غذایی هایی که در بازار …

مرداد ۲۰, ۱۴۰۰

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

خبر
غذایی هایی که در بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۲۱:۵۷ یکی از خاص ترین گروه های بازار گروه غذایی است و به نظر با این نخر ارز باردیگر این گروه نیز مورد توجه باشد در گروه غذایی چند سهم را از ابتدا میگفتیم و بازار حالا اهمیت بیشتری به انها می دهد یکی غبشهر بود دیگری غکوروش و بعد غدیس که بازار روی غدیس شکل خوبی گرفته و صف خوبی زد و اگر عرضه شود گزینه بدی نیست در غدیس در ۳ ماهه ۴۸۹ ریال سود محقق کرده است.سهم ۳ ماهه ۸۳۵ میلیارد ریال سود عملیاتی و ۵۷۱ میلیارد ریال سود خالص دارد .

در خودکفا نیز اصلاح زیادی داشته است با حرکت گروه غذایی کم کم خودکفا نیز ممکن است حرکاتی را شاهد باشد در این گروه به نظر دو سهم غبشهر و غدیس میتوانند قابلیت های خوبی را داشته باشند . بهپاک را هم زیر نظر بگیرید در خرداد به ۶۲۵ میلیارد ریال رسیده و نرخ ۷۱,۹۱۶,۶۹۴ ریال بود !!
تیر به ۸۷۶ میلیارد ریال رسید و رشد کرد و نرخ با رشد ۷۹,۹۶۲,۳۸۶ ریال شد
۷ ماهه ۳۵۵۶ میلیارد ریال فروش داشته است
مدت مشابه ۲۵۳۳ میلیارد ریال بوده است این سهم را هم میتوان بیشتر زیر نظر گرفت .

۲۰ مرداد ۱۴۰۰

 

[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم