لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش دوم)

تیر ۱۲, ۱۴۰۲

 

 

12:30:44  بازار تمام  شد انصافا  بازار روز خوبی را داشت و خودرویی ها ناجی بازار شده اند

۱۲:۲۸:۴۳  شکربن هم  شریاط خوبی را میتواند داشته  باشد

۱۲:۲۶:۰۵ هرات ۵۰,۵۵۰

۱۲:۲۵:۵۷ کمی بازی روی سهم های کوچک  بازار کمتر شد

۱۲:۲۲:۵۶ نتیجه معاملات بورس کالا مورخ ۱۴۰۲/۴/۱۲

✅معاملات #شمش_بلوم_۵SP بدون رقابت و با قیمت مشابه هفته گذشته انجام شد.

✅#ورق_گالوانیزه_G و #ورق_رنگی توسط فولاد مبارکه عرضه شد و در قیمت پایه و بدون رقابت، با قیمتهای مشابه هفته گذشته انجام شد.

✅#ورق_قلع_اندود توسط فولاد مبارکه عرضه شد و با ۱.۸% رقابت، معامله شد.

۱۲:۱۵:۴۵ فخوز هم  خوب مثبت است  شایعه  شده  ۲۰۰  ریال سود در ۳ماهه دارد

۱۲:۱۳:۱۴ دود افزایش نرخ گاز صنایع در چشم سهامداران عدالت/ نرخ خوراک در ایران بیش از ۳ برابر تولیدکنندگان جهانی گاز

محاسبات نشان می‌دهد که با نرخ‌های جهانی فعلی، صنعت متانول به‌طور کلی به زیان‌ده خواهد شد و سود سایر پتروشیمی‌هایی که خوراک آنها گازی است، به‌صورت چشم‌گیری کاهش پیدا خواهد کرد و این مسئله مستعدترین صنعت کشور برای رشد را زمین‌گیر می‌کند

۱۲:۰۹:۲۸ پس لرزه‌های یوتیلیتی متمرکز پتروشیمی‌ها به پالایشگاه‌ها رسید!
جهش افسارگسیخته یوتیلیتی صدای روانسازها را هم درآورد/ پالایشگاه تهران، قرارداد «مبین» را منفک می‌کند؟

💎 مدیرعامل شرکت نفت «ایرانول» امروز با بیان اینکه قرارداد خرید یوتیلیتی از پالایشگاه نفت تهران سالها متاثر از قراردادهای «مبین انرژی» منعقد شده است، گفت: جهش قیمت یوتیلیتی، منجر به ۶ برابر شدن هزینه یوتیلیتی این شرکت روان‌ساز شد به طوری که هزینه‌ها از ۹۰ میلیارد تومان ۱۴۰۰ به بیش از ۵۶۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ رسید.

💎 «محمد حسینی» با بیان اینکه مذاکره برای منفک کردن قیمت‌گذاری «مبین انرژی» با پالایشگاه تهران و آبادان آغاز شده است، تصریح کرد: به دنبال شکایت از پالایشگاه‌ها به دیوان عدالت اداری بابت قیمت‌گذاری نبوده و به دنبال مذاکره برای منطقی شدن فرآیند قیمت‌گذاری هستیم.

۱۲:۰۷:۱۹ فسبزوا هم  شرایط خوبی را دارد

۱۲:۰۶:۵۸ شرکتهای قندی ۲۰ هزار تن شکر به بازار عرضه کردند

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد که هیچ کمبودی در تامین شکر مورد نیاز مردم وجود ندارد و چنانچه کمبودی در بازار احساس شود، به مقدار نیاز شکر تخصیص می‌یابد.

امراللهی اظهار کرد: حدود ۱۰ هزار تن شکر از سوی شرکت بازرگانی دولتی و ۲۰ هزار تن هم از سوی بخش خصوصی وارد چرخه مصرف شده است.

۱۲:۰۴:۱۰ وتجارت در گزارش ۳ ماهه  بین  ۱۲۰ تا ۱۵۰  ریال  سود  را گزارش خواهد کرد

۱۲:۰۳:۰۰ کنعانی: روند مذاکرات رفع تحریم‌ها رو به پیشرفت است

سخنگوی وزارت خارجه درباره روند مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت: روند رو به پیشرفت است.

۱۱:۵۷:۰۹ نامه دبیرکل کانون کارگزاران به معاون اول رئیس جمهور در خصوص نرخ خوراک و سوخت صنایع

کانال تحلیلی پارسیس

۱۱:۵۵:۴۷ شفن در پایان مجمع شفن، به ازای هر سهم ۹۰۰ریال سود نقدی تقسیم شد. سود از طریق سجام پرداخت می‌شود و زمان‌بندی آن متعاقبا بعد از مجمع اعلام خواهد شد.

۱۱:۵۲:۲۹ در مورد  شستا  هم  رنج ها  بعد ازان اخبار جالب شده است

۱۱:۵۲:۲۱ آمار عجیب اسناد غیررسمی در کشور

🔹حدود ۱۱ میلیون زمین های کشاورزی و در کل کشور ۱۰ میلیون ملک سند رسمی ندارند!

۱۱:۴۹:۴۵ اهرم  دی خساپا و برخی نوسانی ها  کمی بهبود یافته است

۱۱:۴۴:۲۳ رنج مثبت در ولساپا  را داریم

۱۱:۴۰:۵۵  جو مثبت را در بازار در خودرویی ها  شاهدیم

۱۱:۴۰:۵۱ خساپا به صف رسید

۱۱:۳۴:۳۱ فولاد  را هم  تا مثبت  ۳ خریدند

۱۱:۳۴:۲۳ رنج مثبت در این دقایق را در بازار شاهدیم

۱۱:۲۵:۳۸ کیمیا امروز شرایط بدی ندارد و بد نیست  زیرنظر باشد هر چند دراین گروه فاسمین  را بهتر می بینیم

۱۱:۲۰:۳۸بمپنا در آستانه صف خرید مجدد

۱۱:۲۰:۰۰ فشار فروش بازار دراین دقایق کمی بیشتر شد

۱۱:۱۳:۰۹ از ستاره خلیج فارس خبرهایی از شناسایی سود قوی به گوش میرسد

۱۱:۰۶:۰۴ نکته مهمی برای مادیراست و منفی است ممکن است  صف شود

۱۱:۰۴:۱۵ فروشگاه های زنجیره ای مادیران در ۱۲ماهه به سود ۵۱۳ میلیارد ریالی رسیده است . و مهم برای #مادیرا این که صنایع الکترونیک مادیران از زیرمجموعه های شرکت سال قبل ۲۳۸۵ میلیارد ریال و امسال ۵۱۶۳ میلیارد ریال سود خالص داشته است

۱۱:۰۴:۰۹ نوردولوله پروفیل سپاهان از زیرمجموعه های فسپا در ۱۲ماهه به سود ۱۲۰۲ میلیارد ریالی رسیده است

۱۱:۰۱:۳۵ شفن

📌به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی فناوران با حضور حداکثری صاحبان سهام و نمایندگان قانونی آنها در حال برگزاری است.

مهم‌ترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:

✅سال ۱۴۰۱ برای شرکت از لحاظ تولید سال خوبی نبود، زیرا ۲۸ روز قطعی گاز و ۶۰ روز کاهش تولید داشتیم.

✅در سال گذشته با کاهش مصرف سوخت در ریفرمر متانول و co با گاز پرج ارسالی به فلر، استفاده از آب دورریز واحد متانول در برج‌های خنک‌کننده و بازیافت پساب فلر واحد اسید توانستیم مصرف انرژی را بهینه‌سازی کنیم.

✅جداسازی و بازیافت co۲ از استک، نصب بویلر ۲۰ تن هیدروژن سوز در واحد متانول و مدیریت سوخت کوره‌ها با تزریق گاز پرج به فلر و تحقق زیروفلرینگ و ممیزی فنی تجهیزات در واحدهای تولیدی و انجام اقدامات اصلاحی در اورهال از اهداف سال ۱۴۰۲ در حوزه انرژی است.

✅شرکت توانسته با بومی‌سازی قطعات، ۱۵ میلیون و ۳۶۰هزار یورو از سال ۹۶ تا پایان سال ۱۴۰۱ صرفه‌جویی ارزی داشته باشد.

✅تمام کاتالیست‌ها به غیر از یک نوع آن، ایرانی هستند.

✅پروژه زیست محیطی و توسعه ظرفیت بازیافت سالانه ۱۶۰هزار تن co۲ با هزینه سرمایه‌گذاری ۳۱ میلیون و ۲۰۰هزار یورو، موافقت‌نامه کمیته سرمایه‌گذاری و مصوبه هیئت مدیره تاپیکو را دریافت کرده و فعالیت‌های مقدماتی آن پیشرفت ۱۰۰درصدی داشته است.

✅پروژه پترو الوفین فناوران نیز با یک میلیارد و ۷۱۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری و با هدف احداث زیرساخت‌های حیاتی واحد تولیدی و استفاده از ظرفیت درآمدزایی اجاره مخازن در طول احداث واحد تولیدی در حال انجام است.

✅شرکت در سال ۱۴۰۱ حدود ۵۸درصد متانول خود را به چین و ۴۰درصد آن را به هند صادر کرده است.

✅ سال گذشته بسته‌بندی بشکه‌ای را نیز راه‌اندازی کردیم.

✅ پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۱۰هزار تن مونوکسید کربن و ۱۵۰هزار تن اسید استیک و بیش از ۹۵۴هزار تن متانول توسط این شرکت تولید شود.

۱۰:۵۸:۳۹ با حرکت دلار کمی اوضاع  سهم ها در بازار بیشتر و بهتر شد

۱۰:۵۶:۳۷ مجمع  شفن در حال  برگزاری است

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم