گزارش بازار یکشنبه ۱۰ خرداد ۹۴

گزارش بازار یکشنبه ۱۰ خرداد ۹۴

نوید خاندوزی
خرداد ۱۰, ۱۳۹۴
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

گزارش بازار یکشنبه ۱۰ خرداد  ۹۴

یخ زدگی معاملات!

گزارش بازار بتاسهم ۱۷:۰۰  امروز بازار روز خوبی را نداشت  . درست  پس از مذاکرات  شرایط سهم  ها و بازار تغییر کرد و در پیش بودن  تعطیلات  نیز فشار مضاعف بر بازار را  بیشتر کرد  . واقعاً امروز زبانمان  بسته است که  چه  بگوییم  بازاری سراسر رکود و کاهشی  که در این  شرایط  چیزی جز کرختی  و بی اعصابی  نصیب سهامداران و تماشاچیان  ان نمی شود  . وضع  بازار امروز حرف خاصی برای گفتن  باقی نگذاشته  بود و به نظر فضای بازار در این  شرایط  فقط و فقط خوراک  مسافرت است  . به نظر عزیزان  اگر از پای سیستم  بلند شوند و به همراه خانواده  هوایی بخورند  چیز زیادی از دست  نمی دهند  این  شاید در حال حاضر بهترین  پیشنهاد  باشد  .

در واقع در حال  حاضر بازار به مانند  اقتصاد کشور دچار یک  یخ  زدگی شده است  یخ  زدگی که همه چیز را در پیروزی مذاکرات  می بیند و چاره ای نیست  جز این  که  به این  طرز فکر  سر تعظیم  فرود  بیاوریم و قط نظاره  گر باشیم

امروز حتی خبرهایی از کاهش بهره  مالکانه ، خبرهای سیاسی مثبت ، نشستن  ظریف وکری ، طرح  جدید کمک  به تولید ، رشد دلار  و هر چیز دیگری را که  فکرش را  بکنید  هم  رسید  ولی بازار بازراه  خود را می رفت . دیگر اینقدر بی حسی هم  خوب نیست و ادم  را  متعجب می کند …

امروز پس از پایان  بازار خبر امده  بود  که جان  کری تصادف کرده است  . دوستی می گفت  خب به  سلامتی بهانه  فردای منفی بازار هم  جور شد .

به هر حال بازار امروز حرفی برای گفتن  نداشت و فضای خاصی بر ان  حاکم نبود جز این  که  ابتدای امر کمی مثبت و رفته  رفته  با گذشت  بازار فضا  منفی تر شد و حتی در نیم  ساعت  اخر این  شدت  منفی بالاتر بود .  فردا و پس فردا  که  مشخص است  به دلیل ماهیت  تعطیلات  بازار سعی می کند  کمتر به  سراغ  خرید برود و شاید حتی بیشتر موج فروش را  ترغیب کند .

و اما در شاخص امروز بازار در شاخص هم  شانس نداشت و با  کاهش ۱۹۱  واحدی یک  روز سخت  را  تجربه کرد  . انتظار ما از شاخص ریزش نبود ولی رخ  داد  . در این  ریزش فارس ملت  شپنا  امید شبندر و تاپیکو  تاثیر منفی داشته و اثرات  مثبت تقریباً کم  بودند و یا اگر هم  بودند  انقدر ضعیف بودند  که موثر نبوده  .

و حالا  سری به  حاشیه های بازار میزنیم  که  به نظر حاشیه های بازار امروز کم  رنگ  تر از روز قبل است  … به خصوص پس از مذاکرات  اخیر …

امروز یک  خبر خوب امد … ولی بازار به ان  واکنشی نشان  نداد . مقامات غربی به خبرگزاری رویترز اعلام کردند که کشورهای گروه ۱+۵ (آمریکا، انگلیس،‌فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) در خصوص شیوه احیای تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران در صورتیکه تهران شرایط توافق نهایی هسته‌ای را نقض کند، به توافق رسیدند و مانع اصلی در مسیر توافق قبل از پایان مهلت ۳۰ ژوئن را از میان برداشتند.طبق این گزارش، تفاهم جدید در خصوص احیای سریع تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران، کشورهای ۱+۵ را به توافق احتمالی هسته‌ای با ایران نزدیک‌تر کرده است. با اینحال همچنان موانعی در مسیر مذاکرات باقی مانده است که شامل دسترسی سازمان ملل به تأسیسات نظامی ایران می‌شود.

آماده ارسال اورانیوم به روسیه هستیم خبرگزاری تسنیم: یک مقام ارشد در تیم مذاکره کننده ایرانی می‌گوید تهران آماده است تا اورانیوم غنی‌شده در ایران را به روسیه منتقل کند. گزارش خبرگزاری مهر، سیدعباس عراقچی در گفتگو با خبرگزاری ریانوستی روسیه گفت: تهران آماده همکاری با روسیه برای فراهم کردن اورانیوم است و از نمایندگان شرکت روس اتم- شرکت دولتی اتمی روسیه- دعوت کرده است تا درباره جزییات این همکاری با ایران گفت و گو کنند.وی افزود: همکاران ما در سازمان انرژی اتمی ایران با همکاران روس خود در جریان آخرین دور از مذاکرات وین گفتگو کرده و از حضور آنها در تهران برای همکاری های آتی استقبال کرده اند.

در همین  راستا  امروز خبر رسید  که وزرای خارجه ایران و روسیه پنجشنبه این هفته در حاشیه نشست امنیتی سازمان همکاری شانگهای در مسکو دیدار می‌کنند.

دیشب در برنامه خبری نکاتی منتشر شد  که نشان  می دهد  برخی از درخواست های طرف مقابل چقدر خاص است  … علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران تایید کرد که در صدر فهرست درخواست بازجویی آژانس از مقام ها و دانشمندان نظامی ایران قرار دارد.حامد علوی، ایران هسته ای- علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران تایید کرد که در صدر فهرست درخواست بازجویی آژانس از مقام ها و دانشمندان نظامی ایران قرار دارد.شمخانی شنبه شب در برنامه نگاه یک گفت که غیر از وی ۲۳ نفر دیگر هم در این لیست قرار دارند.اشاره شمخانی به فهرستی است که گروه ۱+۵ حدود دو هفته پیش به تیم مذاکره کننده ایران تحویل داده و خواستار دیدار با آنها شده است.شمخانی گفت چنین اجازه ای به آژانس داده نخواهد شد.کارشناسان در تهران می گویند فهرستی که ۱+۵ به ایران داده، در واقع یک فهرست توافق شده میان تیم ایرانی و ۱+۵ برای رسیدگی به موضوع PMD (ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای ایران) بوده است.عباس عراقچی هفته گذشته این موضوع را تایید کرد که یک توافق درباره PMD میان ایران و ۱+۵ وجود داشته و فهرست ۲۳ دانشمند و مقام دفاعی ایران هم در همین راستا از سوی تیم ایرانی دریافت و به تهران آورده شده است.این در حالی است که ظاهرا تیم مذاکره کننده اختیاری برای این توافق نداشته است.علاوه بر این، برخی منابع در تهران به «ایران هسته ای« گفتند موضوع، به بازجویی از ۲۳ دانشمند و مقام دفاعی ختم نمی شود و ۱+۵ خواستار دیدار از ۵ مکان نظامی در تهران هم شده است.شنیده های «ایران هسته ای» حکایت از آن دارد که فقط یکی از این مکان ها در پارچین قرار دارد.آژانس در آخرین گزارش خود نوشته است علاوه بر افراد و مکان ها، خواستار دسترسی به اسناد و تجهیزات نظامی ایران هم هست.

دیروز خبرهای مذاکرات  ظریف و کری از همه  مهم  تر بوده  است  . واقعاً عکس ظریف و کری وقتی نشسته اند و حرف می زنند  نقطه  قوت قلبی برای بازار است  …  اما  پس از مذاکرات  عباس عراقچی نقش مصاحبه  کننده را داشت  . عضو ارشد تیم مذاکره کننده درباره مذاکرات امروز در ژنو با حضور کری و ظریف گفت: در این نشست در حضور وزرای خارجه ایران و آمریکا یک بار دیگر به طور کامل همه موضوعات مرور شد، با این شرایط همچنان اختلافات و تفاوت‌ها باقی است. سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان پس از پایان مذاکرات یک روزه وزرای خارجه ایران و آمریکا در ژنو گفت: در این نشست در حضور وزرای خارجه ایران و آمریکا یک بار دیگر به طور کامل همه موضوعات مرور شد، با این شرایط همچنان اختلافات و تفاوت‌ها باقی است.وی در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما در ژنو افزود: قرارشد دور بعدی مذاکرات پنج شنبه این هفته با حضور معاونان و کارشناسان ۱+۵ با ایران در وین ادامه یابد. این درحالی است که یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا روز شنبه در ژنو گفته بود: در مذاکرات هسته ای ایران و ۱+۵ طی هفته های اخیر در وین برای تدوین پیش نویس توافق سیاسی همچنین سه ضمیمه فنی، پیشرفت اساسی به دست آمده است.این دیپلمات آمریکایی در جمع خبرنگاران با تاکید بر مناسب بودن روند جاری گفت و گو ها برای رسیدن به توافق تا ۳۰ ژوئن یادآور شد که برنامه کاری جان کری وزیر خارجه آمریکا در ماه ژوئن (خرداد/تیر) به منظور تمرکز بیشتر وی بر موضوع مذاکرات هسته ای،تنظیم شده است.البته  اگر حالا  پایش خوب شود !! وی تاکید کرد: بسیاری از تصمیم های باقیمانده سیاسی است، به همین دلیل کری باید بیشتر در مذاکرات حضور داشته باشد و ممکن است از این پس،نشست های بیشتری در وین برگزار شود.یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا گفت:در مذاکرات هسته ای ایران و ۱+۵ طی هفته های اخیر در وین برای تدوین پیش نویس توافق سیاسی همچنین سه ضمیمه فنی، پیشرفت اساسی به دست آمده است. بر پایه این گزارش یک دیپلمات غربی نیز نظارت بر سایت های نظامی توسط بازرس های آژانس بین المللی انرژی اتمی و ملاقات با دانشمندان هسته ای ایران را ضروری دانست و گفت: اگر آژانس به این اماکن دسترسی نداشته یا با دانشمندان هسته ای ملاقات نکند، مشکل ساز می شود. دسترسی آژانس به این سایت ها باید کامل باشد تا از مفقود شدن هر چیزی مطمئن شود.

مقام وزارت خارجه آمریکا نیز با بیان این نظر گفت که بدون اجازه دسترسی به سایت ها ما توافق را امضا نمی کنیم.

عراقچی هم  صحبت  کرده است  . وی تاکید کرد که بحث مصاحبه با دانشمندان و بازرسی از مراکز نظامی به طور کامل منتفی است ولی در چارچوب رویه هایی که پروتکل الحاقی پیش بینی کرده گفتگوهای ایران و ۱+۵ ادامه دارد.عراقچی گفت: هنوز هیچ توافقی نه قبلا به دست امده بود و نه الان به دست امده ، گفتگو ها و بحث ها ادامه دارد. نحوه اجرای پروتکل الحاقی از موارد مورد اختلاف است که در حال صحبت درباره ان هستیم.سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای، نحوه اجرای پروتکل الحاقی را یکی از موارد اختلافی ایران و ۱+۵ عنوان کرد و گفت: امیدواریم در گفت و گوی یک روزه ژنو راه حلی برای اختلافات پیدا شود.عضو ارشد تیم مذاکره کننده کشورمان پیش از آغاز مذاکره ایران و آمریکا بر سر روند نگارش متن توافق جامع گفت: نشست دو جانبه امروزگفتگویی درباره موضوعات محتوایی و مسایلی است که هنوز برای آن ها راه حلی پیدا نشده است عراقچی افزود: موضوعات و مسائلی هست که همچنان برای آنها دنبال راهکار هستیم و امیداریم نشست امروز به یافتن راهکارها کمک کند.

اما  گفته می شود جدول اجرای همزمان لغو تحریم ها و اقداماتی که ایران باید انجام دهد از جمله محورهای مذاکره عراقچی و روانچی در وین بود.در دور ششم که از پنج شنبه در وین انجام می شود، تیم های کارشناسی هم به ریاست حمید بعیدی نژاد و استفان کلمنت بر روی ضمائم متن توافق جامع کار خواهند کرد.
یک  دیپلمات آمریکایی در جمع خبرنگاران با تاکید بر مناسب بودن روند جاری گفت و گو ها برای رسیدن به توافق تا ۳۰ ژوئن یادآور شد که برنامه کاری جان کری وزیر خارجه آمریکا در ماه ژوئن (خرداد/تیر) به منظور تمرکز بیشتر وی بر موضوع مذاکرات هسته ای،تنظیم شده است.وی تاکید کرد: بسیاری از تصمیم های باقیمانده سیاسی است، به همین دلیل کری باید بیشتر در مذاکرات حضور داشته باشد و ممکن است از این پس،نشست های بیشتری در وین برگزار شود.

یک خبر خوب دیگر امروززمزمه های  پایان  جنگ در یمن  بوده است  . روزنامه سعودی الشرق الاوسط مدعی شد که توافق اولیه بین انصارالله و عربستان برای پایان بحران یمن و آغاز روند سیاسی انجام شده است.به گزارش فارس، روزنامه الشرق الاوسط عربستان مدعی شد که انصارالله و ائتلاف سعودی بر سر اتمام بحران و شروع روند سیاسی به توافق رسیده‌اند. این روزنامه به نقل از منابع خبری و فعالان یمنی همچنین مدعی شد که طبق این توافق «منصور هادی» به قدرت باز خواهد گشت و گفت‌و‌گوهای سیاسی پس از آن آغاز خواهد شد. در این توافق ادعایی، طرفین به تقسیم یمن به ۲ اقلیم به جای ۶ اقلیم رضایت داده‌اند.

در خبرهای اقتصادی یک  اظهار نظر بیشتر مورد  اهمیت  بود  .

امروز یک  خبرخوب داشتیم  که  کسی ان  را ندید … قائم مقام بانک مرکزی در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی بازپرداخت بدهی کلان دولت به بانک‌ها خاطر نشان کرد: با تصمیمات گرفته شده پرداخت بدهی دولت به بانک‌ها از طریق انتشار اوراق خزانه اسلامی که به زودی منتشر می‌شود، انجام خواهد شد.کمیجانی توضیح داد: اوراق خزانه اسلامی در میان پیمانکاران بابت تسویه بدهی دولت تقسیم و دارای سررسید سه ساله است که می‌تواند به بازار سرمایه برگردد. وی در مورد این‌که آیا انتشار اوراق برای تسویه بدهی دولت به دلیل ضعف در پرداخت نقدی است، گفت: بله ضعف در پرداخت نقدی موجب بخشی از دلایل ما برای بازپرداخت این بدهی از طریق اوراق است که نسبت به آن و واکنش بازار امیدواریم.

سخرانی دکتر نیلی  و نمودارهایی که نشان از افزایش موجودی انبار صنایع بورسی که نشان از کاهش تقاضا در اقتصاد است . این  واقعیت  بازار و اقتصاد ما هم  هست .

در سایر خبرهای اقتصادی شاخص بهای تولیدکننده در ایران در دوازده ماه منتهی به اردیبهشت ۱۳۹۴ به میزان ۱۲٫۹ درصد افزایش پیدا کرد. – شاخص بهای تولیدکننده در ‌ایران در اردیبهشت ۱۳۹۴ به عدد ۲۱۱٫۱ رسید که نسبت به ماه قبل۱٫۰ درصد افزایش یافت. – این شاخص در اردیبهشت ۱۳۹۴ نسبت به ماه مشابه سال قبل معادل ۶٫۰ درصد افزایش داشته است. ادامه روند نزولی نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه بخش تولید در حالی رخ داده که نرخ تورم مصرف‌کننده از شهریورماه پارسال روندی صعودی داشته و در اردیبهشت‌ماه به ۱۶٫۲ درصد رسیده است. بدین ترتیب، فاصله نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه تولید و مصرف در این ماه به بیش از ۱۰ درصد رسیده است که شکافی کم‌سابقه و قابل توجه است. تورم تولیدکننده در ادبیات اقتصادی به عنوان «شاخص‌ پیش‌نگر» تورم مصرف‌کننده شناخته می‌شود و انتظار نمی‌رود چنین فاصله‌ای میان دو شاخص یادشده وجود داشته باشد. بررسی شاخص‌های جزئی تورم بخش تولید در اردیبهشت ۹۴ نشان می‌دهد که پایین بودن تورم بخش ساخت (صنعت) همچنان مهم‌ترین عامل افت کلی نرخ تورم تولیدکننده بوده است.

در حوزه تورم  رئیس پروهشکده پولی و مالی از ترسیم نقشه راه کنترل تورم در ۲ سال پیش رو خبر داد و گفت: پایداری متوسط تورم سالانه کشور در محدوده ۲۰ درصد و تورم ماهانه در محدوده یک و نیم درصد در مقیاس بین المللی باور نکردنی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، فرهاد نیلی در بیست و پنجمین همایش سیاست‌های پولی و ارزی گفت : کاهش مستمر تورم در شش فصل منتهی به زمستان ۹۳ درصد دستاوردی قابل تقدیر است.
فرهاد نیلی افزود : در ۲۶ سال پس از پایان جنگ تحمیلی تا انتهای پارسال متوسط قیمت‌هایی که مصرف‌کنندگان با آن‌مواجه بوده‌اند در مجموع ۱۰۶ برابر شده و قدرت خرید یک اسکناس ۱۰هزارریالی به ۹۴ ریال تنزل یافته است.
نیلی اظهار داشت : در جهان امروز مدت‌هاست که تورم بالا دیگر عادی تلقی نمی‌شود. مطابق آمارهای بانک جهانی، در سال ۲۰۱۴۳ در میان۱۴۴ کشوری که داده تورم برای آن‌ها گزارش شده، ایران دارای رتبه ۱۴۲ بوده است و تنها اقتصادهای بلاروس و مالاوی تورمی بالاتر از ایران داشته‌اند.
وی گفت : سال ۲۰۱۳ نیز در میان ۱۷۹ کشور، تورم ایران در رتبه ۱۷۸ تنها قبل از ونزوئلا قرار داشته است.

نوبخت دیروز یک  صحبت  جالب داشت  که در صورت توافق در مذاکرات ۱۰۰ میلیارد دلار به منابع اقتصادی کشور وارد می شودمعاون رییس جمهوری و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با بیان اینکه امروز شش کشور بزرگ دنیا در مقابل مردان دیپلماسی متعهد شدند ولی این تیم تحریم ها را با حفظ عزت نظام می شکند ، گفت: در صورت توافق در مذاکرات ،۱۰۰ میلیارد دلار به منابع اقتصاد کشور تزریق می شود.در صورت توافق در مذاکرات ۱۰۰ میلیارد دلار به منابع اقتصادی کشور وارد می شود
در بازار دلار نیز روند  دلار صعودی شده است و به نظر اگر به  سمت  ۳۳۳۰  و ۳۳۴۰ حرکت  کرد  باردیگر بازار روی سهم های دلاری امیدوار تر می شود  .  ولی اگر این  تب فروکش کند  بازار هم  ارام  خواهدشد .  به نظر رشد قیمت  دلار در این  فضا  منطقی می باشد .

ولی قبل از شروع  گزارش بازار نکته ای را  بگوییم  خیلی ها در بازار بریده اند …  حوصله خیلی ها  سر رفته است واقعاً رکود کم کم دارد  به عدد  ۲۰  میرسد  قبل تر ها  می گفتند  سیکل بازار ۱۶ تا  ۱۸  ماهه است  . واقعاً به داد  بازار باید  رسید  و البته  هیچ کسی هم  صدای سهامداران  را  نمی شنود .

خوشبین به داروییها!!!

بازار به داروییها کمی خوشبینتر شده است روند کاهشی هزینه ها باعث شده تا دارویی ها خوشبین به سال ۹۴ شوند البته روند افزایش نرخ ارز مرجع و گمانه زنیهایی در خصوص تک نرخی شدن ارز شکل گرفته مانع از روند صعودی پایدار داروییها شده است

دارویی جابر همانطور که اشاره داشیم هدف قیمتی ۹۲۰ تومانی را دنبال میکند سهم ارام ارام خود به قیمتهای ۹۰۰ تومان نزیک میسازد به خصوص اینکه شنیده میشود برخی از اقلام انتی بیوتیک های نسبل سوم شرکت با افزایش نرخ خوبی همراه شده اند

فاصله گرفتن دارویی البرز از قیمتهای ۱۱۵۰ تومان میتواند قیمتهای ۱۲۵۰-۱۳۰۰ تومانی را برای این سهم به ارمغان بیاورد دالبری که میتواند حتی با تعدیل مثبت عایدی هم به واسطه افزایش تولید و فروش و هم تولیدات جدیدش همراه شود

گروه دارویی بسحان که این رزها در کف قیمتی در حال معامله میباشد امروز معاملات بهتری را تجربه کرد این سهم دارویی قصد دارد تا در اولین گام در سطوح قیمتی بالای ۶۲۰ تومان تثبیت شود

مصوبه ای شیرین برای سیمانیها!!!

تسعیر بدهی ارزی سیمانیها با نرخ سال دریافت تسهیلات باعث شده تا تهدید جدی بدهی های ارزی سنگین و شناسایی زیان تسعیر ارز از سر سیمانیها رفع شود سیمانیهایی که اگر افزایش نرخ هم چاشنی این خبر مثبت شود میتوان به اینده انهاخوشبین بود

سیمان شرق از قیمتهای ۱۰۰ تومانی با برگشت روند همراه شد وضعیت بنیادی سهم چندان مناسب نبوده و در صورت عدم افزایش نرخ سیمان تعدیل منفی دیگری از سهم بعید نمیباشد کاشه فروش عمده دلیل کاهش سوداوری در این شرکت میباشد به نظر میرسد فعلا کف قیمتی ۱۰۰ تومانی برای سشرق بسته شده است

سیمان تهران فعلا روند نوسانی را بین دو سطح قیمتی ۲۴۰-۲۶۰ تومانی را در پیش گرفته است این سهم سیمانی جای رشد قیمتی خوبی در صورت افزایش نرخ سیمان خواهد داشت بازار تنها نگران گزارش ۱۲ماهه سهم و عدم تحقق سود سال ۹۳ در این شرکت سیمانی میباشد

سیمان خوزستان اوضاع خوبی ندارد این سهم با توجه به اوضاع عراق ترس از کاهش سود دارد سخوزی که گزارش ۳ ماهه اش بسیار سرنوشت ساز خواهد بود این سهم سیمانی به نظر میرسد تلاش دارد تا در قیمتهای کمتر از ۳۴۰ تومانی تثبیت نشود

خودروییهای لنگان!!!

در گروه خودرو شاهد معاملات ارامی بودیم خودرویها با توجه به اخبار و تغییر و تحولاتی که در انها در حال شکل گیری میباشد سال ۹۴ سال خوبی برای انها خواهد بود اما جو بازار فعلا مانع از رشد قیمتی انها شده است و شاهد معاملات لنگان لنگان خودروییها هستیم

امروز گروه بهمن عقب گرد کرد این سهم علی رغم پتانسیلهای بنیادی فراوانی که دارد به دلیل جو منفی نتوانست به رشد قیمتی خود ادامه دهد متاسفانه بازار این روزها به اخبار بنیادی و تحولات سهام کمتر توجه و بیشتر معاملاتش بر احساس و نوسانات کوتاه استوار شده است . البته این  سهم  از نظر بنیادی هنوز یکی از بهترین های گروه  است  .

پارس خودرو تلاش دارد تا به قیمتهای بالای ۸۰ تومان بازگردد برای پارس خودرو در سال ۹۴ نمیتوان امید زیادی داشت چه بسا این شرکت برای عملکرد ۳ ماهه با زیان هم همراه شود پارس خودرویی که تنها امیدش به تولیدات جدیدش میباشد که فعلا از انها نیز خبری نیست

ایرانخودرو قصد احداث سایتی با ظرفیت تولید ۲۰هزار دستگاه خودرو را را در کشور عمان دارد اما بازار به این خبر هم واکنش چندانی نشان داد عدم تاثیر گذاری بالای این سایت در ایرانخودرو و ظرفیت تولید پایینش باعث شد تا بازار روی خوشی به این خبر نشان نداده و ایرانخودرو همچنان برای رشد قیمتی در انتظار محرک های بنیادی قویتر باشد

در مورد  قطعه  سازها نیز امروز ختور در قیمت های ۵۸۰۰  ریال  می تواند  مورد توجه  باشد .همچنان در بین  شرکت ها ختور خکار خمحرکه  خمهر خپویش برتر هستند  . خمحرکه  امروز صف خرید شد  . در خمهر نیز اطلاعات  جالبی امده است  .  بالاخره  خمهر نیز قرار شده  گزارش ماهانه  بدهد و این  خبر بسیار خوبی است  در بین  قطعه  سازی ها  روند  تولید و فروش ان  درست  به مانند  خودرو  اوج  گرفته است  . این  سهم  را در این  قیمت ها  می توان  مناسب دانست  . خمحرکه نیز دیگر سهم  قطعه  سازی  است  که دراین  قیمت ها  مناسب است  .

به خاطر دارید حتمان  روی خکار ختور خپویش زیاد  در سایت صحبت می شد . حالا  نوبت  ختور بود که در گزارش ۱۲ ماهه خودی نشان  دهد . شرکت  با  رشد فروش  و کاهش هزینه های مالی سود خود را از ۱۰۳۱ ریال  به ۱۲۷۷ ریال  رساند . جالب است  که  سود  سال ۹۴ حدود ۹۰۱ ریال  پیش بینی شده  که در گزارش ۳ ماهه  این  سود نیز تعدیل می شود .

 

تب سرد پالایشی ها!!!

در نمادهای پالایشی شاهد تب سرد پالایشی ها بودیم نمادهایی که فعلا حتی با اخبار افزایش سرمایه هم نتوانسته به خود امده و تنها انتظار گزارشات ۱۲ ماهه را میکشند

تب افزایش سرمایه پالایش نفت تهران سریعا خوابید کمتر کسی فکرشرا میگرد با توجه به پتانسیل افزایش سرمایه خوبی که در شتران پیش امده این سهم تنها یک روز مثبت باقی بماند شترانی که فعلا باز به سمت حمایت ۸۲۰ توماین عقب گرد میکند

پالایش نفت لاوان به محدوده حمایتی ۸۲۰ تومانی نزدیک شده است قیمتهایی که بارها باعث تعادل و برگشت روند این سهم پالایشی شده است شاوان میتواند با برگشت روند به سطوح قیمتی ۸۶۰ تومانی بازگردد

پالایش نفت بندرعباس در قیمتهای ۴۸۰ تومان همچنان با روند منفی همراه میباشد سهم با چنگ و دندان قصد دارد تا قیمتهای ۴۸۰ تومانی را حفظ نماید ششبندر فعلا جای افت قیمتی زیادی ندارد اما از سوی دیگر تا تکلیف گزارش ۱۲ ماهه اش مشخص نشود جای رشد قیمتی بالایی هم نخواهد داشت

شاخص سرمایه گذاری ها!!!

سرمایه گذاریها این روزها همچنان چشم و امیدشان به شاخص میباشد شاخصی که فعلا در گرمای تابستان یخ بسته و باعث عدم تحرک سرمایه گذاری ها نیز شده است

سرمایه گذاری بوعلی کع با فروش سهام شرکت زیر مجموعه خود قصد افزایش سرمایه سنگینی هم دارد در قیمتهای ۱۷۵ تومانی با حمایت همراه شد این سهم سرمایه گذاری فعلا بین دو سطح قیمتی ۱۶۰-۱۸۰ تومان در نوسان میباشد

سرمایه گذاری سایپا با افت قیمتی به سطوح ۱۰۰ تومانی نزدیک میشود این سهم سرمایه گذاری به نظر نمیرسد قصد شکست حمایت ۱۰۰ تومانی را داشته باشد این سهم با پتانسیل رشد قیمتی خوبی در صورت برگشت روند خودروییها مواجه میباشد

توسعه صنعتی این روزها با کاهش قیمتی فایرا از یک سو و کاهش ارزش ان ای ویش از سوی دیگر حال و روز خوبی نداشته و به زیر قیمتهای اسمی امده است فعلا نمیتوان رشدی برای این سهم سرمایه گذاری جز نوسانات مقطعی انتظار داشت

چهارگوشه بازار!!!

الومینیوم ایران امروز پس از مدتها روند اصلاحی با نوسانات مثبت همراه شد افت قیمت فروش محصولات شرکت در بورس کالا به دلیل افت قیمتهای جهانی الومینویم باعث ریزش قیمتی سهم شده است امری که در صورت تداوم باعث کاهش سود فایرا در سال ۹۴ خواهد شد فایرایی که شاید رشد قیمت دلار در صورت رشد مناسب تنها امیدش میباشد

پتروشیمی شازند در این قیمتها واقعا مفت است سهم برای سال ۹۴ هم تولیدات جدید دارد و هم با اورهال انجام شده با رشد تولید و فروش همراه خواهد شد پی بر ای فعلی برای شازند بسیار نازل بوده و به نظظر میرسد با انتشار گزارش عملکرد ۳ماهه و در صورت پوشش مناسب بودجه با رشد قیمتی خوبی همراه شود

فولاد هرمزگان علی رغم وضعیت بنیادی نامناسبی که دارد با حمایتهای فولاد مبارکه جلوی افت قیمتیش گرفته شده است روند سهم فعلا نوسانات ارام در محدوده قیمتی ۱۴۰ تومانی میباشد به خصوص اینکه این سهم فولادی فعلا تنها امیدش برای رشد قیمتی معامله بلوکی است

 

واقعاً مانده ایم  با این  بازار چه  کنیم و چه  بگوییم  … خیلی گزارش خواندن  هم  فایده  ندارد  بهتر است  بیشتر سرگرم  تفریحات  دیگر باشید … دیدن  بازار خود  به اندازه یک فیلم  ترسناک  از ادم  انرژی می گیرد .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۰ خرداد ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم