[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]
10:39:44 پایان بخش اول ادامه در بخش دوم
۱۰:۳۹:۳۸ غبشهر
? مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنعتی بهشهر با حضور ۸۴ درصد از سهامداران و هیئت مدیره شرکت در حال برگزاری است…
در این مجمع عنوان شد:
✅ این شرکت ۲۶ درصد بازار کشور را در دست داشته و قصد تولید محصولات جدید را دارد.
✅ از جمله برنامه های آتی شرکت ارایه محصولات جدید در خصوص روغن ها، کره گیاهی و تن ماهی است.
✅ همچنین گسترش بازارهای فروش محصولات و تلاش برای افزایش سهم بازار روغن های مایع و جامد از برنامه های آینده شرکت است.
✅ افزایش هزینه مواد بسته بندی در تولید شرکت منجر شده تا قیمت تمام شده شرکت به نسبت مدت مشابه سال قبل افزایش ۱۲۰ درصدی داشته است.
۱۰:۲۴:۴۴ نفت در معاملات پرتلاطم روز گذشته، دوشنبه، افزایش یافت و نفت خام برنت به بالای ۱۱۳ دلار در هر بشکه رسید. این در حالی است که قطع نفت در لیبی و نگرانی نسبت به عرضه جهانی محدود در بحبوحه بحران اوکراین، نگرانیها ناشی از کاهش تقاضای چین را خنثی کرده و افزایش قیمت نفت را در پی داشته است.
۱۰:۱۴:۵۹ جالب است که هرمز با وجود این تعرفه و عوارض بازهم خوب مثبت است
۱۰:۰۹:۵۱ ونیکی در ۳ ماهه گزارش جالبی داده است و ۴۶۰ ریال سود در ۳ماهه محقق کرده است .باید منتظر گزارش های بعدی و ۱۲ماهه شرکت بود
۰۹:۵۷:۳۴ بازار امروز چشم به ورنا و برخی بانکی و پالایشی ها دارد
۰۹:۵۶:۴۲ ونوین را هم خوب و جالب میخرند گویا زمزمه هایی از بلوک و گزارش خوب شرکت مطرح می شود
۰۹:۵۶:۳۱ کمی جو بانکی ها در بازار مثبت و بهتر شده است
۰۹:۵۵:۳۳ اخاب رو همراه کمی در این دقایق بهتر هستند و ان شدت منفی قبل را ندارند
۰۹:۵۲:۲۳ بورس بین الملل با تایید سازمان بورس راهاندازی میشود
سعید محمد، دبیر شورای عالی مناطق آزاد:
?بورس بین الملل یکی از موضوعات اصلی است که از بدو ورود به مناطق آزاد آن را پیگیری و مقدمات آن را آماده کرده ایم. بورس بین الملل ظرفیت بسیار خوبی است که میتوانیم در مناطق آزاد داشته باشیم و به نوعی میتواند به بورس سرزمین اصلی نیز کمک کند.
? برای تشکیل بورس بین الملل منتظر هستیم که مسئولان سازمان بورس، صدور مجوز را در دستور کار خود قرار دهند.
۰۹:۵۲:۱۷ ونوین استانه صف
۰۹:۴۲:۴۲ اخابر هم میتواند جالب باشد
۰۹:۳۹:۰۹ انصافا بازار از انچه فکرش را میکردیم بهتر است
۰۹:۳۷:۳۵ های وب کمی مثبت است
۰۹:۳۶:۱۷ کفرا به منظور شفاف سازی علت نوسان قیمت سهام، شرکت بورس اوراق بهادار تهران طی نامه شماره ۸۶۹۹۹۳ مورخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۷ از شرکت درخواست برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی و افشا اهم مطالب مطرح شده در کنفرانس مذبور را نموده است
لکن به رغم پیگیری های انجام شده از ناشر، اطلاعات درخواست شده ظرف مهلت مقرر ارایه نشده است. از این رو به استفاده کنندگان توصیه می شود این موضوع را در تصمیم گیری های خود لحاظ نمایند.
۰۹:۳۴:۳۰ وبصادر مثبت شد
۰۹:۳۳:۵۷ خگستر مشکوک مثبت ۱
۰۹:۳۲:۴۳ خساپا و خودرو در این چند روز که منفی بودند کمی کف سازی کردند حتی وساپا هم اصلاح داشت ولی باید صبر کرد
۰۹:۲۸:۵۷ امروز و فردا بازار بعید است بتواند قوی خریدار داشته باشد و کمی صبر میکند
۰۹:۲۸:۱۶ بازی این گروه فقط با مشخص شدن نرخ بلوک روشن می شود
۰۹:۲۷:۲۴ ورنا یک دور خرید ولی خیلی قوی نیست
۰۹:۱۶:۴۹ مالک شریعتی: «مطالبات ارزی ایران» در دولت قبل هزینه شده است
عضو کمیسیون انرژی مجلس:
?طبق آمارهای موجود بخشی از درآمدهای حاصل از فروش نفت صرف تعدیل بدهی دولت گذشته و بخشی دیگر به پرداخت بدهیهای دولت گذشته به بانک مرکزی و پرداخت سود اوراق شده است.
?دولت گذشته معادل ریالی بخشی از مطالبات ارزی ایران را استفاده کرد طبق قانون نباید معادل این ارز تبدیل به ریال میشد لذا تا مدتی نمیتوان انتظار داشت منابع ارزی حاصل از فروش نفت بتواند تاثیر مثبتی در اقتصاد کشور داشته باشد
۰۹:۱۶:۴۳ فباهنر پیرو اخبار منتشر شده در پایگاه خبری وزارت صمت مبنی بر وضع عوارض برای صادرات کالاها مبنی بر . به استحضار می رساند وفق بخشنامه شماره ۶۰/۲۶۹۷۶ مورخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۰ وزارت صنعت، معدن و تجارت، نحوه اجرای بخشنامه مذبور دارای ابهاماتی است، لذا به دلیل عدم انطباق اسم محصولات صادراتی این شرکت با لیست ارائه شده در بخشنامه مذکور می بایست استعلاماتی از مراجع ذی صلاح اخذ گردد. با عنایت به این مورد امکان براورد آثار این بخشنامه بر درآمد و سودآوری این شرکت فراهم نیست. بدیهی است پس از روشن شدن ابهامات نسبت به اعلام تاثیرات ناشی از وضع عوارض صادرات بر سود شرکت اقدام خواهد شد.
۰۹:۱۴:۲۲ شتران چارت خوبی دارد
۰۹:۱۳:۲۶ ورنا رنج . مثبت ۲
۰۹:۱۱:۵۳ به نظر شتران و شبندر هم جالب شده اند
۰۹:۱۰:۲۹ بانک و پالایش را در بازار بهتر میخرند
۰۹:۰۹:۳۱ فشار فروش بازار کمی بیشتر شده است
۰۹:۰۹:۱۶ پتروشیمی ها را هم بیشتر می فروشند
۰۹:۰۹:۱۱ شبندر کمی مثبت شد
۰۹:۰۶:۱۴ منفی های حکشتی برای نوسان زیر نظر باشد
۰۹:۰۵:۳۹ سفارس هم منفی شد بد نیست
۰۹:۰۵:۳۱ منفی های ونیکی هم بد نیست
۰۹:۰۳:۲۹ امروز شبریز متوقف می شود
۰۹:۰۳:۲۲ منفی های وپارس هم بد نیست
۰۹:۰۲:۲۷ چشم گروه خودرو به دستان ورنا و نبض گروه در این سهم است
۰۹:۰۰:۵۰ هم خودرویی هم بانکی هم پالایشی
۰۹:۰۰:۴۵ بازار منفی اغاز کرد
۰۸:۵۸:۴۴ در بازار پلی اتیلن چین، قیمت های نقدی در راستای قیمت محصولات آتی کاهش یافته است. خریداران پایین دستی با توجه به تداوم محدودیت های کرونایی رویکرد محتاطانه ای دارند و برخی واحدهای پایین دستی بدلیل شدت یافتن مشکلات لجستیکی تعطیل شده اند. انتظار می رود عرضه پلی اتیلن با توجه به تعمیرات فشرده در سه ماهه دوم کاهش یافته و بازار دچار کمبود شود. همچنین احتمال افزایش موجودی پلی اتیلن در بنادر و انبارها با توجه به تشدید محدودیت های کرونایی وجود دارد و پیش بینی می شود واردات در سه ماهه دوم بدلیل مشکلات لجستیک و حاشیه سود منفی واردات کاهش یابد.
۰۸:۵۷:۴۷ ساینا در ۳ ماهه به زیان ۱۴۰ریالی به ازای هر سهم رسیده است و اندک سود عملیاتی داشته و با هزینه های مالی زیان ده شده و ۱۳ میلیارد ریال زیان دارد
۰۸:۵۰:۳۹ فعلا صفوف خرید و فروش نگران کننده نیست
احساس میکنیم ۱ ساعت اول بازار کمی پر چالش باشد و بعد رفته رفته بهتر شود
۰۸:۴۵:۵۳ حسینیکیا نشست کمیسیون صنایع و معادن را تشریح کرد
نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به بررسی موضوع عوارض صادراتی برای محصولات معدنی در کمیسیون متبوعش، گفت: در سال ۹۹ دلالان حدود ۱۸۰ همت از حوزه فولاد سود بردند بنابراین برای جلوگیری از بروز این شرایط چارچوبهایی در نظر گرفته شده، البته در پیشبینی این سازوکارها باید به بخش خصوصی نیز توجه شود.
سیدجواد حسینی کیا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملتدر تشریح نشست امروز(دوشنبه ۲۹ فروردین ماه) کمیسیون متبوعش، گفت: دستورکار نخست جلسه امروز بررسی موضوع عوارض صادراتی وضع شده برای محصولات معدنی با حضور نمایندگان بخش خصوصی و مسئولان دولتی بود.
نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی افزود: به گفته انجمنهای فولادی، از آنجاکه دولت مالک ۸۰ درصد زنجیره فولاد است و تنها ۲۰ درصد انتهایی زنجیره متعلق به بخش خصوصی است، وضع عوارض صادراتی با مکانیزم کنونی موجب زیان بخش خصوصی میشود.
وی اضافه کرد: نمایندگان انجمنهای فولادی در این جلسه تاکید کردند که باید سازوکاری برای وضع عوارض صادراتی به کار گرفته شود که آسیبی متوجه بخش خصوصی نشود بنابراین مقرر شد برای رسیدگی به این موضوع و رفع اشکالات احتمالی، جلسه دیگری با حضور وزیر صمت برگزار شود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در سال ۹۹ حدود ۱۸۰ هزار میلیارد تومان دلالان از حوزه فولاد سود بردند بنابراین برای جلوگیری از بروز این شرایط ضوابط و چارچوبهایی پیشبینی شده است.
حسینیکیا بررسی مشکلات صنعت تایر را دومین دستورکار کمیسیون متبوعش برشمرد و تصریح کرد: براساس گفته نمایندگان انجمن تایر، ۷۰ درصد مواد اولیه موردنیاز تولید تایر مانند دوده و نخ، وارداتی است و قیمت تایر با بهای واقعی آن ۳۵ درصد فاصله دارد و این موضوع شرایطی را برای جولان لاستیکهای چینی فراهم کرده است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: هرچند تولید تایر در کشور ۲۲ میلیون حلقه است که این رقم نیاز داخل را تامین میکند اما بخش زیادی از لاستیک خودروهای سنگین وارداتی است.
نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: مقرر شد مشکلات صنعت تایر با حضور وزیر صمت و مسئولان سازمان حمایت از مصرفکننده در جلسه ای مورد بررسی قرار گیرد.
۰۸:۴۱:۳۹ حکشتی هم میتواند جالب باشد
۰۸:۳۴:۴۹ نتیجه جلسه مجلس با تشکل های فولادی در خصوص عوارض صادراتی
در جلسه دیروز ( ۲۹ فروردین) کمیسیون صنایع و معادن مجلس که در خصوص پیامدهای عوارض صادراتی زنجیره فولاد برگزار شد، نمایندگان مجلس ضمن انتقاد از رویه دولت به خاطر تصویب این مصوبه بدون نظرخواهی از تشکلها، خواستار توضیح دولت درباره چرایی عدم اجرای قوانین مصوب مجلس در خصوص عوارض صادراتی و رفتار فراقانونی در این باره شدند.
منابع حاضر در این جلسه خبر دادهاند که نمایندگان مجلس همچنین بر لزوم بازنگری در مصوباتی که مانع از صادرات فولاد و موجب کاهش حاشیه سود معقول واحدهای تولیدی به ویژه واحدهای کوچک و متوسط می شوند، تاکید کردند. رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در عین حال از تشکلهای فولادی خواست برنامههای خود برای ایجاد ثبات در بازار داخلی فولاد را به مجلس ارائه دهند.
شایان ذکر است علی رغم اعلام قبلی، وزیر صمت و معاونین وی در این جلسه حضور نیافتند و لذا مقرر شده در جلسه بعدی و با حضور ایشان، موضوع عوارض صادراتی زنجیره فولاد مورد بررسی قرار گیرد. شنیده شده این جلسه احتمالا پس از شبهای قدر برگزار خواهد شد. چیلان
۰۸:۲۵:۴۹ مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی در تازهترین گزارش خود میگوید انتظار میرود متوسط نرخ دلار در سال جاری خورشیدی حدود ۳۰ هزار تومان باشد.
?️نرخ دلار در سال ۱۴۰۰ نوسانات شدیدی داشت و بین ۲۱ هزار تومان تا بالای ۳۰ هزار تومان در نوسان بود، اما متوسط نرخ دلار در بازار آزاد ایران ۲۶ هزار و ۶۵۰ تومان بوده است. متوسط نرخ ارز در سالهای ۹۸ و ۹۹ نیز حدود ۱۳ هزار تومان و ۲۳ هزار تومان بود.
?️بدین ترتیب، انتظار میرود متوسط نرخ ارز باز هم در سال جاری روند صعودی خود را ادامه دهد.
۰۸:۲۴:۵۴ نفت بازگشایی شانگهای
✔️بهای #نفت در روز سهشنبه، پس از یک درصد افزایش در جلسه قبل، تغییر چندانی نداشت، زیرا #لیبی مجبور شد بخشی از صادرات خود را متوقف کند و تولیدکنندگان در #چین آماده بازگشایی کارخانهها پس از تقریباً سه هفته تعطیلی COVID-19 در شانگهای بودند.
?بهای معاملات آتی نفت #برنت با ۲۱ سنت یا ۰.۲ درصد افزایش به ۱۱۳.۳۷ دلار در هر بشکه، در حالی که قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) با ۲ سنت کاهش به ۱۰۸.۱۹ دلار در هر بشکه رسید.
?#دلار در بالاترین ارزش خود در دو سال اخیر معامله می شود و این امر افزایش بیشتر نفت را محدود کرد.
⚠️پس از اینکه #لیبی اعلام کرد نمی تواند نفت را از بزرگترین میدان خود تحویل دهد و میدان دیگری را به دلیل اعتراضات سیاسی تعطیل کرد، هر دو قرارداد نفتی در جلسه قبل بیش از ۱ درصد افزایش یافتند.
?آخرین ضربه به #عرضه و تقویت تقاضا درست زمانی رخ داد که انتظار می رفت تقاضای سوخت در #چین، بزرگترین واردکننده نفت جهان، در حالی که کارخانه های تولیدی در شانگهای آماده بازگشایی می شوند، افزایش یابد.
با این حال، نگرانیهای تقاضا همچنان ادامه دارد، زیرا چین همچنان به اعمال محدودیتهای سخت برای مهار شیوع کووید ادامه میدهد.
‼️در همین حال، احتمال ممنوعیت اتحادیه اروپا بر نفت #روسیه به دلیل تهاجم این کشور به #اوکراین، همچنان بازار را تهدید می کند اوکراین روز سه شنبه گفت روسیه یک حمله جدید در شرق این کشور آغاز کرده است.
اختصاصی کانال تحلیلی پارسیس
۰۷:۵۴:۵۱ واشنگتن: اگر ایران خواستار لغو تحریم است، باید به مسائل فراتر از برجام رسیدگی کند
? «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ضمن متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم، گفت حل نگرانیهای واشنگتن درباره مسائل فراتر از برجام، لازمه لغو تحریمها است./فارس
۰۷:۵۲:۴۷ حسینیکیا نشست کمیسیون صنایع و معادن را تشریح کرد
نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به بررسی موضوع عوارض صادراتی برای محصولات معدنی در کمیسیون متبوعش، گفت: در سال ۹۹ دلالان حدود ۱۸۰ همت از حوزه فولاد سود بردند بنابراین برای جلوگیری از بروز این شرایط چارچوبهایی در نظر گرفته شده، البته در پیشبینی این سازوکارها باید به بخش خصوصی نیز توجه شود.
سیدجواد حسینی کیا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملتدر تشریح نشست امروز(دوشنبه ۲۹ فروردین ماه) کمیسیون متبوعش، گفت: دستورکار نخست جلسه امروز بررسی موضوع عوارض صادراتی وضع شده برای محصولات معدنی با حضور نمایندگان بخش خصوصی و مسئولان دولتی بود.
نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی افزود: به گفته انجمنهای فولادی، از آنجاکه دولت مالک ۸۰ درصد زنجیره فولاد است و تنها ۲۰ درصد انتهایی زنجیره متعلق به بخش خصوصی است، وضع عوارض صادراتی با مکانیزم کنونی موجب زیان بخش خصوصی میشود.
وی اضافه کرد: نمایندگان انجمنهای فولادی در این جلسه تاکید کردند که باید سازوکاری برای وضع عوارض صادراتی به کار گرفته شود که آسیبی متوجه بخش خصوصی نشود بنابراین مقرر شد برای رسیدگی به این موضوع و رفع اشکالات احتمالی، جلسه دیگری با حضور وزیر صمت برگزار شود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در سال ۹۹ حدود ۱۸۰ هزار میلیارد تومان دلالان از حوزه فولاد سود بردند بنابراین برای جلوگیری از بروز این شرایط ضوابط و چارچوبهایی پیشبینی شده است.
حسینیکیا بررسی مشکلات صنعت تایر را دومین دستورکار کمیسیون متبوعش برشمرد و تصریح کرد: براساس گفته نمایندگان انجمن تایر، ۷۰ درصد مواد اولیه موردنیاز تولید تایر مانند دوده و نخ، وارداتی است و قیمت تایر با بهای واقعی آن ۳۵ درصد فاصله دارد و این موضوع شرایطی را برای جولان لاستیکهای چینی فراهم کرده است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: هرچند تولید تایر در کشور ۲۲ میلیون حلقه است که این رقم نیاز داخل را تامین میکند اما بخش زیادی از لاستیک خودروهای سنگین وارداتی است.
نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: مقرر شد مشکلات صنعت تایر با حضور وزیر صمت و مسئولان سازمان حمایت از مصرفکننده در جلسه ای مورد بررسی قرار گیرد.
۰۷:۵۲:۳۸ سلام صبح شما عزیزان بخیرو شادی
[/ihc-hide-content]