لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش دوم)

مهر ۳, ۱۴۰۳

 

 

12:30:28 تایرا را هم  خوب صف زدند

۱۲:۲۸:۰۹ مزمه  ۱۶۰۰ ریال سود در ۱۲ماهه  میتواند برای چافست مطرح باشد

۱۲:۲۷:۵۶ رفتار دلار ازاد و نیما در سرنوشت اهرمی ها موثر است

۱۲:۲۱:۲۲ جالب است که عرضه خاصی در بازار نیست البته  طبیعی است که فردا  عرضه کمی بیشتر باشد

۱۲:۲۱:۰۱ وسکاب در مرداد ۱۰۶۷ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته و تاشهریور ۵,۲۲۶,۲۳۴ میلیون ریال سود مجمع محقق کرده است

۱۲:۱۴:۱۸

ظریف: به جای رسانه‌های صهیونیستی به خدمتگزاران خود اعتماد کنیم

👈محمدجواد ظریف، معاون رییس جمهور در امور راهبردی نوشت:

🔹دکتر پزشکیان مستدل‌ترین دفاع از مقاومت مردم فلسطین، لبنان و یمن را در نیویورک بیان کردند و با صریح‌ترین عبارات، جنایات رژیم اسرائیل و برخورد دوگانه کشورهای غربی با موضوعاتی همچون تسلیحات، جنگ و حقوق بشر را افشا نمودند و نشان دادند که این اسراییل نسل‌کش است که متجاوز، دارندهٔ سلاح هسته‌ای و تهدید منطقه و جهان بوده و بر بنیاد ترور و آپارتاید شکل گرفته و تداوم یافته است، نه ایران که مدافع قربانیانِ اشغال و نسل‌کشی، منادی صلح و مطالبه‌گرِ خلع سلاح هسته‌ای در منطقه و جهان است.

🔹در دام روایت‌سازانی که ۷۰ سال است چهره‌ای وارونه از منطقه ما ساخته‌اند نیفتیم و به جای رسانه‌های صهیونیستی به خدمتگزاران خود اعتماد کنیم.

🔹 امروز مردم جهان پس از مشاهده یازده ماه نسل کشی رژیم اسرائیل، آماده دریدن پرده‌های دروغ و وارونه‌سازی روایت صهیونیستی از ایران و منطقه هستند.
همان‌گونه که رهبری فرزانه در پیام تاریخی خود به دانشجویان آمریکایی بیان فرمودند، «شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید».

🔹منطق دکتر پزشکیان نیز به این جریان «در طرف درست تاریخ» کمک می‌کند و برای همین است که رسانه‌ای که بازگوکننده مواضع صهیونیست‌ها بوده است به آن می‌تازد.

🔹بیائیم یک بار و برای همیشه در یک «وفاق ملی» روایت خطرناک و دروغین امنیتی سازی اسرائیل از ایران و مقاومت را نابود کنیم.

۱۲:۰۶:۲۰ عجیب است با این همه خبرخوب بازهم دلار مثبت است

۱۲:۰۶:۱۵ دلار تهران = ۶۰,۵۵۰

۱۲:۰۵:۰۲

تازه‌ترین آمار گمرک از واردات خودروی سواری

تازه ترین آمار گمرک از واردات خودروی سواری اعلام شد که بر این اساس در ۶ ماهه سال جاری ۲۲۲۶۴ دستگاه خودرو سواری از گمرکات ترخیص قطعی و وارد کشور شده است ‌.

به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اعلام این خبر گفت: ارزش این تعداد خودرو وارداتی به کشور در ۶ ماهه امسال ۴۳۸ میلیون و ۶۶۸ هزار دلار بوده است.

رضوانی‌فر با اشاره به اینکه تعداد خودروهای سواری وارداتی در ۶ ماهه سال گذشته ۱۷۳۶ دستگاه بوده است، گفت: ارزش واردات خودرو سواری در سال قبل ۳۶ میلیون و ۵۶۵ هزار دلار بود.

وی در خصوص واردکنندگان عمده خودرو به کشور در ۶ ماهه ۱۴۰۳ گفت: در این مدت شرکت‌های معین خودرو ایرانیان با واردات ۵۶۵۰ دستگاه، سایپا با ۵۴۴۵ دستگاه، بهمن‌ موتور با ۱۶۵۰ دستگاه و کرمان موتور با ۱۵۲۴ دستگاه به ترتیب بزرگترین وارد‌کننده خودرو سواری به کشور بودند.

۱۲:۰۴:۰۴ پالایشی ها  را هم  صف کردند

۱۲:۰۴:۰۱

پزشکیان: نگذاریم لبنان، غزه‌ای دیگر شود

🔹رئیس‌جمهور در مصاحبه با سی‌ان‌ان: حملات گستردهٔ رژیم صهیونیستی به لبنان بحرانی انسانی است که خطر واردکردن منطقه به درگیریِ بزرگ‌تر را به‌همراه دارد.

🔹حزب‌الله با دشمنی تا دندان مسلح مواجه است که به سامانه‌های تسلیحاتیِ پیشرفته دسترسی دارد. نباید بگذاریم لبنان به‌دست اسرائیل به غزه‌ای دیگر تبدیل شود.

🔹حزب‌الله نمی‌تواند به‌تنهایی مقابل اسرائیل که کشورهای غربی، اروپایی و آمریکا از آن دفاع، حمایت و تأمینش می‌کنند، بایستد. بنابراین باید از اقدامات جنایت‌کارانهٔ اسرائیل جلوگیری کنیم.

۱۱:۵۷:۵۸ تا این لحظه ۶۵۰ میلیارد تومان پول خرد حقیقی از صندوق‌های درآمدثابت خارج شده است!

۱۱:۵۱:۴۹ این هم مهم است

رکورد کمترین خرید طلا در مرکز مبادله ثبت شد

یکم مهر ماه کمترین میزان خرید طلا در مرکز مبادله طلا و ارز به ثبت رسید. تا پیش از این حراج طلا، کمترین خرید مربوط به هشتم خرداد ماه اختصاص داشت که حدود ۵۴ کیلوگرم بود. رکورد بیشترین خرید هم به تاریخ ۱۴ مرداد برمی‌گردد که ۵۶۷ کیلوگرم طلا معامله شده است.

۱۱:۵۰:۰۵

افزایش قیمت شیر هنوز ابلاغ نشده، گران‌تر نخرید

دبیر انجمن صنایع لبنی:

🔹افزایش قیمت شیر خام هنوز به صنایع لبنی ابلاغ نشده است و و شیرخام دامداران با قیمت‌های قبلی خریداری می‌شود.

🔹قیمت محصولات لبنی نیز تغییری ندارد و کماکان با قیمت‌های قبلی به فروش می‌رسد.

🔹ستاد تنظیم بازار هفته گذشته افزایش قیمت شیر خام از ۱۵ هزار تومان به ۱۸ هزار و ۱۰۰ تومان را تصویب کرده بود.

۱۱:۳۶:۳۸ فرابورس با دید نوسان میتواند جالب باشد

۱۱:۳۵:۱۲ وسپه تا شهریور ۲۲,۶۳۸,۶۳۴ میلیون ریال سود مجمع داشت و در شهریور ۴۱۹ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها محقق کرد

۱۱:۲۷:۳۷ ارزش معاملات خرد به ۴.۸  همت رسید

۱۱:۲۳:۳۷ ولصنم در شهریور ۲۱۱ میلیارد ریال فروش و درامد داشته است و به عدد ۱۸۳۴ میلیارد ریالی رسیده است

۱۱:۱۶:۴۰ ونوین و یک گزارش خوب دیگر

✅ بانک اقتصاد نوین در شهریور نیز عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشت و به تراز کل ۱.۹ همتی رسید که ۲۳ درصد بیشتر از ماه قبل است. همچنین مجموع تراز ۶ ماهه بانک ۹.۴ همت ثبت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد بیش از ۵۰ درصدی را نشان می‌دهد.

✅ تراز تسهیلات و سپرده بانک در این ماه ۴۲ درصد بیشتر از ماه قبل گزارش شده و به ۱.۵ همت رسیده و در مجموع تراز ۶ ماهه نیز به ۶.۳ همت رسیده که رشد ۸۰ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل داشته است.

✅ در این ماه تغییرات مهمی در اصل تسهیلات و سپرده‌های بانک رخ نداده و عمده رشد تراز بانک نیز از محل بهبود اسپردها حاصل شده است و در کل به نظر می‌رسد عملکرد خوب بانک قابلیت تکرار داشته و توان شناسایی سود ۲۰۰ تومانی برای سال جاری دور از دسترس نیست.

📈 آخرین قیمت سهم ۳۷۸ تومان بوده و ارزش آن در یک ماه اخیر ۳۲% افزایش داشته است.

۱۱:۱۰:۴۷ غاذر تابستان خوب بود و شهریور با فروش ۲۸۷ میلیارد ریالی خوب عمل کرد
در خرداد ۱۲۴ میلیارد ریال و تیر ۱۳۵ میلیارد ریال بود در مرداد این عدد ۱۵۰ میلیارد ریال شد
۶ ماهه به ۹۴۵ میلیارد ریال رسیده است .مدت مشابه قبل ۵۸۶ میلیارد ریال بود

۱۱:۰۶:۵۳ ارزش معاملات خرد از ۴۵۰۰ میلیارد تومان هم عبور کرد!

۱۱:۰۴:۵۰ خبرها و دلار با هم همخوانی ندارد

۱۱:۰۴:۴۶ دلار فردایی تهران ⏳ ۶۰,۲۵۰ فروش🔴

۱۰:۵۴:۵۶

برنامه‌های حمایتی وزیر اقتصاد و رییس جدید سازمان بورس، بازار سهام را از بیش‌ واکنشی به تحولات سیاسی دور کرد

🔺 محمد خبری زاد، عضو هیات مدیره کارگزاری بانک کارآفرین گفت: بازار سرمایه به وعده‌های مسعود پزشکیان رییس جمهوری و برنامه‌های وزیر اقتصاد و رییس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار، واکنشی مثبت نشان داد. به همین دلیل شاهد سبزپوشی بازار در روزهای اخیر بوده‌ایم.

🔺با توجه به واکنش مثبت بازار به تحولات رخ داده در روزهای اخیر، اگر سرمایه‌گذاران تنها چشمه کوچکی از عملیاتی شدن وعده‌های دولت را مشاهده کنند، مطمئنا این بازار را به عنوان یکی از گزینه‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری مد نظر قرار خواهند داد.

۱۰:۴۰:۰۱

پیشتازی صندوق پرطرفدار اهرم، در صف خرید اهرمی‌ها

امروز بازار به استقبال صندوق‌های اهرمی رفت و در این بین صندوق اهرم کاریزما با ارزش معاملات ۱۵۵ میلیارد تومان و ارزش صف خرید حدود ۶۰ میلیارد تومانی تا این لحظه، پیشتاز رقابت اهرمی‌های بازار است.

۱۰:۳۸:۱۵ ضستا۷۰۲۷ با رشد ۱۲۵ درصدی قیمت ۱۸ ریال را به عنوان قیمت معامله نشان می دهد.
این اختیار خرید در قیمت ۱،۲۰۰ ریال و در تاریخ ۱۱ مهر ماه سررسید می شود.
بالاترین قیمت تقاضا برای خرید نیز روی ۱۸ ریال قرار دارد و تاکنون ۳،۸۵۱،۰۳۷ موقعیت باز دارد.
شستا در حال حاضر در قیمت ۱،۱۸۶ ریال با رشد ۲ درصدی معامله می شود.

۱۰:۳۷:۳۷ پزشکیان بامداد چهارشنبه در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی خواهد کرد

۱۰:۳۲:۱۱ وضعیت بازار در این لحظه۹۱ درصد مثبت 🔼 – ۹ درصد منفی

۱۰:۳۰:۳۴ پزشکیان به رییس شورای اروپا: آماده مذاکره و تلاش برای حل مسئله هسته‌ای هستیم/ ایران هرگز موشک بالستیک به روسیه نداده

▫️رئیس‌جمهور در دیدار «شارل میشل» گفت: به دنبال رسیدن به یک زبان و نگاه مشترک برای همکاری با دیگر کشورها در جهت پیشرفت متقابل هستیم
▫️گفت‌وگو و تفاهم تنها راه رسیدن به این نگاه و زبان مشترک است.
▫️در زمینه مسئله هسته‌ای نیز ایران اراده خود را برای حل مسئله نشان داده
▫️آماده مذاکره و تلاش برای حل مسئله هستیم.
▫️ایران به هیچ وجه به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست.

شارل میشل:
▫️انتخاب جناب‌عالی به ریاست جمهوری را پنجره و فرصت جدیدی برای احیای گفت‌وگوها با اتحادیه اروپا می‌دانیم.
▫️ما دیدگاه‌های شما را به دقت بررسی کرده و معتقدیم می‌توانیم روحیه و اصول مورد تاکید جنابعالی را به ویژه در مسئله احترام به تنوع افکار، تساهل و رواداری، مبنای تعاملاتی سازنده قرار دهیم.

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم