لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

تیر ۵, ۱۴۰۲

 

 

10:35:38 پایان  بخش اول ادمه در بخش دوم

۱۰:۳۲:۴۸ کمنگنز در فروردین ۳۰۳ میلیارد ریال فروش داشت و نرخ ۳۴,۵۱۴,۵۰۰ ریال بوده است در اردیبهشت به ۲۹۷ میلیارد ریال رسید و نرخ فروش ۳۶,۵۹۴,۵۱۸ ریال و فروش خرداد ۴۲۲ میلیارد ریال است ۳ماهه ۱۰۲۵ میلیارد ریال فروش داشت و مشابه قبل ۹۸۵ میلیارد ریال است

۱۰:۲۸:۴۸ غگلپا در خرداد ۱۳۰۴ ، اردیبهشت با کمی رشد ۱۵۰۳ میلیارد ریال فروش داشت در فروردین ۱۴۴۸ میلیارد ریال فروش داشته و۳ ماهه ۴۲۵۷ میلیارد ریال فروش زده است

۱۰:۲۷:۲۶ کتوسعه  به نظر ۲۴۰۰  قیمت  بدی نیست ارزش ذاتی سهم  ۵۰۰۰ تومان است

۱۰:۲۵:۲۰ مبین  صف خرید  شد و شپدیس هم  ماجرا  را تایید  کرد

۱۰:۲۱:۵۵ خودرو  هم شرایط خوبی را دارد

۱۰:۲۱:۴۹ سمازن هم  گزینه خوبی است

۱۰:۱۴:۴۱ خاذین در فروردین با فروش ۷۴۹ میلیارد ریالی آغاز کرده است اردیبهشت این عدد ۱۸۱۸ میلیاردریال و خرداد ۱۷۰۴ میلیارد ریال شد و ۳ ماهه ۴۵۲۲ میلیارد ریال بود و که مدت مشابه سال قبل ۳۳۴۲ میلیارد ریال بود

۱۰:۰۹:۱۱ قند  اصفهان صف خرید  شد

۱۰:۰۵:۴۴ سیمان در بورس‌کالا

/معاملات ۴ تیر/

◾️ طی روز گذشته در بورس کالا ۸۸۶ هزار تن سیمان خاکستری (تیپ ۲) عرضه شد که حجم معامله ۸۴۵ هزار تن رسید.

◾️سشمال با قیمت ۱۴۰۰ هزار تومان، ساوه با قیمت ۱۳۱۴ هزار تومان و ستران با قیمت ۱۳۰۷ هزار تومان بالا ترین نرخ های فروش را به ثبت رسانند.

◾️نسبت تقاضا به عرضه تمامی شرکت های سیمانی ، بیش از ۵۰% می‌باشد.

کانال سبد گردانی ثروت پویا

۱۰:۰۵:۳۹ وبصادر کمی مثبت  شد

۰۹:۵۹:۲۳ خودرویی ها را  بسیار خوب خریدند

۰۹:۵۹:۲۱ فخاس در فروردین با فروش ۵۹۰۹ میلیارد ریالی مواجه بود و نرخ ۲۲۶,۳۷۰,۶۶۲ ریال است . در اردیبهشت با فروش خوب ۱۱۰۳۰ میلیارد ریالی و خرداد ۱۰۵۵۸ میلیارد ریال مواجه بود به عدد ۳ماهه ۲۷۴۹۸ میلیارد ریال رسید

۰۹:۵۹:۱۵ گزارش فخاس هم  بد نبود

۰۹:۵۵:۵۱ شهر هم مثبت است

۰۹:۵۵:۱۳ حجم زیر ۲هزار میلیارد تومان است

۰۹:۵۴:۳۵ددیروز در بورس کالا شاهد عرضه حدود ۱.۱ میلیون تن انواع سیمان بودیم که با تقاضای بیش از ۱.۴ میلیون تنی رو به رو شد که در مجموع حدود ۱.۰۳ میلیون تن انواع سیمان معامله شد. از کل مقدار عرضه شده حدود ۸۸۶ هزار تن سیمان تیپ ۲ بود که با تقاضای حدود ۱.۲ میلیون تنی رو به رو شد و در نهایت حدود ۸۴۴ هزار تن سیمان تیپ ۲ معامله شد. از کل مقدار سیمان تیپ ۲ عرضه شده حدود ۴۹۸ هزار تن سیمان فله با قیمت پایه( میانگین وزنی) ۷۷۵۸ ریال و ۳۸۹ هزار تن آن سیمان پاکتی با قیمت پایه (میانگین وزنی) ۹۰۰۶ ریال بوده است.

مقدار عرضه هفته قبل در بورس کالا شاهد عرضه ۹۲۹ سیمان تیپ ۲ بوده که ۵۱۸ هزار تن آن سیمان فله با قیمت پایه ۷۳۸۵ ریال و ۴۱۲ هزار تن آن سیمان پاکتی با قیمت پایه ۸۷۶۱ ریال بوده است.

دیروز ۸۴۴ هزار تن سیمان تیپ ۲ معامله شد که از این مقدار ۴۶۹ هزارتن سیمان فله با قیمت پایانی(میانگین وزنی) ۱۰۰۴۲ ریال و ۳۷۵ هزارتن سیمان پاکتی با قیمت پایانی (میانگین وزنی) ۱۰۴۶۹ ریال بوده است.
لازم به ذکر است مقدار معامله هفته قبل ۸۸۹ هزار تن بوده است.

🔺 از بین عرضه های دیروز #سمازن در بخش سیمان فله و #ستران در بخش سیمان پاکتی بیشترین رقابت را داشتند.

۰۹:۵۰:۴۹ به نظر دو گروه بانک  و پالایش را از دور خارج  کردند و فقط خودرو می ماند و تک سهم ها

۰۹:۴۲:۲۴ وتجارت در این  قیمت ها بد نیست و میتواند جال باشد

۰۹:۳۹:۲۵ غکورش تقاصا گرفت

۰۹:۳۹:۲۱ کویر
احداث تصفیه خانه تکمیلی پساب کاشان
زمان شروع طرح / پروژه ۱۴۰۲/۰۴/۰۷
مدت اجرای طرح / پروژه ۲۴
بهای تمام شده طرح / پروژه ۴,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال

۰۹:۳۶:۱۱ شکام خرداد خوبی داشت
سهم در فرودین با فروش ۱۷۸۴ میلیارد ریالی و اردیبهشت با عدد خاص ۲۹۲۱ میلیارد ریالی و خرداد ۴۰۴۷ میلیارد ریالی مواجه بوده است و ۳ماهه به ۸۷۵۸ میلیارد ریال رسیده است مدت مشابه ۵۸۰۰ میلیاردریال بوده است

۰۹:۳۱:۲۷ کالا به حوالی ۴ مثبت رسید

۰۹:۲۸:۱۵ گفته می شود  با دستور دوباره  ۳۸  به  ۲۸ برگشته است

۰۹:۲۵:۴۵ شرنگی در اردیبهشت با فروش ۶۲ میلیارد ریالی مواجه بود و ۲ ماهه ۱۴۲ میلیارد ریال فروش داشت و مدت مشابه قبل ۱۸۰ میلیارد ریال بود

۰۹:۲۵:۳۶ سهگمت هم  مثبت  شده است در بین  سیمانی ها

۰۹:۱۹:۴۲ ونوین  صف خرید  شد  واقعا گزارش خوبی زده  بود

۰۹:۱۴:۰۰ خودرویی ها  را امروز خوب میخرند  و یا بهتر است  بگوییم بهتر میخرند

۰۹:۱۳:۴۹به جز بانکی ها بقیه  بازار بد معامله نمی شود

۰۹:۱۱:۲۴ مشکل بازار فروشنده ها نیستند مشکل نبود خریدار است

۰۹:۱۱:۱۹ عرضه اولیه درنماد کتوسعه به روش ترکیبی

مرحله اول:سرمایه‌گذاران واجدشرایط
امروز دوشنبه ۵ تیرماه تعداد ۴۲ میلیون و ۸۰۰ هزار سهم از سهام شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر (سهامی عام) برای اولین بار پس از پذیرش در بازار اول فرابورس ایران در نماد کتوسعه در مرحله اول به روش حراج صرفاً به سرمایه‌گذاران واجد شرایط (صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی و مختلط) عرضه می‌شود. دوره سفارش‌گیری از ساعت ۰۹:۱۵ لغایت ساعت ۱۱:۱۵ است.

۰۹:۰۷:۱۰ پتروشیمی و پالایشی ها رها  شدند

۰۹:۰۶:۲۹ فلوله  را  کمی مثبت خریدند  گزارش سهم مهم است

۰۹:۰۵:۰۲ وبملت  را عجیب منفی معامله میکنند

۰۹:۰۳:۴۷ بازهم  بانکی ها پر فشار هستند

۰۹:۰۳:۲۲ شپ نا  منفی است

۰۹:۰۳:۱۵ کچاد  و کگل را جالب میخرند

۰۹:۰۲:۰۲ بازار منفی اغاز کرده است

۰۸:۴۴:۳۲ شپلی در فروردین ۳۴۹۴ میلیارد ریال و اردیبهشت ۳۰۶۸ میلیارد ریال و خرداد با رشد خوب ۳۹۰۷ میلیارد ریال فروش داشته و ۶ ماهه به ۱۹۵۰۸ میلیارد ریال رسیده است که نزدیک به ۲ برابر مدت مشابه است شپلی واقعا گزارش خوبی زده است

۰۸:۲۸:۰۳ با توجه به پذیرش شرکت پالایش نفت شیراز (شراز۱) در شرکت بورس اوراق بهادار تهران، نماد معاملاتی مذکور در پایان معاملات امروز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۰۵ متوقف می‌شود. بازگشایی نماد معاملاتی (شراز۱) در شرکت بورس اوراق بهادار تهران توسط آن شرکت محترم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۰۸:۲۶:۲۸ زکشت در فروردین به فروش ۳۲۷ میلیارد ریالی رسیده و اردیبهشت ۳۷۳ میلیارد ریال و خرداد با رشد ۴۳۶ میلیارد ریال بود ۳ ماهه ۱۱۳۷ میلیارد ریال بود که مدت مشابه قبل ۶۳۷ میلیارد ریال بود

۰۸:۲۴:۲۲ دبالک انعقاد قرارداد فروش با شرکت داروسازی اکسیر
تاریخ انعقاد قرارداد ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
طرف قرارداد شرکت داروسازی اکسیر
مبلغ قرارداد ۶۸۲,۰۰۰ میلیون ریال
تامین و فروش مواد اولیه مورد نیاز شرکت داروسازی اکسیر

۰۸:۲۳:۱۰ شکایت خودروسازان از شورای رقابت به دیوان عدالت

قیمت‌گذاری دستوری ابطال شود

خودروسازان بخش خصوصی شکوائیه‌ای درباره الزام عرضه محصولاتشان در سامانه یکپارچه و همچنین اعمال قیمت‌گذاری دستوری از سوی شورای رقابت، به دیوان عدالت اداری ارسال کرده‌اند.

به‌زودی نتیجه رای دیوان عدالت اداری درباره این شکوائیه اعلام خواهد شد و خودروسازان خصوصی بسیار امیدوارند که دیوان دستورالعمل شورای رقابت مبنی بر قیمت‌گذاری دستوری و الزام عرضه خودرو در سامانه یکپارچه را ابطال کند. اگر این اتفاق رخ بدهد، خودروسازان بخش خصوصی می‌توانند بار دیگر و بدون مانعی قانونی، محصولات خود را در بورس کالا عرضه کنند. | دنیای اقتصاد

۰۸:۱۴:۱۳  تماس تلفنی بایدن و زلنسکی؛کی‌یف خواستار تسلیحات دوربرد شد!

🔺 رئیس جمهور اوکراین شامگاه یکشنبه از گفت‌وگوی تلفنی خود با رئیس جمهور آمریکا خبر داد.

🔺 رئیس جمهور اوکراین در تماس تلفنی خود با رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد که با بایدن درباره توسعه همکاری نظامی با تمرکز بر تسلیحات دوربرد گفت‌وگو کرده است.

۰۸:۱۳:۴۵ سغدیر تا خرداد ۱,۶۲۵,۷۰۶ میلیون ریال سود مجمع محقق کرده است .

۰۷:۵۹:۵۳ کاهش مالیات بر ارزش افزوده واردات کالاهای اساسی به یک درصد

🔹گمرک ایران از کاهش مالیات بر ارزش افزوده واردات کالاهای اساسی به یک درصد و تمدید آن تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد.

🔹این اقدام در چارچوب لایحه ضد تورمی دولت و به استناد مصوبات جلسه هشتاد و ششم شورای عالی هماهنگی اقتصادی در زمینه کاهش مالیات بر ارزش افزوده واردات کالاهای اساسی صورت گرفته است.

🔹نرخ مالیات بر ارزش افزوده واردات گندم، برنج، دانه های روغنی، انواع روغن خام، حبوبات شامل عدس، نخود، لوبیا و ماش، قند، شکر، گوشت مرغ، گوشت قرمز، دام زنده، جوجه یک روزه، تخم مرغ نطفه دار، چای، لوازم مصرفی پزشکی و قند و شکر تولید داخل یک درصد تعیین گردیده است.

۰۷:۵۲:۵۴ مدیران عامل ایران خودرو و سایپا برکنار می‌شوند؟

🔸خبرها حاکی از آن است که عباس علی آبادی، وزیر صمت جدید تصمیم دارد مدیران عامل ایران خودرو و سایپا را تغییر دهد که این مساله می تواند خودروسازی های اصلی کشور را دستخوش تغییراتی اساسی کند.

۰۷:۴۴:۲۱ سطح موجودی مس در انبارهای رجیستر شده به پایین ترین سطوح تاریخی خود رسیده که منجر به حمایت از قیمت مس می شود.

۰۷:۳۳:۴۷ پایان تیر آخرین مهلت رفع تعهدات ارزی ۱۴۰۲

🔹سازمان توسعه تجارت ایران در اطلاعیه‌ای پایان تیرماه را آخرین مهلت رفع تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام کرد.

🔹در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع بازرگانان محترم می رسانه با عنایت به سررسید شدن کلیه تعهدات ارزی حاصل از صادرات سال ۱۴۰۱ در پایان تیرماه جاری، مهلت قانونی ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات و بهره مندی از معافیت معالیاتی صادرکنندگان سال یاد شده تا پایان تیرماه سال ۱۴۰۲ است.

۰۷:۳۲:۲۳  دبالک
در فروردین به عدد ۲۶۵ میلیارد ریال رسید و اردیبهشت با رشد۶۱۹ میلیارد ریال بود و خرداد ۵۱۹ میلیارد ریال فروش داشت
۶ ماهه  ۲۹۵۰  میلیارد ریال فروش داشت و مدت مشابه قبل ۱۳۰۸ میلیارد ریال بود

۰۷:۲۹:۵۰ دنیای اقتصاد : عرضه خودرو در بورس کالا در حالی با توجه به مصوبه سال گذشته شورای رقابت فعلا به حالت تعلیق درآمده که برخی خودروسازان برای ابطال آن دست به دامان دیوان عدالت اداری شده‌اند. شورای رقابت سال گذشته در قالب دستورالعملی اعلام کرد همه خودروها باید در سامانه یکپارچه عرضه شوند و این موضوع به معنای پایان عرضه خودرو در بورس کالا بود. پس از ابلاغ این دستورالعمل، شورای رقابت و وزارت صمت با هماهنگی یکدیگر طرح فروش بزرگ خودرو از مسیر سامانه یکپارچه را به راه انداختند و دیگر خودروهای سواری در بستر بورس عرضه نشدند.
در‌حال‌حاضر نیز دو مرحله از فروش بزرگ خودرو از مسیر سامانه یکپارچه به اجرا درآمده که در نتیجه آن عنوان می‌شود بالغ بر دو میلیون تعهد تا پایان سال ۱۴۰۳ روی دوش خودروسازان قرار گرفته است. این در حالی است که سیاستگذار همچنان بر قیمت‌گذاری دستوری اصرار دارد و اجازه عرضه خودروهای سواری، چه محصولات متعلق به ایران‌خودرو و سایپا و چه خودروهای بخش خصوصی، را خارج از سامانه یکپارچه نمی‌دهد. همین هفته پیش بود که با وجود اعلام بورس کالا مبنی بر عرضه یکی از محصولات متعلق به خودروساز بخش خصوصی، آگهی مربوطه لغو شد و عرضه خودروی موردنظر به حالت تعلیق درآمد.

دلیل تعلیق عرضه این خودرو در بورس کالا مخالفت نهادهای مختلف به‌ویژه شورای رقابت و وزارت صمت بود؛ چه آنکه آنها این اقدام را غیر‌قانونی و برخلاف دستورالعمل ابلاغی (از سوی شورای رقابت) مبنی بر فروش خودرو از طریق سامانه یکپارچه عنوان کردند. این اتفاقات در حالی رخ داده که اولا خودروسازان وابسته به دولت با چالش تامین نقدینگی برای جهش تولید مواجه هستند و ثانیا شرکت‌های خودروساز بخش خصوصی نیز گرفتار قیمت‌گذاری دستوری (از سوی شورای رقابت) شده‌اند. خصوصی‌ها تا همین سه ماه پیش تنها با الزام عرضه محصولات خود در سامانه یکپارچه مواجه بودند، اما شورای رقابت تصمیم گرفت به قیمت محصولات آنها نیز ورود کند.

در نتیجه این ورود، قیمت کارخانه‌ای خودروهای بخش خصوصی کاهش پیدا کرد، موضوعی که نارضایتی خصوصی‌ها یا همان مونتاژکاران را به دنبال داشت. آنها برای اینکه خود را از تبعات قیمت‌گذاری دستوری نجات دهند، عرضه خودرو در بورس کالا را دوباره بر سر زبان‌ها انداختند و حتی تا پای بازگشت به این بستر نیز رفتند، اما فعلا به دلیل حجم زیاد مخالفت‌ها، صلاح را در تعلیق عرضه خودرو در بورس می‌بینند. این در حالی است که از آن سو دست به دامان دیوان عدالت اداری شده‌اند تا از مسیر این نهاد، مجوز عرضه محصولاتشان در بورس کالا را بگیرند.
در این مورد، یک منبع آگاه در گفت‌و‌‌گو با «دنیای اقتصاد» گفت: خودروسازان بخش خصوصی شکوائیه‌ای درباره الزام عرضه محصولاتشان در سامانه یکپارچه و همچنین اعمال قیمت‌گذاری دستوری از سوی شورای رقابت، به دیوان عدالت اداری ارسال کرده‌اند. به گفته وی، به‌زودی نتیجه رای دیوان عدالت اداری درباره این شکوائیه اعلام خواهد شد و خودروسازان خصوصی بسیار امیدوارند که دیوان دستورالعمل شورای رقابت مبنی بر قیمت‌گذاری دستوری و الزام عرضه خودرو در سامانه یکپارچه را ابطال کند. اگر این اتفاق رخ بدهد، خودروسازان بخش خصوصی می‌توانند بار دیگر و بدون مانعی قانونی، محصولات خود را در بورس کالا عرضه کنند.

۰۷:۲۵:۳۶ NAV هر سهم  والبر ۹,۳۹۸ ریال و نسبت P/NAV روز شرکت ۷۹ درصد می باشد.

۰۷:۲۵:۳۰ تالار پتروشیمی:
دوده شدوص ۴۶۴میلیون ریال
نخ شگویا ۶۱۳میلیون ریال-۳۶% رقابت

تالار فرآورده نفتی:
لوبکات قیمت پایه ۱۶۸میلیون ریال-بدون معامله
وکیوم باتوم – بدون معامله

تالار صنعتی:
کاتد مس ۳۶۶۶میلیون ریال-۵% رقابت
شمش فایرا ۹۷۷میلیون ریال-۹% رقابت(کاهش رقابت)
شمش روی ۱۰۲۲میلیون ریال-۸%رقابت(کاهش رقابت)

تالار سیمان:
عرضه ۱.۱میلیون تن-تقاضا ۱.۴۳میلیون تن
معامله ۱.۰۳میلیون تن-متوسط رقابت ۱۴%

بالاترین درصد رقابت در محصول شرکت های:
ساوه، سمازن، سهگمت، سپاها، سشمال، سفانو، اردستان، ستران

قیمت پایه سیمان تیپ دو فله: ۷۴۰هزار تومان
میانگین قیمت معاملاتی تیپ دو فله:۸۸۲هزار تومان

درصد رقابت واقعی(موزون) در کل صنعت سیمان نسبت به پایه: ۲۵%

۰۷:۲۲:۳۰ ۱) نمره بازار در انتهای بازار روز قبل بر اساس کانال پایش بازار ۲-

۲) ارزش معاملات خرد ۷.۳همت

۳) خالص معاملات کدهای بزرگ حقیقی: فروش (هم جهت با میانگین حقیقی ها)

۴) بازده معادل بانکی اخزا با سررسید نزدیک به یک سال: ۲۲.۷%

۵) وضعیت شاخص های اصلی بازار: اصلاحی-رکود

۶) کرملین می گوید “پس از آنکه ولادیمیر پوتین برای خواباندن شورش ناچار به پذیرش توافق عفو شد رئیس گروه مزدور واگنر با به تبعید رفتن در بلاروس موافقت کرد.”

۷) دونالد ترامپ می گوید “همه شروع به خرید نفت از ایران کردند و ایران حالا بسیار ثروتمند شده و به جای داشتن یک موقعیت عالی در مذاکره، ما الان موضع وحشتناکی در مذاکره داریم و دولت بایدن در واقع در تلاش برای انجام یک معامله‌ای هست که از اولی (برجام) بدتر هست.”

۸) صنعت معدن نوشت “قیمتهای پلی پروپیلن در بازارهای ترکیه در طول هفته کاهش یافت و سنتیمنت بازار ضعیف باقی ماند. از طرفی به دلیل تعطیلات مذهبی هفته آینده، فعالیت‌ها به شدت کاهش یافته است.”

۹) تقاضای آلکیل بنزن خطی در بازار آسیا و هند در سطح پایینی قرار دارد و خریداران، خریدهای خود را به تعویق میاندازند. با این حال، تامین‌کنندگان با توجه به حاشیه های ناچیز، مایل به تخفیف‌های قابل توجه نیستند.

۱۰) صنعت معدن نوشت “در خصوص بازار فولاد، تعطیلات ۴ روزه جشنواره قایق اژدها در چین روی قیمتها فشار وارد کرد. هفته گذشته اخباری از برنامه های دولت چین منتشر شد که سرمایه گذاران را نسبت به آینده اقتصاد چین ناامید کرد. داده های اخیر اقتصاد چین ضعیف بوده که به نظر می رسد سرمایه گذاران انتظار ندارند به زودی تقاضا به بازار کامودیتی ها برگردد.”

۱۱) در اقتصاد جهانی، در کنار سیاستهای انقباضی بانکهای مرکزی دنیا، تعداد سیاست های محرک اقتصادی در چین نیز امیدوار کننده نبوده است. امید به بهبود اقتصاد چین با چندین ماه داده های ضعیفتر از انتظارات در بخش مصرف، تولید و بازار املاک، کمرنگ شده است.

۱۲) تحلیلگران می گویند در کنار طرح های کاهش تولید اوپک پلاس، به نظر می رسد که عرضه ذخائر نفتی توسط آمریکا نیز کاهش یافته و البته با توجه به ضعف تقاضا، قیمت ها نسبتا با ثبات است.

۱۳) صنعت معدن نوشت “با توجه بقه بحران نسبی در بازار مسکن چین و تاثیرات آن بر اقتصاد این کشور، میزان خرید و مصرف پلی اتیلن بسیار اندک می باشد. همچنین کاهش ارزش یوان در مقابل دلار نیز باعث کاهش واردات چین شده است.”

۱۴) تقاضای ضعیف صنعت ساخت و ساز قیمت روی را به سطوحی رسانده است که باعث می شود برخی از تولیدکنندگان سود کم و حتی در زیان قرار بگیرند. یک دوره طولانی زیر ۲۴۰۰ دلار در هر تن برای قیمت روی احتمالاً باعث کاهش تولید خواهد شد. معدن روی تارا در ایرلند زنگ خطر را به صدا درآورده و به عنوان اولین معدن فعالیت خود را متوقف کرده است. (کف قیمت روی هم مشخص شد-هلالات)

۱۵) قیمت اونس طلا در هفته گذشته نزولی بود. علت این مساله رویکرد فدرال رزرو برای افزایش دو مرحله ای نرخ بهره تا پایان سال ۲۰۲۳ است که منجر به خروج معامله گران کوتاه مدتی از موقعیت های خرید در اونس می شود ازین جهت که آن ها هزینه فرصت نگهداری موقعیت خرید خود را بالا می دانند.

۱۶) سطح موجودی مس در انبارهای رجیستر شده به پایین ترین سطوح تاریخی خود رسیده که منجر به حمایت از قیمت مس می شود.

۱۷) طی روز جاری کتوسعه به روش ترکیبی عرضه می شود و سرمایه گذاران حقیقی نیز قادر به خرید خواهند بود.

۱۸) حتاید با فروش دارایی های مازاد (مستهلک) حدود ۳۵میلیارد تومان سود به دست آورد.

۱۹) خپارس به افزایش ۵۲درصدی نرخ خرید قطعات مورد نیاز کوئیک در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ اشاره کرده که طبعا به پشتوانه این اطلاعات لازم خواهد بود افزایش نرخ متناسبی بگیرد.

۲۰) روز گذشته قیمت پایه محصولات پتروشیمی اعلام نگردید. دفتر توسعه صنایع پایین دستی، به اعلام قیمت فرآورده های نفتی و خوراک های پالایشی بر اساس نرخ دلار مبادله ای اشاره کرده و اعلام نموده که پس از تعیین تکلیف این موضوع تا آخر هفته، قیمت پایه صنعت پتروشیمی را اعلام می کند.

۲۱) به زودی، آنومالی D19 است با سرمایه گذاری مشترک شرکت سنگ آهن مرکزی ایران و چادرملو به بهره برداری خواهد رسید.

۲۲) بسویچ، حبندر، قشهد، ثباغ، ونیکی … اطلاعیه جدید در خصوص روند افزایش سرمایه دادند.

۰۷:۲۲:۱۶ غصینو در فروردین با فروش ۲۴۰۶ میلیارد ریالی مواجه بوده و اردیبهشت ۳۷۳۳ و خرداد ۳۸۶۶ میلیارد ریال فروش داشت و ۳ماهه ۱۰۰۰۶ میلیارد ریال فروش داشته است مدت مشابه قبل ۶۴۸۵ میلیارد ریال بوده است

۰۷:۲۲:۰۶ سلام  صبح  شما عزیزان بخیرو شادی و سلامتی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم