چشم انداز بازار فردا دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳

دی ۹, ۱۴۰۳

چشم انداز بازار فردا دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳

فردا بازار را در حالی آغاز می‌کنیم که بر همگان روشن شده است که این بار کمی فضای فروش متفاوت‌تر و جنس صف‌های فروش محکم‌تر و معاملات خاص‌تر است و از همین روست که بسیاری بر این عقیده‌اند ممکن است این بار دوره استراحت و دست به دست شدن بازار کمی بیشتر طول بکشد البته امروز تلاش‌های ویژه‌ای برای جمع و جور شدن بازار صورت گرفت و این جو اولیه باعث شد تا زهر فشار فروش برخی سهم‌ها گرفته شود اما خیلی پایدار نبود و دوباره صفوف فروش تشکیل شد و این ترس بازار را برای فردا کمی بیشتر کرد.

امروز در گزارش بازار از سه سناریو صحبت کردیم که یکی معتقد بود روند به پایان رسیده سناریوی دیگر معتقد بود به سرعت برمی‌گردیم و این اصلاح اصلاح یکی دو روزه است سناریو سوم کمی زمان اصلاح و دست به دست شدن را بیشتر می‌دانست به نظر جایی بین سناریوی دوم و سوم قرار خواهیم گرفت و بازار فعلاً برای حرکت نیاز به حجم خوردن‌های بیشتر دارد.

این فضای فعلی بازار بدون در نظر گرفتن خبرهاست اگر خبر خاص و ویژه و متفاوتی به بازار برسد چه در سمت مثبت و چه در سمت منفی می‌تواند فضای فعلی را تغییر دهد. دبه نظر می‌رسد بازار فردا تحت شرایط این چنینی و فضای فعلی بازار امروز قرار گیرد و فشار احتمالی.

همچنان بسیاری بر این عقیده‌اند بازار می‌تواند فردا بر فروشنده‌های خود غلبه کرده و زهر فروش را بگیرد و حرکت جدیدی را آغاز کند برای فضای فعلی ووتاییدداین سناریو به نظر چند نماد مهم برای بازار وجود دارند که تصمیم گیری خواهند کرد نمادهایی نظیر بانک ملت موج خودرو شتران و بصادر فولاد فملی پارسان شستا اهرم نمادهایی هستند که چشم بازار به آنهاست و حرکت آنها می‌تواند حرکت بازار و تغییر دماسنج آنها را رقم بزند

به نظر فضای بازار در این سهم ها باید فضای پرحجم‌تری نسبت به امروز باشد و تعداد نمادهای متعادل شده بین بزرگان بیشتر و صفوف فروش احتمالی ضعیف‌تر باشد

باز هم تاکید می‌کنیم که همه این موارد در صورتی است که اخبار غیر منتظره و خاصی به بازار نرسد هر خبر با هر شکلی می‌تواند تغییر دهنده مسیر بازار باشد و نکته آخر این هفته به نظر معاملات بازار اصلاحی و با اصلاح زمانی و قیمتی همراه است برای روزهای آتی بهترین کار چرخش و گردش دوباره در بین نمادهای مختلف برای کسب بازدهی بیشتر است

در خرید در بازار به خصوص در مثبت ها عجله نکنید ولی در منفی برخی سهم ها شاید یک پله خرید بد نباشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم