10:34:41 پایان بخش اول ادامه در بخش دوم
۱۰:۳۴:۳۰ کمی اردرهای حمایتی در بازار بیشتر شد
۱۰:۲۸:۳۷ فجر گزارش ماهانه خوبی زا زده است
۱۰:۲۶:۰۵ فجر در بهمن خوب بود و عدد جالبی را داشت و ۵۷۹۶ میلیارد ریال فروش داشت نرخ ۴۳۱,۳۸۴,۸۱۴ ریال شد و با کمک موجودی ۱۲ هزار تن فروخت
دی ۳۶۲۱ میلیارد ریال فروش داشت و نرخ ۴۳۵,۲۱۵,۵۸۲ ریال بود
آذر با کمی افت ۲۶۳۳ میلیارد ریال فروش داشت و نرخ ۴۳۴,۴۴۱,۳۳۵ ریال بود
در مهر ۳۵۶۹ میلیارد ریال فروخت و نرخ ۴۲۹,۶۹۲,۱۴۶ ریال بود
۱۱ ماهه به فروش ۵۳۵۱۰ میلیارد ریالی رسیده و مدت مشابه ۴۶۳۷۱ میلیارد ریال است
۱۰:۲۵:۴۵
چرا دلار افزایشی شد؟
نرخ دلار آزاد در معاملات روزهای پایانی هفته گذشته از کانال ۵۶ هزار تومانی خارج شد.
تحلیلگران عمقکم معاملات در روزهای تعطیل در کنار سیگنال مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی را عامل شکست سقف هفتگی دلار در روز پنجشنبه میدانند.
به عقیده این افراد در روزهای تعطیل حجم معاملات ارزی اندک است در نتیجه معاملهگران خرد با نرخدهی در سطوح قیمتی بالاتر اقدام به کسب سود بیشتر میکنند.
علاوه بر آن در هفته گذشته رافائل گروسی مدیرکل آژانس انرژی اتمی میزان غنیسازی اورانیوم ایران را فراتر از نیازهای هستهای تجاری اعلام کرده بود که فعالان بازار این اظهار نظر را منفی دانستند.
در نهایت بهنظر میرسد رشد قیمت دلار در آخر هفته گذشته بیشتر بهواسطه فعالیت معاملهگران افزایشی در تعطیلات بوده و احتمال بازگشت نرخ دلار به کانال پایینتر با شروع بازار رسمی در روزهای میانی هفته جاری وجود دارد.| دنیای اقتصاد
۱۰:۱۴:۲۱ کمی به مغز خود استراحت بدهید و چند دقیقه ای از بازار دور باشید
۱۰:۱۴:۱۲ از نظر اماری ۷۱ درصد بازار منفی شد
۱۰:۱۲:۴۲ حفارس در ابان ۱۰۶۸ میلیارد ریال و آذر ۱۰۸۷ میلیارد ریال درامد داشت و دی با کمی رشد به ۱۲۱۸ میلیارد یال رسید و بهمن هم ۱۱۹۳ میلیارد ریال بود
درامد ۱۱ ماهه سهم ۱۲۴۹۵ میلیارد ریال است
۱۰:۱۰:۵۸ قیمت شاخص گاز طبیعی اروپاییTTF(ماه آتی)، در کمترین میزان در تقریباً سه سال اخیر بسته شد.| کامولیدی
۱۰:۰۷:۳۰ در اردینه منفی سه شنبه اش رو دارند میفروشند
۱۰:۰۱:۱۰ باز نکند خبری در راه است و بعدا قرار است برسد !!!
۰۹:۵۹:۳۹ کمی این فشار فروش عجیب روی خودرویی عا عجیب بود
۰۹:۵۹:۱۹ اردرهای حمایتی خوبی را در خگستر داریم ولی در کل فشار فروش زیاد شد
۰۹:۵۲:۲۵ زپارس اولین ماه سال مالی را با فروش ۱۸۰ میلیارد ریالی اغاز کرد که خیلی فرقی با ماه مشابه سال قبل ندارد در بهمن به ۱۹۵ و ۲ماهه ۳۷۶ میلیاردریال رسید
۰۹:۴۹:۱۶ اردینه و ذوب را هم عرضه کردند در بازار
۰۹:۴۹:۰۷ فشار فروش در خودرویی ها بازار را بع کما برد
۰۹:۳۸:۳۷ اسلب بورس کالا در محدوده قیمتی ۲۲۷،۰۰۰ معامله میشود و نوسانی رو به بالا داشته؛ با اسلب ۵۰۵ دلاری نرخ دلار پرایس شده برابر است با ۴۴،۹۵۰ تومن!
۰۹:۳۶:۵۶
دستورالعمل قیمت گذاری خوراک نفت پالایشگاهها اصلاح میشود
وزیر اقتصاد و دارایی از اصلاح دستورالعمل قیمت گذاری خوراک نفت پالایشگاهها خبر داد و اعلام کرد که این موضوع به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.وزیر اقتصاد و امور دارایی ادامه داد: در رابطه با این موضوع، یک جلسه برگزار شد که وزیر محترم نفت نیز در آن حضور داشت و این دغدغه را منتقل کردیم. جلسه دوم به زودی برگزار میشود تا جمع بندی برای اصلاحیه بخش نامه را اطلاع رسانی کنیم./ پتروبازار
۰۹:۳۴:۱۰ به اطلاع کلیه بازارگردانها میرساند؛ تا اطلاع ثانوی ارسال سفارش فروش و فروش سهام در کلیه نمادهای موضوع بازارگردانی در بازارهای اول و دوم بورس تهران ممنوع میباشد.
۰۹:۳۲:۵۴
«بررسی نرخ جهانی گاز»
☆ نرخ گاز در هاب NBP در طی هفته گذشته به ۲۶.۸ سنت رسید.
☆ نرخ گاز در هاب TTF در طی هفته گذشته به ۲۸.۲ سنت رسید.
☆ نرخ گاز در هاب Henry در طی هفته گذشته به ۵.۷ سنت رسید.
☆ نرخ گاز در هاب Alberta در طی هفته گذشته به ۵.۸ سنت رسید.
☆ طبق فرمول نرخ خوراک پتروشیمیها به ۱۱.۳ سنت رسیده است.
۰۹:۲۷:۴۸ چدن گزارش خوبی بدهد در منفی ها خوب است
۰۹:۲۶:۱۵ اردینه هم دادند ولی فکر میکنیم دوباره صف شود
۰۹:۲۶:۰۸ شملی هم شرایط خوبی را دارد
۰۹:۲۳:۳۱ شدوص هم خوب بود شدوص در بهمن با کمی افت ۱۵۲۹ و دی هم خوب بود و ۱۶۹۳ میلیارد ریال فروش داشت
اذر ۱۶۸۹ میلیارد ریال فروش داشت و نرخ ۵۴۵,۰۲۴,۵۴۵ ریال
ابان خوبی زد و ۱۵۸۸ میلیارد ریال فروخت
۱۱ ماهه ۱۶۱۵۸ میلیارد ریال فروش داشت. مشابه قبل ۹۹۷۱ میلیارد ریال فروش داشت . ۶ ماهه ۸۲۰۰ میلیارد ریال
۰۹:۱۹:۵۸ تا اطلاع ثانوی ارسال سفارش فروش و فروش سهام در کلیه نمادهای موضوع بازارگردانی در بازارهای اول و دوم بورس تهران ممنوع میباشد.
۰۹:۱۹:۵۳ فشار فروش بازار کم نیست
۰۹:۱۹:۴۷ شلرد با پیگیری های انجام شده، گاز ورودی طی روز جاری وصل شده و مراحل راه اندازی و وارم آپ ،در حال انجام می باشد وطی روزهای آتی در مدار تولید قراردادن واحد اوره به اطلاع سهامداران محترم رسانده خواهد شد.
۰۹:۱۱:۲۰ حگهر هم بعد از گزارش اخیر جالب شده است
۰۹:۱۱:۱۱ زمزمه تجدید در فجر شنیده می شود و جالب است
۰۹:۰۹:۴۰ فخاس در بهمن با رشد فروش ۲۸۶۰۶ میلیارد ریال فروش داشت و دی ۱۷۷۹۱ و رشد خوب داشت .
آذر ۱۱۵۲۴ میلیارد ریال و آبان با عدد ۱۴۹۱۰ میلیارد ریالی مواجه بود
در ۱۱ ماهه به عدد ۱۷۴۱۹۹ میلیارد ریال رسید و مدت مشابه قبل ۱۱۵۲۱۵ میلیارد ریال شد
۰۹:۰۷:۱۷ ذوب در آستانه ی صف ۱۵۰ میلیونی
۰۹:۰۶:۴۸
ایران در فهرست سیاه FATF باقی ماند
گروه ویژه اقدام مالی، افایتیاف، روز جمعه چهارم اسفند اعلام کرد که ایران همچنان در فهرست سیاه پولشویی این گروه باقی خواهد ماند. طبق این بیانیه، ایران در ژانویه ۲۰۲۴ در گزارش خود هیچ تغییری در «برنامه اقدام» ارائه نکرده است.
۰۹:۰۶:۱۷ جان کربی: نمی توانیم ارسال موشکهای بالستیک از ایران به روسیه را تایید کنیم
جان کربی سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت:️
🔹آمریکا تاکنون نتوانسته انتقال موشکهای بالستیک از تهران به مسکو را تایید کند
🔹رویترز روز گذشته مدعی شده بود؛ایران صدها موشک بالستیک به روسیه فرستاده است.
🔹این خبرگزاری بدون ارائه هرگونه سندی ادعا کرد؛ برخی موشک ها از طریق کشتی در دریای خزر به روسیه ارسال و برخی دیگر از طریق هوایی منتقل شده است
۰۹:۰۳:۴۷ جو وبصادرهم بد نیست و مثبت است
۰۹:۰۳:۴۰ وپارس و شپلی شرایط خوبی دارند
۰۹:۰۳:۱۴ منفی های شگستر هم جالب است
۰۹:۰۲:۱۰ فعلا خودرو منفی اغاز کرده است
۰۹:۰۱:۴۹ ذوب در مثبت هاست و ممکن است صف شود
۰۹:۰۰:۲۱ بازار بی رمق و کم جان اغاز کرده است
۰۹:۰۰:۱۸
عامل «پولی» نزول تولید خودرو
دنیای اقتصاد -گروه خودرو : طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، تولید خودروی سواری در کشور طی ۱۱ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افت کردهاست؛ اتفاقی که نشان میدهد کمبود نقدینگی (به دلیل عدماصلاح قیمت) اثرگذاری منفی خود بر چرخه تولید خودروسازان بزرگ کشور را تکرار کرده است. بنابر آمار وزارت صمت که این بار زودتر از موعد معمول منتشر شده، کل تولید محصولات سواری خودروسازان بزرگ و وابسته به دولت در پایان بهمن، به یکمیلیون دستگاه نیز نرسیده و تیراژ آنها نسبت به ۱۱ماه سال گذشته، ۷درصد افت کرده است.
با در نظر گرفتن تیراژ خودروسازان بخش خصوصی، تولید خودروهای سواری در پایان بهمن از مرز یکمیلیون دستگاه گذشته، اما سهم دو غول جاده مخصوص زیر یکمیلیون دستگاه بوده است. با توجه به اینکه تنها یکماه تا پایان سال باقی مانده، طبعا خودروسازان بزرگ نمیتوانند برنامه مدنظر وزارت صمت در سال ۱۴۰۲ (تولید بالغ بر یکمیلیون و ۵۰۰هزار دستگاه) را محقق کنند. البته بررسی آمار تولید منتشرشده از سوی وزارت صمت نشان میدهد با وجود افت تیراژ تجمعی (۱۱ماهه) ایرانخودرو و سایپا، تولید ماهانه آنها رشد کرده است. ایرانخودرو و سایپا در بهمنماه امسال ۷۹هزار و ۱۹۳دستگاه محصول سواری تولید کردهاند؛ این در حالی است که تولید دیماه آنها ۷۶هزار و ۶۳۸دستگاه بود. بنابراین تولید ماهانه خودروسازان بزرگ کشور بیش از ۳درصد بالا رفته، اما این موضوع نتوانسته است مانع افت تولید تجمعی آنها شود.
خودروسازان بزرگ کشور در ماههای نیمه دوم امسال معمولا تولید رو به رشد چشمگیری نداشتند و در مقاطعی با افت تولید مواجه شدند. به گفته فعالان صنعت خودرو، دلیل اصلی کند چرخیدن چرخ تولید در نیمه دوم سال، چالش نقدینگی و بهاصطلاح «بیپولی» ناشی از عدماصلاح قیمت است. خودروسازان پس از دریافت مجوز افزایش قیمت متوسط ۴۹درصدی در اواخر فروردین امسال، تا به امروز اجازه افزایش قیمت نداشتهاند. این در حالی است که افزایش قیمت اعمالشده، متناسب با تورم پایان شهریور پارسال بود و در این مدت، هزینه تولید بالا رفته و عملا اثر اصلاح قیمت فروردین را خنثی کرده است. خودروسازان معتقدند افزایش متوسط ۴۹درصدی قیمت در ابتدای امسال، نصف رشد هزینه آنها را پوشش داده است.
۰۸:۵۶:۰۰
«بررسی نرخ جهانی گاز»
☆ نرخ گاز در هاب NBP در طی هفته گذشته به ۲۶.۸ سنت رسید.
☆ نرخ گاز در هاب TTF در طی هفته گذشته به ۲۸.۲ سنت رسید.
☆ نرخ گاز در هاب Henry در طی هفته گذشته به ۵.۷ سنت رسید.
☆ نرخ گاز در هاب Alberta در طی هفته گذشته به ۵.۸ سنت رسید.
☆ طبق فرمول نرخ خوراک پتروشیمیها به ۱۱.۳ سنت رسیده است.
۰۸:۴۸:۵۳ رنیک ۱۱ماهه اندازه کل سال قبل شد
رنیک در آذر خیلی خاص نبود و ۲۲۶۹ میلیارد ریال درامد داشت در دی این عدد با رشد به ۲۹۹۰ میلیارد ریال رسید و بهمن ۳۰۸۰ میلیارد ریال شد .
آبان عددخوبی داشت و ۵۶۴۳ میلیارد ریال درامد داشت. مهر به ۳۴۲۰ میلیاردریالی رسیده است
۱۱ ماهه ۳۳۵۰۰ میلیارد ریال بوده است و کل سال قبل شرکت ۳۳۱۴۳ میلیارد ریال بود
۰۸:۳۶:۵۳ دلار نیما ۳۹۸,۶۴۳ ریال است و هنوز حرکت موریانه وار دارد
۰۸:۳۴:۳۶ کمینا و کقزوی شرایط خوبی در بلند مدت دارند
۰۸:۳۴:۳۳ کمینا ۱ فقره قرارداد امضاء شده و نهایی فی مابین این شرکت با شرکت مشتری به ارزش ۲۳۳.۵۷۲ میلیون ریال بابت فروش ۵.۰۶۷.۳۶۰ عدد بطر منعقده شده است که در سال ۱۴۰۳ تولید و تحویل خواهد شد.
۰۸:۳۳:۵۰
۵) وضعیت شاخص های اصلی بازار:
هم وزن: متعادل منفی
کل: متعادل منفی
۶) بر اساس محاسبات مرکز آمار ایران، رشد اقتصادی کشور در ۳ ماهه سوم سال ۱۴۰۲ با نفت ۵.۱ درصد و بدون نفت ۲.۵ درصد بوده است.
۷) در جلسه دولت به منظور تقویت تولید انرژی برق منابع مالی و روشهای تسویه بدهی برای بخشی شرکتهایی که دولت برای پرداخت تأمین برق یه آنها بدهی داشت، پیشبینی شد و تسویه صورت میگیرد.
۸) هفته گذشته ۲۰ همت به طرح دارویار تخصیص داده شد که طی هفته جاری واریز خواهد شد.
۹) اعلام تورم بهمن ماه … تورم سالانه بهمن ماه: ۴۲.۵ درصد … تورم نقطه به نقطه بهمن ماه: ۳۵.۸ درصد … تورم ماهانه بهمن ماه: ۱.۴ درصد
۱۰) پیشنهاد وزارت صمت در خصوص اصلاح عوارض صادراتی موادخام و نیمهخام با تغییراتی به تصویب هیئت وزیران رسید. عوارض صادراتی سنگآهنِ هماتیت به دو درصد، گندله به دو درصد و کنسانتره به پنج درصد تقلیل یافت.
۱۱) در ۱۱ ماه سال جاری، ده میلیارد دلار ذرت، روغن، دانههای روغنی، برنج و گندم وارد شده است.
۱۲) شورای رقابت پس از مجوز خودروسازان برای واقعی سازی قیمت اعلام کرد ” قابل تاکید است که بر اساس مصوبه شورای رقابت فرایندی طبیعی رخ داده که خودروسازان پس از ارائه صورتهای مالی و مستندات تغییرات در قیمت نهادههای تولید (همچون سایر کالاها)، میتوانند قیمت محصولات خود را به روز کنند.”
۱۳) با پیشنهاد وزارت اقتصاد امروز هیات دولت، دستگاههای اجرایی را مکلف کرد اوراق گام را از تولیدکنندگان بپذیرند بابت رفع بدهی در قبوض انرژی و آب، سوخت و خوراک صنایع، مالیات
حقوق معادن، حقوق گمرکی، معوقات تامین اجتماعی
۱۴) مدیرعامل شرکت توانیر می گوید “تابستان ۱۴۰۳ گرمترین تابستان خواهد بود که به تبع افزایش دما و استفاده از سیستمهای سرمایشی، مصرف شبکه افزایش مییابد.”
۱۵) وزارت انرژی آمریکا از افزایش تولید ماهانه نفت ایران به بالاترین رقم از زمان خروج آمریکا از برجام خبر داد و کل تولید نفت خام و سایر انواع سوخت مایع ایران در ژانویه ۲۰۲۴ را ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه در روز اعلام کرد. (نفت ما)
۱۶) وزیر اقتصاد می گوید “دولت برنامه دارد که بتواند ناترازی بنزین را از طریق چند ابزار سیاستی غیر قیمتی در سال آینده از بین ببرد.”
۱۷) مدیرعامل شیراز به نفت ما گفت “در زمینه تولید اوره، با توجه به زحمت و تلاش همکارانم، سهامداران شیراز تا پایان سال شاهد جهش خوبی در سود خواهند بود. خوشبختانه در پتروشیمی شیراز از رشد خوبی برخورداریم. ما تقریبا پیشبینی بودجه مان در خصوص تولید و درآمد را رد کرده ایم و در پایان سال به رشد خیلی خوبی از برنامه مان خواهیم رسید.”
۱۸) سخنگوی اقتصادی دولت می گوید ” درباره قیمتگذاری برای پالایشگاهها جلساتی برگزار کردیم و دستورالعمل قیمتگذاری خوراک نفت برای پالایشگاهها به زودی اصلاح و منتشر میشود.”
۱۹) دبیر انجمن زغالسنگ ایران می گوید ” پیشنهاد اصلاح فرمول قیمتگذاری زغالسنگ از ٢۶.۵ درصد شمش فولاد خوزستان به ٣٣.۵ درصد شمش فولاد خوزستان را مطرح کردهایم.”
۲۰) صندوق بین المللی پول به دنبال تقویت مصر پیش از ورود احتمالی آوارگان غزه به این کشور است. (احتمال درگیری گسترده در رفح-هلالات)
۲۱) کشورهای بزرگ اروپایی به توافق بر سر به رسمیت شناختن کشور فلسطین به طور یکجانبه چراغ سبز نشان داده اند.
۲۲) مذاکرات در پاریس در خصوص قرارداد آزادی گروگان ها در حال انجام است. در این جلسات رئیس اطلاعات اسرائیل، آمریکا، مصر و قطر حضور دارند.
۲۳) ذوب افزایش سرمایه خود را از ۹۷۳درصد به ۱۰۱۵درصد طبق نظر حسابرس افزایش داد.
۲۴) حسابرس افزایش سرمایه ۷۰۹درصدی زفکا را تایید کرد.
۲۵) پتایر، فولاژ، قچار، پکرمان … سهامداران را به مجمع افزایش سرمایه دعوت کردند.
۲۶) سبزوا کارخانه سیمان سفید تاسیس می کند.
۲۷) سلب وبصادر در قیمت ۱۸۵۰ریال آغاز شد. شنیده ها از وجود یک خریدار عمده حکایت دارد.
۲۸) قراردادهای جدید زیر مجموعه های سرچشمه و فافق در مجتمع دره آلو منتشر شد.
۲۹) دفارا، دکوثر و خکار افزایش نرخ گرفتند. لپارس قرارداد فروش تلویزیون بست.
۰۸:۳۱:۴۰ کتوسعه در دی به عدد ۲۳۵ میلیاردریالی و در بهمن به ۳۳۷ میلیارد ریال رسید و ۲ماهه ۵۷۲ میلیاردریال فروش داشت و مدت مشابه قبل ۴۱۴ میلیارد ریال بود
۰۸:۲۹:۵۶ افسانه ی کنترل تورم بدون رشد درآمدهای ارزی
درآمدهای ارزی ، پیش نیاز کنترل تورم
دنیای اقتصاد : در فقدان لنگر اسمی نرخ بهره و با وجود تحریمهایی که منابع ارزی کشور را محدود میکنند، نرخ ارز به لنگر انتظارات تورمی بدل شدهاست و نوسانات ارزی نیز رشد سطح تورم به بالاتر از ۴۰درصد را موجبشدهاست.
در چنین شرایطی، تلاش برای ایجاد لنگر اسمی نرخ بهره در صورتی توفیق مییابد که در ابتدا نوسانات نرخ ارز از طریق کانال پایدار درآمدهای ارزی کنترل شده و پیشبینیپذیر شود. در آنسو، با تمرکز بر کاهش تورم در سطوح پایینتر، فرصت برای اثرگذاری نرخ بهره نیز فراهمشود. به هر حال بهنظر میرسد در شرایط فعلی اگرچه استفاده از مجموعهای از ابزارها برای کنترل تورم اجتنابناپذیر است اما در نهایت کنترل نهایی آن جز از طریق سیاستهای متعارف مبتنی بر هدفگذاری نرخ تورم و لنگر اسمی نرخ بهره راه بهجایی نخواهد برد.
۰۸:۲۷:۲۱ خشرق
در اغاز فصل در مهر ۳۰۵۳ میلیارد ریال شده و و ابان به ۳۱۶۸ میلیارد ریال رسید
در اذر این عدد به ۳۲۵۹ میلیارد ریال رسیده
در زمستان در دی ۳۸۰۰ میلیارد ریال رسید و بهمن ۳۶۶۹ میلیارد ریال بود
۱۱ ماهه به ۳۶۳۰۱ میلیارد ریال رسیده است
در مدت مشابه سال قبل این عدد۲۲۷۷۰ میلیارد ریال بود
۶ ماهه به ۱۹۳۴۹ میلیارد ریال بود
۰۸:۲۵:۰۲ گزارش ابیک خوب نبود سابیک پاییز خوب بود ولی در بهمن با افت مواجه شد
.سهم در مهر ۲۹۱۵ میلیارد ریال فروش داشت و ابان ۲۹۱۹ میلیارد ریال شد در اذر به ۲۷۳۷ میلیارد ریال رسید .
در زمستان هم با ۲۵۵۷ میلیارد ریال شروع کرد و و بهمن ۱۹۵۵ میلیارد ریال و کمی کم شد .
۱۱ماهه ۲۷۸۳۱ میلیارد ریال فروش زد . ۶ ماهه ۱۴۷۴۶ میلیارد ریال فروش داشت
مدت مشابه قبل ۱۶۱۴۰ میلیارد ریال بود
۰۸:۲۲:۲۱ دلار هم حوالی ۵۷ سفت شده است
۰۸:۲۲:۱۰ گزارش ها بد نمیرسند و این اتفاق خوبی برای بازار است
۰۵:۴۹:۱۳
۱۰ میلیارد دلار خرج ۵ کالای اساسی شد
🔹در ۱۱ ماهه سال جاری ۲۲ میلیون و ۸۸۱ هزار تن کالای اساسی به ارزش ۱۷ میلیارد و ۸۲۶ میلیون دلار وارد کشور شده که ۱۰ میلیارد دلار سهم ذرت، روغن، دانههای روغنی، برنج و گندم است.
🔹واردات کالای اساسی در ۱۱ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن ۱.۳۰ درصد افزایش و از حیث ارزش ۵ درصد کاهش داشته است.
🔹در این مدت واردات چای خشک، برنج، گندم، شکر خام، حبوبات و جو به ترتیب بیشترین کاهش و واردات گوشت قرمز، کود شیمیایی، لاستیک سنگین و انواع بذر بیشترین افزایش را داشت.
۰۵:۴۸:۵۷ گزارش قاسم خوب بود قاسم در بهمن ۱۳۸۶۶ و دی ۱۰۴۷۰ و اذر ۱۱۵۱۲ ،میلیار ریال بود
۱۱ ماهه ۱۱۹۳۶۴ میلیارد ریال رسیده است و۱۲ماهه قبل ۱۱۷۵۵۰ میلیارد
۰۵:۴۸:۱۳ سلام صح بین تعطیلی شما عزیزان بخیرو سلامتی