لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش دوم)

بهمن ۱۶, ۱۴۰۲

 

 

 

 

12:29:31 بازار در این دقایق بد نیست ولی بعد از یک موج خوب با محوریت اخابر و ذوب کمی فشار فروش بیشتر شد

۱۲:۲۵:۲۵ یک نکته در بازار به خوبی مشهود است  سهم های کوچک مورد توجحه هستند

۱۲:۲۵:۲۲میانگین وزنی سررسید اوراق با درآمد‌ثابت از این حیث قابل توجه است که نرخ اوراق دولتی در ماه‌های گذشته صعودی بوده و نرخ برخی اوراق مانند اخزا به حدود ۳۰ درصد رسیده است.

۱۲:۲۲:۳۶ غگل هم امروز در استانه  صف خرید است

۱۲:۱۹:۰۷ به نظر صندوق ها حمایت از بازار را در دستور کار دارند

۱۲:۱۹:۰۲ وبملت یه رنج خوب از منفی به مثبت

۱۲:۰۷:۲۱

پلتس در ارزیابی‌های خود قیمت بنزن آسیایی را در روز ۲۶ ژانویه ۱۱ دلار در هر تن نسبت به روز قبل افزایش داد که دلیل آن کاهش عرضه بنزن برای ماه مارس اعلام شد.

⭕️ معاملات آتی ICE برنت در ماه اول ۱.۵۹ دلار در هر بشکه سنت در هر بشکه افزایش یافت و به ۸۲.۰۴ دلار در هر بشکه رسید در حالی که پلتس قیمت نفتا را بر اساس C+F ژاپن ۷۰۳.۷۵ دلار در هر تن ارزیابی نمود که ۱۵ دلار در هر تن در روز افزایش یافت.

⭕️ جلسه معاملات شاهد افزایش فعالیت برای FOB کره بود و چهار معامله در طول بازار در نزدیکی ارزیابی پلتس برای ماه آوریل انجام شد و دو مورد اضافی معاملات نیز برای ماه آوریل شنیده شد.

⭕️ این جلسه همچنین شاهد ادامه عقب ماندگی قیمت ماه مارس/آوریل بود که این عقب گرد قیمتی در روز به ۱۷ دلار در هر تن در مقایسه با ۱۶ دلار در روز قبل در هر تن افزایش یافت .

⭕️ فعالان بازار که در ماه مارس کمبود محموله های فیزیکی دارند، نگران هستند که میزان عرضه در ماه مارس کاهش یابد. یک تاجر گفت که در نیمه اول ماه مارس بازار فشرده شده است. به همین دلیل است که بسیاری روی بارگیری محموله‌های اول ماه مارس کار می‌کنند.»

⭕️ در چین، بازار قوی بنزن و بالا بودن قیمت‌ها باعث کاهش خرید شده است .بحث های CFR چین که معمولاً از FOB کره به عنوان قیمت پایه استفاده می کنند نسبتاً کم بود. یک پیشنهاد قطعی برای محموله ۳۰۰۰ تا ۶۰۰۰ تنی در ماه مارس شنیده شد که از میانگین پلتس براساس فوب کره ۲۸ دلار در هر تن بیشتر بود.| بازار نفت گاز پتروشیمی

۱۲:۰۷:۱۷ غشصفا رنج مثبت

۱۱:۵۶:۵۵ پیش‌بینی می‌شود که فروش خودروهای الکتریکی در آلمان برای اولین بار در هشت سال گذشته کاهش یابد، زیرا کاهش اقبال به بازار خودروهای الکتریکی در دنیا شتاب گرفته است.

۱۱:۵۶:۵۲ پس از یک موج تقاضا مجددا عرضه ها افزایش یافته است

۱۱:۵۳:۳۸ دلار مسیر نزولی گرفته است و افت ان جدی تر شده است

۱۱:۵۱:۵۳ امروز بعد از مدتها تقاضا از عرضه بیشتر هست روی ورق مبارکه

۱۱:۴۶:۳۳

۷۰ درصد سهام تپسی توسط گلرنگ خریداری شد

🔹با خرید ۷۰ درصد سهام تپسی به ارزش نهایی ۲.۱ هزار میلیارد تومان در تاریخ ۱۵ و ۱۶ بهمن، از این پس هلدینگ گلرنگ مالک اصلی یکی از بزرگ‌ترین استارتاپ‌های کشور خواهد بود.

🔹ماه گذشته بود که سازمان بورس در اعلامیه‌هایی جداگانه از عرضه عمده ۴ بلوک سهام تپسی در روزهای ۱۵ و ۱۶ بهمن خبر داد. نقل‌و‌انتقال اشاره‌شده که مجموعا ۶۸.۹۵ درصد از سهام تپسی را شامل می‌شد، دیروز و امروز از طریق تابلوی معاملات عمده فرابورس کشور انجام و شرکت گلرنگ با مبلغ بیش از ۲.۱ هزار میلیارد تومان (معادل ۳۸ میلیون دلار) برنده این مزایده شناحته شد.

🔹به گفته روابط عمومی تپسی، تیم مدیریتی تپسی و گلرنگ در ادامه بر نحوه مدیریت شرکت و نقشه راه توسعه تمرکز خواهند کرد.

🔹میلاد منشی‌پور بنیان‌گذار تپسی پس از عرضه گفت: «امروز یک روز تاریخی برای تپسی و در نگاه من اکوسیستم استارتاپی کشور است. خرید توسط یکی از معتبرترین هلدینگ‌های صنعتی کشور نویدبخش آیندهای روشن برای تپسی در مسیر رشد پرشتاب و تاثیرگذاری حداکثری در اقتصاد کشور است.
امروز سرمایه‌گذاران تپسی توانستند با نرخ بازگشت مناسبی، برای اولین بار از طریق بازار بورس سرمایه‌ خود را نقد کنند.

🔹منشی‌پور اضافه کرد: امروز تپسی با شبکه‌ای از کاربران شامل ۲۳ میلیون مسافر و بیش از ۲.۵ میلیون راننده، زیرساخت فنی کارآمد، هوش مصنوعی مقیاس‌پذیر و نیروهای متخصص، بستری آماده برای رشد چند ده‌برابری در اقتصاد دیجیتال کشور است.

🔹به این ترتیب تپسی به اولین استارتاپ کشور تبدیل شد که پس از ورود به بورس و ارزش‌گذاری توسط بازار، توانسته مسیر خروج را برای سرمایه‌گذارانش فراهم کند؛ آنچه شاید بتوان مهم‌ترین اتفاق اکوسیستم استارتاپی ایران در چند سال گذشته لقب داد.

🔹 گفتنی است تپسی در بدو ورود به بازار بورس ۱۱۰۰ میلیارد تومان ارزش‌گذاری شده بود که با ارزش عرضه انجام‌شده رشدی ۹۰ درصدی را در بازه ۱.۵ ساله نشان می‌دهد.

۱۱:۴۳:۵۹ دلار وارد کانال ۵۴ تومنی شد!

۱۱:۳۸:۵۸ دلار نـــقـدی تهران 💵 ۵۴,۷۰۰ خـرید🔵

۱۱:۳۸:۴۷

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: کاهش عوارض صادراتی محصولات خام و نیمه خام در کمیسیون اقتصادی دولت و سپس هیات دولت تصویب شد.

🔹ولی‌اله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، گفت: پس از ابلاغ مصوبه مورخ ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۲ عوارض صادراتی محصولات خام و نیمه خام و افزایش چند برابری نرخ عوارض و در نتیجه تاثیر کاهنده آن بر سودآوری شرکت‌ها، این سازمان اقدام به پیگیری از مراجع ذیصلاح مبنی بر بازنگری در مصوبه یاد شده کرد.

🔹وی افزود: متعاقب پیگیری‌های انجام شده، اخیرا کمیسیون اقتصادی دولت و هیات دولت اقدام به بازنگری در نرخ عوارض صادراتی محصولات خام و نیمه خام و کاهش آن کرده است.

🔹به گفته جعفری، طبق مقررات مصوب سازمان بورس و اوراق بهادار، چنانچه کاهش نرخ عوارض صادراتی بر عملکرد ناشران اوراق بهادار تاثیر با اهمیت داشته باشد، ناشر باید موضوع را به نحو مقتضی اطلاع‌رسانی کنند.

۱۱:۳۵:۲۸

پشت صحنه عقب نشینی دولت از بخشنامه عوارض صادراتی/ هزینه ۷ ماه خودتحریمی معدنی را چه کسی می دهد؟

🔹پس از کش و قوس های فراوان میان بخش خصوصی و دولت در موضوع عوارض صادرات محصولات معدنی، حالا به نظر می رسد که دستگاه های مربوطه حاضر به عقب نشینی نسبی در این موضوع شده و قول بازنگری در این سیاست را به فعالان اقتصادی در این بخش داده اند؛ به طوری که در جدیدترین گام، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس از تصویب کاهش عوارض صادراتی محصولات خام و نیمه خام در کمیسیون اقتصادی دولت و هیات دولت خبر داده است.

۱۱:۳۴:۵۱تاپیکو بالاخره از زیر فشار فروش و اصلاح شارپی در روزهای اخیر خارج شده و در این دقایق معاملات، شاهد افزایش تقاضا برای این هلدینگ بازار هستیم

۱۱:۳۴:۲۲ تا این لحظه ارزش معاملات خرد ۲۹۵۷ میلیارد تومان می باشد

۱۱:۳۰:۱۳ دولت کانادا اعلام کرد که برای مهار بحران رشد قیمت مسکن، محدودیت خرید خانه توسط خارجی‌ها را ۲ سال دیگر تمدید کرد

۱۱:۲۷:۳۸ غگل در بازار مورد  توجه قرار گرفته است

۱۱:۲۶:۳۰ DHs CASH 🇦🇪 ۱۴,۹۵۰
*۳.۶۷=۵۴,۸۶۶

۱۱:۲۱:۲۸ دلار فردایی تهران ⏳ ۵۴,۹۵۰ خـرید🔵

۱۱:۱۱:۲۱

تارگت پالایش نفت اصفهان در دو سال آینده

ریسک های متنوعی پیش روی صنعت پالایش وجود دارد و برای توسعه نیاز به الزامات خاصی داریم که شرکت پتروپالایش توانسته در این راه اقدامات خوبی انجام دهد.

مجید شهسواری معاون نظارت راهبری شرکت پتروپالایش نفت اصفهان می گوید: از مهم ترین اقدامات انجام شده، تغییرات تکنولوژی همزمان با اقدامات زیست محیطی است.

او می افزاید: شرکت پالایش نفت اصفهان تامین کننده ۲۰ تا ۲۵ درصد سوخت کشور است.

وی ضمن اشاره به اقدامات لازم این شرکت، از بهره برداری های واحدهای خود در دو سال اینده خبر داد.| اکوایران

۱۱:۰۵:۰۵ دولت فدرال امریکا بیش از ۱۰۰۰میلیارد دلار بهره بدهی پرداخت می کند

۱۱:۰۰:۱۵ شفاف سازی در نطرین بابت تامین بخشی از سرمایه در گردش به منظور خرید مواد اولیه مورد نیاز تولید علی الخصوص جهت دستگاه های طرح توسعه جدید که منجر به افزایش مقدار تولید به میزان حدودی ۶.۰۰۰ تن در سال که به تبع آن پس از بهره برداری کامل طرح پیش بینی می گردد مبلغ فروش ۵.۵۰۰ میلیارد ریال و نیز سود خالص ۵۰۰ میلیارد ریال سالیانه از محل اجرای طرح محقق گردد.

۱۱:۰۰:۱۲ ناما مجدد به سمت صف خرید

۱۰:۵۶:۵۹

میلاد منشی پور:

خوشحالم اعلام کنم که امروز حدود ۷۰٪ از سهام تپسی در فرابورس معامله و توسط هلدینگ گلرنگ خریداری شد.

۱۰:۵۲:۰۴ وسینا دوباره افزایش سرمایه میدهد

۱۰:۴۴:۰۶ برخلاف قبل بازار نیمه دوم در حال افزایش تقاضا که از علائم روند صعود

۱۰:۳۸:۲۷ گروه‌خودرویی هم با افزایش نسبی تقاضا همراهن

۱۰:۳۵:۲۳ در بازار شایعه شده گزارش حسابرس ذوب ب تایید حوالی ۸۰۰ درصد روی کدال می رود و همین عدد نیز توسط سازمان تایید می شود

۱۰:۳۵:۱۸ و حالا رنج مثبت قوی در ذوب

۱۰:۳۲:۴۰ فروش ۲۰۰ کیلو شمش طلا در ۲۰ روز

▪️ششمین حراج شمش طلا فردا برگزار می‌شود

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلا:
🔹در کمتر از ۲۰ روز گذشته ۲۰۰ کیلوگرم شمش طلا طی پنج مرحله حراج در مرکز مبادله ایران به فروش رسیده که تاثیر آن در کنترل بازارهای طلا و ارز نمایان شده است.

🔹حراج شمش در مرکز مبادله ایران به طور متناوب روزهای یکشنبه و سه‌شنبه از ساعت ۱۲ تا ۱۶ هر هفته برگزار می‌شود. حراج بعدی که ششمین مرحله فروش محسوب می‌شود سه‌شنبه خواهد بود.

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم