید . امیدواریم در روزهای باقی مانده تحولات مختلف سیاسی و اقتصادی بتواند به بازار کمک کند تا از این مرحله عبور نماید .به هر حال امروز روز خوبی بود و می توان امروز را جز روزهایی دانست که از انتظار ما فراتر رفت و این نشانه خوبی است هر چند شدت عرضه در بازار کم نیست ولی برای روزهای پیش رو که تعطیلات و خبرهای مختلف در انتظار بازار است این نوع خرید ها اتفاق خوبی است و نشان میدهد هنوز هم می شود به کدال اطمینان داشت … هر چند برخی سهم ها در بازار خلاف مسیر کدال و بنیادی حرکت میکردند و برای فردا سعی میکنیم چرایی رفتار پاردوکسیکال برخی سهامداران و سهم بازها را نسبت به انتخاب سهم بنیادی و غیر بنیادی مطرح کنیم ولی امروز بحث ما در مقدمه روی موضوع دیگری است و ان سهم بازار پایه است .
امروز یکی از مهم ترین بخش های مقدمه ما در مورد سهم های بازار پایه است که بازهمین امروز خبررسید از ۲۲ خرداد بر اساس دستورالعمل معاملاتی زمان توقف این نمادها ۵ روز است، اما با توجه به اینکه در شرایط فعلی کل نمادهای بازار پایه بهیکباره در حال جابهجایی هستند و شرایط معاملات هم متفاوت است، امکان دارد زمان توقف نمادها چند روزی بیشتر از ۵ روز باشد. اما بازار پایه این دستورالعمل ها اتفاقات خاصی را دارد . امروز سعی میکنیم در مورد ان بیشتر صحبت کنیم .قبل از هر چیزی باید گفت این رنگ بندی که نزدیک به ۱۹۰ شرکت در این رنگ بندی قرار میگیرند تاثیر بسزایی در بازار داشته و خواهد داشت و امروز نیز اثرات ران را دیدیم . چند نکته در مورد این قانون . ببنید این رنگ بندی اول از همه باید گفت که ایده عزیزان نیست و قبل تر هم در برخی بازارها این مدل اجرا شده است پس این که برخی میگوید من دراوردی است خیر این طور نیست و اتفافا کاملا بومی سازی شده است !!
اما هدف از این رنگ بندی ها چه بوده ؟! هدف این بوده که شرکت ها در ارائه اطلاعات مالی منظم عمل کرده و یا به قول یکی از دوستان فرقی بین شرکت های منظم و شرکت های بی نظم وجود داشته باشد و این شرکت ها در این رنگ بندی طبقه بندی شده و از همین رو با شرکت های عادی تفاوت دارند حتی در متن قانون دیشب نیز ذکر شده مثلا شرکت های تابلو زرد کمتر از ۱۰۰ روز تاخیر در ارائه اطلاعات دارند و یا شرکت هایی که حسابرس انها صورت های مالی انها را مردود کرده است در بازار نارنجی قرار میگیرد و بازار قرمز دیگر اوضاع بدتری دارد و شرکت در حال انحلال یا اصلا صورت مالی ندارد ! پس ببنید این قاعده نیز درست است و باید جایی باشد که شرکت ها در صورت عدم ارائه صورت های مالی جریمه شوند و این به نظر منطقی است . در واقع ناظر و متولی بازار میخواهد با این رنگ بندی نوعی هشدار را به سهامداران بدهد که یک جای کار این شرکت ها می لنگد ! نکته بعد که بازهم از دید ما منطقی است این است که این شرکت ها با قوه قهریه برخورد نمی شود و اخراج نمی شوند و به انها فرصت داده می شود تا در بین این بازارها با بهبود شرایط رفت و امد داشته باشند و الزامات را رعایت نمایند . خب تا بدین جا این یک سوی بازی است و این طرح در عین داشتن امتیازات ایراداتی را نیز دارد . قبل از هر چیز یک ایراد بزرگ به نحوه اطلاع رسانی این طرح است این که در هر مرحله بخشی از اطالاعات بیان می شود و تکمیل ان را به مرحله بعد میاندازید یعنی خود به خود بازار را درگیر شوک های متعددی کردید که اثرات خوبی در کل بازار ندارد و البته برداشت شخصی ما این است که به وضوح روشن است که نهاد ناظر میخواهد هر طور شده ریسک این بازار را بالا برده و افراد را از حضور در این بازار منع نماید و به سمت بازارهای بالاتر بورس و فرابورس سوق دهد ولی باید بسیار دقت نمود که این دافعه و جاذبه منجر به دافعه از کل بازار نشود . عزیزان در فرابورس و سازمان دقت کنند شرکتی که دیر گزارش میدهد این طور نیست که وضعیت بدی را داشته باشد ممکن است بسیاری از انها از بعد بنیادی شرایط حتی بهتری را از سهم های بازارهای اصلی داشته باشند ولی این ایراد کوچک نباید باعث دلزدگی سهامداران از این گونه شرکت ها شود
یکی دیگر از ایرادات از نحوه چگونگی معاملات در این بازاراست ان چیزی که تا به امروز گفته شده که قیمت های نمادها دیگر نشان داده نخواهد شد و بصورت hidden خواهد بود به نوعی شبیه بازار عرضه های اولیه بوک بیلدینگ انجام خواهد شد و سهامدار براساس تحلیل خود خرید و فروش را انجام خواهد داد ببنید این ریسک دو موضوع را بالا می برد اول ممکن است به نوعی قیمت های با توافق های پنهانی قبلی و هماهنگ را افزایش دهد که این امر خود موجب نوسانات عجیب در این بازار می شود و در سوی دیگر کمی سلیقه ای رفتار شدن در این نماد ها را بالا می برد که این نیز خود به نوعی بالا بردن ریسک این بازار است . همچنین گفته شده برای کسانی که میخواهند در این بازارها شرکت کنند آزمون گرفته خواهد شد یعنی اگر کسی در ازمون رد شد حق خرید و فروش ندارد ؟ البته امروز تایید شد که هیچ ازمونی درکار نیست ولی باور کنید همین تایید و تکذیب ها ذهن ها را ازار میدهد . این وهزاران سوال دیگر مجموعه سوالاتی است که مطرح شده است و در پایان این را عرض میکنیم اگر قصد از اجرای این قانون بالابردن ریسک معاملاتی این بازار و سوق دادن افراد به سمت بازارهای فرابورس و بورس است به نظر بازی خطرناکی است ولی احتمال موفقیت ان در کوتاه مدت بالاست ولی در میان مدت باید فکر تازه ای کرد . و یک توصیه به عزیزان که سیستم انتقال در بین این تابلو ها به سمت بازار اول دوم را باز بگذارید و کمی اسان بگیرید که شرکت ها نیز ترغیب شوند از این بازار فاصله گرفته و منظم تر رفتار کنند این مهم ترین اتفاق ممکن است تا شاید شرکت ها رفتار خود را اصلاخ نمایند و البته در این بازی و بحث توقف و بازگشایی ها باید دید واکنش سهامداران چه خواهد بود …
و اما با این مقدمه سراغ بازاربرویم که ببنیم چه خبر است … امروز بازار از انچه فکر میکردیم بهتر ظاهر شده و خوب خرید و فروش میکرد و خوب معامله میشد به نظر بازار در یک روز خاص که تعطیلی پیش روی اوست این حرکت و واکنش را داشته و خرید خوبی کرده است اتفاق مثبتی است به نظر فردا حتی اگر بازار درجا هم بزند اتفاق عجیبی نیست امروز واقعا بازار خوب ظاهر شد و در اکثر نماد ها و سهم ها مثبت حرکت میکرد .
و اما در اخبار چه میگذرد …
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا که پیش از ۱۲ شرط برای گفتوگو با ایران تعیین کرده بود امروز سه شنبه گفته دولت این کشور «بدون پیششرط» آماده گفتوگو با ایران است. وی علیرغم این گفته که کارزار فشار علیه ایران ادامه دارد.فعالیتهای آژانس را به دقت دنبال میکنیم و ساز و کار مستقل خود برای ارزیابی اینکه در ایران چه اتفاقی در جریان است را نیز داریم.جهان باید بداند که ما به دقت پایبندی ایران به مفاد برجام را رصد میکنیم.نه فقط مسئله آب سنگین، بلکه ذخیرهسازی اورانیوم غنیشده و همچنین سانتریفیوژهایی که دارند نصب میکنند.
یک رسانه ژاپنی به نقل از منابع مطلع نوشته است که سفر نخستوزیر این کشور بین روزهای ۲۲ تا ۲۴ خرداد انجام میشود و این مقام ژاپنی قصد دارد با رهبر معظم انقلاب و رئیسجمهور ایران دیدار کند.
واشنگتن تایمز: شایعاتی درباره جلسات محرمانه پمپئو درباره ایران در سوئیساقامت سه شبه مایک پمپئو در سوئیس و حضور در اجلاس رمزآلود بیلدربرگ به شایعاتی درخصوص نشستهای محرمانه پمپئو درباره ایران دامن زده است بخصوص که سوئیس حافظ منافع آمریکا در ایران نیز به شمار می رود و رئیس جمهور سوئیس بتازگی در آمریکا با دونالد ترامپ دیدار کرده است.منابع نزدیک به وزیر خارجه آمریکا این شایعات را رد کرده اند
اجلاس «بیلدبرگ» امروز (یکشنبه) در حالی به پایان میرسد که وزیر خارجه آمریکا هم خود را به سوئیس رسانده است.نام پامپئو در فهرست مدعوین به این اجلاس وجود نداشته اما وی در این نشست حضور یافته و گفته میشود یکی از سخنرانها نیز بوده است.علاوه بر پامپئو، «جرد کوشنر» داماد و مشاور ارشد ترامپ نیز در این نشست حضور یافته است.برخی از تئوریپردازان، بیلدبرگ را محلی برای برنامهریزی سران لابیهای اقتصادی و سیاسی پرقدرت توصیف و ادعا کردهاند در این نشستها تصمیمات مهمی درباره مسیر پیش روی قدرتهای جهان اتخاذ میشود.
گزارش «هاآرتص» از شکست «بی بی» در تشکیل دولت ائتلافی؛دوران نتانیاهو به پایان رسید، حتی خود او هم این را می داندشمارش معکوس آغاز شده است
پکن: جنگ میان چین و آمریکا فاجعهبار خواهد بودبا گسترش تنشها میان واشنگتن و پکن، ,وزیر دفاع چین هشدار داد که وقوع هرگونه درگیری و جنگ با آمریکا برای هر دو کشور و جهان فاجعهبار خواهد بود
وزیر دفاع چین: چین و آمریکا میدانند درگیری یا جنگ، فاجعهای را برای هر دو کشور و جهان به همراه خواهد داشت.
اگر کسی جرأت جداسازی تایوان از چین را داشته باشد، ارتش چین گزینهای جز مبارزه به هرقیمتی ندارد.ایالات متحده غیرقابل تقسیم است و چین نیز به همین صورت. چین باید مجدداً متحد شود و اینطور خواهد شد.
آمارهای اولیه وزارت دارایی ژاپن نشان داد واردات نفت توکیو از ایران در ماه آوریل به روزانه ۱۶۹ هزار و ۱۰۰ بشکه رسیده است.
وزیر اقتصاد: آخرین مهلت واگذاری اموال مازاد بانک ها، پایان امسال است فرهاد دژپسند روز یکشنبه در نشست با مدیران عامل بانکهای دولتی، گفت: برنامه واگذاری اموال و دارایی های مازاد بانک ها باید تا انتهای سال ۱۳۹۸ به سرانجام برسد.
واگذاری این اموال میتواند به شیوههای مختلف از جمله فروش مستقیم، اجاره به شرط تملیک، واگذاری مدیریت، صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله در بورس ( ETF) یا هر شیوه مناسب دیگری صورت گیرد.
دژپسند همچنین از تصویب امکان واگذاری شرکتها و اموال مازاد بانکها در قالب قانون اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی به واسطه پیگیریهای وزارت اقتصاد خبر داد و گفت: به این ترتیب، تسهیل بیشتری در اجرای تکلیف قانونی بانکها برای واگذاری اموال مازاد آنها ایجاد میشود.
مدیرعامل بانک مسکن با بیان اینکه بسته رونق بانک مسکن هفته آینده نهایی میشود، ابراز امیدواری کرد که بخشی از این بسته تا تیرماه وارد فاز اجرایی شود.
و اما در بازار چه خبر بود …
تخته گاز خودرویی ها!!
امروز خودرویی ها با لیدری سایپا پس از شفاف سازی و تایید افزایش سرمایه تخته گاز به پیشروی خود ادامه دادند خودروییهایی که وضعیت روانی خوبی پیدا کرده و پول های سنگینی به معاملاتشان وارد شده است
سایپا با صف خرید سنگین همچنان پیشتازی خود را حفظ کرد مدیران سایپا به صورت رسمی خبر افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی را تایید کردند همچنین خبر مهم تکمیل بخشی از خودروهای ناقص و عرضه به بازار توانست جو روانی سایپا را بهتر نماید سایپایی که قیمتهای ۱۸۰ تومانی را در پیش رو دارد . خساپا در تولید واقعا عملکرد خوبی را داشته ۳۷ هزار دستگاه تولیدنشان از روزهای خوب این شرکت است که بتواند به فروش با نرخ واقعی برسد گزارش های خوبی را برای سهم رقم میزند
پارس خودرو مقاومت ۱۱۲ تومانی را در پیش رو دارد در صورتی که سهم بتواند این مقاومت را در هم بشکند شاهد رشد قیمتی خپارس تا سطوح ۱۲۰ تومان خواهیم بود خپارس مشکلات بیشتری در بین خودروییها به دلیل از دست دادن بخش بزرگی از سبد تولیداتش داشته و به همین دلیل روند نوسانیش ارامتر دنیال می شود
زامیاد ۱۳۰ تومانی شد این سهم میتواند در صورتی که از مقاومت ۱۳۲ تومان عبور نماید تا قیمتهای ۱۴۵ تومان رشد داشته باشد زامیاد همچنان امیدوار به اجرای طرح نوسازی ناوگان فرسوده میباشد تا ازاین طریق با رشد فروش و سودسازی همراه شود
در مورد این گروه بازی انگار فعلا روی خساپاست ولی می تواند شرایط روی بقیهنیز بهتر باشد فعلا روی سایپا فقط بازی را داریم و این بازی می تواند با شرایط بهتری نیز دنبال شود . به نظر بازی در این گروه روی برخی قطعه سازی ها نیز می تواند ادامه داشته باشد .
داروییهای سد شکسته!!!
در نمادهای دارویی یکی پس از دیگری سد قیمتی داروییها در حال شکست است داروییهایی که هیچ مانعی نمیتواند جلو دار انها باشد همچنان این گروه به عنوان لیدری قوی به رشد خود ادامه میدهد
ریشمک هم امروز صف خرید شد این تولید کننده داروهای گیاهی صادراتی به دلیل رشد قیمت دلار نیمایی به سطوح بالای ۱۱ هزار تومان هم در موقعیت رشد سود عملیاتی قرار دارد هم میتواند باز سود تسعیر ارز با توجه به وصول بخشی از مطالباتش شناسایی کند این سهم هدف قیمتی ۱۶۰۰ تومانی را در پیش روی خود دارد
دتماد این سهم تولید کننده عمدتا داروهای مخدر با جهش قیمتی ۲۱ درصدی بازگشایی شد بازدهی بسیار عالی در دتماد رقم زده شده و به نظر میرسد کم کم شاهد افزایش عرضه ها و متعادل شدن سهم در رنج قیمتی ۱۱۰۰ الی ۱۲۰۰ تومانی باشیم
در این گروه دسبحا می تواند جالب توجه باشد سهم امروز ۶۰۰ ریال سود محقق کرده است و در کنار ان والبر نیز می تواند با شرایط خوبی مواجه شود .
البرز بالک که با گزارش ۱۲ ماهه خود نشان داد متحول شده و این روند تحول برای سال ۹۸ هم ادامه خواهد داشت با بازگشایی و جهش قیمتی ۱۰ درصدی همراه شد قیمتهای ۶۲۰ الی ۶۵۰ تومانی در انتظار سهم میباشد دبالک این روزها حسابی متحول و این تحول در قیمت سهام شرکت منعکس شده است
تیپیکو و وپخش را در این گروه زیر نظر داشته باشید می تواند جز گزینه های خوب بازار باشد.
رالی بانک ها شدت گرفت!!!
بانکیها وارد رالی خوبی شدند نامه مدیران بانک ها در خصوص استفاده از تسعیر ارز به منظور افزایش سرمایه و احتمال موافقت بانک مرکزی و دولت با این مقوله سبب شد تا بانکها با رونق بسیار خوبی همراه شوند امروز خبری رسید که معاون اول رئیس جمهور با نگارش نامه به رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به نامه شورای عالی کانون بانکهای خصوصی برای افزایش سرمایه بانکها از محل تسعیر داراییها و بدهیهای ارزی با بهرهگیری از معافیت مالیاتی، نوشت: «جناب آقای همتی اگر نیاز به قانون است، لایحه پیشنهادی به دولت ارسال شود»
در رالی بانک ها تجارت با رشد قیمتی به سطوح ۴۵ تومان رسید اهداف قیمتی ۵۰ تا ۵۵ تومانی برای تجارت قابل دسترس میباشد بانک تجارت هم تراز ارزی خوبی داشته و علاوه بر شناسایی سود تسعیر ارز سهامداران امیدوار به بهبهود وضعیت عملیاتی بانک نیز می باشند در اردیبهشت ترازش خوب بود و مثبت بود . در اردیبهشت ۱۵۷۵۵ میلیارد ریال درامد شناسایی کرده و ۱۲۵۰۵ میلیارد ریال سود پرداختی به سپرده ها را دارد و این تراز مثبت است . در ۲ ماهه ۱۲۱ میلیارد ریال تراز مثبت است . در مدت مشابه این عدد ۱۴۸۵۱ میلیارد ریال منفی بود . و پیشرفت بسیار خوبی را داشته است
بانک ملت به سمت قیمتهای ۴۰۰ الی ۴۲۰ تومان در حرکت است این سهم میتواند با افزایش سرمایه جذاب و سنگینی از طریق سود تسعیر ارز همراه شود از سوی دیگر شناسایی سود عملیاتی قابل توجه از بابت شناسایی سود عملیاتی سنگین در گزارش ۳ ماهه سبب شده تا همچنان بانک ملت با انتظارات بالا پیشتاز بازار باشد
بانک دی هم که شایعه افزایش سرمایه سنگین از تجدید ارزیابی را دارد با رشد قیمتی میرود تا سطوح ۱۴۵ تومانی را شکسته و به سمت قیمتهای ۱۶۰ تومان روانه شود این سهم بانکی داراییهای خوبی داشته که در تجدید ارزیابی میتواند درصد افزایش سرمایه را در سطوح بالایی قرار دهد
در این گروه یکی از بهترین گزارش ها باری وخاور بود و به نظر وخاور می تواند شرایط خوبی را داشته باشد . وخاور در اردیبهشت ۱۲۵۷ میلیارد ریال سود تسهیلات اعطایی و ۶۹۷ میلیارد ریال سود پرداختی داره است جمع ۲ ماهه ۱۰۲۸ میلیارد ریال تراز مثبت است و اتفاق خوبی است
رقابت صعودی در ساختمانی ها!!!
روند صعودی و رقابت رشد قیمتی در ساختمانی ها کماکان ادامه داشته و برخی ساختمانی ها در موقعیت صعود خوبی قرار گرفته و همچنان در مسیر رشد قیمتی قرار دارند ارزش دارایی های ساختمانی ها سبب شده تا بازار خوشبین به شناسایی سودهای خوبی از این شرکت ها باشد
ثنوسا با صف خرید خوبی همراه شد همانطور که اشاره کردیم نکته مهم در این سهم حمایت خوبی است که در قیمتهای ۱۲۴ الی ۱۲۵ تومانی در سهم شکل گرفته و سبب نوسانات خوبی در سهم میشود ثنوسا قیمتهای ۱۳۵ الی ۱۴۰ تومانی را در پیش روی خود دارد
در نماد ثعمرا هم خبرهایی در خصوص افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی از یک سو و دو قرار داد جدید از سوی دیگر سبب شد تا صفخرید سهم سنگین و رشد قیمتی سهم ادامه دار باشد سهم دو مقاومت جدی در محدوده ۱۶۰ و ۱۸۰ تومان را داشته و به نظر میرسد به این دو سحط قیمتی دسترسی پیدا کند
ثغرب اما نتوانست از سد قیمتی ۱۶۵ تومان عبور نماید این سهم ساختمانی اوضاع و احوال بنیادی خوبی پیدا کرده و در حال اجرای پروژه های خوبی میباشد اما عرضه های سنگین بر سر مقاومتش انرژی سهم را گرفته است باید منتظر ماند و دید ایا فردا سهم قادر به عبور از این مقاومت جدی خود خواهد بود
چشم انداز پر سود در پتروشیمی ها!!!
در نمادهای پتروشیمی تثبیت قیمت دلار نیمایی در سطوح بالای ۱۱ هزار تومان سبب شده تا پتروشیمی ها همچنان با اقبال همراه باشند به خصوص اینکه گزارشات اردیبهشت انها عالی و تحریم ها اثری بر فروش این شرکت ها نداشته است امروز خبر داشتیم که قیمت پایه محصولات پتروشیمی از سوی دفتر توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی با افزایش ۳۱۸۱ ریالی به دلار ۱۱۰۹۶۹ ریالی اعلام شد.
شیران در سطوح قیمتی بالای ۸۳۰ تومان صف خرید شد سهم ارام ارام به سمت قیمتهای ۹۰۰ تومانی میرود با این اقبال حتی قیمتهای ۱۰۰۰ تومانی هم برای شیران قابل دسترس می باشد سهمی که سود سازی خوبی داشته و همچنان بازار انتظار سود رنج ۱۸۰ الی ۲۰۰ تومانی را از این سهم دارد به نظر در کنار شیران واتی می تواند جالب باشد شاید تبدیل شیران به واتی گزینه بدی نباشد .
پتروشیمی پارس دیگر سهم سود سازی گروه که به سود قابل توجه بالای ۹۲۰ تومانی دست یافته حالا با یان وضعیت فروش اگر مشکلی طی ماه های اتی برای صادرات محصولات ال پی جیش پیشامد نکند سود ۱۲۰۰ تومانی هم برای سهم قابل دسترس می باشد پارسی که هدف قیمتی ۴۶۰۰ تومانی را دنبال و هم سود بالایی دارد هم سود قابل تقسیم خوبی در مجمع پیش رو نصیب سهامدارانش خواهد شد
برای شپدیس این غول تولید کننده اوره سود ۴۰۰ توماین تخمین زده میشود شپدیس میتواند به این سود برسد افزایش قیمت اوره داخلی و افزایش دلار در محصولات صادراتی و افزای شتولید فاز سوم در این شرکت زمینه را برای دست یابی به چنین سودی در شرکت ایجاد کرده است شپدیسی که تنها نگرانی افت قیمتهای جهانی نفت مانع از رشد قیمتیش شده است شپدیس در اردیبهشت بهترین ماه فروش را زده و ۵۰۲۷ میلیارد ریال فروش زده است ۱۶۷ هزار تن با نرخ ۲۰,۴۵۶,۲۸۸ ریال فروش داشته است . ۸۲ هزار تن داخلی با نرخ ۱۶,۰۸۲,۵۴۶ ریال . در فروردین ۴۳۷۹ میلیارد ریال فروش داشته است . ۱۶۳ هزار تن صادر شده با نرخ ۱۸,۲۲۵,۷۲۱ و نرخ داخلی نیز ۱۶,۰۷۵,۵۰۴ ریال است . در اسفند فقط ۱۹۶۱ میلیارد ریال فروش زد.نرخ فروش ۱۹۳۱۶۹۴۴ ریال بوده وفقط ۴۰هزار تن صادر کرده است.شپدیس در بهمن بیش از ۱۲۸ هزار تن با نرخ حوالی ۲۰۵ دلار صادرات داشته و در مجموع ۳۲۷۵ میلیارد ریال فروش زده است . نرخ ریالی فروش ۱۷,۳۵۷,۹۵۶ ریال است . سهم دی ماه با فروش ۳۱۶۷ میلیارد ریالی مواجه شده سهم ۱۴۳,۵۷۱ تن صادر کرده است و نرخ صادرات ۱۷,۱۰۵,۹۲۷ریال است . سهم در آذر ۶۳ هزار تن اوره با نرخ ۲۱,۰۷۴,۵۰۶ ریال صادر کرده و فروش شرکت ۱۹۷۵ میلیارد ریال بوده است .شپدیس در حالی در ابان با فروش ۳۰۰۴ میلیارد ریالی مواجه بوده در مهر شپدیس با فروش ۴۷۰۱ میلیارد ریالی مواجه بود و فروش۸ ماهه ۳۳۸۶۱ میلیارد ریال بوده و به نظر گزارش بسیار خوبی است و مدت مشابه این عدد ۱۶۸۳۷ میلیارد ریال بوده است
چهارگوشه بازار!!!
بوتان بازگشایی بسیار عالی را داشت سهم نزدیک قیمتهای ۱۷۰۰ تومان قرار گرفته است این سهم بازدهی بسیار خوبی داده و به نظر میرسد رشد سوداوریش پیش خور شده است بوتانی که شایعه سود ۲۰۰ تومانی را برای سال ۹۸ در پیش رو دارد سهم در فروش خود شاهد تحول خوبی بوده که به همین دلیل انتظارت را بالا برده است
نفت سپاهان امروز هم مهمان صف خرید بود این سهم وضعیت بنیادی خوبی داشته و توان سود سازی بالایی دارد افزایش سرمایه سنگین از سود انباشته و گزارش عملکرد اردیبهشت ماه و ثبت فروش سنگین سبب شده تا انتظارات از این سهم بالا برود برای شسپا فعلا قیمتهای ۴۵۰۰ الی ۴۶۰۰ تومانی انتظار می رود
سیمان خوزستان که انتظار برای رسیدن به فروش ۴۰۰ میلیاردی را برای سال ۹۸ پدید اورده است در قیمتهای بالای ۸۰۰ تومان اماج عرضه های سنگینی قرار گرفت این سهم فردا اگر چه احتمالا متعادل می شود اما شایعه دست یابی به سود رنج ۱۵۰ تا ۲۰۰ تومان با این نرخ های فروش محتمل و به نظر می رسد سخوز در شرایط خوبی از دید بنیادی قرار گرفته باشد
در بازار زمزمه افزایش نرخ برق می تواند شرایط خوبی را برای این گروه داشته باشد فعلا البته بعد روانی این موضوع بسیار موثر است .
در بازار به نظر اپرداز را خوب میخرند زمزمه یک قرار داد خوب در سهم شنیده می شود در سوی دیگر های وب را نیز برای نوسان خوب میخرند
در موردحریل امروز بازی گویا تمام شد و سهم صف فروش شد . به نظر با شرایط خوبی مواجه نیست و فعلا با این بازی ها سهم احتمالا یک اصلاح را خواهد داشت .
در گروه ک ها شرایط خاصی را داریم . کفرا هم دیروز گزارش داده است و به نظر گزارش خوبی است . کفرا در فروردین با فروش خوب ۱۸۵ میلیارد ریالی مواجه بود در اردیبهشت ۲۳۸ میلیارد ریال فروش زده در فروردین با نرخ ۱۰۷,۱۳۱,۶۶۱ ریال فروخته این عدد در اردیبهشت ۱۵۳,۱۷۰,۰۶۸ ریال بود . جمع فروش ۲ ماهه سهم ۴۲۴ میلیارد ریال است و ۲۲۵ میلیارد ریال عدد مشابه سال قبل استکگاز نیز نرخ های خوبی را در فروش دارد و شرایط بد نبوده است کگاز در فروردین ۹۸ با فروش ۱۱۲ میلیاردریالی مواجه بود نرخ فروش ۵,۲۹۵,۷۹۴ ریال بوده است .این عدد در اردبهشت ۱۲۹ میلیارد ریال بوده و نرخ فروش ۶,۱۴۵,۷۴۴ ریال بوده و رشد نزدیک به ۲۰% را داشته . جمع فروش ۲ ماهه ۲۴۲ میلیارد ریال بوده و در مدت مشابه این عدد ۷۸ میلیارد ریال بوده است و متحول شده است
امروز مبین هم شرایط خوبی را داشت و می تواند جالب باشد مبین در فروردین پیش ازاین ۹۰۴۴ میلیارد ریال شناسایی فروش داشته بود و این عدد با اصلاحات ۹۱۷۳ میلیارد ریال بوده است. در اردیبهشت با درامد ۹۶۰۰ میلیارد ریالی مواجه بود و در جمع ۲ ماهه ۱۸۷۷۴ میلیارد ریال فروش زده در مدت مشابه این عدد ۶۲۹۳ میلیارد ریال بوده و ۳ برابر شده به نظر گزارش خوبی در انتظار مبین باشد
امروز شرایط قندی ها را باید در نظر داشت که جو خوبی را داشتیم در این گروه قشهد و قپیرا سهم های خوب گروه هستند . قشهد در اردیبهشت هم به مانند ماه قبل خیلی فروش نزد و در نهایت ۱۹ میلیارد ریال بود . فروردین خیلی فروش نزده جالب است که نرخ فروش حوالی ۳۰ میلیون ریال است . ۸ ماهه ۲۰۰۱ میلیارد ریال فروش زده است .۳ هزار تن موجودی دارد
شسپا امروز یکی از خوب های بازار بود و صف بود به نظر زمزمه سود ۱۰۰۰ تومانی و شرایط افزایش سرمایه می تواند برای سهم جالب باشد .
بازار شرایط خوبی را امروز داشت فردا حتی اگر در این فضا باقی بماند هم اتفاق خوبی است .