لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

تیر ۱۰, ۱۴۰۳

 

 

12:30:13 بازار تلخ و دردناک امروزهم  سپری شد و شرایط خوبی نداشتیم

۱۲:۲۸:۴۳ دقایق و روزهای سختی را داریم و امیدواریم سریعتر سپری شود

۱۲:۲۳:۳۸شستا هم خوب مثبت  شده است

۱۲:۱۸:۱۸ اگر واقعا کسی جلیلی را از حالا  رئیس جمهور می بیند . قصد  فروش دارد و جو را منفی میبیند به نظر امروز فروختن بهتر از روزهای دیگر است  ۳ روز کاری دیگر را داریم و شاید  روزهای اتی به شدت امروز نباشد ولی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست

۱۲:۱۳:۵۱ دلار فردایی تهران ⏳ ۶۲,۱۵۰ فروش🔴

۱۱:۴۱:۴۶ صندوق های طلا هم مثبت هستند

۱۱:۳۳:۲۰

تخصیص ۳۴۵ میلیون دلار ارز خدماتی در ۱۰۰ روز ابتدایی سال ۱۴۰۳

🔹از ابتدای سال تا ۸ تیرماه امسال، ۳۴۵ میلیون دلار به تقاضای خدماتی اختصاص داده شده است.

🔹ارز تقاضاهای خدماتی براساس سرفصل های ۶۳ گانه بانک مرکزی تخصیص داده می شود. بانک مرکزی فهرست ۶۳ سرفصل مصارف ارز خدماتی که تأمین ارز برای آن ها امکان پذیر است، در قسمت (ب) بخش سوم مجموعه مقررات ارزی اعلام کرده است؛ از جمله این موارد می توان به مصارف دانشجویی، درمانی، مسافرتی، مأموریت های خارج از کشور، فرصت های مطالعاتی و تحقیقاتی، هزینه فدراسیون های ورزشی، حق عضویت در سازمان ها و مجامع بین المللی و هزینه های شرکت های هواپیمایی اشاره کرد.

🔹تالار ارز خدماتی مرکز مبادله ایران به منظور پوشش نیازهای ارز خدماتی (غیر بازرگانی) و ایجاد تمرکز فروش ارز مربوط به نیازهای ضروری دستگاه های اجرائی و مردم، اقدام به تأمین نیازهای ارزی متقاضیان کرده است.

۱۱:۳۱:۳۷

سبقت پزشکیان از جلیلی در کسب رأی از تهرانی ها /رأی قالیباف و پورمحمدی چقدر بود؟ /میزان آراء باطله در پایتخت مشخص شد

رییس ستاد انتخابات استان تهران:
🔹از جمع آرای مردم در استان تهران مسعود پزشکیان یک میلیون و ۴۹۲ هزار و ۱۶۴ رای و ۴۰ درصد آرا، سعید جلیلی یک میلیون و ۱۶۵ هزار و ۵۱۸ رای و ۳۵ درصد، محمدباقر قالیباف ۶۷۳ هزار رای و ۲۰ درصد و مصطفی پورمحمدی ۳۵ هزار و ۵۸۲ رای یک درصد آرا را به خود اختصاص دادند.
🔹از جمع رای‌های اخذ شده در استان تهران ۳ میلیون و ۳۶۶ هزار و ۲۶۴ تعرفه رای مصرفی بود که ۹۶ درصد آرا صحیح و کمتر از چهار درصد آرای باطله بوده است.
🔹در انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه ۱۴۰۳ رای‌دهندگان در بازه سنی ۱۸ تا ۲۵ سال ۳۶۱ هزار و ۵۹۳ نفر که رای اولی بودند، در بازه سنی ۷۵ تا ۸۵ سال ۸۵ هزار نفر رای‌دهنده، سن ۸۵ تا ۹۵ سال نیز تعداد ۱۶ هزار و ۵۰۰ رای‌دهنده و بالای ۹۵ سال ۵۵۸ نفر رای دادند که نزدیک به ۱۰ درصد بالای ۶۵ سال سن در انتخابات شرکت کردند.

۱۱:۱۸:۱۷ در طرح وان دولت جلیلی قیمت بنزین چقدر خواهد شد؟

محمدجواد آذری جهرمی نوشت: پزشکیان با رفع تحریم و حذف ۳۳درصد هزینه مازاد معاملات بخاطر اثرات تحریم (معادل دهها میلیارد دلار در سال) که به جیب کاسبان تحریم می رود و بازپرداخت آن به ملت، کسری بودجه را جبران می کند نه با افزایش قیمت بنزین مثل طرح وان دولت رقیب.

اگر به دروغ و با پخش سخنانی تقطیع شده گفتند پزشکیان دنبال افزایش قیمت بنزین است، دو سوال از آنها بپرسید: در طرح وان دولت جلیلی قیمت بنزین چقدر خواهد شد؟ دوم اینکه هزینه تحریم چقدر است و چرا نگذاشتید تحریمها خاتمه یابد؟

۱۱:۱۸:۱۴ DHs CASH 🇦🇪 ۱۶,۸۰۰
*۳.۶۷=۶۱,۷۰۶

۱۱:۱۰:۲۵ کلوند و افزایش نرخ در خرداد ماه

🔹در سومین ماه سال مالی کاشی‌ الوند توانسته است فروشی برابر ۱۵۴ میلیارد تومان داشته باشد. فروش سه ماهه امسال رشد ۳۶% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

🔹 در ماه جاری مقدار فروش محصولات شرکت ۶۹۳.۹ هزارمتر مربع ثبت شده است. متوسط فروش هر ماه سال مالی گذشته عدد ۶۵۶.۶ هزارمتر مربع بوده است.

🔹 کلوند در این ماه نیز تولید ۷۱۸.۴ هزارمتر مربع محصول را گزارش کرده است. در سال گذشته متوسط تولیدات شرکت برابر ۶۳۱.۵ هزارمتر مربع بوده است تولید سه ماهه امسال رشد ۶% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

🔹نرخ فروش این شرکت در ماه مورد گزارش برابر ۲,۲۲۰ هزار ریال فروش شرکت در سال گذشته به طور متوسط بر نرخ های ۱,۶۶۷ هزار ریالی استوار بوده است.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

۱۱:۰۵:۵۰ خروج پول عجیبی در بازار دیده میشه
۶۰۰ میلیارد تومان ، رکورد خروج پول رو امروز نزنیم شانس آوردیم.

۱۱:۰۳:۱۲ پکرمان جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت ۱۰:۰۰ روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۲۱ در استان کرمان ،شهر کرمان به آدرس کیلومتر ۲۵ جاده جوپار، سالن همایش مرحوم صفی زاده کارخانه گروه صنعتی بارز برگزار میگردد

۱۱:۰۳:۰۹ پشاهین جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت ۱۰:۰۰ روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۲۴ در استان تهران ،شهر تهران به آدرس کیلومتریک بزرگراه آیت الله سعیدی(جاده ساوه)پلاک۴۶۹ برگزار میگردد

۱۱:۰۰:۲۲ اولین واکنش دلار

۱۰:۵۹:۰۷ دلار فردایی تهران ⏳ ۶۲,۰۵۰ فروش

۱۰:۵۹:۰۲ حقوقی  خودرو و  خساپا خریدهای سنگینی امروز دارن…

۱۰:۴۲:۲۵

کناره‌گیری بایدن از انتخابات؟

🔹عملکرد ضعیف رئیس‌جمهور ‎آمریکا در ‎مناظره با «دونالد ‎ترامپ» دموکرات‌ها را نگران کرده است و زمزمه‌هایی از احتمال کنار کشیدن ‎بایدن از ادامه کارزار انتخاباتی به گوش می‌رسد.

۱۰:۴۰:۳۹ خمحرکه   به‌ محض اینکه تجدید ارزیابی ایران‌خودرو به نتیجه برسد، ما هم موضوع تجدید ارزیابی را بررسی و اجرا خواهیم کرد.

۱۰:۳۹:۴۵ ✅فافق ۱۲ شرکت وابسته و تابعه دارد و وضعیت سود خالص شرکت‌ها در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۴۶۷ میلیارد تومان بوده که نسبت به سال قبل رشد ۶۴درصدی داشته است.

۱۰:۳۶:۴۱ این که  بازار قفل صف فروش نیست ولی منفی است نشانه ترس است این حس ترس کاملا درست و منطقی است

۱۰:۳۶:۳۲ بخش دوم هم نمیزنیم خبری نیست خیلی

۱۰:۳۶:۳۰

آیا آزادسازی غیرمعقول قیمت بنزین راهکار حل معضل مصرف بالای بنزین است؟

یزدی‌خواه، کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با ایسنا:
🔹روز گذشته یکی از مشاوران عالی پزشکیان گفت قیمت جدید بنزین را با آرامش جا می‌اندازیم.

🔹تجربه بد در آزادسازی بدون قید و شرط بنزین، آثار بسیار بدی برای خانوار به همراه خواهد داشت.

🔹مسئله بنزین نه از محل قیمت بلکه از محل اصلاح نحوه تخصیص یارانه بنزین باید اصلاح گردد.

🔹آزادسازی قیمت بنزین به شکل غیرمعقول آثار فاجعه‌باری برای کشور و افزایش تورم در کشور به همراه خواهد داشت.

🔹وقوع دوباره یک آبان ۹۸ و اینکه رئیس جمهور وقت خود نیز جمعه صبح مطلع شده بود؛ نمایانگر بدترین وضعیت حکمرانی در دولت پزشکیان خواهد بود.

۱۰:۳۰:۳۶

ذوب درخرداد ماه خوب عمل کرده است.

🔹در سومین ماه سال مالی ذوب آهن اصفهان توانسته است فروشی برابر ۴,۶۷۴ میلیارد تومان داشته باشد. فروش سه ماهه امسال کاهش ۲۲% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد. متوسط فروش سال جاری شرکت برابر با ۳,۸۹۲ میلیارد تومان گزارش شده است

🔹 در ماه جاری مقدار فروش محصولات شرکت ۱۸۸ هزارتن ثبت شده است. متوسط فروش هر ماه سال مالی جاری و گذشته اعداد ۱۵۸ و ۲۱۳ هزارتن بوده است.

🔹 ذوب در این ماه نیز تولید ۱۸۳ هزارتن محصول را گزارش کرده است. در سال جاری و سال گذشته متوسط تولیدات شرکت برابر ۱۹۹ و ۲۱۱ هزارتن بوده است تولید سه ماهه امسال کاهش ۱۷% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

🔹نرخ فروش این شرکت به طور متوسط در سال جاری برابر ۲۴۵,۹۹۷ ریال است که در ماه مورد گزارش به ۲۴۹,۱۰۹ ریال رسیده است. فروش شرکت در سال گذشته به طور متوسط بر نرخ های ۲۲۴,۳۱۱ ریال استوار بوده است.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

۱۰:۲۴:۴۹ جالب است که تتر بالای ۶۲ رفته است

۱۰:۲۴:۴۶

اعتماد گزارش داد: ریزش ۱۰ میلیونی سبد رای اصولگرایان طی سه سال!

روزنامه اعتماد نوشت:
🔹یکی از نکات قابل توجه در این انتخابات ریزش شدید آرای اصولگرایان بود. اصولگرایان که در انتخابات سال ۱۴۰۰ مجموعا بیش از ۲۲ میلیون رای را به خود اختصاص داده بودند، در انتخابات ۱۴۰۳ با نزول چشمگیری در آرای خود مواجه شده و کمی بیش از ۱۲ میلیون رای کسب کردند. سقوطی که اصولگرایان پیش از این در جریان رقابت‌های انتخاباتی مجلس دهم هم نشانه‌های آن را دریافت کرده بودند، اما حاضر به پذیرش آن نشدند.
🔹اما بزرگ‌ترین بازنده انتخابات محمدباقر قالیبافی بود که به‌رغم تذکرات برخی کارشناسان، برای چهارمین بار برای حضور در پاستور دورخیز کرد، اما به نتیجه مورد نظر نرسید.

۱۰:۲۱:۳۴ در بین پتروشیی ها نوری واقعا خوب بود

نوری از ابتدای ۱۴۰۳

🔹در سومین ماه سال مالی پتروشیمی نوری توانسته است فروشی برابر ۱۴,۹۸۷ میلیارد تومان داشته باشد. فروش سه ماهه امسال رشد ۷۲% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

🔹 در ماه جاری مقدار فروش محصولات شرکت ۴۸۴ هزارتن ثبت شده است. متوسط فروش هر ماه سال مالی گذشته عدد ۳۸۶ هزارتن بوده است.

🔹 نوری در این ماه تولید ۴۴۷ هزارتن محصول را گزارش کرده است. تولید این ماه ریفرمیت شرکت ۱۲۸ هزار تن بوده است.

🔹شرکت نرخ فروش ریفرمیت خود را در این ماه ۳۸۱،۱۹۸ ریال گزارش کرده و نرخ فروش دو ماه گذشته خود را نیز اصلاح کرده و با کاهش حدود ۲۰ درصدی از ۴۷۱،۳۹۵ به ۳۸۱،۳۰۰ کاهش داده است که حدود ۲ همت از فروش مجموع دو ماه گذشته را کاهش داده است.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

۱۰:۱۵:۱۹ اصرار برخی بربازکردن دامنه نوسان عدم شناخت درست انها از بازار بود و تصمیم  سازمان بورس بر تسلیم شدن بر این فشار درونی و بیرونی اشتباه دوم

۱۰:۱۵:۰۰

“وضعیت بازار در این لحظه

۱۳ درصد مثبت 🔼 – ۸۷ درصد منفی

۱۰:۰۹:۵۸

کگل درخرداد ماه

🔹در سومین ماه سال مالی معدنی و صنعتی گل گهر توانسته است فروشی برابر ۵,۶۰۹ میلیارد تومان داشته باشد. فروش سه ماهه امسال کاهش ۳% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد. متوسط فروش سال جاری شرکت برابر با ۴,۸۸۲ میلیارد تومان گزارش شده است

🔹 در ماه جاری مقدار فروش محصولات شرکت ۹۶۸ هزارتن ثبت شده است. متوسط فروش هر ماه سال مالی جاری و گذشته اعداد ۸۸۳ و ۱,۱۴۱ هزارتن بوده است.

🔹 کگل در این ماه نیز تولید ۲,۲۸۸ هزارتن محصول را گزارش کرده است. در سال جاری و سال گذشته متوسط تولیدات شرکت برابر ۲,۳۷۳ و ۲,۰۳۳ هزارتن بوده است تولید سه ماهه امسال رشد ۴۵% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

🔹نرخ فروش این شرکت به طور متوسط در سال جاری برابر ۵۵,۳۰۳ ریال است که در ماه مورد گزارش به ۵۷,۹۳۲ ریال رسیده است. فروش شرکت در سال گذشته به طور متوسط بر نرخ های ۴۷,۱۱۲ ریال استوار بوده است.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

۰۹:۵۸:۵۳ دامنه نوسان هم حالا خودش را نشان میدهد

۰۹:۵۶:۰۶ دارایکم در منفی ۶% قرار گرفته است

۰۹:۵۶:۰۴

درآمدهای ارزیِ کشور ۴ میلیارد دلار افزایش یافت

🔹روابط‌عمومی بانک مرکزی: تحولات بازرگانی خارجی نشان می‌دهد در سه ماهۀ نخست امسال صادرات نفتی و غیر نفتی کشور به ۲۵.۵ میلیارد دلار رسید که در مقایسه با صادرات ۲۱.۵ میلیارد دلاری مدت مشابه سال گذشته، ۱۸.۶ درصدی افزایش یافته.

🔹تراز تجاری کشور نیز در سه ماهۀ ابتدایی سال جاری در مقایسه با مدت مشابه پارسال با افزایش ۵۱.۴ درصدی از ۷.۴ میلیارد دلار به ۱۱.۲ میلیارد دلار رسیده.

🔹بانک مرکزی همچنین ۱۷ میلیارد و ۴۱۷ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی از ابتدای سال جاری تا ۸ تیر تامین کرده که ۳ میلیارد و ۹۷۵ میلیون دلار ارز سهم کالاهای اساسی و دارو بوده است.

۰۹:۵۰:۱۷

روز گذشته جلسه مشترکی فی مابین سازمان بورس و اوراق بهادار، سازمان حسابرسی و جامعه حسابداران رسمی ایران برگزار شد که در این دیدار مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و رضا عیوضلو، معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران به نمایندگی از این سازمان، محمد جلیلی به نمایندگی از سازمان حسابرسی، فرهاد پناهی بعنوان دبیرکل جامعه حسابداران رسمی ایران و اعضای هیات همکار سازمان بورس با حرفه حسابداری و حسابرسی به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند.

🔺مجید عشقی با اشاره به بازنویسی سامانه کدال گفت: سازمان بورس از آمادگی لازم برای سرمایه‌گذاری‌ در زمینه توسعه نرم افزارهای حسابرسی برخوردار است.

۰۹:۳۳:۴۶ NAV هر سهم #شفا ۲۶۷۸۸ ریال و نسبت P/NAV روز شرکت ۴۳ درصد می باشد.

۰۹:۲۸:۵۱

رکورد‌های درآمدی پیاپی در تپسی

✅ شرکت پیشگامان فن آوری و دانش آرامیس (با نماد تپسی) در خرداد ماه مجددا با ثبت درآمد عملکرد ۱۴۶ میلیارد تومانی توانست با رکورد عملکردی همراه شود و درآمد خود را نسبت به خرداد سال قبل با ۸۱ درصد رشد همراه ساخت. درآمد این ماه تپسی نسبت به سقف قبلی که در ماه قبل رخ داده بود، به میزان ۹ درصد رشد داشته است. دلیل رشد درآمدها مربوط به افزایش تعرفه‌ها و سهم از بازار شرکت بوده است.

✅ جمع درآمد خدمات تپسی در دوره ۳ ماهه به ۳۶۰ میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل، رشد ۷۷ درصدی داشته است.

۰۹:۲۶:۵۵ شاید نیمه دوم بهتر باشد

۰۹:۲۵:۰۲ غدیس هم  شرایط خوبی را دارد و میتواند جالب باشد

۰۹:۲۰:۳۹ برانس بعد گزارش خوب مورد توجه بازار شده است

۰۹:۱۷:۱۶ مجری تلویزیون: باید حرف های ۶۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند شنیده شود

۰۹:۱۵:۱۱ این هم سرعت خوبی گرفته است

۰۹:۱۵:۰۸ نرخ دلار #نیما در ۱۰ تیر ۴۳۱۰۶۴

۰۹:۱۳:۲۴

فملی و معامله در محدوده ۷۰۷ تومان ۱,۵ درصد منفی، حمایت ۹۱ درصدی حقوقی ها از این نماد بورسی و حضور حدود ۴۰ درصدی آن ها در بخش فروش.

فملی در سه ماهه ابتدایی سال جاری ۳۴,۴همت فروش داشت که ۵۰ درصد بیشتر از مدت زمان مشابه سال گذشته است.

۰۹:۱۰:۵۱ به نظر امروز منفی بازار را باید  تحمل کرد

۰۹:۰۶:۲۷ پالایشی ها امروز شدت منفی بالایی را ندارند

۰۹:۰۳:۰۰ منفی خودرویی ها کمی شتاب گرفت و بیشتر شد

۰۹:۰۲:۵۲ خرید ختراک در منفی ها بد نیست

۰۹:۰۰:۳۴ فعلا  بازار منفی و کم حجم اغاز کرد

۰۸:۵۷:۰۹ امروز شروع  بازار نسبت به دیروز به نظر ضعیف ترو حتی منفی است

۰۸:۵۷:۰۲ وسینا با توجه به اینکه در سال ۱۳۹۹ تجدید ارزیابی انجام دادیم، اگر می‌خواستیم امسال مجدداً انجام دهیم، باید مالیات گزافی پرداخت می‌کردیم. بنابراین باید این کار را در سال ۱۴۰۴ انجام دهیم.

۰۸:۵۲:۱۹ ایران معیین قرار است عرضه شود فکر میکنیم کمی قیمت دست بالاست ولی بیمه ایران تمام ق ازاو حمایت میکند

۰۸:۵۰:۳۸

رشد مشارکت مردم تهران در انتخابات

رییس ستاد انتخابات استان تهران:
🔹با وجود تهدیدها، هیچ مورد امنیتی در خلال برگزاری انتخابات ریاست جمهوری استان تهران نداشتیم و در سلامت و امنیت کامل مردم حاضر شدند و انتخابات برگزار شد.

🔹ما در استان تهران ۱۰ میلیون و ۱۹۹ هزار و ۷۴۳ نفر واجد شرایط رأی و ۳ میلیون و ۳۶۶ هزار و ۲۶۴ برگه رأی تعرفه مصرفی داشتیم، مشارکت ۳۳ درصد در استان تهران بود.

🔹در استان تهران همیشه کمترین مشارکت را در ادوار مختلف داشتیم اما اکنون یک درصد افزایش را شاهد بودیم./تسنیم

۰۸:۳۱:۴۱

سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»:

حقایق آشکار انتخابات

👤 پویا جبل‌عاملی

✍️ بگذارید نگاهی به‌ خصوصیات آماری و به عبارت بهتر حقایق آشکارشده انتخابات روز جمعه بیندازیم:

۱- اکثریت جامعه ایران حاضر به رای دادن نشدند. آمار رسمی حکایت از ۶۰درصد عدم مشارکت دارد. این در تداوم سه انتخابات گذشته بود که نشان‌دهنده عمق شکاف میان جامعه و نهادهای رسمی است.

۲- آمار نشان از جذب رای آقای پزشکیان از روستاها و شهرهای کوچک و حتی قشر مذهبی دارد. وجود ۶۰درصد عدم مشارکت با وجود نامزد مورد اجماع احزاب اصلاح‌طلب در این انتخابات حکایت از آن دارد که این احزاب دیگر قدرت اثرگذاری بر سبد رای گذشته خود را ندارند و آقای پزشکیان به مدد سبد رای جدید، نفر اول دوره ابتدایی انتخابات شد.

۳- اصولگرایان هم نه به اندازه رقیب، اما قدرت تجمیع سبد رای سنتی خود را تا حدی از دست داده‌اند. به‌ویژه اگر آمار نامزدهای این گروه را با آمار ۱۸میلیونی سال۱۴۰۰ مقایسه کنیم.

✍️ نفس انتخابات برای آن است تا توزیع قدرت در نهادهای رسمی تبلور اراده و نظر جامعه و تصویری از توازن نیروها و مطالبات جامعه و عموم مردم باشد.

✍️ حال مشخص شده است که اکثریت از آنکه بتوانند این تصویر را در نهادهای رسمی پیاده کنند، ناامید شده‌اند.

✍️ به واقع اگر قصد آن است اتفاقات سال ۱۴۰۱ تکرار نشود، باید در اجرای قوانین غیرجهان‌شمول، خودداری ورزید.

✍️ حقیقت دوم و سوم اما حکایت از آن دارد که جناح‌های مرسوم هم سبد رای خود را از دست داده‌اند. مساله تغییر واقعی رویکردها و استراتژی‌های رسمی است. از همین امروز باید دست به کار شد.

✍️ نهادهای رسمی باید بتوانند روابط کشور را با سایرین به حالت عادی درآورند و هم روابط جامعه و دولت (state) را به‌گونه‌ای تنظیم کنند تا حداقل اعتماد بازآفرینی شود.

✍️ این آخری می‌تواند با رسمیت بخشیدن به خواست افراد در حیطه خصوصی و کمرنگ کردن نقش دولت در امر و نهی کردن در این حوزه، به شکل ملموسی ایجاد شود.

✍️ از سوی دیگر تصمیم‌گیرندگان باید نشان دهند که حاضر به تغییر توزیع قدرت به نسبت خواست جامعه هستند

۰۸:۲۱:۴۰

۷) حباب صندوق های طلا ۴.۸درصد الی ۱۷.۵درصد

۸) دلار نیمایی از مرز ۴۳هزار تومان عبور کرد. در بازار آزاد نیز روند دلار صعودی است و به مرز ۶۲هزار تومان نزدیک شده است.

۹) روزهای دوشنبه و سه شنبه، ساعت ۲۱:۳۰ الی ۲۳:۰۰ مناظره بین نامزدها انجام خواهد شد.

۱۰) دنیای اقتصاد در خصوص افزایش قیمت دلار در بازار آزاد نوشت ” طبق گزارش شرکت‌های صادرات‌محور که در تامین ارز کشور نقش کلیدی دارند، این شرکت‌ها به صادرات تمایل نشان نمی‌دهند و بازار داخلی را برای فروش و تمرکز انتخاب کرده‌اند. شرکت‌ها برای اینکه درآمد حاصل از صادرات خود را به دلار بالاتر از دلار دستوری نیما یا هر سامانه‌ای دیگر به فروش برسانند، از وارد کردن شمش برای این کار استفاده می‌کنند؛ پس عملا دلاری وارد نشده است. دارایی خارجی بانک‌مرکزی در سال گذشته کاهش یافته که این آمار تا بهمن ۱۴۰۲ موجود است. طولانی شدن انتظار تخصیص برای سفارش ثبت‌شده و ثبت‌سفارش جدید و احتمال به قدرت رسیدن ترامپ از مواردی است که قیمت دلار را صعودی کرده است.”

۱۲) بورس۲۴ در خصوص بهبود روند معاملات در روزهای اخیر نوشت “مقداری کم‌لطفی است که همه چیز را به تحولات سیاسی گره بزنیم. چراکه اتفاقات و رویدادهای دیگری هم رخ داده که سبب بهبود نسبی جو بازار شده است. یکی از این اتفاقات کاهش نرخ بهره و اخزاها بوده و دیگری رشد آرام دلار نیما ! ضمن اینکه برخی از شرکت‌ها هم عملکرد ماهانه خوبی داشتند. از طرف دیگر فعال شدن دو صندوق اهرمی جدید در سمت خرید می‌تواند عاملی برای بسته‌ شدن کف قیمت در بسیاری از نمادهای بزرگ و تاثیرگذار باشد.”

۱۳) فقط در تابستان گذشته، ناترازی برق در صنعت سبب کاهش GDPکشور به میزان ۶ میلیارد دلار شد. امسال نیز کشور با ناترازی ۱۰ الی ۱۵ هزار مگاواتی برق روبرو خواهد بود که بار این ناترازی همچون سه سال گذشته بر دوش صنعت خواهد بود. (نفت ما)

۱۴) کانال نفت گاز پتروشیمی نوشت “با توجه به تغییرات قیمت نفت و از طرفی تغییرات نرخ فرآورده‌های نفتی شاهد ثبات کرک اسپرد پالایشگاه‌ها در هفته گذشته بوده‌ایم. کرک اسپرد پالایشگاه اصفهان به ۸.۵ دلار و پالایشگاه بندرعباس نیز به ۷.۷ دلار رسیده است. شاخص کرک اسپرد پالایشگاه‌های ایران نیز در محدوده ۷.۳ دلار قرار دارد که نسبت به هفته گذشته ۱ دلار افزایش پیدا کرده است. میانگین کرک اسپرد شپنا و شبندر از ابتدای امسال به ترتیب ۷.۳ و ۶.۵ دلار بوده است.”

۱۵) کانال نفت گاز پتروشیمی نوشت “پلتس شاخص PVC چین را ۱۰ دلار در هر تن در هفته بر اساس ترم تحویل cfr افزایش داد و و بر این اساس قیمت به بالاترین حد ۹ ماهه ۸۲۰ دلار در هر تن رسید. ”

۱۶) با احتساب میانگین ۶ سنتی برای گاز داخلی، طبق فرمول نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها ۱۳.۷۶ سنت خواهد بود.

۱۷) شروین شهریاری در خصوص تداوم سیطره دلار آمریکا بر تجارت جهانی یا فروپاشی آن مطلبی نوشت که بخش جمع بندی آن به این شرح است… ” نه تنها چشم انداز فروپاشی دلار در افق دیده نمی شود بلکه طنز ماجرا آنجاست که تثبیت کننده نقش دلار، نه خود آمریکا بلکه مکانیزم حاکم بر اقتصاد رقبای آمریکا (بزرگترین آن چین!) و ذینفعان بزرگ آن (صاحبان صنایع بزرگ وصادرکنندگان) است.”

۱۸) از اول فروردین ماه تا ۸ تیرماه ۱۴۰۳، ۱۷ میلیارد و ۴۱۷ میلیون دلار ارز برای واردات تامین شده که کالاهای اساسی ۳ میلیارد و ۹۷۵ میلیون دلار دریافت کرده اند.

۱۹) به گفته کارشناسان، علیرغم شرایط پیچیده جهانی ، چین شاهد بازگشت پایدار در اقتصاد خود در نیمه اول سال ۲۰۲۴ بوده  و انتظار می رود در سه ماهه سوم به رشد تولید ناخالص داخلی حدود ۵.۲ درصد دست یابد.

۲۰) صندوق بین‌المللی پول می گوید “فدرال رزرو باید حداقل تا اواخر سال ۲۰۲۴ منتظر بماند تا نرخ بهره را کاهش دهد.”

۲۱) پلتس آخرین نرخ متانول CFR چین که مقصد عمده صادرات ایران هست ۲۹۲ دلار گزارش کرده است که ۳ دلار نسبت به هفته گذشته افزایش نشان می دهد. (صنعت معدن)

۲۲) ترامپ گفت “اگر رئیس جمهور باهوشی داشته باشید، روسیه، چین و کره شمالی دشمن ایالات متحده نیستند.” (حتی سرسخت‌ترین طرفداران بایدن بعد از نمایش ضعیف او مردد شده‌اند و اکنون زمزمه‌هایی از درخواست برای کناره‌گیری بایدن شنیده می‌شود.)

۲۳) ایران ۴ دستگاه سانتریفیوژ از۸ دستگاه سانتریفیوژ جدید را در تاسیسات فردو نصب کرده است. ( آژانس بین‌المللی انرژی اتمی)

۲۴) دیمیتری کولبا وزیر امور خارجه اوکراین در نشستی در کرواسی با وو هونگبو نماینده ویژه دولت چین در امور اروپا درباره حل و فصل بحران اوکراین گفتگو کرد.

۲۵) ایالات متحده نسخه جدیدی از پیشنهاد آتش بس و آزادی گروگان ها را به اسرائیل و حماس ارائه کرد. (تلاش برای توافق پیش از آغاز درگیری اسرائیل و حزب الله)

۲۶) انتقال تجهیزات و خودروهای ارتش اسرائیل به مرزهای شمالی (مرز لبنان) ادامه دارد. حزب الله پالایشگاه های شهر حیفا را تهدید به حمله کرد.

۲۷) نجام مذاکرات اولیه با سرمایه‌گذار چینی جهت احداث کارخانه تولید انواع تایر در استان البرز صورت گرفته است.

۲۸) مدیرعامل کنور می گوید “شرکت با توجه به ذخایر جدیدی که با توجه به اکتشافات بدست آورده است بعد از نهایی شدن نتایج مطالعات و تایید وزارت صمت اطلاعات را در کدال منتشر خواهیم کرد. ”

۲۹) بر اساس مستندات و پیشنهاد فنی لایسنسور طرح ABS/RUBBER، تولید آزمایشی پلیمر GPPS به عنوان پیش¬نیاز بهره¬برداری از خطوط ۳۰۰۰، ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ ABSطرح ملی ABS/RUBBER شرکت توسعه پلیمر پادجم، از روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۲ صورت خواهد پذیرفت. (بتاسهم)

۳۰) کپارس افزایش نرخ گرفت. خفولا قرارداد جدید به دست آورد.

۳۱) ثفارس، کارگزاری خرید. وهور ساخت یک نیروگاه ۵۰۰مگاواتی بادی را بر عهده گرفت.

۳۲) ونیرو ساخت یک نیروگاه بادی را بر عهده گرفت.

۳۳) دسانکو و قرن در خصوص افزایش سرمایه گزارش جدید دادند.

۰۸:۰۶:۴۶

ظریف:

🔹 ای کسانی که در رای‌گیری شرکت نکردید؛ اجازه ندهید آقایونی که امضاشون پای تحریم، صیانت و طرح نور است ۸ سال در قدرت باشند
🔹عمل انقلابی امروز رای دادن است؛ نه رای ندادن

۰۷:۴۲:۳۴

سیمرغ

📅 سال مالی شرکت منتهی به آذر ماه است.

✅  شرکت سیمرغ در خردادماه ۳۴۵.۷ میلیارد تومان درآمد کسب کرد که ۰.۵% بیشتر از ماه گذشته است. درآمد حاصل از تخم مرغ در این ماه نیز با ۱.۱% کاهش به ۲۹۷ میلیارد تومان رسید.

✅ تولید شرکت در این ماه ۲.۱% رشد کرد اما تولید تخم مرغ ۳% کاهش یافت. در فروش اما وضعیت خوبی ایجاد شد و علی رغم افت ۱۳.۵% فروش تخم مرغ، ۱۹.۵% افزایش یافت. جوجه یکروزه تخم‌گذار و رشد ۳۱.۶% آن از علل اصلی آن است (سهم این محصول از درآمد به ۷.۵% رسید) در نرخ‌ها اما وضعیت خوبی برقرار بود و تخم مرغ ۱۴.۴% افزایش قیمت داشت.

✅  از ابتدای سال مالی تا به حال ۲.۰۳۵ همت درآمد کسب شده است که نسبت به زمان مشابه سال گذشته ۲۲.۷% رشد کرده است. فروش تخم مرغ نیز در همین بازه ۱۷.۸% رشد داشته است. قیمت تخم مرغ نیز در این مدت ۲۵.۸% رشد کرده است.

📈 آخرین قیمت سهم ۳۰۵۵ تومان بوده و بازدهی یک ماه اخیر سهم -۲.۵۲% بوده است.

۰۷:۴۰:۰۶

به صدا درآمدن آژیر خطر دلار

نشانه‌هایی از بحرانی که در حال به وجود آمدن و نشانه‌های آن آرام‌آرام درحال نمایان شدن است:

۱️⃣ طبق گزارش شرکت‌های صادرات‌محور که در تامین ارز کشور نقش کلیدی دارند، این شرکت‌ها به صادرات تمایل نشان نمی‌دهند و بازار داخلی را برای فروش و تمرکز انتخاب کرده‌اند.

۲️⃣ شرکت‌ها برای اینکه درآمد حاصل از صادرات خود را به دلار بالاتر از دلار دستوری نیما یا هر سامانه‌ای دیگر به فروش برسانند، از وارد کردن شمش برای این کار استفاده می‌کنند؛ پس عملا دلاری وارد نشده است.

۳️⃣ دارایی خارجی بانک‌مرکزی در سال گذشته کاهش یافته که این آمار تا بهمن ۱۴۰۲ موجود است. رشد آبان تا بهمن مشخص نیست و نشان نمی‌دهد که افزایش ذخایر دلار را در پی داشته است یا خیر. یکی از مواردی که در این مدت قابل مشاهده است، این است که دولت برای کنترل قیمت دلار، مداخله‌اش از جنس درهم است تا دلار.

۴️⃣ موضوع بعدی طولانی شدن انتظار تخصیص برای سفارش ثبت‌شده و ثبت‌سفارش جدید است که طبق آمار و شنیده‌ها زمان آن بسیار طولانی شده و از طرفی هم ثبت‌سفارش و اعتبارات لازم برای واردات نیز واردکنندگان را با چالش روبه‌رو کرده است.

۵️⃣ احتمال به قدرت رسیدن ترامپ وجود دارد. همان‌طور که برای همه آشکار است، فروش نفت و صادرات در زمان رئیس‌جمهور فعلی برای ما آسان‌تر از زمان ترامپ بود. در انتخابات پیش‌روی آمریکا در صورت پیروزی ترامپ، صادرات ما و به‌خصوص نفت که عمده درآمد ارزی ما از این محل است، با چالش جدی مواجه خواهد شد. / روزنامه دنیای اقتصاد

۰۷:۳۳:۳۲

پرواز جنگنده‌های اسرائیلی بر فراز بیروت

🔹جنگنده‌های رژیم اشغالگر اسرائیل بامداد امروز با پرواز در ارتفاع پایین در بیروت دیوار صوتی را شکستند.
🔹جنگنده‌های اسرائیلی همچنین در جنوب لبنان، استان البقاع و جبل لبنان دیوار صوتی را شکستند.

۰۶:۲۹:۲۵ فضای بازار امروز به نظر کمی پر عرضه دنبال  شود

۰۶:۲۹:۱۷ انصافا گزارش های ماهانه خوبی رسیده است

۰۶:۲۹:۰۴ سلام  صبح شما عزیزان  بخیرو سلامتی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم