لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش دوم)

آبان ۹, ۱۴۰۳

 

12:30:08 بازار تمام شد
خسته نباشید
هفته جالبی بود و برایند هفته مثبت تمام شد .بعد ازپایان تعلیق و لنگ درهوا بودن حمله نظامی بازار شرایط بهتری را در ۳ روز ابتدایی گرفت و از دوشنبه موج اول عرضه و سه شنبه اکثر بازار عرضه داشت . امروز هم برخلاف انتظار بسیاری بازار روز خوبی را پشت سرگذاشت که خریداران پا به کار در بازار و خبرهای خودرویی و … موثر بود .
یکی از معدود چهارشنبه های خوب و آخرهفته خوب اخیر را داشتیم که لب فعالان بازار خندان بود .
در این اخر هفته با خبرهای اقتصادی و سیاسی و کدالی در خدمت شما خواهیم بود پیک کدال تمام شده اما اطلاعیه های مهم را پوشش میدهیم
این چهارشنبه نوید هفته بعد مثبت و خوبی را میدهد و امیدواریم این طور باشد
بتاسهم همراه
همیشگی شما

۱۲:۲۹:۲۳ اخبار خوب از شرکت ها و خودرویی ها هم میرسد

۱۲:۲۹:۱۳ شنیده م یشود امروز فیکس ها در بازار فعال تر بودند

۱۲:۲۷:۰۵ عرضه اخر وقت خودرویی ها  و حتی بازار هم  طبیعی بود

۱۲:۲۶:۵۴ این هم مطلب مهمی بود

۱۲:۲۴:۳۵

خروج از رکود

بررسی های ما در ۳۸۵شرکت تولیدی و پیمانکاری نشان می دهد که درآمد مهرماه ۱۴۰۳ با شیب بیشتری نسبت به دوره های گذشته رشد کرده و در تناسب با مدت مشابه سال گذشته، میانگین ۱۲ماه اخیر و همچنین شهریور ۱۴۰۳، روندی صعودی داشته است.

این مساله را در گام اولیه می توان یک برداشت مثبت برای خروج از رکود تلقی کرد. خریداران محصول از شرکت های بورسی، تجار و تولیدکنندگانی هستند که احتمالا تحت تاثیر تحولات اقتصادی دو ماه اخیر و سیاست های دولت، تصمیم گرفته اند که خرید خود را بیش ازین به تعویق نیندازند. بر این اساس اولین پالس برای خروج از رکود، مشاهده می شود و البته ما به نشانه های بیشتری نیازمندیم.

۱۲:۲۳:۴۷ شبکه کان اسرائیل از قول منابع:
آموس هوکشتاین، نماینده ویژه آمریکا در امور لبنان و و برت مک‌گورک، مقام ارشد خاورمیانه آمریکا، فردا وارد اسرائیل خواهند شد.

📌📌این سفر نشان‌دهنده پیشرفت قابل‌توجه در مسیر دستیابی به توافق با لبنان است، زیرا دولت آمریکا در روزهای اخیر پیامی ارسال کرده بود مبنی بر اینکه: «هوکستاین تنها زمانی برای گفتگو به اسرائیل خواهد آمد که هر دو طرف جدیت نشان دهند.»

به گفته این منبع، اسرائیل درخواست کرده بود که هوکشتاین پس از گفت‌وگوهایش در بیروت هفته گذشته به اسرائیل بیاید، اما این اتفاق نیفتاد. اکنون به نظر می‌رسد که اسرائیل سیگنال داده است که در رسیدن به توافقی در شمال جدی است. /انتخاب

۱۲:۱۳:۳۲ انرژی بازار با  صف خودرو  بالا و پایین می شود

۱۲:۱۲:۰۳ بازگشایی مثبت صندوقهای طلا🔹با انس نزدیک به ۲۸۰۰ دلار و دلار ۷۰ هزار تومانی

۱۲:۰۷:۳۶ صف وبملت عرضه  شد

۱۲:۰۷:۳۰ کمی خودرو  عرضه  شد

۱۱:۵۲:۳۰ اهلکارهای پر ریسک و نوسانی خاص هستید  ضخود  ۱۲۳۱ هم  بد نیست سررسید بلندمدت

۱۱:۴۳:۲۷ دلار فردایی تهران ⏳ ۶۹,۴۰۰ فروش🔴

۱۱:۴۱:۵۷ جالب است این متن را وار اقتصاد  زده است

ارز چند نرخی چطور رانت ایجاد می‌کند؟

شادا، شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران گزارش می‌دهد؛

ارز چند نرخی با ایجاد رانت در میان مدت موجب کاهش قدرت رقابت تولیدات داخلی و در نتیجه تضعیف رشد اقتصادی و ترازتجاری غیرنفتی اقتصاد کشور شده است.

به گزارش شادا، چند نرخی بودن ارز با ایجاد مزیت‌های ناپایدار در قیمت‌های نسبی نهاده‌های تولید وارداتی و رابطه مبادله تجاری بهره‌مند از نرخ‌های ارز ترجیحی، موجب تضعیف قدرت رقابت نهاده‌ها و تولیدات داخلی، وخامت تراز تجاری و همچنین انقباض نسبی اجزای خالص صادرات غیرنفتی می‌‎شود.

منابع ارزی ترجیحی نوعی یارانه برای واردات کالا‌ها و خدمات تلقی شده که با هدف کاهش رشد هزینه‌های مصرفی خانوار و همچنین تولیدکنندگان تخصیص می‌یابد اما همین یارانه مستقیم و غیر مستقیم زمینه اخلال در ساز و کار‌های قیمتی و تخصیص غیر بهینه عوامل تولید و منابع مالی در بازار‌های عوامل و پول می‌شود.

ارز چند نرخی و تضعیف تراز تجاری

در واقع دولت از طریق تخصیص منابع ارزی یارانه‌ای، عملاً مزیت‌های قیمتی برای کالا‌های مصرفی و نهاده‌های واسطه‌ای و سرمایه‌ای وارداتی بهره مند از نرخ‌های ترجیحی ایجاد کرده که نخستین پیامد آن افزایش شدت واردات و مصرف آن‌ها در سبد مصرفی خانوار و فرایند تولید بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله صنایع دارویی، مواد غذایی، دام و طیور، انرژی، حمل ونقل، و… است.

قیمت‌های نسبی ارزانتر کالا‌ها و خدمات یارانه‌ای-وارداتی موجب جایگزینی آن‌ها به جای کالا‌ها و خدمات داخلی و همچنین رشد مصرف آن‌ها در سطوح پایین‌تر مطلوبیت نهایی خانوار و ارزش تولید نهایی بنگاه‌های تولیدی در اقتصاد کشور می‌شود و در رشد نسبی واردات نسبت به صادرات و همچنین تضعیف ترازتجاری انعکاس می‌یابد.

سیاست حمایتی ضد تورمی در میان مدت موجب کاهش قدرت رقابت تولیدات داخلی و در نتیجه تضعیف رشد اقتصادی و ترازتجاری غیرنفتی اقتصاد کشور شده است.

صادرات مجدد کالاهای بهره‌مند از ارز ترجیحی

کالاهای ثبت سفارش شده با نرخ‌های ارز ترجیحی لزوما منطبق با نرخ‌های یارانه‌ای مورد قیمتگذاری و عرضه قرار نگرفته و بعضاً بدون تغییر و یا پس از پردازش ساده، مورد صادرات مجدد مثل شکر، روغن خوراکی، دارو، گندم، آرد، و… قرار می‌گیرند. بسیاری از واردکنندگان کالاها و خدمات وارداتی، به منظور بهره مندی از منابع ارزی یارانه‌ای و همچنین حقوق و عوارض ترجیحی، در سنوات گذشته اقدام به جعل کد‌های کالایی و یا اظهارنامه‌های گمرکی کردند.

این فرایند به ترتیب موجب افزایش مازاد تقاضا برای بهره مندی از ارز ترجیحی، بالاتر از ظرفیت عرضه دولت، رشد مازاد تقاضای کل، افزایش مستمر شکاف میان نرخ‌های برابری غیررسمی و رسمی و همچنین تداوم ناپایداری بازار ارز شده است.

شکل گیری پایدار مازاد تقاضا در بازار ارز ترجیحی موجب رشد تقاضای احتیاطی ارز برای واردات کالاها و خدمات مورد حمایت و نیز افزایش تقاضای سوداگرانه در بازار مذکور شده که عملا با رشد مضاعف متوسط نرخ‌های برابری ارز همراه بوده است.

چطور ارز چند نرخی، تکانه‌های ارزی را تشدید می‌کند؟

افزایش مستمر نرخ موثر اسمی ارز در شرایط چندنرخی بودن ارز همچنین موجب کاهش عرضه منابع صادرات غیرنفتی با هدف حفظ قدرت خرید منابع درآمدی صادراتی و پس انداز نهادی شده، که مستقیماً زمینه افزایش تعداد و شدت تکانه‌های وارده در بازار را فراهم می‌سازد.

کاهش فاصلٔه زمانی تکانه‌های وارده بر نرخ‌های برابری ارز در یک سازوکار مارپیچ نه تنها موجب رشد بیشتر تقاضا نسبت به عرضه حتی در شرایط اعمال پیمان ارزی صادراتی می‌شود، بلکه به علت پایداری فرایند تخصیص ارز ترجیحی حساسیت نیرو‌های عرضه و تقاضای بازار را نیز طی زمان در مقابل نرخ‌های آتی موردانتظار کاهش خواهد داد؛ طوری که کشش نیرو‌های عرضه و تقاضای بازار تضعیف و در مقابل اندازه تکانه‌های وارده بر نرخ‌های برابری، اختلالات بازار، و همچنین ناپایداری ترازپرداخت‌های ارزی تقویت شده است.

کاهش ادواری ارزش پول ملی متاثر از رشد پیوسته مازاد تقاضا عملا موجب افزایش نااطمینانی در بازار ارز، رشد مضاعف تقاضای معاملاتی ترجیحی و همچنین افزایش تقاضا‌های احتیاطی و سوداگرانه اسعار غیر ترجیحی به علت رشد نااطمینانی ناشی از افزایش شکاف میان نرخ‌های ارز ترجیحی و غیر ترجیحی در اقتصاد ایران شده است.

۱۱:۳۱:۱۷ شفن هم  صف خرید بوده و صبح هم  گفتیم اثر نرخ خوراک  زیاد نیست

۱۱:۲۲:۵۳ در بین پتروشیمی ها نوری و بوعلی شبصیر جذاب هستند

۱۱:۱۹:۳۴ ارزش معاملات ۴۰۰۰ میلیارد تومان رو رد کرد.

۱۱:۱۹:۲۹ شفن واثر تعدیل گاز
درخصوص اعلام نرخ گاز سوخت و خوراک سال ۱۴۰۳ اعلامی شده در اطلاعیه قبلی بدین وسیله اطلاعات تکمیلی بشرح زیر تقدیم می گردد: نرخ گاز سوخت قبلی ۳۲.۹۰۲ ریال نرخ گاز خوراک قبلی ۴۹.۰۲۰ ریال نرخ گاز سوخت جدید ۳۶.۷۳۹ ریال نرخ گاز خوراک جدید ۵۷.۶۲۱ ریال آثار ریالی حاصل از تغییرات نرخ اعلامی جدید برای شرکت: برای گاز خوراک ۳.۳۰۶.۳۳۳ میلیون ریال برای گاز خوراک ۴۴۲.۷۹۴ میلیون ریال جمع ۳.۷۴۹.۱۲۷ میلیون ریال

۱۱:۱۰:۳۲ کیسون هم  با دید نوسان  بررسی کنید

۱۱:۱۰:۲۴ثفارس پیرو نامه شماره ۱۴۰۳/۳۰/۸۳۶ مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۸ مجتمع اقتصادی کمیته امام خمینی (برگزار کننده مزایده ) این شرکت به عنوان برنده مزایده اعلام گردید ، و ۱۱.۹۳ درصد سهام شرکت توسعه صنایع و صادرات فارس پس از انعقاد قرارداد به دارایی های این شرکت اضافه میگردد.

۱۱:۰۷:۳۶ وبصادر در استانه صف خرید است

۱۱:۰۲:۳۶ روند معاملات  برای یک چهارشنبه جالب شده است

۱۰:۵۹:۲۰ دلار فردایی تهران ⏳ ۶۸,۲۵۰ فروش🔴

۱۰:۵۹:۱۷ آسیاتک صف

۱۰:۵۸:۱۶ وزارت صمت: قرعه‌کشی خودروهای وارداتی امروز انجام شد. نتایج شنبۀ هفتۀ آینده اعلام می‌شود.

۱۰:۵۱:۳۰ رنج مثبت در شستا را داریم

۱۰:۴۶:۵۳ ایران #خودرو به صف خرید نشست

۱۰:۴۵:۳۰ تا این لحظه ارزش معاملات خرد ۲۵۵۱ میلیارد تومان می باشد. همچنین

۱۰:۴۳:۵۸ رنج مثبت در صندوق های اهرمی

اهرمی ها در آستانه صف خرید

صف فروش بیدار جمع شد.

۱۰:۴۰:۱۰

وبملت صف خرید شد

🔺شرکت بانک ملت در دوره ۶ ماهه منتهی به ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ به ازای هر سهم ۲۴۵ ریال سود شناسایی کرده است، که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۶ درصد افزایش داشته است.

🔺«وبملت» با سرمایه ثبت شده ۷۱۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال طی عملکرد ۶ ماهه منتهی به ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ مبلغ ۱۷۳,۶۸۹,۹۶۲ میلیون ریال سود شناسایی کرده است.

۱۰:۳۸:۲۸ با این  پایانی ها و این  رنج ها شنبه میتواند  جالب باشد

۱۰:۳۸:۲۱ رنج های مثبت در بازار جالب است

۱۰:۳۶:۳۳منصور بیجار در جلسه امروز هیات دولت به استانداری سیستان و بلوچستان انتخاب شد.

ایشان بلوچ و اهل سنت هستند و برای اولین بار یک بلوچ اهل سنت در تاریخ جمهوری اسلامی استاندار می شود .

۱۰:۳۵:۵۳

سال آینده ۸۰ درصد از درآمد نفتی دولت صرف واردات سوخت می‌شود! / پیشنهاد مدل سهمیه سوم برای بنزین

🔹 فرهیختگان نوشت: پیش‌بینی می‌شود واردات بنزین و گازوئیل در سال جاری به ۶ میلیارد دلار افزایش یابد و در سال ۱۴۰۴ نیز میزان ارزبری حداقل ۸ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

🔹سهم دولت از درآمد نفتی (۳۷.۵ درصد) در سال ۱۴۰۴ معادل ۱۲.۶ میلیارد دلار است که طبق برآورد این مرکز، ۱۰.۴ میلیارد دلار آن محقق خواهد شد.

🔹به بیان دیگر با روند فعلی مصرف بنزین و گازوئیل، دولت مجبور خواهد شد حدود ۸۰ درصد از سهم درآمدهای نفتی خود را صرف واردات سوخت کند.

🔹در مدل سهمیه سوم، قیمت سهمیه اول و دوم ثابت باقی می‌ماند اما میزان دو سهمیه اول و دوم به گونه‌ای تعریف می‌شود که کل مصرف بنزین خودروها در این دو سهمیه با تولید داخلی بنزین معادل روزانه ۱۰۵ میلیون لیتر پاسخ داده شود

۱۰:۳۴:۳۵

ادعای جدید منابع آمریکایی و عبری درباره آتش‌بس در لبنان

یک رسانه آمریکایی گزارش داد که نمایندگان بایدن فردا برای بررسی توافق آتش بس میان اسرائیل و حزب‌الله، به تل‌آویو سفر می‌کنند و قصد دارند توافق مربوط به پایان جنگ در لبنان را طبق شروطی که تعیین شده، نهایی کنند.

۱۰:۳۳:۰۸ کانال ۱۲ اسرائیل:

🔹 قطر پیشنهادی جدید برای توافق میان اسرائیل و حماس ارائه کرده

🔹 طبق این پیشنهاد، ۱۱ گروگان در ازای یک ماه توقف درگیری‌ها در نوار غزه آزاد خواهند شد

🔹 در این پیشنهاد، اشاره‌ای به توقف کامل جنگ در غزه نشده / انتخاب

۱۰:۳۲:۵۴ ادعای جدید منابع آمریکایی و عبری درباره آتش‌بس در لبنان

یک رسانه آمریکایی گزارش داد که نمایندگان بایدن فردا برای بررسی توافق آتش بس میان اسرائیل و حزب‌الله، به تل‌آویو سفر می‌کنند و قصد دارند توافق مربوط به پایان جنگ در لبنان را طبق شروطی که تعیین شده، نهایی کنند.

۱۰:۳۲:۳۹  صف خرید سنگین ذوب

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم