گزارش بازار چهار شنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۲

گزارش بازار چهار شنبه 11 ارديبهشت 92

نوید خاندوزی
اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۲
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

گزارش بازار چهار شنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۲

شاخص در رالی فرمول ۱!

گزارش بازار – بتاسهم ۱۷:۱۰  امروز چهارشنبه  ۱۱ اردیبهشت ماه ، بازار سرمایه  بر خلاف رویه هفته های گذشته  که  پس از یک  دوران  تند  بازدهی کمی استراحت می کرد امروز از این  استراحت  کوتاه  امد  و شاخص گویی در یک  رالی فرمول یک حرکت  کرده و هر روز سرعتش بیشتر می شود . اما  امروز عزیزان کمی صبوری کنند  تا مقدمه  بازار را  به شرایط و حال و هوای این  روز ها اختصاص دهیم و در متن  گزارش بازاردر مورد  سهم ها  صحبت  خواهیم کرد .

قبل از هر چیز باید اذعان  داشت  که مطابق تحلیل ها و نوشته های قبل ما  معتقدیم  که  امسال  یکی از طلایی ترین دوران  بازار سرمایه خواهد بود اما افت خیز نیز جز ذاتی این  برنامه است . تجربه در بازار نشان  داده هر جا بازار از مسیر عقلانی به مسیر هیجانی گام  برداشته  پس از چند روز و به مدت  چند هفته  رکود  به  سراغ  او امده است که  با  ریزش توام  شده است .

بازهم  تاکید می کنیم  به نظر حقیر بازار سرمایه در مسیر خوبی قرار گرفته  که  وضعیت و اخبار مثبت مجلس، تحولات  اقتصادی ، حمایت خوب حقوقی ها  و اخبار بنیادی دست در دست  هم  رونق این  بازار را  رقم  زده است اما این  رونق باید با  یک  اصول و مبانی درستی در بازار حرکت  کند .

دیروز در حال دیدن  صحنه های ورزش از یکی از شبکه های رسانه ملی بودیم… ورزش صخره نوردی بود. ورزشکار با  حوصله و مشقت  فروان در حال  طی کردن  مسیری عمودی و تقریباً دیوار صاف بود  . نشان می داد  که  فرد  با  دقت گام  بعدی خود را  برنامه  ریزی می کرد جای پای خود را محکم می کرد و حرکت می نمود . سقوط برای او  یعنی پایان  کار و بی انگیزگی و در بهترین حالت  آغاز مجدد . این  ورزش این  ایده  را در ذهن ما  شکل داد که  بازار هم  باید به این  شکل رفتار کند بدین معنی که  اگر بخواهیم  یک  مسیر را  با  سرعت طی کنیم و بدون دقت  گام  برداریم  کوچکترین اشتباه  سقوط را  برای ما  رقم می زند . ما  باید جای پای خود را محکم کنیم و در مسیر بعدی گام  بردایم  از سرعت های زیاد پرهیز کنیم . حقیقت  امر این  است که  سرعت  رشد بازار کمی نگران کننده است و این  سرعت ها  معمولاًً یا  رکود های طولانی و یا ریزش با یک  خبر منفی را در پی دارد .

امیدواریم  بازاردر یک  مسیر منطقی گام  بردارد و بتواند از این  هیجانات  فاصله  بگیرد . او شبیه  ادمی شده  که  با  سرعت در حالی طی کردن  این  بدنه  و صخره است اما هنوز جای پای خود را محکم  نکرده  . امیدواریم  با  یک برگشت و ورود  و خروج  برخی افرادی که  بازدهی بالایی گرفته و ترکیب جدید در خرید این  جای پا نیز محکم  شود .

در ادامه همین  روند  یک  نکته کلی از دو هفته ، دو ماه و سپس چند ماه  بازار داشته  باشیم  .

هر چند تکرار مکررات  است اما  باردیگر بیان می شود . این  فقط یک  پیش بینی است  و باید شرایط بازهم فراهم  شود . بازار با این گارد ی که  گرفته است  ممکن است  شنبه دو روز و یا حتی یک  روز استراحت  کند اما  باردیگر مسیر رشد را در پیش می گیرد . و یک  هفته ی بعد نیز بازار مثبت است اما تحولات از اواخر هفته  آغاز می شود جایی که ماراتن  ریاست جمهوری آغاز شده و ایست احتمالی بازار را خواهیم داشت . تاکید می شود  ریزش در هر ابعادی انقدر بالا نخواهد بود چرا که نقدینگی فعلی جامعه  ان  را می بلعد . این  ایست و رکود  با افت و خیزهاو خبرهای مختلف در طول دوره تا انتخابات ادامه خواهد داشت و حتی از نیمه خرداد  به  بعد تقریباً بازار نیمه تعطیل و حقوقی ها  در رکود هستند . جریان  بورس پس از انتخابات جالب است  . پیش بینی این  خواهد بود که  بسته  به  فرد جدید سیاست بازار تغییر خواهد کرد اما  احتمالاً ابتدا  کمی رکود و باردیگر مسیر رشد را  با  سیاست های اقتصادی دولت همراه خواهد کرد  . جو روانی انتخابات  چند هفته است و پس ازان  منتظر تغییرو تحولات  خواهیم  بود و بازهم  ممکن است  یک  رکود  را داشته  باشیم اما احتمالاً از مهر ماه  بازار دور جدید بازدهی را  آغاز می کند  که جدی و مثبت است  .

به هر حال مسیر بازار مثبت و مسیر رو به  رشدی است  اما در طول این مسیر حتماً نیاز به  استراحت های جدی دارد تا حبابی نشود . این  راهم  تاکید میکنیم  بازار سرمایه  ما  با حباب فاصله  بسیار زیادی دارد و هنوز تا ان  مقطع  راه  بسیار طولانی را در پیش داریم  .

و اما در بازار امروز چه خبر بود …

در بازار انتظار این بود که امروز عرضه  زیاد شود اما  فشار عرضه فقط چند  دقیقه اول را  شامل شد و بعد از ان  بازار سرمایه  با  صفوف خرید شکل گرفته  در پالایشگاه ها  باردیگر مسیر صعودی خود را  در پیش گرفت و یکی از روز های خوب دیگر را  رقم  زد  که بر لب همه خنده  روان  بود .

این  که در بازار امروز چه عواملی باعث برگشت و رونق نسبی بازار بود کمی سخت  است اما تحولات پالایشگاهی ها در بازار سرمایه  عامل بسیار موثری در این  امر بود . گروهی که نبض بازار سرمایه  را در دست گرفته و در کنار پتروشیمی ها بازار را  با  رشد جدی مواجه کرده اند .

اما  برای بازار شنبه …

بازهم  باید گفت  جو اخبار و اطلاعیه های کدال در بازار روز شنبه نیزموثر  خواهد بود اما اگر هم  کمی استراحت  کند و یک  اصلاح  را داشته باشد جای دوری نخواهد رفت .

در مورد  شاخص …

امروز شاخص ان محدوده  که  پیش بینی می کردیم  را  شکست . برخی معتقدند که  شاخص وارد فاز جدیدی شده و به  سمت  ۴۶۵۰۰  حرکت می کند و برخی دیگر معقتدند  بهتر است  برای پیش بینی بازار فردا و یکشنبه را نیز صبر کنیم  .

اما در حاشیه  بازار چه خبر بود …

 بیش از هر چیز در تحولات  سیاسی اخبار مربوط به  سوریه و تهدیدات غرب و همچنین در داخل نیز بحث ریاست  جمهوری و خبر مهم قطعی شدن  عدم  ورود  خاتمی به  انتخابات جلب توجه می کرد . از هفته  بعد اوضاع  تغییر کرده و ما وارد فاز عملی و اجرایی در مورد  انتخابات  می شویم و این خود  ذهن  بازار را  بیشتر درگیر  خواهد کرد . در این  بین اظهار نظر ها جالب است  جایی که  گفته می شود  اصول گرایان تاکید دارند  یک  نفر وارد گود می شود .اظهار نظر روحانی نیز در نوع خود جالب بود . او گفت  ایران قرار نیست تا روز قیامت با آمریکا قهر باشد و رابطه قطع بماند. بلکه در شرایط مناسبی و با حفظ منافع ملی این نوع رابطه باید تغییر کند. در حال حاضر، رابطه ایران و آمریکا خصمانه است. این نامزد انتخابات گفته  ادامه این روند برای ایران، آمریکا و منطقه مسیر درستی نیست. ما باید این تخاصم را به تدریج مهار کنیم و آن را به رابطه تنش آمیز کاهش دهیم و بعد به سوی کاهش تنش حرکت کنیم. مقام معظم رهبری در این شرایط حساس علیرغم اعلام عدم امیدواری، این راه را باز کردند تا تبلیغات دشمن درباره مخالفت ایران با مذاکره خنثی شود.

اما در مورد شرایط خاص اقتصادی باید اذعان  داشت  مجلس در بودحه خوب عمل کرده  و به  سود بازار سوت  زده است و باید صبر کرد که در صحن  علنی بسیاری از موارد  روشن و مشخص شود . در کنار ان  بحث تک  نرخی شدن  روی اعداد  ۲۴۵۰ و بیشتر نیز خبر خوبی برای بازار است و لولوی مرکز مبادلات  از سر بازار رفع می شود .

اما  بازارهای جهانی هم  امروز سر ناسازگاری داشت و باردیگر با کاهش مواجه  شدند که در طلا  در ۱۴۷۴ دلار قرار دارد و نفت هم در ۹۳ دلار جای گرفته است . در فلز مس قیمت  به  زیر ۷۰۰۰ دلار رسیده و اگر ریزش ها ادامه داشته  باشد برای شنبه خبر خوبی نخواهد بود .  در فلز روی نیز قیمت ها کمی کم  شده و در محدوده  ۱۸۴۰ قیمت ها متغیر است  .هنوز عاملی که  بتوان  با  تکیه  بر ان  در گروه  فلزات  جولان  داد وجود ندارد .

امروز اما  شاخص حسابی برای بازار سنگ  تمام  گذاشت و با  کمک  شرکت های پالایشگاهی و پتروشیمی یک  روز گرم  دیگر را  ثبت  کرد . شاخص امروز با  رشدی ۵۴۲ واحدی در محدوده ۴۴۵۳۷ واحد  قرار گرفت و کار خود را  یک  گام  دیگر در جهت  رشد پیش برد .

و اما  به  سراغ  بازار می رویم  …

سونامی پالایشگاه ها در بازار

امروز شروع ضعیف نمادهای پالایشگاهی تبدیل به سونامی مثبت بسیار عالی در همان دقایق ابتدایی بازار شد به طوری که شاهد اقبال مجدد بازار به سهام این گروه بودیم به نظر میرسد بازار هنوز انتظار رشد بیشتر عایدی سهام پالایشگاهی به خصوص با برگشت سهم صندوق توسعه ملی و برگشت مالیات بر ارزش افزوده  را  دارد

امروز پالایش نفت بندر عباس تحت دو عامل قیمت بسیار بالای عرضه نفتای صادراتی شرکت در بورس کالا و برگشت سهم صندوق توسعه ملی و افزایش سود شرکت تا سطوح بالای اعلامی  با صف خرید به سمت قیمتهای ۱۰۰۰ تومانی در حال حرکت میباشد شبندری که در صورتعبور از سد قیمتهای ۱۰۰۰ تومانی تا سطوح قیمتی ۱۱۰۰ تومانی جای رشد را خواهد داشت و به نظر میرسد رشد خوبی را خواهد داشت  .

اما در نماد پالایش نفت اصفهان که در نیمه اول سال شاهد افتتاح طرح بنزین سازی شرکت خواهیم بود و وضعیت بنیادی مناسبی داشته و پی بر ای پایینی نیز دارد با رشد قیمتی سطوح ۳۰۰۰ تومان را برای فتح قله های قیمیت ۳۲۰۰ تومانی پشت سر گذاشت

اما سهم جنجالی پالایشنفت تهران که نیامده باشایعه اعلام سود بالاتر برای سال ۹۲ و افزایش سرمایه از محل سود انباشته مواجه میباشد با رشد قیمتی به سمت اهداف شایعه شده در بازار در حال رشد قیمتی میباشد.شتران به دلیل سهام شناور اندک با نوسانات بهتری در این گروه مواجه میباشد اما  باید خیلی مراقب بود  .

در این گروه  شبریز  و شراز می تواند رشد خوبی را داشته باشند  و به نظر میرسد کمک  حال  پارسان  باشند و سودخوبی را تجربه  کنند .

طلایی پتروشیمی!!!

در بازار امروز پتروشیمی ها هم با رونق بسیار خوبی به روند صعودی خود ادامه دادند پتروشیمی هایی که همانطور که بارها گقتیم پتانسیل تعدیل مثبت سنگین و رشد قیمتی بالایی را دارند به خصوص اینکه خبرهای خوبی از حوزه صادرات و افزایش قیمت محصولات این شرکتها در بازارهای داخلی شنیده میشود از طرف دیگر مسکوت ماندن و عدم اجرایی شدن افزایش نرخ خوراک خبر مسرت بخش دیگری برای سهامداران پتروشیمی میباشد.

امروز پتروشیمی پردیس که همچنان سهامدارانش علاوه بر افزایش سرمایه ۲۰۰ درصدی انتظار تعدیل مثبت را در گزارش عملکرد ۳ ماهه دارند امروز قیمتهای ۵۸۰۰ تومانی را هم با صف خرید پشت سر گذاشت به نظر میرسد سطوح قیمتی ۶۰۰۰ تومانی باعث تعادل ر روند قیمتی شپدیس شود هر چند  با دید  بلند مدت  ازاین  پس باید خرید .

امروز پتروشیمی فناوران که همچنان در انتظار تعدیل مثبت در عملکرد ۱۲ ماهه خود میباشد به سمت قیمتهای ۲۲۰۰ تومانی در حال حرکت میباشد به نظر میرسد در هفته اینده و در سطوح قیمتی ۲۲۰۰ تومانی شاهد تعادل در روند قیمتی شفن باشیم

اما در نماد پتروشیمی کرمانشاه همانطور که انتظار داشتیم این سهم با رشد قیمتی سطوح ۱۱۰۰ تومانی را هم پشت سر گذاشت کرمانشاهی که پتانسیل اعلام سود ۲۰۵ تومانی را برای سال جاری و سود ۲۴۰-۲۵۰ تومانی را برای سال اینده را داراست.

امروز مارون هم در قیمت های ۳۱۶۰ تومان  قرار داشت و بازهم مثبت  بود . نگاهی دقیق تر به مارون نشان  می دهد  که  سهم  قابلیت های جالبی دارد . گویا  دیروز در مجمع  پتروشیمی لاله ۴۰۰  میلیارد سود تقسیم  شده است که  سهم  این  شرکت ۲۵۶ میلیارد تومان  بوده و از بودجه  بیشتر است  . گفته می شود تنهاازین  طریق به ازای هر سهم  ۲۵۰  ریال  به  سود مارون  اضافه می شود . در سال ۹۲ سود کمی از لاله در نظر گرفته  شده  که این نیز تعدیل سنگینی را دارد و عرضه  لاله در بورس با  سود  احتمالی هر سهم  ۴۵۰۰ ریال  سود خوبی را  برای مارون  رقم می زند .

سرخوش از عدم کاهش نرخ!!!

در بازار این روزها عدم کاهش جدی نرخ خودرو از یک طرف و رد شدن جدول قیمتهای جدید سازمان حمایت و فروش خودرو با همان نرخ های سابق کمی سهام این گروه را از روند نزولی دور کرده و با روند صعودی همراه ساخته است

امروز ایرانخودرو با صف خرید از سطوح قیمتی ۱۰۰ تومانی عبور کرد ایرانخودرویی که به دلیل تولیدات جدیدش با وضعیت بنیادی بهتری مواجه میباشد اما به نظر نمیرسد این سهم قادر به از بین بردن زیانش در سال ۹۲ باشد انتظار متعادل شدن روند ایرانخودرو را طی روزهای معاملاتی اتی را داریم

در نماد سایپا به نظر میرسد این سهم مجددا قصد رسیدن به سطوح قیمت اسمی را دارد سایپایی که شنیده میشود در عملکرد ۱۲ ماهه با اعلام زیان بیشتری همراه خواهد شد سایپا در صورت افزایش تولید وعده داده شده و کاهش هزینه های مالی میتواند سال ۹۲ را حداقل بدون زیان به پایان ببرد .

یاور همیشه شاخص!

در بازار امروز رشد شاخص از یک طرف و رشد سرمایه گذاریها از طرف دیگر مکمل یکدیگر بودند سرمایه گذاریهایی که پتانسیلهایشان به زودی در صورتهای مالیشان و ا تعدیلات مثبت نمایان خواهد شد

امروز نفت و گاز پرپتانسیل که بارها  برخریدش تاکید داشتیم امروز با صف خرید و حجم معاملات بسیار عالی میرود تا به هدف قیمتی مورد نظر ما یعنی سطوح قیمتی ۱۰۰۰ تومانی برسد پارسان این روزها هم از بابت رشد قیمتی سهام پتروشیمی و هم از طریق رشد قیمتی بازوی پالایشگاهی خود با رشدارزش ان ای وی خوبی مواجه میباشد که هنوز بازگشایی پتروشیمی زاگرس و اثر مثبتش مانده است.

امروز حقوقی ها  به  جان  وصندوق افتاده و در این  سهم خریدار بودند . وصندوق نیز در پرتفوی خود ۵.۵% شپنا دارد  که تعدیل مناسب او  به  سود این  سهم خواهد بود و شنیده می شود هفته  بعد مقدمات  ورود  پتروشیمی جم  به  بازار زده می شود . با این که  سهم در این  قیمت ها عرضه های جدی و بالایی را دارد اما هدف نهایی هسم طی چند هفته  آتی لمس ۴۸۰۰  و سپس بالای ۵۰۰۰ ریال  است  که  فقط با  شوک  خبری پتروشیمی جم محقق می شود .

امروزغدیر هم با نوسانات مثبت و رشد قیمتی خوبی همراه شد غدیری که با پتانسیل تعدیل مثبت عایدی از بابت رشد سوداوری پارسان مواجه میباشد این سهم نیز به سمت قیمتهای ۴۶۰ تومانی در حال حرکت میباشد.

امروز خلیج فارس نیز شرایط خوبی داشت و به نظر میرسد با  صف خرید خوبی مواجه  بود .  و احتمالاً تحولات خاصی که در روز های بعد به  ان  اشاره  خواهیم  کرد  رشد قیمت  خوبی را نیز نصیب این شرکت می کند .

به رنگ ارز!!!

در بازار امروز احتمال تکرار شدن رشد سوداوری پالایشگاه ها اینبار در تجیهزاتیها به دلیل افزایش نرخ ارز مرجع همچنان باعث نوسانات مثبت در سهام تجهیزاتی میباشد تجهیزاتیهایی که قطعا برای سال ۹۲ با توجه به پتانسیلهای قراردادهای ارزیشان جای رشد سوداوری و قیمتی خوبی را خواهند داشت

امروز حفاری شمال همچنان در سیکل نوسانی بسیار عالی ۳۹۰-۴۲۰ تومانیخود در حال نوسان قیمتی میباشد حفاری که بار دیگر به سمت قیمتهای ۴۲۰ تومانی میرود در صورت تعدیل مثبت عایدی در عملکرد ۱۲ ماهه حفاری انتظار رشد قیمتی این سهم تا سطوح قیمتی ۴۶۰ تومانی را داریم وگرنه در ۴۲۰۰  سرکوب می شود .

در نماد مپنا صف خرید این سهم روز به روز سنگینتر میشود مپنایی که این روزها انتظارات بازار از این سهم افزایش شدیدی یافته است فروش برق با قیمت ارز مبادله ای و فعال شدن قراردادهای جدید مپنا در سال ۹۲ انتظار بازار برای تعدیل مثبت در این سهم را افزایش داده است .بازی در مپنا  باردیگر آغاز شده و به نظر میرسد این  بار قیمت های ۳۷۰۰ ریال  هدف بعدی سهم  باشد .

اما اذراب امروز با برگشت روندقیمتی مواجه شد به نظر میرسد تا گزارش ۱۲ ماهه اذراب و تعیین روند میان مدتش فعلا روند نوسانی را در این سهم شاهد باشیم خرید در محدوده قیمتی ۳۶۰-۳۷۰ تومانی و فروش سهم در سوطح قیمتی بالای ۴۰۰ توان مناسب میباشد

چهارگوشه بازار!!!

امروز خبر تعدیل مثبت عایدی سود سال ۹۱ و ۹۲ فولاد صبنور در کنار افزایش سرمایه این شرکت تا سطوح ۲۰۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته باعث رشد قیمتی این سهم از سطوح ۴ هزارتومان شد صبانور جای رشد قیمتی تا سطوح ۴۴۰۰ تومانی را نیز خواهد داشت

امروز شنیده  می شد  که کگل با توقف نماد مواجه می شود  اما این گروه  به دلیل بحث بهره مالکانه کمی به  حاشیه  رفته است  . اگر به خاطر داشته  باشید عاملی که  گروه  سنگ  آهن  را  از دور توجه  بازار خارج  کرد  انتشار بند های پیشنهادی در بودجه  بود که  ۱- شرکت های سنگ  آهنی ۵% از قیمت  شمش فولاد خوزستان  را  به ازای هر تن  بهره  مالکانه  بپردازند . ۲- ۶۰۰ میلیارد تومان  بهره مالکانه معادن تصویب شود . عدد ۶۰۰ میلیارد تومان که  گویا  قطعی شده  در صورت های مالی شرکت های سنگ  آهنی لحاظ شده است و این موضوع نیز تصویب شده است   و این  ۶۰۰  میلیارد تومان  در وضعیت مالی این  شرکت ها  تغییر و  تاثیری ایجاد نمی کند . اما  بحث بر سر ۵% که  ایا ان  نیز تصویب شده است ؟! اگر ۵% تصویب شده  باشد  هزینه بالایی که حدود  ۱۲۰۰ میلیارد تومان  به ازای هر دو شرکت  کچاد  و کگل است  باید پرداخت  شود که این  کار را خراب خواهد کرد . در بازار روز های اتی اگر خبری مبنی بر راحت  شدن  خیال  این گروه  به  بازار برسد اوضاع بسیار متفاوت خواهد بود .

کم کم در بورس کالا  قیر پر حجم می شود و گفته می شود  امروز در بورس کالا  محصولات  صادراتی پاسارگاد با رونق بسیار خوبی همراه  بود که در روز های بعد در مورد  آن صحبت می شود اما  اگر شپاس برای تعدیل ۹۲ متوقف شد تعجب نکنید .

نفت  پارس امروز در یک  روز باورنکردنی در قیمت های ۱۱۰۰ به  بالا  بازد شد که کمی تند بود . این  سهم  نیز به  مانند  پالایشگاهی ها  تعدیل سود خوبی را زد . سود  شرکت نیز از مبلغ ۸۲۱ ریال در سال ۹۱ به ۱۲۴۰ ریال  رسید  و در سال ۹۲ نیز سود ۱۱۹۶ ریالی به  بازار اعلام  شد . اما  تاکید می شود  ریسک  سهم در این  قیمت ها کمی بالاست  .

امروز گروه  روی روسیاه  بازار بود  . واقعاً مدیران  شرکت باید پاسخگو باشند . این  سهم  تنها توانسته  سود  ۱۲۸ تومانی را  به  بازار اعلام  کند  که  انتظار بازار بیشتر بود . مدیران  فاسمین  باید توضیح  دهند  در حالی که در طول سال  قیمت  شمش روی از ۱۸۰۰ کمتر نشده  بود  و میانگین  ان حتی بیشتر بود . و قیمت  دلار نیزدر میانگین  فروش بالای ۳۰۰۰ تومان  قرار داشت  چه  طور نرخ ارز با  قیمت  ۲۳۰۰  و ۲۴۰۰  تسیعر شده است ؟! حتی این میانگین از بورس کالا  نیز ضعیف تر است که جالب است !! این  اطلاعیه می تواند  پایان کار موقت گروه  روی باشد  و امروز نیز دیدیم  که  کروی  و انصار منفی بودند .

این  روز ها همراه  به  شکل غیر منتظره ای پر حجم  است که  به نظر میرسد جابجایی هایی در پشت  سهم در حال  وقوع است که تحولات  ان در روز های بعد  مشخص می شود .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۱ اردیبهشت ۹۲

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم