لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

آبان ۳۰, ۱۴۰۲

 

 

10:30:15 پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۲۸:۲۳ شستا کمی رنج  شده است

۱۰:۲۳:۳۹ یکی از گزینه های جالب در تلفیقی خوب بوده است

۱۰:۲۳:۲۱ پیزد در گزارش تلفیقی ۶ماهه حسابرسی شده ۲۱۶۶ میلیارد ریال سود خالص تلفیقی داشت

۱۰:۲۱:۴۷ کزغال در ۶ماهه حسابرسی شده ۲۲۳۸ ریال سود محقق کرده است

۱۰:۱۹:۰۴

پیشنهاد افزایش ۲۰ درصدی قدرت خرید کارگران

دبیر کانون انجمن صنفی کارگران:
🔹در جلسه دیروز شورای عالی کار بحث مزد در دستور کار نبود، اما در حوزه معیشت پیشنهادی مطرح شد که اگر پذیرفته شود, حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد قدرت خرید کارگران تقویت می شود.
🔹با توجه به اینکه حدود ۵۰درصد درآمد کارگران صرف اجاره بها می شود، در این جلسه که معاون وزیر کار حضور داشت، مقرر شد قرارگاه مسکن کارگری ایجاد می شود.
🔹پیشنهاد کردیم کارگران با ارائه زمین رایگان و هزینه های ساخت کم حمایت شوند تا صاحب خانه شوند.

۱۰:۱۸:۴۶ سیمان ساربیل با رشد ۱۴.۵% نرخ سبد سیمان، بیشترین درصد رشد نرخ ماهانه معامله سیمان را در آبان ۱۴۰۲ ثبت کرد.

۱۰:۱۸:۴۱ خصدرا هم  تا درصد خرید

۱۰:۰۴:۳۶ زکشت در ۶ماهه حسابرسی شده ۹۱۵ ریال سود محقق کرده است

۱۰:۰۳:۴۹

دارایی‌های مازاد دولت برای نخستین بار از طریق تهاتر به پیمانکاران واگذار می‌شود

رئیس کل سازمان خصوصی سازی اعلام کرد: برای نخستین بار املاک مازاد برای پروژه‌های اولویت‌دار نیمه‌تمام از طریق تهاتر با پیمانکار واگذار می‌شود. بر اساس قانون هر کدام از این دارایی‌ها یک‌بار برای کشف قیمت از طریق بازار سرمایه به مزایده گذاشته خواهد شد و اگر به فروش نرفت از طریق تهاتر و منوط به آخرین قیمت کارشناس رسمی دادگستری و بر اساس این بسته‌های رونق با پیمانکاران تهاتر می‌شود.

۱۰:۰۲:۰۴تا این لحظه ارزش معاملات خرد ۱۱۷۶ میلیارد تومان می باشد

۰۹:۵۵:۵۷

در جلسه بررسی عملکرد ۶ ماهه تیپیکو مطرح شد:
✅ مدیرعامل شستا: تیپیکو باید بتواند جایگاه اصلی خود در صنعت داروی کشور را بدست آورد

✍️ عارف نوروزی مدیرعامل شستا با مهم دانستن جایگاه و نقش تیپیکو در نظام سلامت و داروی کشور گفت: تیپیکو از جایگاه اصلی خود فاصله گرفته است که باید با نگاهی امیدوارانه تلاش کنیم تا این هلدینگ را به جایگاه برتر و اصلی خود در صنعت داروی کشور برسانیم.

۰۹:۵۱:۰۳ اوجی وزیر نفت :

◾️ تولید نفت قرار است تا مارس ۲۰۲۴ به ۳.۶ میلیون بشکه در روز برسد و برای سال ۱۴۰۳ به ۴ میلیون بشکه در روز برسد.

۰۹:۵۰:۵۸ فاذر صف خرید

۰۹:۵۰:۰۲ اعلام سود قطعی سهام عدالت ۱۴۰۲ / زمان واریز مشخص شد

🔹مهدی سعادتی رییس فراکسیون سهام عدالت مجلس از پرداخت سود قطعی ۱۴۰۲ به دارندگان سهام عدالت خبر داد و افزود سود سهام عدالت ۱۴۰۲ تا پایان آذرماه امسال پرداخت می‌شود.

۰۹:۴۲:۳۰

سوالات پرتکرار پذیره‌نویسی صندوق بخشی «اتوآگاه»

۱️⃣ حداقل مبلغ سرمایه‌گذاری در این صندوق چقدر است؟
حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری در صندوق بخشی «اتوآگاه» ۱۰۰ هزارتومان است.

۲️⃣ آیا این صندوق سود ماهانه دارد؟
صندوق «اتوآگاه» پرداخت سود ماهانه ندارد و سرمایه‌گذاران از افزایش قیمت واحد‌های صندوق، سود کسب می‌کنند.

۳️⃣ کارمزد خرید واحد‌های صندوق بخشی «اتوآگاه» چقدر است؟
پذیره‌نویسی این صندوق در تمامی کارگزاری‌ها بدون کارمزد معاملاتی انجام می‌شود.

۴️⃣ بازه‌ زمانی ثبت سفارش خرید تا چه ساعتی است؟
در بازه ۲۹ آبان تا ۱ آذر از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۵:۰۰ می توانید در پذیره‌نویسی صندوق «اتوآگاه» شرکت کنید.

۰۹:۴۰:۴۰ پور ابراهیمی هم‌اکنون در اتاق تهران گفت: نیمه اول زمستان وزارت بازرگانی کار خودش را آغاز می‌کند./ اقتصاد آنلاین

۰۹:۳۷:۵۰ خکار هم چند روز خوب مثبت  شده و مثبت  بود

۰۹:۳۶:۵۳ پیکاپ کاپرا امروز سه شنبه ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۲ بدلیل تقاضای کم در همان قیمت پایه معامله شد.

۰۹:۳۴:۲۰ از ثاخت هم خبرهای خوبی برای سهم  به گوش میرسد

۰۹:۳۴:۱۶ فاذر هم مثبت است

۰۹:۳۴:۱۳

«احتمالا آتش بس تا ساعاتی دیگر اعلام می شود»: عزت الرشق

الجزیره، عزت الرشق یکی از رهبران حماس اعلام کرد: «احتمالا آتش بس تا ساعاتی دیگر اعلام می شود»

۰۹:۳۰:۱۶ کقزوی هم خوب مثبت است

۰۹:۲۸:۰۶ حسینا هم شرایط خوبی را دارد و بد نیست  و مثبت است

۰۹:۲۷:۵۳

🔸اگر خبری در مورد تجدید مطرح شود، به نظر گروه بانک قابلیت قوی و خوب حرکتی را خواهد داشت. این گروه هنوز زیر فشار خبر بخشنامه اخیر است. «وبملت» در شفاف‌سازی اعلام کرده است از آنجایی که این بانک بر اساس معرفی‌های صورت‌گرفته از سوی وزارت راه و شهرسازی و در صورت حائز شرایط بودن متقاضیان نسبت به اعطای تسهیلات به آنان اقدام نموده، لذا هیچ‌گونه استنکافی از پرداخت تسهیلات متوجه بانک نیست و مراتب اعتراض در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی در دست اقدام است.

🔸البته در سال ۱۴۰۱ از این بابت ۱۸هزار میلیارد ریال ذخایر نیز در حساب‌ها منظور شده است. به نظر بازی خوبی دارد و در منفی‌ها و با دید برطرف شدن جریان جریمه‌ها، ریسک کردن بد نیست. میتوان به زودی شفاف‌سازی‌های بیشتری را در این حوزه شاهد بود. شرایط «ونوین»، «وبصادر» و «وتجارت» به این شکل است.

۰۹:۲۷:۵۱ خمهر صف خرید ۱۰۰ میلیونی

۰۹:۲۳:۲۳ گروه  ساختمان واقعا  بازدهی جالبی را این مدت داد

۰۹:۱۹:۱۷ در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت آهنگری تراکتور سازی ایران (خاهن) جهت برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده به‌منظور تصمیم‌گیری در خصوص افزایش سرمایه متوقف خواهد شد.

۰۹:۱۶:۱۸ کفرا را هم با دید نوسان زیرنظر بگیرید

۰۹:۱۶:۱۵

میزبانی بورس کالا از محصولات پالایشی و پتروشیمی

☯️تالارهای بورس کالای ایران روز سه شنبه ۳۰ آبان ماه میزبان عرضه ۵۵۲ هزار و ۵۷۶ تن انواع کالا و محصول است. بیشترین عرضه های امروز در حوزه پتروشیمی و فرآورده های نفتی است./ کالا خبر

۰۹:۱۳:۵۹

نتایج عجیب و جنجالی نظرسنجی جدید NBC News از مردم آمریکا:

🔹 برای نخستین بار در نظرسنجی NBC News، در یک رقابت فرضی برای انتخابات ریاست جمهوری ترامپ با اختلاف ۲ درصد از بایدن پیش است.

🔹 محبوبیت بایدن متاثر از تحولات غزه در میان جوانان آمریکایی با کاهش چشمگیری مواجه شده و حالا تنها ۴۲% جوانان ۱۸ تا ۳۴ ساله در آمریکا از او حمایت می‌کنند.

🔹 در حال حاضر محبوبیت فلسطین در میان مردم آمریکا از محوبیت مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان این کشور بیشتر است!

🔹 میزان نگاه منفی به فلسطین در آمریکا، از میزان نگاه منفی به ترامپ و بایدن کمتر است.

🔹 ۵۵ درصد مردم آمریکا موافق ارسال کمک‌های مالی و نظامی به اسرائیل و ۴۱ درصد مخالف آن هستند.

🔹 ۶۲ درصد مردم آمریکا مخالف عملکرد جو بایدن در عرصه سیاست خارجی هستند.

۰۹:۰۹:۴۲ کاسپین در ۶ماهه حسابرسی شده ۱۵۳۸ ریال محقق کرده است

۰۹:۰۷:۰۹ وساخت دوباره در ۶% است

۰۹:۰۷:۰۴ ذوب فعلا منفی است

۰۹:۰۵:۴۴ خاذین صف خرید ۲۵ میلیونی

۰۹:۰۳:۳۸ خودرو کمی بهتر شد

۰۹:۰۳:۳۴

خوب_است_بدانیم_که سه شنبه ۳۰ آبان

۱) نمره بازار در انتهای روز گذشته بر اساس کانال پایش بازار ۵۲-

۲) ارزش معاملات خرد ۴.۴همت (تقویت ارزش معاملات)

۳) خالص معاملات کدهای بزرگ حقیقی: منفی (همراستا با سایر حقیقی ها) (افزایش خروج پول حقیقی)

۴) بازده معادل بانکی اخزا با سررسید نزدیک به یک سال: ۲۳.۰۸%

۵) وضعیت شاخص های اصلی بازار: تعادل –

۶) عزت الرشق، از رهبران جنبش حماس می گوید ” جزئیات توافق آتش‌بس به زودی طی ساعات آینده اعلام خواهد شد. قطری‌ها قرار است جزئیات این توافق را اعلام کنند.”

۷) امیرعبداللهیان می گوید “مسئولیت تصمیماتی که حوثی‌ها و انصار الله در یمن می‌گیرند متوجه خودشان است. ما گفته ایم که به دنبال گسترش دامنه جنگ نیستیم.” (به مفهوم انتقاد از حمله یمن به کشتی باری GALAXY LEADER متعلق به اسرائیل برداشت می شود-هلالات)

۸) یکشنبه آینده نشست اوپک پلاس برگزار می شود و در این نشست اعضاء احتمالا درباره وضعیت عرضه در نیمه نخست سال آینده تصمیم گیری خواهند کرد. همچنین عربستان و روسیه باید تصمیم خود را درباره ادامه کاهش داوطلبانه عرضه که از چند ماه پیش شروع کرده اند اعلام کنند. خبرگزاری رویترز در این خصوص نوشت “منابع آگاه اعلام کردند تولیدکنندگان نفت اوپک پلاس در نظر دارند در نشست آتی خود در ماه جاری کاهش بیشتر عرضه نفت خام را بررسی کنند.”

۹) کامولیدی نوشت “قیمت معاملات آتی سنگ آهن چین در بحبوحه اقدامات حمایتی فزاینده چین و خوش‌بینی مجدد بازار در مورد بخش املاک و مستغلات، افزایش یافت.” (این مساله منجر به عبور شمش فولاد داخلی چین از سقف ۶ماهه و رسیدن آن به ۳۷۴۰یوان شد-هلالات)

۱۰) کامولیدی در خصوص علت رشد قیمت مس در روز گذشته نوشت “هشدارهای مربوط به تعطیلی معدن پاناما شرکت First Quantum Minerals Ltd. به گمانه زنی مبنی بر اینکه استخراج مس ممکن است در کوتاه مدت محدود بماند، دامن زد، در حالی که اعتصابات در معدن لاس بامباس MMG در پرو از چنین دیدگاه هایی حمایت می کرد.”

۱۱) چین و عربستان سعودی یک قرارداد سوآپ ارز محلی به ارزش حدود ۷ میلیارد دلار امضا نمودند و روابط خود را در حالی که کشورهای خاورمیانه به دنبال تغییر بیشتر تجارت غیرنفتی خود از دلار هستند، عمیق تر می کنند.

۱۲) سبدگردان مانی نوشت “قیمت مسکن در شهر تهران از اول ژانویه ۲۰۲۳ از متری ۱۲۵۰ دلار تا اکتبر ۲۰۲۳ به متری ۱۵۵۰ دلار رسیده است. (طبق گراف ارائه شده همکنون متوسط نرخ تهران و استانبول برابر است-هلالات)

۱۳) ایران با تولید ۱۴ میلیون تن گندم سیزدهمین تولید کننده بزرگ گندم جهان در سال ۲۰۲۳ شده و تقریبا برابر انگلیس گندم تولید کرده است. (طبق این جدول، تقریبا ایران تنها کشور با منابع آبی اندک و در منطقه خشک جهان است که چنین میزانی از گندم را تولید کرده است-هلالات)

۱۴) کانال نفت گاز پتروشیمی نوشت ” طی ماه‌های گذشته روسیه محدودیت‌هایی برای صادرات فراورده‌های نفتی به ویژه گازوئیل و بنزین با هدف کنترل بازار داخلی وضع کرده بود، محدودیت‌هایی که هم‌اکنون به دلیل اشباع بازار داخلی در حال لغو شدن هستند.”

۱۵) با درخواست مجلس ارائه سند لایحه بودجه ۱۴۰۳ به بعد از تصویب برنامه هفتم موکول شد.

۱۶) دنیای اقتصاد نوشت “آن‌طور که از وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر می‌رسد و مسوولان این وزارتخانه نیز کم و بیش اذعان می‌کنند، قرار است مدل قیمت‌گذاری خودرو تغییر کند. وزارت صمت به دنبال آن است که به واسطه رشد عرضه از مسیر تولید داخل و واردات، تنوع را در بازار بالا ببرد و فضایی رقابتی را ایجاد کند، فضایی که دیگر انحصار در آن چندان محلی از اعراب نداشته باشد.”

۱۷) مدیرعامل پتروشیمی لردگان می گوید “اولویت اول و آخر ما کار کردن کارخانه بدون توقف است، تمام تلاش خود را می‌کنیم تا رکورد تولید خود را امسال ثبت کنیم.سال ۱۳۹۷ مجتمع با ۸۵۰ میلیون یورو بدهی تحویل گرفتیم، امروز حدودا ۳۰۰ میلیون یورو را تسویه کردیم.”

۱۸) فرزین رییس کل بانک‌مرکزی می گوید ” بر اساس تئوری اقتصادی نقدینگی، شاخص موثر در تورم است. نقدینگی را کنترل کرده‌ایم؛ بنابراین تورم کاملا تحت کنترل است.”

۱۹) سناباد فخوز در ۶ماهه ۱.۲۴همت سود ساخت. ونیرو با یک زیرمجموعه خود وارد قرارداد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی شد. بانک ملت می گوید نسبت به رقم جریمه مالیاتی اعتراض کرده اما بابت این مساله در سال ۱۴۰۱ ذخیره گرفته است. اوج ونفت در ۶ماهه ۶۶میلیارد تومان و تاراز فولاد مبارکه در ۶ماهه ۵۱۱میلیارد تومان سود ساختند. دبالک افزایش نرخ گرفت.

۲۰) حسین عبده تبریزی، پیشکسوت بازار و صاحب نظر ارشد مالی می گوید “پتانسیل رشد بازار سهام در ماه‌های آتی از بازار مسکن بیشتر است و بازار مسکن به دلیل افزایش قیمت قابل‌توجهی که در سال‌گذشته تجربه کرده، از تورم پیشی‌گرفته‌ است.”

موفق باشید

۰۹:۰۱:۵۳

نگاه سبدگردان

🔸به نظر می‌رسد امروز، فشار فروش خاصی نداشته باشیم و از طرفی مثبت آنچنانی تجربه نخواهد شد. بازار بیشتر شرایط خنثی را تجربه خواهد کرد و روی محور تک سهم‌ها خواهد چرخید.

🔸قرار بر این بود که روز جاری، رئیس‌جمهور لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را که از سوی دولت نهایی شده تقدیم مجلس شورای اسلامی کند. با توجه به عدم بررسی بخش نهایی برنامه هفتم توسعه، ارائه بودجه به جلسه بعد از اتمام بررسی برنامه هفتم توسعه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی موکول شد تا بازار همچنان منتظر اخبار دقیق‌تری از این موضوع باشد. در مورد بودجه، میزان فروش نفت، نرخ‌های تسعیر، بندهای مالیاتی و عوارض و تجدید ارزیابی دارایی‌ها از نکات مهمی هستند که بازار به آن توجه خواهد کرد.

۰۹:۰۱:۳۰ بازار بد اغاز نکرده و مثبت است

۰۸:۵۷:۳۷ زمزمه هایی از افزایش سرمایه در ثاخت شنیده می شود

۰۸:۵۱:۲۷ شروع  بازار نباید خیلی بد باشد و میتواند جالب و کمی مثبت نرم اغاز کند ولی امروز و فردا حجم قوی نیست

۰۸:۴۸:۲۷ شپلی صف خرید ۴۰۰ میلیونی ابتدای بازگشایی

۰۸:۴۲:۳۶ بلومبرگ: بازار سهام ایران بزرگ‌ترین بازار سهام ناشناخته جهان است!

🔹بررسی بازار سهام ایران از نگاه کارشناسان بلومبرگ نشان می‌دهد این بازار با داشتن بیش از ۶۰۰شرکت در ۵۰صنعت مختلف، بزرگ‌ترین بازار سهام ناشناخته در دنیا است.

🔹مچ وجتال (Maciej Wojtal)، مدیر شرکت آمتلون (Amtelon)، تنها شرکت سرمایه‌گذاری خارجی بورس ایران معتقد است: یکی از دلایل ناشناخته بودن این بازار در دنیا، عدم دسترسی به سایت بازار سهام ایران با آی‏پی کشورهای غربی به‌دلیل تحریم‌ها است.

۰۸:۳۹:۵۴

حماس دست‌یابی به توافق آتش‌بس را تأیید کرد

«عزت الرشق» از رهبران جنبش حماس:
🔹 جزئیات توافق آتش‌بس به زودی طی ساعات آینده اعلام خواهد شد. قطری‌ها قرار است جزئیات این توافق را اعلام کنند.

۰۸:۳۹:۳۷ ودنا در ۹ماهه ۱۵۱۱۲ میلیارد ریال سود خالص محقق کرده است

۰۸:۳۴:۱۹

تسنیم نوشت : متوسط قیمت مسکن در تهران به ۷۵ میلیون رسید .

🔹بررسی مقدماتی گزارش آماری سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور حاکی از کاهش ۱.۴ درصدی متوسط قیمت مسکن در شهر تهران طی آبان ماه امسال است.

🔹بیشترین کاهش قیمت در مناطق یک ۹.۶ درصد، چهار ۹.۴ درصد و دوازده ۷.۶ درصد رخ داده است.

🔹متوسط قیمت مسکن در شهر تهران در آبان ماه به ۷۵ میلیون و ۱۸۲ هزار تومان کاهش یافته است.

۰۸:۳۳:۴۲ همه متقاعد شده اند “فدرال رزرو افزایش نرخ ها را به پایان رسانده است”

شاخص دلار در روز دوشنبه به کمترین میزان خود در بیش از دو ماه گذشته رسید، زیرا سرمایه گذاران معتقدند فدرال رزرو آمریکا چرخه افزایش نرخ بهره خود را تکمیل کرده است و به دنبال زمانی است که شروع به کاهش نرخ کند.

شاخص دلار پس از افت نزدیک به ۲ درصدی در هفته گذشته که بزرگترین افت هفتگی از اواسط ژوئیه را به خود اختصاص داد، به پایین ترین سطح ۱۰۳.۳۷ رسید که ضعیف ترین سطح از اول سپتامبر است.

بازارها هر گونه افزایش اضافی نرخ بهره فدرال رزرو را قیمت گذاری کرده اند، زیرا داده های اخیر نشان دهنده کند شدن اقتصاد و فشارهای تورمی است – اما به اندازه ای نیست که ترس از وقوع رکود شدید را افزایش دهد.

بر اساس گزارش FedWatch Tool CME، بازارها اکنون در تلاش هستند تا تعیین کنند فدرال رزرو چه زمانی ممکن است شروع به کاهش نرخ کند و در حال حاضر با احتمال بیش از ۵۰ درصد کاهش حداقل ۲۵ واحد پایه تا ماه مه قیمت گذاری می کنند.

جوزف ترویسانی، تحلیلگر ارشد FXStreet.com گفت : ” بازار، هم کردیت، هم سهام و هم ارز متقاعد شده است که فدرال رزرو افزایش نرخ ها را به پایان رسانده است، اما فدرال رزرو مایل به گفتن این موضوع نیست. همه ما این را می دانیم، قبلاً این را دیده ایم، قبلاً آن را شنیده ایم.”

بنابراین شما در حال کاهش تدریجی دلار هستید، صرفاً به این دلیل که فدرال رزرو تمام تلاش خود را برای تقویت نرخ ها، نه لزوماً دلار، بلکه برای تقویت نرخ ها انجام می دهد.

👈🏻اظهارات اخیر برخی از مقامات فدرال رزرو احتمال افزایش بیشتر نرخ بهره را در صورت نیاز به تغییر در داده های اقتصادی رد نکرده است.

روز دوشنبه، توماس بارکین، رئیس فدرال رزرو ریچموند، گفت که تورم احتمالا “سرسخت” باقی می ماند و بانک مرکزی را مجبور می کند که نرخ های بهره را برای مدت طولانی تر از آنچه سرمایه گذاران در حال حاضر پیش بینی می کنند، نگه دارد.

علاوه بر این، قرار است صورتجلسه آخرین جلسه فدرال رزرو در روز سه شنبه منتشر شود و سرمایه گذاران نظرات را برای هرگونه سیگنالی در مسیر سیاست گذاری بانک مرکزی تجزیه و تحلیل خواهند کرد.

یورو بر اساس انتظاراتی که بانک مرکزی اروپا (ECB) با تاخیر نسبت به فدرال رزرو کار می کند، تقویت شده است و چرخه افزایش نرخ خود را پس از پایان فدرال رزرو حفظ خواهد کرد.

کانال تحلیلی پارسیس

۰۸:۳۲:۲۴ به نظر تملت  قابلیت های ۳۵۰  ریالی شدن در سود را دارد

۰۸:۳۲:۱۴تملت در گزارش ۶ماهه تلفیقی ۲۱۸ ریال و در سود اصلی ۱۸۷ ریال محقق کرده بود در در ۹ماهه سود اصلی به ۲۷۲ ریال رسیده است

۰۸:۳۲:۰۱ ثالوند در گزارش ۱۲ماهه به سود ۱۱۷۳ ریالی رسیده است

۰۸:۳۱:۴۶ خب گویا سر بودجه گرد شد و بازهم  بازار باید منتظر بماند ! سخنگوی دولت: با درخواست مجلس ارائه سند لایحه بودجه ۱۴۰۳ به بعد از تصویب برنامه هفتم موکول شد.

۰۸:۰۵:۵۹ مهم ترین  رویداد امروز حضور رئیسی در مجلس و انتشار لایحه بودجه است

۰۸:۰۵:۴۸ دنیای اقتصاد : بر اساس اعلام احمد نادری، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز قرار است که ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور مرحله اول لایحه بودجه۱۴۰۳ را تقدیم مجلس کند. تاکنون جزئیاتی از لایحه بودجه ۱۴۰۳ منتشر نشده اما بر اساس اطلاعات به‌دست آمده توسط خبرنگار «دنیای‌اقتصاد» بودجه عمومی کشور در سال۱۴۰۳ حدود ۲۰درصد افزایش خواهد داشت. منابع بودجه عمومی در بودجه۱۴۰۲ بالغ بر ۲هزار و ۲۶۳همت بود. بر این اساس با افزایش ۲۰درصدی، بودجه عمومی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ به بیش‌از ۲هزار و ۷۱۶ همت رسیده است. به نظر می‌رسد سیاستگذار تمایل دارد به سمت بسته‌بندی یک بودجه انقباضی گام بردارد. اولین اطلاعات به‌دست‌آمده توسط «دنیای‌اقتصاد» نشان می‌دهد درحالی‌که رشد بودجه عمومی دولت در سال۱۴۰۲ در محدوده ۴۰درصد بود، دولت رشد بودجه عمومی برای سال۱۴۰۳ را حدود ۲۰درصد درنظر گرفته است؛ ضمن اینکه رشد حقوق کارمندان را به ۱۸درصد محدود کرده است.

۰۸:۰۵:۳۱

آن‌طور که از وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر می‌رسد و مسوولان این وزارتخانه نیز کم و بیش اذعان می‌کنند، قرار است مدل قیمت‌گذاری خودرو تغییر کند. وزارت صمت به دنبال آن است که به واسطه رشد عرضه از مسیر تولید داخل و واردات، تنوع را در بازار بالا ببرد و فضایی رقابتی را ایجاد کند، فضایی که دیگر انحصار در آن چندان محلی از اعراب نداشته باشد. مسوولان صمت البته به طور دقیق از جزئیات برنامه قیمتی خود رونمایی نکرده‌اند، اما طبق آنچه در طرح تحول صنعت خودرو و در بخش راهبرد اصلاح قیمت تمام‌شده خودرو آمده، قرار است طرحی جدید به کار گرفته شود.

در این طرح، برای ۱۰۰درصد قیمت تمام‌شده خودرو هشت آیتم مختلف در نظر گرفته شده است که شامل هزینه مواد، هزینه دستمزد، هزینه‌های سربار تولید، هزینه‌های گارانتی، هزینه‌های توسعه محصول، هزینه‌های استهلاک، هزینه‌های سربار ستاد و فروش و سود خالص می‌شود. در این بین، برای بخش مربوط به هزینه مواد، سهم ۴۵ تا ۵۵ درصدی در نظر گرفته شده است، به این معنی که حداقل ۴۵ و حداکثر ۵۵درصد از سهم قیمت تمام‌شده به هزینه مواد ارتباط دارد. برای هزینه دستمزد نیز سهمی حداقل ۱۰ و حداکثر ۱۴درصدی در نظر گرفته شده است. تا اینجای کار، مجموع سهم هزینه مواد و دستمزد به حداقل ۵۵ و حداکثر ۶۹درصد می‌رسد. در این طرح اما برای بخش هزینه‌های سربار تولید سهم ۸ تا ۱۲درصدی لحاظ شده است. همچنین سهم هزینه‌های گارانتی نیز در مدل مدنظر وزارت صمت، به حداقل ۱.۵ و حداکثر سه‌درصد می‌رسد.

در این مدل برای توسعه محصول هم سهم در نظر گرفته شده تا خودروسازان بتوانند از دل آن توسعه را دنبال کنند. این هزینه حداقل سه‌درصد و حداکثر شش‌درصد در نظر گرفته شده است. آیتم بعدی هزینه استهلاک است که یک تا ۱.۵درصد سهم برای آن در نظر گرفته شده است. هزینه‌های سربار ستاد و فروش نیز بین سه تا شش‌درصد لحاظ شده است. در نهایت وزارت صمت برای خودروسازان سود خالص نیز در نظر گرفته که حداقل ۱۲ و حداکثر ۱۶درصد است.

۰۸:۰۵:۱۰

مس در آستانه ۸۵۰۰ دلار

🔴نفت برنت ۸۱.۹ دلار
🟡 مس ۸۴۵۳ دلار
🔘اوره ۳۷۰ دلار
🔘روی ۲۵۷۷ دلار
🟣بیت کوین ۳۷۴۵۹ دلار
🔘طلا ۱۹۷۶ دلار
🟡شاخص دلار : ۱۰۳.۰

۰۸:۰۵:۰۸ سلام  صبح شما عزیزان بخیرو سلامتی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم