در فسازان و چدن هم …

تیر ۱۴, ۱۴۰۰

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

خبر
در فسازان و چدن هم …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۳۰:۴۴ در مورد فسازان باید گفت که سهم مجمع نسبتا خوبی را داشت هیئت مدیره پرداخت ۸۵ تومان سود نقدی را به تصویب رساند و البته یک افزایش سرمایه ۱۷۰% از انباشته را دارد از همین رو سهم میتواند همچنان یکی از گزینه های خوب بازار باشد .سهم فروش خوبی را در فروردین آغاز کرده و ۲۲۳۶ میلیارد ریال فروش داشته است ۱۶ هزار تن با نرخ ۱۲۱,۷۹۱,۴۰۸ ریالی صادر کرده است .
در اردیبهشت با فروش ۱۴۰۰ میلیارد ریالی به ۳۶۳۶ میلیارد ریا رسیده است
در خرداد با رشدی خوب ۲۲۹۷ میلیارد ریال بوده و نرخ ۱۲۶,۳۱۰,۵۱۶ ریال است . ۳ماهه ۵۹۳۳ میلیارد ریال بوده و مدت مشابه سال قبل ۲۲۰۰ میلیارد ریال بوده است .
نرخ صادرات اردیبهشت ۱۱۵,۱۰۴,۰۵۰ ریال بوده از همین رو فسازان در همان قمیت ا کمی کمتر باز شد برای خرید بد نیست خود چدن هم میتواند جالب باشد ولی فسازان قوی تر است

۱۴ تیر ۱۴۰۰

 

[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم