در هلدینگ ها با این …

اسفند ۱۵, ۱۴۰۱

خبر
در هلدینگ ها با این …

تحلیل خبر
در بازار شستا را در منفی امروز میتوان خرید خوبی دید و تکنیکالی جای خوبی رسیده است در سوی دیگر دروغدیر خبرمهم عرضه وکغدیر به بازار میرسد که این سهم عرضه می شود که اثرات مهمی روی سود و ارزش بازار وغدیر دارد . غدیر ازاین محل ۲۰۰ ریال سود شناسایی میکند به نظر خبرمهمی برای غدیر بوده و او را به ۲۴۰۰۰ ریال نزدیک می کند .

در این گروه وخارزم با دید نوسان بد نیست و پردیس اگر ری قیمت تئوریک درست بدون افزایش یا کاهش خاص باز شود خوب است .

خبر معدن طلا و گواهی عرضه طلا برای وخارزم و تایکو خبرخوبی است و هردو سهم درگیر این ماجرا هستن .

به طور کلی تاصیکو و تاپیکو هم شرایط خوبی را در بازار دارند ولی شستا بازاری تر است و بلوکی که چند روز گذشتهسهم را درفروش اذیت میکرد هم فروخته و خارج شده است .

۱۵ اسفند ۱۴۰۱

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم