در پتروشیمی ها باید …

مهر ۲۸, ۱۴۰۳

خبر
در پتروشیمی ها باید …

تحلیل خبر

این گروه چند خبرمهم را دارد و به نظر توجه به این گروه میتواند بیشتر شود و فکر میکنیم داشتن یکی دو سهم ازاین گروه تا  ۴۰%پرتفوی هم  جای دوری نمی رود قبل تر در منفی خرید  شخارک شفن شیراز صحبت کرده بودیم حالا تعدیل نوری به گوش میرسد که  ۴۵۰۰ میلیارد تومان است و این یعنی نوری برای رسیده به سود ۳۰ همتی کار سختی ندارد و در ۶ ماهه نیز عدد خوبی را شناسایی میکند . به نظر قیمت فعلی قیمت خوبی برای سهم  است . از شپدیس شنیده می شود  سهم  ۳۶۰۰  سود و ۳۳۰۰  تقسیم دارد و از انباشته برمیدارد  . به نظر رویداد مهمی برای شپدیس است  . شبصیر را با دید گزارش و افزایش سرمایه خریدن اتفاق خوب و مثبتی است  .

با این سود پردیس خود پارسان هم بد نیست شفن را هم توصیه میکنیم و مارون و پارس را هم  فراموش نکنید اتفاقات خوبی دارند   ولی مهم ترین اتفاق برای نوری بود که به نظر نشان میدهد  فارس در منفی ها رفتن به مجمع خیلی هم بد نیست

۲۸ مهر  ۱۴۰۳

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم