گزارش بازار شنبه ۱۷ تیر ۹۱

گزارش بازار شنبه 17 تیر 91

نوید خاندوزی
تیر ۱۷, ۱۳۹۱
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

گزارش بازار شنبه ۱۷ تیر ۹۱

حالا  نوبت شماست!!

گزارش بازار – بتاسهم ۱۶:۲۰   امروز شنبه  بازار سرمایه  کار خودرا در حالی آغاز کرد که  روند  نسبتاً مناسب و حمایتی داشت و در واقع امروز برای یک  استراحت  موقت  زمان  خوبی بود  . البته در بازار این  روز ها  این که  با  قطعیت بگوئیم بازار در روز های بعد    و آتی چه  شرایطی خواهد داشت  بسیار سخت و دشوار است چرا  که پیش بینی رویداد  ها  برای بازار سرمایه از هر کاری سخت تر شده است  .

البته  این  هفته  بازار بسیار حساسی را  در پیش خواهیم داشت  . دراین  هفته  شاخص در نقطه ای قرار می گیرد که می تواند  برای بازار هدف ساز باشد و در سوی دیگر نقاط مقاومتی حساسی را پیش روی بازار قرار دارد از سوی دیگر حالا  نوبت  یک بازیگر جدید است  که این  هفته  وارد بازار شود . گفته می شود این  هفته  نوبت  به  گزارشات  ۳ ماهه و میاندوره ای میرسد که  وارد  بازار سرمایه  شود و می تواند حتی برای مدت  کوتاهی هم که  شده  عنان  بازار در دست  بگیرند . باید دید  قدرت  این  بازیگر جدید در مقابل سایر عوامل چه  قدر است  اما نباید ازنظر دور داشت که  اگر نقدینگی حقوقی ها  و حمایت ها  پشت  سر بازار نباشد این گزارشات  نیز نمی تواند  اثرات  آنچنانی داشته  باشد  .

در واقع  حمایت ها  بستر مناسب برای بازار است  و  عامل رشد می تواند این  گزارشات  باشد .

اما در بازار امروز شرایط جالبی را داشتیم  که هر چه  به  روند  پایانی بازار نزدیک  تر شدیم  شرایط بهتری برای جمع  آوری نماد ها را  شاهد بودیم که نشان  می دهد که احتمال  این که  با  آغاز موج جدیدی از این  گزارشات شرایط بهتر باشد وجود  دارد  .

امروز در حالی بازار را  آغاز کردیم که   یک  رقابت  جالب و نفس گیر در در جریان  بود   که جدال  عوامل مختلف نظیر گزارش های ۳ ماهه و یا  مجامع  از یک  سو و بازارهای جهانی و اخبار سیاسی از سوی دیگر را نشان  می داد که در دقایق ابتدایی فشار بازارهای جهانی بسیار بیشتر بود که در کنار ان  بازهم این جریان  نقدینگی بود که  جهت  بازار را کنترل کرد . امروز به نظر میرسید با  توجه  به  وضعیت  بازارهای جهانی و افت  آنها  فشار روی بازار و شاخص کمی بیشتر شد اما  با صفوف خرید سنگین  برخی شرکت ها نظیر شبندرو شراز و حفاری کم کم  بازار خود را جمع و جور کرده و در جهت  بهبود  نسبی گام  برداشت .

البته  بازار ان رونق قبل را ندارد و رکود نسبی در معاملات  به وضوح  مشخص است  که اگر حمایت  از سر بازار برداشته شود  اتفاق خوبی را  شاهد  نخواهیم بود  وقتی ارزش معاملات  ۲۰  میلیارد تومان  است  و ۳۵ تا ۴۰% ان  در چند نماد خلاصه می شود نمی توان  انتظار چندانی داشت .

اما  برای پیش بینی بازار فردا  …

به نظر میرسد اگر گزارشات بهتری از شرکت ها  به  بازار سرمایه  برسد وضعیت  بازار فردا می تواند  بهتر باشد  اما  این  احتمال نیز وجود  دارد که رفته رفته  بازار کمی بهتر شود . روز دوشنبه  بازار نیم نگاهی به  بازارهای جهانی  خواهد داشت  و البته خبرهای سیاسی را نیز در نظر دور ندارد  اما  ممکن است  این  هفته بازار کمی بهتر شود .

برای بازار فردا  همچنان عرضه  وجود دارد و فیتیله  رشد بازاربسته به  شدت  حمایت هاست که هر چه  بیشتر شود  وضعیت  بهتری را  شاهد خواهیم  بود .

اما در مورد  شاخص بهتر است اینجا  کمی توضیح  دهیم که  برخی تحلیل های جدیدی را  می بینیم  …

امروز به چند  تحلیل تکنیکال  در مورد  شاخص بر خوردیم …

یک  تحلیل بر این  تاکید می کرد  که  شاخص به  زودی با  برخورد  با  سقف کانال  خود  به  سمت  نزولی موقت  و ۳۵۰  واحدی گام  بر می دارد  و احتمال افت تا  ۲۵۱۰۰  و ۲۵۱۵۰  نزول  خواهد کرد  و باردیگر رشد می کند . با  توجه  به موج  حمایت ها  چنین سناریویی در کوتاه مدت  بعید است  مگر اتفاق عجیبی رخ  دهد .

اما  تحلیل دوم  تحلیل قوی تری بود . تحلیلی که  براین امر تاکید می کرد شاخص برای گذر از ۲۵۶۰۰ و ۲۵۶۵۰ واحد یک اهرم  بسیار قوی نیاز دارد  که  ممکن  است  با  حمایت گزارش ها  این  امر محقق شود اما خیلی زود  به  مشکلات جدیدی بر می خورد . گفته می شود شاخص حتی تا ۲۷ هزار نیز ممکن  است  رشد کند اما  در این  مقطع با  مشکلات  عدیده ای مواجه است . نکته  بسیار مهم  در مورد  این تحلیل این بود که  با  سرعت  رشد بالایی و همچنین با  سرعت  ریزش بالایی این  تحلیل ها  محقق نمی شوند .یعنی مسیر ریزش  و یا  رشد بازار کند خواهد بود  به خصوص مسیر رشد بازار …

یک  باردیگر تاکید می شود که  فرایند  آشتی بازار با  سهامداران  پله  پله طی می شود و در این  فرایند اگر کسی کوتاهی کند  رشته های چند  هفته ای پنبه خواهد شد پس امید این  است که مدیران  بازار نیز بسیار محافظه کارانه  گام  بردارند و از رفتار های خاص پرهیز کنند تا مشکلاتی برای بازار رقم  نخورد .

در حال حاضر این  دو هفته که  پیش روی بازار است  شرکت ها و سهامداران  به  شدت  درگیر مجامع و صورت های مالی میاندوره ای خواهند  شد که  امیدواریم اثر بسزایی بر بازار داشته  باشد .

در حاشیه  بازار خبرهای سیاسی  و خبرهای بازارجهانی مهم ترین حاشیه های بازار هستند که  یکی نسبتاً منفی  و دیگری خنثی بود .در دنیای سیاست  وضعیت  خنثی است . گفته می شود صادرات نفت  ایران  به  پایئن  ترین  میزان  ممکن  در سال های گذشته  رسیده است  و از بیش از ۲ میلیون  تن بشکه  به  کمتر از ۱میلیون  بشکه  در روز رسیده است  . از سوی دیگر سقوط قیمت  نفت  نیز کار را  دشوار تر کرده است . اما در کنار این  شرایط مذاکرات  مسکو نیز انجام  شده که ماهیت  این  مذاکرات  این  بوده  که ایران  تعلیق ۲۰% را بپذیرد  و سپس در گام هایی مثبت تبادل اورانیوم را با کاهش تحریم ها به عنوان گام های مثبت در نظر داشته  باشد  . البته  از تعطیلی فردو خبری نیست . از طرف دیگر، گروه ۱+۵ اعلام کرده‌اند که قبل از آنکه چانه‌زنی واقعی آغاز شود، نخست نیاز است تا ببینند که ایران گام‌های اعتماد ساز بردارد. گفته می شود نکته ای که در مذاکرات  بر ان  تاکید شده است  این  بوده  که قبل از آنکه ۱+۵ انعطاف‌ پذیری را نشان دهد  ایران  باید اقداماتی بیشتر از گفت‌وگوها انجام دهند . دور بعدی مذاکرات نیز قرار است  بین آقای باقری  و اشمیت  انجام  شود که خبر نسبتاً خوبی است . اما اگر در مدت  اخیر و یا پس از مذاکرات  باقری ایران  یک  گام  مثبت  برداشت می توان نشانه های خوبی رااز آن دریافت  کرد . البته  امروز خبر عدم  بسته  شدن  تنگه  هرمز خبر خوبی برای بازار بود و از ان سو البته  تحولات  سوریه  که  با  شتاب به  ضرر اسد و ایران  پیش می رود در جریان  است .

اما  فارغ  از خبرهای سیاسی دنیای بورس  و بازارهای جهانی نیز مهم  بود که  ابتدا  مثبت و سپس به  شدت  منفی شد که  با  آمار منفی برخی کشور های اروپایی و اشتغال  کشور های دیگر همراه  شده  بود . قیمت  نفت  با  سقوطی آزاد به ۸۴ دلار رسید ، طلا به  ۱۵۸۳ دلار در هر اونس سقوط کرد و سایر کالاها نیز افت دشتند  که مس به  ۷۵۰۰  رسیده  و روی نیز در قیمت های ۱۸۴۰  دلار قرار داشت  . نزدیکی بازارها  به  بودجه  شرکت ها خبر خوبی برای بازار نیست اما  بازهم  امید بازار به  عدم  افت  دلار است  . به  طور کلی این دو حاشیه  مهم  نکته  خاص و مثبت  آنچنانی برای بازار نداشت و حتیر یزش بازارهای جهانی فار سختی را  به  شرکت های فلزی و معدنی بازار وارد کرد .

در خبرهای اقتصادی خبری را  شنیدیم  که  چیزی کمتر از یک  گل به خودی کامل نیست  . گفته  می شود  مجلس در این  شرایط در حال تحقیق و تفحص از بورس برامده  که خبر جالبی دراین  مقطع  حساس نیست  . البته  موضوعات مطرح  شده  موضوعات  جالبی است که در یک  فضای مناسب نه  چنین فضایی که همه  به دنبال  بهانه  برای ترک بورس می گردند مطرح شود . فلذا  بهتر است در چنین فضایی این موارد مطرح نشود تا  بازار کمی ارام  تر شود .

امروز با  توجه  به  برخی شنیده ها و توافق های سیاسی دلار کمی کاهش یافت و به ۱۹۴۵ تومان  رسید . البته  تزریق ارز به  بازار نیز خود دلیلی بر این  امر بوده است اما  به هر حال کاهش نرخ  ارز را شاهدیم  .

در پایان  این  مقدمه  طولانی نیز به شاخص میرسیم که  به ۱۷ واحد  رشد رسید و در مرز ۲۵۴۴۵ واحد  رسید . در بازار امروز شاخص با  کمک  پالایش نفت بندر عباس با  رشدی ۱۲ واحدی و همچنین کچاد و مپنا  با  رشدی ۱۳ واحدی به  شاخص کمک کردندو البته در ان سو نیز مس و فخوز اثر بسزایی بر ریزش شاخص داشتند اما در پایان  بازار امروز شاخص از این موضوع  سربلند  بیرون  آمد .

باز هم پتروشیمیهای لیدر

در بازار امروزهمچنان سهام شرکتهای پتروشیمی به دلیل نزدیک شدن به لحظه سرنوشت ساز گزارشات ۳ ماهه و ارائه تعدیلات مثبت خیره کننده با اقبال بازار مواجه شده و صدر نشین شدند به نظر میرسد پتروشیمی ها همانطور که وعده داده بودیم در حال طی کردن رالی صعودی به واسطه گزارشات ۳ ماهه خود میباشند به خصوص این  که  خارک  نیز خبرهای نسبتاً امیدوار کننده ای را در مجمع  داد .

در بازار امروز مهمان تازه وارد یعنی پالایش نفت شیراز در مقابل صف خرید سنگین خود تنها عرضه سهام اندکی را شاهد بود اما با توجه به نوسانات ۵ درصدی به نظر میرسد این سهم به زودی سطوح قیمتی ۳۰۰ تومان را پشت سر گذاشته و به سمت ارزش ذاتی ۳۵۰ تومانی خود حرکت نماید

اما پالایش نفت بندر عباس نیز امروز تمامی عرضه های خود را جذب کرد و با صف خرید به کار خود پایان داد شبندر همچنان به دلیل احتمال تعدیل مثبت عایدی سود سال ۹۱ و همچنین احتمال تسعیر ارز صادراتی خود با نرخ های ازاد مود توجه بازار به خصوص سهامداران حقوقی میباشد . در این  سهم  به نظر میرسد که  قیمت های ۱۴۵۰  ریال  اولین هدف تشکیل شده  برای سهم  باشد .

اما پتروشیمی کرمانشاه امروز با قدرت تمام مقاومت ۴۲۰ تومانی خود را پشت سر گذاشت کرمانشاهی که با پتانسیل تعدیل مثبت عایدی بسیار خوبی برای سال ۹۱ مواجه میباشد و این روزها باشایعاتی در خصوص پوشش ۵۰ درصدی بودجه فعلی مواجه شده است این روزها اعلام سود ۱۰۰-۱۲۰ تومانی توسط کرمانشاه بعید نمیباشد

اما امروز در نماد صنایع شیمیایی ایران هم همچنان صف خرید سنگین این سهم را به همراه رشد ۴ درصدی قیمتی را شاهد بودیم صادرات سنگین شرکت شایعاتی را در خصوص تعدیل مثبت عایدی و افزایش سود شرکت تا سطوح بالای ۷۰۰ تومان را رقم زده است با عبور این سهم از سطوح قیمتی ۲۲۰۰ تومان این سهم پتانسیل رشد قیمتی تا سطوح ۲۴۰۰ تومان را دارا میباشد .

در این گروه  شازند هم  صف خرید شد  که  ناشی از برخی حمایت ها و خبرهایی از طرح   و توسعه  است . در کنار این شرکت ها از اصفهان نیز شایعه توقف و اعلام  سود  ۲۰۰ تومانی به  گوش میرسد .

تجهیزاتیها مقاوم

دربازار امروز همچنین در نمادهای تجهیزاتی نیز شاهد معاملات مثبت و صفوف خرید خوبی بودیم تجهیزاتیها نیز این روزها به دلیل برخی از شایعات مثبت در خصوص قراردادهای جدید و تعدیل مثبت عایدی در سود سال ۹۱ با توجه بازار روبرو شده اند

امرزو اذراب با توجه به شایعه تعدیل مثبت عایدی سود شرکت در گزارش ۳ ماهه با رشد قیمتی و صف خرید همراه شد مضافا اینکه قیمت نازل این سهم نیز به کمک فاذر امد فاذری که اهدافقیمتی ۲۲۰ تومانی را در پیش روی خود دارد

امروز ماشین سازی اراک هم با نوسانات مثبت همراه شد فاراک نیز پتانسیل رشد قیمتی را تا سطوح ۱۴۰ تومان را دارا میباشد بازار انتظار تعدیل مثبت عایدی را از فاراک دارد اما به نظر میرسد این تعدیل مثبت در گزارش ۳ماهه اعمال نشود و به سنوات اتی موکول شود

امروز مپنا هم با معاملات مثبت سعی در عبور از سد قیمتی ۲۲۰ تومانی خود داشت مپنایی که در صورتی که بتواند از قیمتهای ۲۲۰ تومان عبور نماید تا سطوح قیمتی ۲۴۰ تومان جای رشد قیمتی را خواهد داشت اما فشار فروش در این  سهم بسیار بالاست  .

این سرمایه گذاریهای خوش شانس

در بازار امروز با توجه به جو غالب مثبت بازار شاهد رشد قیمتی در نمادهای تجهیزاتی بودیم که یا به واسطه افت قیمتی اخیر و یا به واسطه رشد قیمتی سهام زیر مجموعه خود با اقبال بازار مواجه شده اند به نظر میرسد سرمایه گذاریها همچنان ارام و بی سر و صدا به روند صعودی خود ادامه دهند

امروز اتیه دماوند با توجه به رشد قیمتی شیمیایی ایران با صف خرید سنگین مهمان گره معاملاتی بود گره ای که نتوانست واتی را به تعادل برساند و همچنان شاهد رشد قیمتی این سهم هستیم به نظر میرسد واتی تا قیمتهای ۱۲۰ تومان در راستای رشد قیمتی شیران با افزایش قیمت همراه شود

امروز اما سرمایه گذاری ملی هم با توجه به حمایتهای بانک تجارت سهامدار عمده خود تا استانه صف خرید پیشروی کرد ونیکی که فعلا بین دو سطح قیمتی ۱۲۵-۱۴۰ تومان در نوسان خواهد بود

امروز در نماد توکا فولاد حجم معاملات سنگین و حمیات سهامداران عمده باعث جمع اوری صف فروش این سهم شد وتوکا به نظر میرسد فردا در سطوح قیمتی ۲۲۰ تومان به تعادل برسد این سهم با پتانسلیل افزایش سرمایه و تعدیل مثبت دیگری مواجه میباشد .

در این  گروه  بوعلی نیز امروز با  وجود  معامله  مناسب متعادل نشد .

ساختمانیها مورد اعتماد

امروز ساختمانیها همچنان به عنوان گروه مورد اعتماد بازار که توانایی رشد سوداوری خوبی را به دلیل رونق نسبی بازار مسکن همچنین اصلاح قیمتی اخیر میباشند اینروزها ساختمانیهایی که وضعیت سوداوری بهتری دارند بیشتر مورد توجه سهامداران قرار دارند

امروز مسکن شمالشرق که تعدیل مثبت عایدیش در گزارش پیش روی سهم تقریبا قطعی شده است توانست با معاملات مثبت قیمت خود را در سطوح قیمتی بالای ۲۰۰ تومان تثبیت نماید ثشرقی که توانایی رشد قیمتی تا سطوح ۲۲۰ تومان را دارا میباشد

اما این روزها سخت اژند تحت حمایت سهامداران حقوقی خود و ورود سهامداران جدید به ترکیب سهامداری شرکت همچنان در حال رشد قیمتی میباشد اما توصیه میشود در ورود و خروج به این سهم نهایت دقت را داشته باشید

در نماد مسکن تهران با تایید خبر فروش پروژه جمشیدیه شرکت توسط یکی از سایتهای خبری و احتمال تعدیل مثبت عایدی توسط این سهم شاهد نوسانات مثبت در ثتران میباشیم سهمی که با پتانسیل رشد قیمتی تا سطوح ۲۰۰ تومان مواجه میباشد

رکب بازارهای جهانی

در بازار امروز اگر افت قیمتی دیروزبازارهای جهانی نبود میتوانستیم شاهد صدر نشینی نمادهای معدنی باشیم اما همچنان روند قیمتی فلزات در بازارهای جهانی غیر قابل پشبینی و نوسانی میباشد

امروز در بین سنگ اهنیها همچنان چادرملو با توجه به صورتهای مالی بسیار عالی ۳ ماهه خود با روند رو به رشد قیمتی مواجه میباشد . گزارش ۳ ماهه  کچاد  نکات جالبی را در دل  خود دارد و می تواند  بازهم  تعدیل سهم  را  رقم  بزند . سهم موفق شده است  که در گزارش ۳ ماهه  با  توجه  به  فروش بخشی از موجودی کالا  به خصوص در گندله  نسبت به شناسایی مناسب ۴۰۰ ریال سود اقدام  کند . البته  نکته  مهم  اینجاست که در گندله  با توجه  به  موضع  حمل نقل این موضوع طبیعی است که  به عنوان  مثال  محموله ای که  باید در سال ۹۰  فروخته  می شد برای تجمیع  بار به  سال ۹۱ موکول شده است . رشد ۹۰% در فروش نسبت به دوره  قبل ، رشد ۱۲۵% نسبت  به دوره  گذشته  در سود  خالص از مهم ترین  آمار شرکت است  . شرکت موفق شده در ۳ ماهه  ابتدای سال ۲۱۵۲۰۰۰ تن محصول کنستانتره تولید کند که امار منطقی است اما  خبر خوشحال  کننده  تولید بسیار مناسب گندله و آمار خوب فروش ان است . در فروش موجودی آماده  برای فروش گندله  به داد شرکت  رسیده و البته  افزایش نرخ ها نیز به  سود  شرکت  تمام  شده است  . در حالی که در بودجه جدید نرخ  فروش هر تن  گندله حدود ۲۰۰ هزار تومان است در گزارش ۳ ماهه  فروش با نرخ ۲۲۰  هزار تومان  صورت پذیرفته است  که قطعاً تعدیل های بعدی را در راه  دارد . کنستانتره  شرکت نیز در حالی به  قیمت های زیر ۱۰۰ هزار تومان  پیش بینی شده  که  فرو ش شرکت  بالای ۱۱۰ هزار تومان  است . این  یعنی این  که ادامه این  روند  و افزایش تولید  و فروش  حتی سود  ۱۴۰۰ ریالی را نیز می تواند  برای کچاد  رقم  بزند . به نظر میرسد قیمت های منطقی برای سهم  محدوده ۶۰۰۰ ریال  باشد .

امرزو باما همچنان با صف فروش به کار خود پایان داد باما به دلیل پی بر ای بالا جای افت قیمتی تا سطوح ۷۰۰ تومان را دارا میباشد

امروز غول مسی بازار یعنی ملی مس که برای سال جاری با توجه به افزایش نرخ ارز حتی پتانسیل رشد سوداوری را تا سطوح ۱۲۰ تومان را دارد تا سطوح قیمتی ۴۰۰ تومان پایین امد فملی احتمالا تا قیمتهای ۳۸۰ تومان افت خواهد کرد و بین سطوح قیمتی ۳۸۰-۴۲۰ تومان در نوسان خواهد بود.

دراین  گروه ذوب نیز می تواند  با کمی اصلاح  وریزش تا ۱۴۰۰ ریال باردیگر مورد  توجه  بازار و نسوان  گیران  قرار گیرد .

در نماد  فولاد گفته می شود سهم  با پوشش مناسبی در ۳ ماهه مواجه  شده  و امروز امید نیز در قیمت های پایئن در ۲۵۰۰ ریال خرید می کرد.

چهارگوشه بازار

امروز حفاری شمال همچنان با صف خرید بدون عضه به کار خود پایان داد یک گره معاملاتی ۱۲ درصدی میتواند باعث متعادل شدن روند قیمتی حفاری در سطوح قینتی بالای ۲۲۰ تومان شود

امروز خدمات انفورماتیک با افت قیمتی به سطوح ۱۲۰۰ تومان رسید رانفوری که با پتانسیل احتمال فروش یکی از شرکتهای زیر مجموعه و تعدیل مثبت عایدی مواجه میباشد به نظر میرسد قیمتهای ۱۲۰۰ تومانی کف قیمتی این سهم باشد

در نماد خودرویی زامیاد همچنان شاهدادامه داشتن روند نزولی اینسهم بودیم شنیده میشود زامیاد گزارش ۳ ماهه ناامید کننده ای را پیش رو دارد به نظر میرسد زامیاد تا قیمتهای ۷۰ تومان افت قیمتی را تجربه نماید

اما غول سرمایه گذاری بازار یعنی غدیر همچنان بین دو سطح قیمتی ۳۶۰-۳۸۰ تومان گیر افتاده است خرید غدیر ۳۶۰ تومانی با دید تعدیل مثبت پیش روی سهم میتواند گزینه مناسبی باشد.

پارسان هم  امروز در سطوح ۶۳۴ تومان  باقی ماند  شنیده می شود  تمامی زیر مجموعه ها  از کرماشا، زاگرس،پردیس،مارون  و باقی گرفته  همه  با تعدیل مواجه  شدند  و دلیل خرید های پی در پی غدیر نیز آسودگی از ارزندگی سهم  است  .

امروز دو بازگشایی داشتیم که  ولغدر یکی از انها  بوده که  با  تعدیل بازگشایی شد  و رشد قیمت خوبی کرد اما  ممکن است  با  کاهش مواجه  باشد  .

دیگر بازگشایی حتاید بود که  با پی به ای ۳ به  بازار امد که تا ۲۶۲ تومان نیز رشد کرد  اگر اتفاق خاصی رخ  ندهد حتاید می تواند  بازهم  رشد کرده وتا  ۲۸۰۰ ریال  رشد کند .

یک  بازگشایی دیگر وکار بوده  که هنوز معامله نشده  اما در سطوح ۱۶۰۰  ریال  بازگشایی می شود  که قیمت مناسبی است  .

در گروه  قند  برخی حجم معاملات  به خصوص در دو شرکت اصفهان  و پیرانشهر افزایش یافته است  . فردا در مورد این  دو بیشتر می نویسیم اما بیشتر باید آنها  را  زیر نظر داشت  چرا  که افت  بالایی را  تجربه کرده است  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۷ تیر ۹۱

جشنواره فروش ویژه سایت بتاسهم آغاز شد 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم