لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش دوم)

تیر ۸, ۱۴۰۱

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

 

 

12:30:50 بازار تمام شد  بازار خوبی نبود

۱۲:۲۹:۴۱  بازار اخر وقت پر فشار عمل کرد و حجم خوبی داشت

۱۲:۲۶:۴۲ پارسان هم  خوب معامله می شود

۱۲:۲۶:۳۷ خاور جمع کرد

۱۲:۲۲:۴۵ فغدیر در بازار در حال  بلوک  بازی است

۱۲:۲۲:۳۸ شاراک

?ادامه گزارش همفکران از مجمع عمومی عادی سالانه شرکت پتروشیمی شازند

در ادامه مجمع در پاسخ به سوالات سهامداران گفته شد:

✅درآمد غیر عملیاتی متفرقه شرکت سود سپرده بانکی است و معافیت مالیاتی این سود سپرده ها حذف شده بنابراین به دنبال آن هستیم تا این میزان را به صندوق های بانک منتقل کنیم بنابراین ممکن است درآمد امسال مجددا محقق شود.

✅ ۷۴۰ دلار اخرین نرخ دریافتی نفتا است که از ۹۰۰ دلار به ۷۴۰ دلار رسیده است.

✅ پارافین کلره چرا متوقف شد:
دلایل متعدد دارد هم مشتری نداشت و مشکلات دیگری نیز داشت و دیگر تولید نخواهد شد.

✅دو پروژه احتمالی jddp قشم و اوره امونیاک شاوان :
در امونیاک شاوان ۲۵ درصد سهام داریم و از دید ما ارزش آنچنانی ندارد،
واحدهایی که متانول تولید میکردند امسال همه زیان ده هستند زیرا به دلیل حذف تخفیف خوراک متانول را تولید می کنیم و به چینی ها می دهیم برای مصرف، متانول توجیهی برای شرکت ندارد .

✅ در رابطه با خوراک، سال گذشته نزدیک بود تا زمین از چنگ شرکت برود زیرا فشار های متعددی از سمت مناطق آزاد بر روی شرکت بود و امسال زمین دیوار کشی شده و تصاحب شده است فقط منتظر فاینانسر هستیم تا برای شروع کار.

✅تولید سوخت کشتی:
سوخت کشتی ۳۰ هزار تن در سال میتواند تولید شود، برنامه داریم تا سوخت کشتی را معادل قواعد دریانوردی ۲۰۲۰ تولید کنیم. در داخل کشور به دلیل سوبسید امکان فروش نیست اما برنامه صادرات داریم.
قیمت به نسبت cfo خیلی بالاتر نیست.

۱۲:۱۸:۳۹ فخوز با وجود  خبرهای مثبت و منفی خاص نتوانسته خوب باشد و بازهم منفی است

۱۲:۱۷:۰۰ دلار تهران = ۳۱,۰۴۰

۱۲:۱۴:۰۱ شاراک

?مجمع عمومی عادی سالانه شرکت پتروشیمی شازند با حضور بیش از ۸۶ درصد سهامداران و هیئت مدیره شرکت در حال برگزاری است…

✅امسال سال پر افتخاری برای پتروشیمی شازند است و عملکرد درخشان شرکت در سال ۱۴۰۰ نقطه اتکایی در تاریخ عملیات شرکت است که جای تقدیر دارد.

✅در سال گذشته، بالای ۲۰ هزار میلیارد فروش داشته ایم و افزایش ۸۴ درصدی داشته ایم، سود شرکت ۵۶۰۰ میلیارد شده است در حالیکه مواد اولیه بر مبنای نرخ بین المللی خرید می شود و مانند پتروشیمی های گازی نیستیم .

✅ ۱۱۰ درصد خوراک شرکت افزایش داشته در حالیکه قیمت محصولات فقط ۷۵ درصد افزایش داشته است. هیچ ارزی نفروختیم و همه را به بانک ملی تحویل دادیم.

✅ ۱۷ واحد تولیدی و ۶ واحد یوتیلیتی داریم در حال حاضر، علیرغم فشارهای mpc در حداقل محصول های اجباری را تولید میکنم. محصولی باید تولید شود که حاشیه سود بالایی داشته باشد.

✅ یکی از بازارهای بنزین ما افغانستان است، بازار فولاد و اوره نیز از دست ما خارج شده است قبلا به ۴۰ کشور صادرات داشتیم. نفتا ارتباط مستقیمی با نفت خام دارد، وقتی با تریلی حمل میشود ۵ تا ۸ درصد پرتی دارد.

✅ کرایه حمل طی یکسال گذشته ۲۰۰ درصد افزایش داشته است.

✅ یکی از پارامترهایی که در پروسه تولید مهم است هیلد اتیلن و پروپیلن است. اگر خوراک مناسب بدهند. مجددا امروزه وضعیت خوراک خراب شده و هیلد نیز کاهش یافته است.

✅ محصول جدید: استیل پای کتینگ برای اولین بار به صورت داخلی تولید شده و جلوی واردات آن گرفته خواهد شد.

✅بخشی از کاتالیست های مورد نیاز را در داخل مجموعه تولید می کنیم. کاتالیست هایی که فلزات گران قیمت دارند و در سال های گذشته در مجموعه دپو شده بود ( پروژه هایی تعریف شده) در خصوص نقره و پلادیوم که چندین برابر طلا قیمت دارد.

✅ شازند و پالایشگاه و نیروگاه نیز روزانه ده الی ۱۵ چاه عمیق دارند، یکی از معضلاتی که درگیر آن هستیم آب خواهد بود اما با شهرهایی که نزدیک مجموعه هستند نیز هماهنگ شده تا پساب اینا دریافت و عمل اوری شود تا بتوانیم در مجموعه از انان استفاده کنیم.

✅ باید در جایی برای تامین خوراک مجموعه سرمایه گذاری شود و این دغدغه بسیار مهم مجموعه است. همکاری با شرکت های دانش بنیان جز برنامه های شرکت است

۱۲:۱۲:۳۸ ثبهساز را خوب خریدند

۱۲:۱۲:۳۱ وزیر کشاورزی: خرید تضمینی دام از دامداران کشور این هفته آغاز می‌شود

?سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به خرید تضمینی دام از دامداران کشور گفت: براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار و همچنین در راستای دستور رییس جمهور خرید تضمینی دام سنگین و سبک این هفته آغاز می‌شود

۱۲:۱۱:۱۷ ارزش معاملات حوالی ۳هزار

۱۲:۱۰:۱۷ وزارت صمت ابهامات بانک‌مرکزی را پاسخ دهد

▪️دستور معاون اول رئیس‌جمهور روی گزارش تسنیم

?معاون اول رئیس‌جمهور در واکنش به گزارش ۲۱ خرداد تسنیم درباره «درخواست ویژه ۶۰میلیون‌دلاری وزارت صمت از بانک مرکزی برای یک شرکت لوازم خانگی»، در نامه‌ای به وزیر صمت خواستار پاسخگویی به ابهامات مطرح در این گزارش شد.

۱۲:۰۹:۴۰ ثاخت امروز خوب معامله شده است

۱۲:۰۵:۴۴ شرانل در خرداد

?در سومین ماه سال مالی نفت ایرانول توانسته است فروشی برابر ۱,۱۲۸ میلیارد تومان داشته باشد. فروش سه ماهه امسال رشد ۹۲% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

? در ماه جاری فروش مقداری شرکت برابر ۵۳ هزارمتر مکعب ثبت شده است. متوسط فروش هر ماه سال مالی گذشته عدد ۴۸ هزارمتر مکعب بوده است.

? شرانل در این ماه نیز تولید ۴۹ هزارمتر مکعب را گزارش کرده است. در سال گذشته متوسط تولیدات شرکت برابر ۴۸ هزارمتر مکعب بوده است تولید سه ماهه امسال رشد ۱۴% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

?نرخ فروش این شرکت در ماه مورد گزارش برابر ۲۱۳,۹۵۷ ریال است. فروش شرکت در سال گذشته به طور متوسط بر نرخ های ۱۵۱,۹۸۷ ریالی استوار بوده است.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

۱۲:۰۲:۴۵ استولتنبرگ: روسیه تهدیدی مستقیم برای ناتو است

?دبیرکل ناتو گفت این ائتلاف با بزرگ‌ترین چالش از زمان جنگ جهانی دوم مواجه است و روسیه مستقیم‌ترین تهدید و چین چالشی برای منافع و امنیت آن است.

?«ینس استولتنبرگ» همچنین با استقبال از موافقت ترکیه با پیوستن فنلاند و سوئد در ناتو گفت، عضویت آن‌ها به شکل بی‌سابقه‌ای سریع خواهد بود.

۱۲:۰۰:۴۸ زامیاد صف فروش شد

۱۱:۵۷:۳۹ کزغال هنوز گزارش ماهانه  میتواند جالب باشد  و به سهم کمک کند

۱۱:۵۴:۵۱ صف وپست هم  عرضه و دوباره  صف شده است

۱۱:۳۸:۲۳ دلار تهران = ۳۱,۰۰۰

۱۱:۳۸:۰۴ شسپا در این  قیمت ها میتواند  جالب باشد

۱۱:۳۵:۳۲ درخواست جدید برای واریز تمامی منابع نفتی به صندوق توسعه ملی

رئیس صندوق توسعه ملی:
?پیشنهاد دادیم در عوض رابطه نفت، بودجه و صندوق، رابطه نفت، صندوق و بودجه شکل گیرد به این معنی که همه درآمد‌های نفتی به صندوق سرازیر شود و صندوق با این پول به تولید درآمد و سود بپردازد و در پایان هم بودجه با چنین سود‌هایی اداره شود. این موضوع از ایده فراتر رفته و در کمیسیون‌های مجمع به تصویب رسیده است.

۱۱:۳۵:۲۷ ثاخت خوب خریدن

۱۱:۳۴:۴۵ خاور هم میتواند  جالب شود

۱۱:۲۴:۲۵ دلار ۳۰۸۵۰

۱۱:۲۴:۱۶اجاره‌‌های کمر شکن!

جهش ۴۶.۵ درصدی نرخ اجاره مسکن تهران

۱۱:۱۶:۳۷ نماد معاملاتی شرکت صنعتی بهشهر(غبشهر)با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه “ب” با محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله می‌باشد

۱۱:۱۴:۱۹ بزاگرس

? به گزارش همفکران، مجمع شرکت تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس کوثر با حضور بیش از ۸۴ درصدی سهامداران در حال برگزاری است.

✅ نیروگاه زاگرس از جوانترین نیروگاه های گازی در کشور است که در حال حاضر یک سوم از عمرش سپری شده است. ۴.۵ درصد در تولید نیرو گاه های گازی کشور متعلق به نیروگاه زاگرس است.

✅ طرح توسعه ای شرکت شامل راه اندازی دو واحد بخش بخار است که راندمان نیروگاه را بالای ۹۵ درصد و درآمد نیروگاه را بیشتر می کند. همچنین در حوزه انرژی تجدیدپذیر، نیروگاه خورشیدی ۵مگاواتی و اولین نیروگاه بیوگاز دامی کشور متعلق به نیروگاه زاگرس است.

✅ درآمدهای عملیاتی شرکت در سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه قبل، ۴۰درصد افزایش پیدا کرده که دلیل آن افزایش نرخ فروش و بهبود عملکرد بوده است. افزایش بهای تمام شده نیز بابت تعمیرات واحدهای بخار بوده است. سود ناخالص شرکت افزایش ۲۱ درصدی و سود پایه هر سهم افزایش ۳۱ درصدی در سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال گذشته را داشته است.

✅ شرکت پیگیر توسعه فروش از طریق بورس انرژی، صادرات برق و عقد قرارداد دوجانبه با مصرف کنندگان عمده است.

۱۱:۱۳:۰۵ کگل در خردادماه روند ماه‌های قبل خود را ادامه داد.

?درآمد فروش کگل طی سال جاری به صورت میانگین ماهانه ۲۸۳ میلیارد تومان بود که ۳۱ درصد از میانگین ماهانه سال گذشته درآمد کمتری را داشته است.

?نرخ فروش از ابتدای سال جاری تغییر خاصی نداشت و محصولات خود را ۳۸۰۰ تومان به ازای هر کیلو به فروش رسانده است.

?تولیدات شرکت نیز روال عادی ماه‌های گذشته خود را تکرار کرده است.

۱۱:۱۲:۴۵ افزایش تقاضا در خودروییا

۱۰:۵۹:۱۶  فاذر تایید شد روی ۱۱۰ تومان

۱۰:۵۹:۱۰ قیمت سیمان کاهش یافت

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت:
?امروز یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن سیمان در بورس کالا عرضه شد.
?قیمت هر کیسه سیمان ۵۰ کیلویی از ۴۳ هزار تومان به ۳۶ هزار تومان کاهش یافت.
?همچنین قیمت هر تن سیمان فله امروز از ۸۰۷ هزار تومان به ۵۹۵ هزار تومان رسید.

۱۰:۵۳:۰۲ تعداد نمادهای مثبت رفته رفته درحال افزایش هست.

۱۰:۴۹:۰۳ اتحادیه اروپا: مذاکرات وین به قطر منتقل نشده است

?سخنگوی سرویس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در یک کنفرانس خبری توضیحاتی را جهت شفاف‌سازی برگزاری مذاکرات غیرمستقیم برجامی میان ایران و آمریکا در قطر ارائه کرد.

?پیتر استانو، سخنگوی سرویس سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به برگزاری مذاکرات غیرمستقیم برجامی میان تیم‌های مذاکره‌کننده ایران و آمریکا در قطر، گفت: مذاکرات احیای توافق هسته‌ای از وین به جای دیگری منتقل نشده است

۱۰:۴۷:۰۲ وپارس هم  شرایط خوبی را دارد

۱۰:۴۵:۵۷ بانکی ها  را خوب خریدند

۱۰:۴۵:۵۴ حریل حجم خوبی خورد احتمالا مجدد صف شود

۱۰:۴۴:۳۴ پتروشیمی ها مورد توجه  بازار هستند

۱۰:۴۳:۴۶ کد  به کد در وبملت

۱۰:۴۲:۲۶ فاذر با ۸% رشد ولی ممکن است  باطل شود

۱۰:۴۰:۲۶ در اولین روز مذاکرات رفع تحریم‌ها در قطر چه گذشت؟

?دور تازه از مذاکرات رفع تحریم‌ها، بعدازظهر دیروز سه‌شنبه ۷ تیرماه در دوحه پایتخت قطر آغاز شد. شروع این مرحله از مذاکرات با گفتگوی «علی باقری» مذاکره کننده ارشد کشورمان و «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا کلید خورد.

?در اولین روز، گفتگوها بر سر موضوعات باقی مانده با «رویکردی فنی و با جدیت» دنبال شده است.

?فضای حاکم بر مذاکرات با تمرکز بر «ابعاد تخصصی» هر یک از گروه‌های مورد گفتگو پیگیری شده است.

?در حالی که موضوعات باقی‌مانده از نظر عددی قابل توجه نیست اما به دلیل تاثیرگذاری مستقیم آن بر شکل‌گیری توافق قوی، پایدار و قابل اتکاء، موجب کُند شدن فرآیند دستیابی به توافق شده است.

?در پایان روز اول مذاکرات، هنوز نمی‌توان چشم‌اندازی در خصوص «بازه زمانی گفتگوها» مشخص کرد.

۱۰:۳۸:۴۵ خرید حفاری هم با دید  برجام  بد نیست

۱۰:۳۷:۴۶ سوال در مورد  خودرویی ها پرسیده شده خبر رسیده و در حد شایعه است که هفته بعد  گزارش قیمت گذاری و اگهی منتشر می شود

۱۰:۳۶:۵۱ های وب هم میتواند جالب باشد

۱۰:۳۶:۳۸ اسیاتک رنج قوی

۱۰:۳۶:۱۳ وپست جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت ۰۹:۰۰ روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ در استان تهران ،شهر تهران به آدرس خیابان کارگر شمالی روبروی سازمان انرژی اتمی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار میگردد
[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم