10:33:29 پایان بخش اول ادامه در بخش دوم
۱۰:۳۳:۲۰ واقعا ساوه گزارش خوبی در ۳ماهه می دهد
۱۰:۳۳:۱۷ ساوه باعدد ۱۸۹۸ میلیارد ریالی فروش خود را در فروردین آغاز کرده است و اردیبهشت با فروش خوب ۳۰۳۱ میلیارد ریال بود وخرداد به ۲۶۷۱ میلیاردریال رسید و ۳ ماهه ۷۶۰۱ میلیارد ریال بود .مدت مشابه قبل ۳۴۱۵ میلیارد ریال بود و ۲ برابر مدت مشابه قبل است
۱۰:۳۰:۴۶ یک نکته در بازار مشهود است سهم هایی که کف های محکم درست کردن خیلی نرم و به اصطلاح سوسکی در حال افزایش هستند و این نشان میدهد جریان حجم قوی اگر در بازار حضور داشته باشد این شرکت ها گزینه اول رشد می شوند
۱۰:۲۷:۱۵ فشار فروش در بانکی ها این دقایق کمی بیشتر شده است فقط و فقط گزارش های خوب ۳ ماهه میتواند این گروه را نجات دهد
۱۰:۱۳:۴۳ سمازن فروردین با رشد ۱۳۳۹ میلیارد ریال فروش داشته است
اردیبهشت هم با رشد ۱۵۴۶ میلیارد ریال و خرداد با رشد ۱۸۷۲ میلیارد ریال بود و ۶ ماهه ۷۸۹۸ میلیارد ریال بوده است و مدت مشابه قبل ۵۶۴۶ میلیارد ریال بوده است
۱۰:۰۷:۲۴ تا این لحظه ارزش معاملات خرد ۲۹۰۴ میلیارد تومان می باشد
۱۰:۰۷:۱۵ وتجارت هم خوب است و قیمت بدی ندارد
۱۰:۰۳:۱۰ سفانو در فروردین با فروش ۷۲۴ میلیارد ریالی مواجه بود و اردیبهشت با رشد خوب ۱۵۱۳ میلیارد ریال شد و خرداد ۱۱۲۶ میلیارد ریال فروش داشت
۳ماهه ۳۳۶۵ میلیارد ریال شد و فروش مدت مشابه سال قبل ۱۷۹۱ میلیارد ریال بوده است
۱۰:۰۱:۵۶ بانکی ها کمتر مورد توجه هستند
۰۹:۵۹:۴۶ شاخص ۲۲ هزار واحد مثبت است
۰۹:۵۹:۴۰ استایرن
🔷قیمت استایرن با کاهش ۱۴ دلاری در هفته گذشته به ۹۰۱ دلار رسید و پایین ترین قیمت ۲ سال گذشته خود را ثبت کرد.
🔷به دلیل تعطیلات نیمه دوم هفته، هفته کوتاهی برای بازار استایرن چین بود. مصرف کنندگان پایین دستی همچنان توسط عوامل مختلفی مانند چشم انداز مبهم بنیادی آینده و عدم قطعیت ها در نرخ ارز بیشتر نظاره گر شرایط بازار هستند.
🔷نوسانات نرخ ارز به عنوان یک عامل اصلی تأثیرگذار بر بازار CFR چین باقی خواهد ماند
🔷بازار واردات چین نیز به طور کلی شاهد فعالیت کمی بود. از آنجایی که اکثر فعالین بازار انتظار نرخهای بالای عملیات داخلی در سه ماهه سوم را داشتند، تمایل به واردات به دلیل چشمانداز عرضه کافی محدود شد.
۰۹:۵۹:۲۱ امروز نرخ پایه محصولات پتروشیمی نیز اعلام می شود و این هم خبرمهمی است . به نظر این نرخ نیز به ۳۸ هزار میرسد
۰۹:۵۵:۴۱ خراسان هم خوب مثبت است
۰۹:۵۵:۳۱ ثاخت هم صف خرید است
۰۹:۵۴:۵۵ قاسم در فروردین با فروش ۵۷۱۳ میلیارد ریالی کار خود را آغاز کرد و اردیبهشت به ۱۰۳۰۵ میلیارد ریال و خرداد ۱۰۶۸۴ میلیارد ریال رسید و ۳ ماهه ۲۶۷۰۳ میلیارد ریال بود .
۰۹:۴۸:۴۵ وپارس همچنان منفی تراز میدهد
در خرداد ۱۳۵۱۷ میلیارد ریال درامد تسهیلات اعطایی و ۲۵۱۱۰ میلیارد ریال سود پرداختی به سپرده ها دارد
۰۹:۴۸:۳۷ واحیا هم شرایط خوبی را دارد
۰۹:۴۶:۴۵ واکنش مثبت بورس به تغییر نرخ پایه محصولات پتروپالایشیها/ رشد ۱۶ هزار واحدی شاخص کل
🔹معاملات بازار سهام امروز در ابتدای معاملات رنگ و لعاب متفاوتی نسبت به معاملات روز گذشته داشته است و تقاضا در کلیت بازار افزایش یافته است.
🔹شاخص کل بورس اوراق بهادار تا این لحظه از معاملات با رشد ۰.۷۸ درصدی همراه شده است و به سطح ۲ میلیون و ۱۷۹ هزار واحدی بازگشته است.
🔹 نمادهای کگل و شپنا بیشترین تاثیر مثبت بر روی شاخص کل گذاشتند و نماد وبملت نیز تنها نماد منفی در بین تاثیرگذاران برتر بر روی شاخص میباشد.
🔹 شاخص کل هم وزن نیز تا این لحظه از معاملات با رشد ۰.۴۹ درصدی همراه شده است و تقاضا در سهام کوچکتر ضعیف تر است.
🔹ارزش معاملات خرد بازار سهام تا این لحظه از معاملات به ۱۷۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
🔷گروه استخراج سیمان، آهک و گچ بیشترین ارزش معاملات را در بین صنایع به خود اختصاص دادند.
🔷حقیقیها تا این لحظه از معاملات ۴۸ میلیارد پول به بازار سهام وارد کردند و خالص خرید مثبت ثبت کردند.
🔷سرانه خرید اشخاص حقیقی نیز بعد از ۳۰ دقیقه از آغاز معاملات به ۲۵.۲ میلیون تومان و سرانه فروش حقیقیها نیز به ۱۵.۴ میلیون تومان رسیده است.
۰۹:۴۶:۳۲ رئیس شورای عالی کانون صرافان:
حوالههای نیما به مرکز مبادله میآید
شهاب ابراهیم قربانی از عرضه حوالههای ارزی سامانه نیما در مرکز مبادله ارز و طلا خبر داد.
او میگوید: گرچه در ماههای گذشته سامانه نیما نقش چندانی ایفا نکرده است اما نمیتوان از واژه انحلال برای آن استفاده کرد البته مقرر شده حوالههای ارزی از سامانههای دیگر مانند نیما بیرون بیاید و در قالب پلتفرم مرکز مبادله عرضه شود.
در واقع همان اتفاقی که چندی پیش برای بازار متشکل ارزی اتفاق افتاده برای سامانه نیما نیز تکرار خواهد شد.
این اتفاق قرار است به زودی و در تیرماه رخ دهد./ایسنا
۰۹:۱۶:۱۵ صادرات کرمان موتور به عراق/ دستاورد ممتاز در شرایط تحریم اقتصادی
کرمان موتور به عنوان نخستین شرکت خصوصی خودروسازی ایران، صادرات محصولات تولیدی خود را با صدور خودروی جی J4 به کشور عراق آغاز کرد و اولین محموله صادراتی این خودرو در هفته گذشته به مقصد شهر بغداد ارسال شد.
۰۹:۱۵:۴۲ نوری و پارس میتواند بهتر باشد
۰۹:۱۲:۲۴ انتظارات از وبملت کمی بیشتر بود
۰۹:۱۲:۰۷ در بین بیمه ها کوثر اسیا بتهران میتوانند جالب باشند
۰۹:۱۰:۱۵ کگل هم شرایط خوبی را میتواند داشته باشد ولی در این گوره واحیا خاص تر است
۰۹:۰۹:۱۶ بازار مثبت و متعادل شروع کرد
۰۹:۰۸:۴۷ حفاری دراین قیمت ها بد نیست
۰۹:۰۴:۴۵ خودرویی ها خزامیا و خاور میتوانند بهتر باشند
۰۹:۰۲:۵۳ شگل تقاضا دارد
۰۹:۰۱:۵۳ صندوق توان مجددا در محدوده ناو قرار دارد و بدون حباب معامله میشود. برای کسانیکه میان مدت بازار را مثبت میبینند، گزینه پرریسک بسیار مناسبی است.
۰۹:۰۱:۴۲ بازار خوب و مثبت اغاز کرده است
۰۸:۵۶:۳۴ امروز بازار میتواند مثبت باشدو شرایط بهتری را بگیرد
۰۸:۵۲:۱۳ زملارد در خرداد ۴۵۸ میلیارد ریال فروش داشته و ۱۲۸۱ میلیارد ریال فروش ۳ماهه داشته است
۰۸:۳۹:۴۴ زشگزا در فروردین با فروش ۴۱۳ میلیارد ریالی مواجه بود و اردیبهشت این عدد ۴۶۳ میلیارد ریال و خرداد ۵۶۸ میلیارد ریال شد و ۳ماهه به ۱۴۴۵ میلیارد ریال رسید مدت مشابه قبل ۸۷۶ میلیارد ریال بوده است
۰۸:۳۳:۱۰ به نظر فولاژ با این گزارش ماهانه ها ۳ ماهه خوبی میدهد
۰۸:۳۳:۰۷ فولاژ فروردین خوبی داشت ۱۲۰۰۶ میلیارد ریال فروش زد اردیبهشت ۱۴۵۱۷ میلیارد ریال و خرداد ۱۷۱۰۲ میلیاردریال بوده است و نرخ فروش فروردین ۳۶۴,۸۱۶,۵۴۳ ریال و اردیبهشت ۳۷۱,۳۸۲,۵۵۱ ریال و خرداد ۳۶۷,۲۲۷,۰۳۵ ریال بوده است
۳ماهه به عدد ۴۳۶۲۶ میلیارد ریالی رسیده و مدت مشابه قبل ۳۳۰۰۹ میلیارد ریال بود
۰۸:۳۱:۳۰ قیمت خودرو امروز ۴ تیر ۱۴۰۲
در بازار خودروهای ایرانی قیمت خودرو امروز ۴ تیر ۱۴۰۲ پژو پارس، دنا اتوماتیک و سمند نیز افزایش ۵ میلیونی داشت.
۰۸:۲۶:۵۳ اردستان هم گزارش خوبی زد به نظر ۳ ماهه خوبی میزند
۰۸:۲۶:۵۰ اردستان در فروردین با فروش ۵۸۲ میلیارد ریالی مواجه بود و اردیبهشت به ۷۷۵ میلیارد ریال و خرداد ۹۳۲ میلیارد ریال رسید ۳ماهه ۲۲۹۰ میلیارد ریال فروش داشت و مدت مشابه سال قبلش ۱۸۷۷ میلیارد ریال بود
۰۸:۲۵:۰۰ شلعاب در خرداد با فروش ۴۲۲ میلیارد ریالی مواجه بوده و ۳ ماهه ۸۴۹ میلیارد ریال و مدت مشابه سال قبل ۴۲۵ میلیارد ریال بوده است
۰۸:۱۳:۳۱ حوالههای نیما به مرکز مبادله میآید
🗣رئیس شورای عالی کانون صرافان در گفتوگو با ایسنا:
🔹 مقرر شده تا حوالهجات ارزی که پیش از این در سامانه نیما عرضه میشد در پلتفرم مرکز مبادله ارز و طلا عرضه شود.
۰۸:۱۰:۰۱ قیمت پایه فرآوردههای ویژه نفتی ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد و به نرخ تعادلیش نزدیک شد
۰۷:۵۹:۱۳ توزیع تورم، به چه قیمتی؟
هر دو هفته یکبار نرخ فرآورده های ویژه صنعت پالایش نفت اعلام می شود. کمتر از ۲۰درصد سبد محصولات شرکت های پالایشی در بخش فرآورده های ویژه قابل طبقه بندی است.
در زنجیره تولید، پالایش و پخش، نفت را به پالایشگاه داده و محصولات اصلی و فرعی(ویژه) تولید می گردد که محصول اصلی(بنزین، گازوئیل، نفت کوره، نفت سفید، گاز مایع) توسط پالایش و پخش دریافت و توزیع می گردد و محصولات فرعی(ویژه) توسط خود شرکت های پالایشی به فروش می رسد.
طیف گسترده ای از محصولات در پالایش نفت به تولید می رسد که خوراک صنعت روانکار و قیر از آن به دست می آید. حال وقتی می گوییم قیمت پایه لوبکات و وکیوم باتوم از ۲۸۵۰۰ به ۳۸۰۰۰ تومان افزایش یافته، لذا باید روغن پایه و قیر نیز با افزایش قیمت پایه همراه شوند.
حالا وقتی روغن پایه و محصولات روانکار رشد کند، طبعا خوراک شرکت های دوده ساز افزایش یافته و آن ها نیز باید قیمت پایه خود را در بورس کالا افزایش دهند. در این زمینه، تایرسازها به عنوان خریدار دوده، باید افزایش نرخ بگیرند.
از طرف دیگر، وقتی قیمت فرآورده های ویژه رشد می کند، بخشی از محصولات آروماتیک-اولفینی هم افزایش می یابد که این ها خوراک واحدهای تولید کننده SBR، PET و نظایر آن هستند. در واقع کائوچو مصرفی تایرسازها و خوراک مصرفی تولیدکنندگان بطری(شگویا) رشد می کند. در این حالت نمی شود که قیمت خوراک رشد کند اما SBR (محصول شجم و بندر امام) افزایش نیابد و اگر اینطور باشد.
ازین زاویه، باید بگوییم متاسفانه دولت برای آنکه تورم را در چند ماه توزیع کند، تقدم و تاخرهایی در افزایش قیمت پایه می دهد که منجر به اختلال در زنجیره تولید می گردد.
همین حالا در خصوص پالایشی ها، ۱۰۰درصد نفت را با دلار ۲۸۵۰۰ می دهد و بخش فرآورده ویژه (کمتر از ۲۰درصد محصولات) را شرکت با دلار ۳۸۰۰۰ تومان خواهد فروخت و ازان جهت که حاشیه سود این شرکت ها زیر ۱۰درصد است، این رویداد تاثیر مثبت بزرگی دارد.
اینکه دولت به یکباره دلار کل صنعت پالایشی و پتروشیمی را به ۳۸۰۰۰ تومان افزایش نمی دهد برای توزیع تورم ناشی ازان در چند فصل است که همانطور که عرض شد منجر به اختلال در زنجیره می شود.
تاکنون پایین دست پتروشیمی (شگویا، شغدیر، شبصیر، جم پیلن) خوراک را ۲۸۵۰۰ دریافت می کردند و محصول را به سبب رقابت با دلار بالاتری می فروختند. این منفعت باعث می شود که این حاشیه سود را بازار گاها به آینده قابل تکرار تعمیم دهد که درست نیست.
همین حالا، قیمت پایه محصولات پلیمری(پلی اتیلن ها) افزایش نیافته و تغییری در خوراک واحدهای مصرف کننده اتان و اتیلن و پروپیلن ایجاد نشده اما تولید پلی اتیلن ها فقط با اتان نیست بلکه با نفتا نیز تولید صورت میگیرد.
با ابلاغیه روز گذشته، خوراک برای برخی پتروشیمی ها گران شده اما محصول همچنان با دلار ۲۸۵۰۰ است. در حالی که دقیقا برای تولیدکنندگانی با کالای مشابه، خوراک گران نشده است!
مخلص کلام اینکه، مقطعی افزایش نرخ دادن به بخش های یک زنجیره تولید باعث توزیع غلط حاشیه سود در آن صنعت می شود و همین مساله نیز تلاطم های بزرگی در قیمت سهام ایجاد می کند. قوانین باعث می شود که برای ۲-۳ ماه یک نماد سود بسیار بالا از جیب نماد دیگر ببرد و چون تحلیل کل زنجیره برای سهامداران خرد، بسیار مشکل است، طبعا آن ها واکنش های درستی نخواهند داشت و ضرر خواهند کرد.
دولت نباید بخاطر توزیع تورم در چند ماه و چند فصل، در زنجیره تولید اختلال ایجاد کند لذا پیشنهاد می شود در آینده بسیار نزدیک، در زنجیره پالایش، پتروشیمی و فلزات ارز مبادله ای را جایگزین نیمایی کند.
۰۷:۵۵:۵۲ قیمتهای پلی پروپیلن در بازارهای ترکیه در طول هفته کاهش یافت و سنتیمنت بازار ضعیف باقی ماند. از طرفی به دلیل تعطیلات مذهبی هفته آینده، فعالیتها به شدت کاهش یافته است.
🔹پیشبینیها حاکی از آن است که فعالیت بازار به دلیل تعطیلات ضعیف باشد و روند بهبود از اوایل جولای آغاز گردد.
🔹قیمتهای این محصول در GCC و کشورهای خاورمیانه به دلیل اعیاد پیش رو ثابت بودند.
🔹در بازار هند به دنبال افزایش قیمت در بازار چین، فعالیتهای بهتری معامله شد.
۰۷:۴۳:۵۴متانول آخرین قیمت پلتس : ۲۳۸ دلار
پلتس آخرین نرخ متانول CFR چین که مقصد عمده صادرات ایران هست ۲۳۸ دلار گزارش کرده است که تغییر محسوسی نسبت به هفته گذشته نداشته است.
۰۷:۴۳:۴۳ نوری هم شرایط خوبی را دارد و میتواند جالب باشد
۰۷:۳۱:۲۲ سیمان سفید شرق اززیرمجموعه های سشرق در خرداد ۸۳۵ میلیارد ریال فروش داشت و به عدد ۴۸۷۵ میلیارد ریالی در ۱۰ ماهه رسیده است .
۰۷:۳۱:۱۳ قند اصفهان هم شرایط بدی ندارد
۰۷:۲۸:۵۹ نمره بازار در انتهای بازار روز قبل بر اساس کانال پایش بازار ۲۴-
۲) ارزش معاملات خرد ۵.۷همت
۳) خالص معاملات کدهای بزرگ حقیقی: فروش (هم جهت با میانگین حقیقی ها)
۴) بازده معادل بانکی اخزا با سررسید نزدیک به یک سال: ۲۲.۷%
۵) وضعیت شاخص های اصلی بازار: اصلاحی-رکود
۶) صنعت معدن نوشت “درایور اصلی بازار اوره در هفتهی گذشته، هزینه انرژی گزارش شد. نگرانی در مورد تاثیر افزایش هزینه انرژی در پاییز در نیمکره شمالی، خریداران را در چندین کشور بر آن داشت تا به دنبال قیمت اوره برای بارگیری در ماه آگوست و سپتامبر باشند. ”
۷) محصول PVC چین در هفتهی گذشته با افزایش تقاضا همراه بود اما قیمت ها در ۷۵۶ دلار در هر تن ثابت باقی ماند.
۸) پلتس آخرین نرخ متانول CFR چین که مقصد عمده صادرات ایران هست ۲۳۸ دلار گزارش کرده است که تغییر محسوسی نسبت به هفته گذشته نداشته است.
۹) در ایالات متحده، در روز سه شنبه سفارشات کالاهای بادوام و فروش خانه های جدید برای ماه می منتشر می شوند، همچنین در روز جمعه شاخص بهای خالص PCE در کنار گزارش درآمد برای همان ماه منتشر می شوند. (اخبار تاثیرگذار بر تصمیم فد جهت افزایش یک یا دو مرتبه نرخ بهره)
۱۰) کامولیدی نوشت “درصد وارونگی منحنی بازده اوراق خزانه داری ایالات متحده دوباره در حال افزایش است و اکنون به بالای ۹۰ درصد بازگشته است.” (نشانه ای از رکود)
۱۱) هفته گذشته اخباری از برنامه های دولتی دولتی چین نیز منتشر شد که جزئیات زیادی نداشت و به همین دلیل سرمایه گذاران به آینده اقتصادی چین بدبین شدند.
۱۲) مقرر شده تا حوالهجات ارزی که پیش از این در سامانه نیما عرضه میشد در پلتفرم مرکز مبادله ارز و طلا عرضه شود. از این به بعد مرکز مبادله ارز و طلا جایگزین سامانه نیما شود.
۱۳) طبق زمانبندی و برنامهریزیهای انجام شده، طرح کارمزد تراکنش خرید کارتی از ۴ تیرماه اجرایی شده است.
۱۴) شپلی و خکاوه اطلاعاتی در خصوص افزایش سرمایه خود منتشر کردند.
۱۵) دفتر رئیس جمهور بلاروس اعلام کرد “لوکاشنکو در تمام روز با پریگوژین و همینطور پوتین مذاکره کرد و به حل اختلاف توافق نظر حاصل شد . واگنر به مسکو نمی رود و و اختلاف پایان می یابد و به رزمندگان واگنر تضمین های امنیتی داده می شود.”
۱۶) قرن، دسبجان، خدیزل، واحیا، شپلی، بکابل، افق، کماسه و ستران اطلاعات جدیدی در خصوص افزایش سرمایه منتشر کردند.
۱۷) کمنگنز، حفارس، سنوین، کلوند … شفاف سازی های جدیدی دادند.
۰۷:۱۵:۵۷ خروج رئیس واگنر و نیروهای آن از شهر «روستوف»
«یِوگِنی پریگوژین» رئیس گروه نظامی واگنر و نیروهای آن از شهر «روستوف» خارج شدند.
۰۷:۱۵:۴۳ ارزش دلاری بازار با افت سنگین دوماه گذشته به زیر ۲۰۰ میلیارد دلار رسید.
✅ درحالی که در آستانه فصل مجامع و تقسیم سود شرکتها قرار داریم ، ارزش بازار سرمایه با افت بیش از ۲۰ میلیارد دلاری طی ۲ ماه اخیر به ۱۹۷ میلیارد دلار رسید،
✳️ برآورد تقسیم سود حدود ۱۰ میلیارد دلاری طی فصل مجامع ، ارزش بازار را به سطح ۱۸۷ میلیارد دلار می رساند.
کانال تحلیلی پارسیس
۰۷:۱۵:۲۸ تالار پتروشیمی:
آمونیاک ۵۷.۶۷میلیون ریال
اوره ۷۰میلیون ریال
محصول شپترو ۳۳۳میلیون ریال
تالار فرآورده نفتی:
روغن پایه ۲۱۸میلیون ریال
تالار صنعتی:
اسفنجی ۱۲۴میلیون ریال
شمش RST فخوز ۲۲۱میلیون ریال
ورق سرد متفرقه ۳۴۰میلیون ریال
گالوانیزه خودرو ۴۴۷میلیون ریال
۰۷:۱۵:۱۳ سلام صبح شما عزیزان بخیرو شادی و سلامتی