دراین چند هلدینگ خاص …

آبان ۱۶, ۱۴۰۰

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

خبر
دراین چند هلدینگ خاص …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۴۱:۴۹دیروز شستا باشد . حقیقت امر سهم شرایط بدی ندارد و امسال هم به ۲۰۰۰ ریال سود میرسد و یک افزایش سرمایه خوب انباشته و یک تجدید دارد کوچکترین خبری از تجدید سهم و تایید حسابرس و … میتواند وضعیت بازار را تغییر دهد . در این گروه چشم همه به شستاست به نظر قیمت های منفی امروز سهم را میخرند و میتواند برای میان مدت جالب باشد .

ونیکی و وغدیر هم شرایط خوبی را دارند و این دو نیز فضای قیمتی خوبی خواهند داشت با دید میان مدت و حتی کوتاه مدت هر دو جالب هستند . شکل و شمایل بازار امروز میتواند طوری باشد که منفی این شرکت ها برای خرید با دید میان مدت جالب باشد .

۱۶ آبان ۱۴۰۰

 

[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم