گزارش بازارسه شنبه ۲ تیر ۹۴

گزارش بازارسه شنبه ۲ تیر ۹۴

نوید خاندوزی
تیر ۲, ۱۳۹۴
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

گزارش بازارسه شنبه ۲  تیر  ۹۴

مسیر سبز …

گزارش بازار بتاسهم ۱۷:۲۰  امروز بازار را در حالی اغاز کردیم  که  فضای بازار واقعاً برای خود ما حداقل غیر منتظره  بود  . امروز دو اتفاق بسیار مهم  رخ  داد و البته  این  دو اتفاق با  یک  رخداد دیگر نیز همراه  شد  . اتفاق اول که  بیش از همه  در بازار موثر بود  رشد حجم معاملات  است اکثر چارتیست ها  معتقدند  که حجم  خوب در بازارهای صعودی نشان  دهنده  تغییر روند است و این اتفاق طی ۴ روز کاری گذشته  به  طور مرتب و صعودی رخ  داده و وضعیت  مثبت  شده است و امروز نیز با  نزدیک  به  ۱۵۰  میلیارد حجم  یک  روز خوب را  تجربه  کرد  . این حجم  بالا  می تواند  بهانه  را  به خصوص از چارتیست ها  برای رشد بازار بگیرند  که  روی یک  ایتم  نیز به این  شکل بحث می کنیم . اما  بحث دوم  بحث شکل تغییر روند بازار امروز بود که  از یک  سری نقاط مقاومت  به خوبی عبور کرد  . بازار ابتدا  مثبت  بود  بعد کمی عقب نشینی کرد و انتظار ما  این  بود که  امروز فردا درگیراین  قیمت ها  باشد شکست  به  سمت  بالا  رخ  ندهد  اما  یک  هجوم  قوی پول بازار را تغییر داد . در واقع  برگشت  یک  ساعت  اخر بازار ان  چیزی بود که کسی انتظارش را  نداشت حتی خود ما  فکر نمی کردیم  اینقدر قوی بازار تغییر کند . این دو اتفاقی بود که نوید  روزهای خوب را می دهد اما  یک عامل دیگر در کنار این دو موضوع دیگر هم  قرار داشت  .

امروز می دیدیم  که  چارتیست ها  که از بازار ناامید  شده و به  ریزش های ۵۷ و ۵۸  هزار فکر می کردند  کم کم  با  دیدن  حجم و شرایط و البته  گذر از ۶۴۷۰۰  و ۶۴۸۰۰  که نقاط مهمی بود کم کم  برای ورود  به  بازار ترغیب شدند  بد  یا خوب درست  با غلط بخش عمده ی پول مدیران  پرتفوی را این  نمودار ها  می چرخانند نه  تحلیل بنیادی … از همین  رو امروز یک  سیگنال  قوی از این  منظر به  بازار داده  شد .  این  هم عامل موثری در بهبود  بازار داشت  .

و یک  یاداوری به  یاد  دارید  فریاد می زدیم  قیمت ها برای فروش منطقی نیست  . به  یاد  دارم  دوستی سوال  کرد  وقتی قیمت  برای فروش منطقی نیست و رشد هم  نمی کند  برای چه در بازار بمانیم  ؟ وضعیت  بازار این  است  بی منطق و بی تحلیل شاید هیچ خبری هم  نرسیده  باشد که  سیستم  را  تغییر داده  شده  ببنید  ولی حالا  سهم ها  را خوب می خرندو ان موقع نمی خریدند  تازه  با  ۱۵تا۲۰% رشد قیمت  این  طور میخرند !

دو نکته  مهم  … نکته اول این  است که  هنوز حقوقی در بازار فروشنده است و حقیقی خریدارو این  خیلی جالب نیست . نکته  بعد  خرید های دوباره  برخی اعتباری ها در بازار است  . این هم  خطرناک  است  ۳ اذر و بعد  لوزان  این  اعتباریها بودند بازار را  زمین  زدند باید  کمی مراقب بود و بیش از هر چیزی باید گفت  باید از هیجان  فاصله  گرفت  .

و بحث تحریم  و اثرات  ان در بازار …

امروز به  بحث اثرات  تحریم  در هزینه های مالی می پردازیم  . ببنید  در حال حاضر شرکت هایی که  صادرات  یا حمل و نقل و یا واردات  را انجام می دهند و درگیر ان  هستند در دو بحث هزینه های جابجایی پول با  مشکلات  زیادی مواجه هستند  شرکت های صادرات  محور تقریباً ۲ برابر هزینه  می پردازند و مثلاً هزینه  ۱۵ دلاری را  ۲۵ تا ۳۰  دلار پرداخت  می کنند  و یا در شرکت های واردات  محور با  بحث ال سی ها و غیره  هزینه های زیادی به انها  تحمیل می شود . به نظر با  برداشته  شدن  تحریم ها و باز شدن  درها و مبادلات  پولی و حمل ونقلی  و بیمه ای بخش زیادی از هزینه های مالی و جانبی  و سربار برخی شرکت ها کم می شود  این  موضوع  بی شک  در صورت های مالی شرکت ها  خود را نشان می دهد و می تواند  در سود  وزیان  شرکت ها  موثر باشد  منتهی اثرات عمده ان  بعید  است  به  سال ۹۴ بکشد و به  سال ۹۵ منتقل می شود .

و حالا  سری به  بازار امروز بزنیم  که  ببنیم  چه  شد . در بازار امروز جو مثبت  بود . فضا خوب اغاز شد در نیم  ساعت  اول بازار اوج  خوبی گرفته  بود همه  را  امیدوار کرد  صف پالایشی ها  کم کم  صف خودرو  بانک  تجهیزات  لیزینگ و  …

از ساعت  ۱۰  بعد  تب بازار فروکش کرد تا  دوباره  پس از چند ردور معامله از ساعت  ۱۱٫۵ تا  ۱۲ بازار خوش معامله  ظاهر شده و با  روندی رو به  رشد مواجه  شود . به نظر این  روند  خرید در اخر بازار نشان  می دهد  فردا  ممکن است  شدت  خرید ها  کمی بیشتر باشد . این نکته  بسیار خوبی بوده  که  باید  بازار به ان  دقت  کند  . به نظر فضای بازار فردا  با این  خبرها و این  نوع خرید ها  بهتر خواهد بود .

در شاخص نیز شرایط امروز بسیار مثبت  بود . شاخص امروز با  رشدی ۵۶۳ واحدی در ۶۴۸۳۹  واحدی قرار گرفت که تاپیکو  شبندر پارسان رمپنا و وبملت  در این  زمینه موثر بودند و اگر حجم  پالایشی ها  را می دادند  شرایط بسیار فرق می کرد  . به نظر کم کم  روند  رشد شاخص سر و شکل بهتری گرفته و باید منتظر روزهای بهتری هم  بود .

و در حاشیه چه خبر است  …

وزیر خارجه کشورمان درباره نتایج دیدارها با همتایان اروپایی خود گفت: ما چند دور گفت‌وگو داشتیم که یک دور با هر یک از وزیران خارجه و یک دور با حضور همه نمایندگان اروپایی در گروه ۱+۵ بود.محمد جواد ظریف با بیان اینکه در این دیدارها درباره نحوه تسریع مذاکرات در چند روز دشوار پیش رو گفت‌وگو کردیم، افزود: ما توافق کردیم به تهیه پیش‌نویس در سطح روسا ادامه دهیم و در صورت لزوم برای کمک به روند گفت‌وگوها وزرای خارجه هم در جمع مذاکرات حاضر خواهند شد.
وزیر خارجه کشورمان با اشاره به اینکه چند روز آینده بسیار دشوار خواهد بود، گفت: من نمی‌دانم چند روز برای پایان دادن به این( مذاکرات) زمان لازم است. همه تعهد سیاسی دارند تا به سمت جلو پیش بروند، اما همانطور که بارها گفته‌ام اگر اراده سیاسی برای پذیرش واقعیت‌ها و حرکت به سمت جلو براساس آنچه که در لوزان موافقت کرده‌ایم، وجود داشته باشد امکان خوبی برای پایان دادن به این مذاکرات تا مهلت تعیین شده یا چند روز پس از آن وجود خواهد داشت. وی در پاسخ به این سوال که آیا مساله‌ی تحریم‌ها کماکان از موارد اختلافی مذاکرات است، گفت: مساله‌ی تحریم‌ها در مذاکرات لوزان حل شده است، در آن مذاکرات روشن شد که تحریم‌ها باید به یکباره برداشته شود و در اصل این موضوع توافق وجود دارد و اختلاف نظر تنها در موضوعات اجرایی و عملی برداشتن تحریم‌هاست.

اما  برخی طرف های غربی معتقدند  که  گفت‌وگوها احتمالاً -با توافق یا بدون آن – تا ۹ جولای به اتمام می‌رسند، یعنی زمانی که اعضای کنگره از تعطیلات «روز استقلال» باز می‌گردند.

در سوی دیگر کاخ سفید روز دوشنبه اعلام کرد ضرب الاجل ۳۰ ژوئن ممکن است نیاز به تغییر داشته باشد.به گزارش «انتخاب»، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید گفت این زمان (‌ ۳۰ ژوئن )‌ به شدت محکم باقی است ولی احتمال دارد در صورت لزوم کمی به عقب بیافتد.وی افزود موافقت نامه ژنو از مذاکره کنندگان می خواهد که در صورت لزوم سه روز را به زمان تعیین شده (‌ ۳۰ ژوئن )‌ اضافه کنند.

به گفته منابع خبری، وزرای خارجه ایران و اتحادیه اروپا توافق کردند که بین ۳۰ ژوئن تا ۹ جولای(۹ تا ۱۷ تیر) توافق نهایی و امضا شود به گزارش افکارنیوز، روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست گزارش داد از اظهارات وزرای خارجه حاضر در لوگزامبورگ چنین برمی‌آید که تمامی طرفین بر این امر مصمم هستند که توافق هسته‌ای بین ۳۰ ژوئن تا ۹ جولای اتفاق بیفتد.اشاره روزنامه جروزالم‌پست از دو تاریخ ۳۰ ژوئن و ۹ جولای ضرب‌الاجل توافق هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۵ و مهلت تقدیم توافقنامه هسته‌ای احتمالی به کنگره آمریکا است.ایران و گروه موسوم به ۱+۵ مطابق تفاهم‌های حاصل شده موعد ۳۰ ژوئن را به عنوان ضرب‌الاجل خود خوانده توافق هسته‌ای تعیین کرده‌اند.

فرانک والتر اشتاین مایر وزیر امور خارجه آلمان روز دوشنبه پس از دیدار با محمد جواد ظریف همتای ایرانی خود در لوکزامبورگ گفت که ایران و قدرت های جهانی هیچ گاه تا این اندازه به حصول توافق هسته ای نزدیک نبوده اند.
به گزارش ایرنا، اشتاین مایر افزود، رسیدن به توافق محتمل است و ما هیچ زمانی تا این اندازه به آن نزدیک نبودیم.
وی تصریح کرد که چارچوب بیانیه لوزان راهنمای مذاکرات جاری هسته ای است.
به گفته اشتاین مایر دور نهایی مذاکرات هسته ای احتمالا هفته آینده صورت خواهد گرفت ولی وی به تاریخ دقیق و محل برگزاری مذاکرات اشاره ای نکرد.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عراق و سوریه بخش مهمی از بین‌النهرین را تشکیل می‌دهند و روابط ایران با این کشورها روابطی برادرانه و تاریخی است. هفته آینده شاهد تحول مهمی در روابط منطقه‌ای این سه کشور خواهیم بود

این  روزها  واقعاً انگار خبرهای اقتصادی خشکیده است   و کمتر خبر اقتصادی داریم ولی نرخ  دلار مهم ترین خبرهای بازار است  .

در حوزه دلار روند  دلار کاهشی شده و به  ۳۲۵۰  تومان هم  برای دقایقی رسیده است  . گفته می شود  دیشب برای دقایقی دلار تا  ۳۲۲۰  هم  کم  شده  بود  .  دولت  احتمالاً روزی ۵ تا  ۷  تومان  روی نرخ  مبادله ای خواهد  گذاشت   تا  کم کم  به  ۳۰۰۰  برسد . از ان  طرف امید  به  نرخ های ۳۲۰۰  خیلی زیاد است .

در بازارهای جهانی این  بازارها  کمی از عمق ریزشش کاسته  شد  که  نفت  در ۶۰دلار قرار گرفت  و  مس به  ۵۷۳۰  دلار رسیده است  .  روی هم  با  رشد به ۲۰۲۷ دلار رسیده است .

و اما در بازار سراسر مثبت و سبز امروز چه خبر بود …

. لیدری به نام پالایشگاه!!!

در نمادهای پالایشی امروز شاهد لیدری سهام این گروه بودیم جو روانی مثبتی که ناشی از پرداخت یارانه ها و گمانه زنی جهش سوداوری در سهام این گروه ایجاد شده است قبای لیدری بازار را به تن پالایشی ها کرده است. حالب است نه حقوقی عرضه می کند و نه حجم مبنای انها  را می دهند  . در مورد  پالایشی ها  خیلی ها  معتقدند  دوباره  با  قیمت های جدید  توقف نماد  رخ می دهد و تعدیل ها  قطعی است . برخی منابع  موثق نیز تائید  می کنند  که احتمال دارد وزارت نفت در هفته ها و ماه های آینده دست به صدور اعلامیه جدید بزند. هرچند که ممکن است مانند این نوبت، در عرض چند روز از چنین اقدامی پیشمان شود.   گفته می شود  این  توجه  و احتمال تعدیل مثبت  ناشی از یکی از بندهای قانون بودجه سال ۹۴ است که طبق آن وزارت نفت و شرکت ملی پالایش و پخش ملکف اند مابه تفاوت قیمت ۵ فراورده و سوخت هوایی تولیدی پالایشگاه ها را محاسبه و پرداخت کنند. یکی از نزدیکان  به  شرکت های پالایشی تاکید می کرد  با  سود هایی که  توسط وزارت  نفت  اعلام  شده  بود  سود  شبریز نزدیک  به  ۳۵۰۰  ریال  میرسید  و شراز ۳۳۰۰  ریال  سود  داشت  . گفته می شود  شبندر اگر این  موضوع  صحت  داشته  باشد  نزدیک  به  ۱۰۰۰ ریال  سود  دارد . گفته می شود  سود  شاوان  نیز ۷۵۰  ریال  میرسید و در شتران  ۴۵۰  ریال  سود  با  سرمایه  جدید  خواهد شد  . به نظر اثرات  روی شاوان و شتران  کمتر است گویا و روی شراز و شبریز و شپنا  بیشتر . در این  بین  به نظر شپنا  با  داشتن  افزایش سرمایه و پی به ای مناسب  و همچنین  شبریز با  احتمال  تعدیل سنگین  تر گزینه های احتمالی پیشنهادی برای خرید هستند . ولی باور کنید  ریسک  خرید همچنان  بالاست  چرا که  رفتار دولت در این  زمینه  قابل پیش بینی نیست  . باز پالایش نفت اصفهان به گوهری کم یاب تبدیل شد این سهم پالایشی با صف خرید سنگین و بدون عرضه به مانند گذشته نه چندان دورش مواجه شده است شپنایی میرود تا قیمتهای ۵۶۰-۵۸۰ تومانی را نصیب خود نماید سهم هم پتانسیل تعدیل مثبت دارد و هم افزایش سرمایه جذاب از سود انباشته که باعث رونق بیشتر سهم میشود

عرضه پالایش نفت بندرعباس به میزان حجم مبناست این روزها سودهای نجومی در صورت پرداخت یارانه به شبندر شنیده میشود این سهم پالایشی پتانسیل رشد قیمتی تا سطوح ۵۲۰ و سپس ۵۸۰ تومانی را دارا میباشد شبندری که همچنان لیدر این گروه محسوب میشود

برخی باز قیمتهای نجومی را برای شبریز مطرح میکنند شبریزی که به سمت قیمتهای۹۰۰ تومان گام برداشته است باز این روزها قیمتهای حتی ۱۰۰۰ تومانی را هم برایش مطرح میکنند این سهم پالایشی هم پتانسیل تعدیل مثبت سنگینی را خواهد داشت

 

امیدواری پتروشیمی ها!!!

در نمادهای پتروشیمی امیدواری های یایجاد شده است در صورت لغو تحریمها پتروشیمی ها نیز میتوانند با اقبال خوبی همراه شوند تنها مشکل اصلی این شرکتها عدم مشخص بودن نرخ خوراک برای سال جاری است  . گفته  شده  به  زودی نرخ  خوراک نیز بحث خوبی خواهد شد  . یک  نکته  دیگر روی چارت های ان  است که  به نظر اتفاق خوبی روی نموداری برای شاخص صنعت  انها  رخ  داده و باعث رشد ان می شود .

مارون امروز درقیمتهای مفتی بازگشایی شد مارونی که با توجه به امار تولید و فروش ۲ ماهه اش یا میتوان انتظار تعدیل مثبت یا پوشش بالای سودش را در عملکرد ۳ ماهه را داشت مارون ارام ارام به قیمتهای ۳۴۰۰ و سپس ۳۸۰۰ تومان باز خواهد گشت

شازند را هم امروز خوب خریدند این سهم پتانسیل رشد قیمتی تا سطوح ۵۲۰-۵۴۰ تومانی را دارا میباشد این سهم نیز میتواند گزارش ۳ ماهه خوبی ارائه نماید به خصوص اینکه افتتاح طرح اخیر تولید پلی اتیلن سبک خطی و افتتاح دو طرح توسعه در نیمه دوم سال چشم انداز خوبی پیش روی سهم گشوده است

در نماد پتروشیمی پردیس تثبیت قیمت سهام شرکت در سطح بالای ۱۸۰۰ تومان وعده قیمتهای ۲۰۰۰ تومانی را بریا شپدیس میدهد سهمی که غول اوره ساز کشور بوده و قطعا با رفع تحریمها خارجی ها بری خرید این سهم صف خواهند کشید افتتاح طح توسعه قاز سوم اوره و امونیاک مهمترین پتانسیل سهم است

در شیراز شرایط واقعاً مساعد  یک  رشد است  برخی معتقدند  طرح و  توسعه  به  ۳ ماهه  اخر سال ۹۴ میرسد  و از سوی دیگر  بحث های مثبت در مورد  صادرات  به عراق می تواند در سهم موثر باشد . البته  خود  شیراز با  مصرف بالای کود  می تواند  بسیار موثرو حیاتی باشد .

بانک های برنده!!!

بانکها برگ برنده خوشبینی به رفع تحریمها و توافق هسته ای را دارند در صورت رفع تحریمها و برقراری مجدد سویفیت میتوان مجددا به ایجاد درامدهای ارزی و رشد سوداوری بانکها خوشبین بود

بانک ملت علی رغم عرضه های سنگین حقوقیها توانست قیمتهای ۲۴۰ تومانی را به خود ببیند فردا اگر معاملات سهم مثبت دنبال شود سهامداران ملت باید در انتظار قیمتهای ۲۶۰ تومانی باشند ملتی که افزایش سرمایه میتواند متحولش نماید

بانک دی در ساتانه قیمتهای ۲۰۰ تومان که مصادف است با مقاومت سهم قرار گرفته است سهم به واسهط افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی و درخواستی که در این خصوص به سازمان بورس ارسال شده مورد توجه واقع شده اسست

در نماد بانک تجارت سهم تلاش دارد تا قیمتهای ۱۰۰ تومانی را پس بگیرد فروش داراییهای شرکت به خصوص ۴ شرکتی که برای فروش اگهی شده است هم سود غیر عملیاتی خوبی در این بانک را رقم خواهد زد هم باث افزایش نقدینگی بانک و تسهیلات دهی بیشتر خواهد شد

در این  گروه وبصادر عجیب معامله می شود هر چه  قدر خیدار می نشیند فروشنده  امان نمی دهد .

برخی چارتیست ها  معتقدند وگردش  نیز نوسان خوبی را خواهد داد  و یک  نوسان  مثبت  را در وگردش شاهد  خواهیم  بود .

امروز بلوک  بازی هم در بانک ها  زیاد بود  . در وسینا نیز برخی خبرمیدهند  یک  بازی بلوکی روی سهم  شده و از فردا می تواند منجر به  رشد موقت  سهم  شود .

 

موانع خودرویی ها!!!

در نمادهای خودرویی شاهد رسیدن خودروییها به موانع سرسخت هستیم موانعی که برای شکستشان نیاز به جو قوی بازار است خودروییها انصافا رشد قیمتی و معاملات خوبی را پشت سر گذاشتند

امروز ایرانخودرو توانست قیمتهای ۲۸۵ تومانی را به خود ببینید با این جو مثبت به زودی اتیرانخودرو به قیمتهای ۳۰۰ تومانی میرود و سپس در فکر قیمتهای ۳۲۰ تومانی خواهد بود مقاومت تاریخی که به نظر میرسد تنها با توافق هسته ای شکسته شود

پارس خودرو این روزها از جو مثبت حسابی استفاده کرده و خود را به استانه قیمتهای اسمی ۱۰۰ تومانی رساند این سهم به نظر میرسد پس از عبور از این قیمتها به فکر قیمتهای ۱۱۰ تومانی باشد البته ریسک بالای سهم و عدم داشتن وضعیت بنیادی مناسب را هم باید مد نظر قرارداد سهمی که البته با فشار عرضه های امروز تثبیش در قیمتهای ۱۰۰ تومانی خود مشکل بزرگی خواهد بود

گروه بهمن فردا به استقبال قیمتهای ۲۴۰ تومانی خواهد رفت این سهم در صورتی که در جدال با قیمکتهای ۲۴۰ تومانی موفق باشد جای رشد قیمتی ۱۰ درصدی دیگری را خواهد داشت خبهمنی که پتانسیل افزایش سرمایه را هم داراست

به نظر فردا  در گروه خودرو در صورت  مثبت  بودن موج عرضه کمی شدت  میگیرد  . در این  گروه  بازهم  روی خمهر مثبت  هستیم  .

در ختور فضا  تغییر کرده است و بحث افزایش سرمایه  به  سود  شرکت  شده است

خمحرکه نیز با این  شرایط یک  یا  ۲ درصد مثبت دیگر را دارد .

صدر نشین های بی چون و چرا!!!

سرمایه گذاریها در راستای رشد شاخص و رکود شکنی شاخص پس از روزهای منفی معاملات خوبی را تجربه میکنند سرمایه گذاریهایی که پتانسیلهای بنیادی خوبی داشته و روزانه با توجه به جو عمومی بازار با رشد ارزش ان ای وی همراه میشوند

صف خرید پالایشی ها از یک سو معاملات مثبت پتروشیمی ها از سوی دیگر زمینه لازم برای رشد قیمتی پارسان را فراهم ساخت واقعا پارسان از بازار عقب مانده و قیمتش باید در سطح ۳۴۰-۳۵۰ تومان باشد

در نماد تاپیکو قیمتهای بالای ۲۴۰ تومان را پس گرفته و در این قیمتها تثبیت شد ارام ارام شاهد قیمتهای ۲۶۰ تومانی در تاپیکو خواهیم بود سهمی که سهامدارانش در انتظار بودجه ۹۵ میباشند

روند رو به رشد وبانک یا همان گروه توسعه ملی کند است تعدیل مثبت سهم با توجه به افزایش سود تقسیمی شرکتهای زیر مجموعهبه خصوص تقسیم سود ۱۰۰ توماین شازند قطعی شده و حداقل سود شرکت میتواند در سطح ۱۲۰ تومان قرار بگیرد

در این  گروه خارزم  هم  صف شد  مجدد

نیم  نگاهی هم  به  سرمایه  گذاری پردیس داشته  باشیم  . امروز ادامس هم  دیگر زیر ۸۰  تومان  نیست  به نظر روی این  سهم نیز می توان  کار کرد .

چهارگوشه بازار!!!

ذوب اهن با صف خرید قیمتهای ۲۲۰ تومانی را هم رد کرد این سهم فولادی به سمت قیمتهای ۲۵۰ تومانی گام برمیدارد ذوبی که به واسطه سه عامل افزایش سرمایه و رشد اندک قیمت تیراهن و در پیش بودن طرح تولید ریل مورد توجه و اقبال بازار قرار گرفته است ودر مقابل عرضه های سنگین نیز تاب میاورد. بازهم  می گوییم  بنیادی سهم  خبری نیست در  کوتاه مدت  البته  .

رادیاتور ایران این سهم قطعه ساز با رشد قیمتی همراه شده است افزایش سرمایه بهانه این رشد قیمتی میباشد اما کاهش قیمت مواد اولیه و رشد تولید و فروش در سال جاری هم میتواند بودجه مثبتی را بریا سهم رقم زده و رشد سوداوری را برای ختور به ارمغان بیاورد

بهمن لیزینگ با رشد قیمتی و بازدهی خوبی همراه شده است سهم طلایی گروه لیزینگی که از قیمتهای مورد انتظار ما یعنی سطوح ۲۶۰ تومانی هم عبور کرده و به سمت قیمتهای ۲۸۰ تومانی رهسپار شده است ولبهمنی که افزایش سرمایه و تعدیل مثبت را در پیش دارد

در گروه کانی ها در این  گروه  کفپارس بدون  هیچ  منطق و تحلیلی رشد می کند  البته  بحث بازی سهامدار هعمده هم  هست  . در این  گروه  ترجیح ما  این  است  که  روی سهم های بنیادی تر کار شود  . به نظر کپشیر با  توجه  به  تمام  شرایط سهم خوبی برای نوسان است .

در مورد  دجابر دیروز صحبت  شد واقعاً قیمت  خوبی داشت و صف خرید شد  . دفارا  نیز اگر باز شود  همین  شرایط را  دارد و به نظر او  نیز صف خرید  خواهد شد  امروز کمی دیر باز شد . در سوی دیگر دکیمی نیز امروز باز می شو.د  سهم  در مجمع تقسیم  سودش  خیلی بالانبود و ۱۱۰۰  ریال  تقسیم  کرد . به نظردر قیمت های ۵۵۰۰  ۵۶۰۰ ریال  اگر دکیمی قرار گیرد  برای خرید  می تواند  گزینه  مناسبی باشد  .در این گروه  دارویی سبحان در ۶۲۰۰  ریال  نیز یکی از گزینه های خوب بازار است . در مجموع  شرایط خوبی در گروه دارو  حاکم  است  و می توان  روند خوبی را در سهم  شاهد  بود  .

در گروه  پتروشیمی تبدیل شدن  سهام  افزایش سرمایه  شخارک  به  سهم  چالش سهم  است  به نظر در کوتاه مدت  فروش منطقی تر است  . زمزمه هایی شنیده م شود  که  گزارش پردیس گزارش خوبی در ۶ ماهه خواهد بود  . به نظر این  سهم  را نیز باید با توچه  به  پی به ای مناسب زیر نظر داشت  . در این  گروه  شیراز اخر امسال  طرح  توسعه کلید می خورد که  برای سال ۹۵ سود  شیراز رشد خوبی  خواهد کرد  . در پارسان و غدیر هنوز امید  هست  که  سود  رشد بالایی را داشته  باشد و البته  پی به ای نیز پایئن  است  برای نگاه  داشتن  غدیر و پارسان  یکی از بهترین گزینه هاست  به خصوص پارسان  با دید  سود نقدی گرفتن  . در مورد  این  گروه  خبر مهمی که  گویا  قرار است  هفته دیگر اعلام  شود  بحث نرخ خوراک  است که از ۹ تا ۱۳ سنت  متفاوت  است  .

امروز ومعادن  را خوب میخریدند  به نظر سهم دیگر چیزی برای از دست  دادن  ندارد و ۱۳۹۰  و ۱۴۰۰  ریال  حداقل قیمت های سهم  است  . در این  گروه  کچاد هم  برای خرید خوب است  . در کنار ان  باا  قرار دارد  که  به  قیمت های منطقی رسیده است  .

امروز دقایق اخر فاذر را  بسیار خوب می خریدند  انکسی که این  طور فاذر میخرد  به نظر بازی نوسانی خوبی را  روی سهم  پیاده خواهد کرد  . فعلاً به نظر کف سهم  روی ۲۸۰۰  بسته  شده است  .

وتوشه  را  زیر نظر داشته  باشید  شرایط خوبی را  برای نوسان می تواند  داشته  باشد  از سوی دیگر ابسال  هم  شرایط خوبی خواهد داشت  .

در کنار این  شرکت ها تایرا  بازهم  امروز منفی بود هر چند  ۱۲% تعدیل مثبت  را  رو کرد ولی بازار به او  بی اعتماد است

بکاب امروز مثبت  بود مراقب سهم  باشید  چیزی در دلش نیست . بترانس هم  منفی بود  مراقب این  سهم هم  باشید  او نیز محکوم  به  کاهش است  فعلا

در مپنا اگر بازار ۱۰ دقیقه  دیگر ادامه  داشت  با  رنج های مثبتی در سهم  مواجه  می شدیم  به نظر فضای این  سهم نیز با  توجه  به توافق و خبرهای اتی برای یک  رشد مساعد  خواهد بود .

گزارش را  با  مبین  تمام  می کنیم  این  روزها  مین  پر حجم  است  سهم  با  پی به ای و قیمت خوب کم کم  کمیاب می شود  برای حقوقی واقعاً خرید سهم  مبین  ارزشمند  است و ان  را  زیر نظر داشته  باشید  .

 

 

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲ تیر ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم