تحلیل تکنیکال ماشین سازی اراک (فاراک)
چهارچوب زمانی هفتگی:
روند اصلی (Net Trend) نزولی (Bear)؛ نقشه راه صعود
برای وضوح بیشتر بر روی عکس کلیک کنید
با توجه به وضعیت و موقعیت مومنتوم های حرکتی سهم، روند اصلی حداقل برای یک الی دو هفته آینده نزولی یا ساید (Down or Side) خواهد بود.
نکته: لازم به توضیح می باشد که منظور از روند اصلی یا Net Trend، برآیند اصلی معاملات و به عبارت دیگر، تمایلات بازار می باشد. این مهم بدین معنی است که مادامیکه تمایلات نزولی بر سهم حکم فرماست، هرگونه حرکت صعودی در بازار اصلاحی در جهت نزول تلقی میگردد. اما جهت صعودی شدن در این نما، ما نیازمند برگشت صعودی مومنتوم و یا عبور از سقف قبلی یعنی محدوده ۳۲۸۲ ریال هستیم.
ساختار حرکتی بازار: مهمترین نکته در ساختار قیمتی و حرکتی سهم، اصلاحی بودن روند نزولی نسبت به روند صعودی می باشد. لازم به یادآوری میباشد که روند های اصلاحی معمولا به صورت سه موجی (ABC) و در مواردی بصورت ۵ موجی (ABCDE) خواهد بود. اما با توجه به اینکه روند اصلی(Net Trend) همچنان نزولی در نظر گرفته میشود فرض اصلی تحلیل را بر ۵ موجی شدن روند اصلاحی میگذاریم(محدوده ی زمانی و قیمتی برای تکمیل این موج بر روی نمودار نشان داده شده است.)
در انتها و در تایم فریم پایینتر ضمن بررسی ساختار ریزش و صعود هفته های اخیر، شواهد بهتری در جهت تایید ساختار اصلاحی و یا صعودی احتمالی خواهیم یافت.
نکات کلیدی این نما: روند اصلی(Net Trend) نزولی یا ساید، ساختار نزولی اصلاحی با فرض ۵ موجی، پتانسیل زمانی در جهت برگشت روند، محدوده ۳۲۸۰ ریال تریگر برگشت روند .
چهارچوب زمانی روزانه:
روند نزولی اصلاحی؛ منتظر ایجاد تریگر خرید
برای وضوح بیشتر بر روی عکس کلیک کنید
در نمای آخر به بررسی آخرین روند ریزشی بازار پرداخته ایم. به عنوان اولین و مهمترین نکته، وضعیت مومنتوم های روزانه به همراه فاکتور زمان این پیشنهاد را میدهد که روند ریزشی بسیار محدود بوده و حتی میتوان گفت کف روزهای اخیر دیده شده است، اما به جهت تایید این مهم نیازمند برگشت قیمت نیز هستیم. از این رو سقف های روزانه را به جهت دریافت تریگر خرید دنبال میکنیم (کلوز روزانه قیمت در بالای بالاترین قیمت روز قبل (در حال حاضر محدوده ۲۹۵۴ ریال) به عنوان تریگر خرید تلقی میگردد.).
اما هدف قیمتی؟ همانطور که در نمای بالاتر نیز گفته شد، به جهت تایید برگشت روند ما نیازمند عبور از سقف قبلی هستیم، لذا استراتژی معاملاتی و مدیریت سرمایه را در زیر شرح خواهیم داد تا ضمن در نظر داشتن این مهم که سهم ممکن است ۵ موجی ریزش تشکیل دهد، از پتانسیل صعودی بازار نیز نهایت بهره را ببریم:
استراتژی دارندگان فعلی سهم: با توجه به وضعیت مومنتوم های روزانه و کاهش فشار فروش، توصیه به نگهداری با رعایت حد زیان آخرین کف قیمتی بازار مینماییم.
استراتژی خریداران: بدون شک استراتژی اصلی ورود بر اساس تایم فریم بالاتر خواهد بود. لذا با توجه به نزولی بودن روند بالاتر در حال حاضر، با استراتژی افزایش حجم وارد سهم خواهیم شد. بدین صورت که در صورت ایجاد تریگر خرید در تایم روزانه (عبور از ۲۹۵۴ ریال) با حجم کمتر وارد معامله خرید شده و در ادامه و در صورت پیشروی قیمت به بالاتر از سقف هفته های گذشته (۳۲۸۰ ریال) (یعنی دریافت تریگر هفتگی) اقدام به افزایش حجم خواهیم نمود. در این مورد نیز حد زیان کلیه معاملات آخرین کف قیمتی بازار خواهد بود.
نکات کلیدی این نما: روند اصلی ساید یا صعودی برای سه الی چهار روز آتی، انتخاب نقطه ورود با حجم کم و نقطه ورود با حجم بیشتر، اصلاحی بودن روند ریزشی با توجه به فاکتور زمان
این تحلیل در صورت ایجاد شرایط صعودی در روند اصلی بروزرسانی، و اهداف صعودی تعدیل خواهد شد.