[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]
10:30:03 پایان بخش اول ادامه در بخش دوم
۱۰:۲۸:۵۴ گفتوگوی «رابرت مالی» با وزیر خارجه قطر درباره ایران
?سفارت آمریکا در قطر اعلام کرد نماینده واشنگتن در امور ایران با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» درباره «تلاشهای دیپلماتیک مشترک برای رسیدگی به مسائل با ایران» گفتوگو کرد./فارس
۱۰:۲۶:۲۸ افشای نامه مهم در وزارت صمت/ لغو قرعهکشی خودرو تا اطلاع ثانوی
?طی نامهنگاری بین دو معاون وزیر صمت مشخص شد، سامانه یکپارچه تخصیص خودرو که ۲۷ اردیبهشت اولین قرعهکشی بر اساس آن انجام گردید، اصلا تایید فنی و امنیتی نداشته است./تسنیم
۱۰:۲۵:۲۴ اولین نشست خبری یک دیدار، یک عرضه ویژه معرفی شرکت «فولاد شاهرود» با نماد معاملاتی «فرود» در فرابورس را به صورت آنلاین ببینید.
۱۰:۲۱:۲۷ حفاری هم شرایط خوبی را دارد
۱۰:۱۹:۰۰ بترانس هم میتواند امروز به مجمع برود و جالب باشد
۱۰:۱۷:۰۷ تملت در خرداد با فروش ۲۴۷ و ۳ ماهه ۷۱۹ میلیارد ریال درامد داشت که کل سال قبل این عدد ۶۵۲۱ میلیاردریال بود
۱۰:۱۴:۲۸ تماوند خرید ساختمان اداری به مساحت ۱۶۱۳ متر مربع واقع در خیابان وزرا به مبلغ ۲,۰۱۰,۴۰۰ میلیون ریال
۱۰:۰۹:۱۲ اسیاتک و های وب در منفی های فردا جالب هستند
۱۰:۰۸:۳۶ فغدیر با توجه به زمزمه عرضه احتمالی فرود میتواند جالب باشد
۱۰:۰۳:۱۶ این هم مهم است
۱۰:۰۳:۰۹ اینترنت گران خواهد شد؟
زارعپور، وزیر ارتباطات با اشاره به اقدامات دولت برای افزایش سرعت اینترنت گفت:
از سال ۹۵ تا ابتدای امسال، هیچ گونه افزایش تعرفه در حوزه ارتباطات نداشتیم، ولی کف و سقف قیمت مشخص بود. در این دولت اجازه دادیم که بستههای زیر کف قیمت را تغییر دهند، ولی با افزایش تعرفه مخالفت کردیم مگر در صورت افزایش کیفیت.
وقتی کار را تحویل گرفتم ۵۰۰ هزار پورت فیبر نوری در کشور وجود داشت و هم اکنون این تعداد یک میلیون و ۵۰۰ مورد است. تا آبان ماه، ۸.۵ میلیون پورت تعهد داده شده و در ۹ مرکز استان هم کار شروع شده است.
۱۰:۰۱:۵۰ مادیرا هم زیر نظر باشد
۱۰:۰۱:۴۴ کسرا هم صف خرید شد
۱۰:۰۱:۴۰ کخاک افزایش تقاضا . مثبت ۴
۰۹:۵۷:۴۲ متوسط بهای تمام شده اوره تولید شده توسط شرکت های اوره ای داخل زمستان ۱۴۰۰ بر اساس صورت مالی خوده شرکت های اوره و بر اساس متوسط نرخ خوراک ۳۲ سنتی. حدود ۲۳۲ دلار به ازی هر تن بوده
۰۹:۵۰:۳۱ شستا با قیمت ۹۵ تومان رشد بیش از ۲ درصدی داشته و حجم معامله بیش از ۱۲۰ میلیونی را پشت سر گذاشته است؛ خرید حقیقی ۴۶ درصد و حقوقی ۵۴ درصد
۰۹:۵۰:۱۳ تفارس واقعا جالب است
۰۹:۴۵:۱۲ در نیم ساعت ابتدای بازار ارزش معاملات خرد به حدود ۷۰۰ میلیارد تومان رسیده و حقیقی ها تا این لحظه تنها ۳۰ میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند. تعداد نمادهای مثبت بیش از سه و نیم برابر تعداد نمادهای منفی است. ۴۶۲ نماد مثبت در مقابل ۱۲۶ نماد منفی داد و ستد می شوند.
۰۹:۴۵:۰۶ خصدرا
شرکت صنعتی دریایی ایران قرارداد ساخت دو فروند کشتی رورو کارگو با شرکت کشتیرانی خزر منعقد کرده و جهت ارائه جزییات و شناسایی اثر مالی آن منتظر ابلاغ رسمی قرارداد می باشد.
۰۹:۴۲:۰۶ قشهد پیرو اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر اجاره زمین به استحضار می رساند اجاره ۱۰ساله ۵۰۰هکتارزمین از منطقه آزادماکو بااجاره سالیانه۱۵۵۱۱۸۰۰۰۰۰ریال جهت عمدتاکشت چغندرقندودرصورت لزوم سایرمحصولات کشاورزی نموده است.باتوجه به اینکه کشت دربهار۱۴۰۲انجام وآثارمالی درسال مالی بعد خواهدبودبلافاصله پس ازروشن شدن دقیق آثارمالی مراتب اطلاع رسانی خواهد شد
۰۹:۴۰:۰۲ سپید این ماه حوالی ۵۰۰ میلیارد تومان فروش ماهانه دارد که رشد ۳۰% را نسبت به قبل دارد
۰۹:۳۹:۵۳ امروز بانکی ها هم خوب میخرند وبصادر
۰۹:۳۹:۱۶ شسینا در فروردین با فروش ۱۴۴ میلیارد ریالی مواجه بوده است اردیبهشت ۲۷۰ میلیارد ریال و خرداد ۳۰۷ میلیارد ریال بوده و ۷۲۲ میلیارد ریال فروش ۳ ماهه بوده است . مدت مشابه این عدد ۴۳۱ میلیارد ریال بود
۰۹:۳۷:۰۶ فولاد مثبت ۱ است
۰۹:۳۵:۵۷ گروه خدمات بازار سرمایه الگوریتم از زیر مجموعه های وخارزم در ۳ماهه اخیر ۲۳۵ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته است
۰۹:۳۰:۴۴ نشست هماندیشی تولیدکنندگان ورق گالوانیزه فردا برگزار میشود
به گزارش چیلان، بنا به دعوت انجمن فولاد، نشست هماندیشی مدیران واحدهای تولیدکننده ورق گالوانیزه چهارشنبه هفته جاری (۸ تیرماه) ساعت ۹ صبح برگزار میشود.
دستور کار این نشست، بررسی و تبادل نظر در خصوص مسائل تولید و عرضه واحدهای تولیدکننده ورق گالوانیزه اعلام شده است.
۰۹:۲۹:۵۶ نماد معاملاتی شرکت های صنایع آذرآب(فاذر)،سامان گستر اصفهان(ثامان) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه “الف”، بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشند.
۰۹:۲۹:۰۰ غزر در فروردین با فروش ۳۶۳ میلیارد ریالی مواجه بود که اردیبهشت به رشد قابل توجه ۳۹۸۲ میلیارد ریالی و خرداد ۵۴۷۵ میلیارد ریال رسیده و ۳ ماهه ۹۸۲۱ میلیارد ریال بود . مدت مشابه سال قبل ۵۷۶۷ میلیارد ریال بوده است
۰۹:۲۷:۴۹ ورنا در خرداد ۶۲ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته و ۲۴۸,۸۶۱ میلیون ریال تا پایان خرداد سود مجمع محقق کرده است
۰۹:۲۷:۴۴ حسینا در استانه صف قرار گرفت
۰۹:۲۵:۱۱ غنوش در ۳ماهه به سود ۵۳۳ ریال سود محقق کرده است و ۵۵۲ میلیارد ریال که عمده سود است از محل غیرعملیاتی است
۰۹:۲۵:۰۵ پالایشی ها متعادل و مثبت آغاز کرده اند و مجددا با پیشتازی شپنا معاملاتی مثبت را تجربه میکنند.
۰۹:۲۴:۴۸ غبشهر به استناد ماده ۱۶ مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع میرساند با توجه به ابهامات موجود در اطلاعات با اهمیت منتشر شده توسط ناشر، نماد معاملاتی حداکثر به مدت ۲ روز کاری متوقف می گردد.
۰۹:۲۳:۲۰ کقزوی هم معاملات خوبی دارد
۰۹:۲۱:۳۱ سی ان ان از قول مقام آمریکایی:
مذاکرات این هفته با ایران در قطر، غیرمستقیم خواهد بود.
اتحادیه اروپا پیامهای دو طرف را منتقل خواهد کرد./انتخاب
۰۹:۲۱:۲۳ وامید هم خوب میتواند جالب باشد
۰۹:۲۰:۱۸ جم_پیلن در فروردین با فروش ۶۷۱۶ میلیارد ریالی مواجه بوده و اردیبهشت ۹۱۲۱ میلیارد ریال و خرداد ۸۹۱۷ میلیارد ریال فروش داشت ۳ماهه ۲۴۷۵۴ میلیارد ریال فروش داشته و نسبت به مدت مشابه قبل که ۱۹۹۵۷ میلیارد ریال بود رشد داشت
۰۹:۱۸:۵۹ وساپا هم شرایط خوبی را دارد و خوب میخرند
۰۹:۱۸:۰۲ واعتضاد در خرداد ۷۱۷ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته و ۲۰۲۱۱۲۲ میلیون ریال تا پایان خرداد سود مجمع محقق کرده است
۰۹:۱۶:۲۵ کیسون هم نموداری بنیادی بد نیست
۰۹:۱۵:۳۶ حمله سایبری خسارتی به فولاد مبارکه وارد نکرد
روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه:
?با عنایت به رویههای پیشبینی شده و اقدامات صورت گرفته، خوشبختانه حمله سایبری، خسارت و آسیبی به کارکنان پرتلاش و تجهیزات این شرکت وارد نکرده و برنامه عملیاتی و تولید در شرکت مطابق برنامهریزیهای انجام شده دنبال میشود.
۰۹:۱۰:۵۴
دماوند
? به گزارش همفکران، مجمع عمومی عادی شرکت تولید نیروی برق دماوند با حضور اکثریت نسبی یهامداران در حال برگزاری است.
✅ ظرفیت تولید برق نیروگاه مجموعا ۳هزار مگاوات است. هدف نهایی شرکت تبدیل به رتبه اول و بزرگترین تامین کننده و تولید کننده برق در کشور است.
✅شرکت سهم از بازار ۴.۳ درصدی در تولید برق دارد. سهم شرکت نسبت به کل نیروگاه ها در تولید برق ۴.۶ درصد و نسبت به نیروگاه های سیکل ترکیبی ۸.۸ درصد است. شرکت سهم بزرگی از تامین برق شهر تهران را بر عهده دارد که از این جهت استراتژیک محسوب می شود.
✅ در سال ۱۴۰۰ ، ۸۲ درصد فروش شرکت به وزارت نیرو و ۱۸ درصد به صنایع بوده است. سهم فروش به وزارت نیرو نسبت به سال ۱۳۹۹ کاهش پیدا کرده که این اصلاح سبد فروش موجب سودآوری بیشتر بوده است. با انجام تعمیرات در سال ۱۴۰۰ شرکت توانسته افزایش و رشد تولید را داشته باشد.
✅ شرکت برای اصلاح نرخ برق در سال ۱۴۰۱ با هیئت تنظیم بازار در حال رایزنی است.
✅ درآمدهای شرکت در سال ۱۴۰۰ به نسبت سال ۱۳۹۹ حدودا ۴۶ درصد، درآمدهای عملیاتی ۸۴درصد و سود خالص ۱۷۰ درصد رشد داشته است.
✅ اولویت های اصلی در سال آینده تامین قطعات استراتژیک، اقدامات برای افزایش ظرفیت، کاهش دوره وصول مطالبات و اجرای مرحله دوم افزایش سرمایه است. همچنین در حال تهیه گزارش توجیحی برای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی هستیم.
۰۹:۱۰:۲۸ کیهان: حالا که وضعیت اقتصادی بهتر شده، ایران میخواهد از اصلیترین مطالبهاش در مذاکرات ( حذف نام سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی) چشمپوشی کند
۰۹:۱۰:۱۹ رئیس بانک جهانی: تورم جهانی تا دو سال ادامه دارد
رئیس بانک جهانی:
?به این دلیل که آمریکا و سایر اقتصادها با نرخ تورمی روبرو هستند که در دهههای گذشته مشاهده نشده است، تورم جهانی ادامه دارد.
? ماهها و شاید دو سال طول بکشد تا نرخ تورم به پایین برگردد
۰۹:۰۹:۳۸ قیمتگذاری غیرمنطقی ، بزرگترین مانع توسعه صنعت زغالسنگ
سعید صمدی دبیر انجمن زغالسنگ در گفتوگو با همفکران، آخرین وضعیت زغالسنگ را تشریح کرد و با استناد به گزارش آژانس بینالمللی انرژی گفت: بر اساس پیشبینیها درحالیکه تولید یا مصرف زغالسنگ در کشورهای توسعهیافته کم یا متوقف میشود، مصرف و تولید این ماده در کشورهای درحالتوسعه افزایش پیداکرده و این روند افزایشی تا سال ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت. اما به دلیل قیمت گذاری غیر منطقی توسعه این صنعت در کشور با مانع مواجه شده است.
وی ادامه داد: زغالسنگ بهعنوان منبع انرژی نقش مهمی در اقتصاد جهان دارد و بهتنهایی بالغبر ۵۰ درصد از انرژی جهان از طریق زغالسنگ تامین میشود. ۹۰ درصد انرژی موردنیاز برای تولید فولاد و ۹۵ درصد سیمان جهان، با زغالسنگ تامین میشود. زغالسنگ در تولید برق هم نقش بسزایی دارد و ۶۰ درصد انرژی تولید برق جهان از زغالسنگ است. زغالسنگ سوخت قالبی در دنیا است، اما در ایران به خاطر دسترسی به نفت و مشتقات نفتی که شامل یارانه هم هستند، زغالسنگ بهعنوان اولویت تامین انرژی صنایع محبوبیت خود را ازدستداده است.
صمدی با اشاره به اینکه ازنظر قیمت تقریبا ارزانترین انرژی در دنیاست، گفت: بعد از تحولاتی که در سالهای اخیر اتفاق افتاد و جنگ روسیه با اوکراین بخش قابلتوجهی از زغالسنگ از تولید خارج شد. بر اساس آمار حدود ۶۰ تا ۷۰ میلیون تن زغالسنگ از تولید خارجشده است. کشورهای اروپایی و برخی از کشورها که سوخت نیروگاهی خود را از طریق گاز تامین میکردند با توجه به مشکلاتی که در صنعت گاز بهخصوص با صنعت گاز روسیه به وجود آمد، آنها هم بهناچار مجبور شدند که سوخت خود را با زغالسنگ جایگزین کنند و این عوامل باعث شد تا در ۶ ماهه اخیر شاهد رشد ۲۰۰ تا ۲۵۰ درصدی زغالسنگ باشیم.
دبیر انجمن زغالسنگ در مورد تاثیرات بازار جهانی بر صنعت زغالسنگ ایران توضیح داد: تغییر و برهم خوردن تعادل بازارهای جهانی باعث شد تا قیمت و هزینه زغالسنگ وارداتی کشور هم افزایش پیدا کند.۴۰ درصد از زغالسنگ موردنیاز صنایع کشور وارد میشود و این عوامل باعث شدند که قیمت تمامشده واردات زغالسنگ گرانتر تمام شود و اینگونه یک سری تولیدکنندگان به فکر راهاندازی معدن زغالسنگ افتادند.
صمدی با اعلام این زمان که از تصمیم به احداث تا برداشت زغالسنگ از معدن حداقل ۳ تا ۴ سال زمان میبرد، گفت: سال گذشته حدود ۳ میلیون تن زغالسنگ خام و ۱.۷ میلیون تن کنسانتره در کشور تولیدشده است. درحالیکه در این مقطع زمانی حدود ۳ میلیون تن کنسانتره در کشور مصرفشده است. درنتیجه حدود ۱.۳ میلیون تن کنسانتره به کشور واردشده و تراز تجاری زغالسنگ کشور منفی است.
دبیر انجمن زغالسنگ در مورد صادرات این ماده معدنی هم توضیح داد: در مورد صادرات هم یک سری از مارکها که مصرف داخلی ندارند، مانند مارکهای حرارتی، صادر میشوند. آمار صادرات سالانه آنها حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تن است.
صمدی درباره آمار صنعت زغالسنگ ایران گفت: ۱۲ میلیارد تن ذخیره زمینشناسی زغال در ایران داریم. ۱.۲ میلیارد تن ذخیره قطعی اکتشاف شده است. اگر اکتشافات در این زمینه صورت بگیرد، ما که یک کشور واردکننده هستیم از واردات بینیاز میشویم و هزینههای ارزیمان کاهش پیدا میکند. با توجه به ذخیره ۱.۲ میلیارد تنی ذخیره قطعی هم هیچ توجیه برای واردات نیست. سال گذشته حدود ۵۰۰ میلیون دلار زغالسنگ وارد کشور شده است. این درحالیکه است که مشتری در بازار داخلی و ذخیره وجود دارد، همینالان هم مشتری کف انبار زغالسنگ را جارو میزنند.
او میزان اشتغالزایی زیاد را مزیت بعدی حمایت از زغالسنگ اعلام کرد و افزود: مزیتی بعدی در مورد میزان اشتغالزایی صنعت زغالسنگ است. زغالسنگ بهشدت نیروبر است و حدود ۶۰ درصد از هزینههای معادن زغالسنگ مربوط به نیروی کار است؛ مثلا اگر ۳ هزار میلیارد تومان در صنعت فولاد سرمایه گذرای شود، ۲۰۰ نفر مشغول به کار میشوند، اما با همین مبلغ بالایی ۲ هزار نفر اشتغال در زغالسنگ ایجاد میشود.
صمدی در مورد موجی که در برابر صنعت زغالسنگ در دنیا ایجادشده و تصمیم برخی از کشورها نسبت به کاهش یا قطع تولید و مصرف آن، در راستای حمایت از محیط زیست توضیح داد: باوجود بحثهای محیط زیستی و تاثیر معادن زغالسنگ در گرمایش و آلایندگیهای محیط زیستی مطرح است که ازنظر علمی و فنی هم درست هستند، ممکن است برخی از کشورها از تولید و مصرف آن دستبردارند؛ اما این تصمیم در کشورهای درحالتوسعه و لوکس گرفته خواهد شد. در مقابل کشورهای درحالتوسعه که به دنبال استفاده از منابع ارزانقیمت هستند، قطعا مصرف یا تولید زغالسنگ خود را افزایش خواهند داد. دبیر انجمن زغالسنگ با اشاره به قیمت ارزان زغالسنگ نسبت به سایر سوختها، گفت: طبیعتا تا زمانی قیمت سایر انرژیها در رقابت با زغالسنگ توجیهپذیر نباشد، استفاده از آن بهعنوان سوخت صنایع باقی خواهد ماند. برآورد آژانس بینالمللی انرژی دال بر این است که مصرف زغالسنگ تا ۲۰۵۰ افزایشی خواهد بود. این در حالی است که ممکن در کشورهای اروپایی و ژاپن مصرف زغالسنگ کم شود اما آمار گویایی این است که در نهایتا مصرف این ماده در کل جهان افزایش خواهد داشت.
او افزود: کشورهای درحالتوسعه مثل برزیل، مصر، چین، اندونزی و… برای بهبود شرایط اقتصاد عمومی و رشد اقتصادی که باید محقق کنند، اولین کاری که میکنند، کاهش هزینههای تولید است که یکی از مولفههای آن قیمت انرژی است. به سمت مصرف زغالسنگ خواهند رفت. کشور ما هم به دلایلی از اینکه با این حجم از ذخایر، توجیهی برای واردات نیست، تولید زغالسنگ افزایش پیدا خواهد کرد.
دبیر انجمن زغالسنگ در مورد آینده این صنعت در کشور توضیح داد: شک نکنید که در آینده بهواسطه توسعه صنایع فولاد، تولید زغالسنگ افزایش پیدا خواهد کرد؛ اما بزرگترین مانع توسعه صنعت زغالسنگ در ایران، قیمتگذاری غیرمنطقی زغالسنگ است که باقیمت جهانی اختلاف زیادی دارد و درنتیجه تولید آن صرفه اقتصادی ندارد و سرمایهگذاری در این صنعت از توجیه ساقط میشود.
او ادامه داد: قیمتهای زغالسنگ در بازارهای جهانی به سقف رسیده است. در حال حاضر قیمت زغالی که فولادساز آن را از بنادر بندرعباس وارد کرده، ۵۰۰ دلار است؛ اما قیمت داخلی آن ۱۵۰ دلار است. اگر دولت میخواهد به اهداف خود در توسعه معادن زغالسنگ برسد، باید قیمت تعیینشده آن ر ا بردارد و اجازه دهد که فضا برای جذب سرمایه به وجود بیاید. برای توسعه چارهای جز تجهیز و بازسازی نداریم، تجهیز و بازسازی هم نیازمند جذب سرمایه است، سرمایهای که قیمت دستوری فعلی توجیهی برای ورود ندارد؛ بنابراین الزام است که اجازه داده شود تا قیمت زغالسنگ داخلی هم همسان باقیمتهای جهانی تعیین شود.
09:07:40 شاملا در فروردین کم فروغ تر ظاهر شد و ۱۹۷ میلیارد ریال فروش داشت اردیبهشت به ۵۷۶ و خرداد ۷۸۲ میلیارد ریال و ۳ ماهه ۱۵۵۶ میلیارد ریال بود مدت مشابه قبل ۱۴۰۲ میلیارد ریال بود
۰۹:۰۷:۳۶ قنیشا با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-00A-246 مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۰۲ بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۴ افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ ۲۷۰,۰۰۰ میلیون ریال بهمبلغ ۳,۸۵۰,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ ۲۹۱۹۷۹ میلیون ریال ، از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها مبلغ ۳۲۸۸۰۲۱ میلیون ریال و ) در تاریخ ۱۴۰۱/۰۴/۰۶ در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
۰۹:۰۵:۳۲ فسپا بعد از گزارش خوب معامله می شود
۰۹:۰۵:۱۳ بازار هم شرایط خوبی را دارد و خوب مثبت است
۰۹:۰۳:۱۷ ضرورت افزایش قیمت پایه سیمان در بورس کالا
?در روزهای اخیر انتقاداتی به افزایش قیمت سیمان مطرح شده است. به نظر منتقدان، تحت تاثیر قطعی برق، قیمت سیمان بیش از قیمت فولاد افزایش داشته و این میزان افزایش قیمت، آن هم در شرایطی که در دولت قبل سیمان تغییر قیمت چندانی نداشته، منطقی نیست.
?عبدالرضا شیخان دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در گفتگو با بورس نیوز در این خصوص بیان کرد: در دولت قبل، سیمان مشمول قیمت گذاری دستوری بود و به همین دلیل هم افزایش چندانی نداشت. اواخر دولت آقای روحانی، سیمان وارد بورس کالا شد …
۰۹:۰۰:۴۱ نوری جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت ۱۰:۰۰ روز چهار شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۲ در استان تهران ،شهر تهران به آدرس ضلع غربی ورزشگاه آزادی، مرکز همایش های بین المللی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار میگردد
۰۸:۴۸:۱۴ حسن روحانی : این مهم بود که بفهمید راه مذاکره است نه تقابل؛ الحمدالله که فهمیدید
۰۸:۴۷:۳۰ پکرمان در فروردین با فروش ۲۴۸۱ میلیارد ریالی مواجه شد و اردیبهشت با رشد نرخ و فروش ۵۸۳۱ میلیارد ریال و خرداد ۵۸۹۱ میلیارد ریال فروش زد و ۳ ماهه به ۱۴۲۰۳ میلیارد ریال رسیده است
مدت مشابه سال قبل ۱۱۵۳۷ میلیارد ریال بود
۰۸:۳۳:۳۵ دلار نیما: ۲۵۵۶۰ تومان
۰۸:۲۶:۴۵ شپدیس با همین فرمان پیش برود ۹ماهه خوبی میدهد
سهم فروردین توفانی را داشت . ۴۸۸۶۰ میلیارد ریال فروش داشته و نرخ فروش ۱۴۶,۹۳۰,۲۲۸ ریال است . ۲۶۳ هزار تن صادرات داشته است
اردیبهشت به عدد ۳۹۱۲۱ میلیارد ریالی رسیده و نرخ فروش ۱۸۸,۶۴۷,۷۸۴ ریال است در خرداد دوباره فروش خوبی زد و ۴۵۸۹۴ میلیارد ریال فروش داشه و ۱۸۹ هزار تن با نرخ ۱۴۱,۵۱۷,۱۷۶ ریالی صادر کرده است
در۹ ماهه فروش به ۲۹۵۲۵۰ میلیارد ریال رسیده !!
مدت مشابه قبل ۱۳۶۷۴۰ میلیارد ریال بوده است
۰۸:۲۶:۴۱ وایران در خرداد ۸۸ میلیارد ریال درامد داشته است و ۳ ماهه ۲۱۴ میلیارد ریال فروش و درامد داشته است
۰۸:۲۲:۰۷ ثامید فروش واحدهای مسکونی وتجاری پروژه های اهواز ، جنب آباد و فیروزه اصفهان هشت بهشت اصفهان
فروش بر اساس مزایده صورت گرفته سود حاصل درکل مبلغ ۳۰۹میلیارد ریال شناسایی گردید و حاشیه سود سرجمع ۸۴% به همراه داشته است
۰۸:۲۰:۳۸ بشهاب در ۱۲ماهه تلفیقی ۵۸۳۴ ریال و در سود اصلی ۴۸۵۴ ریال محقق شده است
۰۸:۱۷:۱۱ خصدرا در ۱۲ماهه تلفیقی ۵۸ ریال و در سود اصلی ۵۶ ریال سود محقق کرده است
۰۸:۰۷:۱۵ تاریخ جلسه: ۱۴۰۱/۰۴/۰۶ ساعت ۱۶:۰۰
? سرمایه ثبت شده: ۷,۳۴۰,۰۰۰ میلیون ریال
? سود خالص هر سهم: ۱۹۳۶
? سود نقدی هر سهم: ۱۶۰۰
? سود انباشته پایان دوره: ۱۴,۵۹۱,۲۸۴ میلیون ریال
۰۸:۰۰:۰۶بایدن روی کشورهای عربی برای تولید نفت بیشتر حساب می کرد، چند ساعت پیش شنیده شد که مکرون رئیس جمهور فرانسه به بایدن می گوید که امارات متحده عربی در حداکثر ظرفیت است و سعودی ها نمی توانند بیشتر از این تولید کنند. به نظر می رسد که این درخواست مستقیم از بایدن برای تولید نفت بیشتر و یا عرضه نفت توسط سایر کشورها از جمله ایران باشد.
✅ همزمان با این گفتگو، کاخ الیزه اعلام کرد که نفت ایران و ونزوئلا باید جایگزین نفت روسیه شود.
اختصاصی کانال تحلیلی پارسیس
۰۷:۴۷:۵۸ نفت / بحران عرضه / (کجایی ایران)
? پس از اینکه وزیر انرژی امارات گفت کشورش در حال تولید نزدیک به ظرفیت کامل است، قیمت نفت در اوایل معاملاتی آسیایی روز سهشنبه بیش از ۱ درصد افزایش یافت و به انتظارات مبنی بر اینکه این امر میتواند به افزایش عرضه در بازار محدود کمک کند، مقابله کرد.
امارات و عربستان سعودی تنها دو کشور در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) با ظرفیت مازاد برای جبران عرضه از دست رفته روسیه و تولید ضعیف سایر کشورهای عضو دیده میشوند.
? قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) با ۱.۳۷ دلار ( ۱.۲۵ درصد ) افزایش به ۱۱۰.۹۴ دلار در هر بشکه رسید که افزایش ۱.۸ درصدی در جلسه قبل را افزایش داد.
بهای معاملات آتی نفت برنت ۱.۴۸ دلار ( ۱.۳۲ درصد) افزایش یافت و به ۱۱۲.۴۷ دلار در هر بشکه رسید که در جلسه قبل ۱.۷ درصد افزایش یافت.
✅ توبین گوری، تحلیلگر کالاهای بانک مشترک المنافع، در یادداشتی گفت: “مجموعه ای از اخبار عرضه فشرده بازار را تقویت کرد. گفته می شود که دو تولیدکننده بزرگ، عربستان سعودی و امارات، در محدودیت های نزدیک ظرفیت یا بسیار نزدیک به آن هستند.”
? سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی روز دوشنبه گفت، امارات متحده عربی بر اساس سهمیه ۳.۱۶۸ میلیون بشکه در روز خود بر اساس توافق با اوپک و متحدانش به نام اوپک پلاس، نزدیک به حداکثر ظرفیت تولید می کند.
اظهارات وی اظهارات امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه را تأیید کرد که در حاشیه نشست گروه هفت به جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفت که امارات با حداکثر ظرفیت تولید می کند و عربستان سعودی می تواند تولید خود را تنها ۱۵۰ هزار بشکه در روز افزایش دهد که بسیار کمتر از ظرفیت تولید خود است. ظرفیت حدود ۲ میلیون بشکه در روز
❇️ تحلیلگران همچنین تاکید کردند که ناآرامی های سیاسی در اکوادور و لیبی نیز می تواند عرضه را بیشتر محدود کند.
شرکت ملی نفت لیبی روز دوشنبه اعلام کرد ممکن است ظرف سه روز آینده در منطقه خلیج سرت فورس ماژور را اعلام کند، مگر اینکه تولید و حمل و نقل در پایانه های نفتی آنجا از سر گرفته شود.
وزارت انرژی اکوادور اعلام کرد که این کشور می تواند تولید نفت خود را ظرف دو روز آینده به دلیل اعتراضات ضد دولتی به طور کامل متوقف کند. این کشور سابق اوپک قبل از اعتراضات روزانه ۵۲۰ هزار بشکه نفت تولید می کرد.
این عوامل بر کمبودها در بازار تأکید می کند که منجر به بازگشت بازار در این هفته شده است و با رکود اقتصادی که در دو هفته گذشته بر قیمت ها تأثیر گذاشته است، مقابله می کند.
❇️ استفان اینس، شریک مدیریت دارایی SPI در یادداشتی گفت: «باید بشکههای بیشتری به بازارها بیاید تا قیمت نفت به طور معنادار و پیوسته پایینتر رود».
خبرگزاری ها روز دوشنبه به نقل از دفتر امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه گزارش دادند که دولت فرانسه می خواهد با اجازه دادن به ورود نفت خام تحریم شده ایران و ونزوئلا به بازار جهانی، نفت روسیه را جایگزین کند.
اختصاصی کانال تحلیلی پارسیس
۰۷:۴۶:۱۴ گزارش خساپا هم خوب بود
۰۷:۴۶:۰۵ پتروشیمی ها به نظر بهتر رفتار میکنند امروز
۰۷:۴۵:۵۵ با این خبرهای خوب کدال میتوان به بازار بیشتر امیدوار بود
۰۷:۴۵:۴۶ سلام صبح شما عزیزان بخیرو شادی
[/ihc-hide-content]