لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۳

 

12:30:07 یک روز تلخ و بد و زشت دیگر از بازار سرمایه به پایان رسید

۱۲:۲۹:۵۹ دلار ۵۹۶۰۰ میدن

۱۲:۲۸:۲۳ یک رنج مثبت ضعیف در بازار زده شد

۱۲:۲۴:۲۹ کوثر هم واقعا خوب گزارش زده است

۱۲:۲۴:۱۷ چه گزارشی داده است نیان واقعا خوب بود

۱۲:۲۴:۱۴ نیان باتری خاوران از زیرمجموعه های #نیان در ۱۲ماهه به سود ۲۰۶۳ میلیارد ریالی رسیده است که سال قبل ۸۰۸ میلیارد ریال بود

۱۲:۱۸:۴۳ جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت ۰۹:۰۰ روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۰۵ در استان تهران ،شهر تهران به آدرس خیابان شیخ بهایی جنوبی-شهرک والفجر-خیابان ایرانشناسی-خیابان نهم-پلاک ۶-سازمان مدیریت صنعتی-سالن دکتر عادل آذر برگزار میگردد

۱۲:۱۷:۱۱ شاخص کل ۳۰۰۰۰ واحد منفی
منتظریم واسه ۳۱

۱۲:۱۰:۱۸  فولاد خوزستان امروز ۲۰،۰۰۰ تن شمش بلوم (۱۵۰*۱۵۰)۵SP در بورس کالا با قیمت پایه ۲۱۴،۲۵۳ ریال عرضه کرد. ۱،۷۰۰ تن معامله در همان قیمت پایه صورت گرفت که ۰.۸ درصد کم‌تر از قیمت پایانی عرضه قبل در ۱۷ اردیبهشت می‌باشد.

۱۲:۰۷:۰۲

احسان دشتیانه:
یک عده ای با شعار دلارزدایی دارند به صنایع مادر ما حمله می کنند!

دشتیانه در جلسه مدیران بازار سرمایه با رئیس سازمان برنامه و بودجه:
🔹متاسفانه آقای دکتر برخی عرایض من مبتنی بر حضور شما در هیات دولت است و نه فقط به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه است.
🔹متاسفانه یک تفکری دارد به طور جدی به رئیس جمهور محترم و حتی جایی به مقام معظم رهبری مشورت می‌دهد که پتروشیمی، فولاد و صنایع بزرگ عامل گرانی و تورم هستند.
🔹طوری که آن‌ها به ما می‌گویند نئولیبرال من به آن‌ها می‌گویم آن‌ها نئو سوسیالیست اند.
🔹یک گروهی که کاملا با شعار دلارزدایی دارند به صنایع مادر ما حمله می‌کنند و این تجربه را دارند تکرار می‌کنند.
🔹ما چقدر کالا را با نرخ دستوری فروختیم و بعد از چند ماه بازار رفت نقطه خود را پیدا کرد و کلی از سود تولیدکننده و بازار سرمایه به جیب واسطه‌ها و دلال‌ها منتقل شد. چند بار دیگر می‌خواهیم این را تجربه کنیم.

۱۱:۵۰:۳۸ طلافروشان سال ۱۴۰۱ بطور متوسط اندازه ۱.۵ سکه یک گرمی مالیات پرداخته‌اند!

۱۱:۴۹:۲۹ این سرنوشت ناگزیر صنعت و تولید و سرمایه‌گذاری داخلی است که دستخوش تصمیمات غیرعقلانی و شعار زده شده است…

۱۱:۳۷:۴۳

پیش ثبت‌نام اینترنتی توزیع لاستیک به زودی

دبیرکل اتاق اصناف:

🔹با راه اندازی سامانه پیش ثبت نام توزیع اینترنتی لاستیک خودرو و افزایش عرضه برخی اندازه های پرمصرف، این بازار به زودی به ثبات و آرامش خواهد رسید.

🔹مردم قبل از مراجعه به فروشگاه ها برای خرید لاستیک به قیمت مصوب می‌توانند اطلاعات خود را در سامانه تخصیص تایر ثبت کنند و در فروشگاه با ارئه کد به فروشنده کالای خود را دریافت کنند.

۱۱:۲۹:۰۸ دلار فردایی تهران ⏳ ۶۰,۱۵۰خـرید

۱۱:۲۳:۴۳ ونوین هم قیمت های عجیبی را دارد

۱۱:۲۱:۵۰ جالب است که فسدید  صف خرید  شده است

۱۱:۱۳:۰۶

مدیرعامل شستا خطاب به منظور:

همه کمر شکسته ایم و قابلیت بلند شدن نداریم!

نرخ سپرده‌ها ۳۰ درصد. ببینید حضرتعالی به عنوان عضوی از دولت، چون هستیم خدمت شما عرض می‌کنم. نتیجه این است که پول از بازار سرمایه خارج می‌شود و می‌رود به سمت سپرده گذاری و افزایش هزینه مالی تا نرخ ۴۵ درصد را ما شاهد هستیم و واقعا این دارد واحد‌های تولیدی را از پا در می‌آورد.

در مجامع با تخم مرغ گندیده و سیب زمینی و میوه گندیده از ما پذیرایی می‌شود. رسما دیگر به ما توهین می‌شود که شما چه کاری در این بنگاه‌ها انجام می‌دهید؟ و این نرخ سپرده‌های ۳۰ درصد رشد نقدینگی را بالاتر می‌برد و امکان اینکه تورم در حد ۲۰ درصد کنترل شود شوخی است!/نبض بورس

۱۱:۱۰:۱۹ عارف نوروزی مدیرعامل شستا: همه کمر شکسته ایم و قابلیت بلندشدن نداریم | در ستاره خلیج فارس ۲۵ همت از سودم پرید | ۶۰ همت بنزین به دولت دادم یک ریال پول نداد!/نبض بورس

۱۱:۰۸:۴۱ دور جدید عرضه ۱۴ خودروی وارداتی در سامانه یکپارچه آغاز شد

سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی: به اطلاع آن دسته از متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌رساند، سامانه صرفاً جهت انتخاب خودروها به شرح جدول زیر از روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۴ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز چهار شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۲۶ در دسترس است.

۱۱:۰۵:۵۹ DHs CASH 🇦🇪 ۱۶,۳۰۰
*۳.۶۷=۵۹,۸۲۱

۱۱:۰۱:۰۶ دلار فردایی تهران ⏳ ۶۰,۳۵۰خـرید🔵

۱۰:۵۹:۴۷

شاخص‌های پولی اثرگذار بر تورم مهار شد/ بازگشت پیش بینی پذیری به اقتصاد برای فعالان اقتصادی

رئیس کل بانک مرکزی در نشست مشترک با اعضای اتاق بازرگانی:(۵)

🔹 طی سال های گذشته شاهد انحراف شاخص های نقدینگی، پایه پولی، تورم، حجم پول و … از روند بلندمدت بودیم و ادامه این روند می توانست کشور را به سمت تورم و نقدینگی بالا سوق دهد.

🔹 با سیاست های پولی مناسب و برنامه های هدف گذاری شده دقیق در بانک مرکزی، هم اکنون شاهد بازگشت این شاخص ها به روند بلندمدت و بازگشت پیش بینی پذیری به اقتصاد برای فعالان اقتصادی هستیم.

🔹 نرخ رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرد بطوریکه نرخ این شاخص مهم پولی و تاثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال ۱۴۰۲ که ۴۵ درصد بود با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش، در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به ۲۸.۱ درصد رسید.

🔹 رشد پول (بخش سیال نقدینگی) نیز از ۶۵.۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ در پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ نیز به ۱۵.۷ درصد کاهش یافت.

۱۰:۵۹:۴۰

راه‌اندازی قریب‌الوقوع ریال آفشور در روسیه/ طی پنجاه سال گذشته تراز تجاری کشور هیچگاه منفی نبوده است

رئیس کل بانک مرکزی در نشست مشترک با اعضای اتاق بازرگانی:(۴)

🔹 رئیس کل بانک مرکزی در نشست با اعضای اتاق بازرگانی، از معاونین ارزی و امور بین‌الملل خواست با قید فوریت استفاده از ارز اشخاص و گواهی امتیاز صادراتی در مرکز مبادله ارز و طلای ایران و همچنین بکارگیری از ابزار ریال برون مرزی ( آفشور ) با روسیه را که اقدامات عملیاتی آن انجام گرفته است در راستای حمایت عملی از صادرکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی عملیاتی کنند.

🔹 طی پنجاه سال گذشته تراز تجاری کشور هیچگاه منفی نبوده و آنچه با عنوان تراز منفی عنوان می شود مربوط به تراز گمرکی است.

🔹 البته ما اعتقاد داریم با تشویق صادرات غیرنفتی و پتانسیل های عظیمی که در کشور وجود دارد دستیابی به تراز گمرکی مثبت نیز دور از دسترس نیست.

۱۰:۵۴:۳۵

ریال برون‌مرزی با روسیه به زودی عملیاتی می‌شود

🔹معاون بین الملل بانک مرکزی:
🔹ریال برون‌مرزی هم اکنون با سه کشور روسیه، افغانستان و عراق در حال پیگیری است؛ کار در مورد روسیه تقریبا به اتمام رسیده است و بزودی عملیاتی خواهد شد.

۱۰:۵۲:۱۳

فروش شمش طلا رکورد زد

در بیست و پنجمین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران، ۴۶۸ کیلوگرم (قطعه) شمش طلای استاندارد با عیار ۹۹۵ در هزار معامله و رکورد این معاملات شکسته شد.

۱۰:۴۸:۰۲ شاخص کل ۲۳۰۰۰ واحد منفی

۱۰:۴۲:۳۵

افزایش اقتدار بانک‌مرکزی در بازار ارز/ دسترسی به منابع ارزی تقویت شد

رئیس کل بانک مرکزی در نشست مشترک با اعضای اتاق بازرگانی:(۳)

🔹 سال گذشته به رغم مشکلات متعدد و تحریم ها بیش از ۶۹ میلیارد دلار تامین ارز انجام شد.

🔹 با گشایش های بوجود آمده، دسترسی کشور به منابع ارزی در سال جاری افزایش یافته و قدرت مدیریت بیشتری نیز بر منابع ارزی زیادی که در خارج از کشور وجود دارد خواهیم داشت.

🔹 این موضوع بر افزایش تسلط بانک مرکزی بر بازار ارز، اثربخش خواهد بود.

۱۰:۴۲:۱۷ کاذر ۲۶۰ ریال تقسیم کرد

۱۰:۳۸:۳۳

برنامه بانک مرکزی برای تسهیل تولید و تجارت در سال ۱۴۰۳

رئیس کل بانک مرکزی در نشست مشترک با اعضای اتاق بازرگانی:(۲)

🔹 برنامه بانک مرکزی در سال جاری در قالب سیاست تثبیت، تعمیق و ثبات بازار ارز از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران است.

🔹 امسال با برنامه و سیاست اعتباری مشخص و هدف گذاری شده و با روش های تامین مالی تعهدی و استفاده از اقلام زیرخط ترازنامه بانک ها مانند اوراق گام، فکتورینگ، اعتبار اسنادی داخلی و برات الکترونیک به دنبال تامین مالی غیرتورمی در بخش های تولیدی هستیم.

۱۰:۳۸:۰۲

محرمانه‌‌های ارزی: گشایش ارزی جدید از کانال کردستان عراق

🔹براساس شنیده‌های موثق از یکی از اعضای اتاق بازرگانی ایران که روز گذشته با رئیس بانک مرکزی جلسه مشترک داشته‌اند، گشایش‌های ارزی قابل توجهی از طریق عراق و قطر محقق شده که باعث دسترسی ایران به چندین میلیارد دلار منابع ارزی جدید شده است‌.

🔹روز گذشته هم توئیت سیروان بارزانی تاجر معروف کردستان عراق درباره رفت وآمد عوامل بانک مرکزی ایران به این اقلیم باعث ریزش ۸۰۰ تومانی نرخ دلار شد.

۱۰:۳۳:۲۰ خپارس هم  زیر ۱۰۰  رسید

۱۰:۲۷:۰۵ نرخ بهره بین بانکی در این هفته بدون تغییر نسبت به هفته گذشته ۲۳.۵ درصد اعلام شد

۱۰:۲۵:۴۰

مرکز مبادله، محور سیاست ارزی بانک مرکزی است

رئیس کل بانک مرکزی در نشست مشترک با اعضای اتاق بازرگانی: (۱)

🔹 سیاست ارزی بانک مرکزی بر محور تامین مالی ارزی در کنار تنظیم بازار با استفاده از ایجاد ساختارهای مناسب مانند مرکز مبادله ارز و طلا تدوین شده است

🔹 نرخ ارز باید بگونه ای تنظیم گردد که تعادل بودجه ای دولت، تولید کننده و مصرف کننده برقرار شود.

🔹 در غیر این صورت با توجه به اثرگذاری نرخ ارز شاهد بروز ناترازی در بازارها و همچنین تاثیرگذاری آن در شاخص های اقتصادی مانند نقدینگی، تورم و پایه پولی خواهیم بود.

۱۰:۲۵:۲۳

حل چالش‌های بورس با اصلاح بند «س» تبصره ۶ قانون بودجه

⬇️محسن علیزاده، عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس:

اگر دولت از بازار حمایت کند، سرمایه‌های اندک مردم باید با اعتمادسازی بیشتر به سمت بازار سرمایه جذب و به واحدهای تولیدی کشور تزریق شود، اما در صورت عدم حمایت، تحقق شعار دور از ذهن است و در حد شعار باقی خواهد ماند.

بازار سرمایه با تزریق مداوم نقدینگی و برای جلوگیری از هدر رفت منابع در بخش‌های غیرمولد، تمام تلاش خود را برای ایجاد بستری آرام و قابل اعتماد برای فعالان عرصه تولید و سهامداران به کار گرفته تا سرمایه‌گذاران بیشتری جذب بازار شده و برای رونق تولید همکاری کنند./سنا

۱۰:۲۱:۴۴ افزایش تولید نفت به ۳ میلیون و ۵۵۰ هزار بشکه در سال گذشته
به گزارش ایسنا، وزیر نفت گفت: درباره توسعه و تامین منابع مالی حوزه نفت، از تکمیل و بهره‌برداری ۶۷ طرح نیمه تمام در حوزه نفت و گاز و افزایش تولید نفت به ۳ میلیون و ۵۵۰ هزار بشکه در سال گذشته خبر داد و افزود: تولید گاز کشور نیز حدود ۳۰ میلیون متر مکعب رشد داشته که ۷ میلیون متر مکعب آن حاصل از جمع‌آوری گازهای مشعل است.
جواد اوجی در ادامه از افزایش ۵ میلیون تنی ظرفیت صادرات پتروشیمی کشور و در مجموع رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: ‌برنامه وزارت نفت برای امسال نیز بهره‌برداری از ۷۹ طرح نیمه‌تمام و آغاز ۵۰ طرح جدید درحوزه نفت، گاز و پتروشیمی است که اقدامی بی سابقه و یک انقلاب در این حوزه محسوب می‌شود.

۱۰:۱۱:۴۰ تقریبا  بازار هیچ حرفی برای گفتن نمیگذارد  …

۱۰:۰۸:۰۳ شاخص کل ۱۵۰۰۰ واحد منفی
بریم واسه ۲۰

۱۰:۰۶:۲۶

گشایش ارزی جدید از کانال کردستان عراق

🔹براساس شنیده‌های موثق از یکی از اعضای اتاق بازرگانی ایران که روز گذشته با رئیس بانک مرکزی جلسه مشترک داشته‌اند، گشایش‌های ارزی قابل توجهی از طریق عراق و قطر محقق شده که باعث دسترسی ایران به چندین میلیارد دلار منابع ارزی جدید شده است‌.

🔹روز گذشته هم توئیت سیروان بارزانی تاجر معروف کردستان عراق درباره رفت وآمد عوامل بانک مرکزی ایران به این اقلیم باعث ریزش ۸۰۰ تومانی نرخ دلار شد./محرمانه های ارزی

۱۰:۰۰:۴۸ خودرو  به سمت  صف فروش شدن

۰۹:۵۸:۴۷

در نشست دکتر فرزین با اعضای اتاق بازرگانی مطرح شد:
تامین نیازهای ارزی، ثبات بازار ارز و تامین مالی غیرتورمی برنامه اصلی بانک مرکزی/ افزایش قدرت مدیریت بیشتر بر منابع ارزی خارج از کشور/ عرضه”گواهی امتیاز صادراتی” در مرکز مبادله ارز و طلای ایران/ تفکیک سیاست تجاری از سیاست ارزی در دستور کار قرار گرفت/ ابزار “ریال برون مرزی” با روسیه بزودی عملیاتی می شود / تقدیر فعالان اقتصادی از نقش بانک مرکزی در ایجاد آرامش در بازار ارز پس از تحولات اخیر منطقه

رئیس ‌کل بانک مرکزی در نشست تخصصی و هم ‌اندیشی با رئیس، هیات رئیسه و جمعی از اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران ضمن بررسی دغدغه ‌ها و مشکلات فعالان اقتصادی بخش خصوصی، تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشور در حوزه های مختلف و احصاء راهکارهای برون رفت از برخی موانع و عملیاتی سازی پیشنهادهای مشخص در سیاست‌ های تجاری و ارزی، دستورات لازم جهت تسهیل در برگشت ارز و روند کاری فعالان اقتصادی و تجاری کشور صادر کرد.

۰۹:۵۷:۵۶

کاذر

📌به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه نوبت دوم شرکت فرآورده‌های نسوز آذر با حضور ۴۱.۷۸درصدی سهامداران در حال برگزاری است.

مهم‌ترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:

✅شرکت میزانی از مواد اولیه مصرفی را از طریق واردات تأمین می‌کند و با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی و افزایش نرخ ارز، قیمت محصولات افزایش قابل توجهی خواهد داشت. در این میان، تورم ۴۰درصدی و افزایش قابل توجه حامل‌های انرژی هم بر قیمت محصولات تأثیرات چشم‌گیری می‌گذارد که باعث بالا رفتن قیمت‌های فروش می‌شود.

✅کلیه مالیات‌های سال‌های ماقبل ۱۴۰۱ تسویه شده است.

✅در سال مالی مورد گزارش، نماد شرکت به تابلوی فرعی بازار اول سازمان بورس ارتقا پیدا کرد.

✅اجرای پلنت اکسیژن جهت کاهش بهای تمام‌شده در دستور کار شرکت است و برآورد می‌شود در آذرماه ۱۴۰۳ به بهره‌برداری برسد.

✅ورود به عرصه صادرات، تنوع بخشی به تولید محصولات و انجام تعمیرات اساسی تجهیزات اصلی و خط تولید و همچنین سوله‌ها و ساختمان‌ها از برنامه‌های کاذر برای سال مالی ۱۴۰۳ است.

۰۹:۵۱:۰۲

لیست اتفاقاتی که از نظر من میتونه در حال حاضر به بورس کمک کنه:

۱. کاهش فاصله دلار نیمایی و دلار بازار آزاد نباید رانت بسیار سنگین از جیب صادرکننده به واردات کننده‌ها داده بهش
۲. تعدیل نرخ بهره که به رکود در بازار ختم شده
۳. اصلاح سریعتر دستورالعمل خوراک نفت که وعده داده شده بود توسط آقای مخبر
۴. کاهش زمان تجدید ارزیابی دارایی به ۳ سال یکبار
۵. تسهیل اعتباردهی به کارگزاری‌ها توسط شبکه بانکی
۶. تصویب اصلاحیه بند س تبصره ۶ قانون بودجه روز سه‌شنبه در مجلس

۰۹:۵۰:۳۲

وزارت صمت: ثبت موجودی طلا برای طلافروشان الزام نیست

🔹وزارت صمت در نامه‌ای خطاب به رئیس اتحادیه طلا، اعلام کرده که ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت صرفاً برای واردات، صادرات و تولید اصل طلاست.
🔹همچنین زنجیره‌های بعد از تولید، همچون کارگاه‌های ساخت، پرداخت و طلافروشی‌ها مصداق آن نیستند.
ایسنا نوشته است:
🔹بر این اساس این سوال مطرح است که از ابتدا این طرح بدین صورت بوده و تاکنون (پس از گذشت یکسال) شفاف‌سازی درست صورت نگرفته بود، یا اعتراض طلافروشان و تعطیلی بازار طی دو هفته اخیر منجر به کوتاه آمدن وزارت صمت شده است!؟

۰۹:۴۶:۱۶ ارزش دلاری صنعت بانک

ارزش دلاری صنعت بانک داری به کمترین مقدار خود از سال ۹۸ رسید

✔️ کانال تحلیلی پارسیس

۰۹:۳۷:۴۹ حتی فارس هم منفی شده و دیگر در پی کنترل شاخص نیست

۰۹:۳۷:۰۰

بورس در راه سقوط به دره

محمد خبری‌زاد، تحلیلگر بازار سرمایه نیز درخصوص تجربه ۱۰روز منفی متوالی در بورس گفت: خیلی از نمادها در حال‌حاضر به سطوح حمایتی رسیده‌اند و اگر در این سطوح حمایت نشوند شاخص یک پله دیگر پایین خواهد رفت. شاخص روز گذشته محدوده ۲.۲‌میلیون‌واحدی را از دست داد و جای شکی نیست که اگر دو سه سهم بزرگ بازار حمایت نمی‌شدند، در این مدت خیلی بیشتر از اینها ریزش رخ می‌داد و از همین‌رو نمی‌توان شاخص‌کل را ملاک قرار داد. وضعیت کلی بازار به‌شدت بد است و همچنان منفی است و شرایط برای خیلی از سهامداران اذیت‌کننده شده و بخشی از فعالان را فراری داده‌است. وی ادامه داد: علاوه‌بر اینکه مواردی مانند نرخ دلار نیما و نرخ بهره همچنان حل نشده‌است، از طرفی شاهد تخصیص اوراق اسناد خزانه دولتی به پیمانکاران طلبکار از دولت بودیم که همین اوراق باعث می‌شود نرخ تامین مالی در بازار سرمایه از سطوح ۳۳‌درصد که سقف تاریخی است به ۳۶‌درصد هم برسد و این اخطار بزرگی برای دولت است؛ چراکه نهایتا دود این مساله به چشم دولت خواهد رفت، چراکه اوراق دولتی دیگر با نرخ‌های ۲۸‌درصد -که هفته پیش‌فروش نرفتند- به سختی قابل‌فروش خواهند بود. این تحلیلگر افزود: اتفاق دیگری که افتاده افت روزانه ارزش معاملات است، در کنار آن تعداد کدهای مشارکت‌کننده در بازار نیز به‌شدت افت پیدا کرده و با این وضعیت تا پایان سال ‌چیزی از بورس و بازار سرمایه باقی نخواهد ماند و به‌نظر هم نمی‌رسد هیچ حمایتی از سوی بدنه اقتصادی دولت از بازار شود. تمام سیاست‌ها علیه بازار سرمایه است و متاسفانه این سیاست‌ها شاید در ابتدا فقط برای بازار سرمایه اذیت‌کننده باشد اما در بلندمدت مطمئنا بر اقتصاد کشور اثرات منفی خواهد گذاشت و شرکت‌ها را به سمت نابودی می‌کشاند.خبری‌زاد خاطرنشان کرد: در مورد طرح معافیت مالیاتی چند بند‌ خیلی ضربه‌زننده در این تبصره ‌وجود داشت که اصلاح آنها تصویب‌شده و باید به کمیسیون برود و باید دید چه اتفاقی برای آن می‌افتد. باید توجه داشت که اصلاح این تبصره ‌گرچه باری را از دوش بازار سرمایه ‌برخواهد داشت، اما مشکلات اصلی جای دیگری است و حتی با حذف این خطر تازه به نقطه صفر می‌رسیم و اصلاح این تبصره‌ اتفاقی در راستای رشد بازار نیست. این سیاست‌ها در قبال بازار سرمایه راهگشا نخواهد بود و روند بازار را به سمت دره‌ای می‌برد که درآوردن این ماشین از ته این دره ناممکن خواهد بود.

۰۹:۳۴:۱۵ شاخص کل ۶٠٠٠ واحد منفی

۰۹:۳۰:۵۶ ۱۶ درصد مثبت   – ۸۴ درصد منفی

۰۹:۳۰:۲۱

دیروز جلسه‌‌ای با حضور رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بورس برای رسیدگی به مسائل بازار سرمایه برگزار شده و طبق شنیده‌های من فضا مثبت بوده

ارزیابی شخصی خودم از برگزاری جلسه اخیر با رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه بودجه اینکه دولت متوجه شده بی‌توجهی به بورس به نفعش نبوده

امیدوارم خروجی این جلسات رو بزودی روی تابلو معاملات ببینیم

نمیدونم چی میشه تهش اما سهامداران به شدت کلافه و سرخورده هستند و باید اقدام فوری و عاجلی صورت بگیره و یک بسته برای نجات بورسی رونمایی کنند

۰۹:۲۵:۱۱ غپینو کمی مثبت است

۰۹:۲۰:۰۸ طبق شنیده‌ها ایستگاه معاملاتی فروشنده وتجارت که دیروز با ایجاد فشار فروش اقدام به ایجاد جو منفی در این نماد و بازار نموده بود، محدود و از کارگزاری مربوطه توضیحات لازم اخذ شد. در صورت نیاز پرونده تخلفاتی تشکیل و رسیدگی لازم صورت خواهد گرفت.

۰۹:۱۸:۱۰ وتجارت پتانسیل تجدید حداقل ۲۰۰٪ دارد

۰۹:۱۸:۰۳

دیروز نزدیک نیم تن طلا با دلار ۵۹ تومنی به فروش رفت!

در حراج ۲۵ مرکز مبادله، ۴۶۸ کیلو طلا با قیمت میانگین ۴ میلیارد و ۴۴۳ میلیون به فروش رفت.

با احتساب نرخ انس جهانی نرخ دلار کشف شده دلار ۵۹ تومن شده!

۰۹:۱۵:۴۶ خب بازار هم  بعد  ۱۵ دقیقه وا  رفت

۰۹:۱۵:۴۳

بلینکن: ورود به رفح مانع بازگشت حماس به قدرت نمی‌شود

🔹 وزیر خارجه آمریکا روز گذشته در مصاحبه‌ای گفت: ورود اسرائیل به رفح، مانع از بازگشت حماس به قدرت در غزه نخواهد شد.

۰۹:۱۱:۰۸

رشد ۸ درصدی با اصلاح نظام تامین مالی/ فشار بیش از حد به بانک‌ها باعث تورم می‌شود

حمید آذرمند؛ مدیر سابق اداره تامین مالی زنجیره تولید بانک مرکزی در گفت‌وگو با ایبِنا:

🔹 اقتصاد ایران نیاز به رشد اقتصادی ۸ درصدی در سال‌های آینده دارد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که ظرفیت‌های تامین مالی برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی کافی نیست که لازم است، نظام تامین مالی برای اهداف بلند مدت و برای حفظ تولید مورد بازنگری قرار گیرد.

🔹 برای تامین مالی، نظام بانکی، بازار سرمایه، تامین مالی خارجی و منابع عمومی را داریم.

🔹 سهم بازار سرمایه به خصوص اوراق بدهی و منابع دولتی اندک است و سهم منابع خارجی نیز بسیار ناچیز است، بنابراین به‌ناچار سهم اصلی تامین مالی اقتصاد به نظام بانکی منتقل شد.

🔹 فشار به بانک‌ها برای تامین مالی موجب ناترازی بانک‌ها و افزایش پایه پولی می‌شود که در ادامه به بی ثباتی اقتصادی و تورم می‌انجامد.

۰۹:۰۸:۴۶ عرضه ها مجدد شروع شد مثل ٢٠ روز گذشته

۰۹:۰۸:۱۰ گزارش سخوز هم خوب نبود

۰۹:۰۷:۵۳ فشار فروش در بازار همچنان وجود دارد و به نظر نیم ساعت اول به همین شکل پیش می رویم

۰۹:۰۵:۰۰ مثبت های بازار خیلی نمی شود دلخوش کرد

۰۹:۰۴:۴۹ خصدرا تفاهم نامه همکاری و مشارکت طرفین جهت انجام پروژه های تعمیرات و نصب کابل های دریایی فیبر نوری و قدرت در پروژه های فشار افزایی چاههای نفت وگازی پارس جنوبی

۰۹:۰۱:۵۱ بازار مثبت اغاز کرده است

۰۸:۵۶:۵۳

نگاه سبدگردان

🔸بازار شرایط خوبی در چند روز معاملاتی اخیر نداشت و روزهای بدی را سپری کرد؛ چه از نظر نوع معاملات و چه از نظر ارزش که به سختی به ۳۵۰۰ میلیارد تومان رسید. دیروز هم در انتهای بازار، اکثر سهم‌ها با فشار فروش مواجه بودند و شاخص هم به محدوده ۲۱۹۰ واحد رسید. نمودارها (چه شاخص و چه سهم‌ها) در محدوده‌های مهمی هستند و بازار امروز شرایط سختی خواهد داشت.

🔸در نمودار شاخص، در صورت افزایش عرضه در بازار امروز، باید منتظر محدوده بین میانگین‌ها در نمودار باشیم که پتانسیل افزایش تقاضا را دارد. دلار در تایم فریم روزانه بعد از رسیدن به محدوده ۷۰۰۰۰ تومان با افزایش عرضه مواجه شده و ترند صعودی شکسته شده است. در حال حاضر، محدوده ۵۹۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰ تومان حمایت قوی است و پتانسیل افزایش تقاضا را دارد.

۰۸:۴۵:۱۹ برمدار کم عقلی ۴۱۹,۰۴۲ دلار نیما بدون تغییر

۰۸:۴۰:۳۶

بر اساس شنیده ها افزایش قیمت سورن پلاس دوگانه خردادماه اعلام میشود

💵 قیمت حدود ۵۰۰

۰۸:۳۴:۳۵

تحولات هفته گذشته نرخ جهانی گاز به تفکیک هاب گازی :

📊 نرخ گاز در هاب انگلستان: ۳۲.۳۳ سنت
▫️ نسبت به هفته گذشته: ۲ درصد⬇️

📊 نرخ گاز در هاب هلند : ۳۳.۵۶ سنت
▫️ نسبت به هفته گذشته: بدون تغییر

📊 نرخ گاز در هاب آلبرتا: ۳.۴۴ سنت
▫️ نسبت به هفته گذشته: ۲ درصد⬇️

📊 نرخ گاز در هنری هاب:۶.۹۰ سنت
▫️ نسبت به هفته گذشته: ۱۶ درصد⬆️

📊 نرخ خوراک پتروشیمی‌ها طبق فرمول : ۱۳.۱۷ سنت
▫️ نسبت به هفته گذشته: بدون تغییر

سبدگردان ویستا

۰۸:۳۱:۵۱ تیک مثبت ۱۵ میلیون سهمی حقیقی درصدی در  فاذر.

۰۸:۲۶:۱۸ تیک مثبت حمایتی سهامدار عمده  غزر در معاملات روز گذشته

۰۸:۲۴:۱۵ ۵) وضعیت شاخص های اصلی بازار:
هم وزن: متعادل منفی
کل: متعادل منفی

۶) رئیس ارتش اسرائیل می گوید “مجبور هستیم دوباره در شمال نوار غزه بجنگیم، زیرا اسرائیل استراتژی ندارد. بخش‌هایی از شمال غزه مجددا در تصرف نیروهای حماس است.”

۷) لاپید – رهبر اپوزیسیون دولت اسرائیل می گوید “روزهای سختی است و چیزی که اسرائیل بیش از هر چیز دیگری به آن نیاز دارد این است که نتانیاهو از زندگی ما خارج شود. این کابینه دوام نخواهد آورد.”

۸) حسن نصرالله ساعت پنج بعدازظهر روز جاری، دوشنبه، سخنرانی می کند.

۹) وزیر خارجه مصر می گوید “توافق صلح با اسرائیل یک انتخاب استراتژیک برای مصر و ستون اساسی صلح در منطقه است.”

۱۰) فرمانده اوکراینی می گوید ” Volchansk احتمالا در روزهای آینده سقوط خواهد کرد، که این یک دستاورد بزرگ و بسیار مهم و یک پیروزی استراتژیک برای ارتش روسیه است.”

۱۱) رئیس سازمان انرژی اتمی می گوید “مبنای تعاملات ایران و آژانس، NPT و پادمان است. موضوعات باقی‌مانده بین ما و آژانس به ۲ مکان تقلیل یافته است.”

۱۲) داده های گمرک چین نشان داد واردات مس خام این کشور در آوریل ۷.۶ درصد نسبت به ماه قبل کاهش یافته است، زیرا افزایش قیمت های جهانی اشتهای خرید را کاهش داده است. (سبدگردان مانی)

۱۳) بازار متانول چین پس از بازگشت از تعطیلات روز کارگر افزایش یافت. افزایش موجودی در بنادر و تولیدکنندگان داخلی حمایت عمده ای از قیمت های پس از تعطیلات کرد که از سوی دیگر نشان دهنده تقاضای متانول سالم یا حتی قوی چین بود. (کانال نفت گاز پتروشیمی)

۱۴) روز پنجشنبه چهار گزارش مهم از اقتصاد چین منتشر می شود و محتوای آنها بر بازار مواد خام از جمله فلزات پایه تاثیر خواهد گذاشت. (بورس۲۴)

۱۵) مدیرعامل صندوق توسعه ملی می گوید “یکی‌از بزرگ‌ترین بدهکاران به ما شرکت ملی نفت ایران است و پس از آن طرح‌های نیروگاهی؛ این یعنی طرح‌هایی که به نظر می‌رسد باید سودده باشند، در بازگشت تسهیلات به صندوق موفق نبودند.”

۱۶) مدیرعامل تاپیکو می گوید ” پرونده بدهی ١۵ ساله بسته شد. یک قدم تا بورسی شدن پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس مانده است.” (نفت ما)

۱۷) مدیر کل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی می گوید ” پس از افزایش ۴۰ درصدی قیمت خرید تضمینی چغندر قند در سال جاری و حذف ارز ترجیحی واردات شکر خام قیمت جدید شکر سفید درب کارخانه، حداکثر ۳۵۰۰۰ تومان تعیین شد.” (فود پرس)

۱۸) بر اساس آمارهای بانک مرکزی در دومین سری حراج اوراق مشارکت دولتی، هیچ یک از ۳۵ همت اوراق عرضه شده به فروش نرفته است. (بورس۲۴)

۱۹) هنوز صورت حساب های سال ۱۴۰۲ ما ابلاغ نشده و در خصوص صورت های مالی سال گذشته ، جمع بندی حساب ها ، صورت های مالی و برگزاری مجمع سال مالی گذشته با ابهام مواجه هستیم. (معاون مالی شپنا)

۲۰) صبح دیروز در وزارت راه و شهرسازی چگونگی اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها مورد بحث و بررسی قرار گرفت. (احتمال تعیین سقف برای اجاره بها)

۲۱) ظرفیت نیروگاه‌های کشور از مرز ۹۳ هزار مگاوات عبور کرد.

۲۲) سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در سخنانی تأکید کرد که عراق تمام بدهی خود به ایران را پرداخت کرده است.

۲۳) دولت ۲۳ همت به کشاورزان بدهکار است، کشاورزان از این موضوع گلایه دارند زیرا طبق قانون خرید تضمینی باید ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم وجه آن پرداخت شود.

۲۴) قیمت بیلت صادراتی ایران در این هفته حدود ۴۷۰ تا ۴۸۰ دلار فوب بود که نسبت به هفته قبل تغییری نداشت. صادرکنندگان بیلت ایرانی که تحت تاثیر شرایط ژئوپلیتیکی قرار دارند در صادرات محتاط هستند. در عین حال بسیاری از خریداران آسیایی منابع ایرانی را در نظر نمی گیرند و بازار صادرات بیلت ایران نسبتاً خلوت است. در این هفته، قیمت معامله بیلت روسی به ترکیه با افزایش نسبت به هفته قبل حدود ۵۰۰ تا ۵۱۵ دلار فوب بود. (صنعت معدن)

۲۵) محصول ABS با کاهش قیمت به طور متوسط، ۱,۴۷۱ دلار در هر تن معامله شد زیرا هزینه‌های بالادستی نیز کاهش یافت. ارزیابی معامله گران این است که سطح موجودی خریداران ABS باید رو به اتمام باشد، بنابراین تقاضا به زودی بهبود خواهد یافت. (صنعت معدن)

۲۶) قیمت روغن پایه فوب ایران بدون تغییر قیمت به طور متوسط، ۸۸۰ دلار در هر تن معامله شد. کاهش ارزش نفت خام و بنزین انگیزه خرید را کاهش داده است. بازار چین از تعطیلات روز کارگر بازگشته، اما تقاضا در آستانه رکود فصلی که معمولاً از ژوئن شروع می شود، ضعیف است. همچنین پیش‌بینی می‌شود که فصل باران‌های موسمی هند در ماه ژوئن تقاضا را کاهش دهد. (صنعت معدن)

۲۷) قیمت روی بورس فلزات لندن با افزایش قیمت به طور متوسط، ۲,۹۴۷ دلار در هر تن معامله شد. بازار واردات روی در چین در نتیجه بسته شدن پنجره آربیتراژ که انگیزه خریداران چینی به مواد وادراتی را محدود می کرد، با ثبات و بدون تغییر باقی ماند. قیمت بالای روی در بورس فلزات لندن نیز باعث کاهش تقاضا در اروپا شده و فعالان بازار خاطرنشان کردند که متقاضیان بسته‌های کوچک را در صورت نیاز خریداری می‌کنند. موجودی روی در انبارهای شانگهای در ماه آوریل، در بحبوحه عدم وجود نقدینگی در بازار، بدون تغییر باقی ماند. طبق آخرین داده های اداره کل گمرک چین، چین در ژانویه تا مارس ۸۹۱۳۸۳ تن کنسانتره روی وارد کرده که نسبت به سال قبل ۲۷.۱ درصد کاهش داشته و حجم واردات مارس به پایین ترین حد خود از ماه می ۲۰۲۲ رسید. (صنعت معدن)

۲۸) قیمت متانول در جنوب شرق آسیا به علت قطع تولید شرکت PCML و کاهش عرضه افزایش یافت. توقف غیرمنتظره خط تولید ۱.۷ میلیون تنی در مالزی در تاریخ ۴ می سبب شده نگرانی ها از کمبود عرضه در ماه ژوئن قوت گیرد. انتظار می‌رود بازگشت این کارخانه به تولید حدود ۳ هفته طول بکشد.

۲۹) وامید از آغاز بهره برداری فاز نخست مخزنگاه جاسک براساس برنامه زمان بندی آغاز عملیات بهره برداری از دو میلیون بشکه پس از رها سازی نفت خبر داد.

۳۰) نماد دارو از افزایش نرخ محصولات خود به میزان ۲۱درصد خبر داد.

۳۱) اخذ گواهی کشف معدن بوکسیت توسط فسوژ گزارش شد.

۳۲) شصدف سرمایه ثبت کرد، کپشیر حق استفاده نشده را روی رینگ آورد. شگستر یک شفاف سازی زد.

۰۸:۱۹:۰۰

دلار در کانال ۶۰ تکرار شد

🔹در حالی که نرخ دلار در تلاش‌های پیشین خود جهت حضور در کانال ۶۰ هزار تومانی ناموفق بود، دیروز برای دومین روز متوالی در این بازه قیمتی به فروش رسید.

🔹به نظر می‌رسد حمایت معامله گران بالاخره شکسته شده و بازار حضور نرخ این ارز در کانال ۶۰ را پذیرفته است.

🔹هر برگ اسکناس دلار آزاد روز گذشته در نهایت با ۴۰۰ تومان کاهش نسبت به نرخ روز شنبه در رقم ۶۰ هزار و ۴۰۰ تومان معامله شد.

🔹 این در حالی است که افت نرخ دلار در بازار فردایی بیشتر بود. نرخ دلار فردایی در بازار عصر دیروز در بازه قیمتی ۶۰ هزار و ۲۰۰ تا ۶۰ هزار و ۴۰۰ تومان قیمت خورد.

🔹از سوی دیگر نرخ دلار در بازار هرات (که همبستگی شدیدی با دلار تهران دارد) در روز گذشته به کف کانال ۵۹ هزار تومانی نزدیک شد و دلار فردایی این بازار نیز در کانال ۵۸ قیمت خورد.

🔹در نتیجه احتمال تداوم روند کاهشی دلار تهران در روزهای پیش رو وجود دارد.

🔹علاوه بر نرخ دلار، قیمت دیگر شاخص های ارزی نیز در بازار روز گذشته کاهشی بود. یورو و پوند در عصر دیروز هریک به ترتیب با ۱۵۰ و ۲۵۰ تومان کاهش در ارقام ۶۵ هزار و ۲۵۰ و ۷۵ هزار و ۷۵۰ تومان معامله شدند.

۰۸:۱۲:۰۰

آرژانتین حریف تورم نشد؛ چاپ پی در پی اسکناس‌های درشت‌تر

🔹قیمت‌ها در آرژانتین در ماه‌های اخیر، به حدی شدید افزایش پیدا کرده که بانک مرکزی این کشور برای سهولت در جابجایی پول، اندازه درشت‌ترین اسکنال بانکی را پنج برابر افزایش داده و اسکناس ۱۰ هزار پزویی چاپ کرده است.

مردم این کشور، در بعضی موارد حتی چمدان پر پول را حمل می‌کنند.

🔹نرخ تورم سالانه آرژانتین در مارس، به ۲۸۷ درصد رشد که یکی از بالاترین نرخ‌های تورم در دنیا است.

🔹بررسی جدید موسسه سرشماری آرژانتین نشان داد ۹۵ درصد از شرکت‌ها، قصد استخدام افراد جدید یا افزایش ساعات کار را ندارند.

🔹در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۴، فعالیت صنعتی آرژانتین، ۳۰ درصد کاهش یافت.

۰۸:۰۵:۵۵

بخش هایی از صحبتهای احسان دشتیانه عضو شورای عالی بورس در جلسه با رییس سازمان برنامه و بودجه به نقل از سایت نبض بورس

در تمام زوج تصمیم ها، تصمیم به ضرر بازار سرمایه گرفته شده است
ببینید آقای دکتر ارزش بازار سرمایه در دنیا کمی بیش از GDP دنیا است. در حالی که در ایران بر اساس GDP حدود ۴۰۰ میلیارد دلاری شاید روش محاسبه کاملا درستی نباشد حدود و یا کمتر از ۳۰ درصد است.
به هر حال بازار سرمایه آن نقطه‌ای است که می‌توان نگاه کرد که حال اقتصاد چطور است؟ متاسفانه در تمام زوج تصمیم‌ها علیرغم اینکه موضوع بازار سرمایه به عنوان اصلی‌ترین موضوع و یکی از شعار‌های اصلی دولت حل مشکل بازار سرمایه بیان شده است در دو سال اخیر تمام زوج تصمیم ها، تصمیم به ضرر بازار سرمایه گرفته شده است و این امید را از بازار سرمایه گرفته است.

در نرخ ارز جذابیت کاذبی برای افرادی ایجاد کرده ایم که هیچ ربطی به تولید، صادرات و بازار سرمایه ندارند
ما موضوعات بسیار مهمی داریم مثل نرخ ارز. ببینید یک آزموده‌ای را بار‌ها آزمودیم و بار‌ها دیدیم نمی‌شود و باز هم داریم آن را تکرار می کنیم. همیشه می‌گوییم که ما می‌خواهیم دستوری نرخ ارز را پایین نگه داریم، اما این اتفاق رخ نداده است. مقایسه کنید روش فعلی را با روش سال اول در هر دو روش نرخ ارز افزایش قابل توجه داشته است و ما فقط داریم یک رانتی را از جیب صادرکننده به واردکننده منتقل می‌کنیم. چند نرخی داریم. نرخ بازار آزاد را به رسمیت نمی‌شناسیم. نرخ مبادله کوتاژ را داریم می‌بینیم که نرخ دیگر است، نرخ ارز نیما است. بعد این باعث شده است که هم صادرات شرکت‌ها کاهش پیدا کند و هم صادرات بجایی که توسط تولیدکننده انجام شود توسط کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف انجام می‌شود و یک فاصله و یک رانتی ایجاد شده است که جذابیت کاذبی ایجاد کرده است برای فعالانی که هیچ ربطی به تولید و صادرات و بازار سرمایه ندارند. متاسفانه این باعث شده است که اهالی بازار احساس کنند که برای بازار تصمیمات بلندمدتی که گرفته شده است کنترل غیرعادی بازار و هدایت نقدینگی به سمت و سوی دیگر است.

یک عده دارند به بورس کالا فشار می‌آورند
اتفاق دیگری که می‌افتد این است که ما از ابزار‌هایی که در اختیار ماست و هنوز اعتماد عمومی به آن وجود دارد استفاده نمی‌کنیم. الان اگر شما در این موقعیت نباشید و یک آشنا و اقوام تان از شما سئوال کند که امروز بانک مرکزی اعلام کرده است که بیاید ارزتان را سپرده ارزی کنید، مطمئنم شما پیشنهاد نخواهید داد که این کار را انجام دهد. چون تصور می‌کنید ممکن است این ارز‌ها را با یک نرخ ثابتی بدون سود با یک دلیلی از شما خواهند گرفت.

اما امروز یک بورس کالا داریم که در آن بخش خصوصی اعتماد کرده است. برید عدد صندوق‌های سپرده طلا را ببینید. همه با هم تجمیع شدند که بورس کالا را زمین بزنند. بورس کالا محرک بازار سرمایه است. دارند به بورس کالا فشار می‌آورند، بازار طلاش را دارند از بین می‌برند و فشار می‌آورند و می‌گویند صندوق‌های سپرده طلا را تخلیه کنید. اوج از بین بردن اعتماد است. در حالی که خود بورس کالا در اوراق سپرده طلا، صندوق‌های کالایی و همچنین در خود فروش شمش طلا نشان می‌دهد که بخش خصوصی اعتماد جدی به بورس کالا دارد. ما هنوز یک ابزار داریم که بخش خصوصی به آن اعتماد دارد.

یک عده ای با شعار دلارزدایی دارند به صنایع مادر ما حمله می کنند
متاسفانه آقای دکتر برخی عرایض من مبتنی بر حضور شما در هیات دولت است و نه فقط به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه است. متاسفانه یک تفکری دارد به طور جدی به رئیس جمهور محترم و حتی جایی به مقام معظم رهبری مشورت می‌دهد که پتروشیمی، فولاد و صنایع بزرگ عامل گرانی و تورم هستند. طوری که آن‌ها به ما می‌گویند نئولیبرال من به آن‌ها می‌گویم آن‌ها نئو سوسیالیست اند. یک گروهی که کاملا با شعار دلارزدایی دارند به صنایع مادر ما حمله می‌کنند و این تجربه را دارند تکرار می‌کنند. ما چقدر کالا را با نرخ دستوری فروختیم و بعد از چند ماه بازار رفت نقطه خود را پیدا کرد و کلی از سود تولیدکننده و بازار سرمایه به جیب واسطه‌ها و دلال‌ها منتقل شد. چند بار دیگر می‌خواهیم این را تجربه کنیم.

ا یک تبصره ساده جلوی همه معافیت های مالیاتی را می گیریم و کسب و کارهای بزرگ را تحت الشعاع قرار می دهیم
نکته دیگر آقای دکتر درباره این معافیت‌های مالیاتی است. آقای دکتر خود شما در سازمان مالیاتی تشریف داشتید و اگر خاطرتان باشد من سر یک ماجرایی خدمت شما رسیدم. خود حضرتعالی تایید کردید که یک مجموعه معافیت‌های مالیاتی که در مناطق ویژه، مناطق آزاد و مناطق محروم در نظر گرفته شده و اداره مالیات منطقه‌ای تلاش می‌کنند برای اینکه عملیات مالیاتی بهتری نشان بدهند به بهانه‌های مختلف می‌آیند جلوی معافیت‌های مالیاتی مثلا معافیت ماده ۱۳۲ را می‌گیرند، این کاملا اشتباه است. این معافیت‌ها بخاطر زیرساخت‌هایی است که ایجاد می‌شود و بعد باعث سرمایه گذاری مجدد می‌شود. وقتی افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی که تنها عاملی بود انگیزه معافیت مالیاتی که این‌ها بیایند دوباره سرمایه را برگردانند به شرکت‌ها برداشته می‌شود، هر سال ما باید برای آن بجنگیم. از این طرف این حل می‌شود، با یک تبصره ساده ایجاد سقف می‌آییم جلوی تمام این معافیت‌های مالیاتی را می‌گیریم. واقعا طنز است وقتی که می‌آییم می‌گوییم سقف ۵۰۰ میلیارد تومان عملا یعنی هیچ! یعنی کسب و کار‌های بزرگ را ما باید تحت الشعاع قرار دهیم.

کته دیگر این است که آقای دکتر بازار سرمایه توسط برخی از ارکان دولت به رسمیت شناخته نمی‌شود. بنده به عنوان عضو شورای عالی بورس دو رئیس بانک مرکزی را یک بار سی دقیقه در جلسه شورای عالی بورس و دو وزیر صمت را دو بار یکی شان را در یک جلسه آن هم درباره خودرو دیدم. متاسفانه اصلا حضور در شورای عالی بورس را به رسمیت نمی‌شناسند. اینکه بانک مرکزی فضا ایجاد شده است که کاملا مخالف بازار سرمایه است، فضای خوبی نیست. اینکه بانک مرکزی بر یک اشتباهی اصرار می‌کند و همه فعالان بازار سرمایه هم می‌گویند یک ماه دیگر که بانک مرکزی قانونش عوض شود، حالا تیم جدید اگر باشد رها می‌کنند ارز نیما را و تیم فعلی هم اگر باشد بعدش این کار را می‌کند. یعنی همه می‌دانند که این سرکوب در واقع ادامه نخواهد داشت.

آقای دکتر اینکه پیش بینی پذیر بودن مهمترین عامل بازار سرمایه است
نکته آخر آقای دکتر اینکه پیش بینی پذیر بودن مهمترین عامل بازار سرمایه است. در یک دوره‌ای رئیس دولت، رئیس بانک مرکزی وقت مردم را دعوت کرد، اما خب بعدش مدام تصمیماتی گرفته می‌شود بعد از اتفاق. یعنی شما آخر سال بیاید بگویید من از اول سال دیگر نرخ برق شما را می‌خواهم افزایش دهم. این به نوعی به نظر من غش در معامله است. شما یک کالایی را فروخته ای، سهامدار سهامدار شده است با یک عامل و فاکتوری بعدش می‌آیید یک قانونی می‌گذارید خب این سهامی که شما با یک نرخی با یک عامل پیش بینی فروخته اید اصلا این در اصل معامله محل سئوال است.

نحوه انتصابات در شرکت های خصولتی غلط اندر غلط است
نکته آخر هم اینکه آقای دکتر نحوه انتصابات در شرکت‌های اصطلاحا خصولتی که امانت مردم است بخاطر وجود ابزار غلطی به نام مسئولیت اجتماعی که اسم زیبایی دارد، ولی غلط اندر غلط است باعث شده است بسیار جذابیت سیاسی در این موقعیت‌ها ایجاد شود و آدم‌های غیرمرتبط و غیرمتخصص بدون کمترین سواد مالی یا سواد فنی مرتبط با آن رشته منتصب می‌شوند. از آقای دکتر نوروزی (مدیرعامل شستا بپرسید) بیش از ۸۰ درصد وقت ایشان به رد کردن توصیه‌های هیات مدیره‌ها می‌گذرد. آقای دکتر برخی اتفاقات تدریجی است و تصمیم گیری‌های کلان می‌خواهد و با پایبندی به آن‌ها اتفاق می‌افتد.

کانال تحلیلی پارسیس

۰۷:۵۹:۰۷

تسهیلات تکلیفی نوعی پول پاشی است

مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد در همایش ملی شهرت و اعتبار بانک مرکزی:

🔹 درحال حاضر شرایط به صورتی است که تسهیلات گیرنده حاضر نمی‌شود تسهیلات خود را به بانک پس بدهد!

🔹 به غیر از تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری که باید انجام شود، تسهیلات تکلیفی دیگر به نوعی پول پاشی است.

🔹 در تمام سال ها دولت ها اشکال مختلفی پول پاشی را در بودجه قرار داده اند و نتیجه ای برای کشور نداشته است.

۰۷:۵۸:۴۵ صورت سود و زیان شرکت سیمان ارضالعماره که رشد خوبی امسال در سود آوری داشته است، سهامدار های اصلی ارضالعماره سخوز ۶۰ درصد، سبهان ۲۰ درصد، سفانو ۲۰ درصد می باشد.
#سخوز #سبهان # سفانو
نکته مهم این سبهان و سایر سهامدار های این شرکت امسال سودی از مجمع ارضالعماره یا همان ارجان صنعت دریافت نکرده اند، دلیلش ساخت پروژه پاکت سازی PP می باشد که باعث افزایش شدید سودآوری شرکت در سال جدید می شود، ارضالعناره بدلیل استفاده از پاکت های کاغذی از حاشیه سود پایینی برخوردار می باشد که امسال این پروژه به بهره برداری خواهد رسید و پیش بینی می شود سود ارضالعماره به ۳۵۰ الی ۴۰۰ میلیارد تومان در سال جدید برسد.

۰۷:۵۴:۵۲ با حکم مهدی عبوری مدیرعامل هلدینگ گسترش نفت و گاز پارسیان منصوب شد
مهدی عبوری مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری غدیر در حکمی؛ سید جعفر هاشمی را به‌عنوان‌ عضو هیات مدیره و مدیرعامل گروه نفت و گاز پارسیان منصوب کرد .
🔹به گزارش روابط عمومی هلدینگ سرمایه‌گذاری غدیر،با حکم مهدی عبوری مدیرعامل غدیر،  سید جعفر هاشمی بعنوان عضو هیات مدیره و مدیرعامل جدید گروه گسترش نفت و گاز پارسیان معرفی شد.

۰۷:۵۱:۰۷

تایرا

ارزش بازار : ۱۲.۲همت
قیمت هر سهم: ۹.۴۰۰ یال
سرمایه: ۱۲.۸میلیارد سهم
بازده یک ساله: ۱۷% منفی
بازده شاخص کل: منفی ۶% منفی
میانگین حجم ماهانه معاملات: ۱.۷میلیون سهم
سهامدار عمده: شخص حقیقی
سهامداران کمتر از یک درصد: *%

محصولات اصلی: تراکتور
خوراک اصلی: قطعات

سهم مواد اولیه از بهای تمام شده: ۹۵%

نسبت P.ettm با گزارش پاییز: ۵.۷
نسبت p.efw با گزارش زمستان: ۵.۴
سبت p.efw با dps پس از مجمع: ۵.۱
نسبت p.efw در سال ۱۴۰۳: ۳.۵

*رقم سود سرمایه گذاری در فصل زمستان در فروش درج می گردد که به شکل ظاهری حاشیه سود را افزایش می دهد. برای جلوگیری از چنین برداشت غلطی در مخاطب، سود سرمایه گذاری دریافتی زمستان را در بخش سایر درآمدها ثبت کردیم و رقم حاشیه سود واقعی زمستان درج شده است. نوسان حاشیه سود زمستان سال های اخیر نیز به همین علت است که dps به عنوان درآمد به فروش زمستان افزوده شده و حاشیه سود را به شکل ظاهری بالا نشان می دهد.

*سیاست تقسیم سود تایرا، خموتور و ختراک ۳۰درصد فرض شده است.

۰۷:۴۵:۱۲

احسان دشتیانه عضو شورای عالی بورس: برخی با شعار دلارزدایی به صنایع مادر ما حمله کردند | برخی ارکان دولت بازار سرمایه را به رسمیت نمی شناسند | دو رئیس کل بانک مرکزی تنها سی دقیقه در جلسه شورای عالی بورس حضور یافتند!

🔹مدیران بازار سرمایه در روز شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ جلسه‌ای را با رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار کردند. نبض بورس بنا دارد که طی مطالبی تا انتهای هفته جاری به صحبت‌های مدیران بازار سرمایه در این جلسه بپردازد. در اولین قسمت به صحبت‌های احسان دشتیانه عضو شورای عالی بورس خواهیم پرداخت. او در بخشی از صحبت های خود گفت: آقای دکتر بازار سرمایه توسط برخی از ارکان دولت به رسمیت شناخته نمی‌شود. بنده به عنوان عضو شورای عالی بورس دو رئیس بانک مرکزی را یک بار سی دقیقه در جلسه شورای عالی بورس و دو وزیر صمت را دو بار یکی شان را در یک جلسه آن هم درباره خودرو دیدم. متاسفانه اصلا حضور در شورای عالی بورس را به رسمیت نمی‌شناسند.

۰۷:۴۳:۰۸ بیمه ما در گزارش ۱۲ماهه حسابرسی نشده به سود ۶۸۶ ریالی رسیده است و ۵۴۸۵ میلیارد ریال سود خالص دارد

۰۷:۴۳:۰۵ سخوز در گزارش ۱۲ماهه تلفیقی ۷۹۹۴ و در سود اصلی ۶۶۷۸ ریال محقق کرده است

۰۷:۴۰:۴۳ نتیجه معامله #شمش_طلا مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۳

✅قیمت پایانی #شمش_طلا ۴,۵۹۲,۴۹۶ ریال و نسبت به روز قبل ۰.۶۲% درصد کاهش یافته است.

✅حجم معاملات #شمش_طلا ۳۲۴,۲۷۰ برگه گواهی معادل ۳۲ کیلوگرم است و نسبت به روز قبل ۲% درصد کاهش یافته است.

✅ارزش معاملات #شمش_طلا ۱۴۹ میلیارد تومان و نسبت به روز قبل ۲% درصد کاهش یافته است.

۰۷:۴۰:۳۳ سلام صبح شما عزیزان بخیرو شاددی و سلامتی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم