لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

بهمن ۸, ۱۴۰۲

 

 

 

10:33:35 پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۳۳:۲۵ یازار امروز نشانه های خوبی را از رشد گرفته است

۱۰:۲۸:۱۶ کرازی هم صف خرید  شده است

۱۰:۲۳:۳۹

بوعلی در فروش ماهانه

🔹در دهمین ماه سال مالی پتروشیمی بوعلی سینا توانسته است فروشی برابر ۵,۷۱۴ میلیارد تومان داشته باشد. فروش ده ماهه امسال رشد ۴% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد. متوسط فروش سال جاری شرکت برابر با ۴,۴۲۲ میلیارد تومان گزارش شده است.

🔹 در ماه جاری مقدار فروش محصولات شرکت ۱۷۹ هزارتن ثبت شده است. متوسط فروش هر ماه سال مالی جاری و گذشته اعداد ۱۵۲ و ۱۷۱ هزارتن بوده است.

🔹 بوعلی در این ماه تولید ۱۶۰ هزارتن محصول را گزارش کرده است. بعد از اورهال ماه پیش و راه اندازی واحد پارازایلین، شرکت این ماه نیز تولید همزمان پارازایلین و ریفرمیت را داشته است. شرکت به طور متوسط در ۸ ماه ابتدایی سال ماهانه ۷۶ هزار تن ریفرمیت را تولید می کرده که در این ماه این تولید به ۳۴ هزار تن رسیده و تولید پارازیلین شرکت نیز ۲۲ هزار تن بوده است.

🔹نرخ فروش این شرکت به طور متوسط در سال جاری برابر ۲۹۱,۱۸۲ ریال است که در ماه مورد گزارش به ۳۱۹,۴۶۸ ریال رسیده است. نرخ ریفرمیت داخلی ۴۳۳،۴۳۰ ریال و برای پارازایلین نیز ۳۵۹،۶۶۲ ریال بوده است.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

۱۰:۲۲:۴۳ شگستر صف خرید شد

۱۰:۲۲:۴۰ مجوز افزایش سرمایه ۱۲ درصدی #کرازی از محل سود انباشته، صادر شد.

۱۰:۲۱:۴۶ ساینا مجوز افزایش سرمایه ۱۲۰ درصدی ساینا از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی صادر شد.
همچنین مجمع عمومی فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از مبلغ ۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل سود انباشته موافقت و اختیار عملی نمودن آن را به مدّت ۲ سال به هیئت مدیره تفویض نماید تا هیئت مدیره شرکت پس از أخذ مجوز از سازمان نسبت به عملی نمودن آن اقدام نماید.

۱۰:۲۰:۱۶ کاذر هم  صف خرید  شده است

۱۰:۱۶:۱۸ خفنر هم  میتواند  جالب باشد

۱۰:۱۶:۱۴ مجوز افزایش سرمایه ۱۱۵ درصدی  خفنر از محل سود انباشته، صادر شد.

۱۰:۱۲:۱۳ مجوز افزایش سرمایه ۱۳۵ درصدی  دماوند از محل سود انباشته، صادر شد.

۱۰:۱۱:۱۷ مجوز افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی  قمرو از محل سود انباشته، صادر شد.

۱۰:۱۰:۳۴ برای بیمه کوثر هم این خبرخوبی است مجوز افزایش سرمایه ۳۴ درصدی #کوثر از محل سود انباشته و سایر اندوخته ها، صادر شد.

۱۰:۱۰:۲۸ گزارش اولین ساعت معاملاتی بازار سرمایه

شاخص کل بازار رشد حدود هزار واحدی داشته و در یک قدمی محدوده ۲ میلیون و ۱۲۸ هزار واحد است. شاخص کل هم‌وزن هم ۰.۵۸ درصد رشد کرده است.

ارزش معاملات خرد تا این لحظه ۱۷۹۶ میلیارد تومان است. تا این لحظه ۱.۵ میلیارد تومان پول خارج شده است.

۴۹۳ نماد مثبت و ۲۳۹ نماد منفی است. ۷۴ نماد هم صف خرید و ۴۱ نماد صف فروش است.

۱۰:۰۷:۳۶ مهم برای فملی مجوز افزایش سرمایه ۳۰ درصدی #فملی از محل سود انباشته، صادر شد

۱۰:۰۵:۰۳ مجوز افزایش سرمایه ۴۹ درصدی  مداران از محل سود انباشته، صادر شد

۱۰:۰۴:۵۵ فافق را در منفی ها  زیرنظر داشته  باشید

۱۰:۰۲:۴۰ کحافظ در بین  کاشی ها  شرایط خوبی دارد

۱۰:۰۱:۳۳ تا این لحظه ارزش معاملات خرد ۱۵۵۲ میلیارد تومان می باشد

۰۹:۵۸:۱۰ این خبرخوبی برای خودرویی هاست ولی از تورم  بازهم عقب است

۰۹:۵۸:۰۷

نتیجه اعمال فرمول جدید قیمت‌گذاری خودروهای داخلی

طبق توافق «صمت» و خودروسازان، قیمت خودروها از این پس طبق فرمول «هزینه تولید به علاوه ۲.۵درصد سود» محاسبه خواهد شد. محاسبات «دنیای‌اقتصاد» نشان می‌دهد با اعمال فرمول جدید، قیمت کارخانه‌ای خودرو در اوایل سال۱۴۰۳ به‌طور میانگین ۵۰میلیون تومان افزایش می‌یابد.

۰۹:۴۷:۳۸

بترانس دیگر شرکتی که با دید مجمع میتوان انتظار جهش سودآوری داشت
درآمد دی ۶۲۱ میلیارد تومان
افزایش ۴۹ درصدی ماهانه
درآمد دی ۶۳ درصد درآمد فصل پاییز
افزایش ۶۳ درصدی فروش ۱۰ ماهه نسبت به سال گذشته

رونق فروش شرکت در سه ماهه پایانی سال هست و سود شرکت های زیر مجموعه در فصل آخر افزوده میشود همانطور که پیش از این اشاره شد عملکرد شرکت های زیر مجموعه امسال عالی بود و برای سال جاری سود ۵۵تومان قابل انتظار هست
سایر پتانسیل های شرکت می توان به تجدید ارزیابی دارایی، تغییر کاربری زمین، عرضه شرکت های زیر مجموعه به بورسی، توسعه کسب و کار ( ورود به حوزه خودرو های برقی ) و… اشاره کرد

۰۹:۴۵:۳۱ هرات امروزی ☀️ ۵۵,۴۴۰ فروشنده 🔴

۰۹:۳۴:۵۹ معاملات در گروه ساختمانی در حال حرکت بسمت تعادل هستند

۰۹:۳۱:۳۸ فاراک  فعلا  صف خرید است

۰۹:۳۱:۲۰ دونالد ترامپ: ما ۹ تریلیون دلار خرج جنگهای خاورمیانه کردیم و میلیون ها نفر را کشتیم. تنها دستاوردمان خون و مرگ بود و این شرم آور است

۰۹:۲۹:۲۲ سهم های کوچک مطابق انتظار شرایط خاص ترو بهتری را گرفتند

۰۹:۲۹:۱۶ فشار فروش بازار کمی بیشتر شد

۰۹:۲۶:۲۰ پسهند در دی ۴۲۹ و اذر ۷۰۸ و آبان ۶۷۹ میلیارد ریال فروش داشت به نظر پاییز خوبی زده ولی زمستان اغاز خوبی نداشت
۱۰ ماهه ۶۰۲۰ میلیارد ریال بود . مدت مشابه این عدد ۴۰۰۹ میلیارد ریال بود

۰۹:۲۱:۱۵رئیس سازمان برنامه‌:🔹 مجلس نحوه تامین ۴۴۱ هزار میلیارد تومان بار مالی جدید به بودجه را مشخص کند  ایجاد هرگونه بار مالی که دولت توان تامین آن را نداشته باشد، مغایر قانون است.

۰۹:۲۱:۱۱ پکرمان و ادامه‌ی گزارش های خوب این شرکت

🔹در دهمین ماه سال مالی گروه‌ صنعتی‌ بارز توانسته است فروشی برابر ۹۲۱ میلیارد تومان داشته باشد. فروش ده ماهه امسال رشد ۴۲% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

🔹 در ماه جاری مقدار فروش محصولات شرکت ۷۰۳۶.۳ هزارتن ثبت شده است. متوسط فروش هر ماه سال مالی گذشته عدد ۷۶۳۶.۶ هزارتن بوده است.

🔹 پکرمان در این ماه نیز تولید ۷۹۵۴.۲ هزارتن محصول را گزارش کرده است. در سال گذشته متوسط تولیدات شرکت برابر ۷۵۴۰.۳ هزارتن بوده است تولید ده ماهه امسال کاهش ۳% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

🔹نرخ فروش این شرکت در ماه مورد گزارش برابر ۱,۳۰۸ هزار ریال است. فروش شرکت در سال گذشته به طور متوسط بر نرخ های ۷۶۷ هزار ریالی استوار بوده است.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

۰۹:۱۲:۴۰ سمایه  بازی سهامداری جدید ممکن است داشته  باشد

۰۹:۱۲:۳۵ پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت بانک سرمایه
درصد افزایش سرمایه: ۲۵۰۰ درصد
محل تامین افزایش سرمایه: آورده نقدی سهامداران

۰۹:۱۰:۴۵

خدمت سربازی سه ماه کاهش می‌یابد

🔺 دهنوی، عضو هیأت رئیسه مجلس: طی چندین جلسه کارشناسی با حضور قالیباف و سردار باقری برای رفع ابهام از مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر اصلاح قانون سربازی در برنامه هفتم توسعه تصمیماتی را گرفتیم.

🔺 طبق این توافق میانگین خدمت سربازی با احتساب دوره آموزشی به ۱۴ ماه خواهد رسید؛ یعنی حداقل ۳ ماه از خدمت تمامی سربازان کاهش پیدا می‌کند.

۰۹:۰۸:۴۱ ساختمانی ها مورد توجه  بازار هستند

۰۹:۰۴:۴۵ غپینو  غگل غپاک در بین غذایی ها شرایط بهتری را دارد

۰۹:۰۲:۵۴

ارزش دلاری بازار (میانگین فصلی) به کف خود از ابتدای ۱۳۹۹ رسید

✅ ارزش دلاری بازار ( شرکتهایی که از ابتدای ۹۹ در بازار هستند) به کمترین مقدار فصلی از ابتدای ۱۳۹۹ رسید و مجدد به عدد ۱۴۸ میلیارد دلار را که زمستان پارسال تجربه کرده بود رسید

۰۹:۰۱:۰۸ حجم مچ بازار ضعیف است

۰۹:۰۱:۰۱ بازار خوب اغاز کرده است و مثبت است

۰۸:۵۳:۲۵ حخزر در دی ماه درآمد ۱۳۲ میلیاردی داشته / کاهش درآمد به دلیل تعطیلات سال نو میلادی بوده که در سال قبل نیز اتفاق افتاده و از ماه بعد به روال عادی باز می گردد

۰۸:۵۲:۱۰

ایرانی‌ها رکورددار حساب‌های بانکی

🔹️طبق داده‌های ارائه شده از سوی بانک جهانی در بین ۱۰۰ کشوری که داده‌های مستند در مورد آنها وجود دارد، ایرانی‌ها با فاصله بسیار زیاد اول هستند. این آمارها نشان می‌دهد در ایران به ازای هر بزرگسال (افراد بالای ۱۵ سال) تعداد ۷ هزار و ۷۳۴ حساب بانکی وجود دارد. /فرهیختگان

۰۸:۴۹:۳۴ رسانه‌های لبنانی گزارش می‌دهند که اسرائیل قصد دارد عملیات نظامی گسترده‌ای را علیه حزب‌الله آغاز کند.

۰۸:۴۴:۲۲

محصول ABS بدون تغییر قیمت به طور متوسط، ۱,۲۸۱ دلار در هر تن معامله شد.

🔷 با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه تولید از جمله استایرن، ضعف تقاضا در ABS باعث شده قیمت این محصول طی هفته گذشته ثابت باقی بماند. با این وضعیت، حاشیه سود تولید برای برخی تولید کنندگان منفی شده و شاهد کاهش نرخ عملیات به ۶۶ درصد در چین هستیم. این کاهش به معنای نزول ۲۳۰۰ تنی تولید طی هفته گذشته در چین می باشد.

۰۸:۳۹:۳۳

مظنه قیمت خودروها در سال آینده

طبق توافق «صمت» و «خودروسازان»، قیمت خودروها از این پس طبق فرمول «هزینه تولید به علاوه ۲.۵درصد سود» محاسبه خواهد شد.

محاسبات نشان می‌دهد با اعمال فرمول جدید، قیمت کارخانه‌ای خودرو در اوایل سال۱۴۰۳ به‌طور میانگین ۵۰میلیون تومان افزایش می‌یابد.

🔺خودروسازان در صورت‌های مالی خود خبر از زیان انباشته ۱۷۴هزار میلیارد تومانی تا پایان آذر امسال داده‌اند. پیش‌بینی می‌شود فرمول جدید بتواند ایران‌خودرو و سایپا را از زیاندهی خارج کند.

به گفته خودروسازان، زیاندهی آنها ریشه در قیمت‌گذاری دستوری دارد، سیاستی که از دهه ۹۰ آغاز و همچنان ادامه دارد. منتها این بار وزارت صمت اولا به‌صراحت اعلام کرده موافق این شیوه قیمت‌گذاری نیست و ثانیا فرمول تعیین قیمت نیز تغییر کرده است.

اما اعمال فرمول جدید، قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا را چقدر بالا خواهد برد؟

با در نظر گرفتن آخرین لیست مربوط به هزینه تولید خودروها و جای‌گذاری آنها در فرمول موردنظر، می‌توان حدود قیمت‌ها را مشخص کرد که در جدول بالا آورده شده است./دنیای اقتصاد

۰۸:۳۹:۱۶ هم اکنون توپخانه اسرائیل درحال گلوله باران جنوب لبنان میباشد.

۰۸:۳۸:۲۹ حفاری در دی با درامد ۳۴۱۸ میلیارد ریالی اغاز کرد و به عدد ۳۳۷۷۰ میلیارد ریالی رسید که در ۱۰ماهه تقریبا ۲ برابر مدت مشابه قبل فروش و درامد داشته است

۰۸:۲۲:۵۹ ثبات قیمت با خریدهای پرحجم سهامدار عمده  فافق

۰۸:۲۱:۴۳

تحمیل بار مالی به دولت مغایر اصل ۷۵ قانون اساسی است

🔹رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به تحمیل ۴۴۱ همت بار مالی جدید در بودجه توسط مجلس، تاکید کرد: ایجاد هرگونه بار مالی که دولت توان تامین آن را نداشته باشد، مغایر اصل ۷۵ قانون اساسی است.

۰۸:۰۸:۱۴

) خالص معاملات کدهای بزرگ حقیقی: منفی (همراستا با سایر حقیقی ها)

۴) بازده معادل بانکی اخزا با سررسید نزدیک به یک سال: ۲۵.۹۰%

۵) وضعیت شاخص های اصلی بازار:
هم وزن: متعادل منفی
کل: متعادل منفی

۶) مرکز آمار، تورم دی ماه سال جاری را اعلام کرد. گوشت قرمز با تورم نقطه به نقطه ۹۸ درصدی، بالاترین رشد قیمت را در بخش خوراکی داشت. در دی ماه ۱۴۰۲ ، تورم ماهانه خانوارهای کشور برابر ۲,۶ درصد بوده است. تورم ماهانه اجاره مسکن ۳.۱ درصد به ثبت رسیده است.

۷) محرک‌های اقتصادی چین، رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در سه ماهه چهارم قوی‌تر از حد انتظار، کاهش داده‌های تورم آمریکا، ریسک‌های ژئوپلیتیکی ادامه‌دار، و کاهش بیش از حد انتظار ۹.۲ میلیون بشکه‌ای در ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته، همگی با هم ترکیب شده‌اند. تیم ایوانز، تحلیلگر مستقل بازار نفت، قیمت ها را بالاتر می بینند. (پارسیس تحلیل)

۸) کشتیرانی از طریق کانال سوئز ۴۵ درصد در ۲ ماه گذشته و زمان آغاز حمله یمن به کشتی‌های عازم اسرائیل کاهش یافته است.

۹) پلتس آخرین نرخ متانول CFR چین که مقصد عمده صادرات ایران هست ۲۸۷ دلار گزارش کرده است که ۸ دلار نسبت به هفته گذشته افزایش نشان می دهد.

۱۰) با افت ۴ درصدی هفته گذشته، میانگین قیمت گاز ۴ هاب در سال ۱۴۰۲ به ۲۴ سنت رسید. با احتساب میانگین ۶ سنتی برای گاز داخلی، طبق فرمول نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها ۱۲.۴۴ سنت خواهد بود. (سبدگردان مانی)

۱۱) سه‌شنبه ۱۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ شاهد عرضه اولیه سهام فنر هستیم. هر شخص حقیقی می تواند ۴۰۰ سهم این شرکت را خریداری کند.

۱۲) کامولیدی نوشت ” قیمت اوره به دلیل عرضه محدود آسیایی و تقاضای نوظهور از بازارهای غربی افزایش یافت.قیمت اوره در اروپا در حال بهبود است، اما همچنان کمتر از ۳۷۵ دلار در هر تن فوب پرداخت شده در مصر در هفته گذشته است. قیمت جهانی آمونیاک پایدار باقی می ماند.”

۱۳) وزیر خارجه قطر به امیر عبداللهیان گفته است “در بحث پول های ایران ما و آمریکا به توافق موجود متعهد هستیم. مراحل اجرایی در حال انجام است.”

۱۴) رسانه لبنانی می‌گوید یک کشور عربی ناشناس اطلاعات موثقی در اختیار حزب‌الله قرار داده است که نشان می‌دهد اسرائیل قصد دارد عملیات نظامی گسترده‌ای را در داخل لبنان انجام دهد.

۱۵) بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به پایان رسید. بررسی ایرادات برنامه هفتم توسعه از روز جاری آغاز می شود.

۱۶) قالیباف در مجلس گفت “بنده در نامه رسمی به رئیس جمهور اعلام کردم که اکنون به ۲۸ قلم کالای اساسی در کشور، ارز با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان داده می‌شود مگر ما چقدر منابع ارزی داریم؟ از نگاه من به جای ۲۸ قلم کالای اساسی باید هشت قلم کالای اساسی ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان دریافت کند.”

۱۷) جدیدترین آمارهای رسمی نشان می دهد سود شرکت های صنعتی چین در سال ۲۰۲۳ ۲.۳ درصد کاهش یافت که دومین افت سالانه متوالی آنها به شمار می رود. نای ون اقتصاددان موسسه Hwabao Trust در شانگهای گفت کاهش سود صنعتی در سال گذشته عمدتاً به دلیل کاهش شدید قیمت درب کارخانه، ناشی از ظرفیت مازاد در برخی صنایع بود. سود صنعتی احتمالا بین ۵ تا ۶ درصد در سال جاری افزایش خواهد یافت، زیرا بهبود جزئی در تقاضا و  سطح پایین موجودی انبارها در چین، اروپا، ایالات متحده و ژاپن منجر به افزایش قیمت‌های صنعتی خواهد شد. بانک مرکزی چین اخیرا اعلام کرد که در حال کاهش ۵۰ واحدی ذخایر بانکی است که بزرگترین کاهش در دو سال اخیر است.

۱۸) سود دلالان از هر تارای ایران خودرو به بیش از ۴۰۰ میلیون تومان رسید.

۱۹) موسسه S&P می گوید “خطر رکود در ایالات متحده در حال کاهش است، اما همچنان بالا است.”

۲۰) فرانسه، آلمان و بریتانیا در بیانیه‌ای مشترک اقدام جمهوری اسلامی به پرتاب ماهواره ثریا را که از فناوری ضروری برای توسعه سیستم موشکی بالستیک دوربرد استفاده می‌کند، محکوم کردند.

۲۱) یلن، وزیر خزانه داری ایالات متحده می گوید “در صورت رشد کندتر شرکای تجاری مهم آسیایی، اقتصاد ایالات متحده ممکن است شاهد سرایت برخی ناآرامی های مالی چین باشد.”

۲۲) کانال نفت گاز پتروشیمی نوشت ” در ایران، شیراز ۲۰۰۰۰ تن اوره گرانول را به قیمت ۳۲۰ دلار/تن فوب برای محموله فوریه به یک خریدار نامشخص فروخته است.”

۲۳) بیمه ما گزارش توجیهی افزایش سرمایه داد. حسابرس افزایش سرمایه تجارت را تایید کرد. مرقام و لپارس از قراردادهای جدید خبر دادند.

۰۸:۰۳:۲۹ منفی های برخی قطعاتی و خودرویی ها امروز بد نیستند

۰۷:۴۴:۵۰

واردات ۲۴.۵ تن شمش طلا به کشور در ۱۰ ماه

⏺محمد رضوانی‌فر:

در دی ماه سال جاری ۵.۴ تن شمش طلا به ارزش ۳۵۲ میلیون دلار وارد کشور شده است، در حالی که میزان واردات شمش طلا در دی ماه سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۷۶ کیلوگرم و به ارزش ۹ میلیون دلار بود.

در مدت ده ماهه ۲۴.۵ تن شمش طلا به ارزش یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که ۲.۹۰ درصد از ارزش کل واردات را به خود اختصاص داده است.

۰۷:۴۳:۵۱

فولاد در دی ماه

🔷 فولاد مبارکه در دی ماه ۱۸,۵۸۲ میلیارد تومان فروش ثبت کرده است. میانگین مبلغ فروش ماهانه سال ۱۴۰۱ برابر با ۱۳,۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.

🔷 شرکت در ماه جاری ۶۹۲ هزار تن محصول تولید کرده است.میانگین مقدار تولید ماهانه سال ۱۴۰۱ برابر با ۶۹۰ هزار تن بوده است

🔷 مقدار فروش در ماه جاری ۶۸۷ هزار تن بوده در حالیکه میانگین مقدار فروش ماهانه سال ۱۴۰۱ برابر با ۶۷۰ هزار تن بوده است.

🔷 نرخ محصولات گرم داخلی ۲۸۰,۰۰۰ ریال به ازای هر کیلوگرم ثبت شده است .

 

کارگزاری بانک صنعت و معدن

۰۷:۴۲:۱۲ پارس روند صعودی در فروش داشت
در مهر به ۴۸۷۳۸ میلیارد ریال رسید و نرخ ۳۴۱,۶۶۴,۵۷۶ ریال است
در ابان این عدد ۵۲۹۱۵ میلیارد ریال شد و نرخ ۲۹۴,۰۹۷,۰۲۴ ریال و افت کرد
در آذر به ۳۸۳۱۵ میلیاردریال رسید و نرخ ۲۸۶,۴۲۷,۰۷۱ ریال بود
در دی این عدد ۵۲۳۴۲ میلیارد ریال بود و نرخ استایرن ۳۸۸,۸۹۴,۱۲۷ ریال است .
۱۰ ماهه به ۵۰۱۴۴۸ میلیارد ریال رسیده است که ۲۰% از سال قبل بیشتر است. ۶ماهه به ۳۰۲۶۱۲ میلیارد ریال رسیده

۰۷:۴۱:۳۹ سنتکام حمله یمن به نفتکش انگلیسی را تایید کرد

سنتکام:
🔹ارتش یمن روز شنبه یک کشتی با پرچم جزایر مارشال را با موشک بالستیک ضد کشتی در خلیج عدن هدف قرار داد.

🔹این حمله باعث آتش‌سوزی گسترده در کشتی شد که با کمک نیروی دریایی آمریکا، هند و فرانسه مهار شد./ صداوسیما

۰۷:۴۱:۴۸ سلام صبح شما عزیزان بخیر و سلامتی و شاددی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم