[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]
خبر
هلدینگ های بازار از …
تحلیل خبر
بتا سهم۰۶:۳۷:۳۱ وبانک و وصندوق که از بازدهی بازار عقب هستند کم کم بهتر می شود از غدیر شنیده می شود این هفته سغدیر عرضه می شود و خرید یک شرکت در دستور کار اوست هم غدیر هم پارسان خبرهای خوبی دارند از پارسان شنیده می شود ۴۱۷۰ ریال امسال تقسیم خواهد کرد که عدد قابل توجهی است .
شستا و صبا را باردیگر توصیه میکنیم بررسی کنید به خصوص شستا که واقعا با این تقسیمی شرایط خوبی دارد در سوی دیگر صبا وسکاب ومهان و وتوسم در کنار وسپهر سهم هایی هستند که تو دلی محکمی دارند و شناسایی سود خوبی خواهند داشت
در نهایت سراغ ونیکی می رویم سهم گزارش جالبی را دارد در شهریور ۳۳۶۶ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته است و تا شهریور ۱۴,۸۸۲,۶۵۳ میلیون ریال سود مجمع محقق کرده است سهم بیش از ۲۰۰۰ ریال امسال سود رو میکند و با این قیمت ها جذاب است .
۱۰ مهر ۱۴۰۰
[/ihc-hide-content]