[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]
10:33:32 پایان بخش اول ادامه در بخش دوم
۱۰:۳۲:۱۳رئیس سازمان برنامه و بودجه: امیدواریم تا اواخر آذر ماه برنامه هفتم را به دست دولت برسانیم / سال آینده را نمیتوانیم بدون بودجه آغاز کنیم
میرکاظمی:
?نظر سازمان برنامه و بودجه بر این است که لایحه بودجه ۱۴۰۲ زودتر به مجلس تقدیم شود تا دچار چند دوازدهم نشویم.
?کارها با سرعت روی لایحه بودجه ۱۴۰۲ انجام شده است، چند روز گذشته تبصره ها را برای دولت ارسال کرده ایم.
?در عین حال چون نظر بر این شد که برنامه هفتم، بر لایحه بودجه مقدم شود، آن کار را هم سرعت بیشتر بخشیده ایم. امیدواریم تا آخر آذرماه برنامه هفتم را به دست دولت برسانیم./پاد
۱۰:۳۲:۱۰ صف خرید خودرو بالای ۶۰۰ میلیون !
۱۰:۲۴:۳۴ رفاه را هم زیر نظر بگیرید در بازگشایی سعی میکنیم اطلاعات قوی تری بدهیم سهم جالبی است
۱۰:۲۳:۰۵ نماد معاملاتی شرکت فروشگاههای زنجیرهای رفاه (رفاه۱) پس از برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام و افشای اطلاعات با اهمیت، از طریق انجام حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، امروز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۲۹ آماده انجام معامله میباشد
۱۰:۲۱:۰۶ تپسی همچنان صف فروش !
۱۰:۱۸:۰۴ سپاهان و سشرق در قیمت های خوبی باز شوند جالب خواهند بود
۱۰:۱۷:۵۶ ذوب هم صف خرید شده است
۱۰:۱۷:۵۳ نماد معاملاتی شرکتهای سیمان سپاهان(سپاها)، سیمان شرق(سشرق) پس از برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه مبنیبر تقسیم سود نقدی و عمومی فوقالعاده مبنیبر اصلاح اساسنامه، بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله میباشند
۱۰:۱۷:۱۲ فواد حسین: ایران و عربستان تمایل به ادامه مذاکره دارند
وزیر امور خارجه عراق:
?تلاش های عراق برای سرپرستی گفت وگو بین ایران و عربستان ادامه دارد و دو کشور تمایل به ادامه گفت وگو دارند.
?از ما ادامه (این کار) خواسته شده است.
۰۹:۵۴:۱۷ به نظر ورنا هم میتواند مورد توجه باشد و مورد توجه بازار و نوسان گیران قرار گیرد
۰۹:۴۸:۵۲ وزارت اقتصاد: دولت حمایت راهبردی از بورس را دنبال میکند نه رشد دستوری
وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به گزارش روزنامه «تعادل» با عنوان «رشد دستوری چه نتیجهای دارد؟» توضیح داد:
?دولت سیزدهم از روزهای ابتدایی فعالیت خود بارها اعلام کرد که برخلاف دولت سابق نگاه درآمدی به بورس نداشته و همواره مورد تاکید قرار گرفته است.
?دولت همواره به دنبال ثبات بورس بوده و سعی کرده از این بازار به نوعی حمایت کند تا اعتماد از بین رفته سهامداران بازگردد.
?در حالی این روزنامه مدعی شده که رشد بورس دستوری بوده که پس از مدتها روند ریزش و کاهش قیمت سهام، جذابیت در این بازار افزایش یافته و خریداران تمایل به حضور پیدا کردهاند. | ایرنا
۰۹:۴۷:۰۸ پارس خودرو از بورس اخراج و به بازار پایه رفت
۱) داستان پارس خودرو به شدت غم انگیز است. خودروسازی که ماشین های لاکچری سال های دور و کمی نزدیک را تولید می کرد. از پاترول گرفته تا تولید ماشین های خوبی همچون ماکسیما، مگان و زانتیا در دهه ۸۰. به نظر بسیاری از کارشناسان صنعت خودرو، پارس خودرو جزو بهترین خطوط مونتاژ خودرو در ایران بود و است. شهرت خط رنگ مشهورش را خیلی شنیده اند. سال ۸۵ پارس خودرو ۱۸۶ هزار دستگاه خودرو تولید کرده بود. ماشین هایی مثل ماکسیما، رونیز، پیکاپ، ال ۹۰ و مگان و البته پراید. آفت مدیران بدون تخصص اولین بار بر سر پارس خودرو آمد.
۲) از آن سالها بود که رفته رفته صنعت خودرو وارد سیر افول شد و رفته رفته هم قدرت تولید خودرو کاهش پیدا کرد و هم آن توسعه دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ خراب شد. استارت بدبختی از همین پارس خودرو شروع شد. با مدیریتی که بدون تجربه و تخصص آمد و اتفاقا بعد بر صندلی بالاتر یعنی خود سایپا نشست و شروعی شد بر نابودی صنعت. جالب اینجاست همین روز با گذشت ۱۵ سال هر وزارت خانه ای خالی می شود، آن مدیر عزیز! به عنوان جانشین مطرح می شود.
۳) حالا پارس خودرو گل سر سبد صنعت خودروی ایران، همانی که قرار بود رنو بخردش، همانی که قرار بود ماشین های لاکچری و باکیفیت ایران را تولید کند به بازار پایه تبعید شده است. علت این تبعید عدم وجود برنامه ای برای خروج از شرایط ورشکستی در این شرکت است. سرنوشت پارس خودرو انگار چراغ راه دیگر شرکت های خوب کشور باشد. ۱۰ سال بعد احتمالا این مرثیه را برای شرکت های بیشتری بخوانیم
۰۹:۴۵:۱۶ شاخص کل مجدد به ۱۴۰۰ بازگشت
۰۹:۴۲:۲۸ ذوب حوالی مثبت ۳ معامله میشود
۰۹:۴۰:۳۶ بحران مواد شوینده در ماههای آینده حتمی است/ تعطیلی ۱۵ درصدی تولیدکنندگان کوچک
دبیر انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی خاطر نشان کرد: تردید نداشته باشید که در آینده نزدیک با کمبود مواد شوینده و بحران آن مواجه خواهیم شد٬ چراکه ۱۰ تا ۱۵ درصد از شرکتهای تولیدکننده کوچک روند تولید را متوقف کردند و شرکتهای بزرگ هم با یک سوم ظرفیت کار میکنند تا برند خود را حفظ کنند./ایلنا
۰۹:۳۹:۰۷ فخوز در قیمت ۲،۲۸۰ ریال در بازه مثبت بازار در حال معامله است.
۰۹:۲۵:۵۷ ثبهساز هم خوب مثبت است در این گروه ثامید هم شرایط خوبی دارد
۰۹:۲۴:۵۶ عطش و انرژی بازار رفته رفته کم می شود ترس بازار فقط این است صف خودرو را بدهند کل بازار میریزد
۰۹:۱۸:۴۴ همراه اول هم سهم قابل تاملی است و بد نیست زیر نظر باشد
۰۹:۱۸:۳۹ فقط یک ربع از بازار گذشته، ارزش معاملات خرد به ۶۵۰ میلیارد تومان رسیده و تا این لحظه ۵۵ میلیارد تومان پول خرد به بازار تزریق شده است. ۴۸۰ نماد مثبت داد و ستد می شوند، در حالی که تعداد نمادهای منفی کمتر از ۱۲۰ نماد است.
۰۹:۱۲:۵۴ خودرو
?جدول بالا برآوردی از تأثیر عرضۀ دو خودروی تارا و ۲۰۷ بر فروش شرکت ایران خودرو است. در این جدول، در پنج سناریو فرض شده که قیمت معاملۀ بورس مبلغی معادل ۱۰، ۳۰، ۵۰، ۷۰ یا ۹۰ درصد از شکاف قیمت رسمی و آزاد را پر کند. همچنین تعداد فروش هر خودرو در بورس براساس اعداد اعلام شده در امیدنامه (معادل ماهانه ۲۷۹۰ دستگاه تارا و ۴۳۷۵ دستگاه ۲۰۷) برای پنج ماه باقیماندۀ سال فرض شده است.بررسی این مبالغ و مقایسۀ آن با گزارش سود و زیان شرکت نشان میدهد که در عرضۀ این دو خودرو در مطلوبترین حالت برای شرکت و فروش به بیشترین قیمت هم نمیتواند شرکت را از زیان ناخالص خارج کند و برای وارد شدن به منطقۀ سودناخالص، شرکت باید محصولاتی را که حجم فروش بیشتر و حاشیۀ زیان ناخالص بدتری دارند از طریق عرضه در بورس کالا به قیمت بهتری بفروشد. در چنین وضعیتی، مقاومت شرکت برای عرضۀ این دو خودرو در بورس و فروش به قیمت بهتر جای سؤال دارد.
۰۹:۱۲:۲۰ با خودرو کل بازار مثبت شد
۰۹:۰۹:۰۱ دارایکم سفارش لحظه ای داره.
۰۹:۰۸:۵۸ شتران و پالایش مثبت سه هستند
۰۹:۰۸:۲۶ وپارس هم کمی مثبت شده است
۰۹:۰۷:۰۹ عرضه های سیمانی ها در هفته جاری از امروز (یکشنبه ۲۹ آبان) آغاز و فردا (دوشنبه ۳۰ آبان) هم تداوم می یابد.
?در عرضه های امروز، ۶۶ شرکت سیمانی در مجموع یک میلیون و ۱۷۲ هزار و ۴۰۸ تن انواع سیمان را روی تابلوی عرضه می برند.
?سیمانی ها تا پایان هفته چهارم آبان (۲۷ آبان)، در مجموع بیش از ۳۶.۶ میلیون تن انواع سیمان را به ارزش ۲۳.۶همت (هزار میلیارد تومان) در تالار سیمان بورس کالا فروختند.
۰۹:۰۴:۲۶ به نظر سعی کنید در مثبت ها فعلا نخرید و کمی صبر کنید
۰۹:۰۲:۵۸ حرکت خودرو کل بازار را به حرکت دراورده است
۰۹:۰۲:۴۰ شپلی صف خرید
۰۹:۰۲:۳۳ صف جالب در نماد خودرو
۰۸:۵۱:۴۶ کامیون کشنده امپاور روی تابلوی عرضهها
امروز (۲۹ آبان) قرار است ۷۱ دستگاه کامیون کشنده امپاور (EM POWER) متعلق به بهمن دیزل با قیمت پایه ۳ میلیارد و ۱۳۱ میلیون تومان روی تابلوی عرضه میرود.
▪️افزایش قیمت های پایه مصوب انجمن سیمان مورد تایید بورس کالا قرار گرفت. این مصوبه باعث افزایش ۳۵% ای نرخ های پایه می شود.
۰۸:۵۱:۴۱ صف خرید ۲۰۰ میلیونی و فزاینده خودرو در پیش گشایش یک روز قبل از عرضه پژو ۲۰۷ در بورس کالا
۰۸:۴۰:۴۲ فاذر هم چارت نوسانی جالبی داره
۰۷:۵۶:۰۵ در میان گروه های اصلی صنعتی کشور بیشترین میزان منفی شدن انبار ها به خودروسازی و قطعات تعلق دارد، تغییرات موجودی انبار ها در این صنعت در مهر ماه بالغ بر منفی ۳۵ درصد بوده است.
◽️بررسی ها نشان می دهد تغییرات موجودی انبار های بخش خودرو برای چندمین ماه متوالی در مهر ماه منفی بوده، این در حالیست که موجودی انبار های بخش های فلزات اساسی و مواد غذایی مثبت برآورد شده است.
◽️بنا به داده های منتشر شده از پژوهشکده پولی و بانکی از ۲۸۰ شرکت بورسی که بخش مهمی از تولید کشور را در دست دارند، رشد سالانه تولید صنعتی کشور در مهر ماه مثبت ۷.۷ درصد برآورد شده البته رشد ماهانه تولید در ماه مذکر منفی بوده است.
۰۷:۴۸:۱۶ دلار نیما ۲۷۹۰۰ است یک گام تا ۲۸ هزار
۰۷:۴۵:۳۳ کیمیاتک براساس گزارش مدیریت عملیات بازار؛ روز شنبه مورخ ۲۸ /۰۸ /۱۴۰۱ – تعداد ۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰ سهم معادل ۵ درصد از سهام شرکت دارویی، آرایشی، بهداشتی آریان کیمیاتک متعلق به شرکت گروه مدیریت صنعت خرده فروشی کوروش ، در قالب معامله عمده بصورت یکجا و نقد به قیمت پایه هر سهم ۹.۵۰۰ ریال در نماد (کیمیاتک۴) عرضه و انجام شد البته گویا درون گروهی بوده است
۰۷:۴۵:۰۷ فاصله قیمت کارخانه و بازار باعث زیان ۱۲۰ هزار میلیاردی خودروسازان
رییس انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعهسازان:
سیاستگذاریهای داخلی به خودروسازان آسیب وارد میکند.
?دولت برای مدیریت بازار خودرو باید ۲ اقدام را انجام بدهد؛ نخست، از قیمتگذاری دستوری دست بکشد و دوم، مدیریت در خودروسازی را به سهامداران واگذار کند و اینگونه بیش از ۹۰ درصد مشکلات صنعت خودرو حل خواهد شد.
? فاصله قیمت از کارخانه تا بازار باعث زیان ۱۲۰ هزار میلیاردی به خودروسازان شده است.
?این شیوه فروش به سود دلالان و به زیان تولیدکنندگان ختم میشود./ایلنا
۰۷:۴۵:۰۲ رئیس سازمان برنامه و بودجه:
? بررسی جداول لایحه بودجه در مجلس به صلاح نیست
? سازمان برنامه و بودجه، بررسی جداول لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی را به صلاح ندانست و گفت: جداول بودجه امسال دیر هنگام و در مردادماه به دولت ابلاغ شد و از این جهت، بررسی دو مرحلهای این لایحه در مجلس، یکپارچگی برنامههای دولت را دچار مشکل میکند.
۰۷:۴۴:۳۰ طرح خوب اما نشدنی
۰۷:۴۳:۵۷ معامله پتروشیمیها با مردم
✅ یارانه گاز در راه است؟
?با اعلام محمدرضا جولایی، مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران، در صورتی که مصرف گاز خانگی و تجاری کاهش نیابد تامین خوراک گاز صنایع و نیروگاهها با محدودیت روبهرو میشود. تا به امروز نیز صنایع از محل قطعی گاز زیان هنگفتی را متحمل شدهاند.
?آنطور که احمد مهدویابهری، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران، میگوید: اخیرا صنایع کشور زیان ۶۸۲ میلیون دلاری (معادل ۱۷ هزار میلیارد تومان) را به دلیل قطعی گاز متحمل شدند.
?بر این اساس پتروشیمیها راهکاری را پیش روی دولت قرار دادهاند که اگر دولت گاز آنها را قطع نکند، معادل ۸۰ درصد نرخ خوراک پتروشیمیها را به مشترکان کممصرف بپردازند. اجرای این طرح با تشویق مصرفکنندگان به صرفهجویی و روانه مازاد گاز به صنایع توجیه میشود. حال به نظر میرسد این میتواند یارانه جدیدی برای شهروندان باشد.
?در این طرح گازی که دولت به قیمت ۱۲۰ تومان در اختیار مردم قرار میدهد، توسط پتروشیمیها با نرخ حدود ۳۰۰۰ تومان خریداری میشود و این مبالغ توسط بانکها به حساب مشترکان واریز میشود.| تجارتنیوز
۰۷:۴۳:۴۳ روز سختی برای بازار داریم یک منفی به مثبت قوی نیاز است
۰۷:۴۳:۳۷ برخلاف برخی تصورات اشتباه که از گذشته، تحولات بازار مسکن بهویژه در بخش ساخت و قیمت تمامشده با نوسانات ارزی را بیارتباط دانسته و مسکن را کالایی داخلی بدون وابستگی به ارز و نوسانات آن اعلام میکردند، بررسیها نشان میدهد بازار ارز و تحولات آن از دو ناحیه بازار مسکن را تحت تاثیر قرار میدهد. نوسانات ارزی، از ناحیه هزینه ساخت از یک سو و از جنبه افزایش قیمت فروش واحدهای مسکونی از سوی دیگر، بر قیمت مسکن و فعالیت سازندهها اثرگذار هستند.
? نتایج یک مطالعه تخصصی درباره نحوه و میزان اثرگذاری نوسانات دلاری بر هزینه ساخت مسکن نشان میدهد، به ازای هر ۱۰ درصد افزایش نرخ دلار، دستکم قیمت ساخت معادل ۶/ ۲درصد افزایش مییابد/ دنیای اقتصاد
۰۷:۴۳:۳۱ سلام صبح شما عزیزان بخیرو شادی
[/ihc-hide-content]