10:47:31 پایان بخش اول ادامه در بخش دوم
۱۰:۲۷:۲۶ امیرعبداللهیان: نه حماس از ما دستور میگیرد نه ما به آنها دستور میدهیم
وزیر امور خارجه در گفتوگو با بلومبرگ:
🔹حماس نه از ایران دستور میگیرد و نه ما دستورالعملی به آنها میدهیم
۱۰:۲۷:۲۳ نماد معاملاتی شرکت پارس خودرو (خپارس۱)، پس از افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف و ب، از طریق انجام حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، امروز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۸/۰۸ آماده انجام معامله میباشد
۱۰:۲۰:۳۴ وتجارت هم در ۲۲۰۰ ریال است و عدد بدی نیست
۱۰:۲۰:۲۸ عرضه ۳۵۴ هزار تن فولاد در بورس کالا
🔹تالارهای بورس کالای ایران امروز (۸ آبان) میزبان عرضه ۸۱۱ هزار و ۸۴۴ تن انواع کالا و محصول است که بیشترین میزان عرضه متعلق به فولادیهاست.
۱۰:۰۹:۳۳ مادیرا صف خرید شد
۱۰:۰۳:۲۶ تا این لحظه ارزش معاملات خرد ۱۳۶۰ میلیارد تومان می باشد
۱۰:۰۱:۱۲ صنایع برش ورق فولادی مبارکه از زیرمجموعه های وتوکا در ۶ماهه ۷۹۰ میلیارد ریال سود خالص داشته است
۱۰:۰۱:۰۹ شمواد در ۱۲ماهه ۲۰۵۶۰ ریال سود محقق کرده است
۰۹:۳۴:۵۸
توافق تجارت آزاد ایران با ۵ کشور در آستانه امضا
مشاور بینالملل سازمان توسعه تجارت:
🔹بعد از حدود ۶ سال مذاکره اولین توافقنامه تجارت آزاد ایران با ۵ کشور اوراسیا در آستانه وقوع است.
🔹مذاکرات به اتمام رسیده و ۵ کشور بلاروس، قزاقستان، روسیه، قرقیزستان و ارمنستان برای ایجاد تجارت آزاد با ایران توافق دارند.
🔹انتظار داریم پیش از پایان سال میلادی این موافقتنامه به امضا برسد و بعد از تصویب مجالس ۵ کشور اوراسیا و ایران اجرایی خواهد شد.
🔹پیش از این تجارت ایران و اوراسیا ۲.۵ میلیارد دلار بود و امروز به ۵ میلیارد دلار رسیده است. مطالعات ظرفیت تجارت ایران و اوراسیا را حدود ۲۰ میلیارد دلار برآورد کرده است./تسنیم
۰۹:۳۳:۰۰ خموتور با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوز DPM-IOP-02A-007 مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۲و بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده ۱۴۰۲/۰۳/۲۰ با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ ۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال بهمبلغ ۶,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ، تعداد ۲,۸۱۸,۲۰۹,۴۵۱ سهم با توجه به حق تقدم استفاده شده توسط سهامداران فعلی، و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم مذکور برای تحقق افزایش سرمایه بدین وسیله تعداد ۱۸۱,۷۹۰,۵۴۹ سهم ۱۰۰۰ ریالی برای پذیره نویسی عمومی عرضه میگردد.
مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ ۱۴۰۲/۰۸/۰۸ لغایت تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۰۷
۰۹:۳۲:۱۰ اخابر با قدرت به صف خرید نشسته
۰۹:۳۱:۳۹ لخزر به اطلاع میرساند با توجه به عدم رعایت مفاد ماده ۳۸ دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار در بورس اوراق بهادار تهران ( عدم رعایت الزامات ماده ۷دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس اوراق بهادار تهران اقدام به اعطای فرصت ۱۵ روزه به ناشر (تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۸/۱۵)جهت رعایت موارد فوق نموده است.
۰۹:۳۰:۱۶ سرعت رشد پول به ۳۹ درصد کاهش یافت
🔹به گزارش روابط عمومی پژوهشکده پولی و بانکی، بر اساس اعمال سیاستهای پولی و بانکی، بانک مرکزی طی ماههای گذشته، رشد نقدینگی طی مسیر کاهشی از ۳۹ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۲۶.۹ درصد در شهریور ۱۴۰۲ رسید و سیالیت نقدینگی نیز با کاهش شدیدی مواجه شده است؛ به نحوی که رشد پول – به عنوان جز سیال نقدینگی – از محدوده بالای ۷۰ درصد در اغلب هفتههای اسفندماه ۱۴۰۱ طی روند نزولی به سطح ۳۹ درصد در مهرماه سال جاری رسیده است./پژوهشکده پولی و بانکی
سبدگردان ویستا
۰۹:۲۹:۲۵
توافق بایدن و السیسی درباره عدم کوچاندن اهالی غزه
شبکه المیادین لبنان:
🔹رؤسایجمهور آمریکا و مصر در تماسی تلفنی بر سر عدم کوچاندن ساکنان نوار غزه به کشور دیگر به توافق رسیدهاند.
🔹عبدالفتاح السیسی در هفته دوم جنگ در غزه به صراحت اعلام کرد که رژیم اسرائیل قصد دارد ساکنان غزه را اخراج کرده و در سیناء اسکان دهد که قاهره شدیدا با این طرح مخالف است.
۰۹:۲۰:۱۴ گلدیرا آستانه صف خرید
۰۹:۱۸:۳۷ رشد اقتصادی ۳ ماهه سوم آمریکا
🔹رشد اقتصادی ۳ ماهه سوم آمریکا سریعترین رشد را در نزدیک به ۲ سال گذشته داشته و برخلاف پیشبینیهای اولیه ۴٫۳ درصدی، به ۴٫۹ درصد رسیده است.
🔹سرعت رشد پیشبینیشده در ۳ ماهه سوم اگرچه احتمالاً پایدار نیست، اما نشاندهنده انعطافپذیری اقتصاد علیرغم افزایش شدید نرخ بهره از سوی فدرال رزرو است.
🔹به دلیل اعتصابات کارگران بخش خودروسازی و ازسرگیری بازپرداخت وامهای دانشجویی توسط میلیونها آمریکایی، رشد اقتصادی در این کشور میتواند در ۳ ماهه چهارم کند شود.
سبدگردان ویستا
۰۹:۱۱:۰۶ شپنا از تاثیرگذاران مثبت بر شاخص کل در قیمت ۸،۱۱۰ ریال در بازه مثبت ۱ درصدی حضور دارد.
این سهم حضور ۷۵ درصدی حقیقیها و ۲۵ درصدی حقوقیها را در سمت خریدار شاهد است.
قدرت خریدار بر فروشنده برتری دارد.
۰۹:۱۱:۰۱ حفاری هم شرایط خوبی را دارد
۰۹:۰۷:۴۷ سهگمت شهریور خوبی زد ولی مهر کمی افت کرد و ۱۳۶۴ میلیارد ریال فروش داشت
سهم در شهریور ۱۶۰۸ ، در مرداد ۱۳۹۹ و تیر ۱۴۶۹ میلیارد ریال بود ۱۰ ماهه به عدد ۱۱۹۲۶ میلیارد ریالی رسیده است مدت مشابه قبل ۸۳۳۹ میلیارد ریال است
۰۹:۰۷:۳۸ در بین سیمانی ها سهگمت هم شرایط خوبی دارد
۰۹:۰۵:۳۷ فعلا شروع بازار هم مثبت است و در بانکی ها جو خوب پیش می رود
۰۹:۰۱:۴۷ بازار به طور کلی فعلا مثبت اغاز کرده ولس سعی کنید در مثبت ها سهم نخرید
۰۹:۰۱:۲۶ کحافظ هم کمی مثبت است
۰۹:۰۱:۱۵ ختراک با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوز DPM-IOP-02A-010 مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۲و بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده ۱۴۰۲/۰۳/۲۰ با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ ۱,۸۲۶,۰۰۰ میلیون ریال بهمبلغ ۶,۳۳۰,۰۰۰ میلیون ریال ، تعداد سهم مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ ۱۴۰۲/۰۸/۰۸ لغایت تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۰۷
۰۸:۵۹:۴۱ واتی تا مهر ۱,۹۵۸,۲۵۰ میلیون ریال سود مجمع محقق کرده است .
۰۸:۵۸:۱۴ خمحرکه در ۶ماهه ۴ ریال زیان شناسایی کرده است
۰۸:۵۷:۰۶ وتجارت و شناسایی سود غیرعملیاتی
در راستای اجرای ماده ۱۳ دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات به استحضار می رساند، پاکت های مزایده در تاریخ ۱۴۰۲/۰۸/۰۲ بازگشایی و ضمن تجمیع اطلاعات تنها یک رقبه از املاک مذکور به شرح فایل پیوست به بهای تمام شده ۷۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال دارای بالاترین پیشنهاد خرید به مبلغ ۹۰۵.۰۰۰.۰۰۰۰.۰۰۰ ریال بوده است
۰۸:۵۱:۴۱ امروز هم سفارش گذاری را در بازار داریم و حمایت ها را می بینیم
۰۷:۲۱:۲۷ شاراک در ۳ماهه اول ۶۴۲۹۳ میلیارد ریال فروش داشت در تیر به ۲۲۸۵۵ میلیارد ریال رسید و و مرداد ۲۲۵۸۳ میلیارد ریال وشهریور با کمی رشد ۲۳۹۵۵ میلیارد ریال بوده
در مهر به ۲۶۲۲۷ میلیارد ریال رسید
جمعا ۷ ماهه ۱۵۹۹۱۶ میلیارد ریال بود . این عدد مدت مشابه قبل ۱۳۷۵۴۲ میلیارد ریال بود
۰۷:۱۵:۱۸شرانل مهر ۱۱۸۹۴ میلیادر ریال بود و کمی افت کرد
در تیر با رشد به ۱۳۶۳۹ میلیارد ریال و مرداد ۱۳۲۸۱ میلیارد ریال و شهریور با کمی افت ۱۲۴۸۸ میلیارد ریال رسید و۷ ماهه ۷۸۹۹۴ میلیارد ریال است
و مدت مشابه قبل ۷۵۹۵۱ میلیارد ریال بوده است و اندکی بیشتر شده است
۰۷:۱۵:۰۳ های_وب در مهر به فروش و درامد ۲۱۲۷ میلیارد ریالی رسیده است و ۷ماهه ۱۳۵۴۱ میلیارد ریال رسیده است
۰۷:۱۳:۰۵ سپید در مهرماه
🔷 سپید ماکیان در مهر ماه ۸۹۳ میلیارد تومان فروش ثبت کرده است. متوسط فروش شرکت در سال ۱۴۰۱ برابر با ۵۳۶ میلیارد تومان در هر ماه بوده است.
🔷 مقدار تولید مرغ آماده طبخ(محصول اصلی شرکت) در ماه جاری ۱۰,۹۰۰ تن بوده است. میانگین مقدار تولید این محصول در سال ۱۴۰۱ برابر با ۹۵۰۰ تن در ماه بوده است.
🔷 مقدار فروش مرغ آماده طبخ(محصول اصلی شرکت ) ۸,۱۶۰ تن بوده است. میانگین مقدار فروش این محول در سال ۱۴۰۱ برابر با ۷۳۰۰ تن در ماه بوده است.
🔷 نرخ مرغ آماده طبخ ۷۴۰,۰۰۰ ریال به ازای هر کیلو ثبت شده است.
🔷 نرخ مرغ زنده ۵۴۱,۰۰۰ ریال به ازای هر کیلو ثبت شده است.
کارگزاری بانک صنعت و معدن
۰۷:۱۲:۴۷ NAV هر سهم سیتا ۲۳,۶۰۳ ریال و نسبت P/NAV روز شرکت ۶۶ درصد می باشد
۰۷:۰۶:۵۵ در سه هفته اخیر #جنگ در مناطق اشغالی ادامه داشته و شاهد اثرگذاری این عامل بر بازارهای مختلف هستیم. روز جمعه با انتشار خبر گسترش حملات #اسراییل به #غزه قیمت #طلا رشد ۲۰ دلاری داشت و بر نوسان ارزش #دلار افزوده شد. همزمان با افزایش نیروهای آمریکایی در منطقه بر نگرانی ها درباره گسترش #جنگ به کشورهای دیگر افزوده شده است. برخی تحلیلگران معتقدند تاثیر جنگ بر بازار #نفت هنوز اندک است اما اگر بر تنش ها افزوده شود و کشورهای منطقه درگیر شوند آنگاه این تاثیر بزرگ خواهد شد. در سه هفته اخیر قیمت طلا رشد چشمگیر داشته است. رشد قیمت #نفت اندک بود و نوسان شاخص دلار حول رقم ۱۰۶.۵ بوده است. طی این سه هفته قیمت نفت حدود ۶ دلار بالا رفته که رقمی کوچک محسوب می شود. هر نشانه از ورود کشوری جدید به جنگ سبب التهاب بازارها می شود. گسترش جنگ بر جذابیت اوراق قرضه #آمریکا خواهد افزود. در هفته پیش رو اخبار جنگ و گزارش ها از اقتصادهای بزرگ بر بازارها تاثیر خواهند گذاشت.
۰۶:۵۹:۰۹
کسری تجاری دو برابر شد
جدیدترین آمار گمرک نشان میدهد تراز تجاری ۷ماهه منتهی به مهر امسال رقمی معادل منفی ۷.۷میلیارد دلار است؛ رقمی بیسابقه که بیش از دو برابر مدت مشابه سال گذشته است. به نظر میرسد این کسری تجاری بهدلیل رشد واردات ناشی از افزایش درآمد نفتی ایران بوده است و دولت تلاش دارد با کمک این درآمد قیمتها در بازار داخلی را کنترل کند.
معاون وزیر اقتصاد و رئیسکل گمرک ایران اعلام کرد که تجارت خارجی کشور از ابتدای امسال تا پایان مهر ماه با ۶.۲درصد افزایش در مقایسه با مدت مشابه سالگذشته به رقم ۶۴میلیارد و ۴۰۰میلیون دلار رسید.
میزان وزنی مجموع مبادلات تجاری کشور در این مدت ۱۰۰میلیون و ۴۰۰هزارتن بوده که نسبت به مدت مشابه سالقبل ۲۳.۷۱درصد افزایش یافت. میزان صادرات غیرنفتی به استثنای نفتخام، نفتکوره، نفت سفید و تجارت چمدانی، در این مدت ۷۹میلیون و ۵۰۰هزارتن انواع کالا به ارزش ۲۸میلیارد و ۳۰۰میلیون دلار ثبت شد که در مقایسه با مدت مشابه سالقبل افزایش ۲۹.۳۲درصدی در وزن و کاهش کمتر از یکدرصدی در ارزش داشتهاست. همچنین در این مدت ۲۰میلیون و ۹۰۰هزارتن کالا به ارزش ۳۶میلیارد دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۶.۲۱درصد و از حیث ارزش ۱۲.۶۱درصد در مقایسه با مدت مشابه سالقبل افزایش نشان میدهد. آنچه در آمارهای گمرک قابلتامل است روند کاهش ارزش قیمت صادرات ایران در بازارهای جهانی همچنان ادامه دارد و از طرف واردات نیز حجم واردات همچنان در حال افزایش است، در نتیجه تراز کشور در حال منفیترشدن است، درحالیکه هنوز ۵ ماه به پایان سالجاری باقیمانده، تراز تجاری به رقم منفی ۷.۷میلیارد دلار رسیدهاست، این در حالی است که در مدت مشابه سالگذشته تراز تجاری کشور رقمی معادل منفی ۳میلیارد و ۳۶۹میلیون دلار بودهاست، در نتیجه میتوان گفت ادامه روند ۷ ماه گذشته باعث خواهد شد که منفیترین نرخ تراز تجاری نسبت به سالهای گذشته را شاهد باشیم.
از سوی دیگر افزایش قابلتوجه آمار واردات را میتوان ناشی از افزایش صادرات نفتی کشور دانست. بهنظر میرسد ایران در ماههای اخیر برای فروش نفت آزادی بیشتری داشتهاست و درآمد حاصل از آن را برای واردات بیشتر و کنترل قیمتها در بازار داخلی صرف کردهاست. از دیگر نکات قابلتوجه این آمار، افزایش قابلتوجه در وزن صادرات کشور است. وزن صادرات در مهر ماه امسال نسبت به مهر سالگذشته ۳۲درصد رشد داشتهاست. با این روند پیشبینی میشود که وزن صادرات در سالجاری نسبت به سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ افزایش قابلتوجهی داشتهباشد، هرچند به دلیل افت قیمت کالاها رسیدن به رقم ارزش دلاری سالهای مذکور در هالهای از ابهام قرار دارد.
آمارهای مهر ماه
بر اساس این آمارها در مهر ماه امسال بیش از ۱۱.۷میلیونتن کالا به ارزش ۴میلیارد ۱۵۶میلیون دلار کالا از کشور صادرشده و از سایر کشورها ۳.۳میلیونتن کالا به ارزش ۵میلیارد و ۵۵۷میلیون دلار کالا به کشور واردشدهکه بهمعنای تجارت ۹میلیارد و ۷۱۳میلیون دلاری در ماه گذشته است. همچنین تراز تجاری ایران در مهر ماه رقمی معادل منفی ۱.۴میلیارد دلار بودهاست.
آمارهای تجارت در مهر با شهریور سالجاری تفاوت عمدهای نداشتهاست. میزان صادرات از نظر وزنی ۳درصد افزایش داشته و از نظر ارزش دلاری یکدرصد کاهش یافتهاست. همچنین وزن واردات در مهر نسبت به ماه قبل ۸درصد افزایش یافته، هرچند ارزش واردات تنها در حدود ۰.۶درصد افزایش داشتهاست.
مقایسه آمارهای مهر ماه سالجاری با مدت مشابه در سال۱۴۰۱ نیز نکات حائزاهمیتی را نشان میدهد. میزان صادرات مهر سالجاری نسبت به همین مدت در سالگذشته از نظر وزنی ۳۲درصد رشد داشته؛ درحالیکه ارزش صادرات تنها ۹درصد افزایش یافتهاست، در مقابل واردات مهرماه امسال نسبت به مهر سالقبل از نظر وزن ۳درصد رشد کرده درحالیکه از نظر ارزشی بیش از ۱۸درصد افزایش را شاهد بودهاست. این آمارها به این معناست که در وضعیتی که قیمت کالاها تحتتاثیر تورم در حال افزایش است اما همچنان کالاهای ایرانی در بازار جهانی با افت قیمت روبهرو هستند.
جزئیات اقلام صادراتی و وارداتی
بنابر آمارهایی که رئیسکل گمرک ایران ارائه کرده، در هفت ماهه امسال صادرات کالاهای پتروشیمی به ۳۱میلیونتن و به ارزش ۱۲میلیارد و ۳۰۰میلیون دلار رسیدکه از نظر وزن ۲۶درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۲درصد کاهش داشتهاست.
همچنین در این مدت گاز طبیعی مایعشده با ۲میلیارد و ۴۰۰میلیون دلار و اختصاص ۸.۳۷درصد، پروپان مایعشده با یکمیلیارد و ۹۰۰میلیون دلار و ۶.۶۹درصد و بوتان مایعشده با یکمیلیارد و ۳۰۰میلیون دلار و ۴.۶درصد، سه قلم عمده کالاهای صادراتی بودهاند.
بررسی ارزش کالاها نشان میدهد که در هفت ماهه امسال متوسط ارزش گمرکی هرتن کالای صادراتی از ۴۶۶ دلار به ۳۵۷دلار رسیده که نشانگر کاهش ۲۳.۴۳درصدی است. در هفت ماهه ۱۴۰۲، ذرت دامی با ۲میلیارد دلار و سهم ۵.۵۳درصدی، انواع گوشی تلفنهمراه با یکمیلیارد و ۵۰۰میلیون دلار و سهم ۴.۰۸درصدی و دانه سویا با یکمیلیارد و ۲۰۰میلیون دلار و سهم ۳.۴۱درصدی، سه قلم عمده کالای وارداتی را به خود اختصاص دادند.
در همین رابطه معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه متوسط ارزش گمرکی هرتن کالای وارداتی یکهزار و ۷۲۱ دلار بوده که نسبت به رقم یکهزار و ۶۲۴ دلار در هفت ماهه سالگذشته، ۶.۰۳درصد رشد داشتهاست، گفت: میزان واردات کالاهای اساسی در این مدت ۱۳میلیون و ۲۰۰هزارتن و به ارزش ۱۰میلیارد و ۹۰۰میلیون دلار بودهاست که با اختصاص ۶۳.۳۲درصد از وزن و ۳۰.۳۴درصد از ارزش کل واردات در مقایسه با مدت مشابه سالقبل افزایش ۱.۰۸درصدی در وزن و کاهش ۴.۸۶درصدی در ارزش داشتهاست.
مقاصد عمده صادرات غیرنفتی
به گفته رضوانیفر، کشورهای عمده مقصد صادرات غیرنفتی کشورمان در این مدت به ترتیب شامل چین با هشتمیلیارد دلار، عراق با ۵میلیارد و ۴۰۰میلیون دلار، اماراتمتحدهعربی با سهمیلیارد و ۷۰۰میلیون دلار، ترکیه با ۲میلیارد و ۷۰۰میلیون دلار و هند با یکمیلیارد و ۳۰۰میلیون دلار بودهاست.رئیسکل گمرک ایران گفت: پنج کشور عمده طرف معامله واردات نیز در این مدت به ترتیب شامل اماراتمتحدهعربی با ۱۱میلیارد دلار، چین با ۱۰میلیارد و ۴۰۰میلیون دلار، ترکیه با سهمیلیارد و ۸۰۰میلیون دلار، آلمان با یکمیلیارد و ۲۰۰میلیون دلار و هند با یکمیلیارد و ۱۰۰میلیون دلار است. او با اشاره با اینکه میزان ترانزیت خارجی کشور در هفت ماهه سالجاری نسبت به دوره مشابه سالقبل با افزایش ۱۴.۹۷درصدی روبهرو بودهاست، افزود: میزان ترانزیت خارجی کشور در این مدت به ۹میلیون و ۳۰۰هزار تن رسید.
۰۶:۵۶:۳۷ به امید یک بازار خوب و بهتر برای بازار
۰۶:۵۶:۲۴ سلام صبح شما عزیزان بخیرو شادی و سلامتی