12:30:18 پایان بازار امروز که انصافا از دیروز کمی بهتر بود
۱۲:۲۹:۰۶ فاراک هم خوب است و صف شود
۱۲:۲۸:۰۵ وپاسار در فروردین ۹۲۲۳۱ میلیارد ریال درامد تسهیلات اعطایی و ۸۰۶۵۷ میلیارد ریال سود پرداختی به سپرده دارد
۱۲:۲۵:۲۹ یک باردیگر خبر واگذارى تودلى ها پخش شده ولی به نظر باردیگر فیک است و منطقی نیست
۱۲:۲۴:۵۸ توضیحات بهادری جهرمی درباره آخرین وضعیت واردات خودرو
🔺 سخنگوی دولت: ممنوعیت واردات خودرو تا پیشاز دولت به حدود ۶ سال رسیده بود که با مصوبه دولت واردات خودرو آزاد شد.
🔺 یکی از برنامههای دولت اصلاح بازار خودرو از طریق حمایت از افزایش تولید خودرو بود.
🔺 در ادامه برنامه زمانبندی دولت برای استفاده از ظرفیت واردات خودرو تدوین و پیگیری شد.
🔺 ابتدا واردات خودروهای نو در دولت تصویب شد.
🔺 در سال ۱۴۰۲ واردات خودرو نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد بیش از ۲۰ برابری داشت.
🔺 ۱۵۰ میلیون دلار برای اتوبوس و مینی بوس و آمبولانس تخصیص داده شدهاست.
🔺 ۸۰۰ میلیون دلار نیز برای کشنده و کامیون اختصاص داده شدهاست.
🔺 در مرحله سوم واردات خودروی سواری کارکرده از مناطق آزاد تصویب شد که فرآیندهای اجرایی آن در حال پیگیری است.
۱۲:۲۴:۵۴ DHs CASH 🇦🇪 ۱۷,۶۰۰
*۳.۶۷=۶۴,۵۹۲
۱۲:۱۵:۵۴ دفارا فروردین خوبی زد و ۲۱۰۴ میلیارد ریال فروش داشت که مدت مشابه قبل ۱۵۹۴ میلیارد ریال بود
۱۲:۱۴:۵۳ لطیف در فروردین با فروش ۳۲۱ میلیارد ریالی مواجه بود و نسبت به سال قبل افت داشته است
۱۲:۱۲:۰۶
تامین بنزین کشور روی دوش ستاره خلیج فارس/ افزایش ۲۰ درصدی تولید بنزین ستاره در سال گذشته
🔹طبق آمار وزارت نفت، تولید بنزین در پالایشگاه ستاره خلیجفارس در سال ۱۴۰۰ از ۳۷ به ۳۳ میلیون لیتر در روز کاهش پیدا کرد.
🔹با روی کار آمدن دولت سیزدهم تولید این پالایشگاه با افزایش ۲۰ درصدی در ۲ سال به ۳۹.۵ میلیون لیتر در روز رسید، در حال حاضر این پالایشگاه به تنهایی نزدیک به ۴۰ درصد بنزین کشور را تولید میکند.
🔹با توجه به ناترازی فزاینده بنزین در کشور و لزوم واردات برای تامین این محصول، اگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس ساخته نمیشد، ایران میبایست ۲۸ میلیارد دلار برای واردات بنزین هزینه میکرد.
۱۲:۱۱:۱۶ وخارزم تا فروردین ۴,۸۸۷,۶۰۰ میلیون ریال سود مجمع داشته است
۱۲:۰۳:۲۰ خشرق اسفند کمی افت داشت و ۲۷۷۶ میلیارد ریال فروش داشت در فروردین با رشد ۲۳۰۳ میلیرد ریال فروش داشت
۱۱:۵۳:۴۱ شپلی صف ۳۰ میلیونی را ثبت کرده است
۱۱:۵۱:۲۰
قیمت نفت در بودجه چند دلار است؟
🔺 برخی از کارشناسان میزان فروش روزانه نفت را با روند صعودی ماههای اخیر در تناقض میدانستند، اما شاید عجیبترین موضوع در میان نظرات ارائه شده، نرخ ۳۲ دلار برای هر بشکه نفت ایران است!
🔺 یکی از روزنامهها، جداول جدید بودجهای را مورد تحلیل قرار داد و نوشت: «فقط در مورد نفت بگوییم که دولت بودجه را بر مبنای فروش یک میلیون بشکه نفت در روز بسته و معتقد است ۱۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار ارز نصیبش خواهد کرد. این به معنای آن است که دولت در بودجه هر بشکه نفت را ۳۲ دلار حساب کرده که حدود ۵۰ دلار با قیمتهای فعلی بازار فرق دارد.
🔺 حسنخانی، کارشناس اقتصادی به خبرنگار مهر گفت: «مطابق با قوانین بودجهای کشور، علاوه بر دولت، صندوق توسعه ملی، شرکت نفت و مناطق محروم از فروش نفت، سهمی در اختیار دارند.»
🔺 حتی با فرض پذیرش نحوه محاسبه قیمت هر بشکه نفت خام در روزنامه هفت صبح، باید سهم ۳۷.۵ درصدی دولت را لحاظ کنیم، با این تفاسیر قیمت هر بشکه نفت خام ایران در بودجه سال ۱۴۰۳ حدود ۸۵ دلار خواهد بود.
۱۱:۵۱:۱۰ وکغدیر در فروردین ۲۹۷ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته و تا فروردین ۱۵,۱۴۸,۱۳۳ میلیون ریال سود مجمع محقق کرده است
۱۱:۴۶:۴۹ تا این لحظه ارزش معاملات خرد ۳۸۹۷ میلیارد تومان می باشد. همچنین
۱۱:۴۲:۰۰
سقف برداشت از حسابهای بانکی کاهش یافت؟
🔹سقف برداشت از حسابهای بانکی که بصورت حضوری و غیرحضوری با تصمیم بانک مرکزی تا پایان فروردین ماه افزایش یافته بود به حالت قبل بازگشته است.
🔹در هفتههای گذشته، سقف مجموع تراکنشهای خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی از مبلغ یک میلیارد ریال، به دو میلیارد ریال افزایش یافته بود. | تسنیم
۱۱:۳۱:۱۳ کدما در فروردین با فروش ۵۶ میلیارد ریالی مواجه بود و ۳ ماهه این عدد ۲۴۳ میلیارد ریال شده است
۱۱:۲۳:۳۳ وسکاب در فروردین ۶۴۱ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته و تا فروردین ۳۷۳,۶۸۰ میلیون ریال سود مجمع محقق کرده است
۱۱:۱۲:۴۶
صادرات ایران به پاکستان به ۲ میلیارد دلار رسید
سخنگوی دولت:
🔹اقدامات خرابکارانهای که دشمنان در این منطقه با بهرهگیری از گروهکهای تروریستی انجام میدهند توسعه امنیت دو کشور یکی ازمحورهاست که به صورت غیرمستقیم اثر میگذارد.
🔹در حوزه پاکستان با اقداماتی که پیش از این دولت انجام داده بود حجم تجارت خارجی بین دو کشور افزایش پیدا کرده بود. پاکستان جایگاه ششم را در سال ۱۴۰۲ از منظر صادراتی داشته است. میزان صادرات از حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار بود به بیش از دو میلیارد دلار در سال ۱۴۰۲ رسیده است. از نظر وزنی ۲۳ درصد سهم صادرات داشتیم.
🔹یکی از محورهای صادرات در کشور ما صادرات فنی مهندسی بوده که یکی از اولویتهای دولت است. صادرات پهپادهای کشاورزی، صادرات رباطهای جراحی که صورت گرفت از این دسته هستند.
۱۱:۰۶:۲۹ فجهان ممکن است کمی زیر فشار عرضه باشد ولی گزارش خوبی زد
۱۱:۰۶:۲۷ فجهان سرمایه را ثبت کرد با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-02A-094 مورخ ۱۴۰۲/۰۶/۲۷ بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۰۹ افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ ۷۵,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال بهمبلغ ۱۱۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ ۳۵۰۰۰۰۰۰ میلیون ریال ، میلیون ریال و از آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی مبلغ میلیون ریال ) در در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۲ در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
۱۰:۵۵:۰۰ فجهان در فروردین فروش خوبی را ثبت کرد و ۱۴۵۵۲ میلیارد ریال فروش داشت
۱۰:۵۴:۵۴ تخته سیاه
🔸بسیاری منتظر گزارشهای گروه پتروشیمی هستند و «زاگرس» و «شگویا» دو گزارش خاص داشتند. «شگویا» در حد ماههای قبل بود و به نظر بد عمل نمیکند. «شگویا» در فروردین ماه خوب عمل کرد و ۲۵۳۹۹ میلیارد ریال فروش داشت. گزارش «زاگرس» میتواند عاملی برای حرکت سهم شود. دو نکته در گزارش «زاگرس» دیده میشد که مهم بود؛ نکته اول، روند خوب فروش سهم بود. «زاگرس» در فروردین ماه عملکرد خوبی داشت و ۲۲۷۹۲ میلیارد ریال فروش داشت و نرخ متانول ۱۲۲,۳۳۱,۱۳۸ ریال بود و اسفندماه به ۱۸۶۶۸ میلیارد ریال رسید. نکته دوم این بود که نرخ خوراک را ۶۰۰۰ زد. اگر نرخ ۶۰۰۰ بماند و دلار نیما به ۴۶ تا ۴۸ نزدیک شود، «زاگرس» میتواند به نقاط بهتری برسد.
🔹با توجه به خبرها و اتفاقات، «خودرو» قابلیتهای خوبی دارد. دیروز در برخی خبرها داشتیم که حرکت پارس تأثیر بسزایی در سود «خودرو» خواهد داشت و به زودی نرخ جدید در محصولات نیز اعلام میشود و برای «خساپا» نیز این موضوع رخ میدهد. البته بین این دو، «خودرو» شرکت پرخبرتری است
۱۰:۴۴:۵۴ صف خرید غشصفا
۱۰:۴۳:۲۲ خپارس را در نظر داشته باشید
۱۰:۴۲:۴۵ سصوفی در فروردین با فروش نسبتا خوب ۱۶۸۶ میلیارد ریالی مواجه بود و در حد سال قبل و اسفند سال قبل بود .