لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

مرداد ۳۰, ۱۴۰۲

 

 

10:31:13 پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۳۰:۲۱ افزایش ۲.۶ واحد درصدی تورم بخش خدمات در بهار ۱۴۰۲ / تورم نقطه‌ای نزدیک به ۱۱۲درصدی تامین جا و غذا!

بر اساس گزارش مرکز آمار؛

🔹در فصل بهار ١۴٠٢، تورم فصلی بخش­های خدمات ١۵,٧ درصد می­باشد که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٨.٩ درصد)، ۶.٨ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط ارائه‌دهندگان خدمات به ازای تولید خدماتشان در داخل کشور، در فصل بهار ١۴٠٢ نسبت به فصل قبل، ١۵.٧ درصد افزایش دارد.

🔹در این فصل بیش­ترین تورم فصلی با ٢٢.٩ درصد مربوط به گروه “فعالیت‌های خدماتی مربوط به تامین جا و غذا” و کم­ترین تورم فصلی با ٠.١ درصد مربوط به گروه “آب‌رسانی، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت‌های تصفیه” می‌باشد.

🔹در فصل بهار ١۴٠٢، تورم نقطه به نقطه بخش­های خدمات ۶١,٩ درصد می­‌باشد که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (۵٩.٣ درصد)، ٢.۶ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط ارائه‌دهندگان خدمات به ازای تولید خدماتشان در داخل کشور، در فصل بهار ١۴٠٢ نسبت به فصل مشابه سال قبل، ۶١.٩ درصد افزایش دارد.

🔹در این فصل بیش­ترین تورم نقطه به نقطه با ١١١.٨ درصد مربوط به گروه”فعالیت‌های خدماتی مربوط به تامین جا و غذا” و کم­ترین تورم نقطه به نقطه با ١۶.٠ درصد مربوط به گروه”اطلاعات و ارتباطات” می­باشد.

🔹در فصل بهار ١۴٠٢، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش­های خدمات در چهار فصل منتهی به فصل بهار ١۴٠٢ نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۵٨,٨ درصد می­باشد که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (۵۵.٨ درصد)، ٣.٠ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط ارائه‌دهندگان خدمات به ازای تولید خدماتشان در داخل کشور، در چهارفصل منتهی به بهار ١۴٠٢ نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۵٨.٨ درصد افزایش دارد.

🔹در این فصل بیش­ترین تورم سالانه با ١١٣.١ درصد مربوط به گروه”فعالیت‌های خدماتی مربوط به تامین جا و غذا” و کم­ترین تورم سالانه با ٢٠.٠ درصد مربوط به گروه”اطلاعات و ارتباطات”می­‌باشد.

۱۰:۲۹:۳۸ بازار فضای خوبی را ندارد و دوباره پر عرضه  ظاهر شده است

۱۰:۲۷:۱۹

ابلاغ آیین‌نامه واردات کامیون و اتوبوس کارکرده

🔹آیین نامه اجرایی واردات انواع کشنده، کامیون، اتوبوس، مینی بوس و ون مورد نیاز با عمر کمتر از ۵ سال ابلاغ شد.
🔹ورود و ترخیص خودروهای موضوع این آیین نامه در بنادر و گمرکات اجرایی کشور بدون ثبت سفارش و تخصیص ارز ممنوع است.
🔹منابع ارزی مورد نیاز این آیین نامه، از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایرانی تعیین و ابلاغ می شود.

۱۰:۲۳:۴۳ خودرو
🔹قیمت:در کانال نزولی در حرکت بوده و سطح حمایتی بسیار مهمی در ۲۳۰ تومان دارد. امروز به روند نزولی خود بسیار نزدیک شده و کلوز پرحجم بالای این روند ، یک نشانه مثبت نموداری تلقی می گردد. مقاومتهای کوتاه مدت را روی نمودار میبینیم .

🔹اندیکاتور RSI: بسیار نزدیک به سطح ۳۰ ، واگرا با قیمت و مشکوک به تشکیل الگوی سر و شانه کف است . شکست سطح ۴۵ تایید کننده الگو خواهد بود .

نتیجه گیری: همچنان در روند و کانال نزولی قرار داریم و سیگنال قطعی برگشت روند وجود ندارد . اما با توجه به شرایط نمودارهای قیمت و RSI ، سهم بسیار مستعد تغییر روند بوده و بنابراین می بایست شرایط نموداری بطور لحظه ایی تعقیب گردد. نمودار را برای بروز رسانی در تایم فریم های کوتاه مدت تر زیر نظر خواهیم داشت.

۱۰:۰۱:۴۳ خفنر هم  شرایط خوبی را دارد در بین قطعه  سازی ها

۱۰:۰۱:۳۸ سیمان در بورس‌کالا

/معاملات ۲۹ مرداد/

◾️ طی روز گذشته در بورس کالا ۹۰۱ هزار تن سیمان خاکستری (تیپ ۲) عرضه شد که حجم معامله ۸۱۲ هزار تن رسید.

◾️سفانو با قیمت ۱۳۴۰ هزار تومان، سکرما با قیمت ۱۲۹۴ هزار تومان و سمتاز با قیمت ۱۲۸۱ هزار تومان بالا ترین نرخ های فروش را به ثبت رسانند.

◾️نسبت تقاضا به عرضه تمامی شرکت سیمانی، بیش از ۵۰% می‌باشد.

کانال سبد گردانی ثروت پویا

۰۹:۵۴:۴۱

تجارت ۲.۳ میلیارد یورویی ایران و اروپا در ۶ ماه

🔻مرکز آمار کمیسیون اروپا (یورو استات) کل مبادلات تجاری ایران و ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در نیمه نخست سال جاری میلادی را ۲ میلیارد و ۳۱۳ میلیون یورو اعلام کرد.

🔻مبادلات تجاری ایران و اتحادیه اروپا در ماه‌های ژانویه تا ژوئن ۲۰۲۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. در ۶ ماه نخست سال ۲۰۲۲ کل مبادلات دو طرف ۲ میلیارد و ۵۸۴ میلیون یورو اعلام شده بود.

🔻صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ۶ ماه نخست ۲۰۲۳ با افت ۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و از ۲ میلیارد و ۳۱ میلیون یورو در ۶ ماه نخست سال گذشته به ۱ میلیارد و ۸۹۴ میلیون یورو در مدت مشابه سال جاری رسیده است.

🔻بر اساس این گزارش آلمان بزرگترین شریک تجاری ایران در نیمه نخست ۲۰۲۳ بوده و بیش از یک سوم کل تجارت اروپا با ایران را به خود اختصاص داده است. مجموع تجارت ایران و آلمان در این دوره به ۶۹۵ میلیون یورو رسیده که این رقم با کاهش ۲۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است.

۰۹:۴۹:۵۹ فملی در محدوده ۶۶۸ تومان و روی صفر تابلو متعادل در حال معامله است. بیش از نیمی از معاملات آن تا این لحظه به دست حقوقی ها انجام شده است. سهمی که اواسط اردیبهشت ماه خود را به ۸۳۰ تومان رسانده بود.

۰۹:۴۹:۱۳

اطلاعات پروانه های ساختمانی صادره شده

🔹تعداد پروانه های صادر شده در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۳۱ هزار عدد بود که نسبت به مدت مشابه ۲.۶ درصد افزایش یافته است.

🔹تعداد واحدهای مسکونی تعیین شده در پروانه های احداث ساختمان درسال ۱۴۰۱ بیش از ۴۳۴ هزار واحد بود که نسبت به مدت مشابه ۴.۳ درصد افزایش پیدا کرده است.

سبدگردان ویستا

۰۹:۴۶:۳۲ به نظر بازار فضای خوبی را نداشته و شدت فشار فروش بازار زیاد شد

۰۹:۴۲:۳۷ وزیر خارجه چین: تنها با با احیای برجام می‌توان اختلاف‌ها بر سر برنامه هسته‌ای ایران را حل و فصل کرد

🔹 بهبود روابط تهران و ریاض به شکل‌گیری «موجی از آشتی» در خاورمیانه منجر شده است .

۰۹:۳۶:۴۴ عرضه ها در بازار کمی بیشتر شد

۰۹:۳۳:۵۷ وغدیر در قیمت ۱۸،۲۴۰ ریال در محدوده مثبت ۱.۵ درصدی معامله می شود.
ارزش بازار سهم به ۱۲۹ همت رسیده و قدرت خریدار بر فروشنده برتری دارد.
حقیقی ها ۵۵ درصد فروشندگان و ۴۵ درصد خریداران سهم را شامل می شوند.

۰۹:۳۲:۴۵ ارزش معاملات  شوخی است  ۵۰۰  میلیارد تومان !!!

۰۹:۲۲:۱۸ امیدواریم  تب بازار فروکش نکند

۰۹:۲۲:۱۲ کرمان هم با دید نوسان بد نیست

۰۹:۲۰:۵۳ عرضه مس کاتد
✅تاریخ عرضه :۱۴۰۲/۰۵/۳۰
✅تالار حراج باز
✅نام کالا : مس کاتد
✅عرضه کننده : تماس
✅حجم عرضه: ۴۰ تن
✅قیمت پایه : ۳۴۳۰۰۰۰

۰۹:۱۹:۱۱

مشتری مخفی برای نفت توقیفی ایران

رسانه‌های آمریکایی از آغاز تخلیه نفت توقیفی ایران در تگزاس خبر داده‌اند. ماجرا از چند ماه پیش شروع شد، از زمانی که آمریکایی‌ها یک نفتکش حامل نفت ایران را در دریای چین جنوبی توقیف کرده و به سمت سواحل ایالات متحده هدایت کردند.

از آن موقع تا حالا این نفتکش روی آب معطل بوده و گفته میشد که خریداری برای نفت توقیفی پیدا نشده.

حالا بعد از گذشت مدت‌ها از توقیف این نفتکش، داده‌های ردیابی کشتی که توسط آسوشیتدپرس تجزیه ‌و تحلیل شده، نشان داده که سوئز راجان (نفتکش توقیف شده) با پرچم جزایر مارشال در حال انتقال نفت به نفتکش دیگری به نام «آقای فرات» در ۷۰ کیلومتری هیوستون تگزاس است. /اکوایران

۰۹:۱۹:۰۳ بازار در عین مثبت بودن  حجم قوی را ندارد

۰۹:۱۶:۰۲ حفاری بازگشایی می شود میتواند  جالب باشد

۰۹:۱۳:۰۰ شپلی صف خرید  شد

۰۹:۱۱:۱۰ بازگشایی نمادهای معاملاتی(شپارس)،(دالبر)،(وصنا)
(حفاری)،(وسپه) (پاسا)،(بسویچ)،(نمرینوح)

۰۹:۱۱:۰۴ خودرو  لیدر شده است

۰۹:۰۴:۵۲ خگستر امروز جو بدی را ندارد

۰۹:۰۴:۴۹ فراکاب ها تقاضا گرفتن

۰۹:۰۱:۴۵ شپنا هم خوب مثبت است

۰۹:۰۰:۴۲ بازار مثبت اغاز کرده است ولی کم رمق

۰۹:۰۰:۱۳ ثنوسا هم در بین سهم ها بد نیست وساخت ثنوسا با دید سهم پر ریسک جالب هستند

۰۸:۵۷:۱۴

دارایی‌های ایران از کره جنوبی به سوئیس منتقل شد

رسانه‌های کره جنوبی اعلام کردند: دارایی‌های مسدود شده ایران در کره جنوبی، هفته گذشته به بانک مرکزی سوئیس منتقل شد تا تبدیل و به ایران منتقل شود.

۰۸:۴۴:۱۳

۲) ارزش معاملات خرد ۳.۶همت (ارزش معاملات کمتر از ۴.۵همت=بازار تعطیل و رفتار معاملات غیر قابل تحلیل)

۳) خالص معاملات کدهای بزرگ حقیقی: منفی (همراستا با میانگین حقیقی ها)

۴) بازده معادل بانکی اخزا با سررسید نزدیک به یک سال: ۲۳.۵۶% (افزایش نسبت به روزهای اخیر+رشد حدود ۱.۷%)

۵) وضعیت شاخص های اصلی بازار: اصلاحی (افزایش ارزش معاملات، لازمه خروج از اصلاح)

۶) نشریه آسوشیتد‌پرس می‌نویسد تخلیه نفت توقیف‌شده ایران از نفتکش SUEZ RAJAN در نزدیکی سواحل تگزاس آغاز شده است.
رسانه‌های ایران می‌گویند سپاه پاسداران به بالگردهای آمریکا در خلیج‌فارس هشدار داده است. در روزهای اخیر ناوگروه باتان از تنگه هرمز عبور کرد و وارد منطقه خلیج‌فارس شد.

۷) اسرائیل به واشنگتن فشار می‌‌آورد که با برنامه هسته‌ای عربستان سعودی موافقت کند چون تصور می کند که در غیر اینصورت، عربستان با کشور دیگری برنامه خود را پیش خواهد برد!

۸) روز گذشته، مالک گروه بهمن، بلوک ایران خودرو را خرید. حالا، وتجارت هم قصد دارد یک بلوک از ایران خودرو عرضه کند. به گزارش عصر خودرو، دلیل اهمیت این معامله این است که شرکت قطعه سازی کروز و گروه بهمن به واسطه سهامی که تا امروز از ایران خودرو داشتند، صاحب دو کرسی در هیئت مدیره این شرکت بودند و حالا با افزایش سهم این دو مجموعه، قدرت آن ها در روند مدیریتی ایران خودرو بیشتر می شود و روال تصمیم گیری های مدیریتی می تواند دگرگون شود.

۹) رئیس کمیسیون صنایع مجلس می‌گوید “وزرا، استانداران و بخش خصوصی از جزئیات برنامه هفتم توسعه خبر ندارند. پس دولت برای نگارش برنامه با چه کسی مشورت کرده است؟” (برنامه هفتم باید تا پایان شهریور تصویب شود تا بخش های مختلف دولت بر اساس آن اقدام به تهیه بودجه کنند. مسائل مهمی در خصوص بازار سهام در برنامه هفتم شفاف خواهد شد-هلالات)

۱۰) آمار‌ها حاکی از آن است نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش حدود ۵۰۰۰ مگاواتی مصرف برق مواجه هستیم.

۱۱) صنعت معدن نوشت “اگرچه مقامات چینی اعلام کرده‌اند که این کشور به سیاست‌های تحریک مصرف و ترویج سرمایه‌گذاری ادامه می‌دهد، فولادسازان همچنان نگران وضعیت صنعت املاک هستند. گلدمن ساکس نیز اخیرا پیش بینی قیمت سنگ آهن خود را برای نیمه دوم سال ۲۰۲۳ را با کاهش ۱۲ درصدی به ۹۰ دلار در هر تن اصلاح کرد.”

۱۲) صنعت معدن نوشت “با افزایش قیمت نفت و گاز طی هفته های اخیر، شاهد افزایش بهای تمام شده محصولات پتروشیمی هستیم که باعث کاهش نسبی عرضه و افزایش قیمت انواع محصولات پتروشیمی از جمله ABS شده است.”

۱۳) صنعت معدن در خصوص بازار متانول و تبدیل آن به اولفین ها نوشت “راه اندازی مجدد واحد MTO در جیانگ سو با ظرفیت ۸۳۰ هزار تنی که مدت ها مورد انتظار بود، سرانجام محقق شد. بنابراین میانگین نرخ عملیاتی برای واحد های MTO در این هفته به ۷۳ درصد رسیده که بالاترین میزان از اکتبر ۲۰۲۲ است.”

۱۴) بازار مس در وضعیت کنتانگو قرار گرفته به عبارت دیگر قیمت ها در بازار آتی بالاتر از قیمت نقدی است. این مساله به دلیل نبود تقاضا در حال حاضر و شرایط رکود اقتصادی است اما انتظار می رود بسته های محرک چین بازار مس را بهبود بخشد.

۱۵) بانک مرکزی چین تصمیم خود درباره نرخ بهره را در بامداد روز دوشنبه اعلام خواهد کرد. به دنبال کاهش غیرمنتظره نرخ MLF در اوایل هفته گذشته، کارشناسان پیش بینی می کنند که بانک خلق چین نرخ اولیه وام را %۰.۱۵ کاهش دهد.

۱۶) نشست بعدی سیاست گذاری فدرال رزرو در ۱۹ تا ۲۰ سپتامبر برگزار می شود. روز چهارشنبه همین هفته، PMI از سوی S&P Global منتشر می شود که اگر فضای رکودی را نشان دهد، احتمالا برداشت می شود که نرخ بهره آمریکا رشد نمی کند و در این صورت شاخص دلار تضعیف و کامودیتی ها و طلا تقویت می شوند.

۱۷) تورم در ترکیه به بالاترین سطح در ۲۱ سال اخیر رسید. تحلیلگران انتظار تضعیف ۲۰درصدی لیر در مقابل دلار را دارند.

۱۸) حکم قطعی پرونده گروه رستمی صفا، بدهکار بزرگ سیستم بانکی صادر شد. وی در دوره محمود احمدی نژاد با دریافت وام هایی به ارزش بیش از یک میلیارد دلار و عدم بازپرداخت آن، منجر به زمین خوردن بانک پارسیان شد که امروز، علت اصلی زیان وپارس همین عامل بوده است.

۱۹) گوهران به جای DPS به وامید دارایی داد و از محل این معامله سود شناسایی کرد. مدیرعامل وسینا از افزایش سرمایه بانک از ۲.۵همت به ۴همت خبر داد. مدیرعامل ذوب آهن نیز اصلاح ساختار مالی با استفاده از انواع روش های افزایش سرمایه را مطرح کرد. نشست تحلیلی شپنا هم برگزار شد که بحث خرید شسپا، افزایش سرمایه از انباشته و وضعیت زمین های این شرکت تشریح شد.

۰۸:۴۳:۱۶ شروع هفته برنت با ۸۵ دلار

🔹برنت که معاملات هفته گذشته را با ۸۴ دلار و ۸۲ سنت به پایان رسانده بود، بازار امروز و هفته جدید را با صعود به ۸۵ دلار آغار کرد.

🔹 اختلاف با ابتدای سال ۲۰۲۳: ۱ دلار (۱.۱ درصد)

🔹قیمت این لحظه برنت: ۸۵,۳۴ دلار
🔹نفت آمریکا: ۸۱,۹۱ دلار

۰۸:۴۲:۱۴

عقب‌ماندگی صنعت بیمه کشور از برنامه ششم توسعه/ کهنگی در قوانین پایه صنعت بیمه

✳️وزیر اقتصاد گفت: صنعت بیمه کشور بنا به دلایل مختلف، از اهداف در نظر گرفته شده در خصوص ضریب نفوذ بیمه در برنامه ششم توسعه، عقب مانده است.

✳️به گزارش جهش اقتصادی، احسان خاندوزی اظهار کرد: صنعت بیمه کشور بنا به دلایل مختلف، از اهداف در نظر گرفته شده در خصوص ضریب نفوذ بیمه در برنامه ششم توسعه، عقب مانده بود

۰۸:۳۸:۰۸ وزیر خارجه چین:
🔹تنها با با احیای برجام می‌توان اختلاف‌ها بر سر برنامه هسته‌ای ایران را حل و فصل کرد

🔹 بهبود روابط تهران و ریاض به شکل‌گیری «موجی از آشتی» در خاورمیانه منجر شده

۰۸:۳۲:۳۱ امید تهذیبی مدیرعامل شرکت نیرو سرمایه شد

امید تهذیبی از فعالان خوشنام بازار سرمایه با تصمیم هیئت مدیره شرکت نیرو سرمایه به عنوان مدیرعامل این شرکت منصوب شد.

۰۸:۳۲:۲۵ پیشرفت ۵۰ درصدی طرح انتقال آب خلیج‌فارس به مس شهربابک

🔹رئیس دفتر فنی طرح جامع مدیریت آب مجتمع مس شهربابک: پروژه انتقال آب خلیج فارس به مس شهربابک ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

۰۸:۲۷:۱۴ ناترازی بنزین روی عدد روزانه ۱۵ میلیون لیتر/ فعلا واردات بنزین نداشتیم

تراز بنزین کشور در سال ۱۴۰۲ عدد منفی ۱۵ میلیون لیتر در روز را ثبت کرده و بدین معناست که مصرف بنزین از تولید متعارف بنزین در پالایشگاه‌ها روزانه ۱۵ میلیون لیتر بیشتر است.

تاکنون وزارت نفت با افزایش ۱۰ میلیون لیتری بنزین خارج از تولید متعارف پالایشگاه‌ها، استفاده از ظرفیت پتروشیمی‌ها برای تامین بنزین، سوآپ و تهاتر بنزین پاسخگویی به تقاضا را مدیریت کرده است.

در قانون بودجه ۱۴۰۲ نیز دولت به میزان ۶۰۰ میلیون دلار برای واردات بنزین بودجه در اختیار دارد که بنابر آمار گمرک تاکنون از آن استفاده نکرده است.

۰۷:۳۵:۲۷ تکاردان

📌 ادامه گزارش آوای آگاه از معارفه تکاردان

✅در روز عرضه ۶۳۰میلیون سهام تکاردان معادل ۷ درصد عرضه و قیمت اولیه اعلامی ۶۸۹ تومان خواهد بود‌.۸ درصد سهم نیز به بازار گردلن اختصاص داده خواهد شد.

✅طبیعتا افزایش AUM جز برنامه های اصلی ما است. درخواست تاسیس صندوق های زمین و مستغلات به سازمان بورس داده شده است و صندوق هم وزن و صندوق اهرمی در دستور کار کاردان قرار دارد.

✅ سیاست تقسیم‌سود در کاردان سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان معادل حدودا ۴۰ درصد تقسیم شده است و قطعا با عبور از افزلیش سرمایه و اصلاح کفایت سرمایه قطعا این بعد تقویت خواهد شد.

۰۷:۳۳:۰۰ NAV هر سهم  خگستر ۵,۹۲۶ ریال و نسبت P/NAV روز شرکت ۷۳ درصد می باشد.

۰۷:۳۲:۱۲ زپارس در ۶ماهه حسابرسی شده به سود ۱۱۹۲ ریالی به ازای هرسهم رسیده است

۰۷:۲۹:۴۵ شرکت بهمن موتور است.شرکت کیا مهستان،شرکت سیباموتور دیگر دارایی غیر بورسی این سهم هستند.

✅عمده دارایی این سهم را غیربورسی ها در اختیار دارند.

نکته:

در حال حاضر ارزش دارایی های غیربورسی شرکت در حدود ۲۷,۶۰۰ میلیارد تومان است، بهای تمام شده دارایی های غیربورسی شرکت در حدود ۹,۹۵۰ میلیارد تومان می باشد که ارزش افزوده قابل توجهی را ایجاد کرده است.

توجه :ارزش گذاری پورتفوی غیربورسی شرکت ها، به دلیل عدم معامله این دارایی ها در بازار بورس و ابهامات اطلاعاتی به هیچ عنوان نمی تواند کاملا دقیق باشد.

جمع بندی:

✅در حال حاضر نسبت قیمت به خالص ارزش دارایی های شرکت (p/nav) در محدوده ۵۰ درصدی می باشد که درصد پایینی تلقی می شود.
به طور معمول شرکت های سرمایه‌گذاری که در درصد های کمتر از ۵۰ الی ۵۵ درصد p/nav خود معامله می شوند میتوانند بازدهی بهتری را برای خریداران فراهم کند.

۰۷:۲۹:۱۳ کدما در ۶ماهه تلفیقی به سود ۷۳ میلیارد ریالی رسیده و ۲۹۲ ریال به ازای هر سهم سود داشت در سود اصلی این عدد ۳۳۶ ریال بود و ۱۳۴ میلیارد ریال سود عملیاتی و ۱۰۰ میلیارد ریال سود خالص دارد

۰۷:۲۸:۲۸ به نظ  بازار امروز مثبت اغازمیکند ولی امیدواریم مثبت بماند

۰۷:۲۸:۲۰ سلام  صبح  شما عزیزان  بخیرو شادی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم