تحلیل تکنیکال تایرا
نمای هفتگی:
برای وضوح بیشتر بر روی عکس کلیک کنید
روند اصلی (Net Trend) نزولی (Bear)؛ نقشه راه صعود
با توجه به وضعیت و موقعیت مومنتوم های حرکتی سهم، روند اصلی حداقل برای یک الی دو هفته آینده نزولی یا ساید(Down or Side) خواهد بود. این مهم از نظر قیمتی، مادامیکه سهم زیر سطح ۵۳۰۰ ریال در حال معامله می باشد می تواند ادامه داشته باشد. لذا روند اصلی را نزولی دانسته و محدوده ی ۵۳۰۰ ریال را تریگر اصلی ورود خریداران در نظر میگیرم.
بررسی سهم از دیدگاه الگوی قیمتی نیز نشان میدهد، این سهم توانسته بعد از ۵ موج صعودی، وارد فاز اصلاحی شده و در اولین گام نزول خود با برخورد به خط میانی چنگال (و برابری الگوی AB=CD معکوس) قیمت را به فاز صعود حداقلی (مینوری) وارد نماید. لذا از این زاویه نیز سهم پتانسیل صعود خاصی را از خود نشان نمیدهد(و نیازمند ایجاد تریگر می باشد).
نکات کلیدی این نما: روند اصلی(Net Trend) نزولی، مهمترین محدوده مقاومتی ۵۳۰۰ ریال
نمای روزانه:
روند نزولی اصلاحی؛ منتظر ایجاد تریگر خرید
در نمای آخر به بررسی اخرین روند نزولی سهم در تایم بالاتر پرداخته تا ضمن بررسی فشار خریدار و فروشنده، یک استراتژی معاملاتی نیز ایجاد نماییم.
همانطور که بر روی نمودار نیز نشان داده شده است، در آخرین حرکت، فشار خریدارن به مراتب بیشتر از فروشندگان بوده، بطوریکه در ۱۴ روز معاملاتی توانسته اند مسیر کف به سقف قبلی را (که در نزول مشابه ۱۷ روز بطول انجامیده بود) طی نمایند. لذا این پتانسیل وجود دارد که سهم در حال جمع کردن انرژی برای عبور از مقاومت ۵۳۰۰ ریال باشد.
استراتژی دارندگان فعلی سهم: همانطور که پیشتر گفته شد این سهم در فاز نزولی به سر برده لذا بهترین استراتژی خروج از سهم و یا انتقال حد زیان به سطح ۴۱۷۰ ریال میباشد.
استراتژی خریداران: همانطور که بر روی نمودار دو محدوده ی ورود نشان داده شده است باید منتظر ایجاد تریگر خرید (عبور از مقاومت ۵۳۰۰ ریال = محدوده ورود ۲) و یا ایجاد شرایط خرید در محدوده ی ۴۴۰۰ ریال(محدوده ورود یک) بود. از طرف دیگر حد زیان محدوده ورود یک، شکست کف ۴۱۷۰ ریال می باشد. گفتنی است در صورت عبور از محدوده ی ۵۳۰۰ ریال، ضمن فعال نمودن تریگر خرید، حد زیان کلیه معاملات به کف ۴۶۵۰ ریال منتقل میگردد.
نکات کلیدی این نما: فشار خریدار قوی تر و امکان شکست مقاومت، انتقال حد زیان دارندگان فعلی سهم، مشخص نمودن محدوده های ورود مجدد و حد زیان